abonnement Unibet Coolblue
pi_158513872
Oh Hilmo -O- Wat rot. Hoop dat het snel beter gaat.

Fijne kerst iedereen ~:)

Vanmorgen viel man van de trap met de 2 meiden in z'n armen :'( schrok me rot.
Gelukkig hebben E en S niets.

S.ophie speelt 'oma' (met hoofddoekje) zo schattig. Ze is dol op verkleden. Zal eens op MP kijken voor verkleedspullen.
pi_158513900
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:41 schreef Dot. het volgende:

[..]

Bij ons waren de zalf en de watjes net zo'n marteling helaas. Het is even shit, maar het helpt snel gelukkig.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ben ik niet met je eens. Misschien voor psychologen van het oude stempel, maar de huidige opleiding is sterk gebaseerd op een bio-psycho-sociale benadering. Bovendien is psychologie vele malen wetenschappelijker dan geneeskunde, vol statistiek en methodologie e.d. Ik zou het verschil echt zoeken in het feit dat een psychiater 10 jaar opleiding heeft gevolgd waarvan het specialistisch deel in de praktijk onder supervisie terwijl een basispycholoog maar 4 jaar opgeleid is waarvan een half jaar stage. En dat omzeil je dus door niet voor een basispycholoog (of allerhande coach-achtigen die zich psycholoog noemen) te kiezen maar voor een gespecialiseerd psycholoog.
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
pi_158514044
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:51 schreef Clubsoda het volgende:

[..]

Ben ik niet met je eens. Misschien voor psychologen van het oude stempel, maar de huidige opleiding is sterk gebaseerd op een bio-psycho-sociale benadering. Bovendien is psychologie vele malen wetenschappelijker dan geneeskunde, vol statistiek en methodologie e.d. Ik zou het verschil echt zoeken in het feit dat een psychiater 10 jaar opleiding heeft gevolgd waarvan het specialistisch deel in de praktijk onder supervisie terwijl een basispycholoog maar 4 jaar opgeleid is waarvan een half jaar stage. En dat omzeil je dus door niet voor een basispycholoog (of allerhande coach-achtigen die zich psycholoog noemen) te kiezen maar voor een gespecialiseerd psycholoog.
Oh, dat wist ik idd niet! Dat van die langere opleiding dan weer wel :)

En mensen die zich coach noemen weet ik nooit zo goed wat ik ervan moet denken. Ik heb in een traineeship gezeten waarbij zo'n coach ook de persoonlijke ontwikkeling zou doen en die heeft meer kwaad gedaan dan goed met d'r vreemde opdrachten.
pi_158514201
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:21 schreef Clubsoda het volgende:

[..]

Als psychotherapeut heb je een vierjarige postdoctorale opleiding gevolgd. Je kan daaraan beginnen als je psychiater of psycholoog bent.

Wat betreft het kiezen van een behandelaar: bedenk dat psycholoog geen beschermde titel is, dus werkelijk iedereen mag zich zo noemen. Ik zou zelf niet voor iemand kiezen die niet na een studie psychologie aanvullende opleidingen gedaan heeft, want psychologie is niet echt een uitdagende opleiding en je leert er nauwelijks iets over behandelen. Je kunt daarbij letten of iemand eerstelijnspsycholoog, Gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog is (en daarmee opgenomen in het BIG-register). Als je wat forser problematiek hebt, zou ik zelf niet kiezen voor een vrijgevestigd behandelaar maar voor een behandelteam. Bijvoorbeeld via een GGZ-instelling of een PAAZ (psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis). Dan ben je zeker van genoeg intervisie en een multidisciplinaire benadering. Er zijn een boel softe beunhazen maar ook heel veel hele goede, stevige behandelaars, het is alleen soms zoeken wat bij je past.

Dit was trouwens meer een algemeen verhaal, niet specifiek op Kwak gericht ;) sterkte voor iedereen die met zichzelf in de knoop zit :* moeder worden wrikt soms opeens allemaal dingen los en dat kan heel moeizaam zijn. Maar kan ook erg opluchten om er iets mee te doen, hoe griezelig ook.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kwak
pi_158514272
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:30 schreef Hilmo het volgende:
Fijne vakantie razz!

Fijne kerst iedereen!

Vanochtend geprobeerd weer met oogdruppels maar dat was zooooo overstuur, met ogen stijf dichtknijpen van het huilen :'( We krijgen het echt niet voor elkaar en daarna nog een kwartier minstens overstuur en de borst maar geven. Poeh. Dit gaan we niet meer doen denk ik. We gaan kwak haar manier maar doen, met gaasjes en water schoonhouden...
Dat helpt echt goed hoor Hilmo. Vooral vaak schoonmaken (als t nog natte pus is ipv korstjes) en ook goed doordrenkte watjes (bij ons werkte keueknpapier nog beter) zodat t een beetje denoogjes uitspoelt.

Vond hij ook niet leuk en moest met zijn tweeen maar t knapte na een dag al enorm op! Ze herbesmetten zichzelf vaak door te wrijven dus een terugvalletje tussendoor kan wel gebeuren.

Hier nu alleen nog wallen vannuitgedroogde huid...
Kwak
pi_158514901
Fijne kerst allemaal! Ook met zieke of niet goed slapende kindjes!!

Fijne vakantie, Razz!! Wat grappig toch hoe A. dat allemaal beleeft. Wel begrijpelijk dat ze van alle spannende dingen om zich heen niet ging slapen, maar ook vermoeiend. 8)7 .

Ik had hier gisteren echt zo'n klassiek moment: ik stond deeg te kneden en I was aan het kleuren, op de keukenvloer met allemaal lege vellen papier om zich heen (ik dacht: dan is ze even zoet). Het was een tijdje vrij stil, gewoon vrolijke geluiden van een babbelende I. Tot ik even goed keek en zag dat ze alle keukenkastjes met haar kleurpotloden stond in te kleuren. Vervolgens hielp ze wel weer heel vrolijk met schoonmaken, (Niet meer doen!, zegt ze er dan zelf bij :') )
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:38:15 #32
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_158515553
Fijne kerst allemaal *O* :*.
KuikenGuppy
pi_158515632
Franny :D _O-

Als kindjes verdacht stil zijn kun je idd maar beter gaan kijken want 9 op de 10 keer zijn ze iets aan het doen wat eigenlijk niet mag is mijn ervaring :D

Fijne kerst allemaal!
  vrijdag 25 december 2015 @ 11:54:35 #34
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158517057
Franny :D wijsneusje...

Iedereen een hele fijne kerst ~:) >:O

Amsel beterschap voor je uk ook! :* hopelijk voelt ze zich vandaag al beter.

Twink hoe is het met jouw ziekenboeg?

Hier gaat het beter koorts is weg en hij is weer iets vrolijker :)
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158517300
Ahh fijn Chanty!
Ja hier kotsvrij dus het duimen van jullie heeft geholpen *O*
Nog wel diarree maar dat komt goed.

Bij de Prenatal zijn trouwens dr slaapzakken tm vandaag met 20% korting ook puckababy. Net even eentje extra ingeslagen want zover ik weet is dat het enige adresje die tot 110 gaat.
pi_158518473
Fijne Kerst, dames! ~:). Wat een eerlijke, openhartige verhalen hier. Repscet voor jullie allemaal! O+.

Franny. :D. Never a dull moment, met I. ;).

Onze I gaf ons voor Kerst een doorslaapnacht cadeau, geweldig! Nu moet ik het nog leren - lag zelf vanaf kwart over 4 wakker. :+. Nu nog even wachten tot de cake klaar is, en dan gaan we naar mijn familie voor cadeautjes en eten. I heeft zijn mooie wollen pakje aan, om op te vreten is ie. *; .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_158519160
Mnoh I in pakje O+ (Fotoooooo!) En doorgeslapen w/

Lucas heeft net van 9.30-12.30 geslapen :o En babbelde nadat hij wakker werd nog een poos zachtjes met konijn links en konijn rechts :D O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_158520548
Hilmo wij kregen het advies van de huisarts om de oogjes schoon te maken met water en daarin een klein beetje zwitsal (wel de prik vrij variant ;) )
Hielp hier altijd goed.
Succes! Hopelijk is t snel over
pi_158524866
Kom binnenstormen voor ~:) >:O Fijne Kerst allemaal!!
Dikke :* voor de mama's die het moeilijk hebben! En ook een :* voor de zieke kindjes.

Heb enorm gelachen om het Jezus verhaal en verder heb ik niet zoveel gelezen. :@ Dreumesdrama herken ik helemaal niet 8-) :6 Uhm jawel dus….proberen de dreumessen bij jullie al de methode 'als het van de een niet mag, probeer ik het bij de ander.' Hier is het dramatisch huilen om de andere mama als hij iets niet mag van mij en andersom ook.

Wij hebben een drukke maar vooral leuke Kerst. Nu ben ik naar boven verbannen omdat onze vloer na het festijn van gisteren inclusief bbq, regen, 3 dreumessen en 2 kleuters echt zo ontzettend vies was….en we vandaag de hele dag weg waren dat ik nu dus boven moet wachten tot de vloer weer droog is. :D

Morgen lekker naar het strand met zijn 3tjes en zondag hebben we een PJ dag, komt ook een vriend langs die blijft hangen voor de Boer zoekt vrouw special, komt in zijn onesie. _O- Dat wordt hilarisch vooral omdat B altijd enorm aan hem hangt (yeaaaah eindelijk een man in huis)
  vrijdag 25 december 2015 @ 20:44:10 #40
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158525885
Fijn twink dat het weer beter lijkt te gaan :)

Hier ging het vanochtend ook beter maar in de loop van de middag kwam de koorts terug ;( Net toen we pakjes wilden doen. Uiteindelijk toch een pcm gegeven en toen zakte de koorts weer maar echt heel vrolijk werd hij niet. Na twee pakjes hebben we hem maar in bed gedaan (hij geeft sinds een paar dagen zelf aan dat hij naar bed wil :o ). Uiteindelijk later op de middag nog wat dingen uitgepakt en gelukkig werd hij daar wel vrolijker van.

Grootste succes: Zijn keukentje O+ Hij heeft een compleet kerstdiner voor ons klaar gemaakt O+ De lampjes van de kookplaat zijn natuurlijk het meest toffe van alles, en dat de kastjes open en dicht kunnen! Hij is ook dol op zijn Masha & de Beer knuffelbeer.

En…. hij vond zijn potje helemaal geweldig :') :D Hij wil er steeds op zitten. We hebben een hele fancy met wc-bril en toiletrolhouder _O- Vindt hij bij ons ook altijd zo tof. Eens kijken of ik hem het komende half jaar spelenderwijs kennis kan laten maken met het potje en dan in de zomer maar eens zien wat er gebeurt als we hem zonder luier laten lopen. We hebben wel de indruk dat hij nu soms aangeeft als hij iets gedaan heeft (trekt dan aan zijn kruis).





En voor zolang het duurde met zijn kerstoutfit aan

Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158526623
Ah wat lief Chanty! En wat jammer dat hij toch weer koorts kreeg :{

Exode ik zou ook wel PJ-dag willen maar dat zit er hier bij familie in Engeland niet in ;)

Onze dreumes voelt zich gelukkig weer stukken beter, dat kwam in de loop van de dag terug. Ze is echt bespottelijk verwend met kerstcadeautjes, niet normaal gewoon. En morgen volgt nog meer..
pi_158526685
Leuk chanty! Gaatf keukentje ook! En ben benieuwd van het potje. lijkt me goed idee!

Zwitsal in het oog doen? Welke soort dan? Badschuim? Lijkt me niet zo, eigenlijk? :?

Wat te denken van bv in het oog spuiten? Als ik flink knijp kan ik melk spuiten nog steeds :D vanavond dus gedaan. Werd in kraamweek Enzo ook aangeraden dus maar geprobeerd. Het was vol klodders pus vandaag.

Wel zo'n fijne dag bijijn moeder en familie gehad, echt genieten! O+ niet willen slapen. Blijft een probleem in campingbedje daar. Misschien volgende keer toch dik extra camping matras gebruiken? Durfde ik niet omddat dat onveilig was maar op deze leeftijd kan dat toch wel?
  vrijdag 25 december 2015 @ 21:34:24 #43
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158526874
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 21:27 schreef Hilmo het volgende:
Leuk chanty! Gaatf keukentje ook! En ben benieuwd van het potje. lijkt me goed idee!

Zwitsal in het oog doen? Welke soort dan? Badschuim? Lijkt me niet zo, eigenlijk? :?

Wat te denken van bv in het oog spuiten? Als ik flink knijp kan ik melk spuiten nog steeds :D vanavond dus gedaan. Werd in kraamweek Enzo ook aangeraden dus maar geprobeerd. Het was vol klodders pus vandaag.

Wel zo'n fijne dag bijijn moeder en familie gehad, echt genieten! O+ niet willen slapen. Blijft een probleem in campingbedje daar. Misschien volgende keer toch dik extra camping matras gebruiken? Durfde ik niet omddat dat onveilig was maar op deze leeftijd kan dat toch wel?
Hangt af van het matras. Zou opletten dat het niet te zacht is en niet geplastificeerd. Snelle Google actie leert me dat het het meest voorkomt in de eerste zes maanden. Dacht ooit ergens gelezen te hebben dat er tot twee jaar een risico is maar kan dat niet terug vinden nu. Kijk waar je je goed bij voelt. Op vakantie zat er ook een matras in het campingbedje. Dat heb ik eruit gehaald want het was heel zacht en volledig verpakt in niet ademend plastic. Vond ik geen fijn idee.


Borstmelk zat ik idd ook al aan te denken. Lekker spuiten als je nog voldoende hebt.

Amsel fijn dat het weer beter gaat. En verwend worden, met kerst mag dat O+

[ Bericht 5% gewijzigd door Chanty op 25-12-2015 21:41:05 ]
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158528065
Jongens, bij oogonstekingen werkt gewoon water echt het beste :N Ook voor bv is geen bewijs (door de suikers daarin zou het de antibacteriele werking weer teniet doen).

Even doorzetten, gele klodderd regelmatig overvloedig met water wegvegen, nieuw watje voor elk oog om kruisbesmetting te voorkomen. Ik gebruikte wel 6 watjes in een sessie de eerste twee dagen soms.

Fijne kerstverhalen lees ik, jammer dat L toch nog ziek was Chanty. Hier net thuis van mijn ouders. Melba wou niet slapen dus was echt niet gezellig meer na een poosje. Heeft wel heerlijk gesmuld van meloen, hollandse garnalen :D en diverse soorten vis. Daarna wat gehuild om pompoensoep die hij wel/niet/wel/niet wilde en wat geplukt aan kip en gelikt aan een boon :') chocoladeijs vindt hij vies, hij mocht een lepeltje maar dat was niks :+

Nu in diepe rust in eigen bed. En ik zie als een berg op tegen norgen, vond t bij mijn ouders al niet heel relaxt met melba erbij en bij schoonfam is het altijd ZO druk...
Kwak
pi_158528517
Jammer dat L.ucas toch nog ziek was Chanty!

Wij hebben 1e kerstdag weer overleefd, was erg gezellig met mijn ouders, zo leuk om te zien hoe gek Saar is op mijn ouders,en andersom. Ze ging keihard huilen toen mijn ouders weggingen. :')

Ze heeft zo heerlijk zitten eten van de boontjes, de kiprollade, de aardappelwafels, stoofperen en pudding. Alles was hmmm lekkah. O+

Mijn kerstbengel O+






Morgen hebben we pyamadag, (8> heeft een ontsteking in zijn kaak, veel pijn, amper eten, niet echt fijn voor hem, hopenlijk slaat de AB snel aan.
S. 2014
J. 2016
pi_158528683
Beterschaps voor Lucas en meneer GM!
En sterkte alvast Kwak :*

Vandaag was fijn en rustig, vriendin die soort van in scheiding ligt was bij ons, veel gepraat en gelachen, en Lucas heeft veel met haar gesjanst en geknuffeld O+ :D Morgen alle (3x2 :X ) ouders hier voor lunch, pfff... Kan gezellig worden, kan ook vermoeiende chaos zijn, we'll see.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_158529128
Ach, beterschap voor alle zieke kindjes en meneren!

Wij waren rond half tien thuis van kerstmis met mijn familie. I had een middagdutje van maar een uur gedaan en we vertrokken vanavond pas toen het allang bedtijd voor hem geweest was, maar hij was echt de hele tijd zo lief en gezellig. O+. We zijn alle drie heel erg verwend, maar I toch wel echt het allermeest.
Morgen hoeven we he-le-maal niets. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_158529355
:W Fijne feestdagen iedereen. ~:)

Ik ben weer terug van weggeweest. Ik ben afgelopen maanden weinig online geweest omdat ik even genoeg had aan mezelf. Ik heb af en toe een poging tot meelezen gedaan, maar die pogingen waren niet echt succesvol. Inmiddels zit ik weer wat beter in mijn vel en hoop ik weer aan te haken hier. :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik las over een zieke L van Chanty. Hopelijk voelt hij zich snel beter. :*

En een Melba van Kwak die niet wilde slapen. Balen is dat zeg, mini's zijn altijd zoveel gezelliger als ze uitgerust zijn. Met frisse moed morgen tegemoet. Wie weet valt het enorm mee. :*

En ook een mini van Hilmo die niet wilde slapen. -O-

Een druk weekend voor Exode met B. Gezellig dat jullie zondag een PJ dag doen met jullie vriend. O+

En een ondeugende I van Franny. Heerlijk zo'n ondernemende dreumes. :D

Wij hebben net een fijne goutmetavond bij mijn zusje gehad. T en S hebben gegeten als bootwerkers. Ze hebben vanalles geprobeerd en er echt van zitten smullen, ze bleven maar eten. Het slaapschema was vandaag toevallig anders dan anders en dat kwam ons wel heel goed uit. S wilde vanmorgen om 11 uur al heel graag naar bed, dus toen hebben we T ook op bed gelegd. Na het middageten hebben T en S 2 kilometer gewandeld van ons huis naar mijn zusje. Dat was wel vermoeiend, dus eind van de middag hebben we T en S ook nog een uurtje op bed gelegd en toen hebben ze het volgehouden tot 20:00 uur vanavond. Normaal gaan ze rond 18:30 uur al naar bed, dus dit was heel laat voor ze. Ze slapen vanavond bij mijn zusje en komen hier morgen vroeg weer heen om gezamenlijk te ontbijten. O+
  vrijdag 25 december 2015 @ 23:09:49 #49
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_158529790
Fijn dat je weer beter in je vel zit. Je spoiler klinkt goed :* lekker genieten
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_158535058
Nikki klinkt alsof je op de goede weg bent :) :*

Gisteren zou een pyjamadag worden. Uiteindelijk richting schoonouders gegaan rond 11 om de kaartjes op te halen voor Toverland, waar we vandaag met de schoonfamilie heen gaan. Maar de rest wilde uitslapen dus pas rond 13 uur die kant op. Wij gaan eerder. Uiteindelijk hebben we een twee uur durende boswandeling gemaakt. Boaz heeft al die tijd alleen maar geslapen in de wandelwagen :7 . Als kerstdiner hadden we pannenkoeken met hemelse modder :7

Dus straks een keertje naar Toverland en als kerstdiner naar McDonalds :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')