FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Whatever gate #14] Sonja Silva: Van kiwimaag naar meloen
miss_dynastievrijdag 13 november 2015 @ 14:38
De hoofdrolspelers:
8u6Pm.jpg4944_Pyke%20Pos.jpgjesus-bleu-mauve.jpg

Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (ťťn maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (ťn week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V
November2014 - "Ja, ik wil (voor de vierde keer)!" http://www.rtlnieuws.nl/b(...)-het-huwelijksbootje

Een overzicht van Sonja's klachten en ziektes

De opsomming tot nu toe:
- Hoogsensitiviteit
- Slaapaanvallen
- ME
- In- en door slaapstoornis
- ADHD
- Bijna doodervaring
- Hoogtevrees
- Artrose
- slaapapneu
- emo eter (ook wel BED Binge Eating Disorder genoemd )
- Breukje in middenrif
- GBP (2015, te volgen op www.iglossy.nl )


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dť reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieŽn voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiŽle tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
quote:
Sonja Silva toch weer in het huwelijksbootje

Drie keer eerder liep haar huwelijk uit op een scheiding waarna de voormalige TMF-vj Sonja Silva riep nůůit meer iemand haar jawoord te geven. Tot 1 november vorig jaar dan, waarop ze met haar nieuwe vlam Pyke Pos in het huwelijksbootje stapte.

De 38-jarige Sonja Silva was er na haar scheiding van Declan Vermaat in 2012 helemaal klaar mee. Voor de derde keer was haar huwelijk op de klippen gelopen. Het boterbriefje ging slechts vier maanden mee. Voor Sonja hoefde al dat getrouw niet meer. "Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", aldus een vastberaden Sonja Silva destijds in een gesprek met radiozender Fun X.

Dat 'nooit' bleek toch iets minder definitief. Op 1 november 2014 zegt Sonja ja tegen haar nieuwe vlam Pyke Pos, de Friese blonde god uit het vierde seizoen van X Factor, en daarmee is haar vierde huwelijk een feit.

De twee hebben het naar eigen zeggen klein gehouden. Pyke laat aan RTL Boulevard weten dat het 'een heel mooie dag' was.

Of Sonja in Pyke dan eindelijk de ware heeft gevonden moet nog blijken. Voorlopig hebben de twee het samen goed.

Sonja Silva was eerder getrouwd met opnameleider Eddy Stuy, Dirk-Jan Leenen en dus Declan Vermaat.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 28-10-2012 om 19:49:25 Hellendoorn. Zucht... Meteen even wat angsten overwonnen. Was er nou toch. #metbloedzweetentranen #kapotmoe #zo voldaan http://t.co/AmcsVRj8 reageer retweet
megamandyvrijdag 13 november 2015 @ 14:41
quote:
10s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:10 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Relatiebeheer is nieuw voor 'ober'?
quote:
Sonja Pos-Silva Christian Host&PR New York Film Academy Cafe Reallife blogger sonjasilva.nl & iglossy.nl #food #beauty #fashion #health [email protected] sonjasilva.nl
Dit staat op haar instagram als beschrijving, die relatiebeheer is dus PR :')

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:37 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ook echt hŤ.... zo'n review schrijven http://www.sonjasilva.nl/review-magnesiumolie/
En dan zo'n tekst onder het plaatje zetten, het plaatje heet ook "Fleje met nogwat" (ja, de s ontbreekt), het is gewoon onbeschoft, en het maakt je review direct onbetrouwbaar.
Deze review kan ik niet eens vinden als ik haar blog gewoon bezoek, dan is alles leeg :') Ja, een test en allemaal fotos bij "pics" maar review is voor mij ook leeg.
Ze schrijft wel review goed :Y
Stormqueenvrijdag 13 november 2015 @ 14:43
Revieuw O+ klau O+
megamandyvrijdag 13 november 2015 @ 14:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:43 schreef Stormqueen het volgende:
Revieuw O+ klau O+
Ohgod die was ik vergeten :'( o|O
girlnextdoor.vrijdag 13 november 2015 @ 15:03
Die lunch :') Zo duidelijk dat Son niet weet waar ze mee bezig is.
CherryLipsvrijdag 13 november 2015 @ 15:11
Mooie foto's ook, zo met de telefoon gemaakt boven een kleedje.
Pisces29vrijdag 13 november 2015 @ 16:54
"Gezegend meisje". 100 kilo meisje.

