Als je wil heb ik nog twee recepten van mijn Indische oma. Één heel simpele en één uitgebreidere versie maar ik vond de simpele versie altijd lekkerder. Maar mijn oma gebruikte wel zelfgeraspte ma is. Heb je dat al geprobeerd? Voor het verschil?quote:Op zondag 24 april 2016 19:24 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb gewoon iets in mijn hoofd, hoe ze moeten smaken. En ik weet niet of ik ze ook echt ooit zo gegeten heb of dat het gewoon maar een idee fixe is. Op facebook kwam iemand met een ubersimpel recept, dus misschien zit het 'm daar in, less is more:
http://www.kokkieblanda.n(...)l-jagung-maiskoekjes
Hoewel ik het me eigenlijk niet kan voorstellen, maar goed. Toch maar eens proberen
Ik at vroeger, thuis, toen ik nog bijna niks lustte heel vaak een blikje mais als groente. Gewoon een tartaartje met een blikje mais, opgewarmd met een klontje boter. Dat vind ik eigenlijk nog steeds gewoon lekker. Vandaar dat die maiskoekjes zo tot mijn verbeelding spreken.
Wat voor brood? Ziet er goed uit.quote:
Desem met tarwe kiemen, Rogge, volkoren, tarwe en moutmeelquote:Op zaterdag 30 april 2016 23:14 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Wat voor brood? Ziet er goed uit.
Was lekker schat.quote:Op zondag 1 mei 2016 10:36 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Soja yoghurt met aardbeienjam, gedroogde ananas, kiwi, muesli en rijststroop. En een kopje witte thee.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 1 mei 2016 12:27 schreef vinnypassy het volgende:
Mijn zus wilde gisteren een dragonroll maken, dus die uitdaging gingen we gewoon aan. Ik had eerder al uramaki gemaakt en dat ging prima. Ik had alleen teveel honger om nog een foto te maken van de goede kant, maar het was in ieder geval erg lekker.
[ afbeelding ]
Het moeilijkste was nog de garnalen zelf paneren en recht te houden. Erbij hadden we nog meer, maar dat hebben we gewoon zo bij de toko gekocht.De onderkant van de garnaal met kleine sneetjes insnijden. Dan trekt hij niet zo krom.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met santen. En in dit geval met kurkuma natuurlijk en limoenblad .quote:Op dinsdag 3 mei 2016 20:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat houdt vette rijst in?
En is de komkommer aangemaakt?
Leuk gerechtje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |