Kan me niet schelen... ziet er lekker uit dus ik wil het weten ook eigenlijk toevalligquote:Op zaterdag 30 januari 2016 20:55 schreef sacha het volgende:
[..]
omdat ik een pakje gebruik voor de autisten pasta
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Of koop 1 pak Broodmix en volg de instructies op het pak.
Verder nodig:
Geraspte Kaas en Olijfolie om in te bakken.
Je kan zelf kaas raspen, of Feta verkruimelen, of je koopt geraspte kaas in zakjes,
Jong, Oud, Belegen of gemengd wat je zelf wil.
Bloem om het aanrecht mee te bestuiven en een deegroller.
Kneed het deeg maak een lange rol en snij de rol in plakjes.
Maak elk plakje plat met een deegroller, vul met geraspte kaas.
(mag ook Fetakaas zijn) en vouw dubbel.
Druk de randjes goed vast zodat de gesmolten kaas er straks niet uitloopt.
Bak in Olijfolie.
Zet een bak koffie, pak een broodje en ga lekker Fokken
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:41 schreef FANN het volgende:
KAASBROODJES
Brooddeeg maken
Oeh! Verdomme, moet ik wéér boodschappen gaan doen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Of koop 1 pak Broodmix en volg de instructies op het pak.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Verder nodig:
Geraspte Kaas en Olijfolie om in te bakken.
Je kan zelf kaas raspen, of Feta verkruimelen, of je koopt geraspte kaas in zakjes,
Jong, Oud, Belegen of gemengd wat je zelf wil.
[ afbeelding ]
Bloem om het aanrecht mee te bestuiven en een deegroller.
Kneed het deeg maak een lange rol en snij de rol in plakjes.
Maak elk plakje plat met een deegroller, vul met geraspte kaas.
(mag ook Fetakaas zijn) en vouw dubbel.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Druk de randjes goed vast zodat de gesmolten kaas er straks niet uitloopt.
Bak in Olijfolie.
[ afbeelding ]
Zet een bak koffie, pak een broodje en ga lekker FokkenL2B's Mixcloud
Is écht lekkerquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:43 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Oeh! Verdomme, moet ik wéér boodschappen gaan doen.
Dat geloof ik direct als je het leest en ziet. Nèh, dan maak ik het deeg ook zelf. Volgend jaar weeg ik 167 kilo of zo.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:43 schreef FANN het volgende:
[..]
Is écht lekker
en als je een pak brooddeeg koop héél simpel
Gehakt én kaas.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:44 schreef FANN het volgende:
Je kan ze ook met gehakt vullen trouwens!
Gewoon gehakt met uitjes enzo en kruiden wat je lekker vindquote:
Je zei dat je heel niet kon koken! Damn.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:48 schreef FANN het volgende:
[..]
Gewoon gehakt met uitjes enzo en kruiden wat je lekker vind
zoals de spagettisaus maar dan met minder tomaat zeg maar
anders wordt het te ''nat''
staat ergens onderaan in deze post...
CUL / [Vegetarisch eten #9]
Waarom niet in de oven, wat een vette zooiquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:48 schreef FANN het volgende:
[..]
Gewoon gehakt met uitjes enzo en kruiden wat je lekker vind
zoals de spagettisaus maar dan met minder tomaat zeg maar
anders wordt het te ''nat''
staat ergens onderaan in deze post...
CUL / [Vegetarisch eten #9]
ik zeg wel meerquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:50 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Je zei dat je heel niet kon koken! Damn.
ik kan het hebbenquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:51 schreef Soury het volgende:
[..]
Waarom niet in de oven, wat een vette zooi
Je hebt zeker ook geen kort pittig kapsel!quote:
Is ook lekker, en ik heb op het moment een halflange krullebol, maar kan morgen weer anders zijnquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:54 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Je hebt zeker ook geen kort pittig kapsel!
Maar serieus, dat ziet er erg lekker uit.
Van de week even wat cashewnoten bij mijn oude gebrekkige moedertje scoren voor dat ene recept.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:55 schreef FANN het volgende:
[..]
Is ook lekker, en ik heb op het moment een halflange krullebol, maar kan morgen weer anders zijn
Is in 15 minuten klaarquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:57 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Van de week even wat cashewnoten bij mijn oude gebrekkige moedertje scoren voor dat ene recept.
Dan ben ik langer onderweg om het te gaan halen.quote:
Macaroni heb je meestal wel in huis, een pak spinazie á la créme in de diepvries en nootjesquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:58 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dan ben ik langer onderweg om het te gaan halen.
Alleen de macaroni in dit geval.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:00 schreef FANN het volgende:
[..]
Macaroni heb je meestal wel in huis, een pak spinazie á la créme in de diepvries en nootjes
kan je ook lang bewaren, alleen de boursin hoef je dan te halen
doe je zo'n pak met die stukjes in de diepvries, heb je voor een paar keerquote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:03 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Alleen de macaroni in dit geval.
kan ook...quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:03 schreef Piet_Piraat het volgende:
Wentelteefjes met basterdsuiker en kaneel.
Boursin is zoo smerig en nep doe er dan lekkere echte kaas doorquote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:00 schreef FANN het volgende:
[..]
Macaroni heb je meestal wel in huis, een pak spinazie á la créme in de diepvries en nootjes
kan je ook lang bewaren, alleen de boursin hoef je dan te halen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |