abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:13:57 #1
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158524553


quote:
Geschiedenis

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners). V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft heden ten dage 62 filialen, verspreid over heel Nederland.

Aan het einde van de 19e eeuw waren er twee succesvolle zakenlieden in Amsterdam actief: Willem Vroom en Anton Dreesmann. Beiden hadden manufacturenzaken en waren Rooms-Katholiek. Vroom trouwde in 1883 met een zuster (Francisca Tombrock) van de vrouw (Helena Tombrock) van Dreesmann, wat hen zwagers maakte.

Dreesmann, en later ook Vroom, gebruikte in zijn winkel een voor die tijd ongebruikelijke strategie: lage en vaste prijzen tegen contante betaling. In die tijd was het namelijk gebruikelijk dat men altijd korting kreeg.

Aanvankelijk werkten Vroom en Dreesmann alleen samen op het gebied van inkopen, maar in 1887 leidde dit tot een verregaande samenwerking en de oprichting van het bedrijf Vroom & Dreesmann. Hun eerste zaak werd geopend aan de Weesperstraat. Vroom hield zich vooral bezig met de financiėle zaken en de administratie, terwijl Dreesmann de inkoop en verkoop leidde.

V&D groeide snel en de beide ondernemers woonden al snel met hun families in panden aan de Amsterdamse grachten. Er werden in een hoog tempo nieuwe filialen in het hele land geopend: Rotterdam (1892), Den Haag (1893), Nijmegen (1895), Arnhem (1896), Haarlem (1896) en Utrecht (1898), Venlo (1912).

Aan het begin van de 20e eeuw werden alle filialen stuk voor stuk omgezet in NV's, maar de aandelen bleven in handen van de familie.

De keten maakte deel uit van hetzelfde concern als de Bijenkorf na een fusie tussen de moederbedrijven KBB (Koninklijke Bijenkorf Beheer) en Vendex (V&D) onder de naam Vendex KBB (later Maxeda). V&D werd (inclusief La Place) vervolgens in 2010 verkocht aan de huidige eigenaar: Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners).

Gedeeltes uit http://nl.wikipedia.org/wiki/V%26D
quote:
19 januari

Alle werknemers van V&D moeten salaris inleveren. Het gaat om ''een structurele salarisbijdrage van 5,8 procent'' die per 1 februari wordt doorgevoerd.
V&D schrapt verder vijftig van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam. Dat maakt het warenhuisconcern maandag bekend.

De maatregelen zijn volgens het bedrijf nodig ''om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt''. Daarvoor moeten kosten structureel omlaag.

Naast het loonoffer streeft V&D ook naar verdere versobering van de arbeidsvoorwaarden. De vakbonden en ondernemingsraad zijn over de maatregelen geļnformeerd, aldus een woordvoerster.

Huurcontracten

Het bedrijf kondigt verder aan te gaan heronderhandelen over alle huurcontracten. Het doel is de huurlasten permanent te verlagen. V&D heeft 63 vestigingen in Nederland.

"Dit alles is nodig om de strategie van V&D te continueren en aan te laten sluiten bij de huidige trends en de marktontwikkelingen", aldus waanemend ceo Don Roach.

V&D leed in 2013 een nettoverlies van 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet beschikbaar.

Het concern maakt ook bekend John van der Ent per 1 maart 2015 tot nieuwe ceo te benoemen. Van der Ent was eerder directeur van Etam Groep en werkte ooit als bedrijfsleider bij V&D. Hij volgt Jacob de Jonge op, die in augustus vorig jaar plotseling vertrok. Roach nam hierop tijdelijk het roer over.

Buiten proportie

Martijn den Heijer, beestuurder bij CNV Dienstenbond, noemt de loonmaatregel "buiten proportioneel". Bovendien biedt het volgens hem "geen enkele structurele oplossing voor de problemen waar V&D mee kampt."

Hoewel de vakbondsman begrijpt dat er ingegrepen moet worden bij het warenhuis, zegt hij enorm geschrokken te zijn van de manier waarop. ''Het genoemde percentage is astronomisch en is een ramp voor het personeel, zeker voor de mensen in de lage loonschalen. Bovendien biedt het de werknemers geen enkele zekerheid op behoud van werk", aldus Den Heijer.

http://www.nu.nl/ondernem(...)laris-inleveren.html
quote:
27 januari

Ruim honderd medewerkers van V&D stappen naar de rechter vanwege de salarisverlaging die hen is opgelegd door hun werkgever.
Dat bevestigt FNV-bestuurder Niels Suijker dinsdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Volgens FNV-bestuurslid Niels Suijker gaat "een overgrote meerderheid van de leden zeker procederen tegen deze eenzijdige maatregel van V&D".

Dat werd maandagavond duidelijk tijdens verschillende bijeenkomsten die in het land georganiseerd waren voor de medewerkers. Deze week staan ook nog bijeenkomsten op de planning in Utrecht, Deventer, Rotterdam en Weert.

Suijker verwacht dan ook nog meer aanmeldingen. Hij wil vanuit de bond een collectieve procedure gaan regelen. Die zal wel pas opgestart worden als de loonstrookjes van volgende maand op de deurmat liggen. Het loonoffer bij V&D wordt per 1 februari doorgevoerd.

Loonstrookjes

De medewerkers zijn van plan om direct na het ontvangen van de loonstrookjes van februari de gang naar de rechter te maken. De vakbonden De Unie, FNV en CNV, waar de medewerkers bij aangesloten zijn, lieten weten juridische ondersteuning te verlenen. Mogelijk wordt een collectieve zaak aangespannen.

Alle medewerkers van V&D moeten per 1 februari 5,8 procent van hun salaris inleveren. Verder schrapt het bedrijf 50 van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam.

Volgens de warenhuisketen zijn de maatregelen nodig "om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt". Daarvoor moeten kosten structureel omlaag. V&D wil naast het korten van de medewerkers ook dat de huurlasten omlaag gaan.

V&D, eigendom van de investeringsmaatschappij Sun Capital, draait al een paar jaar met verlies. In 2013 liep het nettoverlies op tot 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet bekend.

http://www.nu.nl/ondernem(...)e-lager-salaris.html
quote:
30 januari

Vastgoedeigenaar IEF Capital neemt juridische stappen tegen warenhuis V&D. Het bedrijf eist dat V&D vier toplocaties ontruimt als er geen huur betaald wordt. Het gaat om panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

De huur wordt door V&D meestal voor de eerste van de maand betaald. Vandaag is de huur niet overgemaakt naar in ieder geval drie eigenaren van samen meer dan vijftien panden. V&D liet eerder al weten niet van zins te zijn de huur de komende maanden over te maken. Het bedrijf staat er slecht voor en vroeg ook werknemers al om een loonoffer.

"Enige oplossing"

IEF Capital heeft de afgelopen week een voorstel gedaan waarbij V&D vierkante meters inlevert in ruil voor huurverlaging. De vastgoedeigenaar laat weten dat de Amerikaanse aandeelhouder van V&D die afspraak niet ziet zitten.

In een verklaring schrijft het bedrijf: "IEF Capital betreurt dit zeer en ziet geen andere oplossing dan in een kort geding ontruiming van haar winkels te vorderen. Het financiėle belang is erg groot voor IEF Capital en zij wenst zo snel mogelijk in staat te zijn de panden aan andere partijen te verhuren om de schade voor IEF Capital zoveel mogelijk te beperken."

V&D is teleurgesteld over de stap van IEF Capital.

"Buitenproportionele vraag"

Ook andere eigenaren willen net als IEF Capital komende week juridische stappen ondernemen als betaling uitblijft. De eigenaar van Elizen Vastgoed eist dat V&D zijn verplichtingen nakomt: "Wij hebben ons in ons bijna 50-jarige bestaan nog nooit geconfronteerd gezien met zo'n buitenproportionele vraag."

Komende week komen eigenaren van panden waar V&D in huist bijeen om te praten over hoe ze met de opstelling van het warenhuis kunnen omgaan.

http://nos.nl/artikel/2016351
quote:
Facts & Figures

V&D bestaat sinds 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met 63 vestigingen op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 shop-in-shops en per jaar zo’n 100 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland.

1887 Oprichting V&D met Vroom & Dreesmann ‘Magazijn de zon’ in Amsterdam
1927 V&D introduceert eerste huis-aan-huis magazine van Nederland
1972 Oprichting Vendex
1987 Oprichting La Place
1999 Fusie met KBB, ontstaan van Vendex KBB
2004 Investeerdersgroep (waaronder KKR, Alpinvest, Permira) nieuwe eigenaar Vendex KBB
2006 Naamswijziging van Vendex KBB naar Maxeda
2007 Start rebranding V&D
2008 Start vd.nl
2010 Nieuwe eigenaar van V&D: Sun European Partners
2011 Start bouw nieuw distributiecentrum te Nieuwegein
2012 125 jaar V&D
2013 Opening 63ste V&D vestiging, V&D Vlaardingen
2014 Start V&D Blog

Aantal vestigingen: 63 en een webshop
Aantal werknemers: 10.000
Aantal distributiecentra: 1
Aantallen bezoekers per jaar: 10 miljoen bezoekers
Aantal A-merken shop-in-shops: meer dan 4.000 merken
Aantal La Place Restaurants, La Place Café’s en La Place Express: ruim 250

http://www.vd.nl/content_page.jsf?page=algemeen_factsfigures_page


[ Bericht 70% gewijzigd door Specularium op 25-12-2015 19:57:00 ]
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158524589
Dus de curator geeft 2 maanden extra om de tent leeg te verkopen met de spullen van een ander zonder garantie ed?
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:19:03 #3
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158524623
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:16 schreef hoas het volgende:
Dus de curator geeft 2 maanden extra om de tent leeg te verkopen met de spullen van een ander zonder garantie ed?
Maar hopelijk wel met veel korting *O*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158524646
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:19 schreef Maraca het volgende:

[..]

Maar hopelijk wel met veel korting *O*
Iemand gaat de rekening betalen, dat snap je toch nog wel?
pi_158524651
Lekker shoppen bij de V&D *O*

Oh wacht ik moet daar niks van hebben :')
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:20:59 #6
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158524653
Iemand opperde hier meer beveiliging. Maar daar is dus geen geld voor.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:21:48 #7
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158524667
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:20 schreef hoas het volgende:

[..]

Iemand gaat de rekening betalen, dat snap je toch nog wel?
Ja, maar dat is altijd en overal zo. Niks nieuws *O*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158524668
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:16 schreef hoas het volgende:
Dus de curator geeft 2 maanden extra om de tent leeg te verkopen met de spullen van een ander zonder garantie ed?
De spullen die in de V&D hangen zijn niet van een ander :')
In de contracten staat dat het eigendom van de spullen naar V&D gaat, ook zonder betaling. Als je als leverancier dat niet wil, dan lever je niet.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
pi_158524724
Zag afgelopen week daar een paar mooie zwarte sučde handschoenen liggen voor 14,95 euro die mij perfect paste. Hopelijk liggen ze komende dagen er nog. Dan heb ik in ieder geval een bijdrage geleverd in de hoop V&D overeind te houden.

Zou V&D tweede kerstdag open zijn?
Kappers knippen met metaal in je haar en halen zo het goud van je hoofd.
pi_158524731
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:22 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

De spullen die in de V&D hangen zijn niet van een ander :')
In de contracten staat dat het eigendom van de spullen naar V&D gaat, ook zonder betaling. Als je als leverancier dat niet wil, dan lever je niet.
Ben blij dat wij hele andere contracten hanteren, waarbij de spullen eigendom blijven totdat er centen zijn.
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:28:05 #11
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158524741
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:26 schreef -Hakuna- het volgende:
Zag afgelopen week daar een paar mooie zwarte sučde handschoenen liggen voor 14,95 euro die mij perfect paste. Hopelijk liggen ze komende dagen er nog. Dan heb ik in ieder geval een bijdrage geleverd in de hoop V&D overeind te houden.

Zou V&D tweede kerstdag open zijn?
Check de website.. oh wacht :') Dat hebben ze niet slim aangepakt :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:28:30 #12
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_158524748
Ik heb hier nog VVV-bonnen liggen...kunnen die nog wel bij de V&D worden gebruikt?
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:30:50 #13
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158524771
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:28 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik heb hier nog VVV-bonnen liggen...kunnen die nog wel bij de V&D worden gebruikt?
Nee nog niet. Maar wel ergens anders ^O^
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:33:36 #14
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_158524809
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:30 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Nee nog niet. Maar wel ergens anders ^O^
Ok, dan moet ik ze maar bij de C&A ofzo zien te slijten.
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:34:43 #15
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_158524823
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:30 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Nee nog niet. Maar wel ergens anders ^O^
Wat is met de OP gebeurd? ;(
Isn't it ironic, don't you think
pi_158524949
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:26 schreef hoas het volgende:

[..]

Ben blij dat wij hele andere contracten hanteren, waarbij de spullen eigendom blijven totdat er centen zijn.
Lastig bij de detail handel, want als het binnen is dat wil de winkel het verkopen terwijl de betaling altijd op de laatste dag van de termijn gebeurd. Iets verkopen dat nog niet van jou is, is lastig.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
pi_158524958
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:34 schreef jcdragon het volgende:

[..]

Wat is met de OP gebeurd? ;(
Zelfscanner gebruik de mobiele layout, die neemt de OP niet over ( :') ) .

V&D nog speciale kerstartikelen die morgen dus kneiter goedkoop wegkunnen? :D :P
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:07:01 #18
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158525225
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:47 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Zelfscanner gebruik de mobiele layout, die neemt de OP niet over ( :') ) .

V&D nog speciale kerstartikelen die morgen dus kneiter goedkoop wegkunnen? :D :P
2+1 gratis. Ze hebben niet eens kerstverlichting hier. Alleen een paar simpele dingen die niemand nodig heeft. (En daar zit het probleem dus)
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:08:37 #19
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158525246
Maar de grote vraag is: is de V&D morgen open?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:10:05 #20
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158525264
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:08 schreef Maraca het volgende:
Maar de grote vraag is: is de V&D morgen open?
Ja. Wel in de steden die normaal ook open zijn op 2e kerstdag. Dus Amsterdam in iedergeval.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:11:50 #21
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158525283
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:10 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Ja. Wel in de steden die normaal ook open zijn op 2e kerstdag. Dus Amsterdam in iedergeval.
Mediamarkt is in mijn stad dicht. Geef het weinig kans dan _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158525304


Deze zijn open morgen
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:16:00 #23
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158525352
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:13 schreef Studiotje het volgende:
[ afbeelding ]

Deze zijn open morgen
Hoe kom je daar nu weer aan? :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158525358
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:16 schreef Maraca het volgende:

[..]

Hoe kom je daar nu weer aan? :P
Stond op V&D.nl toen die nog online was :+
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:17:58 #25
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158525387
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:16 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Stond op V&D.nl toen die nog online was :+
Baas :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158525416
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:17 schreef Maraca het volgende:

[..]

Baas :P
:7
pi_158525826
Lekker handig ook, je wilt verkopen om de tent te redden, maar je openingstijden heb je offline gehaald, en staan ook niet op Facebook...
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158525991
"Roken is slecht. Vooral voor de gordijnen." - Willem van Hanegem
pi_158526557
De V&D hier had een paar jaar terug een enorme make up afdeling met merken die je niet zomaar ergens anders kon vinden in de stad. Tot op een dag het ingeruild was voor een klein stukje Sabon instore of hoe je zoiets noemt. Zo jammer. En een paar maanden later was Sabon ook weg. Drie enorme verdiepingen en geen lippenstiftje of mascara te vinden. Ben altijd nog benieuwd geweest wat hun idee erachter was. Inmiddels is bijna dit hele filiaal veranderd in een grote LaPlace, dat was wel weer een goede zet. Ben heel benieuwd wat er met zo'n groot pand midden in de stad gaat gebeuren. Een primark zit op 10 meter afstand en de Bijenkorf is vertrokken om plek voor de primark te maken
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:26:48 #30
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_158526659
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:21 schreef AvecLeCoeur het volgende:
De V&D hier had een paar jaar terug een enorme make up afdeling met merken die je niet zomaar ergens anders kon vinden in de stad. Tot op een dag het ingeruild was voor een klein stukje Sabon instore of hoe je zoiets noemt. Zo jammer. En een paar maanden later was Sabon ook weg. Drie enorme verdiepingen en geen lippenstiftje of mascara te vinden. Ben altijd nog benieuwd geweest wat hun idee erachter was. Inmiddels is bijna dit hele filiaal veranderd in een grote LaPlace, dat was wel weer een goede zet. Ben heel benieuwd wat er met zo'n groot pand midden in de stad gaat gebeuren. Een primark zit op 10 meter afstand en de Bijenkorf is vertrokken om plek voor de primark te maken
Waarschijnlijk bedoel je hier Sephora mee. Daar kan V&D niets aan doen, het hoofdkantoor van Sephora besloot weg te gaan uit Nederland met de reden om "meer uit te breiden in het buitenland". En daar valt Nederland schijnbaar niet onder volgens het Franse bedrijf.

Zat o.a. in Maastricht ook in de V&D waarna er een shop in shop van de ICI Paris kwam die ook letterlijk tegenover de deuren van de V&D een eigen winkel had.
吴 曼 迪
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:28:58 #31
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158526716
Sephora :) Dat was tenminste iets speciaals wat je niet buiten V&D vindt. Nu vervangen voor Ici Paris XL :') Die dus eigen winkels heeft, en bij sommige zelfs aan de overkant van V&D zelf :') :')

Dat is net als 2x AH naast elkaar zetten of verzin zelf de voorbeelden.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158526736
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:21 schreef AvecLeCoeur het volgende:
De V&D hier had een paar jaar terug een enorme make up afdeling met merken die je niet zomaar ergens anders kon vinden in de stad. Tot op een dag het ingeruild was voor een klein stukje Sabon instore of hoe je zoiets noemt. Zo jammer. En een paar maanden later was Sabon ook weg. Drie enorme verdiepingen en geen lippenstiftje of mascara te vinden. Ben altijd nog benieuwd geweest wat hun idee erachter was. Inmiddels is bijna dit hele filiaal veranderd in een grote LaPlace, dat was wel weer een goede zet. Ben heel benieuwd wat er met zo'n groot pand midden in de stad gaat gebeuren. Een primark zit op 10 meter afstand en de Bijenkorf is vertrokken om plek voor de primark te maken
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:21 schreef AvecLeCoeur het volgende:
De V&D hier had een paar jaar terug een enorme make up afdeling met merken die je niet zomaar ergens anders kon vinden in de stad. Tot op een dag het ingeruild was voor een klein stukje Sabon instore of hoe je zoiets noemt. Zo jammer. En een paar maanden later was Sabon ook weg. Drie enorme verdiepingen en geen lippenstiftje of mascara te vinden. Ben altijd nog benieuwd geweest wat hun idee erachter was. Inmiddels is bijna dit hele filiaal veranderd in een grote LaPlace, dat was wel weer een goede zet. Ben heel benieuwd wat er met zo'n groot pand midden in de stad gaat gebeuren. Een primark zit op 10 meter afstand en de Bijenkorf is vertrokken om plek voor de primark te maken
Mijn schoonmoeder heeft zo rond 2002 op de makeup/parfum afdeling gewerkt, er werd daar enorm veel gestolen omdat men het een goed idee vond dat mensen alles zelf konden pakken, ze hadden ook uitdrukkelijk de instructie om geen winkeldieven aan te houden, dat wisten de dieven ook dus die wachten gewoon tot de bewaker met lunch was. Ik begreep dat zo een beetje 15% van de voorraad gejat werd.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:30:10 #33
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158526741
quote:
17s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:26 schreef megamandy het volgende:

[..]

Waarschijnlijk bedoel je hier Sephora mee. Daar kan V&D niets aan doen, het hoofdkantoor van Sephora besloot weg te gaan uit Nederland met de reden om "meer uit te breiden in het buitenland". En daar valt Nederland schijnbaar niet onder volgens het Franse bedrijf.

Zat o.a. in Maastricht ook in de V&D waarna er een shop in shop van de ICI Paris kwam die ook letterlijk tegenover de deuren van de V&D een eigen winkel had.
Hoe is het mogelijk, dezelfde reactie _O_
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158526748
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Sephora :) Dat was tenminste iets speciaals wat je niet buiten V&D vindt. Nu vervangen voor Ici Paris XL :') Die dus eigen winkels heeft, en bij sommige zelfs aan de overkant van V&D zelf :') :')

Dat is net als 2x AH naast elkaar zetten of verzin zelf de voorbeelden.
Zelfde geld voor de rituals, zit er in Zaandam recht tegenover.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:33:18 #35
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_158526836
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:30 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Hoe is het mogelijk, dezelfde reactie _O_
Ben er nog steeds door getraumatiseerd dat die weg ging :'( Toen werkte ik nog zelf in Maastricht en de V&D was altijd eerder open, dus ging ik in de ochtend altijd even daar rondlopen en mijn salaris uitgeven :')
吴 曼 迪
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:33:39 #36
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158526849
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

Zelfde geld voor de rituals, zit er in Zaandam recht tegenover.
Dixons snapte het een beetje. Waar er een in V&D kwam, ging de gewone winkel dicht. Een beetje, want in bijvoorbeeld Amstelveen ook weer voor de deur, jawel, de gewone winkel waar men eerst langs liep.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158527389
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Sephora :) Dat was tenminste iets speciaals wat je niet buiten V&D vindt. Nu vervangen voor Ici Paris XL :') Die dus eigen winkels heeft, en bij sommige zelfs aan de overkant van V&D zelf :') :')

Dat is net als 2x AH naast elkaar zetten of verzin zelf de voorbeelden.
Den Haag centrum, drie keer Ici Paris binnen 100 meter. Waarvan 1 binnen de V&D. Overigens ook 2 keer Xenos, twee keer Ah, drie keer H&M, drie keer Subway binnen iets grotere onderlinge afstand. De treurnis
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:54:48 #38
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158527486
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:52 schreef Ericr het volgende:

[..]

Den Haag centrum, drie keer Ici Paris binnen 100 meter. Waarvan 1 binnen de V&D. Overigens ook 2 keer Xenos, twee keer Ah, drie keer H&M, drie keer Subway binnen iets grotere onderlinge afstand. De treurnis
Amsterdam.... 12x H&M in het centrum of zo :')

DenHaag hadden ze lekker een grote intertoys moeten houden. :{ Zouden ze elkaar via het magazijn kunnen bereiken bij xenos? Beide op -1
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158527660
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 20:11 schreef Maraca het volgende:

[..]

Mediamarkt is in mijn stad dicht. Geef het weinig kans dan _O-
mediamarkt is hier ook dicht
v&d wel.
ik heb 1 kerstcadeau dat geruild moet worden :').

edit: oh hij is toch gesloten, dacht dat die open was morgen :')

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2015 22:00:08 ]
  vrijdag 25 december 2015 @ 22:00:25 #40
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158527703
Mailtje van laplace binnen, ik heb nog 2 dagen om extra korting in te wisselen :{
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 22:34:27 #41
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158528784
quote:
17s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:26 schreef megamandy het volgende:

[..]

Waarschijnlijk bedoel je hier Sephora mee. Daar kan V&D niets aan doen, het hoofdkantoor van Sephora besloot weg te gaan uit Nederland met de reden om "meer uit te breiden in het buitenland". En daar valt Nederland schijnbaar niet onder volgens het Franse bedrijf.
Sephora O+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 25 december 2015 @ 22:36:45 #42
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158528858
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:33 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Dixons snapte het een beetje. Waar er een in V&D kwam, ging de gewone winkel dicht. Een beetje, want in bijvoorbeeld Amstelveen ook weer voor de deur, jawel, de gewone winkel waar men eerst langs liep.
In Amersfoort niet trouwens, maar daar zaten V&D en de gewone Dixons allebei aan de andere kant van de binnenstad, dus dat beet elkaar niet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158529203
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

[..]

Mijn schoonmoeder heeft zo rond 2002 op de makeup/parfum afdeling gewerkt, er werd daar enorm veel gestolen omdat men het een goed idee vond dat mensen alles zelf konden pakken, ze hadden ook uitdrukkelijk de instructie om geen winkeldieven aan te houden, dat wisten de dieven ook dus die wachten gewoon tot de bewaker met lunch was. Ik begreep dat zo een beetje 15% van de voorraad gejat werd.
Ik heb er eens eentje de hele winkel laten zien, denk dat die op plekken geweest is die die nog nooit gezien heeft die bewaker?
Als er toen iemand bij me geweest was, of dat ik kwade bedoelingen had gehad, had die tweede in de tussen tijd zijn tassen kunnen vullen.
  vrijdag 25 december 2015 @ 22:58:13 #44
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158529430
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 22:49 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik heb er eens eentje de hele winkel laten zien, denk dat die op plekken geweest is die die nog nooit gezien heeft die bewaker?
Als er toen iemand bij me geweest was, of dat ik kwade bedoelingen had gehad, had die tweede in de tussen tijd zijn tassen kunnen vullen.
Ik zij al eerder, er kan en wordt heel veel gejat.

Wat dacht je van LaPlace Express? (Dus dat buitenhok) Hele tasjes vol ging er mee aan vrienden, familie en ga zo maar door. De leidinggevende mensen waren de ergste :')

En 1 bewaker met zoveel verdiepingen en 3 uitgangen _O_
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 23:02:00 #45
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158529560
Had ook eens dat ik bij V&D iets had gekocht (op een bovenste etage) en liep naar buiten. Alarm ging af (waarschijnlijk niet goed gegaan bij het afrekenen).

Niemand! Serieus niemand kwam eraan _O- heb even staan wachten, maar na een tijdje was ik het ook zat en ben ik weggelopen :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158529733
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 22:58 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Ik zij al eerder, er kan en wordt heel veel gejat.

Wat dacht je van LaPlace Express? (Dus dat buitenhok) Hele tasjes vol ging er mee aan vrienden, familie en ga zo maar door. De leidinggevende mensen waren de ergste :')

En 1 bewaker met zoveel verdiepingen en 3 uitgangen _O_
Tja ik ben nog van de oude stempel en vind dat ik hoor te betalen voor dat wat ik wil, la place ken ik helemaal niet, kom al een hele tijd niet meer in winkels.
Parkeerbeleid staat me niet aan in sommige plaatsen, ze maken het maar zo, maar dan blijf ik er weg zo invoudig denk ik erover.
Al was ik niet altijd netjes gekleed hoor, of zelfs ongeschoren, mijn gulden, ja je leest goed gulden was toen nog. Was net zoveel of weinig waard als die welke wel gekleed waren op winkelen.
pi_158530740
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 22:36 schreef Leandra het volgende:

[..]

In Amersfoort niet trouwens, maar daar zaten V&D en de gewone Dixons allebei aan de andere kant van de binnenstad, dus dat beet elkaar niet.
Maar het was wel slecht toen er 2 dixons waren. Dan was je bij de normale winkel, was iets niet op voorraad. Dus vraag je of ze kunnen nagaan of in de andere vestiging het wel op voorraad is (die onderin de V&D). "Met die winkel hebben we niks te maken".

:W :')
pi_158531806
is het leedvermaak als je een v&d binnen stapt en tegen personeel zegt "das war einmal"
pi_158531998
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:30 schreef raptorix het volgende:

[..]


[..]

Mijn schoonmoeder heeft zo rond 2002 op de makeup/parfum afdeling gewerkt, er werd daar enorm veel gestolen omdat men het een goed idee vond dat mensen alles zelf konden pakken, ze hadden ook uitdrukkelijk de instructie om geen winkeldieven aan te houden, dat wisten de dieven ook dus die wachten gewoon tot de bewaker met lunch was. Ik begreep dat zo een beetje 15% van de voorraad gejat werd.
Dat is toch ook geen manier van werken, winkeldieven niet aanhouden. Mja ik merk al dat V&D niet heel slim bezig is geweest.

Ik denk inderdaad dat ik sephora bedoel. Jammer dat zij weg gingen uit nederland maar dat hadden ze dan zo mooi zelf kunnen opvangen en het gat in de markt kunnen opvullen. Als ze verder dan hun eigen voordeur keken. Maar dat laatste hebben ze nooit gedaan lijkt het wel.
  zaterdag 26 december 2015 @ 02:17:18 #50
424655 MisterCe
The B but not the C
pi_158534104
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 00:16 schreef KingRadler het volgende:
is het leedvermaak als je een v&d binnen stapt en tegen personeel zegt "das war einmal"
Nee het is pas leedvermaak als je een vluchtelingenkamp binnen stapt en tegen personeel zegt "wir schaffen das".
pi_158534320
Ik zou het jammer vinden als de V&D verdwijnt. Hopelijk wordt er een oplossing gevonden, zoals een doorstart in afgeslankte vorm of iets dergelijks.
pi_158534338
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:19 schreef Maraca het volgende:

[..]

Maar hopelijk wel met veel korting *O*
We staan al op wacht hoor...
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
pi_158534418
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 02:37 schreef zhe-devilll het volgende:

[..]

We staan al op wacht hoor...
[ afbeelding ]
Hahaha. Kutgieren. Kogel en op de grill mee. Zal ze leren. Nee, geintje. Nuttig als aaseters.
  zaterdag 26 december 2015 @ 05:35:03 #54
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158534960
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 02:37 schreef zhe-devilll het volgende:

[..]

We staan al op wacht hoor...
[ afbeelding ]
:+

Heb eigenlijk een kerstartikel op het oog, die zou sowieso nu afgeprijsd moeten zijn O-) Maar als er een echte 'plundra' komt weet ik niet eens of ik ga _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158535023
V&D-kroketten in de jaren '70 en '80. _O_
De Oor en de Aardschok lezen in de winkel. O+
Als puber met een hard piemeltje de Playboy en pornografische stripboekjes bekijken tussen de schappen. :9

Weer een stukje levende geschiedenis weg. ;(
pi_158536901
jong personeel van de vend verwacht ik wel terug in de nieuwe winkels die er in hun plaats komen.
pi_158541628
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 22:58 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Ik zij al eerder, er kan en wordt heel veel gejat.

Wat dacht je van LaPlace Express? (Dus dat buitenhok) Hele tasjes vol ging er mee aan vrienden, familie en ga zo maar door. De leidinggevende mensen waren de ergste :')

En 1 bewaker met zoveel verdiepingen en 3 uitgangen _O_
Teveel kerstwijn op? Zij met lange ij :')
Friettent dikke Willie, met Willie
  Moderator zaterdag 26 december 2015 @ 15:28:32 #58
231857 crew  Housekeeper
Ik kies bewust
pi_158542060
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 22:58 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Ik zij al eerder, er kan en wordt heel veel gejat.

Wat dacht je van LaPlace Express? (Dus dat buitenhok) Hele tasjes vol ging er mee aan vrienden, familie en ga zo maar door. De leidinggevende mensen waren de ergste :')

En 1 bewaker met zoveel verdiepingen en 3 uitgangen _O_
Zit je hier nou werkelijk met bravoure te vertellen hoe je tijdens je baantje bij V&D hebt liggen jatten? Nou wees er maar trots op hoor :{w Ik heb zelf ooit een jaartje ontvangst goederen gedaan. Had hele kooiwagens kunnen verduisteren. Gewoon niet gedaan. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid niet voor niets |:(

[ Bericht 3% gewijzigd door Housekeeper op 26-12-2015 15:39:38 ]
Hier had jouw advertentie kunnen staan. Meer info via DM.
pi_158542310
ik zal de prijzencircus wel missen :(
  zaterdag 26 december 2015 @ 15:41:49 #60
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158542364
Vandaag weer geweest, betere sale dan twee dagen terug.
  roze zaterdag 26 december 2015 @ 16:24:54 #61
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158543305
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:39 schreef KingRadler het volgende:
ik zal de prijzencircus wel missen :(
Ik niet.
Your beauty never ever scared me.
pi_158543515
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 december 2015 16:24 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Ik niet.
:o
pi_158543634
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 16:33 schreef KingRadler het volgende:

[..]

:o
Zo geweldig was de prijzencircus niet meer bij de V&D hoor.
pi_158543776
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 16:37 schreef Lazvic het volgende:

[..]

Zo geweldig was de prijzencircus niet meer bij de V&D hoor.
vroeger in de goede oude tijd wel :) :)
pi_158543825
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 16:43 schreef KingRadler het volgende:

[..]

vroeger in de goede oude tijd wel :) :)
Klopt, maar nu niet meer en dat vind ik best zonde want vroeger ging ik altijd naar V&D om te kijken wat voor leuks ze hadden. Maar tegenwoordig haal ik alles online via Spartoo.nl wat veel meer keuze heeft en makkelijker is.
pi_158544859
Denk dat die 2mnd gewoon zijn om de prularia te verkopen, zodat een opkoper er geen kans bij heeft?
Ik zie het liever naar een opkoper gaan, zodat het echt goedkoop op de markt kan komen, maar ook daarbij twijfel ik?

Of die twee maanden laten voorbij gaan, en pas in de laatste weken richting die zaak gaan misschien?

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2015 17:57:32 ]
pi_158545395
V&D Outlet
  zaterdag 26 december 2015 @ 18:18:08 #68
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158545686
quote:
13s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:28 schreef Housekeeper het volgende:

[..]

