abonnement Unibet Coolblue
pi_158768187
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 januari 2016 19:52 schreef Chanty het volgende:

[..]

:D _O- hopelijk is gay de nieuwe trend van 2016
*verslik*

:D :') _O-
pi_158768269
Hahahah burdie, ik moest lachen. Heerlijk hoe hij dat zo eerlijk zegt. Kan me niet voorstellen dat R zelf op bed wil. En nu genieten van je avond.

Iedereen beste wensen nog!

Wie heeft er nog tips voor een hoger krukje voor zelf handen te kunnen wassen straks bij het aanrecht? We klemmen hem nu met onze knie tegen het aanrecht aan en dan steekt hij zijn handen onder de kraan maar straks is een krukje wel handig. Een wit laag HEMA/IKEA krukje is te laag.

R heeft het lopen helemaal ontdekt. Met de plus12 meter schoentjes gekocht dat hij ook buiten soms kan stappen. Ben zo blij met dat ding want hij heeft nu maat 20 geeft ie aan maar schoentjes kwamen op 22 uit, alle andere hadden te weinig ruimte voor de teen. Ik vond het een aanrader. Buiten stappen was nog eng maar aan de hand of achter de bolderkar is wel leuk. :D O+ binnenkort naar een kinderhel. :+

Hij is gek op klimmen. Op de bad rand als er in bad zitten :o of op zijn IKEA tafel via zijn stoeltje en dan gaan staan en lopen op de tafel :{ ik laat het maar wat gaan al wil ikwel dat hij gaat zitten op de tafel :P kukelde er laatst af maar rolde mooi eraf en even huilem van schrik en weer verder spelen. :D zo trots op mezelf dag ik hem dat laat uitvinden en niet overal pas op voor zeg, zo ben ik namelijk wel.

Wie had er laatst problemen met kind in auto? Ben zo benieuwd of er wat op gevonden is.
pi_158768273
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 januari 2016 19:52 schreef Chanty het volgende:

[..]

:D _O- hopelijk is gay de nieuwe trend van 2016
O+

Ik hoop het ook O+
pi_158768440
:D.

Wel lekker zo, Burdie!
Blue, beterschap. :*.
Wat een naar verhaal, Fazz. Hopelijk valt het allemaal mee...
Heerlijk dat jullie zo'n fijne tijd hier hebben gehad, Room. Dat van die kopstoot is alleen niet iets waarvan je wil dat ze het leren. :+.

Goede voornemens heb ik eigenlijk niet. Ja, er een mooi jaar van maken, veel genieten van I, en onze bruiloft als hoogtepunt dit jaar.
De ¤50 die onze schoonmaakster per maand kost geef ik er trouwens alleen al voor de rust in mijn hoofd met heel veel liefde aan uit. Ook omdat ik lichamelijk net wat te gammel ben om het allemaal zelf te doen. Ik kan best stofzuigen, of de toiletten doen, maar allebei tegelijk op één dag, dat gaat gewoon niet.

Het scheelt wel dat Baard en ik allebei onwijze opruimers zijn. I sliep afgelopen nacht het klokje rond, tot KWART OVER ACHT VANOCHTEND, dus wij barstten vandaag van de energie. :D. Dat resulteerde in een ritje naar de kringloop met een kofferbak vol spullen. Daar hou ik van. *O*.

[ Bericht 0% gewijzigd door DevilsAndDust op 02-01-2016 22:14:19 ]
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zaterdag 2 januari 2016 @ 20:12:24 #80
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_158768528
Bekväm, Hilmo? Anders heb ik evt nog wel een werktekening voor zoiets: http://www.howwemontessor(...)kitchen-helpers.html

:* allemaal, ik ga kleuren _O- en widm kijken.
KuikenGuppy
  zaterdag 2 januari 2016 @ 20:20:45 #81
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158768732
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 januari 2016 19:57 schreef Crumpette het volgende:

[..]

