abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 13 januari 2016 @ 08:30:32 #176
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_159061895
quote:
0s.gif Op woensdag 13 januari 2016 08:23 schreef LadyBlack het volgende:
Oh ik heb echt nog wel een traphekje bovenaan de trap. E is best heel voorzichtig, maar ik ben een schijterd met trappen en t idee dat ze ineens beneden ligt, brrrr ;(

Mijn viend is trouwens nog erger, die wil ook niet hebben dat ze alleen naar boven loopt :D
Haha, mijn man heeft hetzelfde :)
Hij en een vriendin van mij vinden het idee van geen traphekje boven dus erg eng, vandaar dat ik ging twijfelen.

Oeh, Ow bijna 3! En krijgt hij de dierentuin? :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_159061901
Hier sinds bijna een jaar geen traphekje meer. We hebben ze na de verhuizing niet meer opgehangen. Luuk loopt prima de trap op en af.
Hij komt in de ochtend zelf wel uit bed maar komt z'n kamer niet af. Hij slaapt in een groot bed, maar nog wel in de slaapzak. Hij wil echt nog niet zonder.

Eten is drama hier, hij heeft een tijd ( zo ongeveer een jaar) alleen rijstwafel en kale pasta met kaas gegeten. Geen brood, geen groente. Nu begint ie iets beter te eten. Hij eet wat brood, 1 op de dag. En er gaat nu ook wortel in en wat rijst gisteren.
Hij krijgt wel vitamine pillen. Van de week bij t cb zag z'n lijntje op de curve er meer dan prima uit.
*poef* nu is het weg
pi_159061969
Wij hebben nog wel een traphekje, maar die staat in de deuropening van de kamer van Rosalie. Ze ging nogal eens aan de wandel op onprettige tijden.

Eergisteravond hadden we ook zoiets. Vaak wordt ze rond 22.30 onrustig en vind ik haar verward zittend in bed. Dan is ze even haar plekje kwijt.
Dat was eergisteren ook zo alleen bleek ze niet in bed te zijn.
Mijn hart schoot in mijn keel toen ik haar zag: zittend op haar knietjes, hoffd gebogen en haren langs haar gezicht, precies in het midden van haar kamervloer.

Ik was even bang dat ze met grote zwarte ogen ineens op zou kijken. Brrrrr.
Het was echt zo'n horrorfilm scenario.
  woensdag 13 januari 2016 @ 08:42:10 #179
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_159062012
Oh danic, ik zag ook gelijk een scene van The Ring ofzo voor me :o

Traphekje in de deuropening heb ik ook overwogen, maar aangezien ik er nog wel een paar keer per nacht heen moet lijkt me dat erg onhandig.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_159062204
Echt danic, ik zou zeven kleuren poepen :D

Hier ook geen traphekje. Eva kan heel goed zelf de trap op en af lopen en gaat niet naar beneden of boven zonder toestemming. Hopelijk blijft dat even zo.

Gos omen, dat ze vieze handjes het ergste vond. Heel herkenbaar trouwens, dat wel.
E.
pi_159062372
Loj, wat leuk dat hij het zo goed weet.
Riley is ook bezig met jarig zijn (over 10 dagen) en weet nu dat ze drie wordt. Alleen iedereen die voor haar jarig is wordt ook drie :D

Ik heb wel een traphekje boven aan de trap. Zelfde reden als LB.

Danic. Dat is echt bijna een scène uit een griezelfilm. Ik zou ook even bang zijn voor grote zwarte ogen
pi_159062406
Hier nog wel een traphekje. We zijn een half jaar geleden verhuisd en hij kreeg toen ook een peuterbed waar hij zelf uit kon (en dat meteen ook deed). Ik doe het hekje 's nachts nog altijd dicht, hoewel hij alleen naar onze kamer loopt en die is naast de zijne.

Overdag is het hekje open. Hij loopt zelf de trap op en af en speelt ook boven als ik beneden ben en andersom. Het hekje zou op zich wel weg kunnen inmiddels, maar met een baby erbij vind ik het ook wel fijn dat peuter niet zomaar naar hem kan lopen om 'gezellig bij baby te gaan slapen' of zoiets terwijl ik de was ophang of zo.

Danic, dat klinkt idd als een horrorfilm, zeker met die mooie grote ogen van je dochters :o

Edit: naar zolder hebben we ook een hekje. Wat Kyara zegt, ik wil niet dat hij daar zelf naar toe gaat en het is wel aanlokkelijk omdat daar het overtollige speelgoed ligt, en dat is uiteraard veel boeiender dan wat er beneden ligt.

[ Bericht 14% gewijzigd door Mineola op 13-01-2016 09:42:16 ]
pi_159062519
Brrr Danic!

Hier een traphekje naar de zolder. Ik wil niet dat ze daar zonder toezicht heen gaan. Het traphekje boven aan de trap is weg maar ik sluit niet uit dat we die weer terugzetten als de kinderen s nachts zindelijk worden. De trap zit namelijk net naast de badkamer deur en 1 misstap in de nacht en je ligt beneden.

Voor nu is het wel handig dat kleuter s ochtends naar beneden kan gaan om zijn boterham uit de koelkast te pakken, te ontbijten en daarna weer naar boven te komen. (en dat deed hij ook als peuter dus ontopic :P )
pi_159062652
Ja, hij krijgt voor z'n verjaardag de grote dierentuin van playmobile. Ben alleen nog druk aan het verzinnen waar ik het neer moet zetten, Js is er echt nog te klein voor.

Ah bah Danic, dat klinkt echt eng!

Ow is nu opeens bang van het donker, niet handig in de winter :')
pi_159064799
Hier hangt nog wel een traphekje maar is momenteel niet in gebruik. Jelle kan hem zelf ook openmaken maar gaat s nachts ook nooit naar beneden of zo (behalve als hij wakker wordt als wij nog beneden zijn maar dat is maar zelden) hij gaat eerst naar de zolder waar wij slapen en dan gaat hij ooit zelf naar beneden (meestal met toestemming of een hmmhmm van ons als hij dat zegt ;) )

Overdag gaan ze wel eens zelf boven spelen en dat mogen ze wat mij betreft ook, ze zijn allebei voorzichtig op de trap.

Traphekje hangt nog wel even omdat Eline binnenkort over gaat naar een peuterbed en ik weet niet wat zij dan gaat doen als ze s nachts wakker zou worden. Al denk ik dat ze eerst nog een haakje op de deur krijgt zodat de deur alleen op een kiertje kan. Hadden we bij Jelle eerst ook. En dan als ze s nachts zindelijk wordt het hekje nog even een tijdje ofzo.

(Al zou ik het niet erg vinden als het hekje weg kan, zit best in de weg op onze bovenverdieping..)
  woensdag 13 januari 2016 @ 11:57:02 #186
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_159065039
Hier geen traphekje meer sinds we verhuisd zijn. Toen was ze bijna 3, maar toen ze nog wel een traphekje had in haar deuropening bij het andere huis, klom ze er gewoon overheen....

Hier nu elke dag de vraag ofdat ze al jarig is, want ze wil naar school... Zal blij zijn als ze eindelijk mag
pi_159070444
Ik ben echt een overbeschermde moeder en schijtlijster als ik jullie zo hoor :@
Hier boven aan de trap wel een traphekje. Beneden niet want er zit een deur in de gang die de kamer afsluit van de trap.

Djenna gaat de laatste tijd wel wat vaker alleen de trap op en af om bijvoorbeeld haar pop te halen boven. Maar ik vind het toch altijd een beetje tricky eerlijk gezegd :@
  woensdag 13 januari 2016 @ 15:57:21 #188
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_159071127
Ik vind het verschil tussen een tweejarige en een drie-of bijna vierjarige peuter ook wel heel groot hoor met dit soort dingen. Bij ons nog wel een traphekje, maar dat is vaak open. J mag nu ook alleen naar boven en beneden. Het hekje gaat eigenlijk alleen dicht als ik aan het douchen ben, en hij boven speelt. Hij rent namelijk nogal heen en weer, en ik wil niet dat ie uitglijdt en van de trap stuitert... Vorig jaar waren de hekjes echt nog gewoon dicht.

J gaat trouwens niet uit bed 's ochtend's (of 's nachts), hij blijft in bed liggen en roept ons. We hebben m nog steeds niet verteld dat ie er ook uit kan (hij heeft al sinds mei een gewoon eenpersoonbed). Is eigenlijk wel makkelijk zo, want hij loopt dus ook niet bij F de kamer op als die slaapt ^O^
pi_159071233
Wij hebben dus een traphekje bij Jan zijn slaapkamer hij weet wel dat hij zn bed uit kan en gaat wel naar teun

Verder boven en beneden bij de trap. Teun kan net zelf op z'n billen de trap af hij is ruim anderhalf dus echt nodig. Jan is in oktober 3 geworden en zou op zich best zonder kunnen
  woensdag 13 januari 2016 @ 19:27:56 #190
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_159076653
Ja met nog een dreumes (of baby) in huis lijkt me een traphekje wel handig.

Wij hebben 'm dus nooit boven gehad. Het begon met uitstelgedrag omdat de muur daar zo ontzettend moeilijk te boren is, maar ik was er al vrij snel achter dat Nora niet zo'n waaghals is en niet zomaar de trap af zou durven. Nog steeds wil ze meestal getild worden en ze wil sowieso een handje voor het eerste stapje.

Beneden is hij weg sinds ze 2 is, maar eigenlijk hebben we die ook nooit nodig gehad. Als ze naar boven wil moet ik ook mee.
Gisteren was ze voor het eerst zelf naar boven gegaan en riep direct 'ben zelluf boven. Even baby halen', maar wilde vervolgens de trap af gedragen worden :)


De Frozen-manie is hier toch ook ineens toegeslagen sinds ze de film bij opa en oma heeft gezien.
Nu heeft ze op een uitje met papa een Anna pop gekregen. Zelf gekozen, maar eigenlijk wil ze Elsa ook wel.
Dus nu zegt ze tegen de Anna pop 'waar is jouw zusje? Nog in winkel? In doosje?', om dan met een ander stemmetje te doen alsof Anna zegt 'ik mis mijn zuhusje <insert nephuil>' _O-

En ze heeft een lievelingsliedje uit Frozen. Dan rent ze ineens de kamer uit, doet de deur dicht en dan hoor ik haar van achter de deur zingen 'zullen we een sneeuwpop maken' :D

Maar jeetje wat pikken ze dit snel op zeg, zo vaak heeft ze die film helemaal niet gezien :o
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_159081285
Hier vinden ze Frozen echt geen bal aan :D Vooral de Aristokatten zijn favoriet. Bambi en Finding Nemo hebben inmiddels afgedaan, Lion King moeten ze ook niets van hebben. Soms wel Lady & The Tramp en Merlijn de Tovenaar.
pi_159081512
Frozen kent ze uit haar hoofd, dus die is even niet leuk meer. Het is nu vooral Nijntje de Film - die overigens echt tenenkrommend is. Maar ja, alles voor je kind _O-

Vanmiddag zijn we voor het eerst naar peuterdans geweest. Wat een succes! Ellie deed meteen mee, rende uitgebreid rondjes en deed dansjes. Heel leuk om te zien! Ze kan zo in haar hoofd zitten, maar dit is duidelijk een fysieke fase :D.
Home is where the O+ is...
pi_159081929
Oh ik zou echt geen traphekje in een deuropening willen, lijkt me zo naar als mijn kind niet zelf zijn kamer uit kan. Verder hier al vrij lang geen traphekje meer. Hij kan zelf goed lopen, bovendien ging hij zich er de bovenste treden juist aan vasthouden en er aan hangen alsof het een klimrek was, dus de veilige meerwaarde was daarmee ook wel weg :')

Een gat in zijn hoofd vallen doet Stick gewoon door zijn hoofd achterover te knallen tegen een trede aan, daar hielp ook geen traphekje bij :')
pi_159083284
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2016 07:38 schreef Sylver_ het volgende:
Ohja, ik vroeg me nog af of jullie nog traphekjes hebben?

Boven hebben we er nooit 1 gehad en beneden is hij al een half jaar weg. Ze kan in principe prima traplopen en ik verwacht niet dat ze, als ze al uit bed komt 's nachts, naar beneden zou gaan. Ik moet nu ook altijd overal mee naar toe, zou het wel erg 'out of character' vinden als ze ineens in d'r eentje naar beneden zou gaan.
Toch vraag ik me een beetje af of ik nu heel erg onverantwoord bezig ben :@
Wij hebben alleen een traphekje bovenaan de trap waar peuter slaapt en ook de badkamer zit (2e verdieping). Al zeker een jaar doen we het hekje niet meer helemaal dicht. Hij kan idd prima traplopen (ook achteruit :')). Weghalen vind ik wat tricky, op deze manier valt hij niet zomaar naar beneden als hij slaapwandelt of zich verstapt, maar kan hij wel zelf naar beneden als hij wil.

Maar nu baby zich kan voortbewegen, zit hij weer vaker dicht natuurlijk. Weghalen is wat dat betreft ook geen optie ;).
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_159083320
Hoe gaat het daar mee LE? Wanneer hebben jullie die afspraak?

Leuk Cwen! Wij gaan ook weer beginnen binnenkort O+
pi_159083541
Die hadden we vandaag. En dat waren we vergeten :@ dus ik moet m verzetten. Maar hij maakt het prima, dus ik verwacht geen gekkigheid :)
pi_159083907
Oeps....fijn dat het verder gewoon goed gaat. Maar wel goed dat ze het nog even extra checken.
pi_159084348
Wel heel stom. Maar het is zo druk en heftig geweest, en gisteren was ik de hele dag weg voor onderzoeken in Maastricht waardoor mijn man zijn vrije dag van woensdag had omgeruild met dinsdag en in alle hectiek heeft niemand ook maar een keer de agenda gecheckt. Niemand! Dat gaat ons geld kosten ;(
pi_159085202
Wij hebben ook nooit een trapjekje gehad. We zijn altijd bij hem en we hebben de klink van zijn kamerdeur omhoog gezet. Zo kan hij niet in zijn 1tje 's nachts ineens lopen ronddwalen en zo van de trap af vallen.
Hij kan dus niet zelf zijn kamer in en uit maar dat hoeft nu eigenlijk ook niet.
Wij horen hem toch wel als hij hulp nodig heeft of als er wat is. :)
Hij mag niet alleen boven blijven maar wel even een knuffel pakken of iets.

Aiden kijkt overigens graag tekenfilm met dieren. Frozen vond hij vooral leuk vanwege die sneeuwpop. Hij kan het ook wel redelijk volgen en reageert er ook op.
Nijntje is even klaar, Peppa is een groooote hit. Hij pikt er ook steeds meer van op.
Lion King en Kungfu Panda waren vd week ook een succes.
Film kijken is wel heerlijk nu hoor. Beide plezier aan en even rust. :@
pi_159085826
quote:
1s.gif Op woensdag 13 januari 2016 22:08 schreef L-E het volgende:
Wel heel stom. Maar het is zo druk en heftig geweest, en gisteren was ik de hele dag weg voor onderzoeken in Maastricht waardoor mijn man zijn vrije dag van woensdag had omgeruild met dinsdag en in alle hectiek heeft niemand ook maar een keer de agenda gecheckt. Niemand! Dat gaat ons geld kosten ;(
Ai. Ook echt de afspraak gemist? Niet dat je er vanochtend nog achter kwam of zo? En onderzoeken voor jou, was dat ivm hellp?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')