Zit je hier nou werkelijk met bravoure te vertellen hoe je tijdens je baantje bij V&D hebt liggen jatten? Nou wees er maar trots op hoor :{w Ik heb zelf ooit een jaartje ontvangst goederen gedaan. Had hele kooiwagens kunnen verduisteren. Gewoon niet gedaan. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid niet voor niets |:(
Waar zie je staan dat ik dat deed??? Heb het toch duidelijk over het andere personeel!
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  zaterdag 26 december 2015 @ 18:34:13 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158545922
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 18:18 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Waar zie je staan dat ik dat deed??? Heb het toch duidelijk over het andere personeel!
Je loopt het te bejubelen en vond het duidelijk prachtig
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 26 december 2015 @ 18:56:42 #70
165633 eriksd
The grand facade...
pi_158546194
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:39 schreef KingRadler het volgende:
ik zal de prijzencircus wel missen :(
De circus?
Op donderdag 11 oktober 2012 19:49 schreef Tem het volgende:
Bis bis bis
Op maandag 17 december 2012 22:25 schreef KoosVogels het volgende:
Wij krijgen niks voor kerst van de baas. Alleen een trap onder de reet en een stuk steenkool.
pi_158546300
quote:
15s.gif Op zaterdag 26 december 2015 18:56 schreef eriksd het volgende:

[..]

De circus?
Denk dat als niemand meer koopt wat die niet echt benodigd dat alles een prijzencircus gaat worden?
  zaterdag 26 december 2015 @ 19:36:18 #72
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158546917
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 17:33 schreef john2406 het volgende:
Denk dat die 2mnd gewoon zijn om de prularia te verkopen, zodat een opkoper er geen kans bij heeft?
Ik zie het liever naar een opkoper gaan, zodat het echt goedkoop op de markt kan komen, maar ook daarbij twijfel ik?

Of die twee maanden laten voorbij gaan, en pas in de laatste weken richting die zaak gaan misschien?
Prullaria verkopen is goedkoper dan een winkel leegruimen.
Personeel kan vaak ook pas na enkele weken ontslagen worden.

Wat je zal zien is dat de komende tijd de winkels langzaam leegraken en het personeel langzaam verdwijnt.

Als er geen redding komt, zullen huurcontracten ontbonden worden en de winkels ontruimd. Voor de resterende inventaris zijn twee mogelijkheden, of alles wordt in één keer verkocht of los per opbod geveild (zoals bij IT's en de Harense Smid).
So we just called him Fred
pi_158547236
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 19:36 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Prullaria verkopen is goedkoper dan een winkel leegruimen.
Personeel kan vaak ook pas na enkele weken ontslagen worden.

Wat je zal zien is dat de komende tijd de winkels langzaam leegraken en het personeel langzaam verdwijnt.

Als er geen redding komt, zullen huurcontracten ontbonden worden en de winkels ontruimd. Voor de resterende inventaris zijn twee mogelijkheden, of alles wordt in één keer verkocht of los per opbod geveild (zoals bij IT's en de Harense Smid).
Juist daarom die laatste regel van me.
Zodat ze angst krijgen dat ze het moeten laten leegruimen of dat het voor minder als wat ze denken weg kan gaan!
Maar probeer dat maar eens klaar te spelen zo een afspraak als ik voor sla?
De een gunt de ander het licht in de ogen niet in het land, laat staan iets massaal afspreken.
pi_158547522
dus over 2 weken een folder in de bus Opruiming bij V&D
  zaterdag 26 december 2015 @ 20:02:41 #75
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158547588
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 19:49 schreef john2406 het volgende:

[..]

Juist daarom die laatste regel van me.
Zodat ze angst krijgen dat ze het moeten laten leegruimen of dat het voor minder als wat ze denken weg kan gaan!
Maar probeer dat maar eens klaar te spelen zo een afspraak als ik voor sla?
De een gunt de ander het licht in de ogen niet in het land, laat staan iets massaal afspreken.
Nofi, maar je spreekt in raadsels voor me... Geen idee wat je probeert te zeggen.
So we just called him Fred
  zaterdag 26 december 2015 @ 20:13:51 #76
165633 eriksd
The grand facade...
pi_158547905
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 19:04 schreef john2406 het volgende:

[..]

Denk dat als niemand meer koopt wat die niet echt benodigd dat alles een prijzencircus gaat worden?
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 20:02 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Nofi, maar je spreekt in raadsels voor me... Geen idee wat je probeert te zeggen.
Op donderdag 11 oktober 2012 19:49 schreef Tem het volgende:
Bis bis bis
Op maandag 17 december 2012 22:25 schreef KoosVogels het volgende:
Wij krijgen niks voor kerst van de baas. Alleen een trap onder de reet en een stuk steenkool.
pi_158548035
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 december 2015 20:13 schreef eriksd het volgende:

[..]

[..]

:?
pi_158550100
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 19:04 schreef john2406 het volgende:

[..]

Denk dat als niemand meer koopt wat die niet echt benodigd dat alles een prijzencircus gaat worden?
HET circus.
For great justice!
  † In Memoriam † zaterdag 26 december 2015 @ 21:40:38 #79
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158550458
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:19 schreef Maraca het volgende:

[..]

Maar hopelijk wel met veel korting *O*
Voor minder dan 50% korting kom ik mijn bed niet uit. Dan kan ik nog altijd net zo goed naar C&A, H&M of Primark gaan. Sowieso kom je in een tokkie-stampede terecht.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 26 december 2015 @ 21:42:02 #80
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158550501
quote:
99s.gif Op zaterdag 26 december 2015 21:40 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Voor minder dan 50% korting kom ik mijn bed niet uit. Dan kan ik nog altijd net zo goed naar C&A, H&M of Primark gaan. Sowieso kom je in een tokkie-stampede terecht.
Als het meer dan 50% is ga ik naar V&D met een klapstoeltje en een bak popcorn
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  † In Memoriam † zaterdag 26 december 2015 @ 21:45:26 #81
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158550582
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Sephora :) Dat was tenminste iets speciaals wat je niet buiten V&D vindt. Nu vervangen voor Ici Paris XL :') Die dus eigen winkels heeft, en bij sommige zelfs aan de overkant van V&D zelf :') :')

Dat is net als 2x AH naast elkaar zetten of verzin zelf de voorbeelden.
Hier in Eindhoven een Rituals schapje in de V&D, pal tegenover een Rituals Winkel met het hele assortiment. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 26 december 2015 @ 22:03:22 #82
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158551139
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 december 2015 21:42 schreef Maraca het volgende:

[..]

Als het meer dan 50% is ga ik naar V&D met een klapstoeltje en een bak popcorn
vandaag wel wat gezien met 70% korting.

En mijn tas was ook van 80 oid naar 25e (vorig jaar).
pi_158552026
Hopelijk kan ik nog wel ergens een keer mijn V&D cadeaubon inleveren. Gewoon 1 dag voor bekendmaking besteld als kerstpakket ;(
Shine bright like a diamond.
  zaterdag 26 december 2015 @ 22:45:04 #84
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158552557
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 20:00 schreef KingRadler het volgende:
dus over 2 weken een folder in de bus Opruiming bij V&D
Die is altijd in Januari :X
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  zaterdag 26 december 2015 @ 22:48:00 #85
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158552639
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 22:27 schreef June. het volgende:
Hopelijk kan ik nog wel ergens een keer mijn V&D cadeaubon inleveren. Gewoon 1 dag voor bekendmaking besteld als kerstpakket ;(
Kan je hem niet ruilen? Ik neem aan dat het zo'n code was waarvoor je uit een X aantal dingen kon kiezen? Die bedrijven hebben ze al lang betaald en liggen op een stapel.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158552733
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 22:48 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Kan je hem niet ruilen? Ik neem aan dat het zo'n code was waarvoor je uit een X aantal dingen kon kiezen? Die bedrijven hebben ze al lang betaald en liggen op een stapel.
Nee, heb al de online cadeaukaart gekregen. Maar het was inderdaad via zo'n site waarmee je met punten je cadeau kon bestellen.

Wel een mail gehad, maar ze wachten af wat vd doet..
Shine bright like a diamond.
pi_158553017
tijdens de opruiming zullen wel veel mensen rondlopen met een hoofddoek in de ochtend
  zondag 27 december 2015 @ 00:31:13 #88
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158556507
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 23:00 schreef KingRadler het volgende:
tijdens de opruiming zullen wel veel mensen rondlopen met een hoofddoek in de ochtend
Verhuizing van het ochtendgebed. Toen der tijd dat Its failliet was en de winkels werden uitverkocht. :') Dat ging niet helemaal goed en braken letterlijk de winkel af.

[ Bericht 0% gewijzigd door Zelfscanner op 27-12-2015 00:41:21 ]
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  zondag 27 december 2015 @ 00:34:01 #89
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158556619
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 19% gewijzigd door Zelfscanner op 27-12-2015 00:42:25 ]
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158557518
quote:
13s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:28 schreef Housekeeper het volgende:

[..]

Zit je hier nou werkelijk met bravoure te vertellen hoe je tijdens je baantje bij V&D hebt liggen jatten? Nou wees er maar trots op hoor :{w Ik heb zelf ooit een jaartje ontvangst goederen gedaan. Had hele kooiwagens kunnen verduisteren. Gewoon niet gedaan. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid niet voor niets |:(
^O^
V&D gaat kapot dankzij stelend
personeel blijkbaar, jammer dat er mensen zijn die dit doen, ze hoeven je maar 1 x te pakken en je kunt nooit meer een normale baan krijgen. Dag vertrouwen etc.
Jij bent gelukkig verstandig.
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
pi_158558054
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jezus of gaven ze de spullen gratis weg dan zou ik er nog niet tussen willen staan
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_158558476
Gaat een deel van het shop-in-shop inventaris niet gewoon terug naar de leverancier/eigenaar?
pi_158560968
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik betaal liever 500euro meer dan tussen die insecten te staan. Damn. Idioterie. Dit is de mensheid? Het is mij wel duidelijk dat de a la creme zeer klein is. De rest is gewoon meute (geef ze spelen en ze vergeten zelfs dat ze honger hebben).
pi_158561116
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:r bah bah bah...
pi_158561177
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:33 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Dixons snapte het een beetje. Waar er een in V&D kwam, ging de gewone winkel dicht. Een beetje, want in bijvoorbeeld Amstelveen ook weer voor de deur, jawel, de gewone winkel waar men eerst langs liep.
Nou, hier in het dorp was het hooguit vijf minuten lopen van Dixons naar Dixons XL, maar de gewone Dixons bleef gewoon zitten waar hij zit zat. En dezelfde situatie is nog steeds van toepassing m.b.t. Ici Paris. Nuttig. :')
"Bijna niemand durft de islam te bekritiseren en te bespotten zoals dat met het christendom werd en wordt gedaan, terwijl daar gezien het totalitaire en onderdrukkende karakter van de islam toch alle reden toe is." ~ H.Heeresma
  zondag 27 december 2015 @ 07:10:47 #96
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158561178
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
lijkt op zo'n black friday chaos filmpje
  † In Memoriam † zondag 27 december 2015 @ 10:30:16 #97
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158562257
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2015 01:15 schreef maryen65 het volgende:

[..]

Jezus of gaven ze de spullen gratis weg dan zou ik er nog niet tussen willen staan
Ik ook niet. :N
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 27 december 2015 @ 10:40:27 #98
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158562442
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wtf _O-

Ik bedoel, ik hou ook wel van een goede aanbieding. Maar hierbij heb ik toch zoiets van..

Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158562511
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wtf??

Wilden ze een voordelige wasmachine om een 60° vaatdoekenwas te draaien ofzo
lekker faxen heel de dag echt genot
  zondag 27 december 2015 @ 10:55:13 #100
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158562670
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2015 00:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Bekijk gerust deze even rustig door :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat dat betreft kunnen ze de winkel beter leeghalen en vanuit het distributiecentrum online leegverkopen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')