Als je op in vaste samenstelling eet (alleen, met partner of gezin) vind ik elke dag maar de supermarkt gaan ook overbodigquote:Op maandag 18 januari 2016 15:24 schreef Karzai het volgende:
Tomatensoep en brood ik doe geen boodschappen vandaag
Dan betaal je alsnog de hoofdprijs voor hetgeen je eet volgens mijquote:Op maandag 18 januari 2016 16:00 schreef Duveldrinker het volgende:
elke avond naar AH om 35% stickers op kant en klaar te scoren.
Jam!!quote:Op maandag 18 januari 2016 23:41 schreef emmyemmy het volgende:
Ik had een pizza met italiaanse worst en artisjok
Lekker, zo'n Hongaars broodavondjequote:Op dinsdag 19 januari 2016 21:54 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van pompoenpitbrood met allerlei soorten beleg: camembert, schapenkaas, kalfsleverworst met snippers rode ui, zelfgemaakte rundvleespaté met schijfjes augurk, Hongaars-Turkse salami op een bedje van kruidenroomkaas. Snoeptomaatjes, banaan, peer.
Dit soort eten krijg je alleen thuis .
Tapas... Of restjes? dat eerste klink wel interessanterquote:Op dinsdag 19 januari 2016 21:54 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van pompoenpitbrood met allerlei soorten beleg: camembert, schapenkaas, kalfsleverworst met snippers rode ui, zelfgemaakte rundvleespaté met schijfjes augurk, Hongaars-Turkse salami op een bedje van kruidenroomkaas. Snoeptomaatjes, banaan, peer.
Dit soort eten krijg je alleen thuis .
Vers gebrande pistachenootjes is ook een treat als je daar eenmaal aan begint kan je niet stoppenquote:Op woensdag 20 januari 2016 14:38 schreef derLudolf het volgende:
Een of andere notenmix van de markt met volgens mij amandelen, vliespinda's, hazelnoten, cashewnoten sultana's en heule dikke gele rozijnen. Heb 350g gekocht, heb ongeveer de helft wel op denk ik
In principe zou ik vlees kunnen laten staan vanavond... Maar dat doe ik niet
Heel eerlijk gezegd vind ik de verse pistachenoten van de notenboer lang niet zo lekker als die uit de supermarkt. Daar eet ik ook zo een hele zak van leeg.quote:Op woensdag 20 januari 2016 14:58 schreef Karzai het volgende:
[..]
Vers gebrande pistachenootjes is ook een treat als je daar eenmaal aan begint kan je niet stoppen
Vreemd ik vind die van de notenboer toch wel een stuk beterquote:Op woensdag 20 januari 2016 15:00 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Heel eerlijk gezegd vind ik de verse pistachenoten van de notenboer lang niet zo lekker als die uit de supermarkt. Daar eet ik ook zo een hele zak van leeg.
Whutquote:Op woensdag 20 januari 2016 16:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Cote d'Or met marsepein.
Vanavond cordon bleu met patat.
Alsof de dag er voor jou toe doetquote:Op woensdag 20 januari 2016 17:09 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag een hele korte en blits snelle lunch gedaan bestaande uit een broodje garnalen en een lekker bakje bloedworst. Aansluitend even lekker acclimatitiseren met bubbels in een glas! en een paffert.
Tis tenslotte woensdag.
Waarom geen konijntje met tekstballon?quote:Op woensdag 20 januari 2016 17:09 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag een hele korte en blits snelle lunch gedaan bestaande uit een broodje garnalen en een lekker bakje bloedworst. Aansluitend even lekker acclimatitiseren met bubbels in een glas! en een paffert.
Tis tenslotte woensdag.
Avondhap en alstu..quote:Op woensdag 20 januari 2016 21:30 schreef Hyaenidae het volgende:
Waarom geen konijntje met tekstballon?
Heerlijk bloedworst .. Althans zit goed verschil inquote:Op woensdag 20 januari 2016 17:09 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag een hele korte en blits snelle lunch gedaan bestaande uit een broodje garnalen en een lekker bakje bloedworst. Aansluitend even lekker acclimatitiseren met bubbels in een glas! en een paffert.
Tis tenslotte woensdag.
Hmm dan heb ik toch liever de Oostenrijkse keukenquote:Op vrijdag 22 januari 2016 18:56 schreef Zo-is-dat het volgende:
Na een hele week verwennerij in een hotel in Oostenrijk Vanavond weer thuis: curry pompoensoep met crème fraiche en een quesedilla met oa cheddar tomaat en bieslook
Dat is een lekkere voorraad!quote:Op zaterdag 23 januari 2016 22:33 schreef Fancyschmancy het volgende:
Ik bevind me temidden van sneeuwstorm Jonas, maar gelukkig hebben we gisteren al een flinke eetvoorraad ingeslagen. Vanmiddag at ik garnalendumplings + soja-rijstazijnsausje, vanavond maak ik noedels met tahini en chili-olie met Szechuan-peper.
Late lunch! Eet smakelijk.quote:Op zondag 24 januari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Net een schaaltje kwark.
Straks uit lunchen
Was het zeker, rond 16u .quote:Op zondag 24 januari 2016 14:43 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Late lunch! Eet smakelijk.
Hier tosti.
quote:
Ging de gratin niet door?quote:Op zaterdag 23 januari 2016 13:36 schreef banaantjeEE het volgende:
Gratin dauphinois, bloemkool, kaassaus en kippenburger
Wel, ik had toen twee keer warm gegeten. Onverwacht de avond doorgebracht bij een vriend en hebben dan maar Chinees besteldquote:Op zondag 24 januari 2016 19:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
[..]
Ging de gratin niet door?
Of was dat lunch
Lekker hoor! Warm etenquote:Op zondag 24 januari 2016 21:01 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Wel, ik had toen twee keer warm gegeten. Onverwacht de avond doorgebracht bij een vriend en hebben dan maar Chinees besteld
lekker heh die snoeptomaatjesquote:Op zondag 24 januari 2016 21:54 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop Roquefort-blaadjes rucola-snoeptomaat, rauwe ham-La Vache Qui Rit-snoeptomaat, salami-La Vache Qui Rit-snoeptomaat, gerookte zalm-kruidenkaas-komkommer en katenspek-kruidenkaas-snoeptomaat. Nog wat hele snoeptomaatjes, een banaan en een peer.
Echt! En zoveel soorten, zoveel smakenquote:Op zondag 24 januari 2016 22:02 schreef FANN het volgende:
[..]
lekker heh die snoeptomaatjes
ik eet die dingen als snoepjes
maar daarom zal het wel zo heten
Eet je wel eens iets anders als "tapas"?quote:Op zondag 24 januari 2016 21:54 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop Roquefort-blaadjes rucola-snoeptomaat, rauwe ham-La Vache Qui Rit-snoeptomaat, salami-La Vache Qui Rit-snoeptomaat, gerookte zalm-kruidenkaas-komkommer en katenspek-kruidenkaas-snoeptomaat. Nog wat hele snoeptomaatjes, een banaan en een peer.
zo is dat!quote:Op zondag 24 januari 2016 23:59 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Echt! En zoveel soorten, zoveel smaken
Met slagroom uit een spuitbus #guilty-pleasurequote:
quote:Op maandag 25 januari 2016 00:46 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Met slagroom uit een spuitbus #guilty-pleasure
Mmm zelfgemaakte?quote:Op zondag 24 januari 2016 21:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker hoor! Warm eten
Ik had net tomatensoep en focaccia als avondeten.
Zit een beetje tussen een Turks brood en een pizza in. Vaak bereid met kruiden en olijfolie en belegd met wat kaas en hamquote:Op maandag 25 januari 2016 18:33 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Mmm zelfgemaakte?
Wat is focaccia?
OT: Pizza speciale
Klinkt alleszins lekker!quote:Op maandag 25 januari 2016 18:36 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zit een beetje tussen een Turks brood en een pizza in. Vaak bereid met kruiden en olijfolie en belegd met wat kaas en ham
Ligt bij de meeste supers wel in de koeling. Bij verse pizza's en stokbrood kruidenboter en dat soort spul.quote:Op maandag 25 januari 2016 18:40 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Klinkt alleszins lekker!
Kan je dat zo in de winkel kopen of is dit zelf laar te maken?
Ik koop de focaccia kruidenboter/mozzarella het meest en smeer daar wat paturain op.quote:Op maandag 25 januari 2016 18:40 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Klinkt alleszins lekker!
Kan je dat zo in de winkel kopen of is dit zelf laar te maken?
Nee, warm eten is 's avonds. Maar nu ik sondevoeding krijg (en daarnaast ook bijna gewoon eet) vallen droge dingen minder. Knäckebröd en beschuit moet ik missen . Maar dit alternatief is geen straf! Allemaal lekkere dingetjes. Plus dat ik gek ben op brood. Hoe meer pitten, hoe meer vreugd .quote:Op maandag 25 januari 2016 22:41 schreef FutureFairytale het volgende:
Alweer aan t brood Skeletor.. eet je 's middags warm?
Had zojuist nog een schaaltje popcorn.
Whaha, is toch ook culinair, sec genomen! Dank je .quote:Op maandag 25 januari 2016 23:09 schreef minilot het volgende:
Sondevoeding in het Wat Eten We Vandaag-topic, that's a first!
Sterkte ermee Skeletor! -x-
Ik heb het nog nooit zo geproefd van een zak, maar het doet me altijd aan koffiemelk denken en ik heb dus ook het idee dat het zo zou smaken Niet dat het de bedoeling is dat je het 'opdrinkt', maar het is natuurlijk wel gewoon voeding.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 00:15 schreef Skeletor. het volgende:
Whaha, is toch ook culinair, sec genomen! Dank je .
Heh, nou ben ik er nog benieuwd naar ook!quote:Op dinsdag 26 januari 2016 00:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb het nog nooit zo geproefd van een zak, maar het doet me altijd aan koffiemelk denken en ik heb dus ook het idee dat het zo zou smaken Niet dat het de bedoeling is dat je het 'opdrinkt', maar het is natuurlijk wel gewoon voeding.
Oh god, koffiemelk is heul veul lekkerder dan sondevoeding. Ik vind het een beetje weeïg en zurig snaken. Godzijdank kieper je het regelrecht op de plaats van bestemming en ontzie je je smaakpapillen .quote:Op dinsdag 26 januari 2016 00:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb het nog nooit zo geproefd van een zak, maar het doet me altijd aan koffiemelk denken en ik heb dus ook het idee dat het zo zou smaken Niet dat het de bedoeling is dat je het 'opdrinkt', maar het is natuurlijk wel gewoon voeding.
quote:Op woensdag 27 januari 2016 09:34 schreef Karzai het volgende:
stamppot andijvie en gehaktballen, nu al trek in
Laat die bolle het maar niet zien. Eerst eet je bij een sterrentokko en vervolgens ga je naar de Macquote:Op woensdag 27 januari 2016 12:41 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Krokant buikspek hapje (3x) bij die 'bolle' gewoon omdat ik het niet aan mij voorbij kon laten gaan.
Daarna:
[ afbeelding ]
Naar de Mac en daarna ook even langs Pomms zodat ik uiteindelijk bovenstaande combo had als mijn lunch voor vandaag.
Nu:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren tot het weer etenstijd is.
Tis tenslotte woensdag.
Die noodletent heeft geen ster hoor.quote:Op woensdag 27 januari 2016 12:48 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Laat die bolle het maar niet zien. Eerst eet je bij een sterrentokko en vervolgens ga je naar de Mac
Wat doe je in godesnaam de hele dag? Moet je niet werken ofzo? Of is je eten je werk?quote:Op woensdag 27 januari 2016 12:41 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Krokant buikspek hapje (3x) bij die 'bolle' gewoon omdat ik het niet aan mij voorbij kon laten gaan.
Daarna:
[ afbeelding ]
Naar de Mac en daarna ook even langs Pomms zodat ik uiteindelijk bovenstaande combo had als mijn lunch voor vandaag.
Nu:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren tot het weer etenstijd is.
Tis tenslotte woensdag.
Oeh, lekker!!quote:
Hmpf . Beleg varieert, toch?quote:Op maandag 25 januari 2016 00:06 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Eet je wel eens iets anders als "tapas"?
Deze man leeft als een Köning!quote:Op woensdag 27 januari 2016 12:41 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Krokant buikspek hapje (3x) bij die 'bolle' gewoon omdat ik het niet aan mij voorbij kon laten gaan.
Daarna:
[ afbeelding ]
Naar de Mac en daarna ook even langs Pomms zodat ik uiteindelijk bovenstaande combo had als mijn lunch voor vandaag.
Nu:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren tot het weer etenstijd is.
Tis tenslotte woensdag.
Ontbijten met pindasausquote:Op donderdag 28 januari 2016 09:57 schreef minilot het volgende:
Makkelijk vegadagje vandaag.
Net ontbeten met geroosterde wortelen + pittige pindasaus.
Vanmiddag soep van gerookte tomaten + kampioentje.
Vanavond andijviestamppot met de groenteballetjes van Lidl.
Oeh lekker, veel plezier dan vanavond!quote:Op woensdag 27 januari 2016 18:53 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Oeh, lekker!!
Wij gaan morgen uit eten bij mijn favo pizzeria.... die pizza's zijn gewoon 1 vd lekkerste!
Nu een bak kwark met vla en gesneden kaki/peer/druiven
Haha nee, ik maak wel eens zelf pizza's, maar deze is gewoon van de Plusquote:
Opening was toch gisteren?quote:Op donderdag 28 januari 2016 18:26 schreef Iwanius het volgende:
Turkse middagbrunch en daarna met een flesje en een paffert acclimatiseren.(schitterend weer tenslotte) waarna dat opgevolgd werd door het avondeten bij mijn lievelings Thai.
Nu even aan de wandel en te kijken hoe we de rest van de avond zullen doorbrengen. Tis tenslotte donderdagavond,openingsavond van het IFFR.(waar ik gelukkig niet bij ben)
Ik moest even Googlen wat dat was. Kanrnemelkse pap dus , oftewel zoepenbrij.quote:
Zie edit.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:23 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik moest even Googlen wat dat was. Kanrnemelkse pap dus , oftewel zoepenbrij.
Ik bedoel zeeuws meisje stroopquote:
Die stroop is toch ook Zeeuwse Boerin?quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:40 schreef zeefje het volgende:
[..]
Ik bedoel zeeuws meisje stroop
Wist niet dat er magerine van was
en je had al zoveel gegetenquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:34 schreef uniekhoorn het volgende:
Gortebrij moet met keukenstroop
Bloempap met suiker
Warme melk met verkruimeld beschuit ook met suiker
Dus...
Volgens mij heb ik een sugarcrush
Inspiratie! Hier een alledaagse variant.quote:Op vrijdag 29 januari 2016 12:27 schreef dedude87 het volgende:
Tosti met oude kaas, zuurkool, knakworst en pittige mosterd.
Wat is dit?quote:
Gewoon vis van de visboer. Lekkerbekje, calamares en makreel. Turkse pide met smeersels(hummus enzo). Aioli voor bij de calamares en een flesje witte wijn.quote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is dit?
Zus is aan het koken: Kiprollade, roomsaus, broccoli, zoete aardappelfriet en rösti. Lekker!
Was geen roomsaus maar honingmosterdsaus . Toe bosvruchtenijs en 3 chocoladeijs met slagroom. Heerlijk gegeten!quote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Kiprollade, roomsaus, broccoli, zoete aardappelfriet en rösti.
Lekker en makkelijk vrijdagetenquote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:55 schreef Tem het volgende:
[..]
Gewoon vis van de visboer. Lekkerbekje, calamares en makreel. Turkse pide met smeersels(hummus enzo). Aioli voor bij de calamares en een flesje witte wijn.
Lekker hoor!quote:
quote:
Waar laat je het allemaal ?quote:Op vrijdag 29 januari 2016 23:10 schreef FutureFairytale het volgende:
De dag is nog niet voorbij. Paprikachips, m&m's, toastjes Franse kaas en fuet
Ik ben het 'volgevoel' snel kwijt.. en als er dan weer wat lekkers op tafel staat dan kan ik er niet vanaf blijven.quote:
Zo herkenbaar.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 07:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ben het 'volgevoel' snel kwijt.. en als er dan weer wat lekkers op tafel staat dan kan ik er niet vanaf blijven.
OMG dat is zo ongeveer het vieste wat er isquote:Op zaterdag 30 januari 2016 11:39 schreef FANN het volgende:
Koffie met een cocosmacroon
[ afbeelding ]
Niet! is keilekker!quote:Op zaterdag 30 januari 2016 15:41 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
OMG dat is zo ongeveer het vieste wat er is
Ik vond het wel meevallen ik zit nu aan mijn 3e verse kaasbroodje vanquote:Op zaterdag 30 januari 2016 15:41 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
OMG dat is zo ongeveer het vieste wat er is
oe... zet het recept in het Vega topicquote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:22 schreef Aphrodyte het volgende:
Tandoori van vegetarische kipstuckjes; rode paprika en sperziebonen met zilvervliesrijst
Toe caramel-pecanijs
en die ookquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:29 schreef Trusten het volgende:
Vegetarische spinazie lasagne
[ afbeelding ]
Is goed doe ik morgenquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:31 schreef FANN het volgende:
[..]
oe... zet het recept in het Vega topic
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |