Vind dit ook nooit zo.. wel knap.quote:Op dinsdag 1 december 2015 18:36 schreef Karina het volgende:
He bah wat is dat nou. Zeker weer koken met stikstof of zo.
knap wel maar je zou het thuis nooit doen.quote:Op dinsdag 1 december 2015 18:37 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Vind dit ook nooit zo.. wel knap.
de alcohol drink je tijdens het aanfruiten van de sjalotjes en het grillen van de kip?quote:
alcohol drinken, zeker... daarna fruit ik de kip en grill ik de sjalotjesquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:38 schreef Nizno het volgende:
[..]
de alcohol drink je tijdens het aanfruiten van de sjalotjes en het grillen van de kip?
ook een optiequote:Op dinsdag 1 december 2015 18:39 schreef Burner82 het volgende:
[..]
alcohol drinken, zeker... daarna fruit ik de kip en grill ik de sjalotjes
Ik heb nog eten van gisteren Shoarma (met veel DL knoflooksaus er doorheen (lekkerste knoflooksaus die er is )) uitjes gefruit in olijfolie met veel knoflook, champignons en stoplicht paprika in reepjes erinquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:40 schreef Nizno het volgende:
[..]
ook een optie
Ik heb vandaag ook uit gefruit
Lekker met spekjes door de boerenkool
bij de iboodhun kwamen er elke keer dozen voorbij met handleiding en spulquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:41 schreef Elvi het volgende:
Ik zou zo graag n keer een cursus moleculair koken willen doen. Lijkt me echt tof
dl?quote:Op dinsdag 1 december 2015 18:41 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik heb nog eten van gisteren Shoarma (met veel DL knoflooksaus er doorheen (lekkerste knoflooksaus die er is )) uitjes gefruit in olijfolie met veel knoflook, champignons en stoplicht paprika in reepjes erin
Oe ik eet weleens shoarma maar niet op die manier. Doe je het dan ook gewoon in een broodje of zonder?quote:Op dinsdag 1 december 2015 18:41 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik heb nog eten van gisteren Shoarma (met veel DL knoflooksaus er doorheen (lekkerste knoflooksaus die er is )) uitjes gefruit in olijfolie met veel knoflook, champignons en stoplicht paprika in reepjes erin
Nee dat vind ik ook zo jammer, het is niet even een receptje dat je lekker op de zondagmiddag zelf gaat proberen na te makenquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:37 schreef Nizno het volgende:
[..]
knap wel maar je zou het thuis nooit doen.
hmm, die gaan we eens even zoeken.quote:
soms met broodje, soms zonder... ligt eraan... Iig heel erg lekker op die manierquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:42 schreef Karina het volgende:
[..]
Oe ik eet weleens shoarma maar niet op die manier. Doe je het dan ook gewoon in een broodje of zonder?
even opgezochtquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:41 schreef Elvi het volgende:
Ik zou zo graag n keer een cursus moleculair koken willen doen. Lijkt me echt tof
Daar proef je gewoon knoflook in echt heel erg lekker AH heeft diequote:
Ik zag het liggen van een kilo is echt teveel hoor Al kan de helft natuurlijk in de vriezer. Misschien iets voor morgen.quote:Op dinsdag 1 december 2015 18:45 schreef Burner82 het volgende:
[..]
soms met broodje, soms zonder... ligt eraan... Iig heel erg lekker op die manier
En kg shoarma van de ah nu in de bonus van 5 voor 3.50
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |