Hij is mijn favo tandartsquote:Op donderdag 26 november 2015 18:43 schreef WheeleE het volgende:
Ik vond Matthew in het begin maar een vreemde vogel, maar ik ben hem gaandeweg steeds meer gaan waarderen
Lillianaquote:Op donderdag 26 november 2015 18:43 schreef roos85 het volgende:
Paar jaar geleden maakte iemand toch een regenboog taart met deze opdracht? Een Italiaanse. Was eigenlijk een finale kandidaat.
Dan mag hij van mij door.quote:
Ik heb wel een leuke soesjes maken met mn vader en beide niet doorhebben dat het deeg natuurlijk uitzet in de oven en je dus weinig nodig hebt. Wij hebben de hoeveelheden x4 gedaan rn kwamen er later pas achter dat dat wel erg veel soesjes waren we zijn uiteindelijk 3 keer terug naar de supermarkt gegaan om slagroom bij te kopen. We hebben toen ook de grootste moorkoppen allertijden gemaakt haha. Anders kwam t deeg niet opquote:Op donderdag 26 november 2015 18:39 schreef LPFAN het volgende:
Ik heb geen herinnering. schiet me niks te binnen iig.
ja dat wel maar als je zelf pasta maakt is het zacht terwijl als je het in een doos of zakje koopt is het hard.quote:Op donderdag 26 november 2015 18:44 schreef Karina het volgende:
[..]
Dan mag hij van mij door.
Al heb ik geen idee of dat kan. Die dingen zijn toch altijd hard? Als je zelf pasta maakt is het zacht.
Hahahaquote:Op donderdag 26 november 2015 18:44 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ik heb wel een leuke soesjes maken met mn vader en beide niet doorhebben dat het deeg natuurlijk uitzet in de oven en je dus weinig nodig hebt. Wij hebben de hoeveelheden x4 gedaan rn kwamen er later pas achter dat dat wel erg veel soesjes waren we zijn uiteindelijk 3 keer terug naar de supermarkt gegaan om slagroom bij te kopen. We hebben toen ook de grootste moorkoppen allertijden gemaakt haha. Anders kwam t deeg niet op
Ah jaquote:Op donderdag 26 november 2015 18:44 schreef franklop het volgende:
[..]
Lilliana
http://lilianabattle.com/lilianas-rainbow-cake/
jij mag door naar de finalequote:Op donderdag 26 november 2015 18:44 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ik heb wel een leuke soesjes maken met mn vader en beide niet doorhebben dat het deeg natuurlijk uitzet in de oven en je dus weinig nodig hebt. Wij hebben de hoeveelheden x4 gedaan rn kwamen er later pas achter dat dat wel erg veel soesjes waren we zijn uiteindelijk 3 keer terug naar de supermarkt gegaan om slagroom bij te kopen. We hebben toen ook de grootste moorkoppen allertijden gemaakt haha. Anders kwam t deeg niet op
Haha Naja, zo ben ik erachter gekomen hoe je een ei kunt testen of die rauw of gekookt is.... Mocht ze kapot slaan op mijn pa's hoofdquote:Op donderdag 26 november 2015 18:44 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ik heb wel een leuke soesjes maken met mn vader en beide niet doorhebben dat het deeg natuurlijk uitzet in de oven en je dus weinig nodig hebt. Wij hebben de hoeveelheden x4 gedaan rn kwamen er later pas achter dat dat wel erg veel soesjes waren we zijn uiteindelijk 3 keer terug naar de supermarkt gegaan om slagroom bij te kopen. We hebben toen ook de grootste moorkoppen allertijden gemaakt haha. Anders kwam t deeg niet op
Ja dat zeg ik Denk dat het uit het pakje gedroogd is? Weet nniet of je lasagna met 'verse' pasta kunt maken.quote:Op donderdag 26 november 2015 18:45 schreef Nizno het volgende:
[..]
ja dat wel maar als je zelf pasta maakt is het zacht terwijl als je het in een doos of zakje koopt is het hard.
Jij had zo een soesjestoren kunnen maken! carambouche? Of hoe heet dat.quote:Op donderdag 26 november 2015 18:44 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ik heb wel een leuke soesjes maken met mn vader en beide niet doorhebben dat het deeg natuurlijk uitzet in de oven en je dus weinig nodig hebt. Wij hebben de hoeveelheden x4 gedaan rn kwamen er later pas achter dat dat wel erg veel soesjes waren we zijn uiteindelijk 3 keer terug naar de supermarkt gegaan om slagroom bij te kopen. We hebben toen ook de grootste moorkoppen allertijden gemaakt haha. Anders kwam t deeg niet op
Kan heel goed, met vers gemaakte lasagne bladen Heb ik gedaanquote:Op donderdag 26 november 2015 18:47 schreef Karina het volgende:
[..]
Ja dat zeg ik Denk dat het uit het pakje gedroogd is? Weet nniet of je lasagna met 'verse' pasta kunt maken.
Hehe, dit topic maakt het kijken wel leuker hequote:Op donderdag 26 november 2015 18:47 schreef WheeleE het volgende:
Vóór ik dit topic(her)ontdekte nam ik de aflevering altijd op en keek ik het met 20 minuten vertraging na het koken zodat ik de reclames kan doorspoelen.
Wat een kokkie ben je tochquote:Op donderdag 26 november 2015 18:48 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Kan heel goed, met vers gemaakte lasagne bladen Heb ik gedaan
Absoluut! Het geeft een gevoel van saamhorigheidquote:Op donderdag 26 november 2015 18:48 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Hehe, dit topic maakt het kijken wel leuker he
Adriana Zumbo-torenquote:Op donderdag 26 november 2015 18:47 schreef Karina het volgende:
[..]
Jij had zo een soesjestoren kunnen maken! carambouche? Of hoe heet dat.
Mijn bechamel ging fout... Dat moet ik nog oefenenquote:
Oh ja die moet je natuurlijk dan ook zelf maken. Ik maak zelden lasagna, als ik het maak komt het uit een pakje natuurlijkquote:Op donderdag 26 november 2015 18:50 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Mijn bechamel ging fout... Dat moet ik nog oefenen
Ja ;p zeker omdat we het vaak eens zijnquote:Op donderdag 26 november 2015 18:49 schreef WheeleE het volgende:
[..]
Absoluut! Het geeft een gevoel van saamhorigheid
Ik ontken dat ik vandaag extra moeite heb gedaan om vóór de aflevering klaar te zijn met koken en eten...quote:Op donderdag 26 november 2015 18:51 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Ja ;p zeker omdat we het vaak eens zijn
Ik ben The Mentalist aan het Bingen....quote:Op donderdag 26 november 2015 18:52 schreef WheeleE het volgende:
[..]
Ik ontken dat ik vandaag extra moeite heb gedaan om vóór de aflevering klaar te zijn met koken en eten...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |