abonnement Unibet Coolblue
pi_159166578
Kreeg het verzoek om een nieuw draadje aan te maken, dus bij deze.

Ik heb nog steeds niet heel veel zin om heel uitgebreid te reageren nu maar vooruit, toch een beetje dan maar.

Ik respecteer ieders reactie en mening maar soms heb ik echt het idee dat mensen het topic maar half hebben gelezen of de helft al weer zijn vergeten. Kritiek is fijn want ik snap zelf ook dat het fout is maar liefst wel een beetje onderbouwd en niet zaken die je door 3 seconde na te denken of 3 regels terug te scrollen al zou kunnen snappen, want dan wordt het alleen maar een herhaling van zetten.

Desondanks zitten er ook veel bruikbare reacties bij, en had ik zelf al de conclusie getrokken dat opbiechten het beste is (wat ik nog niet heb aangedurfd en zie hieronder).

maar toch even wat reacties:
-dat ze plots voor mijn deur stond :
zoals ik aangaf (ik meen in de eerste post al of iets daarna) woont ze dus in dezelfde (niet zo grote) gemeente als ik en wonen we nog geen 2 km van elkaar en weet zij waar ik woon en andersom.
dus je mag het raar vinden maar het enige rare is inderdaad dat ik het ook niet had verwacht dat ze meteen zon extreme stap zou nemen.

-dat ze wist dat mijn vriendin niet thuis was en dit expres had gepland:
was een nuttige reactie, het zou inderdaad best kunnen dat ze heeft vernomen dat mijn vriendin naar de stad ging (aangezien mijn vriendin wel vriendinnen heeft die ook weer haar vriendinnen weliswaar vaag kennen) maar dan zou ze echt wel echt uitzoekwerk hebben gedaan, ik had daar nog niet over nagedacht maar kan ook gewoon zijn dat ze zo boos was dat ze meteen naar mijn huis is gegaan.

-raar dat ik haar laarzen ging kussen in mijn huis (surrealistisch)
als je mijn post hebt gelezen ging ze dus tot mijn schrik niet weg nadat ik haar het geld gaf en wilde ze dat ik nog ongeveer 2 min haar laarzen kuste. ik wilde haar zo snel mogelijk weg hebben dus toen ze haar erewoord gaf dat ze dan echt zou gaan, heb ik dat dus gedaan.

Ik snap zelf ook dat ik echt in een super rare situatie terecht ben gekomen en als het ongeloofwaardig is vind ik dat prima en misschien zou ik het als ik het zelf niet had meegemaakt bij een ander ook niet geloven maar als ik zie waar mensen dan mee komen dan ben ik blij dat we in Nederland geen jury rechtspraak hebben.
Maar laatste waar ik hiervoor ben is om mensen te overtuigen dat het echt waar is

heb er zomaar 3 uitgepikt (waarvan 1 die me heeft geholpen) omdat ik me echt verbaas over de reacties. Nogmaals ik twijfel niet aan ieders goede bedoelingen en meedenken is fijn maar begrijp dat ik geen zin heb om te reageren op zaken die ik al duidelijk heb uitgelegd.

Update: ik heb dus nog niks verteld, ik denk dat als ik het mijn vriendin vertel, dat de relatie 100% over is, haar kennende. en ik vind nog dat ze gelijk heeft ook. de schuld ligt ook bij mij en denk dat ze vooral (terecht) boos zal zijn dat ik dit meer dan 6 maanden voor me heb gehouden en het heb verzwegen. op die meid zal ze niet eens echt boos zijn.

Op het werk: denk dat die meid zich meer op mijn vriendin richt nu en niet zo snel naar mijn werk zal gaan om me zwart te maken. als ze dat doet kan er immers inderdaad ook een idee ontstaan dat zij zelf een bitch is en is de vraag of mensen wellicht het haar kwalijk nemen.
bij mijn vriendin echter weet ze dat ze de relatie wel om zeep kan helpen en dat ik dat echt niet wil.

heel stom maar ik denk er nog een paar dagen over na...heel eerlijk, als ik mijn relatie kan redden door niks te zeggen maar die meid tevreden is met een bedrag dat niet te hoog is eens in de zoveel tijd en zij geeft haar erewoord dat ze het dan niemand zegt (ik moet zeggen, gelogen heeft ze niet tegen me) dat zou ik nog het fijnst vinden.
Ik bedoel als ik moet kiezen tussen a relatie over (wat ik echt bijna zeker weet) en gedoe op het werk of b elke maand 150-200 aan haar, dan valt mijn keuze op b, als ik echt zeker weet dat het bedrag daarbij blijft en zij altijd haar mond houdt.

Maar ja, ik ga haar niet zelf benaderen want wie weet blijft het nu weer maanden stil maar als ik weer in de situatie kom, is dat misschien best een idee.
verklaar me maar voor gek maar ik zit hierover serieus in dubio...

als iemand nog vragen heeft dan zijn die altijd welkom en ook kritiek want snap zelf ook wel dat ik mezelf hierin heb gewerkt het laatste dat ik me voel is slachtoffer

tot zover
  zondag 17 januari 2016 @ 03:23:17 #2
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_159166922
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 02:55 schreef Zerkalo het volgende:
heel stom maar ik denk er nog een paar dagen over na...heel eerlijk, als ik mijn relatie kan redden door niks te zeggen maar die meid tevreden is met een bedrag dat niet te hoog is eens in de zoveel tijd en zij geeft haar erewoord dat ze het dan niemand zegt (ik moet zeggen, gelogen heeft ze niet tegen me) dat zou ik nog het fijnst vinden.
Verschil is dat ze nu natuurlijk een filmpje heeft, dus ik zou er niet van uitgaan dat de bedragen omlaag gaan.
pi_159166980
Probeer gewoon alles in haar schoenen te schuiven.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_159167440
De tering. Wel vermakelijk leesvoer.

Opbiechten of met rust laten. Meer zit er niet op.
pi_159167764
Jezelf afhankelijk maken van anderen. Zelfs hier. :')
  zondag 17 januari 2016 @ 08:16:09 #6
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_159167818
Dit topic hoort in wgr.
Of word je stiekem toch wel opgewonden van de situatie, TS? En is dat de reden dat je het voort laat sudderen? Als je een beetje kunt praten, praat je je hier wel uit. Ook bij je vriendin. Jouw afperster is strafbaar.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  Forum Admin zondag 17 januari 2016 @ 08:18:22 #7
58651 crew  murp
murp
  zondag 17 januari 2016 @ 08:44:52 #8
313135 Softfeel
feel how soft it can be
pi_159167904
Maar heeft ze na de laatste keer nog wat gezegd wanneer ze weer wat wil?
You think you get it, which isn't the same as actually getting it. Get it?
What in the name of what's-its-name are you doing?
ik stop pas als de dame volledig bevredigd is
pi_159168204
Altijd opbiechten vriend. Dan ben je meteen niet meer chantabel.
pi_159168316
Je zou altijd nog kunnen zeggen tegen je afperser, dat je aangifte gaat doen, ook al doe je dat niet echt. Het kan wel afschrikken.

En hoe groot is nou echt de kans dat ze weer voor de deur staat, best klein toch?
٩๏̯͡๏)۶
pi_159168354
Vind je het ergens niet gewoon geil en spannend dat dit allemaal zo loopt?
  zondag 17 januari 2016 @ 10:20:47 #12
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_159168575
Zie je zelf niet dat je het alleen maar moeilijker maakt voor jezelf zo?

Mocht je weer in die situatie komen, zorg dat je bewijs van de chantage zwart op wit krijgt, anders krijg je de machtsverhoudingen nooit om en wordt het alleen maar erger.

En ga er idd maar vanuit dat ze lekker pics van jouw gezoen heeft zitten maken ja. Dombo.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  zondag 17 januari 2016 @ 10:50:47 #13
344110 Pauper_Penispijper
Professioneel piklikker
pi_159168902
200 euro per maand afpersgeld?
pi_159169198
Denk aan Charlie Sheen, die beste man heeft jaren miljoenen betaald om zijn geheim (hiv besmetting) geheim te houden. Uiteindelijk is hij steeds verder in de problemen gekomen en heeft hij nu alsnog moeten bekennen.

Op de lange termijn ga je dit niet winnen. Zij heeft niets te verliezen, jij alles, dus haar eisen kunnen steeds verder gaan.

Het liefst zou je ook iets van opnames van haar chantage te hebben. Maar lijkt erop dat jij haar juist meer chantage materiaal blijft geven ipv zelf slimmer te gaan spelen.

Enige manier om hier echt uit te komen is haar voor te zijn en zelf met je billen bloot te gaan naar je vriendin. Denk je niet dat je vriendin dit sowieso zou hebben willen weten, je relatie verandert zo al in een leugen.
pi_159172631
Heb het vorige topic smakelijk door zitten lezen en geloof inmiddels niks meer van het verhaal. Te onwaarschijnlijk. En als het wel 'echt' is dan geloof ik niet in dat je dit tegen je zin in doet. Geniet er van TS!
  zondag 17 januari 2016 @ 16:02:49 #16
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_159176407
Ik krijg een raar vermoeden dat dit verhaal verzonnen is. Zo dom kan toch echt niemand zijn.
In ieder geval, ik heb een nichtje en die zei op haar twaalfde al: domheid moet bestraft worden. Zeker als men volhardt tegen beter weten en tegen alle advies in.
Kun je rekenen, als manager misschien wel. Ik heb al uitgeteld dat je dit grapje in je hele leven genomen al gauw een klein huisje aan chantage gelden gaat kosten.
Of, nogmaals, ben je je schrijven aan het oefenen. Windt het je op, zulke verhalen te schrijven.
In ieder geval weet jij ZELF en van uit de adviezen hier PRECIES wat je wel en niet moet doen. Ik reageer op dit topic niet meer.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 17-01-2016 16:03:41 (puntjes op de " i " gezet) ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_159178272
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 02:55 schreef Zerkalo het volgende:
Ik respecteer ieders reactie en mening maar soms heb ik echt het idee dat mensen het topic maar half hebben gelezen of de helft al weer zijn vergeten. Kritiek is fijn want ik snap zelf ook dat het fout is maar liefst wel een beetje onderbouwd en niet zaken die je door 3 seconde na te denken of 3 regels terug te scrollen al zou kunnen snappen, want dan wordt het alleen maar een herhaling van zetten.
Dat is toch een beetje de bijkomstigheid van een forum en misschien dit forum in het bijzonder, maar daar moet je een beetje doorheenprikken en het kaf van het koren scheiden. In ieder geval prettig dat je af en toe iets van je laat horen hier.

Dat gezegd hebbende; ik kan me heus voorstellen dat je liever de weg van de minste weerstand kiest dan het verhaal aan je vriendin op te biechten, er is namelijk ook nog een kans dat de secretaresse wroeging krijgt en er uit zichzelf mee stopt, al acht ik die kans gezien het verloop van dit verhaal niet zo groot.

Besef dus terdege dat je met het besluit om je mond te houden een bom onder je relatie / werkende leven legt en dat er zodoende altijd iets zal blijven sluimeren in de achtergrond.

En stel je voor dat je vriendin het over een maand, een jaar, tien jaar tóch te weten komt van iemand anders, zou je dan niet willen dat je het toch maar zelf had opgebiecht? Want hoe klein de kans misschien is dat je relatie blijft voortduren als je dit nu zou opbiechten, dan weet je in ieder geval dat je je verantwoordelijkheid hebt genomen, naar haar, maar ook naar jezelf.

Ik voeg eraan toe dat ik je niet probeer over te halen het op te biechten, ik schets alleen een mogelijke situatie waarmee je nog veel verder van huis bent als het bewaarheid zou worden.
pi_159178913
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 10:20 schreef Tyr80 het volgende:
Zie je zelf niet dat je het alleen maar moeilijker maakt voor jezelf zo?

Mocht je weer in die situatie komen, zorg dat je bewijs van de chantage zwart op wit krijgt, anders krijg je de machtsverhoudingen nooit om en wordt het alleen maar erger.

En ga er idd maar vanuit dat ze lekker pics van jouw gezoen heeft zitten maken ja. Dombo.
Dat is een goede tip. Ik wil die tip wel wat concreter maken. Installeer een app op je telefoon die telefoongesprekken opneemt. Je kan eventueel hier op het forum (DIG) om tips vragen.

Mocht ze opbellen, dan kan je het gesprek altijd als bewijs gebruiken.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 17 januari 2016 @ 17:43:02 #19
414785 sirdanilot
pi_159179178
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 02:55 schreef Zerkalo het volgende:

Update: ik heb dus nog niks verteld, ik denk dat als ik het mijn vriendin vertel, dat de relatie 100% over is, haar kennende. en ik vind nog dat ze gelijk heeft ook. de schuld ligt ook bij mij en denk dat ze vooral (terecht) boos zal zijn dat ik dit meer dan 6 maanden voor me heb gehouden en het heb verzwegen. op die meid zal ze niet eens echt boos zijn.

Op het werk: denk dat die meid zich meer op mijn vriendin richt nu en niet zo snel naar mijn werk zal gaan om me zwart te maken. als ze dat doet kan er immers inderdaad ook een idee ontstaan dat zij zelf een bitch is en is de vraag of mensen wellicht het haar kwalijk nemen.
bij mijn vriendin echter weet ze dat ze de relatie wel om zeep kan helpen en
Je hebt deze vraag van mij nog niet beantwoord:

- Heb jij een leidinggevende positie op je werk? Ik hoop echt van niet, want je laat compleet over je heen lopen. Mensen verdienen een betere leidinggevende.

Verder:

het is beter als je het uitmaakt aan je vriendin en het gewoon zelf opbiecht. Heeft die vrouw ook gee'leverage' meer. De reden dat je het uit moet maken met je vriendin, is dat jouw vriendin veel beter verdient, namelijk een man die níet over zich heen laat lopen en niet quasi-seksuele escapades/fetishes met een collega doet.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 zondag 17 januari 2016 @ 17:45:33 #20
414785 sirdanilot
pi_159179248
Oh en misschien de belangrijkste tip van allemaal.

Zoek psychologische hulp

Dat je zo over je heen laat lopen betekent dat je ernstige psychologische issues hebt. De psycholoog heeft beroepsgeheim en je kunt dus jouw verhaal met hem delen zonder risico. Je kunt ook een vrouwelijke psycholoog uitkiezen als je je schaamt (de meeste zijn vrouwen tegenwoordig), en b.v. een psycholoog buiten je eigen woonplaats zodat je niet bekenden tegenkomt in de wachtkamer.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 17 januari 2016 @ 20:06:51 #21
313135 Softfeel
feel how soft it can be
pi_159183574
Dit verhaal kan zeker wel waar zijn en ik geloof erin.

Ts kan zijn fetisch nog niet onder dwang krijgen en ik denk dat zijn vriendin er niet voor open staat.

Hij heeft een uitweg gevonden bij iemand alleen dat is nu verkeerd uitgepakt.
De dame die wil er een slaatje uit slaan terwijl het voor ts niets anders was dan zijn fetisch te stillen.
You think you get it, which isn't the same as actually getting it. Get it?
What in the name of what's-its-name are you doing?
ik stop pas als de dame volledig bevredigd is
pi_159184227
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 20:06 schreef Softfeel het volgende:
Dit verhaal kan zeker wel waar zijn en ik geloof erin.

Ts kan zijn fetisch nog niet onder dwang krijgen en ik denk dat zijn vriendin er niet voor open staat.

Hij heeft een uitweg gevonden bij iemand alleen dat is nu verkeerd uitgepakt.
De dame die wil er een slaatje uit slaan terwijl het voor ts niets anders was dan zijn fetisch te stillen.
als het waar is heeft ts er geen principieel bezwaar tegen anders was het al lang klaar :)
pi_159188730
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 17:43 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Je hebt deze vraag van mij nog niet beantwoord:

- Heb jij een leidinggevende positie op je werk? Ik hoop echt van niet, want je laat compleet over je heen lopen. Mensen verdienen een betere leidinggevende.

Ook die vraag wil ik best beantwoorden maar heb er dus maar een paar uitgepikt. Deze vraag vond ik met alle respect niet serieus te nemen dan wel dermate ondoordacht dat ik hem inderdaad maar heb laten gaan.

Nooit gehoord van mensen met uitstekende leidinggevende kwaliteiten die prima functioneren op werktechnisch vlak maar waarbij men zich zwak toont als mooie dames ten tonele verschijnen en dan misschien minder rationale of handige beslissingen maakt?
Ken zoveel mensen met uitstekende leidinggevende skills die uitstekend functioneren maar thuis bij moeder de vrouw een mak lammetje zijn en misschien ook over zich heen laten lopen.
Het een heeft dus geen zak met het ander te maken. Maar goed, hierbij dus je antwoord, veel plezier ermee :)
pi_159189074
quote:
1s.gif Op zondag 17 januari 2016 20:26 schreef Dingflofbips het volgende:

[..]

als het waar is heeft ts er geen principieel bezwaar tegen anders was het al lang klaar :)
hoe was het dan klaar?

Las ook een post dat ik de adviezen hier niet opvolg dus het geen zin heeft allemaal.
Feit is juist dat ik exact het algemene advies hier (geen contact zoeken en tas niet kopen) heb opgevolgd (ook omdat het me zelf het beste idee leek),
Dezelfde mensen die dat advies gaven kwamen vervolgens weer met het volgende verkeerde advies, zoals die meid aan de deur laten staan (zodat de hele buurt mee zou kunnen genieten of zj zou wachten tot mijn vriendin thuis kwam) om hun eigen advies alsnog als juist te kunnen bestempelen.

ik weet ook niet maar het is wel weer waar dat als ik elke maand iets zou betalen, dat misschien enkel uitstel van executie is dus misschien is dat inderdaad nog dommer....
  zondag 17 januari 2016 @ 22:23:20 #25
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_159189118
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2016 22:14 schreef Zerkalo het volgende:
Nooit gehoord van mensen met uitstekende leidinggevende kwaliteiten die prima functioneren op werktechnisch vlak maar waarbij men zich zwak toont als mooie dames ten tonele verschijnen en dan misschien minder rationale of handige beslissingen maakt?
Ken zoveel mensen met uitstekende leidinggevende skills die uitstekend functioneren maar thuis bij moeder de vrouw een mak lammetje zijn en misschien ook over zich heen laten lopen.
Het een heeft dus geen zak met het ander te maken. Maar goed, hierbij dus je antwoord, veel plezier ermee :)
Ja het is al even bekend dat mooie vrouwen mannen dommer maakt. Mijn theorie dan dat het bloed niet meer in de hersenen zit. :P

Maar het feit dat je straks ik weet niet hoe lang afgeperst gaat worden moet toch als een emmer ijswater werken? :?
Ik zou dr aan dr haren eruit gegooid hebben ipv kussend aan dr voeten.
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')