abonnement Unibet Coolblue
pi_158511012
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 07:18 schreef Grutsk het volgende:
Wow, die 'tompouce' ziet er mooi uit. Wat zit er allemaal in?
Geen flauw idee maar zal het hem eens vragen. Je hebt trouwens twee verschillende soorten.



quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 08:03 schreef Tinkepink het volgende:
Hé FG noodlebar was ik gisteren ook. Wilde eigenlijk naar Foodlabs, maar was alleen en het was wel erg stil binnen (rond lunchtijd), dus toen maar gewoon noodles.
Stilte voor de storm want in de avond is het nokvol en met deze beide Kerstdagen sowieso ook.

quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 09:15 schreef mytec het volgende:
Iwanius jij gaat me toch niet vertellen dat je die redbull vodka drinkt he!
Nee, ben niet zo vodka minded dat tegenwoordig ook hip is net zo als dat drinken van gin-tonic.
Ik heb wat glaasjes uit die fles champagne genomen en daarna overgestapt op de cola.

quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:50 schreef MutedFaith het volgende:
Maar zo te lezen was t ook niet de linksbuiten van Feyenoord die jarig was. Maar iemand in dat gezelschap.
Kijk...iemand die tenminste goed leest.

quote:
17s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:52 schreef megamandy het volgende:

Is dit qua Waygu vlees dan een normale portie waar je dus ¤45,- voor moet betalen? Of krijg jij meer :P Want voor zo iets exclusiefs vind ik die prijs dan helemaal niet duur.
Porties die voor mij worden bereid zijn altijd groter dan normaal (maar betaal er ook gewoon voor)...en deze kost
gewoon ¤ 100,-. Normaliter krijg je voor ¤45,- onderstaand formaat bij Labs & FG:



quote:


De Rotterdamse sterrenchef François Geurds stapt in de oliebollen. Smulpapen kunnen op 31 december vanaf 10 uur terecht bij FG Noodle Bar aan de Katshoek voor een culinair verantwoord bolletje.

De bol onderscheidt zich van traditionele bollen door het beslag en het gebruik van Aziatische kruiden

,,De bol onderscheidt zich van traditionele bollen door het beslag en het gebruik van Aziatische kruiden. Hij krijgt een hartige bite, maar past toch perfect bij een glas bubbels,'' zegt Geurds.

Hij zegt de kunst van het oliebollen bakken te hebben afgekeken van zijn vader. ,,Op oudejaarsdag dekte hij de hele keuken af met oude kranten en sloeg dan aan het bakken. Heerlijk, zo'n oliebol of appelbeignet, maar na al die jaren is het eens tijd voor een andere variant.''

Geurds zegt op oudejaarsdag door te gaan tot het beslag op is. ,,En als er dan nog klanten staan, bakken we nog meer.'' De 'sterrenbol' kost 1,35 euro, waarvan 10 cent naar de voedselbank gaat.
© AD 2015
:D Grappig dit want werd zondag pas besloten onder het eten. Oh ja en FG Noodlebar is maar open tot....21:00 uur
uiterlijk! En die oliebol?...... :X (...omdat ik weet wat het is en ja..hij is rond..)

quote:
Grappig dit aangezien het mijn cocktail is die eergisteren in de vooravond speciaal voor mij werd bereid gewoon omdat ik de bartender opdracht gaf voor mij een pre kerst cocktail te maken ongeacht de prijs. Eerst kreeg ik een 'groene' en daarna dus waarmee nu geadverteerd wordt. Logisch want die fotograaf van HUGH vroeg of hij een foto mocht nemen van de laatste cocktail met zijn....iPhone..



Oké .........lang op gewacht maar hier is de "Kerst surprise" *O* *O* *O*



Waar?




© Dailymail UK.


© Elizabethonfood.



Restaurant Gordon Ramsay
Royal Hospital Road 68,
London SW3 4HP, England


De champagnekaart,uiteraard alles in Britse ponden, en ik zie zelfs een van mijn lievelingschampagnes die ik ooit naar Fitzgerald in Rotterdam meenam en voor veel gedoe zorgde.


© Gordon Ramsay.
1 van de menukaarten van Gordon Ramsay's restaurant.



Ook niet verkeerd als afsluiter.


Wat at / dronk je?


Jaaaa....deze werd het ondanks dat ik'm natuurlijk ken en zelf in huis heb.
Het is gewoon een hele goede champagne!



Gordon Ramsay's Pressed foie gras with green apples, turnips, watercress
and smoked duck.
Oh...wat is dit perfect in samenstelling.Wat een subtiliteit
ondanks de eenvoud! Topper!



Gordon Ramsay's Salmon Sashimi topped with roe and wrapped with seaweed,.
Mwah...niet te vergelijken met het vorige gerecht maar gewoon goed en lekker
maar weinig verheffends.



Gordon Ramsay's mini Scotch Eggs. Oh....wat is dit niet alleen fraai in opmaak/presentatie maar ook gewoon lekker!



Gordon Ramsay's steak tartare. Ik moest en zou deze uitproberen hoe erg het
ook tussen de andere gangen vloekten. Was geen slechte zet i.i.g.



Deze Blanc de Blanc werd mij aanbevolen en eerlijk is eerlijk: Hij is/was erg elegant
in de mond,fris en een lange afdronk



Gordon Ramsay's amuse bouche of baked potato mousseline, smoked egg
yolk with Parmesan cheese foam and black truffle
.Fantastische amuse die
er niet alleen spannend uitziet maar ook een geweldige lekkere binnenkomer is.



Gordon Ramsay's fillets of Dover sole poached with parsley milk, purslane and beurre noisette.
Simpel in opmaak en zo puur en fijn in smaak.Topper!



Gordon Ramsay's Isle of Gigha halibut with Atlantic King crab, cauliflower couscous,
finger lime and Ras el Hanout infused broth.
Prachtig gerecht en in smaak "to die for".
Topper!



Voor mij totaal onbekend maar bleek achteraf een geweldige (prijzige vooral!)
wijn te zijn (uit een fantastisch wijnjaar!) die perfect aansloot bij de volgende
gangen. Een rijke volle wijn met een inkt rode kleur i.c.m. een rijke boquet
van aromatische geuren van verschillende fruitsoorten die in de mond helemaal
tot uiting komen.



De rode 1981, de Blanc de blanc 2007 en totslot rechts de Jacquesson uit 2002.



Gordon Ramsay's buttered and truffled homemade linguine Een heerlijk gerechtje met die creme
achtige saus van Parmezaanse kaas met daarop Périgord truffel. Heerlijk!



Gordon Ramsay's Ravioli Of Lobster. Fraaie opmaak,juiste smaakverhouding tussen de langoustine en zalm,
gewoonweg top!



Gordon Ramsay's Honeycomb ring lemon parfait. Kunstige opmaak als dessert en "to die for".



Gordon Ramsay's Truffle Dumplings. Oh...zowel in aanzien als in smaak geweldig!



Gordon Ramsay's rosewater Turkish delight i.c.m.


Gordon Ramsay's peanut brittle en...


Gordon Ramsay's iced white chocolate bonbons! "To die for!"



Gordon Ramsay's Japanese Sencha tea als afsluiter van de meer dan geslaagde avond!


Impressies / Op of aanmerkingen

De onderschriften bij de foto's zeggen volgens mij genoeg en wel dat ik verrast ben geweest,meer dan ik hoopte kreeg en niets maar dan ook niets op te merken had over Gordon Ramsay's vlaggenschip in London met zijn 3 Michellen sterren. Zelfs het gegeven dat men per tafel meer dan 1 ober ter beschikking heeft zodat er niets maar dan ook niets aan je zal ontbreken mag niet als storend of overdreven worden ervaren.

Dus je zou hier best weer langs willen komen voor een hapje en een drankje?

Was het maar zo makkelijk. Als dat zo was dan zit ik hier bijna elke dag voor de lunch en diner de komende tijd.

Cijfer?
10
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2015 00:52:42 ]
  vrijdag 25 december 2015 @ 06:01:42 #277
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158513483
Oh wow zeg, ziet er geweldig uit!

Wat is het 'groen' op die steak tartare nou?

En jammer dat je de coquilles van Isle of Skye niet nam/kon nemen, die zijn zo verschrikkelijk lekker O+

Al ziet echt werkelijk elk gerecht er heerlijk uit man, top!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158513533
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 06:01 schreef Molo het volgende:
Oh wow zeg, ziet er geweldig uit!

Wat is het 'groen' op die steak tartare nou?

lijkt op oostindische kers
  vrijdag 25 december 2015 @ 07:12:37 #279
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158513546
Ik wil de mini Scotch eggs!!! O+

En dat Turks fruit ziet er ook fantastisch uit zeg!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 25 december 2015 @ 07:18:59 #280
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158513563
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 07:03 schreef computergirl het volgende:

[..]

lijkt op oostindische kers
Bij google check lijkt dit er inderdaad op. Klinkt als erg lekker erbij :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 25 december 2015 @ 07:21:19 #281
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158513570
Om de eoa reden zou ik zulk mooi, verfijnd eten niet verwacht hebben bij Ramsey. Het zal al dat gevloek zijn ofzo. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 25 december 2015 @ 07:31:26 #282
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158513589
Ik ook niet hoor, dacht dat hij wat grover (niet Jamie Oliver stijl, maar toch grover) kookte.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 25 december 2015 @ 09:19:45 #283
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_158514316
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 07:31 schreef Molo het volgende:
Ik ook niet hoor, dacht dat hij wat grover (niet Jamie Oliver stijl, maar toch grover) kookte.
ja, beef wellingtons enzo. Komt door hells kitchen denk ik. Maar dit ziet er allemaal super uit inderdaad! ^O^
pi_158514637
Ziet er erg goed uit! vooral de dumplings en scotched eggs zien er F*cking delicious uit! Steak tartare heeft wel erg veel groen bovenop, qua presentatie. Hij is ook niet zuinig met de truffel!
pi_158514690
Zo zie je maar weer wat van karikatuur hij van zichzelf neer zet op tv. Ziet er echt 'to die for' uit allemaal. Vreselijk jaloers op je nu. :6
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_158514762
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 07:21 schreef Isegrim het volgende:
Om de eoa reden zou ik zulk mooi, verfijnd eten niet verwacht hebben bij Ramsey. Het zal al dat gevloek zijn ofzo. :D
misschien staat hij daar zelf helemaal nooit in de keuken maar is alleen zijn naam (en financiering) gekoppeld?
  vrijdag 25 december 2015 @ 09:55:38 #287
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158514849
Misschien omdat zij hier kookt, niet Ramsay? Head chef van Gordon Ramsay Restaurant is Clare Smyth:



(maar goed, Ramsay kan het ook wel. Ik snap niet zo goed dat jullie hem met Jamie vergelijken. Die twee koken echt in een different league. En zijn irl ook als water en vuur)
pi_158514955
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 09:55 schreef RobinOok het volgende:
Misschien omdat zij hier kookt, niet Ramsay? Head chef van Gordon Ramsay Restaurant is Clare Smyth:

[ afbeelding ]

(maar goed, Ramsay kan het ook wel. Ik snap niet zo goed dat jullie hem met Jamie vergelijken. Die twee koken echt in een different league. En zijn irl ook als water en vuur)
Ramsay lijkt me een erg vakkundige chef, echter heeft hij door kitchen nightmares/hell's kitchen het schreeuwerige imago gekregen. Echter had hij in die series ook alle reden om zo te keer te gaan, blijft vermakelijk vooral kitchen nightmares, waar hij in het begin gewoon meerdere malen bijna vergiftigd werd door de kok. Maar natuurlijk kan hij niet overal zelf de leiding hebben, hij heeft dus natuurlijk een staff dat ook zonder hem minstens zo goed is. https://en.wikipedia.org/(...)ted_by_Gordon_Ramsay
Aardig wat Michelin sterretjes zo te zien.
pi_158515004
Ik heb wat kookboeken van Ramsey en daar staan echt geweldig verfijnde gerechten in. Volgens mij vindt hij Jamie ook niet echt een goede kok, of het is een beetje een act. Weet niet.


Over links- en rechtshandige koks. :D

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2015 10:13:03 ]
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:25:13 #290
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158515338
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 09:55 schreef RobinOok het volgende:
Misschien omdat zij hier kookt, niet Ramsay? Head chef van Gordon Ramsay Restaurant is Clare Smyth:

[ afbeelding ]

(maar goed, Ramsay kan het ook wel. Ik snap niet zo goed dat jullie hem met Jamie vergelijken. Die twee koken echt in een different league. En zijn irl ook als water en vuur)
Omdat ik hem vaker wat robuuster gerechten heb zien maken dan verfijnde, that's why

Nooit bij hem gegeten dus daar kan ik niet over oordelen
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:47:11 #291
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_158515697
Wat een gerechten, en wat een ervaring moet dit geweest zijn O+ Prachtig O+
Half bezopen is weggegooid geld.
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:49:43 #292
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158515745
Zeg, Iwanius, hoe lang hebben Miep en jij verkering?
pi_158516002
Gordon heeft met zijn restaurants totaal onwijs veel sterren, het meeste van Amerika. Misschien wel vd wereld. Komt niet zomaar aangewaaid. Ik vind em juist sympathiek en toegewijd, kijk denk andere programma's van em.

En niks mis met Jamie ook O+ Dat hij niet zou kunnen koken slaat nergens op.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 25 december 2015 @ 12:27:32 #294
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158517848
Erg lekkere gerechten daar bij die tent van Ramsay. Zou graag een aantal ervan nuttigen en inderdaad is Clare Smyth ongeveer de absolute top van de UK. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158518074
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Gordon heeft met zijn restaurants totaal onwijs veel sterren, het meeste van Amerika. Misschien wel vd wereld. Komt niet zomaar aangewaaid. Ik vind em juist sympathiek en toegewijd, kijk denk andere programma's van em.

En niks mis met Jamie ook O+ Dat hij niet zou kunnen koken slaat nergens op.
The F-word O+

Laatst een docu gezien over de carričre van Ramsay. Veel respect voor die man hoor.

Tof verslag Iwanius!
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_158518928
quote:
6s.gif Op vrijdag 25 december 2015 00:41 schreef Iwanius het volgende:

Oké .........lang op gewacht maar hier is de "Kerst surprise" *O* *O* *O*

[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
© Dailymail UK.


[ afbeelding ] © Elizabethonfood.

[ afbeelding ]

Restaurant Gordon Ramsay
Royal Hospital Road 68,
London SW3 4HP, England

[ afbeelding ]
De champagnekaart,uiteraard alles in Britse ponden, en ik zie zelfs een van mijn lievelingschampagnes die ik ooit naar Fitzgerald in Rotterdam meenam en voor veel gedoe zorgde.


[ afbeelding ] © Gordon Ramsay.
1 van de menukaarten van Gordon Ramsay's restaurant.


[ afbeelding ]
Ook niet verkeerd als afsluiter.


Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
Jaaaa....deze werd het ondanks dat ik'm natuurlijk ken en zelf in huis heb.
Het is gewoon een hele goede champagne!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Pressed foie gras with green apples, turnips, watercress
and smoked duck.
Oh...wat is dit perfect in samenstelling.Wat een subtiliteit
ondanks de eenvoud! Topper!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Salmon Sashimi topped with roe and wrapped with seaweed,.
Mwah...niet te vergelijken met het vorige gerecht maar gewoon goed en lekker
maar weinig verheffends.


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's mini Scotch Eggs. Oh....wat is dit niet alleen fraai in opmaak/presentatie maar ook gewoon lekker!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's steak tartare. Ik moest en zou deze uitproberen hoe erg het
ook tussen de andere gangen vloekten. Was geen slechte zet i.i.g.


[ afbeelding ]
Deze Blanc de Blanc werd mij aanbevolen en eerlijk is eerlijk: Hij is/was erg elegant
in de mond,fris en een lange afdronk


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's amuse bouche of baked potato mousseline, smoked egg
yolk with Parmesan cheese foam and black truffle
.Fantastische amuse die
er niet alleen spannend uitziet maar ook een geweldige lekkere binnenkomer is.


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's fillets of Dover sole poached with parsley milk, purslane and beurre noisette.
Simpel in opmaak en zo puur en fijn in smaak.Topper!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Isle of Gigha halibut with Atlantic King crab, cauliflower couscous,
finger lime and Ras el Hanout infused broth.
Prachtig gerecht en in smaak "to die for".
Topper!


[ afbeelding ]
Voor mij totaal onbekend maar bleek achteraf een geweldige (prijzige vooral!)
wijn te zijn (uit een fantastisch wijnjaar!) die perfect aansloot bij de volgende
gangen. Een rijke volle wijn met een inkt rode kleur i.c.m. een rijke boquet
van aromatische geuren van verschillende fruitsoorten die in de mond helemaal
tot uiting komen.


[ afbeelding ]
De rode 1981, de Blanc de blanc 2007 en totslot rechts de Jacquesson uit 2002.


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's buttered and truffled homemade linguine Een heerlijk gerechtje met die creme
achtige saus van Parmezaanse kaas met daarop Périgord truffel. Heerlijk!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Ravioli Of Lobster. Fraaie opmaak,juiste smaakverhouding tussen de langoustine en zalm,
gewoonweg top!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Honeycomb ring lemon parfait. Kunstige opmaak als dessert en "to die for".


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Truffle Dumplings. Oh...zowel in aanzien als in smaak geweldig!


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's rosewater Turkish delight i.c.m.

[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's peanut brittle en...

[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's iced white chocolate bonbons! "To die for!"


[ afbeelding ]
Gordon Ramsay's Japanese Sencha tea als afsluiter van de meer dan geslaagde avond!


Impressies / Op of aanmerkingen

De onderschriften bij de foto's zeggen volgens mij genoeg en wel dat ik verrast ben geweest,meer dan ik hoopte kreeg en niets maar dan ook niets op te merken had over Gordon Ramsay's vlaggenschip in London met zijn 3 Michellen sterren. Zelfs het gegeven dat men per tafel meer dan 1 ober ter beschikking heeft zodat er niets maar dan ook niets aan je zal ontbreken mag niet als storend of overdreven worden ervaren.

Dus je zou hier best weer langs willen komen voor een hapje en een drankje?

Was het maar zo makkelijk. Als dat zo was dan zit ik hier bijna elke dag voor de lunch en diner de komende tijd.

Cijfer?
10
/ 10
Dat ziet er wel echt fantastisch uit, is het zo moeilijk om hier een tafel te krijgen dan?
May you never steal, lie or cheat. But if you have to steal, then steal away my sorrows. If you have to lie, then lie with me all the nights of our life. If you have to cheat, then cheat death because I don't want to live a day without you
pi_158523450
Wat een tof verslag! Die gerechten van Ramsay zien er echt geweldig uit!
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_158524518
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 06:01 schreef Molo het volgende:
Oh wow zeg, ziet er geweldig uit!

Wat is het 'groen' op die steak tartare nou?
Oost-Indische kers

quote:
En jammer dat je de coquilles van Isle of Skye niet nam/kon nemen, die zijn zo verschrikkelijk lekker O+
Ja..ik moest ergens een keuze maken en die leken mij nou net niks. Weet niet want hoeveel verschillende bereidingen van en met coquilles ben ik nu al in mijn leven tegengekomen? Op een bepaalt moment heb je dan wel zo een beetje alle smaakcombinaties wel gehad en kan het dus alleen maar tegenvallen...toch?
pi_158524577
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 07:21 schreef Isegrim het volgende:
Om de eoa reden zou ik zulk mooi, verfijnd eten niet verwacht hebben bij Ramsey. Het zal al dat gevloek zijn ofzo. :D
Ramsay en niet verfijnt eten.... :{ Het is een vrij orthodoxe chef-kok geweest in zijn prime en dat heeftie weer geleerd/afgekeken/in gedrild door zijn leermeester Marco Pierre White, die helemaal het enfant terrible van de culinaire wereld was in zijn prime. Kijk maar eens op Youtube op beide namen toen zij aan de weg timmerden. Vooral wanneer Marco Pierre White een jonge Gordon bij hem in de keuken had werken en voor de allergrootste Franse chefs kookte.
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:18:42 #300
62913 Blik
The one and Only!
pi_158524618
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:11 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Oost-Indische kers

[..]

Ja..ik moest ergens een keuze maken en die leken mij nou net niks. Weet niet want hoeveel verschillende bereidingen van en met coquilles ben ik nu al in mijn leven tegengekomen? Op een bepaalt moment heb je dan wel zo een beetje alle smaakcombinaties wel gehad en kan het dus alleen maar tegenvallen...toch?
Of, des te uitzonderlijker het kan zijn als het toch een "to die for" gerecht blijkt te zijn... Toch?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')