nu willen we uiteraard een foto van al dat lekkersquote:
Dat! Ziet er echt yummmm uit!quote:Op zondag 24 april 2016 19:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Nou ik lust tot dan toe graag je 'afdankertjes' hoor
Ragout uit blik met te slappe pasteitjes?quote:Op maandag 25 april 2016 21:58 schreef RobinOok het volgende:
Jeugdtrauma. Sorry. :-D
Maar wel een goede foto!
Dat kregen we met kerst, want in kerstpakket zaten dan van die bakjes + een blik. Huuuuu.quote:Op maandag 25 april 2016 22:27 schreef emmyemmy het volgende:
Ragout uit blik met te slappe pasteitjes?
Hier wel
het was vroeger toen ik klein was mijn favoriet, met doperwten en rijstquote:Op dinsdag 26 april 2016 11:55 schreef n0a het volgende:
Ik vond warme ragout altijd lekker bij koude aardappelsalade. Die bakjes vond ik minder.
Daar ben ik nog niet geweest . Vind deze manier lekkerder dan die oliebollen van de "Hollandse" Chinees. Vaak heel taai en vettig.quote:Op donderdag 28 april 2016 11:32 schreef Isegrim het volgende:
Ohhhh dat korstje vind ik altijd zo . Mijn favo gerecht bij See You See Me.
ziet er heel lekker uit! En goddank geen ananasquote:Op donderdag 28 april 2016 11:23 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakte koe lo kai, maar dan zonder ananas.
Ja. Is na uitlekken ook niet heel vet. Bij de Indo/Chinees hier kun je ze bijna uitknijpen.quote:Op donderdag 28 april 2016 15:07 schreef RobinOok het volgende:
Maar je hebt jouw kip wel gefrituurd, toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |