abonnement Unibet Coolblue
pi_160277960
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 22:17 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

Topcombi!

Vandaag en morgen weer een driegangenmenu op het programma. Vandaag Italiaans

1) Mijn versie van caprese (zaadjes van de tomaat gemengd met extra vierge olijfolie en sjalot)
2) Risotto a la Milanese
3) Mijn versie van tiramisu. Mascarpone-vanille-roomcrème op een soort kletskopcrumble, sinasroom, rum-spongecake en koffiegelei met wat cacaopoeder.
Helaas was de koffiegelei niet heel erg geslaagd: niet sterk genoeg van smaak en te weinig gelatine, dus te slap. Dit was de eerste keer dat ik geen recept volgde vwb gelatine en ik was te laat om te proefdraaien, dus dan krijg je dit. Gelukkig was het verder wel lekker.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Nu maar hopen dat hier geen Italianen komen die mijn fratsen afkeuren.
:9 ziet er goed uit
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  zondag 28 februari 2016 @ 09:38:28 #152
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160277982
Die tonijn als aperitiefje en dan Italiaans menu erna, hmmm, lijkt me wel wat :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_160295316
Ik heb de chocolade fondant van n0a nagemaakt. :9



[ Bericht 1% gewijzigd door Myraela op 28-02-2016 21:09:01 ]
pi_160297187
quote:
14s.gif Op zondag 28 februari 2016 20:47 schreef Myraela het volgende:
Ik heb de chocolade fondant van n0a nagemaakt. :9

[ afbeelding ]
*O* nog lekker vloeibaar. Vond je hem lekker?
pi_160297493
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 21:32 schreef n0a het volgende:

[..]

*O* nog lekker vloeibaar. Vond je hem lekker?
Ik vond hem heel erg lekker. :9 De eerste was nog iets te vloeibaar. Ik was bang dat die anders te ver door zou zijn. Maar deze was met een paar minuutjes meer perfect. Ik liet alleen de ramekin uit mijn handen glijden tijdens het optillen, vandaar die lelijke lijn. Maarja, dat deed niets af aan de smaak. O+
  zondag 28 februari 2016 @ 22:18:26 #156
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160299408
:9~
pi_160344971
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 13:34 schreef Isegrim het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Brioche gevuld met sinaasappeljam.
Wat! Wat lekker! Die sinaasappeljam ziet er ook zelfgemaakt uit?
  dinsdag 1 maart 2016 @ 17:57:56 #158
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160345857
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 17:25 schreef Fancyschmancy het volgende:

[..]

Wat! Wat lekker! Die sinaasappeljam ziet er ook zelfgemaakt uit?
Nee, is van de Turk. Echt hele lekkere jam is dat. :9~
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  dinsdag 1 maart 2016 @ 19:03:49 #159
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_160347174
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2016 13:07 schreef n0a het volgende:

[..]

Het heeft even geduurd.

[ afbeelding ]

Gua bao met vis en mango.
Snel fotootje maar Nommmm!



Beetje anders gedaan, de komkommer ingelegd in zwarte rijstazijn, suiker en een beetje zout en ik had nog wat koriander en Thaise basilicum door de salsa. Erg lekker zo samen! Zomers wel
:Y)
  dinsdag 1 maart 2016 @ 19:08:07 #160
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160347276
Onder het motto 'doe eens wat anders met je luxe eendenborstfilet'.

pi_160349957
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 19:03 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Snel fotootje maar Nommmm!

[ afbeelding ]

Beetje anders gedaan, de komkommer ingelegd in zwarte rijstazijn, suiker en een beetje zout en ik had nog wat koriander en Thaise basilicum door de salsa. Erg lekker zo samen! Zomers wel
:Y)
Leuk! Ziet er lekker uit. Goed gevuld ook :).
  woensdag 2 maart 2016 @ 21:57:25 #162
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160378607
Ik heb vanavond weer een driegangendiner gemaakt. Ik liep meer te ouwehoeren dan echt koken (gelukkig veel voorbereid) en goede foto's heb ik ook niet echt genomen. Maar dat dessert vind ik er wel heel goed uit zien, voor en na mag in de spoiler.

Voor: lam/geitenkaaskroketjes met maïspuree
Hoofd: drie keer lam met shirazsaus, hasselbackaardappel en zoetzure wortel
Na: homemade frozen frambozenyoghurt met chocoladecrumble, kletskopgruis, framboos, granaatappel en bietjesroom



En de slechte foto's, maar wel lekker eten. :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160378675
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 21:57 schreef vinnypassy het volgende:
Ik heb vanavond weer een driegangendiner gemaakt. Ik liep meer te ouwehoeren dan echt koken (gelukkig veel voorbereid) en goede foto's heb ik ook niet echt genomen. Maar dat dessert vind ik er wel heel goed uit zien, voor en na mag in de spoiler.

Voor: lam/geitenkaaskroketjes met maïspuree
Hoofd: drie keer lam met shirazsaus, hasselbackaardappel en zoetzure wortel
Na: homemade frozen frambozenyoghurt met chocoladecrumble, kletskopgruis, framboos, granaatappel en bietjesroom

[ afbeelding ]

En de slechte foto's, maar wel lekker eten. :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dessert is echt een plaatje!
pi_160378855
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 21:57 schreef vinnypassy het volgende:
Ik heb vanavond weer een driegangendiner gemaakt. Ik liep meer te ouwehoeren dan echt koken (gelukkig veel voorbereid) en goede foto's heb ik ook niet echt genomen. Maar dat dessert vind ik er wel heel goed uit zien, voor en na mag in de spoiler.

Voor: lam/geitenkaaskroketjes met maïspuree
Hoofd: drie keer lam met shirazsaus, hasselbackaardappel en zoetzure wortel
Na: homemade frozen frambozenyoghurt met chocoladecrumble, kletskopgruis, framboos, granaatappel en bietjesroom

[ afbeelding ]

En de slechte foto's, maar wel lekker eten. :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zou je het recept willen delen van de frozen frambozenyoghurt?
  woensdag 2 maart 2016 @ 22:05:52 #165
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160378944
quote:
14s.gif Op woensdag 2 maart 2016 22:03 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Zou je het recept willen delen van de frozen frambozenyoghurt?
Tuurlijk, staat op m'n blog. :)
pi_160379167
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 22:05 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

Tuurlijk, staat op m'n blog. :)
Top!!
  woensdag 2 maart 2016 @ 22:28:01 #167
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_160379825
Jeetje wat mooi weer Vinny!
pi_160379879
We gaan vinnypassy opgeven voor Masterchef *O*
  woensdag 2 maart 2016 @ 22:43:17 #169
221912 minilot
Nancy boy
pi_160380341
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 22:29 schreef computergirl het volgende:
We gaan vinnypassy opgeven voor Masterchef *O*
Zeker!

Vinny, wat een schitterend dessert! O+
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 2 maart 2016 @ 22:55:12 #170
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160380684
Dat had een foto van bij Restaurant De Jong kunnen zijn.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160380764
Alledrie de gerechten zien er fantastisch uit!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 2 maart 2016 @ 23:06:05 #172
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160380948
Dank u! Zat inderdaad wel na te denken over Masterchef, maar misschien volgend jaar. Eerst lekker thuis allerlei dingen proberen. :)
  vrijdag 11 maart 2016 @ 12:33:26 #173
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160588203
Lunchje: speltbrood (ze hadden geen kleiner bruin brood) met gegrilde aspergetips, gerookte zalm en gepocheerd ei.

  vrijdag 11 maart 2016 @ 13:09:05 #174
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_160588925
Oh daar heb ik nu zin in O+.
pi_160591257
Ziet er heerlijk uit ^O^ Ik krijg er ook spontaan zin in :9
freedom is just another word for nothing left to lose
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')