abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 23 december 2015 @ 21:58:27 #1
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158480275


quote:
Geschiedenis

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners). V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft heden ten dage 62 filialen, verspreid over heel Nederland.


Aan het einde van de 19e eeuw waren er twee succesvolle zakenlieden in Amsterdam actief: Willem Vroom en Anton Dreesmann. Beiden hadden manufacturenzaken en waren Rooms-Katholiek. Vroom trouwde in 1883 met een zuster (Francisca Tombrock) van de vrouw (Helena Tombrock) van Dreesmann, wat hen zwagers maakte.

Dreesmann, en later ook Vroom, gebruikte in zijn winkel een voor die tijd ongebruikelijke strategie: lage en vaste prijzen tegen contante betaling. In die tijd was het namelijk gebruikelijk dat men altijd korting kreeg.

Aanvankelijk werkten Vroom en Dreesmann alleen samen op het gebied van inkopen, maar in 1887 leidde dit tot een verregaande samenwerking en de oprichting van het bedrijf Vroom & Dreesmann. Hun eerste zaak werd geopend aan de Weesperstraat. Vroom hield zich vooral bezig met de financiële zaken en de administratie, terwijl Dreesmann de inkoop en verkoop leidde.

V&D groeide snel en de beide ondernemers woonden al snel met hun families in panden aan de Amsterdamse grachten. Er werden in een hoog tempo nieuwe filialen in het hele land geopend: Rotterdam (1892), Den Haag (1893), Nijmegen (1895), Arnhem (1896), Haarlem (1896) en Utrecht (1898), Venlo (1912).

Aan het begin van de 20e eeuw werden alle filialen stuk voor stuk omgezet in NV's, maar de aandelen bleven in handen van de familie.

De keten maakte deel uit van hetzelfde concern als de Bijenkorf na een fusie tussen de moederbedrijven KBB (Koninklijke Bijenkorf Beheer) en Vendex (V&D) onder de naam Vendex KBB (later Maxeda). V&D werd (inclusief La Place) vervolgens in 2010 verkocht aan de huidige eigenaar: Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners).

Gedeeltes uit http://nl.wikipedia.org/wiki/V%26D
quote:
19 januari

Alle werknemers van V&D moeten salaris inleveren. Het gaat om ''een structurele salarisbijdrage van 5,8 procent'' die per 1 februari wordt doorgevoerd.
V&D schrapt verder vijftig van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam. Dat maakt het warenhuisconcern maandag bekend.

De maatregelen zijn volgens het bedrijf nodig ''om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt''. Daarvoor moeten kosten structureel omlaag.

Naast het loonoffer streeft V&D ook naar verdere versobering van de arbeidsvoorwaarden. De vakbonden en ondernemingsraad zijn over de maatregelen geïnformeerd, aldus een woordvoerster.

Huurcontracten

Het bedrijf kondigt verder aan te gaan heronderhandelen over alle huurcontracten. Het doel is de huurlasten permanent te verlagen. V&D heeft 63 vestigingen in Nederland.

"Dit alles is nodig om de strategie van V&D te continueren en aan te laten sluiten bij de huidige trends en de marktontwikkelingen", aldus waanemend ceo Don Roach.

V&D leed in 2013 een nettoverlies van 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet beschikbaar.

Het concern maakt ook bekend John van der Ent per 1 maart 2015 tot nieuwe ceo te benoemen. Van der Ent was eerder directeur van Etam Groep en werkte ooit als bedrijfsleider bij V&D. Hij volgt Jacob de Jonge op, die in augustus vorig jaar plotseling vertrok. Roach nam hierop tijdelijk het roer over.

Buiten proportie

Martijn den Heijer, beestuurder bij CNV Dienstenbond, noemt de loonmaatregel "buiten proportioneel". Bovendien biedt het volgens hem "geen enkele structurele oplossing voor de problemen waar V&D mee kampt."

Hoewel de vakbondsman begrijpt dat er ingegrepen moet worden bij het warenhuis, zegt hij enorm geschrokken te zijn van de manier waarop. ''Het genoemde percentage is astronomisch en is een ramp voor het personeel, zeker voor de mensen in de lage loonschalen. Bovendien biedt het de werknemers geen enkele zekerheid op behoud van werk", aldus Den Heijer.

http://www.nu.nl/ondernem(...)laris-inleveren.html
quote:
27 januari

Ruim honderd medewerkers van V&D stappen naar de rechter vanwege de salarisverlaging die hen is opgelegd door hun werkgever.
Dat bevestigt FNV-bestuurder Niels Suijker dinsdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Volgens FNV-bestuurslid Niels Suijker gaat "een overgrote meerderheid van de leden zeker procederen tegen deze eenzijdige maatregel van V&D".

Dat werd maandagavond duidelijk tijdens verschillende bijeenkomsten die in het land georganiseerd waren voor de medewerkers. Deze week staan ook nog bijeenkomsten op de planning in Utrecht, Deventer, Rotterdam en Weert.

Suijker verwacht dan ook nog meer aanmeldingen. Hij wil vanuit de bond een collectieve procedure gaan regelen. Die zal wel pas opgestart worden als de loonstrookjes van volgende maand op de deurmat liggen. Het loonoffer bij V&D wordt per 1 februari doorgevoerd.

Loonstrookjes

De medewerkers zijn van plan om direct na het ontvangen van de loonstrookjes van februari de gang naar de rechter te maken. De vakbonden De Unie, FNV en CNV, waar de medewerkers bij aangesloten zijn, lieten weten juridische ondersteuning te verlenen. Mogelijk wordt een collectieve zaak aangespannen.

Alle medewerkers van V&D moeten per 1 februari 5,8 procent van hun salaris inleveren. Verder schrapt het bedrijf 50 van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam.

Volgens de warenhuisketen zijn de maatregelen nodig "om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt". Daarvoor moeten kosten structureel omlaag. V&D wil naast het korten van de medewerkers ook dat de huurlasten omlaag gaan.

V&D, eigendom van de investeringsmaatschappij Sun Capital, draait al een paar jaar met verlies. In 2013 liep het nettoverlies op tot 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet bekend.

http://www.nu.nl/ondernem(...)e-lager-salaris.html
quote:
30 januari

Vastgoedeigenaar IEF Capital neemt juridische stappen tegen warenhuis V&D. Het bedrijf eist dat V&D vier toplocaties ontruimt als er geen huur betaald wordt. Het gaat om panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

De huur wordt door V&D meestal voor de eerste van de maand betaald. Vandaag is de huur niet overgemaakt naar in ieder geval drie eigenaren van samen meer dan vijftien panden. V&D liet eerder al weten niet van zins te zijn de huur de komende maanden over te maken. Het bedrijf staat er slecht voor en vroeg ook werknemers al om een loonoffer.

"Enige oplossing"

IEF Capital heeft de afgelopen week een voorstel gedaan waarbij V&D vierkante meters inlevert in ruil voor huurverlaging. De vastgoedeigenaar laat weten dat de Amerikaanse aandeelhouder van V&D die afspraak niet ziet zitten.

In een verklaring schrijft het bedrijf: "IEF Capital betreurt dit zeer en ziet geen andere oplossing dan in een kort geding ontruiming van haar winkels te vorderen. Het financiële belang is erg groot voor IEF Capital en zij wenst zo snel mogelijk in staat te zijn de panden aan andere partijen te verhuren om de schade voor IEF Capital zoveel mogelijk te beperken."

V&D is teleurgesteld over de stap van IEF Capital.

"Buitenproportionele vraag"

Ook andere eigenaren willen net als IEF Capital komende week juridische stappen ondernemen als betaling uitblijft. De eigenaar van Elizen Vastgoed eist dat V&D zijn verplichtingen nakomt: "Wij hebben ons in ons bijna 50-jarige bestaan nog nooit geconfronteerd gezien met zo'n buitenproportionele vraag."

Komende week komen eigenaren van panden waar V&D in huist bijeen om te praten over hoe ze met de opstelling van het warenhuis kunnen omgaan.

http://nos.nl/artikel/2016351
quote:
Facts & Figures

V&D bestaat sinds 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met 63 vestigingen op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 shop-in-shops en per jaar zo’n 100 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland.

1887 Oprichting V&D met Vroom & Dreesmann ‘Magazijn de zon’ in Amsterdam
1927 V&D introduceert eerste huis-aan-huis magazine van Nederland
1972 Oprichting Vendex
1987 Oprichting La Place
1999 Fusie met KBB, ontstaan van Vendex KBB
2004 Investeerdersgroep (waaronder KKR, Alpinvest, Permira) nieuwe eigenaar Vendex KBB
2006 Naamswijziging van Vendex KBB naar Maxeda
2007 Start rebranding V&D
2008 Start vd.nl
2010 Nieuwe eigenaar van V&D: Sun European Partners
2011 Start bouw nieuw distributiecentrum te Nieuwegein
2012 125 jaar V&D
2013 Opening 63ste V&D vestiging, V&D Vlaardingen
2014 Start V&D Blog

Aantal vestigingen: 63 en een webshop
Aantal werknemers: 10.000
Aantal distributiecentra: 1
Aantallen bezoekers per jaar: 10 miljoen bezoekers
Aantal A-merken shop-in-shops: meer dan 4.000 merken
Aantal La Place Restaurants, La Place Café’s en La Place Express: ruim 250

http://www.vd.nl/content_page.jsf?page=algemeen_factsfigures_page


[ Bericht 58% gewijzigd door Specularium op 23-12-2015 22:38:26 ]
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158480349
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het is idd een hele vreemd gevormde winkel geworden sinds het Jorisplein gebouwd is.
Vroeger was het gewoon het hoofdgedeelte, de begane grond en kelder een stukje naar de Hellestraat (maar kleiner dan nu) en bij de horloges links was een doorgang naar een soort fietsen een tentengedeelte (waar in de winter de kerstmeuk wel stond), op de plek waar nu zo ongeveer de passage naar het Jorisplein is.
Dit kan ik me eigenlijk niet meer herinneren. Wanneer is het Jorisplein gebouwd?

[ Bericht 0% gewijzigd door Postbus100 op 23-12-2015 22:06:19 ]
Somebody that I used to know
  woensdag 23 december 2015 @ 22:00:38 #3
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158480354
Nog geen verzendbevestiging :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158480615
Nog een oplossing, gebouwen ombouwen tot kantoren en dan La Place houden als bedrijfsrestaurant.
.
pi_158480742
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:07 schreef Fer het volgende:
Nog een oplossing, gebouwen ombouwen tot kantoren en dan La Place houden als bedrijfsrestaurant.
Als ze dan ook gelijk een supermarkt onderin de kelders bouwen, hoef je niet eens meer na je werk nog helemaal langs de AH fietsen/rijden. Kan je dat gewoon gelijk vanuit je werk meenemen. En dan ook gelijk misschien wat kleding, scheelt ook weer tijd. Ow, wacht...
Somebody that I used to know
pi_158481258
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:00 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Dit kan ik me eigenlijk niet meer herinneren. Wanneer is het Jorisplein gebouwd?
Rond 2000 ongeveer volgens mij.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158481524
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:07 schreef Fer het volgende:
Nog een oplossing, gebouwen ombouwen tot kantoren en dan La Place houden als bedrijfsrestaurant.
Ik denk dat een soort grote shop in shop bij de meeste filialen de beste kans maakt, wat dat betreft heeft Vanderveen in Assen dat bijtijds gedaan, dat is al jaren één grote shop-in-shop terwijl het vroeger een zelfstandig warenhuis was (waarbij V&D als "concurrent" aan de overkant van het plein zit).
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 22:32:59 #8
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158481848
Ik denk dat V&D een doorstart maakt met enkel de winkels in de grote steden. Failliet is een handige manier om van personeel af te komen natuurlijk.
pi_158481882
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:32 schreef Hexagon het volgende:
Ik denk dat V&D een doorstart maakt met enkel de winkels in de grote steden. Failliet is een handige manier om van personeel af te komen natuurlijk.
Helemaal als een groot deel van je personeel al een jaar of 35 in dienst is.... die zijn duur.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 22:35:20 #10
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158481951
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

Helemaal als een groot deel van je personeel al een jaar of 35 in dienst is.... die zijn duur.
Zeker, voor hen is het erg zuur. Maar ik denk dat het de enige manier is om het merk V&D nog te kunnen laten voortbestaan.
  woensdag 23 december 2015 @ 22:37:44 #11
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158482038
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

Helemaal als een groot deel van je personeel al een jaar of 35 in dienst is.... die zijn duur.
Ze schijnen wel de best betaalde verkoopmedewerkers van de winkelstraat te zijn geweest.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 22:43:25 #12
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158482270
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:37 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ze schijnen wel de best betaalde verkoopmedewerkers van de winkelstraat te zijn geweest.
Als je vanaf 1980 je jaarlijkse verhogingen en inflatieaanpassingen hebt gehad dan zullen ze idd op een heel aardig salaris voor een verkoopmedewerker zitten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 22:44:02 #13
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158482299
Zet lekker 16 jarige neer. ^O^
Dan heb je je 3e ondergang binnen de kortste tijd
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 22:45:16 #14
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158482372
:X Specularium had m al gedaan :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 22:45:51 #15
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158482400
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:44 schreef Zelfscanner het volgende:
Zet lekker 16 jarige neer. ^O^
Dan heb je je 3e ondergang binnen de kortste tijd
Nou ja, het is niet alsof ze advies geven oid. Ze rekenen gewoon af. Dat kan iemand van 16 ook. Beter nog, elke keer als ik een vraag heb halen ze toch de filiaalmanager erbij :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 22:46:09 #16
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158482414
De regering moet online shoppen verbieden :)

Klinkt dan wel idioot, maar mensen moeten dan wel naar de echte winkel. En eindelijk weer moeite doen om het juiste te vinden.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 22:46:35 #17
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158482430
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:46 schreef Zelfscanner het volgende:
De regering moet online shoppen verbieden :)

Klinkt dan wel idioot, maar mensen moeten dan wel naar de echte winkel. En eindelijk weer moeite doen om het juiste te vinden.
Nooit :( verrader
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 22:47:14 #18
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158482456
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:45 schreef Maraca het volgende:

[..]

Nou ja, het is niet alsof ze advies geven oid. Ze rekenen gewoon af. Dat kan iemand van 16 ook. Beter nog, elke keer als ik een vraag heb halen ze toch de filiaalmanager erbij :')
6 verdiepingen, medelijden met de manager.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 22:47:45 #19
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158482481
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:47 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

6 verdiepingen, medelijden met de manager.
3 :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 22:49:03 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158482543
Als fysieke winkels hetzelfde retourbeleid zouden hanteren als webwinkels met koop op afstand zou dat misschien nog wel kunnen helpen.... een beetje.

Overigens word ik er wel moe van dat bijvoorbeeld H&M in de webshop iets al in de aanbieding kan hebben en in de winkel nog niet, en dan kun je dus ook niet één op één ruilen tegen een grotere maat in de winkel, dan moet je bijbetalen :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 22:50:54 #21
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158482623
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:46 schreef Zelfscanner het volgende:
De regering moet online shoppen verbieden :)

Klinkt dan wel idioot, maar mensen moeten dan wel naar de echte winkel. En eindelijk weer moeite doen om het juiste te vinden.
Het klinkt niet idioot, het is gewoon idioot.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 22:51:47 #22
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158482669
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het klinkt niet idioot, het is gewoon idioot.
:')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 22:51:56 #23
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158482676
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:46 schreef Zelfscanner het volgende:
De regering moet online shoppen verbieden :)

