Vandaag braziliaans gegeten
- Feijão (zwarte bonen met 2 soorten worst)
- Farofa (ik weet niet wat het in het Nederlands is, een soort meel van een soort cassave achtige wortel, die je opbakt in palmolie en met gedroogde garnalen, en ik doe er ook lekkere pittige saus in, is lekker crunchy en voedzaam)
- camarão flambado com cachaça (grote garnalen die ik heb gepeld, heet gebakken, en dan Braziliaanse rum eroverheen en aansteken met een lucifer zodat het brandt. erg spectaculair om te doen, lijkt me leuk om een keer voor gasten te doen
)
En daarbij dronk ik açaí (ik weet ook niet wat dat in het NL is, is een zwarte bes die je tegenwoordig hier soms ook wel als health food ziet, maar dan zit er maar 0,000001% van in. ik gebruik gewoon pure açaí pulp die ik bevroren uit Brazilië had meegenomen)
Ik maak al mijn braziliaanse eten op omdat ik binnenkort toch al weer naar Brazilië ga.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)