In olie hoort niet hoor. Enkel geklaarde boter.quote:Op dinsdag 29 december 2015 20:24 schreef derLudolf het volgende:
[..]
ongeveer kwart liter olie en een klont roomboter, zoals een echte Wiener Schnitzel bereid hoort te worden.
Which reminds me.... dat was bij mij ook zoquote:Op woensdag 30 december 2015 18:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Laatste gezonde maal dit jaar: Gegrilde zalm, broccoli, roergebakken witlof, pasta met ham/kaas/room
Ik zei toch ook wiener-Art? Maar zal zelf es wat boter klaren de volgende keerquote:Op woensdag 30 december 2015 18:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
In olie hoort niet hoor. Enkel geklaarde boter.
En kalf inderdaad.
Dus eigenlijk is niks zoals het hoort.
Die dip klinkt lekker, hoe maak je die?quote:Op donderdag 31 december 2015 19:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook dus zelfgemaakte knoflook-kaasdip met heel veel knoflook
En ananasbollen en slaatje.
Zaanse mayonaise, geraspte parmezaanse kaas, scheutje gembersiroop, scheutje worcestershiresaus, provençaalse kruiden en veel geperste knoflooktenen.quote:Op donderdag 31 december 2015 21:12 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Die dip klinkt lekker, hoe maak je die?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |