ja, onbekende gerechten en dan komen met bami, noedels en kip met rijst, nou, enorm spannend hoor, ik denk inderdaad dat de meeste mensen dat nog nooit gegeten hebben!quote:Op zondag 20 december 2015 18:48 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Dus soyummy wil je laten kennismaken met onbekende gerechten? Ze doen het wel heel grondig
wij ook gisteravond.. we hadden iets te veel honing waardoor die wat overheerste.. Werd dus iets te zoet, maar verder was het goed te doen (ben niet zo'n vis-liefhebber ). Die snijbonen (geen sperziebonen ) hadden wij geroerbakt in de olie, daardoor bleven ze knapperig.. jij had ze dus zacht gekookt?quote:Op zondag 20 december 2015 21:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij bebben net de aardappel met gravad lachs en bonen op. Verrassend lekker. Ik had achteraf wel iets meer dressing willen hebben. De zalm was erg zout maar de rest juist niet.
Ik heb de sperziebonen trouwens een minuut bij de aardappels gedaan, ik zag de noodzaak van een tweede pan niet zo.
Ik haal het gewoon bij Albert Heijn.quote:Op maandag 21 december 2015 13:40 schreef Thrilled het volgende:
[..]
wij ook gisteravond.. we hadden iets te veel honing waardoor die wat overheerste.. Werd dus iets te zoet, maar verder was het goed te doen (ben niet zo'n vis-liefhebber ). Die snijbonen (geen sperziebonen ) hadden wij geroerbakt in de olie, daardoor bleven ze knapperig.. jij had ze dus zacht gekookt?
ik ben net op pad geweest voor de aanvullende ingrediėnten, maar ben niet zo geslaagd in de balsamico-azijn. Ik moet witte en zwarte hebben, maar bij de Dirk hadden ze alleen een donkerkleurige (in mijn optiek gaat die door voor zwart, om een of andere reden komt de productnaam nooit overeen met wat ik moet hebben ), maar de witte hadden ze weer niet.
Ik heb niet zo veel zin om verder te zoeken naar specifiek witte balsamico-azijn, waar halen jullie dit normaal gesproken?
Hallo Jumboquote:Op maandag 21 december 2015 13:40 schreef Thrilled het volgende:
[..]
Ik heb niet zo veel zin om verder te zoeken naar specifiek witte balsamico-azijn, waar halen jullie dit normaal gesproken?
Dat staat gewoon in hun standaardlijstje van dingen die je in huis moet hebben zoals bouillonblokjes, honing, mosterd en dus balsamicoazijn en witte wijnazijn. Dat verandert niet wekelijks ofzo.quote:Op maandag 21 december 2015 14:09 schreef Doedezemaar het volgende:
Ja jeetje, als je dat soort dingen er nog bij moet gaan kopen, dan kun je net zo goed alle boodschappen zelf doen.
Ik overweeg weer een box in januari
Je kunt ook de gewone balsamico voor alles gebruiken. Het ziet er dan wat anders uit, maar qua smaak zal het niet zoveel uitmaken.quote:Op maandag 21 december 2015 13:40 schreef Thrilled het volgende:
[..]
wij ook gisteravond.. we hadden iets te veel honing waardoor die wat overheerste.. Werd dus iets te zoet, maar verder was het goed te doen (ben niet zo'n vis-liefhebber ). Die snijbonen (geen sperziebonen ) hadden wij geroerbakt in de olie, daardoor bleven ze knapperig.. jij had ze dus zacht gekookt?
ik ben net op pad geweest voor de aanvullende ingrediėnten, maar ben niet zo geslaagd in de balsamico-azijn. Ik moet witte en zwarte hebben, maar bij de Dirk hadden ze alleen een donkerkleurige (in mijn optiek gaat die door voor zwart, om een of andere reden komt de productnaam nooit overeen met wat ik moet hebben ), maar de witte hadden ze weer niet.
Ik heb niet zo veel zin om verder te zoeken naar specifiek witte balsamico-azijn, waar halen jullie dit normaal gesproken?
Dat komt omdat Balsamicoazijn eigenlijk donker gekleurd ('zwart') is en dat 'zwarte' zou een rare toevoeging op het product zijn (zoiets als:'zwarte cola!' ; ja duh). De witte is de vreemde kleurnaam en is volgens mij niet eens echt balsamico azijn, maar wordt gebruikt omdat donkere balsamicoazijn salades een beetje een trieste aanblik geeft. Heb ik geen last van. Gewoon de 'echte' gebruiken als het jou ook niet uitmaakt en anders naar AH of Jumbo.quote:Op maandag 21 december 2015 13:40 schreef Thrilled het volgende:
ik ben net op pad geweest voor de aanvullende ingrediėnten, maar ben niet zo geslaagd in de balsamico-azijn. Ik moet witte en zwarte hebben, maar bij de Dirk hadden ze alleen een donkerkleurige (in mijn optiek gaat die door voor zwart, om een of andere reden komt de productnaam nooit overeen met wat ik moet hebben ), maar de witte hadden ze weer niet.
thnx.. komt wel als de zwarte op is danquote:Op maandag 21 december 2015 14:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat komt omdat Balsamicoazijn eigenlijk donker gekleurd ('zwart') is en dat 'zwarte' zou een rare toevoeging op het product zijn (zoiets als:'zwarte cola!' ; ja duh). De witte is de vreemde kleurnaam en is volgens mij niet eens echt balsamico azijn, maar wordt gebruikt omdat donkere balsamicoazijn salades een beetje een trieste aanblik geeft. Heb ik geen last van. Gewoon de 'echte' gebruiken als het jou ook niet uitmaakt en anders naar AH of Jumbo.
Wij zijn het enige land met zoveel soorten boxen, terwijl ik denk: maak nu eens een systeem dat je uit die 5 maaltijden kan kiezen! ipv al die soorten boxenquote:Op maandag 21 december 2015 17:24 schreef Trusten het volgende:
http://blog.hellofresh.nl/achter-de-schermen/nieuws/wijnbox
Grappig wel..
Wij hebben straks de wildzwijnworstjes en hadden gisteren de noodles met paddenstoelen. Ik vind het een verrassend lekker gerecht ondanks de simpelheid. Ik heb er wel wat sesamolie doorheen gedaan zoals gezegd in de tip op het recept.quote:Op dinsdag 22 december 2015 10:07 schreef Thrilled het volgende:
Wij hadden gisteren de wildzwijn-worstjes met krieltjes en ratatouille van wortel/paprika/ui in tomatentapenade.. Ik vond hem erg lekker, boven verwachting ook Alleen de maaltijden van vanavond en morgen lijken ons niet zo, iets met japanse noodles en paddenstoelen en vrijdag parelcouscous met pompoen ofzo
Die olie heb ik dan weer niet, is sesamzaad ook te doen of is dat totaal anders dan de olie?quote:Op dinsdag 22 december 2015 16:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wij hebben straks de wildzwijnworstjes en hadden gisteren de noodles met paddenstoelen. Ik vind het een verrassend lekker gerecht ondanks de simpelheid. Ik heb er wel wat sesamolie doorheen gedaan zoals gezegd in de tip op het recept.
Dat smaakt totaal anders maar het is volgens mij best een leuke toevoeging samen met de cashewsquote:Op dinsdag 22 december 2015 16:58 schreef Thrilled het volgende:
[..]
Die olie heb ik dan weer niet, is sesamzaad ook te doen of is dat totaal anders dan de olie?
Zodra je gaat bestellen voor een bepaalde datum zie je welke gerechten in de box zitten. Dikke kans dat 4 januari nog niet bekend is.quote:Op dinsdag 22 december 2015 22:45 schreef Fluffypinkcupcake het volgende:
Ik wil de box van 4 januari van marley spoon. Kan ik nu al bestellen of krijg ik dan die box van de week van 28 december?
Ik heb die van mij wel ingewisseld hoor! Mocht je er in de toekomst nog een hebben dan kan een vriendin er blij meemaken.quote:Op donderdag 17 december 2015 20:54 schreef pl4kkie het volgende:
Ik mag weer een gratis box weggeven van MS. Het blijft bij 1 gratis box. Je kunt daarna gelijk je account deactiveren. Een klein verhaaltje erbij waarom jij de box wilt hebben is gewenst. Heb 3 boxen voor jan kut weggeven omdat ze nooit ingewisseld zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |