Helemaal gelijk, soms valt het gewoon vies tegen. Ik heb nog steeds een ervaring van 12 jaar terug op mijn netvlies staan. Eerste kerstdag, drouwenerzand, 1 of ander circus buffet, echt niet te doen, dan hebben we ook nog Preston Palace, 2 dagen ziek geweest.. En dan nog de nodige slechte ervaringen uit mijn kindertijd met Yankee Doodle..quote:Op zaterdag 5 december 2015 17:11 schreef Iwanius het volgende:
Nou weet je Mytec. Ik had best trek en wilde mijn maagje vullen en mijn eisen waren dus vrij laag in de vooravond en ik had geen zin om naar het restaurant van de Bijenkorf te gaan dus kun je zeggen dat gezien wat was uitgestald ik i.i.g genoeg keuze had en de kans dat ik mijn maagje kon vullen vrij groot was alleen...als je dan alles van dichtbij ziet,de bereiding,vervolgens nog het minst slecht uitziende aan gerechten neemt en zelfs die dus in smaak alleen al gewoon vies tegenvallen dan begrijp je dus dat het gewoon te duur is en ik beter naar mijn Kruiskade adresjes even had kunnen gaan en daar mijn maagje had kunnen vullen en zelfs lekkerder gegeten!
Oh ja en ik was veel goedkoper uit geweest
Klinkt als een Noorderling. Het wereldrestaurant 'Puur'in Emmen wel eens geprobeerd? Ik ben er twee keer geweest. Ondanks de 800 zitplaatsen vind ik het best ruim en je ervaart het niet als druk.quote:Op zaterdag 5 december 2015 18:49 schreef mytec het volgende:
[..]
Helemaal gelijk, soms valt het gewoon vies tegen. Ik heb nog steeds een ervaring van 12 jaar terug op mijn netvlies staan. Eerste kerstdag, drouwenerzand, 1 of ander circus buffet, echt niet te doen, dan hebben we ook nog Preston Palace, 2 dagen ziek geweest.. En dan nog de nodige slechte ervaringen uit mijn kindertijd met Yankee Doodle..
Edit: daarnaast vind ik Ni Hao Groningen bijvoorbeeld wel goed, of Sushi in het stadion van Utrecht was ook prima te doen. In de niet Sushi hoek, buffet restaurant- De Schoapwas (eext) ook lekker.
Dankjewel voor deze nee kende het niet, ben tegenwoordig niet vaak in Nederland maar inderdaad een noordeling ;-) Misschien maar een keer combineren met de dierentuin, daar ook in geen jaren meer geweest.quote:Op zaterdag 5 december 2015 19:24 schreef derLudolf het volgende:
Het wereldrestaurant 'Puur'in Emmen
ik van de spicy beef en de pepertjes in het andere gerecht ook niet echt heet. het branden niet na en de volgende dag ook geen "plezier".quote:Op zondag 6 december 2015 03:58 schreef Iwanius het volgende:
Nadat ik de zelf geschoten foto's van Bluezz & Golfer in het CUL FOK! Meet topic zag (14 november jl).bij het authentieke Sichuan Restaurant SānSān, besloot ik ook maar weer eens die kant op te gaan en mijzelf maar weer eens te verwennen
met die schotels die er in de foto's erg appetijtelijk uitzagen. Na het eten 'Miep' ontmoeten.
Heerlijk! Maar...mijn spicy beef schotel is helemaal niet zo heet als dat ik het gewend ben terwijl ik vooraf zei dat ik het traditioneel wil hebben dus "make me cry" of...ik ben zo verwend dat ik zelfs dit een beetje ontgroeid ben qua pittigheid.
Zie je wel...teveel bij de Thai gegeten en dan vallen andere keukens qua pittigheid in het niet. Desondanks heerlijk!
Mals vlees en uitstekende seasoning. Mijn eend was lekker,crispy en helemaal goed en een lekkere tegenhanger voor
mijn beef gerecht. De krab tenslotte was ook helemaal goed geprepareerd. Lekker krokant maar....beetje weinig vlees
vond ik. De schaal met de eend en de krab waren ook het eerst leeg en die werden dus opnieuw uitgevraagd i.c.m.
een verse kom witte rijst. Het is tenslotte zaterdagavond..
Je zat dus te genieten?
Ik werd niet teleurgesteld maar moet wel zeggen dat...als mensen hier gaan eten voor de eerste keer en nog nooit de echte Szechuan keuken hebben geproefd, bij een eerste kennismaking met de smaken van bijvoorbeeld zo een beefgerecht, zullen schrikken en het misschien zelfs vies zullen vinden omdat het zo hemelsbreed afwijkt in bereiding als smaak van de aangepaste 'westerse' Chinese keukens..
Nicequote:Op zondag 6 december 2015 03:58 schreef Iwanius het volgende:
Nadat ik de zelf geschoten foto's van Bluezz & Golfer in het CUL FOK! Meet topic zag (14 november jl).bij het authentieke Sichuan Restaurant SānSān, besloot ik ook maar weer eens die kant op te gaan en mijzelf maar weer eens te verwennen
met die schotels die er in de foto's erg appetijtelijk uitzagen. Na het eten 'Miep' ontmoeten.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Google Maps
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Restaurant SānSān
Hang 33
3011 GG Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Zo...menukaart erbij en de foto's van de gerechten die mij wel wat leken tijdens die eerder gehouden meet.
Hoef ik alleen maar te wijzen op de foto's wanneer de serveerster langskomt, zodat ze weet wat ik wil.
[ afbeelding ]
Zo de drank staat klaar (inclusief de eigen meegenomen Busta cassis) en even kijken of er nog wat leuks
in het CUL subforum staat vermeld na mijn laatste reactie.
[ afbeelding ]
Zo!...kijk...het is er nadat de Chinese serveerster mij eerder verbazend vroeg of ik wel heel zeker wist dat ik alle drie de schotels
wilde hebben aangezien ik in mijn eentje was. Nu weet ik waarom want het zijn geef ik toe grotere porties dan ik dacht.
Ach...als ik het niet op kan dan nemen we het gewoon mee. Maar eerst....
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wel even controleren of het er minstens zo goed uitziet als op de foto's. Nou...in het echt beter. Ik krijg hier een goed
gevoel bij....
[ afbeelding ]
Zo..beetje rijst in dat kommetje en gelijk wat van die heerlijk uitziende spicy beef i.c.m.eend erbij en dan happen maar. Oh ik kan
niet wachten..
Impressies / Op of aanmerkingen
Heerlijk! Maar...mijn spicy beef schotel is helemaal niet zo heet als dat ik het gewend ben terwijl ik vooraf zei dat ik het traditioneel wil hebben dus "make me cry" of...ik ben zo verwend dat ik zelfs dit een beetje ontgroeid ben qua pittigheid.
Zie je wel...teveel bij de Thai gegeten en dan vallen andere keukens qua pittigheid in het niet. Desondanks heerlijk!
Mals vlees en uitstekende seasoning. Mijn eend was lekker,crispy en helemaal goed en een lekkere tegenhanger voor
mijn beef gerecht. De krab tenslotte was ook helemaal goed geprepareerd. Lekker krokant maar....beetje weinig vlees
vond ik. De schaal met de eend en de krab waren ook het eerst leeg en die werden dus opnieuw uitgevraagd i.c.m.
een verse kom witte rijst. Het is tenslotte zaterdagavond..
Je zat dus te genieten?
Ik werd niet teleurgesteld maar moet wel zeggen dat...als mensen hier gaan eten voor de eerste keer en nog nooit de echte Szechuan keuken hebben geproefd, bij een eerste kennismaking met de smaken van bijvoorbeeld zo een beefgerecht, zullen schrikken en het misschien zelfs vies zullen vinden omdat het zo hemelsbreed afwijkt in bereiding als smaak van de aangepaste 'westerse' Chinese keukens..
Hoe zag je tafel eruit na afloop Harry?
[ afbeelding ]
Dit keer niet de twee ronde van de eend helemaal kunnen opeten maar voor de rest heb ik het denk ik in mijn eentje
niet slecht gedaan qua eten.
[ afbeelding ]
Cijfer?
8 / 10
Na afloop even acclimatiseren op een terras in de buurt en 'Miep' belt even.
ik heb spleetogen. Bij mij zouden ze zich niet inhouden hopelijkquote:Op zondag 6 december 2015 15:57 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Nice
Ben er vrij zeker van dat de Sizzling Beef qua pittigheid wat vlakker gehouden is hoor. Dat was hij, ondanks aandringen, op de meet ook.
Was jij al eens bij Kimchi in Den Haag geweest? Bij Rabbijn Maarssenpleinquote:Op zondag 6 december 2015 17:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb spleetogen. Bij mij zouden ze zich niet inhouden hopelijk
Door al die enthousiaste verhalen moet ik nu ook een keer dat restaurant gaan bezoeken!
Yes, zeker eens doen! Heerlijk en onbeperkt eten en drinken bestellen voor dacht 27,50.quote:Op zondag 6 december 2015 17:48 schreef Molo het volgende:
[..]
Was jij al eens bij Kimchi in Den Haag geweest? Bij Rabbijn Maarssenplein
Viel mij ook opquote:Op dinsdag 8 december 2015 07:40 schreef FutureFairytale het volgende:
Go Tan chilisaus en Hela curry!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |