abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 23 december 2015 @ 14:20:37 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158467980


quote:
Geschiedenis

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners). V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft heden ten dage 62 filialen, verspreid over heel Nederland.


Aan het einde van de 19e eeuw waren er twee succesvolle zakenlieden in Amsterdam actief: Willem Vroom en Anton Dreesmann. Beiden hadden manufacturenzaken en waren Rooms-Katholiek. Vroom trouwde in 1883 met een zuster (Francisca Tombrock) van de vrouw (Helena Tombrock) van Dreesmann, wat hen zwagers maakte.

Dreesmann, en later ook Vroom, gebruikte in zijn winkel een voor die tijd ongebruikelijke strategie: lage en vaste prijzen tegen contante betaling. In die tijd was het namelijk gebruikelijk dat men altijd korting kreeg.

Aanvankelijk werkten Vroom en Dreesmann alleen samen op het gebied van inkopen, maar in 1887 leidde dit tot een verregaande samenwerking en de oprichting van het bedrijf Vroom & Dreesmann. Hun eerste zaak werd geopend aan de Weesperstraat. Vroom hield zich vooral bezig met de financiële zaken en de administratie, terwijl Dreesmann de inkoop en verkoop leidde.

V&D groeide snel en de beide ondernemers woonden al snel met hun families in panden aan de Amsterdamse grachten. Er werden in een hoog tempo nieuwe filialen in het hele land geopend: Rotterdam (1892), Den Haag (1893), Nijmegen (1895), Arnhem (1896), Haarlem (1896) en Utrecht (1898), Venlo (1912).

Aan het begin van de 20e eeuw werden alle filialen stuk voor stuk omgezet in NV's, maar de aandelen bleven in handen van de familie.

De keten maakte deel uit van hetzelfde concern als de Bijenkorf na een fusie tussen de moederbedrijven KBB (Koninklijke Bijenkorf Beheer) en Vendex (V&D) onder de naam Vendex KBB (later Maxeda). V&D werd (inclusief La Place) vervolgens in 2010 verkocht aan de huidige eigenaar: Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners).

Gedeeltes uit http://nl.wikipedia.org/wiki/V%26D
quote:
19 januari

Alle werknemers van V&D moeten salaris inleveren. Het gaat om ''een structurele salarisbijdrage van 5,8 procent'' die per 1 februari wordt doorgevoerd.
V&D schrapt verder vijftig van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam. Dat maakt het warenhuisconcern maandag bekend.

De maatregelen zijn volgens het bedrijf nodig ''om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt''. Daarvoor moeten kosten structureel omlaag.

Naast het loonoffer streeft V&D ook naar verdere versobering van de arbeidsvoorwaarden. De vakbonden en ondernemingsraad zijn over de maatregelen geïnformeerd, aldus een woordvoerster.

Huurcontracten

Het bedrijf kondigt verder aan te gaan heronderhandelen over alle huurcontracten. Het doel is de huurlasten permanent te verlagen. V&D heeft 63 vestigingen in Nederland.

"Dit alles is nodig om de strategie van V&D te continueren en aan te laten sluiten bij de huidige trends en de marktontwikkelingen", aldus waanemend ceo Don Roach.

V&D leed in 2013 een nettoverlies van 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet beschikbaar.

Het concern maakt ook bekend John van der Ent per 1 maart 2015 tot nieuwe ceo te benoemen. Van der Ent was eerder directeur van Etam Groep en werkte ooit als bedrijfsleider bij V&D. Hij volgt Jacob de Jonge op, die in augustus vorig jaar plotseling vertrok. Roach nam hierop tijdelijk het roer over.

Buiten proportie

Martijn den Heijer, beestuurder bij CNV Dienstenbond, noemt de loonmaatregel "buiten proportioneel". Bovendien biedt het volgens hem "geen enkele structurele oplossing voor de problemen waar V&D mee kampt."

Hoewel de vakbondsman begrijpt dat er ingegrepen moet worden bij het warenhuis, zegt hij enorm geschrokken te zijn van de manier waarop. ''Het genoemde percentage is astronomisch en is een ramp voor het personeel, zeker voor de mensen in de lage loonschalen. Bovendien biedt het de werknemers geen enkele zekerheid op behoud van werk", aldus Den Heijer.

http://www.nu.nl/ondernem(...)laris-inleveren.html
quote:
27 januari

Ruim honderd medewerkers van V&D stappen naar de rechter vanwege de salarisverlaging die hen is opgelegd door hun werkgever.
Dat bevestigt FNV-bestuurder Niels Suijker dinsdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Volgens FNV-bestuurslid Niels Suijker gaat "een overgrote meerderheid van de leden zeker procederen tegen deze eenzijdige maatregel van V&D".

Dat werd maandagavond duidelijk tijdens verschillende bijeenkomsten die in het land georganiseerd waren voor de medewerkers. Deze week staan ook nog bijeenkomsten op de planning in Utrecht, Deventer, Rotterdam en Weert.

Suijker verwacht dan ook nog meer aanmeldingen. Hij wil vanuit de bond een collectieve procedure gaan regelen. Die zal wel pas opgestart worden als de loonstrookjes van volgende maand op de deurmat liggen. Het loonoffer bij V&D wordt per 1 februari doorgevoerd.

Loonstrookjes

De medewerkers zijn van plan om direct na het ontvangen van de loonstrookjes van februari de gang naar de rechter te maken. De vakbonden De Unie, FNV en CNV, waar de medewerkers bij aangesloten zijn, lieten weten juridische ondersteuning te verlenen. Mogelijk wordt een collectieve zaak aangespannen.

Alle medewerkers van V&D moeten per 1 februari 5,8 procent van hun salaris inleveren. Verder schrapt het bedrijf 50 van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam.

Volgens de warenhuisketen zijn de maatregelen nodig "om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt". Daarvoor moeten kosten structureel omlaag. V&D wil naast het korten van de medewerkers ook dat de huurlasten omlaag gaan.

V&D, eigendom van de investeringsmaatschappij Sun Capital, draait al een paar jaar met verlies. In 2013 liep het nettoverlies op tot 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet bekend.

http://www.nu.nl/ondernem(...)e-lager-salaris.html
quote:
30 januari

Vastgoedeigenaar IEF Capital neemt juridische stappen tegen warenhuis V&D. Het bedrijf eist dat V&D vier toplocaties ontruimt als er geen huur betaald wordt. Het gaat om panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

De huur wordt door V&D meestal voor de eerste van de maand betaald. Vandaag is de huur niet overgemaakt naar in ieder geval drie eigenaren van samen meer dan vijftien panden. V&D liet eerder al weten niet van zins te zijn de huur de komende maanden over te maken. Het bedrijf staat er slecht voor en vroeg ook werknemers al om een loonoffer.

"Enige oplossing"

IEF Capital heeft de afgelopen week een voorstel gedaan waarbij V&D vierkante meters inlevert in ruil voor huurverlaging. De vastgoedeigenaar laat weten dat de Amerikaanse aandeelhouder van V&D die afspraak niet ziet zitten.

In een verklaring schrijft het bedrijf: "IEF Capital betreurt dit zeer en ziet geen andere oplossing dan in een kort geding ontruiming van haar winkels te vorderen. Het financiële belang is erg groot voor IEF Capital en zij wenst zo snel mogelijk in staat te zijn de panden aan andere partijen te verhuren om de schade voor IEF Capital zoveel mogelijk te beperken."

V&D is teleurgesteld over de stap van IEF Capital.

"Buitenproportionele vraag"

Ook andere eigenaren willen net als IEF Capital komende week juridische stappen ondernemen als betaling uitblijft. De eigenaar van Elizen Vastgoed eist dat V&D zijn verplichtingen nakomt: "Wij hebben ons in ons bijna 50-jarige bestaan nog nooit geconfronteerd gezien met zo'n buitenproportionele vraag."

Komende week komen eigenaren van panden waar V&D in huist bijeen om te praten over hoe ze met de opstelling van het warenhuis kunnen omgaan.

http://nos.nl/artikel/2016351
quote:
Facts & Figures

V&D bestaat sinds 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met 63 vestigingen op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 shop-in-shops en per jaar zo’n 100 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland.

1887 Oprichting V&D met Vroom & Dreesmann ‘Magazijn de zon’ in Amsterdam
1927 V&D introduceert eerste huis-aan-huis magazine van Nederland
1972 Oprichting Vendex
1987 Oprichting La Place
1999 Fusie met KBB, ontstaan van Vendex KBB
2004 Investeerdersgroep (waaronder KKR, Alpinvest, Permira) nieuwe eigenaar Vendex KBB
2006 Naamswijziging van Vendex KBB naar Maxeda
2007 Start rebranding V&D
2008 Start vd.nl
2010 Nieuwe eigenaar van V&D: Sun European Partners
2011 Start bouw nieuw distributiecentrum te Nieuwegein
2012 125 jaar V&D
2013 Opening 63ste V&D vestiging, V&D Vlaardingen
2014 Start V&D Blog

Aantal vestigingen: 63 en een webshop
Aantal werknemers: 10.000
Aantal distributiecentra: 1
Aantallen bezoekers per jaar: 10 miljoen bezoekers
Aantal A-merken shop-in-shops: meer dan 4.000 merken
Aantal La Place Restaurants, La Place Café’s en La Place Express: ruim 250

http://www.vd.nl/content_page.jsf?page=algemeen_factsfigures_page
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158468003
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 10:10 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

En voor kleding ga je liever naar de dedicated Esprit/Mexx winkel die doorgaands maar een paar minuten verderop zit.
Mexx is ook al failliet
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468019
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:21 schreef W00fer het volgende:

[..]

Mexx is ook al failliet
Doorstart ;)
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158468028
Kleedhokjes waren ook te stoffig bij VenD.
pi_158468041
Ik post dit interview nog een keer omdat het wat meer inzage geeft in het hoe en waarom.

Interview met advocaat van V&D in NRC:
http://www.nrc.nl/handels(...)-was-er-niet-1571900

quote:
‘V&D had 40 miljoen nodig, dat was er niet’
Advocaat Willem Jan van Andel Advocaat van V&D noemt het „doodzonde” dat het noodlijdende warenhuis het uiteindelijk toch niet gered heeft.

V&D is „gestruikeld over de drempel”, zegt Willem Jan van Andel, de advocaat van de warenhuisketen.

Na een grote reddingsoperatie begin dit jaar – extra geld, huurverlaging en een reorganisatie – kreeg het warenhuis een laatste kans. Een vers management ging aan de slag om een ‘nieuw’ V&D creëren, met een moderne strategie en frisse collecties. In februari zouden die in de winkels hangen. Van Andel: „Nu staan ze op de kade in Shanghai.”

V&D (omzet: 604 miljoen euro) heeft het niet gered. Dinsdag heeft de warenhuisketen met 10.000 werknemers uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank van Amsterdam. Dat is vrijwel altijd de voorbode van een faillissement.

„Doodzonde”, zegt advocaat Van Andel. „Tot twee maanden geleden lag alles op koers. In 2016 zou het nieuwe V&D van start gaan.” Aan de telefoon vertelt Van Andel, die V&D sinds de reddingsactie begin dit jaar bijstaat, waarom het warenhuis uit 1887 het niet heeft gered. V&D was niet bereikbaar voor commentaar.

Wat was het grootste probleem?

„Het extreem zachte weer is echt de grootste klap geweest. In november en december moet V&D het hebben van winterjassen en wintertruien, maar door het weer is er nauwelijks winterkleding verkocht de afgelopen twee maanden. Winterkleding móét in november en december verkocht worden, in januari begint de uitverkoop al. Maar mensen zaten op het terras.”

Hoeveel geld liep V&D mis?

„Tot en met oktober werden de budgetten gehaald. Maar in november en december bleef de omzet erg achter. In de week van Sinterklaas komt bijvoorbeeld normaal ruim 20 miljoen euro binnen, maar nu was dat maar een kleine 15 miljoen. In totaal heeft V&D zo’n 35 miljoen euro gemist in deze laatste twee maanden. Zo was een groot financieringstekort ontstaan.”

Wanneer werd duidelijk dat V&D zou omvallen?

„Maandag aan het eind van de middag ging de kogel door de kerk. Toen hadden we een finale call met de eigenaar van V&D, Sun Capital. V&D had 40 miljoen euro nodig. Al sinds donderdag waren we elke dag aan het bellen over een oplossing, met mensen van Sun in Amerika. We hebben ook met andere partijen gesproken, zoals de Belastingdienst en verhuurders. Zondag hebben we Sun laten weten wat zij nog konden betekenen. Toen lieten ze weten dat ze maandagmiddag om vijf uur duidelijkheid zouden geven.”

En?

„Toen kwam de mededeling dat Sun de benodigde financiering niet zou verstrekken.”

Was dat een verrassing?

„Ik had hoop. Maar we wisten het natuurlijk niet. Het is uiterst triest. Ik kan niet anders zeggen. Maar ik vind niet dat Sun iets heel onbehoorlijks heeft gedaan. Sun heeft in totaal 260 miljoen euro in V&D geïnvesteerd, sinds de overname in 2010. Daar zal waarschijnlijk nog wel iets van terugkomen, maar het overgrote deel zal Sun moeten afschrijven.”

Heeft V&D geprobeerd een pre-pack te organiseren, een faillissement direct gevolgd door een doorstart?

„Nee. Er zijn zonder twijfel partijen die interesse hebben, maar we hadden geen partij klaarstaan die V&D kon overnemen. In een paar dagen tijd was dat niet te regelen.”

Blijven de winkels open?

„Ja, de winkels blijven voorlopig doordraaien. Als uitstel van betaling inderdaad leidt tot faillissement, gaan de curatoren op zoek naar een partij of partijen die V&D – de warenhuizen en restaurantketen La Place – willen overnemen.”

Wat gebeurt er nu met de werknemers van V&D?

„Het personeel is vanochtend ingelicht door hun managers. Als V&D inderdaad failliet gaat, zal ontslag van het personeel onvermijdelijk zijn. Dan geldt een opzegtermijn van vier tot zes weken. In die periode neemt een nieuwe eigenaar of nemen nieuwe eigenaren V&D hopelijk in ieder geval gedeeltelijk over en kan een deel van het personeel aan het werk blijven. De salarissen over december zijn maandag nog betaald.”

Had u verwacht dat het ‘nieuwe’ V&D het zou halen?

„De directie heeft er keihard aan getrokken de afgelopen tien maanden en de sanering van de kosten lag op schema. Het zag er goed uit. De nieuwe collectie zou in februari komen, dan zou het management zich kunnen bewijzen. Maar toen bleef het warm.”
pi_158468056
Dit soort bedrijven hebben online de slag al 5 jaar terug verloren, eigenwijze mannetjes die letterlijk zeiden: "Alles wat we online verkopen, verkopen we niet meer in de winkel, dus heeft voor ons geen waarde". Maar ze vergaten even dat die mensen het dan gewoon online bij de concurrent kopen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468064
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:21 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Doorstart ;)
Wist ik niet, maar zou zo niet weten waar die winkels nog zitten. Laatst nog langs het hoofdkantoor gekomen met het gigantische billboard erop.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468100
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:10 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Deze heb je gemist gisteren? Gaat niet over de computers ;)
Macintosh krijgt uitstel betaling
Nee schoenen. Iets anders dan wintertruien ;)

V&D is ook de enige die nog Mexx verkoopt volgens mij. Ligt daar ook voor een knaak en een bos wortels in een hoekje weggedrukt.
A mind with a heart of it's own
pi_158468108
Tsja, ze hebben zich qua uitingen toch aardig weten te vernieuwen dit jaar, maar hoe fris en frutig de reclames ook waren, de winkels waren nog steeds muffe ouwe zooi. La Place zie ik nog wel los staan als restaurantje in de winkelstraat maar V&D is gewoon niet meer wat men verwacht tegenwoordig. En inderdaad, ze hebben de online slag gemist. Jammer maar helaas.

En voor de make-upjes ga je toch naar de DA Drogist :D Oh wacht, die heeft blijkbaar vandaag ook uitstel van betaling aangevraagd.
pi_158468117
Who's next?

quote:
Drogisterijketen DA krijgt uitstel van betaling
Foto: ANP
Gepubliceerd: 23 december 2015 14:19 Laatste update: 23 december 2015 14:21

DA Retailgroep heeft woensdag uitstel van betaling aangevraagd en gekregen. Daar valt drogisterijketen DA onder.

Dat bevestigt rechtbank Amsterdam woensdag na berichtgeving door Algemeen Dagblad.

Het bedrijf heeft ruim 250 winkels en er werken zo'n tweehonderd mensen.
Wel bijzonder, wist niet dat DA winkels zonder personeel heeft.
pi_158468126
Het verbaast me eigenlijk dat ze niet al die bedrijven bij elkaar hebben gestopt en 1 winkel van hebben gemaakt. Net als de Media Markt op een groot terrein buiten de stad, gratis parkeren en een flinke winkel met al hun producten. Van tuinmeubelen tot speelgoed.
pi_158468132
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 10:31 schreef Coritchando het volgende:

[..]

De Bijenkorf is dan ook het voorbeeld van een bedrijf wat wel goed anticipeert op veranderingen. Lees dit maar eens:
http://www.retailnews.nl/(...)ieuwe-strategie.html

[..]

De Bijenkorf is er ook nog niet. De vraag is of bij aanhoudende crisis mensen nog wel geld hebben voor de duurdere spullen, en of mensen nog wel bereid zijn om op die dure vierkante meters te blijven winkelen. Bijenkorf gaat nog een hoop filialen sluiten en blinkt op sommige gebieden nou ook niet uit in het nieuwste van het nieuwste.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468135
Wat misschien een goede combi zou zijn, is als je de grotere warenhuizen inzet als mix tussen Ikea en klusmarkt, en dan niet het hele groffe werk, maar meer zaken als verf en apparatuur, parket, etc.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468143
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Het verbaast me eigenlijk dat ze niet al die bedrijven bij elkaar hebben gestopt en 1 winkel van hebben gemaakt. Net als de Media Markt op een groot terrein buiten de stad, gratis parkeren en een flinke winkel met al hun producten. Van tuinmeubelen tot speelgoed.
Mag niet, gemeentes zijn bang voor lege binnensteden.
pi_158468158
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:25 schreef Studiotje het volgende:
Tsja, ze hebben zich qua uitingen toch aardig weten te vernieuwen dit jaar, maar hoe fris en frutig de reclames ook waren, de winkels waren nog steeds muffe ouwe zooi. La Place zie ik nog wel los staan als restaurantje in de winkelstraat maar V&D is gewoon niet meer wat men verwacht tegenwoordig. En inderdaad, ze hebben de online slag gemist. Jammer maar helaas.

En voor de make-upjes ga je toch naar de DA Drogist :D Oh wacht, die heeft blijkbaar vandaag ook uitstel van betaling aangevraagd.
Hema heeft ook goede make-up vind ik :)
Tap tap tap
pi_158468160
Ik ben toch wel benieuwd waar het naartoe gaat, met al die online aankopen.
pi_158468163
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:23 schreef W00fer het volgende:

[..]

Wist ik niet, maar zou zo niet weten waar die winkels nog zitten. Laatst nog langs het hoofdkantoor gekomen met het gigantische billboard erop.
In Amersfoort zit nog een Mexx.
Somebody that I used to know
pi_158468164
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:26 schreef MCH het volgende:

[..]

Mag niet, gemeentes zijn bang voor lege binnensteden.
Gemeentes zijn dan ook achterlijk. Gooi alle winkels in de binnenstad dicht, restaureer het en open het voor toeristen. Middelburg heeft een prachtige binnenstad die compleet verknald is door lelijke winkels. :r
  woensdag 23 december 2015 @ 14:28:10 #19
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468171
quote:
17s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Tja, ik kan naar de stad gaan met de auto en een hoop parkeergeld betalen (of met de fiets en hopen dat die niet gejat gaat worden :X), rondjes lopen bij de V&D en alsnog teveel voor een product betalen of lekker bij bol etc. intikken wat ik wil en de volgende dag het product in huis hebben.
De V&D (en ook andere winkels) zitten hier om de hoek, maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om er heen te lopen. Waarom zou ik mij beperken tot deel van de collectie en de lokale winkelvoorraad als ik online toegang heb tot de complete collectie? Waarom zou ik mezelf in een muf hokje proppen met een opdringerige verkoper als ik thuis op mijn gemak alles kan passen.

De ketens die nu op de fles zijn de ketens die veel te lang gewed hebben op dezelfde formule en totaal geen idee hadden wat er om hun heen gebeurde.
So we just called him Fred
pi_158468175
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:26 schreef MCH het volgende:
Who's next?

[..]

Wel bijzonder, wist niet dat DA winkels zonder personeel heeft.
DA is volgens mij ook veel franchise.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468177
Ik wacht met smart vanavond op het journaal waarin 'deskundige' Paul Moers commentaar geeft over het falende beleid van V&D.



:')
pi_158468185
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:27 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Amersfoort zit nog een Mexx.
Waar ik nog wel kansen voor zie, niet iedereen winkelt in de vijf grote steden van Nederland.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468205
Overigens mag men cadeau kaarten weigeren? Dat is toch gewoon geld wat ook niet meer mocht verlopen?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_158468208
quote:
17s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Tja, ik kan naar de stad gaan met de auto en een hoop parkeergeld betalen (of met de fiets en hopen dat die niet gejat gaat worden :X), rondjes lopen bij de V&D en alsnog teveel voor een product betalen of lekker bij bol etc. intikken wat ik wil en de volgende dag het product in huis hebben.
En als je iets hebt wat je niet meer wilt, kun je weer op je fiets naar het postkantoor, waar hij ook gejat kan worden :')
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468209
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:28 schreef MCH het volgende:
Ik wacht met smart vanavond op het journaal waarin 'deskundige' Paul Moers commentaar geeft over het falende beleid van V&D.

[ afbeelding ]

:')
Fixed:

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468213
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:27 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Amersfoort zit nog een Mexx.
Serieus? Nog nooit gezien.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:27 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Hema heeft ook goede make-up vind ik :)
Hema, heeft die ook al niet jaren problemen met winst maken? :P
pi_158468215
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:29 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
Overigens mag men cadeau kaarten weigeren? Dat is toch gewoon geld wat ook niet meer mocht verlopen?
Juridisch gezien een vordering.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468226
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:29 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
Overigens mag men cadeau kaarten weigeren? Dat is toch gewoon geld wat ook niet meer mocht verlopen?
Formeel is het een vordering, dus mogen ze dat weigeren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468227
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Het verbaast me eigenlijk dat ze niet al die bedrijven bij elkaar hebben gestopt en 1 winkel van hebben gemaakt. Net als de Media Markt op een groot terrein buiten de stad, gratis parkeren en een flinke winkel met al hun producten. Van tuinmeubelen tot speelgoed.
Het winkelcentrum waar ik vlakbij woon gaat flink uitbreiden. Zit een Action, Praxis, Mediamarkt, BCC, Blokker, Xenos en nog wat ketens.

Op zaterdag en zondag stervensdruk daar. Ze parkeren hun auto's vaak midden op stoepen.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158468231
wat blijft er dan nog over in de winkelstraat?
pi_158468232
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:27 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Amersfoort zit nog een Mexx.
Amersfoort is sowieso raar, want de Body Shop en Esprit daar is volgens mij ook franchise.
Tap tap tap
pi_158468235
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:29 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
Overigens mag men cadeau kaarten weigeren? Dat is toch gewoon geld wat ook niet meer mocht verlopen?
Was bij de Free Record Shop destijds ook.
pi_158468244
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:29 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Serieus? Nog nooit gezien.

[..]

Hema, heeft die ook al niet jaren problemen met winst maken? :P
Ja, dus moet je snel zijn :P
Tap tap tap
pi_158468252
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:28 schreef FredvZ het volgende:

[..]

De V&D (en ook andere winkels) zitten hier om de hoek, maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om er heen te lopen. Waarom zou ik mij beperken tot deel van de collectie en de lokale winkelvoorraad als ik online toegang heb tot de complete collectie? Waarom zou ik mezelf in een muf hokje proppen met een opdringerige verkoper als ik thuis op mijn gemak alles kan passen.
Soms tref ik koopjes in winkels aan die ik online niet terug kan vinden. En soms heb ik gewoon even behoefte aan een verkoopster die de collectie goed kent en weet wat mij goed zal staan. Online shop ik juist alleen maar miskopen.
Somebody that I used to know
pi_158468266
Maar wie zal de volgende zijn? Ik denk zelf dat er in 2016 nog een bouwmarkt omvalt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 14:31:42 #36
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468278
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:23 schreef raptorix het volgende:
Dit soort bedrijven hebben online de slag al 5 jaar terug verloren, eigenwijze mannetjes die letterlijk zeiden: "Alles wat we online verkopen, verkopen we niet meer in de winkel, dus heeft voor ons geen waarde". Maar ze vergaten even dat die mensen het dan gewoon online bij de concurrent kopen.
Inderdaad, en met onderstaande erbij:

quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Het verbaast me eigenlijk dat ze niet al die bedrijven bij elkaar hebben gestopt en 1 winkel van hebben gemaakt. Net als de Media Markt op een groot terrein buiten de stad, gratis parkeren en een flinke winkel met al hun producten. Van tuinmeubelen tot speelgoed.
Deze ketens gingen er jaren vanuit dat ze dicht bij de mensen moesten zitten, dus een winkel als het even kan om de hoek.

De Edah snapte er ook al niks van dat mensen blijkbaar wel even een blokje om willen rijden naar de Aldi of de Lidl die in een buitenwijk ging zitten.
So we just called him Fred
pi_158468281
Onlangs dat ik 17 jaar terug al een webshop had koop ik zelf nooit iets online, nouja misschien 1 keer per jaar :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468284
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef raptorix het volgende:
Maar wie zal de volgende zijn? Ik denk zelf dat er in 2016 nog een bouwmarkt omvalt.
Gaat CenA het redden? De Bijenkorf? Ik vraag het me af.
pi_158468289
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef raptorix het volgende:
Maar wie zal de volgende zijn? Ik denk zelf dat er in 2016 nog een bouwmarkt omvalt.
Formido. (Zit niet overal)

Zag laatst dat die hier ook in de buurt zat. Nooit geweten.
pi_158468301
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef raptorix het volgende:
Maar wie zal de volgende zijn? Ik denk zelf dat er in 2016 nog een bouwmarkt omvalt.
Zou goed kunnen. Ligt ook een beetje aan de expansie van Bauhaus. Eerste filiaal in Groningen net geopend maar daar zijn heel wat rechtzaken aan vooraf gegaan. Aangespannen door de Gamma's en Praxissen van Nederland.
pi_158468304
BCC heeft het ook zwaar
pi_158468306
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Gaat CenA het redden? De Bijenkorf? Ik vraag het me af.
CenA vind ik ook enorm stoffig.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468315
Het is in al die grote winkels veel te rustig.
pi_158468325
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:29 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Serieus? Nog nooit gezien.

Die zit er al zo lang als ik me kan heugen (>15 jaar): https://goo.gl/maps/6qVR4pN5jsB2

(edit: naast de Zara, waar vroeger de Vögele zat).
Somebody that I used to know
pi_158468328
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:32 schreef KingRadler het volgende:
BCC heeft het ook zwaar
BCC is gedwongen om elke keer mee te doen met de kortingsacties van MediaMarkt, wat zelf trouwens ook geen zwarte cijfers schrijft.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468345
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef raptorix het volgende:
Maar wie zal de volgende zijn? Ik denk zelf dat er in 2016 nog een bouwmarkt omvalt.
Er komen hier een Hornbach en een Bauhaus in de buurt. De Gamma, Praxis, Karwei etc schijten 7 kleuren.
A mind with a heart of it's own
pi_158468362
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:33 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Er komen hier een Hornbach en een Bauhaus in de buurt. De Gamma, Praxis, Karwei etc schijten 7 kleuren.
Ik vind Karwei nog wel sterk met interieur, maar voor de Gamma vrees ik.
Somebody that I used to know
pi_158468370
Deze zaken hebben het aan hun eigen ouderwetse formules te danken, dus buiten medelijden voor het personeel kan ik verder weinig medeleven tonen eerlijk gezegd.

Bij Ahold lachen ze zich ondertussen kapot met hun 11 bestellingen per seconde (Bol.com) :+

Al met al is dit nog maar het begin, en zullen er nog vele retailers volgen komend jaar, denk ik.

Gister al een paar schoenenzaken, vandaag V&D & DA. Hema zat nog niet zo lang geleden ook al in zeer zwaar weer.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_158468373
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:33 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Die zit er al zo lang als ik me kan heugen (>15 jaar): https://goo.gl/maps/6qVR4pN5jsB2
Oh daar ja :+

16 jaar in Amersfoort en het is me nooit echt opgevallen :')
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Gaat CenA het redden? De Bijenkorf? Ik vraag het me af.
C&A doet het volgens mij wel goed.. Maar die heeft natuurlijk nu last van de Primark enzo :P
pi_158468382
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:33 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Er komen hier een Hornbach en een Bauhaus in de buurt. De Gamma, Praxis, Karwei etc schijten 7 kleuren.
Klopt, vooral voor Hornbach, fijne aan Hornbach vind ik zelf dat het net wat meer gericht is op professionals. In Zaandam zit een hele mooie.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468385
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:33 schreef W00fer het volgende:

[..]

BCC is gedwongen om elke keer mee te doen met de kortingsacties van MediaMarkt, wat zelf trouwens ook geen zwarte cijfers schrijft.
klopt hebben het ook zwaar tegenover de Online Winkels
  Moderator woensdag 23 december 2015 @ 14:35:19 #52
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_158468393
Ik was vanochtend in het drop bij de blokker voor wat kleine dingetjes, 10 mensen in de hele winkel. Niet echt geslaagd, naar de Action. Bij de Action was de winkel echt super druk, alle 5 kassa's open en voor alle kassa's stond een redelijke rij van zon 7 klanten per kassa.
pi_158468395
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 10:47 schreef Mystikvm het volgende:
Waarom ik niet bij Action koop is omdat ik geen goedkope rommel uit het buitenland wil. Het is goedkoper, maar vaak wel van mindere kwaliteit. Het gaat eerder stuk, dus moet ik weer van die rommel kopen.

Ik koop liever iets wat duurder is, maar wel "lokaal" geproduceerd (lees: niet in lagelonenlanden). Ik ben mij er van bewust dat niet iedereen zich dit kan permitteren. Kun je het wel, dan doe je er goed aan niet bij Action te kopen. Niets van dat geld blijft in onze economie achter, en dus hol je de middenklasse nog verder uit.
De consument geeft geen zak meer om kwaliteit. Dat is de wegwerpmaatschappij waar Primark op teert.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468397
Ik zou niet eens weten waar de gamma zit de stad en ik woon in een stad met circa 90000 inwoners ofzoiets
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158468406
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:34 schreef raptorix het volgende:

[..]

Klopt, vooral voor Hornbach, fijne aan Hornbach vind ik zelf dat het net wat meer gericht is op professionals. In Zaandam zit een hele mooie.
Hornbach en een Bauhaus maken veel kapot in Nederland.
Traditionele winkels van Nederland gaan het gewoon niet redden.
pi_158468409
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:35 schreef Momo... het volgende:
Ik was vanochtend in het drop bij de blokker voor wat kleine dingetjes, 10 mensen in de hele winkel. Niet echt geslaagd, naar de Action. Bij de Action was de winkel echt super druk, alle 5 kassa's open en voor alle kassa's stond een redelijke rij van zon 7 klanten per kassa.
Tja. Bij de Action ligt dezelfde zooi als bij de Blokker, alleen 5x goedkoper.
pi_158468410
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:32 schreef W00fer het volgende:

[..]

CenA vind ik ook enorm stoffig.
CenA heeft een enorme saaie pieten collectie, perfect om voor een klein bedrag kantoornetjes te kunnen kleden. Hier is nog best veel vraag naar. Daarnaast een goede basics collectie voor kinderen.

En door de jaren heen een nette overzichtelijke winkel gebleven, zonder poespas.

Gamma en Praxis waren vroeger kleine winkeltjes, totdat de hypothekenzeepbel op kwam.
.
pi_158468422
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:35 schreef KingRadler het volgende:

[..]

Hornbach en een Bauhaus maken veel kapot in Nederland.
Traditionele winkels van Nederland gaan het gewoon niet redden.
Ze maken het niet kapot, ze ruimen het op, en zo hoort het ook.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158468433
Als mensen echt geïnteresseerd zijn in dit onderwerp moeten ze deze presentatie even bekijken. Verhelderend maar tegelijkertijd ook entertainend.

pi_158468434
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:34 schreef raptorix het volgende:

[..]

Klopt, vooral voor Hornbach, fijne aan Hornbach vind ik zelf dat het net wat meer gericht is op professionals. In Zaandam zit een hele mooie.
Bauhaus is ook een hele grote. Ben in Groningen in die winkel geweest. Geweldige zaak. Je moet er iets verder voor rijden, maar dan kun je in 1 keer ook alles krijgen wat je nodig hebt.
A mind with a heart of it's own
pi_158468435
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:36 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ze maken het niet kapot, ze ruimen het op, en zo hoort het ook.
bedoelde ik :) ;)
pi_158468438
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:36 schreef Fer het volgende:

[..]

CenA heeft een enorme saaie pieten collectie, perfect om voor een klein bedrag kantoornetjes te kunnen kleden. Hier is nog best veel vraag naar. Daarnaast een goede basics collectie voor kinderen.

En door de jaren heen een nette overzichtelijke winkel gebleven, zonder poespas.
Kinderkleding koopt men veel tweedehands omdat kleine kinderen er zo enorm snel uit groeien.
Ik hoorde van een kennis dat babykleding echt norm hard gaat nu.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468446
Ook drogisterijketen DA op rand faillissement

quote:
Drogisterijketen DA verkeert in zulke grote financiële problemen dat de rechtbank in Amsterdam het moederbedrijf DA Retailgroep uitstel van betaling heeft verleend. Dat bevestigt een woordvoerder aan RTL Z.

De keten heeft 266 winkels verspreid over heel Nederland, de meeste zijn in handen van franchiseondernemers. Welke gevolgen het voor hen heeft weet de woordvoerder niet: "Daar gaan wij niet over. De winkels kunnen gewoon open blijven." Het concern uit Zwolle blijft gewoon leveren, zegt hij, het hoofdkantoor en het distributiecentrum blijven volgens hem gewoon open. Verder wil hij niets kwijt over de aanleiding voor de aanvraag, 'dat is zo afgesproken met de bewindvoerder'. Wel wil hij nog kwijt dat de problemen 'niet van de ene op de andere dag zijn ontstaan'.

Het zijn zware dagen voor Nederlandse winkelketens. Eigenaar Sun Capital trekt de stekker uit warenhuisketen V&D, dat uitstel van betaling heeft gekregen van de rechtbank. De financiële situatie was volgens de investeringsmaatschappij 'onhoudbaar'. Gisteren kreeg het moederbedrijf van veel bekende schoenenwinkels, Macintosh, al uitstel van betaling.
http://www.rtlnieuws.nl/e(...)p-rand-faillissement
pi_158468458
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:37 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Bauhaus is ook een hele grote. Ben in Groningen in die winkel geweest. Geweldige zaak. Je moet er iets verder voor rijden, maar dan kun je in 1 keer ook alles krijgen wat je nodig hebt.
Bij Praxis en Hornbach kan je ook alles krijgen.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:37:56 #65
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468469
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:26 schreef MCH het volgende:

[..]

Mag niet, gemeentes zijn bang voor lege binnensteden.
Die krijgen we nu toch wel. Hier in Gouda zijn ze jarenlang aan het lobbiën geweest om een H&M te krijgen, die zit er nu sinds een jaar of 3. En tegelijk is de leegloop beginnen. Iedere week gaat er wel weer een pandje leeg in het centrum.
So we just called him Fred
pi_158468474
Ik denk dat de webshop van De Bijenkorf het wel goed doet.
pi_158468478
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:37 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Bauhaus is ook een hele grote. Ben in Groningen in die winkel geweest. Geweldige zaak. Je moet er iets verder voor rijden, maar dan kun je in 1 keer ook alles krijgen wat je nodig hebt.
Die zit toch achter de Ikea. Als je ikea uitrijdt, kun je gelijk door naar de bouwmarkt.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158468480
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 10:55 schreef KingRadler het volgende:
Detailhandel verliest twee iconen

Als V&D en Macintosh geen doorstart maken, verliest de detailhandel twee iconen. In veel binnensteden zal de leegstand oplopen, wat afbreuk doet aan de aantrekkingskracht op het winkelend publiek, aldus Detailhandel Nederland woensdag in een reactie op de financiële problemen bij de warenhuisketens.

'Dit zal een enorme uitdaging vormen voor gemeenten om hun binnensteden vitaal te houden. Het benadrukt de noodzaak om retaildeals te sluiten. In deze deals, die worden gesloten met de winkeliers, kunnen afspraken worden gemaakt over het aanpakken van leegstand en bijvoorbeeld het verlagen van parkeertarieven', stelt Guido van Woerkom, voorzitter van de winkeliersvereniging.

bron: VK
Macintosh, tja met Dolcis en Scapino was het niet veel soeps. De laatste keer dat ik bij 1 van de twee binnen ben geweest zal toch zeker tien jaar geleden zijn geweest.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468489
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:37 schreef W00fer het volgende:

[..]

Kinderkleding koopt men veel tweedehands omdat kleine kinderen er zo enorm snel uit groeien.
Ik hoorde van een kennis dat babykleding echt norm hard gaat nu.
Nooit tweedehands gekocht. Kinderen kotsen en poepen hun kleding onder, niks aan te doen. Maar kinderkleding van een ander vind ik nooit zo fris.
.
pi_158468491
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:35 schreef KingRadler het volgende:

[..]

Hornbach en een Bauhaus maken veel kapot in Nederland.
Traditionele winkels van Nederland gaan het gewoon niet redden.
Net zoals de Praxis en Gamma's de kleine ijzerhandels kapot hebben gemaakt. Als je weggeconcureerd wordt doe je zelf iets niet goed.
A mind with a heart of it's own
pi_158468497
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:36 schreef Fer het volgende:

[..]

CenA heeft een enorme saaie pieten collectie, perfect om voor een klein bedrag kantoornetjes te kunnen kleden. Hier is nog best veel vraag naar. Daarnaast een goede basics collectie voor kinderen.

En door de jaren heen een nette overzichtelijke winkel gebleven, zonder poespas.

Gamma en Praxis waren vroeger kleine winkeltjes, totdat de hypothekenzeepbel op kwam.
Ik vind de Clockhouse-collectie ook nog leuk voor weinig geld. En de spijkerbroeken zijn fijn.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 14:39:23 #72
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468498
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:31 schreef raptorix het volgende:
Maar wie zal de volgende zijn? Ik denk zelf dat er in 2016 nog een bouwmarkt omvalt.
Die worden op het nipt "gered" door de aantrekkende woningmarkt denk ik.
So we just called him Fred
pi_158468505
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:37 schreef W00fer het volgende:

[..]

Kinderkleding koopt men veel tweedehands omdat kleine kinderen er zo enorm snel uit groeien.
Ik hoorde van een kennis dat babykleding echt norm hard gaat nu.
Nooit tweedehands gekocht. Kinderen kotsen en poepen hun kleding onder, niks aan te doen. Maar kinderkleding van een ander vind ik nooit zo fris.

En ik heb het over basics, onderbroeken maillots enzo.
.
pi_158468508
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:38 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Net zoals de Praxis en Gamma's de kleine ijzerhandels kapot hebben gemaakt. Als je weggeconcureerd wordt doe je zelf iets niet goed.
In Best is de nieuwe hornbach geopend. De 2 kleine ijzerwarenhandels hebben de boel al dichtgegooid. De Karwei ertegenover doet amper nog iets.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158468515
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:38 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Die zit toch achter de Ikea. Als je ikea uitrijdt, kun je gelijk door naar de bouwmarkt.
Yep, in Hengelo komt ie ook bij de IKEA in de buurt. Zal de Praxis die daar ook zit ook niet gelukkig mee zijn.
A mind with a heart of it's own
pi_158468521
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:38 schreef DrMarten het volgende:

[..]