:D
Zucht damn you swypen! :') DAT
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158770553
Ik heb echt de post van Burdie 3x gelezen om te ontdekken wat daar in hemelsnaam gay aan was. :')

Ik heb vandaag een ochtendje S alleen mee op stap genomen. We begonnen vanmorgen om 8 uur bij de kapper. Tegen mijn verwachting in ging hij zelf op een stoel zitten en vond het knippen eigenlijk best tof. En nu heeft hij weer een hip jongetjeskapsel. O+
Na het knippen zijn we nog naar de slager geweest en hebben we boodschappen gedaan Normaal doe ik dat allemaal alleen omdat boodschappen doen met twee dreumessen echt geen doen is, dus het was echt een uitje voor S. Hij heeft vol overtuiging geholpen met boodschappen in de kar doen en op de band leggen. En ohja, we hebben ook nog 10 minuten in de regen staan kijken naar een kraan die de glasbakken na oud en nieuw weer terug kwam brengen. S is idolaat van kranen, tractors en vrachtwagens. En ik? Ik vond het zo mooi om hem te zien genieten dat ik er zelfs 10 minuten in de stromende regen staan voor over had. Mijn jongetje. O+
Als afsluiter van de ochtend mocht S ook mee naar de zwemles van zijn grote zus. Dat was in 1.5 jaar tijd de eerste keer dat hij mee mocht en hij heeft er echt van genoten. Hij was de hele tijd op zoek naar zijn zus en zat zwaaiend op de tribune. Hij wordt echt groot, mijn kleinste. O+
  zaterdag 2 januari 2016 @ 21:57:24 #83
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158772498
Nikki ik hebm ff geedit :P
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158773018
Room, klinkt als een heerlijke 2 weken die je hier gehad hebt O+

Burd, kuiken kan zich echt goed verwoorden hè, echt tof O+ en WIDM kijken, eindelijk weer! *O*

Nikki, wat leuk zo op stap met S! Om 8 uur bij de kapper, met kind! :o respect!

ik ging om half 9 bootcampen en bij terugkomst iets voor 10 lagen m'n beide mannen nog te ronken :o :o

DaD, dat er nog maar heel veel klokje-rond-nachten zullen volgen *O*
pi_158776103
DAD!



Nikki, wat doe je dat weer goed, zo'n speciale dag voor S. O+ . Ik vind dat zo mooi!

Lekker Burdie, zo'n avondje voor jezelf. Heeft kuiken goed geregeld! ;) .

Ik heb ook het gevoel dat ik een nieuw kind heb. Ik denk dat ze weer in een enorme groeifase zit: ze eet en slaapt heel veel. Ze heeft ook zulke lange benen ineens! Ze maakt steeds meer lange zinnetjes, ze probeert steeds meer echt een soort 'verhaaltje' te vertellen, en ze kan tot tien tellen. Vanmiddag heeft ze een heel uur (!) in de keuken zitten spelen met een bakje water, een vork, een flesje en een paar toastjes (meteen een tip aan iedereen: geef je kind gewoon een paar spulletjes die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben en je kind kan er wat mee O+ .). Aan het eind van het uur had ze die toastjes in het bakje water helemaal tot pulp gemaakt en daar waren we echt heel trots op (vooral omdat ik in de tussentijd gewoon de hele krant heb kunnen lezen en thee heb kunnen drinken _O_ .).

En, *tromgeroffel*: ze krijgt nu eindelijk echt een beetje haar. Ik heb gisteren dus maar eens een speldje ingedaan (niet dat het ergens op slaat, maar omdat ik dat gewoon leuk vind :') .). En ik heb haar ene lange krul aan de achterkant afgeknipt, om het wat meer gelijk te krijgen. (Ik blijf dat proces van haargroei wel apart vinden. Haar haargrens schuift heel langzaam op naar voren, en ze heeft heel lange plukken, terwijl er op sommige plekken alleen nog wat pluis zit. Hebben andere kindjes dit ook?)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_158776326
_NIKKI_, dat klinkt echt als een superdag voor een dreumes. Fijn dat hij zich zo vermaakt heeft en dat jij daar zo van hebt kunnen genieten!

Fazz, bootcamp :o Echt respect voor jou, ik heb de hele dag alleen maar bankgehangen voor mijn gevoel :@

Franny, geweldig he, dat ze in hun eigen fantasiewereld zo druk bezig kunnen zijn met iets O+
L heeft ook hele plukken haar die voor haar ogen hangen en achterop haar hoofd alleen wat stro :D
pi_158776363
Fran, dat speldje O+ :D
En leuk is dat hè, dat spelen echt.
O heeft links pluis, rechts plukken. En onderin korte pijpekrullen O+ Echt van alles wat haha.
pi_158776863
Speldje O+ ! Ik ben zo'n fan van I .

A heeft Heel Veel Haar en een bloedhekel aan knipjes en staartjes en speldjes :') . Men ziet haar hier ook constant voor een jongetje aan :D . Morgen gaan we weer naar huis, en dan ga ik de kapper deze week eens vragen om er een leuke bob met pony in te knippen, of iets anders leuks dat geen frutsels behoeft :+

Laatste vakantiespam, ik ga het missen hier! Al zal ik wel blij zijn om straks weer in m'n eigen bed te slapen, want m'n rug is kapot na deze week.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_158776911
Dat snoetje in bed :D Wat een fotomodelletje O+

Ziet er heerlijk uit die vakantie!
  zaterdag 2 januari 2016 @ 23:41:22 #90
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158776953
Dat speldje O+ En tellen wat knap!

Lucas heeft gewoon veel haar, helaas kan ik er geen speldjes in doen ;(
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158777138
Wat een heerlijke foto's razz! Ik krijg er zin in de zomer van! En A heeft wat weg van E van Ladyblack vind ik, op sommige foto's! Op de derde foto van boven, rechts bijv.

Chanty kan best. Gay was toch de trend van 2016?? ;) :D
pi_158777202
Razz O+
En Nikki, wat tof O+

En gay :D

En ik ontdekte net op tijd dat ik foute smileys had, want 'blind' getypt op nieuwe telefoon :@ :+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_158777225
Ohja en állerlaatste spam (ik heb tenslotte wel het leukste kind dus he :7 ), want ze geeft sinds vandaag wegblaaskusjes! Veeg me op O+ :') . Alleen blaast ze ze nog niet weg, dat stukje moeten we nog even perfectioneren :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dan beloof ik plechtig als we straks weer thuiszijn dat ik weer netjes op iedereen ga reageren :s) .
pi_158777249
Ah, wat een geweldige foto's weer. Het is zo'n vrolijk, mooi meisje!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_158777270
Achgos wat een lief stemmetje heeft ze Razz <3
  zaterdag 2 januari 2016 @ 23:51:19 #96
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158777327
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 januari 2016 23:46 schreef Roomsnoes het volgende:
Wat een heerlijke foto's razz! Ik krijg er zin in de zomer van! En A heeft wat weg van E van Ladyblack vind ik, op sommige foto's! Op de derde foto van boven, rechts bijv.

Chanty kan best. Gay was toch de trend van 2016?? ;) :D
Goed punt! Morgen even fiksen :D

En wat schattig _O-
Goede reis terug
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158777560
Ik stem ook voor gay. Een supergay 2016, dat wens ik jullie allemaal O+ .
pi_158777641
De hele krant kunnen lezen O+ ik wacht ook weer op die dag :+

Heerlijke foto's weer Razz! Fijn dat jullie zo genieten O+
  zondag 3 januari 2016 @ 08:09:29 #99
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_158781691
Gay 2016 (8> ..!

Pluus en I met dr speld O+ .

Verder wil ik tanden afschaffen. -einde pleidooi-
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  zondag 3 januari 2016 @ 08:16:27 #100
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_158781714
Lieve I en A O+.
Kuikens haar werd echt baby-af na een kappersbezoek. Careful what you wish for, ik vond het helemaal niet leuk de eerste keer :').
Oh, hij heeft tot bijna 8 uur geslapen :o :D. Bij het wakker worden lag hij in bed een liedje van Nijntje te zingen O+. Ik denk dat hij zijn nieuwe kamertje oké begint te vinden ;).
Vanmiddag gaan we naar de ijssculpturen om het einde van de vakantie te vieren. Maar eerst croissantje :9 fijne dag allemaal :*.
KuikenGuppy
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')