quote:
Geen flauw idee maar zal het hem eens vragen. Je hebt trouwens twee verschillende soorten.
quote:
Op donderdag 24 december 2015 08:03 schreef Tinkepink het volgende:Hé FG noodlebar was ik gisteren ook. Wilde eigenlijk naar Foodlabs, maar was alleen en het was wel erg stil binnen (rond lunchtijd), dus toen maar gewoon noodles.
Stilte voor de storm want in de avond is het nokvol en met deze beide Kerstdagen sowieso ook.
quote:
Nee, ben niet zo vodka minded dat tegenwoordig ook hip is net zo als dat drinken van gin-tonic.
Ik heb wat glaasjes uit die fles champagne genomen en daarna overgestapt op de cola.
quote:
Kijk...iemand die tenminste goed leest.
quote:
Op donderdag 24 december 2015 15:52 schreef megamandy het volgende:Is dit qua Waygu vlees dan een normale portie waar je dus ¤45,- voor moet betalen? Of krijg jij meer
Want voor zo iets exclusiefs vind ik die prijs dan helemaal niet duur.
Porties die voor mij worden bereid zijn altijd groter dan normaal (maar betaal er ook gewoon voor)...en deze kost
gewoon ¤ 100,-. Normaliter krijg je voor ¤45,- onderstaand formaat bij Labs & FG:
quote:
De Rotterdamse sterrenchef François Geurds stapt in de oliebollen. Smulpapen kunnen op 31 december vanaf 10 uur terecht bij FG Noodle Bar aan de Katshoek voor een culinair verantwoord bolletje.
De bol onderscheidt zich van traditionele bollen door het beslag en het gebruik van Aziatische kruiden
,,
De bol onderscheidt zich van traditionele bollen door het beslag en het gebruik van Aziatische kruiden. Hij krijgt een hartige bite, maar past toch perfect bij een glas bubbels,'' zegt Geurds.
Hij zegt de kunst van het oliebollen bakken te hebben afgekeken van zijn vader. ,,
Op oudejaarsdag dekte hij de hele keuken af met oude kranten en sloeg dan aan het bakken. Heerlijk, zo'n oliebol of appelbeignet, maar na al die jaren is het eens tijd voor een andere variant.''
Geurds zegt op oudejaarsdag door te gaan tot het beslag op is. ,,
En als er dan nog klanten staan, bakken we nog meer.''
De 'sterrenbol' kost 1,35 euro, waarvan 10 cent naar de voedselbank gaat.
© AD 2015
Grappig dit want werd zondag pas besloten onder het eten. Oh ja en FG Noodlebar is maar open tot....21:00 uur
uiterlijk! En die oliebol?......
(...omdat ik weet wat het is en ja..hij is rond..)quote:
Grappig dit aangezien het mijn cocktail is die eergisteren in de vooravond speciaal voor mij werd bereid gewoon omdat ik de bartender opdracht gaf voor mij een pre kerst cocktail te maken ongeacht de prijs. Eerst kreeg ik een 'groene' en daarna dus waarmee nu geadverteerd wordt. Logisch want die fotograaf van HUGH vroeg of hij een foto mocht nemen van de laatste cocktail met zijn....iPhone..
Oké .........lang op gewacht maar hier is de "Kerst surprise"
Waar?
© Dailymail UK. © Elizabethonfood. Restaurant Gordon RamsayRoyal Hospital Road 68,
London SW3 4HP, England
De champagnekaart,uiteraard alles in Britse ponden, en ik zie zelfs een van mijn lievelingschampagnes die ik ooit naar Fitzgerald in Rotterdam meenam en voor veel gedoe zorgde. © Gordon Ramsay.
1 van de menukaarten van Gordon Ramsay's restaurant.
Ook niet verkeerd als afsluiter.Wat at / dronk je?
Jaaaa....deze werd het ondanks dat ik'm natuurlijk ken en zelf in huis heb.
Het is gewoon een hele goede champagne!
Gordon Ramsay's Pressed foie gras with green apples, turnips, watercress
and smoked duck. Oh...wat is dit perfect in samenstelling.Wat een subtiliteit
ondanks de eenvoud! Topper!
Gordon Ramsay's Salmon Sashimi topped with roe and wrapped with seaweed,.
Mwah...niet te vergelijken met het vorige gerecht maar gewoon goed en lekker
maar weinig verheffends.
Gordon Ramsay's mini Scotch Eggs. Oh....wat is dit niet alleen fraai in opmaak/presentatie maar ook gewoon lekker!
Gordon Ramsay's steak tartare. Ik moest en zou deze uitproberen hoe erg het
ook tussen de andere gangen vloekten. Was geen slechte zet i.i.g.
Deze Blanc de Blanc werd mij aanbevolen en eerlijk is eerlijk: Hij is/was erg elegant
in de mond,fris en een lange afdronk
Gordon Ramsay's amuse bouche of baked potato mousseline, smoked egg
yolk with Parmesan cheese foam and black truffle.Fantastische amuse die
er niet alleen spannend uitziet maar ook een geweldige lekkere binnenkomer is.
Gordon Ramsay's fillets of Dover sole poached with parsley milk, purslane and beurre noisette.
Simpel in opmaak en zo puur en fijn in smaak.Topper!
Gordon Ramsay's Isle of Gigha halibut with Atlantic King crab, cauliflower couscous,
finger lime and Ras el Hanout infused broth. Prachtig gerecht en in smaak "to die for".
Topper!
Voor mij totaal onbekend maar bleek achteraf een geweldige (prijzige vooral!)
wijn te zijn (uit een fantastisch wijnjaar!) die perfect aansloot bij de volgende
gangen. Een rijke volle wijn met een inkt rode kleur i.c.m. een rijke boquet
van aromatische geuren van verschillende fruitsoorten die in de mond helemaal
tot uiting komen.
De rode 1981, de Blanc de blanc 2007 en totslot rechts de Jacquesson uit 2002.
Gordon Ramsay's buttered and truffled homemade linguine Een heerlijk gerechtje met die creme
achtige saus van Parmezaanse kaas met daarop Périgord truffel. Heerlijk!
Gordon Ramsay's Ravioli Of Lobster. Fraaie opmaak,juiste smaakverhouding tussen de langoustine en zalm,
gewoonweg top!
Gordon Ramsay's Honeycomb ring lemon parfait. Kunstige opmaak als dessert en "to die for".
Gordon Ramsay's Truffle Dumplings. Oh...zowel in aanzien als in smaak geweldig!
Gordon Ramsay's rosewater Turkish delight i.c.m.
Gordon Ramsay's peanut brittle en...
Gordon Ramsay's iced white chocolate bonbons! "To die for!"
Gordon Ramsay's Japanese Sencha tea als afsluiter van de meer dan geslaagde avond!Impressies / Op of aanmerkingenDe onderschriften bij de foto's zeggen volgens mij genoeg en wel dat ik verrast ben geweest,meer dan ik hoopte kreeg en niets maar dan ook niets op te merken had over Gordon Ramsay's vlaggenschip in London met zijn 3 Michellen sterren. Zelfs het gegeven dat men per tafel meer dan 1 ober ter beschikking heeft zodat er niets maar dan ook niets aan je zal ontbreken mag niet als storend of overdreven worden ervaren.
Dus je zou hier best weer langs willen komen voor een hapje en een drankje?Was het maar zo makkelijk. Als dat zo was dan zit ik hier bijna elke dag voor de lunch en diner de komende tijd.
Cijfer?
10 / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2015 00:52:42 ]