Net zoals de Praxis en Gamma's de kleine ijzerhandels kapot hebben gemaakt. Als je weggeconcureerd wordt doe je zelf iets niet goed.
En als je nu iets specialistisch wilt hebben dan heb je pech, want de bouwmarkten verkopen het niet. Laatst op zoek gegaan naar niet enorm gangbare schroeven, alleen nog via een webshop :')
Praxis, Gamma, Karwei allemaal hadden ze het niet. Eerste de beste beetje fatsoenlijke ijzerwaren zaak had het zo gehad.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158468527
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:38 schreef Fer het volgende:

[..]

Nooit tweedehands gekocht. Kinderen kotsen en poepen hun kleding onder, niks aan te doen. Maar kinderkleding van een ander vind ik nooit zo fris.
Ook niet van familie?
Tap tap tap
pi_158468543
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:39 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Die worden op het nipt "gered" door de aantrekkende woningmarkt denk ik.
betwijfel het, je moet tegenwoordig aardig zelf bijleggen op de aankoop. Vroeger financieerde je 125% zonder knipperen.
.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:41:09 #79
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468545
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:34 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ik vind Karwei nog wel sterk met interieur, maar voor de Gamma vrees ik.
Die hebben anders bijna exact hetzelfde assortiment...
So we just called him Fred
pi_158468560
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:41 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Die hebben anders bijna exact hetzelfde assortiment...
Zelfde moederbedrijf. Intergamma BV.
pi_158468566
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:41 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Die hebben anders bijna exact hetzelfde assortiment...
Karwei is iets vrouwvriendelijker :+ En meer gericht op design.
Tenminste, dat is mijn ervaring als vrouw.
Tap tap tap
pi_158468584
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:41 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Karwei is iets vrouwvriendelijker :+ En meer gericht op design.
Tenminste, dat is mijn ervaring als vrouw.
Gamma heeft de afgelopen jaren best een update gekregen, veel frisser enzo. :P Maar ik ben geen klusser. :P
  woensdag 23 december 2015 @ 14:42:37 #83
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468588
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:41 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Karwei is iets vrouwvriendelijker :+ En meer gericht op design.
Tenminste, dat is mijn ervaring als vrouw.
Dat zijn idd net de nuance verschillen tussen de twee ;)
So we just called him Fred
pi_158468596
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:40 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ook niet van familie?
Heel soms van goede kennissen, maar dan vooral, nooit gedragen-te klein. Die goedkope kinderkleding slijt ook snel, gaten rafels enz.
.
pi_158468620
het word tijd dat gemeenten wat gaat doen aan de leegstand.
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:44:00 #86
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468633
Mijn hart gaat uit naar de medewerkers daar... dat wordt een ontzettend nare kerst. En dan ook nog het gezeik van kerstshoppers over je heen krijgen...

Ik wens ze veel sterkte en vooral geluk in het nieuwe jaar.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468634
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:40 schreef W00fer het volgende:

[..]

En als je nu iets specialistisch wilt hebben dan heb je pech, want de bouwmarkten verkopen het niet. Laatst op zoek gegaan naar niet enorm gangbare schroeven, alleen nog via een webshop :')
Praxis, Gamma, Karwei allemaal hadden ze het niet. Eerste de beste beetje fatsoenlijke ijzerwaren zaak had het zo gehad.
Hoor ik ook veel.

Specialistisch spul of überhaupt een beetje advies is moeilijk.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158468637
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:43 schreef KingRadler het volgende:
het word tijd dat gemeenten wat gaat doen aan de leegstand.
Winkels ervoor terug krijgen ze niet, alleen maar lege panden.
Wat moeten zij doen dan?
pi_158468646
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef MCH het volgende:

[..]

Wat moeten zij doen dan?
? weet ik ook niet
  woensdag 23 december 2015 @ 14:44:39 #90
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158468653
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:43 schreef KingRadler het volgende:
het word tijd dat gemeenten wat gaat doen aan de leegstand.

Veel winkelgebieden zien er erg treurig uit inmiddels.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_158468659
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef MCH het volgende:

[..]

Wat moeten zij doen dan?
Ombouwen tot woningen?
pi_158468661
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef EttovanBelgie het volgende:
Mijn hart gaat uit naar de medewerkers daar... dat wordt een ontzettend nare kerst. En dan ook nog het gezeik van kerstshoppers over je heen krijgen...

Ik wens ze veel sterkte en vooral geluk in het nieuwe jaar.
en zondag koopzondag en weer lekker open *O*
Tap tap tap
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:45:17 #93
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468676
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef CherryLips het volgende:

[..]

en zondag koopzondag en weer lekker open *O*
Waarvoor in hemelsnaam?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468680
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef CherryLips het volgende:

[..]

en zondag koopzondag en weer lekker open *O*
Of juist niet.

Die panden alleen :o als dat leegstaat.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:45:48 #95
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468691
C&A heeft trouwens imho een slimme deal met Wehkamp, een groot deel van hun collectie is daar te koop. Net zoals ESPIRIT, America Today, G-Star, Jack & Jones etc.

Die hebben óók winkels in de winkelstraat, maar zijn ook online goed en makkelijk verkrijgbaar. Denk dat die minder snel zullen omvallen als bijvoorbeeld V&D en Blokker die veel te laat en veel te onhandig met hun webwinkels zijn begonnen.
So we just called him Fred
pi_158468713
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

Formeel is het een vordering, dus mogen ze dat weigeren.
Schitterend. Is het ook stelen als je mee neemt zonder te betalen.
Of kun je die vorderingen tegen elkaar wegstrepen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_158468716
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:46 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Schitterend. Is het ook stelen als je mee neemt zonder te betalen.
Of kun je die vorderingen tegen elkaar wegstrepen.
:')
  woensdag 23 december 2015 @ 14:47:03 #98
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468721
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:43 schreef KingRadler het volgende:
het word tijd dat gemeenten wat gaat doen aan de leegstand.

Zoals?
De winkels sluiten hun deuren omdat er geen klanten meer komen, die klanten komen niet meer omdat het op andere plaatsen goedkoper en/of makkelijeker is. Door een winkelstraat te vullen met winkels en parkeren zo makkelijk mogelijk te maken komen die mensen echt niet meer terug.
So we just called him Fred
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:47:42 #99
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468736
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:47 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Zoals?
De winkels sluiten hun deuren omdat er geen klanten meer komen, die klanten komen niet meer omdat het op andere plaatsen goedkoper en/of makkelijeker is. Door een winkelstraat te vullen met winkels en parkeren zo makkelijk mogelijk te maken komen die mensen echt niet meer terug.
Maak er betaalbare woningen van
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  woensdag 23 december 2015 @ 14:48:05 #100
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158468747
waar ik woon komen mensen niet meer voor het winkelen, alleen maar voor de restaurantjes cafeetjes.
pi_158468751
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:35 schreef W00fer het volgende:

[..]

De consument geeft geen zak meer om kwaliteit. Dat is de wegwerpmaatschappij waar Primark op teert.
Inderdaad. Ze dragen het 5 keer en zijn het dan beu. Dan hebben ze liever iets dat goedkoper is.
pi_158468752
Precies, V en D heeft nooit hard willen inzetten op het web, om hun oude winkels niet teveel te concurreren. Nu zijn ze links, rechts en van boven ingehaald door Bol, Action en Bijenkorf.
.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:48:19 #103
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158468754
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:46 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Schitterend. Is het ook stelen als je mee neemt zonder te betalen.
Of kun je die vorderingen tegen elkaar wegstrepen.
Denk dat ze op het politiebureau niet meegaan met je logica :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:48:33 #104
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468757
Of een *braak* SodoSopa.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468765
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:47 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Maak er betaalbare woningen van
Dat zijn ze hier ook al aan het doen ja, leegstaande kantoorpanden zijn ze hier aan de overkant aan het verbouwen en worden appartementjes. En er wordt het centrum hier steeds meer georganiseerd heb ik het idee, dus dat vind ik wel een mooie aanpak. Ik weet alleen niet of het zoden aan de dijk zet.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 14:49:25 #106
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158468776
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:43 schreef KingRadler het volgende:
het word tijd dat gemeenten wat gaat doen aan de leegstand.

Het is (belastingtechnisch) te voordelig voor eigenaren van winkelpanden om de boel leeg te laten staan: daar kan de gemeente ook weinig aan doen. Leegstand zou fiscaal onaantrekkelijker gemaakt moeten worden.
pi_158468779
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
Tap tap tap
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:49:50 #108
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468789
Wat ik veel erger vind is wat er met al dat personeel moet gebeuren... Allemaal maar omscholen tot ICT'er?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  woensdag 23 december 2015 @ 14:50:01 #109
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158468796
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:48 schreef EttovanBelgie het volgende:
Of een *braak* SodoSopa.
In CtPa Town :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158468808
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
Dat zou een gat in de markt zijn. Vraag me alleen wel af hoe het met de verzendkosten zit. Die zullen al sneller hoger uitvallen dan de producten volgensmij.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:50:21 #111
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158468809
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
O+ !
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158468810
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef EttovanBelgie het volgende:
Wat ik veel erger vind is wat er met al dat personeel moet gebeuren... Allemaal maar omscholen tot ICT'er?
Alsjeblieft zeg...
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:50:36 #113
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468816
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:50 schreef Maraca het volgende:

[..]

In CtPa Town :+
Met een Wholefoods *braak*
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468817
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef EttovanBelgie het volgende:
Wat ik veel erger vind is wat er met al dat personeel moet gebeuren... Allemaal maar omscholen tot ICT'er?
Personeel van V&D is toch allemaal bijna 67? Gewoon laten wegrotten totdat ze de AOW in kunnen.
pi_158468826
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:50 schreef Maraca het volgende:

[..]

O+ !
Ik woon er zowat naast dus mij maakt het niet uit, maar ik denk dat alle winkels dan omdonderen :D
Tap tap tap
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:51:05 #116
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468832
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:50 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Alsjeblieft zeg...
Ja ik roep maar wat... schijnt allemaal heel makkelijk te kunnen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468833
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
Dat zou episch zijn _O_
pi_158468835
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
Al die goedkope rotzooi tegen hoge verzendkosten. Lijkt me ondoenlijk.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:51:20 #119
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158468839
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:50 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ik woon er zowat naast dus mij maakt het niet uit, maar ik denk dat alle winkels dan omdonderen :D
Dan zou ik echt nooit meer de stad ingaan :D
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:51:21 #120
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468840
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:50 schreef MCH het volgende:

[..]

Personeel van V&D is toch allemaal bijna 67? Gewoon laten wegrotten totdat ze de AOW in kunnen.
Ja, leuk.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468842
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef MCH het volgende:

[..]

Al die goedkope rotzooi tegen hoge verzendkosten. Lijkt me ondoenlijk.
Bol.com verzendt ook gratis boven de 20 euro.
Tap tap tap
pi_158468848
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Bol.com verzendt ook gratis boven de 20 euro.
Bol.com verkoopt dan ook geen wasknijpers voor 25 cent.
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:52:18 #123
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468861
klacht.nl is overigens wel de meest Nederlandse website ooit... mijn hemel...
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158468862
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dan zou ik echt nooit meer de stad ingaan :D
Kwam jij überhaupt buiten, buiten het lopen naar en van je auto.. :? O-) :P
pi_158468866
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Ja ik roep maar wat... schijnt allemaal heel makkelijk te kunnen.
Er is vooral behoefte aan hooggeschoolde ICT-ers. MBO-Systeembeheerders verzuipen we al in.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158468869
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Bol.com verzendt ook gratis boven de 20 euro.
Als je bij de action koopt voor 20 euro dan moet je de halve winkel leeg kopen.
pi_158468870
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef MCH het volgende:

[..]

Bol.com verkoopt dan ook geen wasknijpers voor 25 cent.
Misschien gaan mensen dan meer kopen om boven die 20 euro uit te komen :P Daar komen veel mensen zo aan, als ik zie wat er allemaal op de band gelegd wordt.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 14:52:49 #128
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468874
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
Die zijn al te laat, dx.com en andere chinese webshops zijn ze allang voor.
So we just called him Fred
  woensdag 23 december 2015 @ 14:52:53 #129
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158468875
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:51 schreef MCH het volgende:

[..]

Al die goedkope rotzooi tegen hoge verzendkosten. Lijkt me ondoenlijk.
Nou ja, ligt eraan hoe hoog. Nu moet ik naar het centrum rijden, auto parkeren (duur!), roteind lopen want de action zit niet dicht bij de parkeergarage om erachter te komen dat het product dat ik wilde nog "ergens in vracht zit".

Ik betaal met liefde verzendkosten :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158468877
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef EttovanBelgie het volgende:
Wat ik veel erger vind is wat er met al dat personeel moet gebeuren... Allemaal maar omscholen tot ICT'er?
Die kunnen bij de webwinkels, de Action en Primark aan de slag.
pi_158468878
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:52 schreef EttovanBelgie het volgende:
klacht.nl is overigens wel de meest Nederlandse website ooit... mijn hemel...
Lachen joh, als je er zelf een klacht neerplempt kun je benaderd worden door het bedrijf in kwestie.
Tap tap tap
pi_158468881
quote:
7s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:52 schreef Infection het volgende:

[..]

Als je bij de action koopt voor 20 euro dan moet je de halve winkel leeg kopen.
Dat bedoelde ik genuanceerd te zeggen. Bovendien bouw je niet zomaar even een webshop en al helemaal niet als mensen orders doen van 10-20 items.
  woensdag 23 december 2015 @ 14:53:19 #133
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158468882
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:52 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Kwam jij überhaupt buiten, buiten het lopen naar en van je auto.. :? O-) :P
Sssht :( In dit topic kennen ze mijn reputatie nog niet
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158468886
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:52 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Die zijn al te laat, dx.com en andere chinese webshops zijn ze allang voor.
Ja maar dat duurt een maand voor je het in huis hebt. Net zoals de V&D dus.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 14:53:31 #135
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158468889
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat als de Action een uitgebreide webshop zou openen :o
Bij de post gaan zitten wachten op een set plastic bakjes van een euro waar je vervolgens 3 euro verzendkosten voor moet betalen: dat klinkt niet aantrekkelijk. De Action is juist handig omdat je even op de fiets kunt stappen en snel wat kunt halen voor weinig.
pi_158468898
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:53 schreef beantherio het volgende:

[..]

Bij de post gaan zitten wachten op een set plastic bakjes van een euro waar je vervolgens 3 euro verzendkosten voor moet betalen: dat klinkt niet aantrekkelijk. De Action is juist handig omdat je even op de fiets kunt stappen en snel wat kunt halen voor weinig.
Het was maar een idee :P
Tap tap tap
pi_158468900
2012:
quote:
V&D gaat zelf kleding op de markt brengen. Eind oktober eerst een jurkenlijn, gevolgd door een lijn die gebaseerd is op marinekleding.

"Dit is het moment om te vertellen dat ik een pak aan heb van een van onze eigen merken", grijnst V&D-directeur Mark McKeon, terwijl hij wijst naar een poster die tot het plafond reikt van een model met dezelfde kleding in de V&D-vestiging in Utrecht. Een paar jaar geleden moesten grote A-merken het geplaagde warenhuis uit het slop trekken, nu hoopt McKeon dat de eigen merken V&D eindelijk winstgevend zullen maken.
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)t-crisis-halen.dhtml

Toen waren ze al jarenlang in crisis en hadden nog steeds geen benul hoe ze nou uit die crisis konden komen.

Ze hebben daarnaast ook veel teveel merken in het assortiment. Van alles wat maar dan heel beperkt qua keuze. Kan je beter richting shop in shop gaan. Deden ze natuurlijk al met Dixons voorheen en nu nog Ici Paris maar beter hadden ze nog wat meer ruimte gelaten aan andere bedrijven i.p.v. allerlei zieltogende afdelingen proberen te behouden.
pi_158468918
Als Action een webshop opent die meteen goed gebruikt word, dan kunnen ze snel met PostNL/DHL een afspraak maken over de verzendkosten en deze extra laag houden. Bol betaalt per pakketje ook een paar dubbeltjes. Terwijl een consument 6,75 betaald. :P

Dus dat moet totaal geen probleem zijn :Y
pi_158468933
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:54 schreef Studiotje het volgende:
Als Action een webshop opent die meteen goed gebruikt word, dan kunnen ze snel met PostNL/DHL een afspraak maken over de verzendkosten en deze extra laag houden. Bol betaalt per pakketje ook een paar dubbeltjes. Terwijl een consument 6,75 betaald. :P

Dus dat moet totaal geen probleem zijn :Y
Wow, jij moet het licht uitgevonden hebben.
pi_158468939
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:53 schreef Maraca het volgende:

[..]

Sssht :( In dit topic kennen ze mijn reputatie nog niet
:o

Excuse moi

Oke even naar de V&D, eenmaal binnen schreeuwen "HIER KOMT UW REDDER IN NOOD" en een paar sokken kopen.

quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:55 schreef MCH het volgende:

[..]

Wow, jij moet het licht uitgevonden hebben.
Just did! :7
  woensdag 23 december 2015 @ 14:57:04 #141
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158468964
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:53 schreef CherryLips het volgende:
Ja maar dat duurt een maand voor je het in huis hebt. Net zoals de V&D dus.
Die tijd is ook voorbij. Zelfs met de "kerstdrukte" bezorgen die Chinezen nog binnen een week.
Zal niet lang meer duren voor zij ook binnen enkele dagen kunnen gaan leveren.
So we just called him Fred
pi_158468985
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:57 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Die tijd is ook voorbij. Zelfs met de "kerstdrukte" bezorgen die Chinezen nog binnen een week.
Zal niet lang meer duren voor zij ook binnen enkele dagen kunnen gaan leveren.
Ik had laatst ook iets besteld bij Banggood ofzo, gratis verzending en ik moest ervoor tekenen, het paste niet door de brievenbus. Voor iets van negen euro. Als ik zoiets binnen Nederland verzend ben ik al minstens 6,75 kwijt.
Tap tap tap
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 14:58:27 #143
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158468989
Klacht van klacht.nl:

Gewenste oplossing: "Als ik mijn bon mag gebruiken of 50 euro terug krijg, desnoods geef je me een algemene bon van die waarde die ik elders kan besteden."

Uhm... ja, dat gaat dus niet lukken...
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 15:00:21 #144
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158469041
Echt slecht voor mijn bloeddruk, die site...

Man man man.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  woensdag 23 december 2015 @ 15:01:44 #145
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158469060
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:53 schreef Ericr het volgende:
2012:

[..]

http://www.trouw.nl/tr/nl(...)t-crisis-halen.dhtml

Toen waren ze al jarenlang in crisis en hadden nog steeds geen benul hoe ze nou uit die crisis konden komen.

Ze hebben daarnaast ook veel teveel merken in het assortiment. Van alles wat maar dan heel beperkt qua keuze. Kan je beter richting shop in shop gaan. Deden ze natuurlijk al met Dixons voorheen en nu nog Ici Paris maar beter hadden ze nog wat meer ruimte gelaten aan andere bedrijven i.p.v. allerlei zieltogende afdelingen proberen te behouden.
Dat hebben ze in Rotterdam gedaan. Daar hebben ze bij de laatste verbouwing een groot deel van de ruimte verhuurt aan andere kledingmerken. Waardoor de uitholling "van binnenuit" nog verder is gegaan. En dat wordt een groot probleem, wat het het pand is voor alles te groot.

Bij het op de fles gaan van Termeulen in de jaren '90 is het pand op de hoek Lijnbaan/Binnenwegplein ook altijd een zorgekindje gebleven. Nog zo'n pand erbij zal de winkelstraten in Rotterdam niet goed doen.
So we just called him Fred
  woensdag 23 december 2015 @ 15:02:55 #146
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_158469075
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:01 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Dat hebben ze in Rotterdam gedaan. Daar hebben ze bij de laatste verbouwing een groot deel van de ruimte verhuurt aan andere kledingmerken. Waardoor de uitholling "van binnenuit" nog verder is gegaan. En dat wordt een groot probleem, wat het het pand is voor alles te groot.

Bij het op de fles gaan van Termeulen in de jaren '90 is het pand op de hoek Lijnbaan/Binnenwegplein ook altijd een zorgekindje gebleven. Nog zo'n pand erbij zal de winkelstraten in Rotterdam niet goed doen.
Zal waarschijnlijk transformatie naar woningen betekenen.
Alsof er nog niet genoeg binnenstedelijke appartementen in Rotterdam zijn.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_158469085
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:00 schreef EttovanBelgie het volgende:
Echt slecht voor mijn bloeddruk, die site...

Man man man.
Nee, deze reactie op hun Facebook dan over de cadeaukaarten:
quote:
its money that someone spend on it, someone was working hard for it and deserves it, so it s not fair to just take it away because they can. That is stelling. wonder how you would feel if your mother would give you cadobon for 100 euro and guess what u can't do anything with it. Do you think it is fair that all her hard work is for nothing . I don't think so. Ofcourse it is sad for the people that work there, but there should be at least a warning for all those people and not just decide from one day to another we do not accept it. they have the money already , they just wanna earn more money on us .
Tap tap tap
pi_158469091
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:03 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee, deze reactie op hun Facebook dan over de cadeaukaarten:

[..]

:')!

Mensen. :').
For great justice!
  woensdag 23 december 2015 @ 15:04:37 #149
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158469103
quote:
12s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:02 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Zal waarschijnlijk transformatie naar woningen betekenen.
Alsof er nog niet genoeg binnenstedelijke appartementen in Rotterdam zijn.
Waar kan ik tekenen?
Ik zou zo intrekken op de bovenste verdieping, waar nu La Place zit, met het parkeerdek als achtertuin :9
So we just called him Fred
  woensdag 23 december 2015 @ 15:04:42 #150
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158469105
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:58 schreef EttovanBelgie het volgende:
Klacht van klacht.nl:

Gewenste oplossing: "Als ik mijn bon mag gebruiken of 50 euro terug krijg, desnoods geef je me een algemene bon van die waarde die ik elders kan besteden."

Uhm... ja, dat gaat dus niet lukken...
De online reacties zijn vaak toch wel erg grappig. Mensen hebben geen idee wat een faillissement of uitstelling van betaling betekend. Ze hebben ook geen idee dat hun niet inleverbare cadeaubonnetje in dit kader toch wel erg "first world problems" is.
pi_158469106
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:03 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee, deze reactie op hun Facebook dan over de cadeaukaarten:

[..]

:D! _O-
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 15:04:46 #152
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158469112
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:03 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee, deze reactie op hun Facebook dan over de cadeaukaarten:

[..]

Nee, gewoon nee.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  woensdag 23 december 2015 @ 15:05:18 #153
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_158469125
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:04 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Waar kan ik tekenen?
Ik zou zo intrekken op de bovenste verdieping, waar nu La Place zit, met het pardek als achtertuin :9
Heb je een paar miljoen?
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_158469138
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Hoor ik ook veel.

Specialistisch spul of überhaupt een beetje advies is moeilijk.
Groot handel als destil heeft het wel.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 23 december 2015 @ 15:06:43 #155
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158469153
quote:
12s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:05 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Heb je een paar miljoen?
Hoezo, volgens mij is de waarde van winkelstraten de laatste dagen óók aan het dalen.
Als de grote winkelketens er niet meer kunnen zitten omdat er geen mensen komen, is de grond ook niet meer zo gewild.
So we just called him Fred
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 15:06:52 #156
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158469157
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:04 schreef beantherio het volgende:

[..]

De online reacties zijn vaak toch wel erg grappig. Mensen hebben geen idee wat een faillissement of uitstelling van betaling betekend. Ze hebben ook geen idee dat hun niet inleverbare cadeaubonnetje in dit kader toch wel erg "first world problems" is.
Och, zodra er weer een berichtje komt over een AZC zijn ze hun bonnetjes weer vergeten en kunnen ze daar hun batterijzuur op loslaten.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158469162
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:46 schreef MCH het volgende:

[..]

:')
Goede reactie maar in feite is het toch diefstal.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 23 december 2015 @ 15:07:25 #158
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158469170
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:03 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee, deze reactie op hun Facebook dan over de cadeaukaarten:

[..]

:|W

Het concept faillissement is lastig..
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_158469200
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:58 schreef EttovanBelgie het volgende:
Klacht van klacht.nl:

Gewenste oplossing: "Als ik mijn bon mag gebruiken of 50 euro terug krijg, desnoods geef je me een algemene bon van die waarde die ik elders kan besteden."

Uhm... ja, dat gaat dus niet lukken...
Altijd als ik weer enigszins hoop begin te krijgen in de mensheid kijk ik even op klacht.nl
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  woensdag 23 december 2015 @ 15:09:24 #160
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_158469225
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:06 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Hoezo, volgens mij is de waarde van winkelstraten de laatste dagen óók aan het dalen.
Als de grote winkelketens er niet meer kunnen zitten omdat er geen mensen komen, is de grond ook niet meer zo gewild.
Kan hoor, misschien dat het over 10 jaar anders is. Voorlopig is het nog 10k p/m2.
En de internationale ketens betalen grof geld voor de beste plekken van de stad.
Bijvoorbeeld: Forum Rotterdam
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
  woensdag 23 december 2015 @ 15:09:42 #161
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158469238
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:07 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Goede reactie maar in feite is het toch diefstal.
Het is geen diefstal maar een niet inbare vordering. Leveranciers en medewerkers krijgen nu ook niet betaald.
pi_158469258
quote:
7s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:50 schreef Infection het volgende:

[..]

Dat zou een gat in de markt zijn. Vraag me alleen wel af hoe het met de verzendkosten zit. Die zullen al sneller hoger uitvallen dan de producten volgensmij.
De kracht van Action is juist dat je naar buiten gaat met heel veel spullen waarvoor je niet gekomen bent :+.
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 15:12:47 #163
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158469307
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:10 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

De kracht van Action is juist dat je naar buiten gaat met heel veel spullen waarvoor je niet gekomen bent :+.
Klopt... ik ging naar binnen voor een lampje, en stond buiten met een polystone giraffe van 2 meter. Geen idee waarom, maar voor dat geld kun je zoiets niet laten liggen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158469347
quote:
Slecht nieuws voor V&D vandaag. Het personeel kan daarom wel een extraatje gebruiken, dus brachten wij wat RTL-viert-de-kerstpakketten naar de winkel in Hilversum. De bedrijfsleider nam ze namens zijn medewerkers in ontvangst, en was er blij mee! Vanavond in ‪#‎editieNL‬ 18.15u, ‪#‎RTL4‬
https://www.facebook.com/EditieNL/?fref=nf
Tap tap tap
pi_158469353
Nou goed, ik hoop dat die toko snel sluit. Kan nu al niet wachten op de opheffingsuitverkoop. En dan van die enorme gebouwen in het centrum leeg. Lijkt me prachtig. ^O^
pi_158469417
Hoewel ik ervan smul, snap ik ook niet dat mensen hun ongenoegen gaan uiten op Facebook en klacht.nl. Alsof je daar iets mee bereikt, behalve dan dat het allemaal openbaar is en iedereen kan meegenieten van het analfabetisme in Nederland.
Tap tap tap
pi_158469421
quote:
Het is voor het personeel echt geen leuk nieuws. Een steuntje in de rug is vor hen wel nodig.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158469429
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:09 schreef beantherio het volgende:

[..]

Het is geen diefstal maar een niet inbare vordering. Leveranciers en medewerkers krijgen nu ook niet betaald.
Komt op het zelfde neer.
Ik heb overigens vorig jaar januari al die bonnen al ingeleverd en ben dus niet geraakt. Maar het concept is erg nadelig voor de consument.
Ik doe zelf dan ook niet mee aan die kado bonnen ongein tenzij iemand er specifiek om vraagt.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_158469432
quote:
Die pindakaas uit dat pakket :r
pi_158469433
quote:
14s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:17 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Het is voor het personeel echt geen leuk nieuws. Een steuntje in de rug is vor hen wel nodig.
Ik hoop maar dat er geen cadeaubonnen van de DA in zitten.
Tap tap tap
pi_158469473
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:49 schreef EttovanBelgie het volgende:
Wat ik veel erger vind is wat er met al dat personeel moet gebeuren... Allemaal maar omscholen tot ICT'er?
En waarom niet?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 15:20:13 #173
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158469489
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:19 schreef raptorix het volgende:

[..]

En waarom niet?
Omdat niet iedereen dat kan, of zo?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158469499
Er word lachend gedaan over action en webshop, maar ik voorspel dat binnen een jaar of 6 ook dit soort winkeles het lastig gaan krijgen, met name omdat bezorgkosten in een heel rap tempo naar beneden gaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158469512
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:17 schreef CherryLips het volgende:
Hoewel ik ervan smul, snap ik ook niet dat mensen hun ongenoegen gaan uiten op Facebook en klacht.nl. Alsof je daar iets mee bereikt, behalve dan dat het allemaal openbaar is en iedereen kan meegenieten van het analfabetisme in Nederland.
Eentje heeft ene klacht over dat de website niet werkt. Die leeft echt onder een steen.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158469535
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:20 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Omdat niet iedereen dat kan, of zo?
Sommige dingen moet je ook leren, ik leerde ook niet in een dag programmeren.
Daarnaast is lang niet al het werk in de IT technisch, om voorbeeld te geven, er is een enorm tekort aan software testers, iemand met gemiddelde intelligentie en nauwkeurigheid kan zich dat eigen maken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158469575
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:21 schreef raptorix het volgende:

[..]

Sommige dingen moet je ook leren, ik leerde ook niet in een dag programmeren.
Daarnaast is lang niet al het werk in de IT technisch, om voorbeeld te geven, er is een enorm tekort aan software testers, iemand met gemiddelde intelligentie en nauwkeurigheid kan zich dat eigen maken.
Dat lijkt me best leuk :D Heb weleens games getest, maar ik ben een ongeduldige gamer dus dat was niet handig.
Tap tap tap
pi_158469618
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:20 schreef raptorix het volgende:
Er word lachend gedaan over action en webshop, maar ik voorspel dat binnen een jaar of 6 ook dit soort winkeles het lastig gaan krijgen, met name omdat bezorgkosten in een heel rap tempo naar beneden gaan.
Het is even wachten op de bezorgdrones en dan is het helemaal klaar met de fysieke winkel. Nu besteld, over een uur in huis!
  woensdag 23 december 2015 @ 15:25:05 #179
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158469622
quote:
15s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:09 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Kan hoor, misschien dat het over 10 jaar anders is. Voorlopig is het nog 10k p/m2.
En de internationale ketens betalen grof geld voor de beste plekken van de stad.
Bijvoorbeeld: Forum Rotterdam
Ik denk dat dat wel eens een stuk sneller kan gaan. Langzaam maar zeker blijven er in de binnenstad voornamelijk kledingwinkels over, met her en der een Mediamarkt. Daarmee spreken de binnensteden steeds meer alleen vrouwen aan.
Mannen gaan vaak al schorvoetend mee naar de stad als de vrouw wil shoppen, met een bezoek aan de Mediamarkt en andere "mannenzaken" in het vooruitschiet. Maar als er straks alleen nog maar een MM zit... Daar is een man een na een uur ook wel uitgekeken. Gevolg: de man blijft liever thuis en ook die MM in de binnenstad verdwijnt (die leven grotendeels van de man die daar mag vertoeven als de vrouw shopt)

De vrouw wordt het zat dat de man niet meer mee gaat en gaat misschien meer met vriendinnen, maar uiteindelijk verwacht ik dat het tradiotionele shoppen vervangen gaat worden door fashion parties in de huiskamer, waarbij de grote online warenhuizen als Wehkamp en Zalando grote dozen aanleveren en in eigen krijg gepast wordt.

Jarenlang moest het groter en groter, waarbij steden in dezelfde regio ook nauwelijks samenwerkten op dit vlak. Spijkenisse is een mooi voorbeeld, het stadsbestuur was daar van mening dat er een heel groot winkelcentrum moest komen en elke winkel die in Rotterdam zat moest ook daar komen. Terwijl Rotterdam steeds meer ging doen om mensen van de randsteden naar het centrum te lokken. Dan ben je toch eigenlijk een stel oelewappers bij elkaar? Gevolg is dat de leegloop in Spijkenisse al in gang was gezet voor het nieuwe centrum klaar was en dat het mij niet zou verbazen als het verder leeg blijft lopen.
So we just called him Fred
pi_158469682
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:25 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Ik denk dat dat wel eens een stuk sneller kan gaan. Langzaam maar zeker blijven er in de binnenstad voornamelijk kledingwinkels over, met her en der een Mediamarkt. Daarmee spreken de binnensteden steeds meer alleen vrouwen aan.
Mannen gaan vaak al schorvoetend mee naar de stad als de vrouw wil shoppen, met een bezoek aan de Mediamarkt en andere "mannenzaken" in het vooruitschiet. Maar als er straks alleen nog maar een MM zit... Daar is een man een na een uur ook wel uitgekeken. Gevolg: de man blijft liever thuis en ook die MM in de binnenstad verdwijnt (die leven grotendeels van de man die daar mag vertoeven als de vrouw shopt)

De vrouw wordt het zat dat de man niet meer mee gaat en gaat misschien meer met vriendinnen, maar uiteindelijk verwacht ik dat het tradiotionele shoppen vervangen gaat worden door fashion parties in de huiskamer, waarbij de grote online warenhuizen als Wehkamp en Zalando grote dozen aanleveren en in eigen krijg gepast wordt.

Jarenlang moest het groter en groter, waarbij steden in dezelfde regio ook nauwelijks samenwerkten op dit vlak. Spijkenisse is een mooi voorbeeld, het stadsbestuur was daar van mening dat er een heel groot winkelcentrum moest komen en elke winkel die in Rotterdam zat moest ook daar komen. Terwijl Rotterdam steeds meer ging doen om mensen van de randsteden naar het centrum te lokken. Dan ben je toch eigenlijk een stel oelewappers bij elkaar? Gevolg is dat de leegloop in Spijkenisse al in gang was gezet voor het nieuwe centrum klaar was en dat het mij niet zou verbazen als het verder leeg blijft lopen.
In mien dorrup zijn ze een jaar of 15 geleden begonnen met het uitbreiden van het centrum. Maar nu staat daar nog steeds een deel van leeg, of zitten winkels er niet langer dan een jaar, en als al die winkels die nu omvallen ook nog eens weggaan, wordt het helemaal gezellig. Dan zitten er in het nieuwe gedeelte misschien tien winkels ofzo. Whooptiedoo.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 15:31:02 #181
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158469757
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:10 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

De kracht van Action is juist dat je naar buiten gaat met heel veel spullen waarvoor je niet gekomen bent :+.
_O-
pi_158469771
Medewerkers van de V&D kunnen bij de DA solliciteren...
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
  woensdag 23 december 2015 @ 15:32:11 #183
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158469776
ik verwacht in de toekomst een Uber achtige bezorg dienst voor pakketten.
pi_158469783
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:25 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Ik denk dat dat wel eens een stuk sneller kan gaan. Langzaam maar zeker blijven er in de binnenstad voornamelijk kledingwinkels over, met her en der een Mediamarkt. Daarmee spreken de binnensteden steeds meer alleen vrouwen aan.
Mannen gaan vaak al schorvoetend mee naar de stad als de vrouw wil shoppen, met een bezoek aan de Mediamarkt en andere "mannenzaken" in het vooruitschiet. Maar als er straks alleen nog maar een MM zit... Daar is een man een na een uur ook wel uitgekeken. Gevolg: de man blijft liever thuis en ook die MM in de binnenstad verdwijnt (die leven grotendeels van de man die daar mag vertoeven als de vrouw shopt)
Hoop van die 'mannenzaken' zijn ook niet boeiend; dat spul is uitermate geschikt om online te bestellen en thuis te laten bezorgen.
Hier in de stad zou ik al geen 'mannenzaak' meer kunnen noemen eigenlijk, maar ik winkel sowieso niet voor de lol.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  woensdag 23 december 2015 @ 15:32:45 #185
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158469790
quote:
15s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:31 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Medewerkers van de V&D kunnen bij de DA solliciteren...
of bij het Kruidvat
pi_158469805
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:32 schreef KingRadler het volgende:
ik verwacht in de toekomst een Uber achtige bezorg dienst voor pakketten.
Is er al.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  woensdag 23 december 2015 @ 15:35:18 #187
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158469850
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:33 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Is er al.
ik loop achter
pi_158469878
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:35 schreef KingRadler het volgende:

[..]

ik loop achter
http://www.pickthisup.nl/
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158469924
Somebody that I used to know
  woensdag 23 december 2015 @ 15:39:40 #190
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158469926
ToysXL gaat er ook aan. Sinds de overname van het wereldweide toysRus in NL, sluit de een na de andere winkel. Binnenkort de hele stekker eruit.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 15:40:29 #191
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158469945
quote:
Ik zou hem ophalen voor een euro. Voor hetzelfde geld werken ze straks weer. _O-
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158469952
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:39 schreef Zelfscanner het volgende:
ToysXL gaat er ook aan. Sinds de overname van het wereldweide toysRus in NL, sluit de een na de andere winkel. Binnenkort de hele stekker eruit.
Het is de schuld van de Russen :T

Maar even zonder dollen, denk je dit of krijg je hier signalen over?
Somebody that I used to know
pi_158469969
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 15:43:48 #194
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470027
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:40 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Het is de schuld van de Russen :T

Maar even zonder dollen, denk je dit of krijg je hier signalen over?
Beide.

Signaal komt altijd van de medewerker natuurlijk.

Toen die in Alkmaar sloot vertelden ze dat simpelweg de huurcontracten worden afgelopen. Alkmaar, Groningen, Eindhoven, Enschede zijn al weg. Utrecht the wall en Middelburg wouden ze niet eens zitten, maar die panden zijn in de toysrus tijd ondertekend, en tijdens de bouw overgenomen.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470085
Dramtische kop op teletekst: Kerstdrama door warme nazomer

Warme nazomer als oorzaak. :')
  woensdag 23 december 2015 @ 15:46:11 #196
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470096
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:45 schreef MCH het volgende:
Dramtische kop op teletekst: Kerstdrama door warme nazomer

Warme nazomer als oorzaak. :')
Media :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 15:48:44 #197
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158470149
Als ik dit lijsje zo bekijk, dan is een doorstart eigenlijk niets anders dan uitstel van executie:
http://www.nu.nl/ondernem(...)failliet-gingen.html
So we just called him Fred
pi_158470158
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:32 schreef KingRadler het volgende:
ik verwacht in de toekomst een Uber achtige bezorg dienst voor pakketten.
Is er al als ik me niet vergis.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 15:49:05 #199
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_158470160
Het gaat dus goed met de economie en de koopkracht.
Het ene na de andere grote valt nu om.
There is only one religion
pi_158470174
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:48 schreef FredvZ het volgende:
Als ik dit lijsje zo bekijk, dan is een doorstart eigenlijk niets anders dan uitstel van executie:
http://www.nu.nl/ondernem(...)failliet-gingen.html
Klopt, daarom is het onbegrijpelijk dat koste wat kost doorgestart wordt. Tegen beter weten in.
pi_158470181
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:45 schreef MCH het volgende:
Dramtische kop op teletekst: Kerstdrama door warme nazomer

Warme nazomer als oorzaak. :')
Voor V&D wel ja. Heeft hen miljoenen gekost.
  woensdag 23 december 2015 @ 15:51:35 #202
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_158470207
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:50 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Voor V&D wel ja. Heeft hen miljoenen gekost.
Het smoesje is goed maar het praatje deugt niet :')
There is only one religion
  woensdag 23 december 2015 @ 15:51:42 #203
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_158470210
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:03 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee, deze reactie op hun Facebook dan over de cadeaukaarten:

[..]

wonder how you would feel if your mother would give you cadobon for 100 euro and guess what u can't do anything with it.

_O_
pi_158470213
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:50 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Voor V&D wel ja. Heeft hen miljoenen gekost.
Welke nazomer?
pi_158470247
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:52 schreef MCH het volgende:

[..]

Welke nazomer?
Deze Kerst.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 15:55:34 #206
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_158470276
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:44 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Hoor ik ook veel.

Specialistisch spul of überhaupt een beetje advies is moeilijk.
De specialisten die in een niche zitten zullen nog wel blijven denk ik. Compleet andere hoek van de markt dan de ''fast fashion'' en warenhuizen die spul van de Blokker voor twee keer zo veel geld verkopen.
pi_158470292
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:50 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Voor V&D wel ja. Heeft hen miljoenen gekost.
Alsof ze alleen omzet draaien op kleding.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 15:56:54 #208
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158470303
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:51 schreef YazooW het volgende:

[..]

wonder how you would feel if your mother would give you cadobon for 100 euro and guess what u can't do anything with it.

_O_
Deze vond ik ook wel mooi:

quote:
Oplichterij!!!! Gisteren heeft mijn dochter om half vij voor 250 euro bij jullie besteld. Geen melding niks. Nu geen levering en geen geld terug. Jammer mevrouw neemt u maar contact op met curator maar belasting, salaris en huur komt eerst. Nou dat zullen we nog wel eens zien. Enig idee hoelang ze daarvoor moet werken!!!!!!!
Fuck de Belastingdienst, fuck het personeel, fuck de verhuurders.. haar dochter, die heeft zo hard gewerkt! Die moet preferente schuldeiser worden O+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158470308
quote:
15s.gif Op woensdag 23 december 2015 14:34 schreef Blistering het volgende:
Gister al een paar schoenenzaken, vandaag V&D & DA. Hema zat nog niet zo lang geleden ook al in zeer zwaar weer.
Als V&D er niet meer is, dan zou dat nog wel eens gunstig voor de Hema kunnen zijn.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 23 december 2015 @ 15:57:20 #210
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158470311
er zijn ook veel auto garages die kapot gaan deze winter omdat ze geen Winterbanden verkopen
  woensdag 23 december 2015 @ 15:58:04 #211
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158470324
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:49 schreef Dance99Vv het volgende:
Het gaat dus goed met de economie en de koopkracht.
Het ene na de andere grote valt nu om.
Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp en Mediamarkt groeien anders als kool.
De consument geeft zijn geld anders uit en als je afgelopen jaren als winkelketen stil hebt gezeten, dan krijg je daar nu de rekening van.

Een aantal jaar geleden keken we spanning hoe het ene na het andere "pinbetaling per dag" record na het andere sneuvelde. Nu kijken we met spanning welke leverancier in staat om tot 1 dag voor kerst alle pakketten de volgende dag nog bezorgd kan krijgen.
So we just called him Fred
pi_158470335
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:56 schreef Maraca het volgende:

[..]

Deze vond ik ook wel mooi:

[..]

Fuck de Belastingdienst, fuck het personeel, fuck de verhuurders.. haar dochter, die heeft zo hard gewerkt! Die moet preferente schuldeiser worden O+
Nou, dat zullen we nog weleens zien!!!`11
Tap tap tap
pi_158470341
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:57 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Als V&D er niet meer is, dan zou dat nog wel eens gunstig voor de Hema kunnen zijn.
Kan de Hema de La Place niet overnemen _O-
Tap tap tap
pi_158470346
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:56 schreef Maraca het volgende:

[..]

Deze vond ik ook wel mooi:

[..]

Fuck de Belastingdienst, fuck het personeel, fuck de verhuurders.. haar dochter, die heeft zo hard gewerkt! Die moet preferente schuldeiser worden O+
Gewoon storneren.
  woensdag 23 december 2015 @ 15:59:23 #215
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158470358
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:58 schreef MCH het volgende:

[..]

Gewoon storneren.
Kan alleen bij incasso :)
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158470365
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:58 schreef MCH het volgende:

[..]

Gewoon storneren.
Jammer dat het geen 450 euro was.
Tap tap tap
pi_158470374
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:58 schreef CherryLips het volgende:
Kan de Hema de La Place niet overnemen _O-
Dat is beter dan hun koffiecorner! Goed idee.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158470392
Wie eet er bij V&D/La Place zonder bonnen, d.w.z. volle prijs?

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2015 16:00:45 ]
pi_158470396
Alle spullen en dingen laten staan, en dan lasergame hallen van maken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 16:00:59 #220
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158470397
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef MCH het volgende:
Wie eet er bij V&D/La Place zonder bonnen, d.w.z. volle prijs?
Heb gisteren nog een broodje gehaald zonder bon op Rotterdam Centraal ;(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158470399
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef MCH het volgende:
Wie eet er bij V&D/La Place zonder bonnen, d.w.z. volle prijs?
:@
Tap tap tap
pi_158470405
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef MCH het volgende:
Wie eet er bij V&D/La Place zonder bonnen, d.w.z. volle prijs?
Ik
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158470407
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef raptorix het volgende:
Alle spullen en dingen laten staan, en dan lasergame hallen van maken.
AIRHOCKEY
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:01:34 #224
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158470414
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef MCH het volgende:
Wie eet er bij V&D/La Place zonder bonnen, d.w.z. volle prijs?
Ik. Hoezo? Lekker eten hoor.
pi_158470418
Nog een paar domme klanten overgebleven dus. *O*
pi_158470427
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef MCH het volgende:
Wie eet er bij V&D/La Place zonder bonnen, d.w.z. volle prijs?
Ik, zou niet weten hoe je aan bonnen komt zelfs :D Maar die zullen nu ook wel niet meer kunnen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158470433
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:01 schreef MCH het volgende:
Nog een paar domme klanten overgebleven dus. *O*
Ik krijg geen folders. Misschien had ik toch eens die app moeten downloaden.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:02:36 #228
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158470436
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:01 schreef MCH het volgende:
Nog een paar domme klanten overgebleven dus. *O*
o|O :(
pi_158470439
Ow, nu gaat die La Place bij Maarsbergen zeker ook weg.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:04:12 #230
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470469
Straks alleen de europa/wereldketens over :)
C&A, Hema, action h&m, mediamarkt e.c.t.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470470
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:56 schreef raptorix het volgende:

[..]

Alsof ze alleen omzet draaien op kleding.
Daar zit voor hen wel de grootste marge op.
pi_158470472
Hoe kan Lowlands zonder La Place nog leuk zijn. -O-
  woensdag 23 december 2015 @ 16:04:49 #233
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470483
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:04 schreef MCH het volgende:
Hoe kan Lowlands zonder La Place nog leuk zijn. -O-
Of Duinrel
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:05:05 #234
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470490
Galeria kaufhof, interesse in V&D?
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:06:26 #235
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158470519
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Galeria kaufhof, interesse in V&D?
Spotprijsje.. moet weg :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158470522
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Galeria kaufhof, interesse in V&D?
Is dit nieuws of een hersenspinsel?
pi_158470525
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:02 schreef CherryLips het volgende:
Ow, nu gaat die La Place bij Maarsbergen zeker ook weg.
Ik denk dat de la Place goede kans maakt op doorstart.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158470547
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:04 schreef MCH het volgende:
Hoe kan Lowlands zonder La Place nog leuk zijn. -O-
OMFG
Zeg niet van die rare dingen.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:07:41 #239
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158470548
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:06 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik denk dat de la Place goede kans maakt op doorstart.
Dat denk ik ook. Wat ik uit eerdere berichtgeving begreep is dat dat onderdeel nog heel winstgevend is.
pi_158470556
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:06 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik denk dat de la Place goede kans maakt op doorstart.
Mits er niet te veel La Place-filialen in te sluiten V&D-winkels zitten...
  woensdag 23 december 2015 @ 16:08:22 #241
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158470565
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Galeria kaufhof, interesse in V&D?
Veel goedkoper om gewoon af te wachten tot ze failliet zijn en dan bij de huidige pandeigenaren gaan onderdelen voor een nieuw, goedkoper huurcontract.
So we just called him Fred
pi_158470568
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:07 schreef beantherio het volgende:

[..]

Dat denk ik ook. Wat ik uit eerdere berichtgeving begreep is dat dat onderdeel nog heel winstgevend is.
Bestlopende onderdeel van V&D
  woensdag 23 december 2015 @ 16:09:44 #243
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158470596
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:08 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Mits er niet te veel La Place-filialen in te sluiten V&D-winkels zitten...
"Gelukkig" hebben ze de afgelopen jaren steeds meer zelfstandige La Place vestigingen geopend. Ik acht de kans wel groot dat die doorkunnen als zelfstandige keten.
So we just called him Fred
pi_158470597
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:08 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Bestlopende onderdeel van V&D
Al ben ik niet altijd heel enthousiast over het avondeten daar, maar het is wel lekker makkelijk en goedkoop als je niet tussen de hysterie van de Mac wilt zitten.
Tap tap tap
pi_158470614
quote:
99s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:04 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Daar zit voor hen wel de grootste marge op.
Je kunt momenteel geen kledingwinkel voorbij lopen of ingaan en je wordt overladen met rekken met (inmiddels) afgeprijsde jassen of andere winterkleding. Dan zou dat ook een tik moeten zijn voor meerdere ketens.
pi_158470631
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:10 schreef Persefoneia het volgende:

[..]

Je kunt momenteel geen kledingwinkel voorbij lopen of ingaan en je wordt overladen met rekken met (inmiddels) afgeprijsde jassen of andere winterkleding. Dan zou dat ook een tik moeten zijn voor meerdere ketens.
Die hebben wellicht meer financiële reserves of hebben online veel beter voor elkaar.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:11:47 #247
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158470635
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:09 schreef FredvZ het volgende:

[..]

"Gelukkig" hebben ze de afgelopen jaren steeds meer zelfstandige La Place vestigingen geopend. Ik acht de kans wel groot dat die doorkunnen als zelfstandige keten.
Maar als de rest van V&D omvalt zal het nog best wel een klus worden om ze los te trekken uit het bedrijf. Ik zou me kunnen voorstellen dat de huidige vestigingen allemaal moeten verhuizen.
pi_158470636
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:10 schreef Persefoneia het volgende:

[..]

Je kunt momenteel geen kledingwinkel voorbij lopen of ingaan en je wordt overladen met rekken met (inmiddels) afgeprijsde jassen of andere winterkleding. Dan zou dat ook een tik moeten zijn voor meerdere ketens.
De winterjas die ik wil is nog steeds niet afgeprijsd :(
Tap tap tap
pi_158470647
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:09 schreef FredvZ het volgende:

[..]

"Gelukkig" hebben ze de afgelopen jaren steeds meer zelfstandige La Place vestigingen geopend. Ik acht de kans wel groot dat die doorkunnen als zelfstandige keten.
Denk dat ze door private equity of andere partij worden overgenomen.
pi_158470654
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:11 schreef beantherio het volgende:

[..]

Maar als de rest van V&D omvalt zal het nog best wel een klus worden om ze los te trekken uit het bedrijf. Ik zou me kunnen voorstellen dat de huidige vestigingen allemaal moeten verhuizen.
Aantal filialen sluiten en de rest kan door.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:12:37 #251
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_158470656
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:00 schreef raptorix het volgende:
... en dan lasergame hallen van maken.
Legale wietplantages. :7
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  woensdag 23 december 2015 @ 16:14:51 #252
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158470705
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:11 schreef beantherio het volgende:

[..]

Maar als de rest van V&D omvalt zal het nog best wel een klus worden om ze los te trekken uit het bedrijf. Ik zou me kunnen voorstellen dat de huidige vestigingen allemaal moeten verhuizen.
Ik vermoed dat die gewoon dicht gaan. Het is ooit bedacht als lokkertje om mensen langer in de winkel te houden, als er geen winkel meer is, hoef de klanten ook niet langer binnen te houden ;)
En daarmee vervalt dan ook gelijk de businesscase voor een La Place op die locatie.
So we just called him Fred
pi_158470767
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:09 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Al ben ik niet altijd heel enthousiast over het avondeten daar, maar het is wel lekker makkelijk en goedkoop als je niet tussen de hysterie van de Mac wilt zitten.
Ik vind het de laatste 3 jaar een stuk minder, daarvoor zag je koks de boel ter plekke klaarmaken, maar dat zie ik eigenlijk nooit meer.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158470773
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:11 schreef beantherio het volgende:

[..]

Maar als de rest van V&D omvalt zal het nog best wel een klus worden om ze los te trekken uit het bedrijf. Ik zou me kunnen voorstellen dat de huidige vestigingen allemaal moeten verhuizen.
Nee hoor, ze kunnen ook gewoon los verkocht worden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 16:19:00 #255
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_158470799
En waar maakt men zich druk over? juist ja La place _O-
There is only one religion
pi_158470813
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:16 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik vind het de laatste 3 jaar een stuk minder, daarvoor zag je koks de boel ter plekke klaarmaken, maar dat zie ik eigenlijk nooit meer.
Gebeurt in Den Haag nog steeds maar echt koks zijn het niet. Studenten die je gerecht klaar maken zonder dat ze er veel aandacht bij houden. Gaat er meestal zo rommelig aan toe dat er meterslange rijen ontstaan omdat het personeel vooral door elkaar loopt en overal en nergens is.
pi_158470819
quote:
10s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:19 schreef Dance99Vv het volgende:
En waar maakt men zich druk over? juist ja La place _O-
Ja, dat was ook het enige waarvoor ik bij de V@D kwam :@
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158470820
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:16 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik vind het de laatste 3 jaar een stuk minder, daarvoor zag je koks de boel ter plekke klaarmaken, maar dat zie ik eigenlijk nooit meer.
Ik heb juist een paar keer gehad dat er wat jonge gastjes achter die bakplaten stonden die de helft van het vlees cremeerden en de andere helft rauw serveerden zodat je terug kon.
Tap tap tap
pi_158470824
Oh, waar moet ik zometeen mijn dagelijkse broodje mexicaanse kip halen zonder La Place? ;(
For great justice!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:19:59 #260
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470825
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:09 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Al ben ik niet altijd heel enthousiast over het avondeten daar, maar het is wel lekker makkelijk en goedkoop als je niet tussen de hysterie van de Mac wilt zitten.
Avond eten bij la place, terwijl de V&D om 18:00 uur sluit. Ook zo'n handig iets.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470827
Ik kan niet mer 10 euro korting op de webshop gebruiken, maar nog wel 4 weken gratis (exclusief bezorgkosten) en de fotokalenderwand korting. Kreeg nadat ik meedeed aan krasactie van v&d (kreeg vorige week kraskaart bij mijn aankoop).
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  woensdag 23 december 2015 @ 16:20:10 #262
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158470829
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:17 schreef raptorix het volgende:

[..]

Nee hoor, ze kunnen ook gewoon los verkocht worden.
Het punt is dat ze veelal in de (grote, dure) warenhuispanden zitten. Als het warenhuis ophoudt te bestaan kunnen ze daar niet blijven.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:20:12 #263
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470830
quote:
11s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:19 schreef Q. het volgende:
Oh, waar moet ik zometeen mijn dagelijkse broodje mexicaanse kip halen zonder La Place? ;(
Zelf maken ^O^
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470841
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:19 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Avond eten bij la place, terwijl de V&D om 18:00 uur sluit. Ook zo'n handig iets.
Ja dat is dus jammer. Ik woon tegenover een V&D en je hebt nu die maaltijden van vier euro, maar ik ga er nooit eten want a) in m'n eentje vind ik dat een beetje kansloos en b) die keuken sluit om zes uur ofzo.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:20:52 #265
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470844
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:06 schreef MCH het volgende:

[..]

Is dit nieuws of een hersenspinsel?
Hersenidee.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470848
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:20 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Zelf maken ^O^
Lekker handig op m'n werk.
For great justice!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:21:30 #267
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470857
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:20 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ja dat is dus jammer. Ik woon tegenover een V&D en je hebt nu die maaltijden van vier euro, maar ik ga er nooit eten want a) in m'n eentje vind ik dat een beetje kansloos en b) die keuken sluit om zes uur ofzo.
Sterker nog, om 18:00 uur moet je buiten staan.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470858
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:19 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Avond eten bij la place, terwijl de V&D om 18:00 uur sluit. Ook zo'n handig iets.
Die in Leeuwarden is tot 19.00 uur open
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158470863
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:21 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Sterker nog, om 18:00 uur moet je buiten staan.
Winkels gaan tegenwoordig om zeven uur dicht, sinds begin dit jaar.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:22:01 #270
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470869
quote:
14s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:21 schreef Q. het volgende:

[..]

Lekker handig op m'n werk.
We hebben nog iets als subway en hema ;( Nog wel
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470882
Voor Perry Sport wel een voordeel dat ze geen onderdeel meer zijn van de keten. Maar vraag me of hoelang zij het volhouden. Veel te duur en wat ze hebben is het aankopen meestal niet waard.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:22:43 #272
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470887
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:21 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Winkels gaan tegenwoordig om zeven uur dicht, sinds begin dit jaar.
Mag je nog snel eten. In mijn werktijd was het een uur van te voren al alles weggooien.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:23:16 #273
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470905
Sport2000 hebben we ook nog :')
Zit ook onderin bij V&D Almere
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470911
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:22 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Mag je nog snel eten. In mijn werktijd was het een uur van te voren al alles weggooien.
Nou ja, ze hebben nu die speciale aanbiedingen, maaltijd voor vier euro, zou mooi zijn als ze alles al weggooien voordat het avond is.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:23:57 #275
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158470919
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:23 schreef Zelfscanner het volgende:
Sport2000 hebben we ook nog :')
Zit ook onderin bij V&D Almere
Was laatst op zoek naar nieuwe fitnessschoenen. Werd echt goed geholpen bij Sport2000. Was eerst bij Perry Sport maar dat vind ik zo'n stomme winkel :') Die lui weten echt niet wat ze verkopen
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158470939
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:19 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ik heb juist een paar keer gehad dat er wat jonge gastjes achter die bakplaten stonden die de helft van het vlees cremeerden en de andere helft rauw serveerden zodat je terug kon.
Ja zo erg, vooral als ze op een verhoging stonden te werken. Dan zij zo denken dat het gaar is, terwijl jij van de andere kant tegen een rauw stuk kip staat te kijken.
.
pi_158470948
v&d krasactie prijs verzilverd. Zien of het lukt om een krant te ontvangen voor 4 weken voor 4 euro
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158470957
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:20 schreef beantherio het volgende:

[..]

Het punt is dat ze veelal in de (grote, dure) warenhuispanden zitten. Als het warenhuis ophoudt te bestaan kunnen ze daar niet blijven.
http://www.nrcq.nl/2014/0(...)unch-je-bij-la-place
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 16:26:26 #279
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158470965
Even terugkomen op LaPlace,
Het is niet zo fantastisch als men denkt.

Heel veel concepten worden geprobeerd. Waardoor elke LaPlace er wel anders uit ziet. De een ligt het brood klaar, de ander ter plekke gesmeert, en bij de ander nog een tikkeltje verser en luxer (Leiden v&d)

Maar veel word er weggegooid. 2 groene bakken vol per dag is geen uitzondering. Van brood tot soep en sapjes. Dus er is nog best veel verlies bij LaPlace
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158470968
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:23 schreef Zelfscanner het volgende:
Sport2000 hebben we ook nog :')
Zit ook onderin bij V&D Almere
Oh ja! Sport 2000 :')

Maar ja, iets van de Blokker groep zal ook wel sneuvelen binnenkort.
pi_158471007
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:26 schreef Zelfscanner het volgende:
Even terugkomen op LaPlace,
Het is niet zo fantastisch als men denkt.

Heel veel concepten worden geprobeerd. Waardoor elke LaPlace er wel anders uit ziet. De een ligt het brood klaar, de ander ter plekke gesmeert, en bij de ander nog een tikkeltje verser en luxer (Leiden v&d)

Maar veel word er weggegooid. 2 groene bakken vol per dag is geen uitzondering. Van brood tot soep en sapjes. Dus er is nog best veel verlies bij LaPlace
Ze hebben lekkere broodjes beenham en gebakjes zijn ook lekker. De thee krijg je niet zo aftandse kartonnen beker. De hoeveelheid thee drink ik zelf mokken vol van.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158471010
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:26 schreef Zelfscanner het volgende:
Even terugkomen op LaPlace,
Het is niet zo fantastisch als men denkt.

Heel veel concepten worden geprobeerd. Waardoor elke LaPlace er wel anders uit ziet. De een ligt het brood klaar, de ander ter plekke gesmeert, en bij de ander nog een tikkeltje verser en luxer (Leiden v&d)

Maar veel word er weggegooid. 2 groene bakken vol per dag is geen uitzondering. Van brood tot soep en sapjes. Dus er is nog best veel verlies bij LaPlace
Zonde -O- Heb weleens gezien dat ze in Utrecht vlak na sluitingstijd de smoothies en croissants weggaven :9
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:28:58 #283
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471018
Mogelijke ondergang zie ik nog wel voor de coolcat. Ze hebben mazzel dat het tieners aantrekt. De kleding is absurd duur, maar komt uit dezelfde fabriek als de wibra. :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:29:03 #284
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158471021
ik wens het V&D personeel een fijne kerst, veel sterkte volgend jaar
  woensdag 23 december 2015 @ 16:29:34 #285
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158471030
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Mogelijke ondergang zie ik nog wel voor de coolcat. Ze hebben mazzel dat het tieners aantrekt. De kleding is absurd duur, maar komt uit dezelfde fabriek als de wibra. :')
Wibra is wel goedkoper
pi_158471031
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:28 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Ze hebben lekkere broodjes beenham en gebakjes zijn ook lekker. De thee krijg je niet zo aftandse kartonnen beker. De hoeveelheid thee drink ik zelf mokken vol van.
De broodjes vind ik idd ook erg lekker, en met prijzencircus eet ik er ook weleens een simpele hamburger of wat saté van de aanbieding.
Tap tap tap
pi_158471037
Bever doet het trouwens wel goed, goede combinatie van fysieke winkels en online.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158471040
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:28 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Zonde -O- Heb weleens gezien dat ze in Utrecht vlak na sluitingstijd de smoothies en croissants weggaven :9
Toen ik bij de Hema werkte (bijna 10 jaar terug) gaven ze de broodjes en gebak aan het personeel weg. Maar ja dat een franchiseondernemer.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158471042
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Mogelijke ondergang zie ik nog wel voor de coolcat. Ze hebben mazzel dat het tieners aantrekt. De kleding is absurd duur, maar komt uit dezelfde fabriek als de wibra. :')
Daar kocht ik vroegah, toen ik nog een 16-jarig mager slungeltje was, m'n spijkerbroeken O+ Nu ren ik er gillend langs.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:30:10 #290
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471043
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:28 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Zonde -O- Heb weleens gezien dat ze in Utrecht vlak na sluitingstijd de smoothies en croissants weggaven :9
Hier hooguit de werknemers na sluitingstijd. Weggeven? Ze gooien het liever weg. :)
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158471044
V en D nieuwe stijl na het faillissement:

Tijdens werk even even lunch scoren bij La Place, ondertussen de bestelling van VenD.nl ophalen, die je 20 minuten van tevoren hebt besteld, met winkelvoorraad bevestiging. Etalages verhuren aan Tommy Hilfiger en Gstar en in en het weekend staat er een standwerker, het nieuwste te promoten op kookgebied.

De rest tegen Action en Bol tarieven en achter de kassa, Turkse meisjes van 17.
.
pi_158471053
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:30 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Toen ik bij de Hema werkte (bijna 10 jaar terug) gaven ze de broodjes en gebak aan het personeel weg. Maar ja dat een franchiseondernemer.
Klopt, overigens geven ze ook aan het Leger des Heils, ik weet tenminste dat het brood van de Hema daar naar toe ging.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158471061
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:30 schreef Fer het volgende:
V en D nieuwe stijl na het faillissement:

Tijdens werk even even lunch scoren bij La Place, ondertussen de bestelling van VenD.nl ophalen, die je 20 minuten van tevoren hebt besteld, met winkelvoorraad bevestiging. Etalages verhuren aan Tommy Hilfiger en Gstar en in en het weekend staat er een standwerker, het nieuwste te promoten op kookgebied.

De rest tegen Action en Bol tarieven en achter de kassa, Turkse meisjes van 17.
Volgens mij hanteren ze al Bol-tarieven :{
Tap tap tap
pi_158471088
Of een winkel zonder personeel, waarbij de producten in glazen kasten liggen en dat je het nummer moet noteren, en als je dan bij kassa bent word het direct uit magazijn naar beneden gebracht.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 16:32:16 #295
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471089
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

Klopt, overigens geven ze ook aan het Leger des Heils, ik weet tenminste dat het brood van de Hema daar naar toe ging.
Die smoes moesten we bij la place brengen :{w Voedselbank zou alles na sluit ophalen. Nooit geweten dat de voedselbank een groene bak is.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:32:28 #296
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471097
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:30 schreef Fer het volgende:
V en D nieuwe stijl na het faillissement:

Tijdens werk even even lunch scoren bij La Place, ondertussen de bestelling van VenD.nl ophalen, die je 20 minuten van tevoren hebt besteld, met winkelvoorraad bevestiging. Etalages verhuren aan Tommy Hilfiger en Gstar en in en het weekend staat er een standwerker, het nieuwste te promoten op kookgebied.

De rest tegen Action en Bol tarieven en achter de kassa, Turkse meisjes van 17.
Vrees dat de standwerker een student die HelloFresh promoot zal zijn :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471104
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:58 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp en Mediamarkt groeien anders als kool.
De consument geeft zijn geld anders uit en als je afgelopen jaren als winkelketen stil hebt gezeten, dan krijg je daar nu de rekening van.

'Makkelijk' groeien als je geen dure stenen hoeft te betalen in de binnenstad. Coolblue is de enige van dat rijtje die (heel voorzichtig) naar brick & mortar aan het gaan is.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158471113
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef raptorix het volgende:
Of een winkel zonder personeel, waarbij de producten in glazen kasten liggen en dat je het nummer moet noteren, en als je dan bij kassa bent word het direct uit magazijn naar beneden gebracht.
De Kijkshop is ook al tijden failliet.
pi_158471115
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef Maraca het volgende:

[..]

Vrees dat de standwerker een student die HelloFresh promoot zal zijn :')
Of een goede doelen fondsen werver :(
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158471123
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef raptorix het volgende:
Of een winkel zonder personeel, waarbij de producten in glazen kasten liggen en dat je het nummer moet noteren, en als je dan bij kassa bent word het direct uit magazijn naar beneden gebracht.
Je omschrijft nu de kijkshop.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  woensdag 23 december 2015 @ 16:33:21 #301
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471128
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:33 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Je omschrijft nu de kijkshop.
:D
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')