abonnementen ibood.com bol.com
pi_162494235
Hallo streamers,

Eerste post ooit maar lurk al langer mee.
En zag deze nog niet voorbij komen.

http://www.idcasting.nl/o(...)ria_shanobi_/id=8916

Ex vriendin is blijkbaar Mireille Bruin en afgestudeerd als NLP lifecoach :D

http://www.to-empower-you.com/coach-mireille/
pi_162808764
Niet dat ik haar ergens van beschuldig...maar ter vergelijking:
Dit kwam overigens voorbij in de cos.

Bron: http://www.inspirerendleven.nl/de-verborgen-spirituele-narcist/

De verborgen spirituele narcist
Tags narcisme, narcist, spiritualiteit
Gepubliceerd op 24 mei 2016.
Narcisme duikt vaak op wanneer je het ‘t minst verwacht. Het ‘spiritueel narcisme’ is een verontrustend, toenemend verschijnsel dat steeds vaker waarneembaar is. Eenvoudig gezegd is spiritueel narcisme; gebruik maken van spirituele praktijken, inzichten en ervaringen om jezelf belangrijk en bijzonder te voelen en dat beeld ook naar de buitenwereld te projecteren.

Wanneer je de antwoorden op jouw vragen buiten jezelf gaat zoeken, dan kan iemand met een schijnbaar spirituele missie je juist ver weg van je bewustzijn afbrengen.

Goeroestatus
Extreme spirituele narcisten gaan vaak heel subtiel te werk. In veel gevallen streven ze de status na van meester, leider of priester. Deze narcist is aandacht behoeftig en hongerig op zoek naar bewondering. Hij is vaak charmant en voorkomend, totdat zijn goeroestatus wordt bedreigd.

Wanneer je ziet hoe iemand in de verleiding komt om, onder het mom van spiritualiteit, anderen te beïnvloeden en te imponeren, en hoe hij zichzelf wijzer en meer verlicht voordoet anderen, dan is dat alles behalve verbondenheid, maar dan is het puur narcisme.

In plaats van het hart te openen met nederigheid en mededogen voor anderen, neem een spirituele narcist de positie in van superioriteit en arrogantie, precies wat zijn ego verlangt voor zijn veiligheid. Dit soort narcisten maken van de spirituele zoektocht een zelf-verheerlijkend proces dat uiteraard niet leidt tot werkelijke transformatie of bewustzijnsgroei.

Immoreel en onethisch
De spiritueel narcist doet zich tegenwoordig vaak voor als New Age Lichtwerker, die liefde en licht zal verkondigen. Hij zal er naar streven om naar buiten toe zeer moreel te lijken. Maar, als je wat verder kijkt, dan zul je ontdekken dat het gedrag juist immoreel en onethisch is. Hij gaat veel te ver in het proberen te beïnvloeden (te hersenspoelen) van anderen. Misschien kunnen we dan ook maar beter wat wantrouwiger zijn tegenover diegene die uit is op het vergaren van macht en roem en gezien willen worden als God-achtige.

Of het nu Christenen, Moslims, heidenen of atheïsten zijn en of ze nu witte, oranje of pimpelpaarse gewaden dragen, het maakt niet uit. Het doet er ook niet toe hoe spiritueel kundig en gedreven ze lijken, narcisten zijn bange mensen die er grote moeite mee hebben om hun ongezonde ego te sussen. In dit opzicht kunnen we de al te overdreven ‘love en light narcisten’ beter net zo min serieus nemen, als de ‘donkere, kwaadaardige narcisten.’

Ik ben Liefde en Licht.
Veel mensen denken dat spiritualiteit gelijk staat aan positief denken, maar bewustzijn is iets anders dan alleen maar positief zijn. Bewust zijn heeft te maken met authentiek zijn en wanneer je dat bent, dan zul je zowel het bestaan van positieve als negatieve zaken erkennen. Zowel in het leven als van jezelf. Het betekent gewoon dat je een evenwichtig persoon ben die met beide benen in de wereld staat en op weg is naar groei en meer bewustzijn.

De spirituele narcist zal ervoor kiezen om engelachtig te lijken. “Ik ben Liefde en Licht” zijn termen die vaak gebruikt worden. Maar ergens heb je steeds een gevoel dat het niet klopt.Wanneer iemand vastbesloten is om zichzelf alleen in de goddelijke, lichte tinten te laten zien, dan mist diegene het punt. Je bent dan bezig met negeren van de ander kanten van jezelf.

Spiritueel masker
Een spirituele narcist zal zich voordoen als lichtwerker en proberen je alleen de kleur wit te laten zien. Het mag dan misschien allemaal wel mooi lijken, maar als wit het enige is wat je ziet, dan ben je kleurenblind, en onrealistisch voor de waarheid. Zowel de kleuren zwart, wit, grijs als alle andere kleuren van de regenboog horen bij het leven.

Een bedriegende narcist kan dus prima verborgen liggen onder een spiritueel masker en het zal beter zijn voor iedereen, wanneer we dat beseften…

‘Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk‘ van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Een compleet boek vol voorbeelden, bewijzen, ervaringsverhalen, tips en technieken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Gast_op_Afstand_GOA op 07-06-2016 12:03:59 ]
pi_162858908
Die link kwam in de commentaren op de officieele site ook voorbij idd en kreeg zelfs daar louter duimpjes omhoog. Treffende maar ook wel creepy beschrijving van Vic wel idd.
"My fellow Utopians, ask not what Utopia can do for you, ask what you can do for Utopia."
pi_162859313
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 08:14 schreef Urb het volgende:
Die link kwam in de commentaren op de officieele site ook voorbij idd en kreeg zelfs daar louter duimpjes omhoog. Treffende maar ook wel creepy beschrijving van Vic wel idd.
Ach, ik denk dat ze er niet mee zal zitten. Haar voorganger die 2016 jaar geleden werd geboren viel ook de nodige hoon, spot en scepsis ten deel. Dat is nu eenmaal het lot van een Verlosser.
Queekt gy kinderen? queekt liever braadverkens, dan hebt gy alle zes weken geld.
pi_162871449
quote:
14s.gif Op donderdag 9 juni 2016 08:53 schreef Pearlbitch het volgende:

[..]

Ach, ik denk dat ze er niet mee zal zitten. Haar voorganger die 2016 jaar geleden werd geboren viel ook de nodige hoon, spot en scepsis ten deel. Dat is nu eenmaal het lot van een Verlosser.
Jeane Dárc was het toch al?
Dat liep trouwens ook niet best af. >:)
"My fellow Utopians, ask not what Utopia can do for you, ask what you can do for Utopia."
  donderdag 9 juni 2016 @ 22:43:01 #56
449488 Sambalbaai
37metrijst is niet meer
pi_162877267
"Spiritueel masker
Een spirituele narcist zal zich voordoen als lichtwerker en proberen je alleen de kleur wit te laten zien. Het mag dan misschien allemaal wel mooi lijken, maar als wit het enige is wat je ziet, dan ben je kleurenblind, en onrealistisch voor de waarheid. Zowel de kleuren zwart, wit, grijs als alle andere kleuren van de regenboog horen bij het leven."

Ahhhh, vandaar haar kleur haar. :D
Team AzijnzeikerdT
pi_163119596
Mireille Puurkarakter Bruin

zo staat ze nu op facebook`, de ex van vic

[ Bericht 10% gewijzigd door ikmoetdrieten op 18-06-2016 20:22:46 ]
A’j mekaar geliek geft, bu’j rap oet e kuierd Als je niet in dicussie gaat, ben je snel uitgepraat
Aj gen kop hebt kuj ok niet uut het roam kiekn - als je geen hoofd hebt kun je ook niet uit het raam kijken
  vrijdag 7 oktober 2016 @ 11:23:05 #58
429367 DKUp
Trollen United
pi_165808641
2w6trix.jpg
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_167238416
jN9F9Te.gif
Queekt gy kinderen? queekt liever braadverkens, dan hebt gy alle zes weken geld.
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')