Dat eerste volg ik ff niet. Ik vind bewerken als in eten koken toch echt iets anders dan suiker en zout ( en niet alleen natuurlijke) stofjes toevoegen zodat mensen ergens meer van gaan eten. Dat vergeet meneer voor het gemak ffquote:Op zondag 7 februari 2016 15:54 schreef V1z0R het volgende:
Hij heeft absoluut gelijk, enige reden dat we dat überhaupt kunnen discussiëren is al te wijten aan het feit dat we ooit voedsel zijn gaan bewerken.
Wat ik wel geinig vond is dat, hoe absurd het ook klinkt, je dus slank kunt blijven door poeppillen.
Gek genoeg deed iemand ten oosten van ons al zoiets en bij die ontdekking vond ik het zeer vreemd, maar je kunt je darmbacteriën vervangen door anderen waardoor je minder goed voeding opneemt. Niet handig bij een voedseltekort maar wel als je wilt vermageren en niet vies bent van een beetje poep.
Ik wacht wel tot ik de griep weer krijg.quote:Op zondag 7 februari 2016 15:54 schreef V1z0R het volgende:
Niet handig bij een voedseltekort maar wel als je wilt vermageren en niet vies bent van een beetje poep.
Ja heb het gelezen. Maar daar bleef het niet bij. Alle E nummers zouden per definitie ok zijn omdat ze gecontroleerd en deels natuurlijk zijn. En hij vergelijkt het ook met tomatenpuree dat beter is dan tomaten omdat dit bewerkt/ verhit is geweest. Zo kan je alles wel recht lullen. Zal wel nog steeds gesponsord worden door de voedsel/warenautoriteit of door voedingscentrum ofzoquote:Op zondag 7 februari 2016 18:58 schreef loveli het volgende:
Zijn uitgangspunt was dat kaas ook bewerkt was en dat mensen geen aarbeienjam of vanillevla kopen als er geen kleurstof in zit.
Da's ouwe big . Meneer Tiny zou er (terecht) op wijzen dat dat nou precies is wat hij bedoelt: thuis doen mensen dingen met hun eten die ze in de industrie niet in hun hoofd zouden halen. (Ik eet het ook hoor, en ben er nog nooit aan dood gegaan.)quote:Op dinsdag 9 februari 2016 16:19 schreef loveli het volgende:
Ik kom even langsvliegen. Alles wat mis kon gaan is al mis gegaan, inclusief 8 bitterkoekjes (yay me, pak is niet eens leeg) en een zak drop (want dik 3 kwartier vertraging door file). Gelukkig had ik een half uur extra reistijd begroot
Kwam achterin de vriezer nog 2 karbonades tegen die ooit bij sigme in de modder hebben gespeeld, gisteravond was deel 1 en vanavond deel 2. Wie wil er nou geen blije big op z'n bord?
Was je bij Flip? (De groene weg)quote:Op dinsdag 9 februari 2016 16:48 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik was afgelopen vrijdag bij een slager in Groningen en daar stond nog net niet hoe het dier heette wat je kocht, maar er stond wel heel mooi bij van welke boerderijen het vlees kwam.
Sorry maar als je iets wilt dan lees je je in... e nummers slecht? Ja sommige maar dat zijn de normale zouten en suikers ook.quote:Op dinsdag 9 februari 2016 21:13 schreef Rauw. het volgende:
Ik zat hier gisteren even mee te lurken over de E-nummers.
Vanavond zit die man bij Humberto Tan aan tafel bij RTL Late Night samen met iemand die anti-E-nummers is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |