Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".quote:
Sinds ik dat toetje bij FG gehad heb maken we het soms ook zelf. Mensen zijn helemaal verbaasd hoe goed vanille ijs en een echt goede olijfolie te combineren zijn.quote:Op zondag 7 februari 2016 12:27 schreef Iwanius het volgende:
Jah...dat is een lekker toetje bij die 'bolle'. Dat van sukade krijg je ook altijd erbij als je een portie Waygu A5 beef bestelt.
quote:Op zondag 7 februari 2016 12:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".
En dan vraagt zwager of ik ook wel eens Indonesisch kook.
Dezelfde zwager die ooit dacht dat mijn lief de foto's maakt.
Zucht....
Fucking hell. Ik heb serieus medelijden met je.quote:Op zondag 7 februari 2016 12:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".
En dan vraagt zwager of ik ook wel eens Indonesisch kook.
Dezelfde zwager die ooit dacht dat mijn lief de foto's maakt.
Zucht....
Haha. Sterktequote:Op zondag 7 februari 2016 12:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".
En dan vraagt zwager of ik ook wel eens Indonesisch kook.
Dezelfde zwager die ooit dacht dat mijn lief de foto's maakt.
Zucht....
Ik deed mijn best, maar dat lukte me niet helemaal of in dit geval, helemaal niet. Ik hou niet van liegen, bovendien heb je kans dat je een volgende keer weer moet!quote:Op zondag 7 februari 2016 16:11 schreef Isegrim het volgende:
[..]
En doe je dan heel lief en beleefd net of het lekker was?
Welke olijfolie gebruik je daarvoor?quote:Op zondag 7 februari 2016 12:37 schreef Gripper het volgende:
[..]
Sinds ik dat toetje bij FG gehad heb maken we het soms ook zelf. Mensen zijn helemaal verbaasd hoe goed vanille ijs en een echt goede olijfolie te combineren zijn.
quote:Op zondag 7 februari 2016 12:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".
En dan vraagt zwager of ik ook wel eens Indonesisch kook.
Dezelfde zwager die ooit dacht dat mijn lief de foto's maakt.
Zucht....
Hahahahahhahaha! Mijn schoonfamilie heeft dat ook een keer gedaan. Ik ben gek op eten, dus ik zou vast enthousiast worden van de enorme keuze bij één of ander lopend buffet wokrestaurant. Dat is echt het enige soort restaurant waar je mij echt niet blij mee maakt. En we kregen nog een tafel bij de kinderhoek ook.quote:Op zondag 7 februari 2016 12:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".
En dan vraagt zwager of ik ook wel eens Indonesisch kook.
Dezelfde zwager die ooit dacht dat mijn lief de foto's maakt.
Zucht....
Kunnen ze je net zo goed meenemen naar een All-you-can-eat- Wok.quote:Op zondag 7 februari 2016 12:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Schoonfamilie. En daar gaan we dan heen "voor mij".
En dan vraagt zwager of ik ook wel eens Indonesisch kook.
Dezelfde zwager die ooit dacht dat mijn lief de foto's maakt.
Zucht....
Nou, FG gebruikt een of andere hele dure Spaanse XO kwaliteit, maar elke goed grassige olie vind ik al passend. Bijv een flesje spaanse finca la closa die hier nu open is: erg geslaagd!quote:Op zondag 7 februari 2016 16:40 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Welke olijfolie gebruik je daarvoor?
Ik moest een keer hierheen met de schoonfamilie:quote:Op zondag 7 februari 2016 16:51 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hahahahahhahaha! Mijn schoonfamilie heeft dat ook een keer gedaan. Ik ben gek op eten, dus ik zou vast enthousiast worden van de enorme keuze bij één of ander lopend buffet wokrestaurant. Dat is echt het enige soort restaurant waar je mij echt niet blij mee maakt. En we kregen nog een tafel bij de kinderhoek ook.
Misschien toch eens proberen zelf te maken. Bij FG gebruiken ze Masia el Altet (heb het even opgezocht)quote:Op zondag 7 februari 2016 18:04 schreef Gripper het volgende:
[..]
Nou, FG gebruikt een of andere hele dure Spaanse XO kwaliteit, maar elke goed grassige olie vind ik al passend. Bijv een flesje spaanse finca la closa die hier nu open is: erg geslaagd!
Zolang het maar geen Bertolli is he.
Oh ja, gezouten macadamia's kopen en ze zelf met wat suikerwater insmeren en dan onder de grill verwarmen/carameliseren
En dan zeker klagen dat ze zo vaak komen vragen of je nog iets wilt drinken? Of zit dat ook bij het uurtarief inbegrepen?quote:Op zondag 7 februari 2016 18:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik moest een keer hierheen met de schoonfamilie:
http://22high.com/
Een 'wereldrestaurant' waar je per uur betaalt.
Ook al meegemaakt. Of zoiets, hier: http://www.etenstijd.nl/quote:Op zondag 7 februari 2016 17:49 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Kunnen ze je net zo goed meenemen naar een All-you-can-eat- Wok.
Brr. Ik snap dit soort dingen echt niet. Nou vrees ik dat ik het ook wel duidelijk heb gemaakt. Maar ik ben eigenlijk helemaal niet zo lastig, maar dit soort dingen vind ik echt gewoon afschuwelijk. Het eten is het vaak allemaal net niet, maar het is ook gewoon totaal sfeerloos. Het is ook een broedplek van slecht opgevoede kinderen.quote:Op zondag 7 februari 2016 18:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik moest een keer hierheen met de schoonfamilie:
http://22high.com/
Een 'wereldrestaurant' waar je per uur betaalt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |