abonnement Unibet Coolblue
pi_163239532
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 13:29 schreef Micson het volgende:

[..]

Nou nou, 'janken' en 'boe fucking hoe', wat een taal. Zoen jij je moeder met die mond?

Ik hou niet van de informele taal waarmee de leiding constant mooi weer speelt en hippe teksten spuit, om daarna moord en brand te roepen. Natuurlijk kunnen ze niets zeker weten, weersvoorspelling is gebaseerd op kans, maar er waren al langere tijd tekenen dat er problemen aan zaten te komen. Wees gewoon realistisch, in plaats van eerst grappig te doen over 'lekker met de laarzen aan feesten in een beetje modder', en twee dagen later te roepen dat het festival in 'groot gevaar' is.

Ik weet ook dat sommige situaties overmacht zijn, maar een beetje oprechte communicatie met de bezoeker lijkt me geen onrealistische eis. Overigens steekt Jan Smeets bij een beenbreuk van de Foo Fighters wel een extra miljoentje in zijn zak, waar de bezoeker niets van terugziet. Dus als ik daar was geweest had ik daar inderdaad ook over 'gejankt'.
Ok, stel dat DTRH al verleden week had gezegd dat de parkeerterreinen dicht bleven en de campings op zaterdag pas opengingen (wat onzin is want verleden week was helemaal niet duidelijk dat het ZO erg zou regenen) maar goed, stel dat ze het wel hadden gedaan. En dan bleek het allemaal mee te vallen en de parkeerterreinen toch open te kunnen en de campings toch op donderdag al open. Dan had jij waarschijnlijk ook lopen klagen dat ze allemaal te voorbarig waren.

En wbt Pinkpop, had jij dan geld terug gewild ofzo? Je weet dat je bij een festival altijd de kans hebt op afzeggingen. En dat geld wat Smeets terugkreeg is waarschijnlijk gewoon in het artiestenbudget van het jaar erna gegaan.

Misschien moet je gewoon accepteren dat festivals niks voor jou zijn. Op npo 3 is gewoon een samenvatting van DTRH op tv hoor. Staat je bier ook nog eens lekker in de koelkast.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')