Klinkt dan wel idioot, maar mensen moeten dan wel naar de echte winkel. En eindelijk weer moeite doen om het juiste te vinden.
Winkels moeten gewoon iets te bieden hebben dat je online niet zo gemakkelijk krijgt.
  woensdag 23 december 2015 @ 22:53:25 #24
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158482748
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:51 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Winkels moeten gewoon iets te bieden hebben dat je online niet zo gemakkelijk krijgt.
Advies, service, blowjobs
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158482840
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:47 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

6 verdiepingen, medelijden met de manager.
Mooie nick. Die dingen ook maar verbieden? Ze gaan maar mooi langs de cassiere :(
  woensdag 23 december 2015 @ 22:56:55 #26
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158482902
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:51 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Winkels moeten gewoon iets te bieden hebben dat je online niet zo gemakkelijk krijgt.
Opper eens iets?
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158482917
live muziek, sfeer, ...advies, offline koopjes?
Somebody that I used to know
  woensdag 23 december 2015 @ 22:57:33 #28
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158482931
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Advies, service, blowjobs
Tegenwoordig online chats, gratis nummer bellen of zelf je moeilijkste vraag per whatsapp stellen.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 22:57:37 #29
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158482933
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Advies, service, blowjobs
Bij advies is het dan weer minder als een deel vervolgens online het geadviseerde product elders goedkoper bestelt.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 22:58:35 #30
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158482986
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Advies, service, blowjobs
Of maatwerkproducten. verrassend aanbod, knappe kassameisjes etc.

Valt genoeg te bedenken.
pi_158482987
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:46 schreef Zelfscanner het volgende:
De regering moet online shoppen verbieden :)

Klinkt dan wel idioot, maar mensen moeten dan wel naar de echte winkel. En eindelijk weer moeite doen om het juiste te vinden.
De regering moet jou verbieden.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:00:19 #32
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158483063
Intratuin lijkt het bijvoorbeeld prima te doen wat betreft belevenis. En ze verkopen veel producten die je minder snel online koopt.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:00:52 #33
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158483081
quote:
10s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:58 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

De regering moet jou verbieden.
Dit is het punt dus.
De mensen die de winkelstaat verkloten willen niks van verandering weten.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:01:15 #34
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158483099
Een winkelstraat is geen doel op zich he? Bovendien hing de eenheidsworst mij en veel anderen de keel uit. Wie weet komt er ruimte voor leuke kleinschalige en innoverende alternatieven.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:01:46 #35
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158483120
V&D, terug met de naaimachine afdeling. Naaien kan niet online :)
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:02:35 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158483147
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:00 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Dit is het punt dus.
De mensen die de winkelstaat verkloten willen niks van verandering weten.
De wereld veranderd, wen daar maar aan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:03:38 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158483176
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:01 schreef Perrin het volgende:
Een winkelstraat is geen doel op zich he? Bovendien hing de eenheidsworst mij en veel anderen de keel uit. Wie weet komt er ruimte voor leuke kleinschalige en innoverende alternatieven.
De winkelstraten in NL lijken allemaal op elkaar, overal dezelfde ketenwinkels.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:03:41 #38
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158483182
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:56 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Opper eens iets?
Dingen die bijvoorbeeld in de winkel op maat gemaakt worden lijkt me zoiets. Dan zal er toch echt een fysiek persoon aan te pas moeten komen en het is zeker iets dat mensen graag willen ivm exclusiviteit.

Maar ook bijvoorbeeld verrassende producten de je zo snel niet op het internet gaat opzoeken. Een van de dingen die de Action zo succesvol maakt is dat het een soort schattenjacht is naar goedkope leuke dingen in een berg troep. Dat maakt die winkel een avontuur op zich.
pi_158483206
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:01 schreef Zelfscanner het volgende:
V&D, terug met de naaimachine afdeling. Naaien kan niet online :)
En ze moeten weer een gamepod met Megadrive+Sonic 2 plaatsen ^O^
  woensdag 23 december 2015 @ 23:04:20 #40
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158483207
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De wereld veranderd, wen daar maar aan.
Nee. Straks is alles online en dan gaan we massaal klagen dat we fysieke winkels willen :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:05:05 #41
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158483232
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:04 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Nee. Straks is alles online en dan gaan we massaal klagen dat we fysieke winkels willen :')
Dan komen er vanzelf nieuwe winkels dus.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:05:09 #42
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158483237
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De winkelstraten in NL lijken allemaal op elkaar, overal dezelfde ketenwinkels.
Wie weet is dat over 10 jaar helemaal weg en heeft elke stad weer zijn eigen leuke kleine winkeltjes.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:05:13 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158483241
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:04 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Nee. Straks is alles online en dan gaan we massaal klagen dat we fysieke winkels willen :')
Wat is jouw probleem?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:06:06 #44
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158483274
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:05 schreef Perrin het volgende:

[..]

Wie weet is dat over 10 jaar helemaal weg en heeft elke stad weer zijn eigen leuke kleine winkeltjes.
Of andere leuke tentjes met lekker eten, goede koffie, etc.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:06:37 #45
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158483295
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:01 schreef Zelfscanner het volgende:
V&D, terug met de naaimachine afdeling. Naaien kan niet online :)
Zelf dingen naaien kan ook al bijna niet meer uit, voor de prijs van een lapje stof en 2 ritsen koop je 3 jurkjes bij de Primark....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 23:07:01 #46
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158483311
In het oosten, ik geloof Nijverdal, kwam ik een leuk concept tegen waar mensen schapruimte huurden om hun eigen spullen te verkopen.

Veel tweedehands spullen, maar ook handgemaakte dingen, heel afwisselend.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:07:51 #47
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158483350
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat is jouw probleem?
Het nageslacht straks moeten vertellen wat wij mensen allemaal hebben aangericht.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:15:25 #48
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158483694
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:07 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Het nageslacht straks moeten vertellen wat wij mensen allemaal hebben aangericht.
Zelfscanners vooral.... zelfscannen is toch een beetje de online afrekenen variant in de supermarkt natuurlijk ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158483708
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:07 schreef Perrin het volgende:
In het oosten, ik geloof Nijverdal, kwam ik een leuk concept tegen waar mensen schapruimte huurden om hun eigen spullen te verkopen.

Veel tweedehands spullen, maar ook handgemaakte dingen, heel afwisselend.
In Groningen heb je ook zoiets: MijnTafel. Kunnen lokale ondernemers en particulieren een tafeltje huren, verkoopt de winkel hun spullen (er wordt geregistreerd van wie wat is) en krijgt de lokale ondernemer de opbrengst. Is een combi van een betere tweedehands winkel en lokale specialiteiten. En steeds weer verrassend :) Heb daar zelf bijvoorbeeld een potje honing van een imker gekocht.

http://groningen.mijntafel.nl/
Somebody that I used to know
  woensdag 23 december 2015 @ 23:18:09 #50
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158483811
Primark, AH, Hema, McDonalds, Kruidvat, VanHaren. Dat blijft nog over.

Xenos ook wel.

Omvallers: Bristol, Coolcat, Telefoonwinkels, Sport2000, Boekenvoordeel.

Zara wil ik gewoon failliet hebben.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:19:27 #51
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158483858
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:15 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zelfscanners vooral.... zelfscannen is toch een beetje de online afrekenen variant in de supermarkt natuurlijk ;)
Zal je steeds meer zien ook.

Echter, een tijdje was het idee om personeel daarmee te besparen. Maar nu moet je de scanner aan de kassamiep geven.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:19:43 #52
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158483872
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:15 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Groningen heb je ook zoiets: MijnTafel. Kunnen lokale ondernemers en particulieren een tafeltje huren, verkoopt de winkel hun spullen (er wordt geregistreerd van wie wat is) en krijgt de lokale ondernemer de opbrengst. Is een combi van een betere tweedehands winkel en lokale specialiteiten. En steeds weer verrassend :) Heb daar zelf bijvoorbeeld een potje honing van een imker gekocht.

http://groningen.mijntafel.nl/
Leuk concept!
En nooit gezeik met afdingen (wat met tweedehands nog wel eens wil gebeuren), want degenen die de verkoop afhandelen zijn niet de verkopers.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 23:20:33 #53
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158483911
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:19 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Zal je steeds meer zien ook.

Echter, een tijdje was het idee om personeel daarmee te besparen. Maar nu moet je de scanner aan de kassamiep geven.
En toch bespaart het personeel... dus weer een baan minder.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 23:20:47 #54
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158483923
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:07 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Het nageslacht straks moeten vertellen wat wij mensen allemaal hebben aangericht.
Zelfscanners brengen het pleziertje van in de rij staan bij het lekkerste kassameisje in gevaar.
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:25:48 #55
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158484141
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:15 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Groningen heb je ook zoiets: MijnTafel. Kunnen lokale ondernemers en particulieren een tafeltje huren, verkoopt de winkel hun spullen (er wordt geregistreerd van wie wat is) en krijgt de lokale ondernemer de opbrengst. Is een combi van een betere tweedehands winkel en lokale specialiteiten. En steeds weer verrassend :) Heb daar zelf bijvoorbeeld een potje honing van een imker gekocht.

http://groningen.mijntafel.nl/
Wat je in Amsterdam genoeg had, en allemaal niet overleefden
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:26:18 #56
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158484158
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:20 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Zelfscanners brengen het pleziertje van in de rij staan bij het lekkerste kassameisje in gevaar.
De eerste AH's heb je al zonder kassameisjes. En veel sneller dat het gaat (not.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 23 december 2015 @ 23:26:54 #57
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158484187
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

En toch bespaart het personeel... dus weer een baan minder.
Waar bespaar je personeel? Ze zitten er immers nog steeds om je scanner aan te pakken.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:27:32 #58
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158484213
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:20 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Zelfscanners brengen het pleziertje van in de rij staan bij het lekkerste kassameisje in gevaar.
En dan straks bij de zelfscan kassa in de rij staan :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 23:28:27 #59
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158484249
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:25 schreef donald_dick het volgende:

[..]

Wat je in Amsterdam genoeg had, en allemaal niet overleefden
Wie weet worden dit soort initiatieven ook in Amsterdam levensvatbaarder als de vaste lasten van detailhandelaren omlaag gaan?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:30:37 #60
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158484342
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:26 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Waar bespaar je personeel? Ze zitten er immers nog steeds om je scanner aan te pakken.
Hoeveel? Als er nu één personeelslid zit (dat ondertussen ook nog andere dingen doet), waar anders twee caissières zouden zitten, dan bespaar je al één personeelslid.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158484400
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:26 schreef donald_dick het volgende:

[..]

De eerste AH's heb je al zonder kassameisjes. En veel sneller dat het gaat (not.
Dat komt doordat mensen boven de veertig het niet snappen.
Tap tap tap
  Moderator woensdag 23 december 2015 @ 23:32:56 #62
231857 crew  Housekeeper
Ik kies bewust
pi_158484440
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:26 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Waar bespaar je personeel? Ze zitten er immers nog steeds om je scanner aan te pakken.
Nope. Ik was laatst bij een AH in Assen. Na het scannen hang je de scanner in een paal. Scan je je bonuskaart vervolgens bij de betaalpaal. Je kunt eventueel een steekproef krijgen. Na betalen krijg je een bon. Die laat je weer scannen voor het poortje en weg ben je :P

Dat jij dat niet weet met jouw username, onderschrift en UI _O-
Hier had jouw advertentie kunnen staan. Meer info via DM.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:33:11 #63
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158484450
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:32 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Dat komt doordat mensen boven de veertig het niet snappen.
En dat je toch moet controleren of er niet allerlei spul onafgerekend naar buiten gaat
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 23:34:52 #64
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158484526
quote:
10s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:32 schreef Housekeeper het volgende:

[..]

Nope. Ik was laatst bij een AH in Assen. Na het scannen hang je de scanner in een paal. Scan je je bonuskaart vevolgens bij de betaalpaal. Je kunt eventueel een steekproef krijgen. Na betalen krijg je een bon. Die laat je weer scannen voor het poortje en weg ben je :P

Dat jij dat niet weet met jouw username, onderschrift en UI _O-
Alleen bij AH. Jumbo, Deka en zo niet.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158484549
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik realiseerde me in de lift van V&D Amersfoort pas dat die lift er nog precies hetzelfde uitzag als toen mijn oudste 22 jaar geleden in de wandelwagen zat....

Verder vind ik dat glas in lood boven de roltrappen prachtig, er zijn best wat dingen in die winkel die gewoon mogen blijven zoals ze zijn, de trappen en lift in het hoofdgebouw bijvoorbeeld, en de trappen en lift in het stuk aan de Hellestraat, die bij LaPlace boven uitkomen weer niet :')
Zit er een trap en lift aan de hellestraat kant? :o

:')
  Moderator woensdag 23 december 2015 @ 23:36:00 #66
231857 crew  Housekeeper
Ik kies bewust
pi_158484569
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:34 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Alleen bij AH. Jumbo, Deka en zo niet.
Kwestie van tijd. Het is een simpel rekensommetje: derving vs personeelskosten. :Y
Hier had jouw advertentie kunnen staan. Meer info via DM.
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:36:44 #67
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158484587
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:32 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Dat komt doordat mensen boven de veertig het niet snappen.
Het werkt alleen sneller als je meer dan 15 stuks aan boodschappen hebt. Daaronder zijn de controlecomputers veels te traag.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:37:42 #68
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158484644
quote:
10s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:32 schreef Housekeeper het volgende:

[..]

Nope. Ik was laatst bij een AH in Assen. Na het scannen hang je de scanner in een paal. Scan je je bonuskaart vervolgens bij de betaalpaal. Je kunt eventueel een steekproef krijgen. Na betalen krijg je een bon. Die laat je weer scannen voor het poortje en weg ben je :P

Dat jij dat niet weet met jouw username, onderschrift en UI _O-
iemand moet de scanners weer terugplaatsen, mensen lastig vallen voor controles en domme vragen beantwoorden :P
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158484650
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:33 schreef Perrin het volgende:

[..]

En dat je toch moet controleren of er niet allerlei spul onafgerekend naar buiten gaat
Nee, het gaat net zoals bij de XL waar je met een scanner betaalt. Er staat volgens mij iemand die steekproefsgewijs mensen controleert. Bij de XL ben ik een paar keer achter elkaar de sjaak geweest :') en bij de xl kun je ook alleen naar buiten door de barcode op de bon bij het paaltje te scannen. Maar die AH to go's zijn klein, krap en chaotisch en hysterisch en iedereen heeft haast, dus dat is een beetje een rommeltje.
Tap tap tap
  Moderator woensdag 23 december 2015 @ 23:39:02 #70
231857 crew  Housekeeper
Ik kies bewust
pi_158484718
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:37 schreef donald_dick het volgende:

[..]

iemand moet de scanners weer terugplaatsen, mensen lastig vallen voor controles en domme vragen beantwoorden :P
Ja helemaal zonder personeel kan het natuurlijk niet :D
Hier had jouw advertentie kunnen staan. Meer info via DM.
pi_158484752
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:36 schreef donald_dick het volgende:

[..]

Het werkt alleen sneller als je meer dan 15 stuks aan boodschappen hebt. Daaronder zijn de controlecomputers veels te traag.
Ja, precies. Op het station koopt iedereen een of twee dingen en willen ze gewoon hun trein halen. Als er dan iemand voor je loopt te kloten duurt het al te lang.
In Engeland een paar jaar geleden lopen kloten :X snapte er geen zak van. Maar daar zie je het ook steeds meer, zelfs bij de Boots.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 23:40:11 #72
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158484761
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:39 schreef Housekeeper het volgende:

[..]

Ja helemaal zonder personeel kan het natuurlijk niet :D
Gelukkig maar
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158484824
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:00 schreef Maraca het volgende:
Nog geen verzendbevestiging :P
Oh jij hebt echt wat besteld bij V&D waar je op wacht :o
pi_158484847
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:41 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Oh jij hebt echt wat besteld bij V&D waar je op wacht :o
Living on the edge.
Tap tap tap
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:42:37 #75
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158484850
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:39 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ja, precies. Op het station koopt iedereen een of twee dingen en willen ze gewoon hun trein halen. Als er dan iemand voor je loopt te kloten duurt het al te lang.
In Engeland een paar jaar geleden lopen kloten :X snapte er geen zak van. Maar daar zie je het ook steeds meer, zelfs bij de Boots.
Ow, dan moet je toch je zakje ophangen en dan 1 voor 1 scannen? Dat systeem zie ik steeds vaker in Amerika en ik snap er de ballen van :P
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158484870
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:15 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Groningen heb je ook zoiets: MijnTafel. Kunnen lokale ondernemers en particulieren een tafeltje huren, verkoopt de winkel hun spullen (er wordt geregistreerd van wie wat is) en krijgt de lokale ondernemer de opbrengst. Is een combi van een betere tweedehands winkel en lokale specialiteiten. En steeds weer verrassend :) Heb daar zelf bijvoorbeeld een potje honing van een imker gekocht.

http://groningen.mijntafel.nl/
Hier in Eindhoven iets soortgelijks geweest. Niet overleefd.
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:44:04 #77
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158484902
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:42 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Living on the edge.
ik wilde gisteravond iets van 170 euro bestellen, maar ik moest kakken en daarna ben ik gaan douchen en straal vergeten. Werd om 3 uur wakker en toen herinnerde ik het mij ineens, maar ik wilde mijn vrouw niet wakker maken en ben maar gaan doortukken om vervolgens een lege website aan te treffen.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 23 december 2015 @ 23:44:06 #78
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158484905
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:41 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Oh jij hebt echt wat besteld bij V&D waar je op wacht :o
Ze kan beter wat onder de armen meenemen.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158484941
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:42 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Living on the edge.
Het is wat
pi_158484994
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:34 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Alleen bij AH. Jumbo, Deka en zo niet.
Jumbo heeft dat ook.
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 23 december 2015 @ 23:48:01 #81
862 Arcee
Look closer
pi_158485055
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:44 schreef donald_dick het volgende:
ik wilde gisteravond iets van 170 euro bestellen, maar ik moest kakken en daarna ben ik gaan douchen en straal vergeten. Werd om 3 uur wakker en toen herinnerde ik het mij ineens, maar ik wilde mijn vrouw niet wakker maken en ben maar gaan doortukken om vervolgens een lege website aan te treffen.
Juist, schijten gaat altijd voor.
pi_158485106
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:42 schreef donald_dick het volgende:

[..]

Ow, dan moet je toch je zakje ophangen en dan 1 voor 1 scannen? Dat systeem zie ik steeds vaker in Amerika en ik snap er de ballen van :P
Weet ik het, het was in zo'n mini Tesco op een station, chaos alom, als je je bewoog stootte je een rek chips om, er lagen overal plastic tasjes en bonnetjes, ik moest de boodschappen eerst op een soort weegschaal aan de linkerkant leggen en dan scannen en rechts in het tasje doen, maar daar had iemand anders z'n rotzooi al neergelegd en er lagen al allemaal tasjes die je dan uit elkaar moest halen, en dan pakte dat ding m'n pas niet en ondertussen willen er mensen langs die lopen te duwen en te zuchten en komt er zo'n knakker die amper Engels kan kijken wat het probleem is. Bij de grotere winkels ging het de vorige keer beter.
Tap tap tap
pi_158485147
quote:
4s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:44 schreef donald_dick het volgende:

[..]

ik wilde gisteravond iets van 170 euro bestellen, maar ik moest kakken en daarna ben ik gaan douchen en straal vergeten. Werd om 3 uur wakker en toen herinnerde ik het mij ineens, maar ik wilde mijn vrouw niet wakker maken en ben maar gaan doortukken om vervolgens een lege website aan te treffen.
O dat heb ik ook altijd, dan ben ik aan het opruimen ofzo en moet ik naar de wc. En die avond vraag ik me af waarom m'n tas en schoenen op de wc staan maar die was ik dus net aan het opruimen toen ik moest.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 23:53:18 #84
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158485240
Medewerk loze jumbo?
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 23:59:24 #85
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158485479
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:50 schreef CherryLips het volgende:

[..]

O dat heb ik ook altijd, dan ben ik aan het opruimen ofzo en moet ik naar de wc. En die avond vraag ik me af waarom m'n tas en schoenen op de wc staan maar die was ik dus net aan het opruimen toen ik moest.
scheiten is belangrijk. the circle of life!
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 24 december 2015 @ 00:00:50 #86
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158485540
Het ministerie gaat helpen _O-
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158485679
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 00:00 schreef Zelfscanner het volgende:
Het ministerie gaat helpen _O-
Het is een systeemwinkel. De maatschappij gaat ten onder zonder V&D. Bailout! Sun Capital onteigenen en van V&D het Rijksstaatswarenhuis maken. Want het is een grondrecht dat elke middelgrote stad een warenhuis heeft!
:P
pi_158485819
http://www.omroepbrabant.(...)+kortingsbonnen.aspx

quote:
Eindhovenaar start actie om V&D-cadeaubonnen om te ruilen voor kortingsbonnen

EINDHOVEN - Ferry van den Broek uit Eindhoven heeft woensdag een speciale ruilactie op touw gezet voor V&D-cadeaubonnen. Dat meldde hij aan Omroep Brabant.

Van den Broek is raadslid in Eindhoven en tevens oprichter van het bedrijf MysteryDining. Bij dat bedrijf kun je een verrassingsmenu bestellen in een onbekend restaurant.

Het raadslid zegt dat iedereen een V&D-bon bij zijn bedrijf kan omwisselen voor een kortingsbon van MysteryDining met dezelfde waarde. Hij doet dit op eigen initiatief; er zijn geen afspraken gemaakt met V&D.

Actie om naamsbekendheid
De V&D-bonnen kunnen tot 10 januari worden omgewisseld. Een dag later worden alle kortingsbonnen naar de klanten gestuurd, zegt Van den Broek. Vervolgens kunnen er etentjes worden geboekt.

Tegen Omroep Brabant zei Van den Broek dat hij met de actie is begonnen om zo naamsbekendheid te krijgen met zijn bedrijf. Hij geeft niet aan hoeveel bonnen hij kan omwisselen; de Eindhovenaar kijkt naar eigen zeggen hoe de actie loopt.
Ben benieuwd hoe snel hij die actie weer afblaast. :P
pi_158485862
Net een horloge gekocht bij V&D dinsdag :') . Ga 'm maar terugbrengen denk ik i.v.m. garantie bij faillissement.
pi_158485944
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 22:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Advies, service, blowjobs
Daar zeg je wat, gewoon megabordelen van maken zoals in Duitsland.

pi_158485969
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 00:10 schreef bombmannl het volgende:
Net een horloge gekocht bij V&D dinsdag :') . Ga 'm maar terugbrengen denk ik i.v.m. garantie bij faillissement.
Tsja je geld krijg je nu ook al niet meer terug. En ik denk dat je qua garantie bij de fabriek terecht kunt ofzo. (Hoop ik voor je in ieder geval.)
  donderdag 24 december 2015 @ 00:16:34 #92
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_158486088
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:20 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Zelfscanners brengen het pleziertje van in de rij staan bij het lekkerste kassameisje in gevaar.
Meoah bij mij had je de afgelopen jaren alleen keus tussen hoofddoek A, B of C dus dat zal ik niet zo missen :P
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_158486400
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:35 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Zit er een trap en lift aan de hellestraat kant? :o

:')
Ja :D
En nee, die is niet nieuw, die zit er al minimaal 35 jaar (maar ik denk langer).
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158486889
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 00:13 schreef Operc het volgende:

[..]

Tsja je geld krijg je nu ook al niet meer terug. En ik denk dat je qua garantie bij de fabriek terecht kunt ofzo. (Hoop ik voor je in ieder geval.)
:{

Anders leuk ¤230 door me neus geboord :')
pi_158487075
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 00:45 schreef bombmannl het volgende:

[..]

:{

Anders leuk ¤230 door me neus geboord :')
Voor ¤ 230 zal het wel een fatsoenlijk merk zijn geweest, dus dan kun je voor garantie gewoon bij de fabrikant of importeur terecht.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158487598
Het is al decennia lang een aflopende zaak. Gauw laten ploffen die hap.
pi_158487816
Een uitstraling en service van een Zeeman, prijzen van een Bijenkorf. Dure merkkleding willekeurig op rekken gesodemieterd. Een wirwar van artikelen ongestructureerd verspreid. Personeel die niks weet, en klanten liever ziet gaan als komen en net zo ordinair en onbeschoft is als dat van het GVB.
En dan de schuld geven aan internet en de warme zomer.....
Daar is geen redden meer aan.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_158487942
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 00:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja :D
En nee, die is niet nieuw, die zit er al minimaal 35 jaar (maar ik denk langer).
Nog nooit gezien in al die jaren :') ik ga altijd naar boven via die trapgat om de lift. Met verzakte treden :') of roltrap. :P
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 24 december 2015 @ 01:53:29 #99
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158488039
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 23:37 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee, het gaat net zoals bij de XL waar je met een scanner betaalt. Er staat volgens mij iemand die steekproefsgewijs mensen controleert. Bij de XL ben ik een paar keer achter elkaar de sjaak geweest :') en bij de xl kun je ook alleen naar buiten door de barcode op de bon bij het paaltje te scannen. Maar die AH to go's zijn klein, krap en chaotisch en hysterisch en iedereen heeft haast, dus dat is een beetje een rommeltje.
Op het station doe ik het altijd. Maar dan heb je een paar dingen. In supermarkt heb ik helemaal geen zin om met zo'n zelfscanner rond te lopen of zelf alles te gaan scannen :') Daar schiet ik toch niets mee op
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_158488181
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 01:39 schreef Injetta het volgende:
Een uitstraling en service van een Zeeman, prijzen van een Bijenkorf. Dure merkkleding willekeurig op rekken gesodemieterd. Een wirwar van artikelen ongestructureerd verspreid. Personeel die niks weet, en klanten liever ziet gaan als komen en net zo ordinair en onbeschoft is als dat van het GVB.
En dan de schuld geven aan internet en de warme zomer.....
Daar is geen redden meer aan.
Ze hadden gewoon meer kleuren kussentjes in het assortiment moeten opnemen. Plus een verkoopcursus natuurlijk - iets van 'doe en denk richting klant'.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')