Bijna! Iedereen blij en ik heb vanavond nog de restjesquote:Op maandag 14 december 2015 04:04 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En nu maar hopen dat het een ieder gesmaakt heeft. Lege schalen neem ik aan?
[/sub]
Oh, goed idee!quote:Op maandag 14 december 2015 19:28 schreef Fancyschmancy het volgende:
Franse uiensoep met shiro miso voor extra hartigheid
Blegh, vieze leverworst. Vind jij die wel culinair verantwoord? Ik ben er sowieso niet zo'n fan van leverworst, maar ik vind van die grijze stuk beter te pruimen.quote:Op dinsdag 15 december 2015 01:39 schreef Iwanius het volgende:
Al een tijdje aan het acclimatiseren gewoon omdat het hier best gezellig is en...tis alweer dinsdagmorgen.
Kan het mij bommen als het al zo laat is. Het was cafe voedsel,het was al laat en het smaakte gewoon op dat tijdstip. Op zulke momenten moet je niet kieskeurig zijn vind ik.quote:Op dinsdag 15 december 2015 07:28 schreef derLudolf het volgende:
Blegh, vieze leverworst. Vind jij die wel culinair verantwoord?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |