oh nee da's wat anders dat bedoel ik nietquote:Op woensdag 3 februari 2016 17:41 schreef FANN het volgende:
[..]
tagiatella of zoiets, weet ik veel hoe je dat noemt, die buisjes zeg maar....
Oh dat. Er zijn ook zoveel soorten, bucatini, cannelloni, weet ik 't.quote:
Iets met veel fruit, een blender en spinazie?quote:Op woensdag 3 februari 2016 21:25 schreef sacha het volgende:
ik zal binnenkort (pin me er niet op vast) mijn 'ik laat alle kinderen spinazie eten' recept plaatsen, lijkt veel op dat van Fann maar nét even anders
Dat drinken ze wel hoor is lekkerquote:Op woensdag 3 februari 2016 23:10 schreef knokkels het volgende:
[..]
Iets met veel fruit, een blender en spinazie?
Zeker wel. Ik lust dan wel spinazie, maar zo af en toe zo'n smoothie is ook niet verkeerd.quote:Op woensdag 3 februari 2016 23:19 schreef FANN het volgende:
[..]
Dat drinken ze wel hoor is lekker
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:12 schreef knokkels het volgende:SPOILER: tot zoverOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
Dus over een paar uur de oven in?quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:32 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
*afwachtende houding aanneemt.
Zo hee, die ketting is langquote:Op donderdag 4 februari 2016 09:37 schreef Piet_Piraat het volgende:
Dit word me veul te ingewikkeld allemaal.
Hier bak ik van de helft van het deeg 's middags dat stokbroodje en gaat de andere helft afgedekt de koelkast in tot ongeveer een uur voordat het de oven in moet.quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:33 schreef knokkels het volgende:
[..]
Dus over een paar uur de oven in?
Hoe lang eigenlijk, dat heb ik even gemist Gewoon op zicht?
5 minuten werk.quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:37 schreef Piet_Piraat het volgende:
Dit word me veul te ingewikkeld allemaal.
quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:40 schreef Piet_Piraat het volgende:
Mijn zuurkool ovenschotel met Bockwurst komt eraan, ik denk vanavond.
quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:40 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hier bak ik van de helft van het deeg 's middags dat stokbroodje en gaat de andere helft afgedekt de koelkast in tot ongeveer een uur voordat het de oven in moet.
Maar deze keer is het een ander verhaal. Zo te zien kan je dit deeg makkelijk over 2 uur uitrollen, beleggen en de oven in mieteren.
Ja he... Nou ja, het was beter te handelen dan die pizza met griekse yoghurt die ik eens geprobeerd heb. Never again. Wat was ik denkende.quote:Op donderdag 4 februari 2016 09:42 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Die bal deeg ziet er wel goed uit na die brintapap in de kom.
Dat ziet er best uit, knokkels. Bodem ook een beetje gelukt?quote:Op donderdag 4 februari 2016 13:24 schreef knokkels het volgende:
[ afbeelding ]
Nu nog evenhet geheel een beetje netter neerleggen, en iets meer doen aan de tomatensaus, maar toch. goed voer
Ja, toch welquote:Op donderdag 4 februari 2016 13:29 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dat ziet er best uit, knokkels. Bodem ook een beetje gelukt?
Mooi dan! Dat valt weer alles mee na zo'n heel zakje gist.quote:Op donderdag 4 februari 2016 13:31 schreef knokkels het volgende:
[..]
Ja, toch wel
Die tip met broodkruim ergens anders vandaan was wel goed inderdaad.
En iets minder gist
Alleen ook knoflook en wat italiaanse kruiden in de tomatensaus vergeten. Nouja, kan altijd nog
quote:Op donderdag 4 februari 2016 13:32 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Mooi dan! Dat valt weer alles mee na zo'n heel zakje gist.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |