abonnement Unibet Coolblue
pi_157949215
Bloemkool met aardappelen, hamburger en Hollandaise saus
Op zaterdag 28 juni 2014 @ 18:18 schreef Marie30 het volgende: Zo lief. :) Kusje :*
Op donderdag 14 juli 2016 @ 23:45 schreef GGMM het volgende: Het is altijd bijzonder gezellig als banaantje er is. :)
pi_157949273
Ovengebakken aardappeltjes, stoofvlees met pompoen en dadels, rode kool met stukjes appel.
pi_157949323
Kapsalon :@
pi_157950075
Vanmiddag een blok cote d'or met amandel en zeezout
:9

Twijfel tussen noodles met ketjap/groenten/knoflook of pasta met kaas.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 1 december 2015 @ 18:36:05 #80
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_157950245
Varkenshaas, doperwten, tijst met zelfgemaakte satesaus, broccoli
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_157950733
Linguine met room, garnalen, gebakken cherrytomaatjes, pepertjes, mozzarella en rucola

Als toetje een puntje cheesecake met zelfgemaakte aardbeiensaus :9
  dinsdag 1 december 2015 @ 18:58:33 #82
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_157950791
Stoofpeertjes :9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  dinsdag 1 december 2015 @ 19:07:14 #84
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_157950991
quote:
0s.gif Op zondag 29 november 2015 20:20 schreef golfer het volgende:

[..]

Hoe maak jij de cote de boeuf klaar?
Ik heb er hier nog eentje van 1200 gram (met bot) in de vriezer liggen en wil hem eigenlijk voor volgend seizoen op de BBQ bereiden.
Ik doe altijd maar wat. Nou ja "altijd",ik geloof dat ik ook nog maar 4 of 5 keer zo'n ding heb klaargemaakt. Voor het eerst nu in NL, daarvoor altijd in Frankrijk op vakantie. En toevallig elke keer gemarineerd in een teriyaki-achtige marinade met knoflook. En dan roken (want op temperatuur brengen) (en op smaak natuurlijk ook). En dan grillen. En als ik denk dat ie dan nog te rood is heul even de oven in. Ik pruts dus gewoon maar wat aan. :+

Maar teriyaki achtige marinade is helemaal niet handig, want die verbrandt. :X

Dus, en, want: ik zou zeggen insmeren met olie.
(eventueel eerst marineren in iets simpels met knoflook en tijm of zo)
Goedalop temperatuur laten komen.
Dan 10 minuten roken, dus nog meer op temperatuur.
Dan grillen/bakken.

Bij twijfel thermometer in steken en eventueel nagaren in de oven.

Gedoe he? Ja, gedoe.
pi_157952914
Ik dacht ik maak weer eens een knorr wereldgerecht. Want #nostalgie

Maar dat had ik beter niet kunnen doen. In mijn studententijd smaakte dat toch veel beter. :P Chemische smaak zit daar aan zeg.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_157953175
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 december 2015 20:15 schreef habitue het volgende:
Ik dacht ik maak weer eens een knorr wereldgerecht. Want #nostalgie

Maar dat had ik beter niet kunnen doen. In mijn studententijd smaakte dat toch veel beter. :P Chemische smaak zit daar aan zeg.
De bobotie is best lekker :P
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_157955138
Boekweitpannekoken met labneh, paddestoelen, ingelegde citroen, spinazie en bruine boter.
pi_157956540
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2015 20:24 schreef Soury het volgende:

[..]

De bobotie is best lekker :P
Dat was eerder ook 1 van mn favorieten!
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_157957285
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2015 20:24 schreef Soury het volgende:

[..]

De bobotie is best lekker :P
Vond vroeger de burritos lekker en de beef shanghai.

Werd vnv uiteindelijk een pak viscuisine :')
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_157960429
Gistermiddag voor de lunch:



Had schijnbaar de smaak te pakken want in Rotterdam bij mijn lievelingstoko op
cocktailgebied voor een 'avond-hap' :


Jah,dat ben ik eens voor de verandering op de plaat,logisch eigenlijk want: 2 cocktails voor
zijn kiezen en zo een plateau voor zich.Dat kan er maar 1 zijn.. ;)


Na een gevuld maagje en vele cocktails in de mik maar even ergens anders:


acclimatiseren...Tis inmiddels woensdag :')
pi_157961896
Lunch: kippensoep, petit pain met préparé en boerensmeerkaas, peer.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_157962575
Tosti yorkham-schapenbrie met snippers rode ui en rode puntpaprika. Erbij gele en rode snoeptomaatjes.
pi_157966234
Vanavond eens normaal eten op het werk. Zuurkool met worst.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_157966785
quote:
6s.gif Op woensdag 2 december 2015 01:45 schreef Iwanius het volgende:
Gistermiddag voor de lunch:

[ afbeelding ]

Had schijnbaar de smaak te pakken want in Rotterdam bij mijn lievelingstoko op
cocktailgebied voor een 'avond-hap' :

[ afbeelding ]
Jah,dat ben ik eens voor de verandering op de plaat,logisch eigenlijk want: 2 cocktails voor
zijn kiezen en zo een plateau voor zich.Dat kan er maar 1 zijn.. ;)


Na een gevuld maagje en vele cocktails in de mik maar even ergens anders:

[ afbeelding ]
acclimatiseren...Tis inmiddels woensdag :')

Ik las bijna AVRObode :') .
  woensdag 2 december 2015 @ 16:29:54 #95
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_157966821
Nu een reepje melkchocolade en een handje kruidnoten.

Vanavond: Stamppot boerenkool met speklapjes met zwoerd en hema rookworst. Daarbij natuurlijk azijn, piccalilly en stoofpeertjes
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_157967657
Erwtensoep (met prei :') :P )

c_/
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_157968050
quote:
1s.gif Op woensdag 2 december 2015 16:27 schreef Skeletor. het volgende:

Ik las bijna AVRObode :') .
Op grond van? :?


Tis fris maar droog en ideaal weer voor een stevige warme pittige (rode = madam J.pepers) hap als lunch i.c.m. een biertje!


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-12-2015 17:36:10 ]
pi_157969281
Pizza
Op zaterdag 28 juni 2014 @ 18:18 schreef Marie30 het volgende: Zo lief. :) Kusje :*
Op donderdag 14 juli 2016 @ 23:45 schreef GGMM het volgende: Het is altijd bijzonder gezellig als banaantje er is. :)
pi_157970342
Noodles met varkensvlees en verse groenten in sechuansaus. :9
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  woensdag 2 december 2015 @ 19:29:04 #100
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_157970673
De laatste restjes van een goede stoofpot.
Had er dit keer een kaneelstokje in gedaan, en Guiness. Smaakte daardoor een stuk zoeter dan ik gewend was.
Erg smakelijk.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')