Sowieso verkleinwoorden.
IJsdraakjevrijdag 13 november 2015 @ 18:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:43 schreef Stormqueen het volgende:
Revieuw O+ klau O+
O+
Mulamaandag 23 november 2015 @ 18:51
w01bi9.jpg15hhmrp.jpg

Ze ziet er goed uit! Wat een verschil in haar gezicht!
Pisces29maandag 23 november 2015 @ 18:53
Ze past wel het Tell-Sell trucje goed toe: before nukkig smoelwerk, after blij.
Ceemaandag 23 november 2015 @ 18:58
Decision. Met een e.
Verder een goede vooruitgang maar godallemachtig die tattoo?
CherryLipsmaandag 23 november 2015 @ 19:52
Wat een verschil :o
rubbereendmaandag 23 november 2015 @ 20:00
quote:
10s.gif Op maandag 23 november 2015 18:53 schreef Pisces29 het volgende:
Ze past wel het Tell-Sell trucje goed toe: before nukkig smoelwerk, after blij.
en bij de after foto wel rechtop gaan staan
Leandramaandag 23 november 2015 @ 20:12
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:00 schreef rubbereend het volgende:

[..]

en bij de after foto wel rechtop gaan staan
En de schaduw niet aan de kant van haar kont (waardoor die nog groter leek), maar aan de kant van haar buik.
Luchtbelmaandag 23 november 2015 @ 20:24
quote:
10s.gif Op maandag 23 november 2015 18:53 schreef Pisces29 het volgende:
Ze past wel het Tell-Sell trucje goed toe: before nukkig smoelwerk, after blij.
Ik zie altijd angst in haar ogen, ongeacht de stand van het smoeltje.
mascara-kloddermaandag 23 november 2015 @ 20:24
Ik vind haar nog steeds vet :@
CherryLipsmaandag 23 november 2015 @ 20:29
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik vind haar nog steeds vet :@
Ik ga even een vinger in m'n keel steken ;(
DancingPhoebemaandag 23 november 2015 @ 20:29
Heeft ze nou dezelfde panty aan? :? Of een litteken?
Cynix ģmaandag 23 november 2015 @ 20:33
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:00 schreef rubbereend het volgende:

[..]

en bij de after foto wel rechtop gaan staan
Yep, after is haar nek ineens 2 x zo lang. :')
Leandramaandag 23 november 2015 @ 20:42
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:29 schreef DancingPhoebe het volgende:
Heeft ze nou dezelfde panty aan? :? Of een litteken?
Litteken.
Pisces29maandag 23 november 2015 @ 20:52
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik vind haar nog steeds vet :@
Ik ook, maar er zit beweging in. Hopelijk zet ze het door.
Deckarddinsdag 24 november 2015 @ 00:13
Minder dik != dun
Leandradinsdag 24 november 2015 @ 07:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 00:13 schreef Deckard het volgende:
Minder dik != dun
Dun zal ze ook nooit worden, tenzij ze een half jaar Expeditie Robinson gaat doen.
CherryLipsdinsdag 24 november 2015 @ 09:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 07:15 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dun zal ze ook nooit worden, tenzij ze een half jaar Expeditie Robinson gaat doen.
Misschien eventjes.
Leandradinsdag 24 november 2015 @ 11:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 09:07 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Misschien eventjes.
Ja, ik denk ook niet dat het dan blijvend zou zijn.

Ik ben trouwens wel benieuwd wat er gebeurt als je zo'n ER zou maken.... gewoon 10 mensen met een BMI boven de 35, en dat het een half jaar duurt ofzo, en pas na 3 maanden de eerste wegstemmen natuurlijk, anders is het zinloos.
Hallo meneer de Mol, leest u mee? :W

ER; winning it is losing the most.
Stormqueendinsdag 24 november 2015 @ 13:36
ik vind het heel tof voor dr hoor, maar ik heb hetzelfde gedaan als Son zonder GBP. Naja, okee, ik was iets minder zwaar to start with, maar het scheelde niet veel :P
Dus, mja. Ik denk uiteraard dat ze het zonder operatie ook had gekund, maar niet met wat ze graag eet waarschijnlijk :+
Starliedinsdag 24 november 2015 @ 14:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 13:36 schreef Stormqueen het volgende:
ik vind het heel tof voor dr hoor, maar ik heb hetzelfde gedaan als Son zonder GBP. Naja, okee, ik was iets minder zwaar to start with, maar het scheelde niet veel :P
Dus, mja. Ik denk uiteraard dat ze het zonder operatie ook had gekund, maar niet met wat ze graag eet waarschijnlijk :+
Zoveel meer respect voor mensen, zoals jij dus, die het gewoon zelf doen! Een vriendin van ons heeft ook een GBP gehad en die is een partij arrogant geworden, want ze valt echt heel snel af en iedereen die maar roept hoe knap ze het wel niet vinden. Ja knap van de arts dat hij de boel heeft kunnen afknellen tot een kiwi. Oke... ik ben lichtelijk jaloers ;)
Deckarddinsdag 24 november 2015 @ 21:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 13:36 schreef Stormqueen het volgende:
ik vind het heel tof voor dr hoor, maar ik heb hetzelfde gedaan als Son zonder GBP. Naja, okee, ik was iets minder zwaar to start with, maar het scheelde niet veel :P
Dus, mja. Ik denk uiteraard dat ze het zonder operatie ook had gekund, maar niet met wat ze graag eet waarschijnlijk :+
Als je net zo veel kilo bent kwijt geraakt en dunner al was, dan is dat van jou nog meer een prestatie. Iemand van 150 kan veel gemakkelijker afvallen dan iemand van 70
SEMTEXdinsdag 24 november 2015 @ 21:38
Nu nog krachttraining voor de slappe armen :P
Mani89dinsdag 24 november 2015 @ 21:39
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 18:51 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]


[ afbeelding ]

Ze ziet er goed uit! Wat een verschil in haar gezicht!
Lelijkste tattoo's die ik ooit heb gezien, en ze vermenigvuldigen haar tokkiefactor.
Mani89dinsdag 24 november 2015 @ 21:40
Dat before plaatje is verdomme net Ma Flodder.
Stormqueendinsdag 24 november 2015 @ 22:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 21:21 schreef Deckard het volgende:

[..]

Als je net zo veel kilo bent kwijt geraakt en dunner al was, dan is dat van jou nog meer een prestatie. Iemand van 150 kan veel gemakkelijker afvallen dan iemand van 70
Nee, ik zei het verkeerd, ik begon iets lichter en ben dus iets minder kwijt, ik denk dat we nu ongeveer even zwaar zijn, Son en ik *;
Maar dat ging dus redelijk probleemloos, gewoon minder (vaak) zooi eten eigenlijk :')
SEMTEXwoensdag 25 november 2015 @ 00:05
Ik vind haar ook nog steeds geen kandidaat voor een maagband. Maar misschien ben ik verpest door programma's over 600lbs-wegende mensen.
Leandrawoensdag 25 november 2015 @ 00:25
quote:
2s.gif Op woensdag 25 november 2015 00:05 schreef SEMTEX het volgende:
Ik vind haar ook nog steeds geen kandidaat voor een maagband. Maar misschien ben ik verpest door programma's over 600lbs-wegende mensen.
Nee idd... sowieso het verloop al, ze is in een paar jaar zoveel aangekomen, maar hoop ergens nog dat ze het zelf heeft moeten betalen, het zou werkelijk van de zotte zijn als zij een maagverkleining op kosten van de verzekering gehad heeft.
Ericrwoensdag 25 november 2015 @ 08:22
Die heeft niks betaald denk ik. Ze doet al jaren zo goed als niks en de carriŤre van Pikmans wil nou ook niet echt vlotten. Hooguit heeft ze de eigen bijdrage gelapt
Olewoensdag 25 november 2015 @ 18:23
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 08:22 schreef Ericr het volgende:
Die heeft niks betaald denk ik. Ze doet al jaren zo goed als niks en de carriŤre van Pikmans wil nou ook niet echt vlotten. Hooguit heeft ze de eigen bijdrage gelapt
Maar nu heeft ze een topbaan als PR dame bij een horecagelegeheid :Y
Anosmiemaandag 7 december 2015 @ 12:22
Het goede komt altijd in drievoud O+.
Naast een nieuw lijf en een nieuwe baan gaan de Posjes nu ook voor een nieuw huis.

quote:
Sonja Silva
3 December at 19:08 ∑ Instagram ∑ Edited ∑
Spannend!!
We hebben vandaag besloten om ons 4 kamer appartement in Zaandam Kogerveld met bizar lage hypotheek te koop te zetten! Tijd voor een nieuwe stap! Tag iemand die een huis zoekt!
#fotosopaanvraag
#verkoopprijsopaanvraag
Deckardmaandag 7 december 2015 @ 12:26
Kennelijk kunnen ze de huidige niet betalen.
CherryLipsmaandag 7 december 2015 @ 12:26
Wie vindt hem als eerste op Funda!
Leandramaandag 7 december 2015 @ 12:29
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 12:26 schreef CherryLips het volgende:
Wie vindt hem als eerste op Funda!
Hij staat er nog niet op, de meest recente met 4 kamers is van 2 weken geleden ("bizar lage hypotheek" is geen zoekcriterium bij Funda :{ :+ )

Hij zal hier vanzelf wel bovenaan komen staan:
http://www.funda.nl/koop/(...)rs/sorteer-datum-af/
HaverMoutKoekjemaandag 7 december 2015 @ 12:36
quote:
7s.gif Op maandag 7 december 2015 12:22 schreef Anosmie het volgende:
Het goede komt altijd in drievoud O+.
Naast een nieuw lijf en een nieuwe baan gaan de Posjes nu ook voor een nieuw huis.

[..]

want ze hebben liever hogere lasten? :o
Oledonderdag 14 januari 2016 @ 19:06
Aan haar FB te zien was haar avontuur in de horeca ook weer van korte duur.....
miss_dynastiedonderdag 14 januari 2016 @ 19:39
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2016 19:06 schreef Ole het volgende:
Aan haar FB te zien was haar avontuur in de horeca ook weer van korte duur.....
Ze zingt nu bij de Wazzup Singers :7
megamandydonderdag 14 januari 2016 @ 19:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2016 19:06 schreef Ole het volgende:
Aan haar FB te zien was haar avontuur in de horeca ook weer van korte duur.....
Nog geen maand :'(
Kim-Hollanddonderdag 14 januari 2016 @ 19:46
quote:
10s.gif Op donderdag 14 januari 2016 19:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ze zingt nu bij de Wazzup Singers :7
https://www.facebook.com/kuif75/videos/10153815092152973/

:')
#ANONIEMvrijdag 15 januari 2016 @ 15:05
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 12:29 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hij staat er nog niet op, de meest recente met 4 kamers is van 2 weken geleden ("bizar lage hypotheek" is geen zoekcriterium bij Funda :{ :+ )

Hij zal hier vanzelf wel bovenaan komen staan:
http://www.funda.nl/koop/(...)rs/sorteer-datum-af/
http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?

[ Bericht 2% gewijzigd door anoniem_080620182040 op 15-01-2016 15:07:30 ]
Stimorol-vrijdag 15 januari 2016 @ 15:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:05 schreef Toeps het volgende:

[..]

http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?
Ik ken deze flatjes. Rampzalig.

Goh. Verdienen ze zo weinig?
CherryLipsvrijdag 15 januari 2016 @ 15:10
Jezus die VvE :X
rubbereendvrijdag 15 januari 2016 @ 15:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:10 schreef CherryLips het volgende:
Jezus die VvE :X
bij 2,5 duizend euro per jaar :o
Mulavrijdag 15 januari 2016 @ 15:23
Daar wonen mensen met hele kleine kinderen, zie kindertafel en stoelen in de woonkamer. Damian is ong 11 of 12 toch?
Olevrijdag 15 januari 2016 @ 15:25
Ik geloof ook niet dat dat haar huis is.
Leandravrijdag 15 januari 2016 @ 15:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:05 schreef Toeps het volgende:

[..]

http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?
Ik zie het niet staan, maar die woning had ik ook al weggeklikt bij die kinderstoeltjes in de woonkamer, daar is haar kind veel te oud voor....
Maar bij nader inzien ook nog eens die meisjeskamer, ik denk dat de naam op het stoeltje meer een weergave is van de smaak in die sociale omgeving (en nee, dat heeft niets met je hoeveelheid geld te maken ;) ).
Leandravrijdag 15 januari 2016 @ 15:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:12 schreef rubbereend het volgende:

[..]

bij 2,5 duizend euro per jaar :o
OMG... dan snap ik wel dat je je "bizar lage hypotheek" noemt, en niet je maandelijkse woonlasten :X
Stormqueenvrijdag 15 januari 2016 @ 15:51
haar huis staat niet op Funda. Kan het behang en de meubels van haar foto's nergens terugvinden.
Mariposasvrijdag 15 januari 2016 @ 16:00
Een lage hypotheek is sowieso een raar begrip als je het hebt over het verkopen van een huis, want een hypotheek betreft alleen de lening die je afsluit voor het onderpand = het huis. Dus misschien is de hypotheek die zij hebben afgesloten voor het huis heel laag, maar de waarde/verkoopprijs van de woning 3 x zo hoog. /nerdmodus. ;)
JaneDoevrijdag 15 januari 2016 @ 16:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:05 schreef Toeps het volgende:

[..]

http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?
t klopt ook wel met die ene foto waarop ze met pikkemans liep te sjouwen met boodschappen, daarbij liepen ze ook over een galerij
Leandravrijdag 15 januari 2016 @ 16:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

t klopt ook wel met die ene foto waarop ze met pikkemans liep te sjouwen met boodschappen, daarbij liepen ze ook over een galerij
Dat hele complex klopt met die foto ;)
CherryLipsvrijdag 15 januari 2016 @ 16:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

t klopt ook wel met die ene foto waarop ze met pikkemans liep te sjouwen met boodschappen, daarbij liepen ze ook over een galerij
Ja maar dat zegt niks, daar heb je er duizenden van in Nederland :P
TheVulturevrijdag 15 januari 2016 @ 16:47
Als ze geldproblemen zou hebben verwacht ik haar wel in een VIP-aflevering van Dubbeltje op zijn Kant. Son en Pijkepiekemans voldoen wel aan het wispelturige profiel van mensen die je vaak in dat programma voorbij ziet komen. Weinig inkomen, veel kortlopende baantjes, te lui om uit je stoel te komen, vertekend zelfbeeld en bizarre uitgaven voor secundaire levensvreugde die je je niet kunt veroorloven :D
CherryLipsvrijdag 15 januari 2016 @ 17:04
Lui zou ik ze niet noemen, ze pakt wel alles aan wat ze tegenkomt heb ik het idee.
Cynix ģvrijdag 15 januari 2016 @ 17:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 17:04 schreef CherryLips het volgende:
Lui zou ik ze niet noemen, ze pakt wel alles aan wat ze tegenkomt heb ik het idee.
Alleen laat ze het meestal net zo snel weer vallen. :o
Copycatvrijdag 15 januari 2016 @ 18:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:43 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zie het niet staan, maar die woning had ik ook al weggeklikt bij die kinderstoeltjes in de woonkamer, daar is haar kind veel te oud voor....
Maar bij nader inzien ook nog eens die meisjeskamer, ik denk dat de naam op het stoeltje meer een weergave is van de smaak in die sociale omgeving (en nee, dat heeft niets met je hoeveelheid geld te maken ;) ).
Het is de pied-ŗ-terre van Sylvie! Haar stoeltje waarin ze zit als Damian er niet is. Haar meisjeskamer.
DancingPhoebevrijdag 15 januari 2016 @ 18:15
Stukje regressie..?
#ANONIEMzaterdag 16 januari 2016 @ 23:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:18 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ja maar dat zegt niks, daar heb je er duizenden van in Nederland :P
Ik denk idd dat dat niet het huis was, gezien deze foto op haar insta. Het is een blokje van 5 hoog, wťl met die gekleurde bakstenen.
https://www.instagram.com/p/5kx7nDMkvp/?taken-by=sonjasilva.nl

Dus een huisje uit deze flat, denk ik. (Niet deze specifiek, maar wel deze flat.)
http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-180/
lazinesszondag 17 januari 2016 @ 09:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:00 schreef Mariposas het volgende:
Een lage hypotheek is sowieso een raar begrip als je het hebt over het verkopen van een huis, want een hypotheek betreft alleen de lening die je afsluit voor het onderpand = het huis. Dus misschien is de hypotheek die zij hebben afgesloten voor het huis heel laag, maar de waarde/verkoopprijs van de woning 3 x zo hoog. /nerdmodus. ;)
Het gaat er toch om dat ze nu dus een bizar lage hypotheek hebben, dus weinig betalen. Ze willen naar ik aanneem groter en zullen dus altijd meer gaan betalen.
Ik neem aan dat ze dus de overweging weer gaf. Nu hele lage lasten maar wel in een flat dus daarom toch maar besloten te verkopen al weet je zeker dat je lasten zomaar het dubbele kunnen worden.
lazinesszondag 17 januari 2016 @ 10:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:10 schreef CherryLips het volgende:
Jezus die VvE :X
Wij betaalden voor een 2kamer appartement (en dat was dus een verdeelsleutel naar oppervlakte) ook al §153,-
Dit was incl stookkosten. Terwijl wij er woonden zijn de centrale ketels in de berging vervangen, alle buitenmuren geÔsoleerd, de galerij werd geverfd etc etc.
Dit soort flats zien er prima in orde uit en de staat van onderhoud is goed omdat er een fatsoenlijke en gezonde VVE is die zijn verantwoordelijkheden neemt.
Ik vind het voor een 4 kamerwoning geen gek bedrag.
Cynix ģzondag 17 januari 2016 @ 10:48
Inclusief gas (en elektra) zou het wel acceptabel zijn.
CherryLipszondag 17 januari 2016 @ 12:13
quote:
1s.gif Op zondag 17 januari 2016 10:03 schreef laziness het volgende:

[..]

Wij betaalden voor een 2kamer appartement (en dat was dus een verdeelsleutel naar oppervlakte) ook al §153,-
Dit was incl stookkosten. Terwijl wij er woonden zijn de centrale ketels in de berging vervangen, alle buitenmuren geÔsoleerd, de galerij werd geverfd etc etc.
Dit soort flats zien er prima in orde uit en de staat van onderhoud is goed omdat er een fatsoenlijke en gezonde VVE is die zijn verantwoordelijkheden neemt.
Ik vind het voor een 4 kamerwoning geen gek bedrag.
Inclusief stookkosten is het al een ander verhaal, ik betaal nu 115 incl parkeerplaats (die in drie jaar tijd al twee keer opnieuw bestraat is) maar de verwarming moet ik zelf betalen. En mijn flat ziet er ook prima uit, anders was ik er niet gaan wonen. Daarom dat ik het dubbele vrij aan de dure kant vind. Tijdens mijn huizenjacht een aantal jaren geleden kwam ik ook appartementen tegen met servicekosten van 200 euro en dan haakte ik eigenlijk al af, omdat dat elk jaar alleen maar meer zal worden en het een bedrag is dat elke maand terugkomt.
pigletdinsdag 9 februari 2016 @ 12:48
Op Facebook/Instagram:
quote:
Ik ben begonnen met het schrijven van een autobiografie over mijn te gekke en soms bizarre leven. Van mijn jeugd, mijn jaar als Miss Nederland tot VJ bij TMF. Van drie hoog achter in de ghetto van Spangen in Rotterdam tot in Carrť in Amsterdam. Mijn reizen over de wereld en het verlies van mijn papa...
LIKE ALS JE HET ZOU WILLEN LEZEN! ☺
Ik voel een kettingboek aankomen *O*
TheVulturedinsdag 9 februari 2016 @ 14:21
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 12:48 schreef piglet het volgende:
Op Facebook/Instagram:

[..]

Ik voel een kettingboek aankomen *O*
Geweldig hoe ze nog even de dood van haar pa erin mikt op het eind _O-
Pisces29dinsdag 9 februari 2016 @ 15:48
quote:
LIKE ALS JE HET ZOU WILLEN LEZEN!
Ik krijg bijna een gevoel van 'gooi je handjes in de lucht' :')
CherryLipsdinsdag 9 februari 2016 @ 15:50
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 15:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik krijg bijna een gevoel van 'gooi je handjes in de lucht' :')
'Please clap.'
miss_dynastiedinsdag 9 februari 2016 @ 16:32
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 12:48 schreef piglet het volgende:
Op Facebook/Instagram:

[..]

Ik voel een kettingboek aankomen *O*
En terug naar de ghetto van Zaandam. Vast een heel boeiend verhaal :+
TheVulturedinsdag 9 februari 2016 @ 16:54
Ze is trouwens wel echt veel afgevallen zag ik bij die andere foto's... alleen staan er ook stukken taart en toetjes tussen dus ik blijf het gevoel houden dat ze die maagband een keer kapotvreet :D
Lovechilddinsdag 9 februari 2016 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 16:54 schreef TheVulture het volgende:
Ze is trouwens wel echt veel afgevallen zag ik bij die andere foto's... alleen staan er ook stukken taart en toetjes tussen dus ik blijf het gevoel houden dat ze die maagband een keer kapotvreet :D
Dat kan niet, want ze heeft geen maagband maar een gastric bypass. Je kan wel dermate verkeerde keuzes maken dat je weer gaat aankomen. Dus dŗt zou goed kunnen, ja.
Ceedinsdag 9 februari 2016 @ 20:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 15:50 schreef CherryLips het volgende:

[..]

'Please clap.'
_O-
Susidonderdag 11 februari 2016 @ 08:50
Deze vrouw blijft fascineren.
Mulawoensdag 17 februari 2016 @ 14:37
http://www.collectiefmake(...)/fluitekruidweg-228/

Sonjas (lege) huis.

Ze heeft het adres op instagram gepost, dus ik gooi het niet zomaar online trouwens.
female81woensdag 17 februari 2016 @ 16:51
Vanavond gaat ze bij Rtl Late Night over haar maagverkleining babbelen, las ik. :{
Olewoensdag 17 februari 2016 @ 16:55
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 16:51 schreef female81 het volgende:
Vanavond gaat ze bij Rtl Late Night over haar maagverkleining babbelen, las ik. :{
Oh my...

en er staat ook een stukje op vrouw.nl

Sonja Silva (39)
IS 40 KILO LICHTER EN GELUKKIGER DAN OOIT!

In april vorig jaar liet voormalig presentatrice Sonja Silva (39) haar maag verkleinen en haar darmen omleggen. Nu, negen maanden later, is ze ruim veertig kilo lichter, siert ze de cover van Happy Shape en voelt ze zich beter dan ooit. "Dit is zo goed voor mijn zelfvertrouwen!"

Al sinds haar vijftiende lijdt Sonja aan ME, een auto immuunziekte die onder andere hevige vermoeidheid veroorzaakt. Door haar ziekte verdwijnt haar succesvolle carriŤre als presentatrice, actrice en model in de loop der jaren langzaam naar de achtergrond, vliegen de kilo's eraan en raakt Sonja in een diep dal.

OVERTOLLIGE KILO'S
"Ik was totaal mezelf niet meer. Als ik in de spiegel keek, walgde ik van mezelf. Dat is natuurlijk niet gezond. Voor mij was dat spiegelbeeld elke keer weer een prikkel om tůch de schouders eronder te zetten en aan het diŽten te slaan. Dit keer zou het vast lukken! Ik moest en zou die overtollige kilo's kwijtraken.

Elke keer vloog er tien kilo af en dan vond mijn lichaam het wel weer mooi geweest. Natuurlijk was ik blij met die tien kilo, maar ik was in de loop der jaren zoveel aangekomen, dat ik na het verliezen van tien kilo nog steeds ruim 98 kilo woog. Veel te veel voor mijn lengte van 1.69 cm."

NU POPULAIR:
Eerlijk zullen we alles niet meer delen
WANHOOP NABIJ
Tien jaar lang strijdt Sonja onvermoeid tegen de kilo's. "Ik heb alles geprobeerd wat er maar bestaat op het gebied van afvallen, maar niets werkte ťcht. Dat was zo ontzettend frustrerend. Juist omdat ik zo graag mijn oude gewicht terug wilde. Ik was de wanhoop nabij."

Dan raakt Sonja in gesprek met een studiegenote. "Ik volgde op dat moment een opleiding tot Pedagogisch Werker en het was deze studiegenote opgevallen dat ik al weken in de weer was met diverse shakes, maar nauwelijks afviel."

OOIT 140 KILO
"Wat bleek? Ze had precies hetzelfde meegemaakt. Om voor eens en altijd af te rekenen met haar overgewicht, had ze een gastric bypass ondergaan. Mijn mond viel open van verbazing. Het was zo'n mooie, slanke vrouw. Hoe kon zij nou zo zwaar zijn geweest?! Pas op het moment dat ze een foto liet zien van zichzelf van toen ze nog 140 kilo woog, geloofde ik haar.

Haar verhaal had zoveel indruk op me gemaakt dat ik me diezelfde avond nog heb ingeschreven voor een bijeenkomst over een maagverkleining in het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. Dit was dť oplossing. Hiermee zou ik eindelijk van mijn overgewicht verlost zijn."

KNOP OMZETTEN
Na zeven screenings, onderzoeken en intensieve gesprekken, is het op 21 april 2015 eindelijk zover: Sonja gaat onder het mes. "Lichamelijk vond ik de operatie heel erg meevallen, maar psychisch was het veel zwaarder. Er můet echt een knop om in je hoofd, want als je die knop niet omzet, is de kans zo groot dat je weer terugvalt. Bij mij ging dat gelukkig redelijk snel, omdat ik al lange tijd bezig was met afvallen, sporten en gezond eten.

Het is ook een fabeltje dat je na een maagverkleining niet meer met eten bezig hoeft te zijn. Sterker nog: ik ben er misschien nog wel meer mee bezig dan voorheen. Ik mag sinds de operatie alleen nog maar kleine porties eten. Ik plan 's ochtends wat ik de hele dag eet. Dat vergt de nodige voorbereiding. Het is niet zo eenvoudig als mensen vaak denken."

GELUKKIGER DAN OOIT
Inmiddels is Sonja negen maanden verder, veertig kilo lichter en gelukkiger dan ooit. "Het is echt de allerbeste beslissing die ik ooit gemaakt heb in mijn leven. Toen ik een paar maanden na de operatie in de spiegel keek, zag ik voor het eerst mezelf weer terug. Dat was zo'n bijzonder, emotioneel moment. Hier had ik jaren van gedroomd!"

Al moet ze nog wel wennen aan haar nieuwe kledingmaat. "Vorige week stond ik in de kledingwinkel tussen de grote maten te zoeken naar iets leuks, toen ik me ineens realiseerde dat ik daar helemaal niet meer hoef te zijn. Dat gevoel is niet te beschrijven, echt te gek."

DOEL BEREIKT
Met het bereiken van de 68 kilo is haar doel gisteren officieel bereikt. "Ik was bij mijn moeder en dacht: laat ik voor de grap eens op de weegschaal gaan staan. Tot mijn verbazing bleef hij hangen bij de 67 kilo. Ik was mijn doel zelfs voorbij. Echt fantastisch.

Op het moment dat ik staarde naar het getal op de weegschaal, was ik voor het eerst echt trots op mezelf. Dat ben ik hťťl lang niet geweest, maar nu durf ik het voor het eerst echt uit te spreken. Na tien jaar lang worstelen, heb ik nu eindelijk mijn doel bereikt."

TOEKOMSTDROMEN
Met het bereiken van haar persoonlijke doel, durft Sonja voor het eerst in jaren weer te dromen van een toekomst. "Mijn zelfvertrouwen is terug, ik voel me supergoed, dus ik zou het ontzettend leuk vinden om nu ook weer aan het werk te gaan.

Als wat? Dat maakt me niet zoveel uit. Als het maar een baan is die goed bij mij past! Ik ben er in ieder geval - na tien lange jaren - weer helemaal klaar voor, dus laat die leuke baan maar komen!"
Mulawoensdag 17 februari 2016 @ 17:05
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 16:55 schreef Ole het volgende:

[..]

TOEKOMSTDROMEN
Met het bereiken van haar persoonlijke doel, durft Sonja voor het eerst in jaren weer te dromen van een toekomst. "Mijn zelfvertrouwen is terug, ik voel me supergoed, dus ik zou het ontzettend leuk vinden om nu ook weer aan het werk te gaan.

Als wat? Dat maakt me niet zoveel uit. Als het maar een baan is die goed bij mij past! Ik ben er in ieder geval - na tien lange jaren - weer helemaal klaar voor, dus laat die leuke baan maar komen!"

Zegt ze hier nou dat de ME helemaal niet de reden is waarom ze niet kon werken?
Lovechildwoensdag 17 februari 2016 @ 17:11
Dr studie heeft ze dus aan de wilgen gehangen?
Claviswoensdag 17 februari 2016 @ 17:13
Wow ik ben vooral benieuwd naar de wonderbaarlijke genezing van ME vanavond.
miss_dynastiewoensdag 17 februari 2016 @ 17:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 16:55 schreef Ole het volgende:
Tien jaar lang strijdt Sonja onvermoeid tegen de kilo's. "Ik heb alles geprobeerd wat er maar bestaat op het gebied van afvallen, maar niets werkte ťcht. Dat was zo ontzettend frustrerend. Juist omdat ik zo graag mijn oude gewicht terug wilde. Ik was de wanhoop nabij."
10 jaar ja?
Hier dus in 2006: http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=93255
of hier in 2008: http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=188268&search=sonja
In 2012 was ze wel zwaarder, maar echt geen 110 kilo: http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=308580&search=sonja

Dusseh, tja :')
Copycatwoensdag 17 februari 2016 @ 17:27
Onvermoeid :') .
miss_dynastiewoensdag 17 februari 2016 @ 17:32
quote:
10s.gif Op woensdag 17 februari 2016 17:27 schreef Copycat het volgende:
Onvermoeid :') .
Ik denk soms he... dat ze het expres doen. Zo niet: _O- :')
Olewoensdag 17 februari 2016 @ 17:34
quote:
Zouden ze bij RTL-live deze research ook gedaan hebben :9~

Hi RTL :W :W lezen jullie wel mee vandaag?
Leandrawoensdag 17 februari 2016 @ 17:38
quote:
14s.gif Op woensdag 17 februari 2016 17:34 schreef Ole het volgende:

[..]

Zouden ze bij RTL-live deze research ook gedaan hebben :9~

Hi RTL :W :W lezen jullie wel mee vandaag?
Dat zou wel leuk zijn ja, als ze even wat foto's van de afgelopen 10 jaar zouden pakken >:)
Olewoensdag 17 februari 2016 @ 17:48
Wie gaat hem kopen?
2vl752v.jpg
Laysawoensdag 17 februari 2016 @ 21:16
Vanavond in rtl late night met haar ''indrukwekkende verhaal'' hoe ze 40 kilo is afgevallen w/

ow dat was al bekend lees ik nu :D
Poison-Ivywoensdag 17 februari 2016 @ 22:42
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 17:13 schreef Clavis het volgende:
Wow ik ben vooral benieuwd naar de wonderbaarlijke genezing van ME vanavond.
Is dat niet dat in haar geval die ME meer je hoofd zit.
Psychisch dus.
Want nu kan het wel?
Leandrawoensdag 17 februari 2016 @ 22:50
Helemaal meelevend met de dames van de V&D.
Leandrawoensdag 17 februari 2016 @ 23:03
Ah:
"ME is een ingewikkelde ziekte die de patiŽnten zelf soms niet eens snappen, laat staan de artsen waar je op moet terugvallen"

Okay dan Son....
Laysawoensdag 17 februari 2016 @ 23:04
Vze hebben het licht wel voordelig uitgelicht :P :P
Poison-Ivywoensdag 17 februari 2016 @ 23:05
Maar wat is het dan?
CarOnlinewoensdag 17 februari 2016 @ 23:06
Azijnpissers! :P
vencodarkwoensdag 17 februari 2016 @ 23:07
Praatte zij altijd zo vervelend? Brrr.
Leandrawoensdag 17 februari 2016 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:06 schreef CarOnline het volgende:
Azijnpissers! :P
Ja, zo zijn we, allemaal *O*

Jammer dat ze juist de afgelopen 10 jaar hadden overgeslagen in de foto's :D
Bambawoensdag 17 februari 2016 @ 23:09
Die lult behoorlijk d'r eigen tegen in nog geen 5 minuten. Ze vertelt dat ze niet eens deed binge eten.5 Minuten later vertelt ze dat ze makkelijk een pak koekjes achter elkaar kon eten voor de operatie :')
vencodarkwoensdag 17 februari 2016 @ 23:12
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:09 schreef Bamba het volgende:
Die lult behoorlijk d'r eigen tegen in nog geen 5 minuten. Ze vertelt dat ze niet eens deed binge eten.5 Minuten later vertelt ze dat ze makkelijk een pak koekjes achter elkaar kon eten voor de operatie :')
En maar sporten, oa kickboksen ondanks dat dit vanwege haar ziekte wordt afgeraden maar "ze was wanhopig". :')
Bambawoensdag 17 februari 2016 @ 23:13
quote:
1s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:12 schreef vencodark het volgende:

[..]

En maar sporten, oa kickboksen ondanks dat dit vanwege haar ziekte wordt afgeraden maar "ze was wanhopig". :')
Sonja is het type wat zichzelf heel erg zielig vind. Dat soort types zitten doorgaans niet 5 x in de week in de sportschool om maar af te vallen. Die zitten op de bank te soppen met een, jawel, pak koekjes. #Vooroordelen
#ANONIEMwoensdag 17 februari 2016 @ 23:16
quote:
Ik keek pas K2 zoekt K3 terug, da's 7 jaar geleden, daar was ze in het begin wat dikker, en toen voor de bootcamp als een malle 10 kilo afgevallen. Maar wellicht zat die 10 kilo er na de eliminatie wel weer in een razend tempo aan, crashdiŽten is nooit gezond.
Ze lijkt me wel iemand die voor een trouwjurk ook even gaat crashen.
Starliedonderdag 18 februari 2016 @ 11:19
Hmmm ik heb een fragment gezien van RTL Late Night... Even vooropgesteld dat ik ook best 40 kg wil afvallen hoor maar ik ga nu even azijnpissen en daarna mijn 3 kopjes thee eruit pissen.

Als zij echt zoveel aan het sporten was dan zou je toch op zijn minst wat gespierder eruit moeten zien, i.p.v. blubberig? Ze is altijd super slank geweest... ze geeft zelf toe dat ze ligt te vreten als een malle op de bank. Misschien had ze dat eens moeten skippen.

En ik vraag me serieus af of zij via een officiŽle manier in aanmerking is gekomen voor de maagverkleining, of dat ze het zelf betaald heeft, maar dat terzijde.
Pisces29donderdag 18 februari 2016 @ 11:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 21:16 schreef Laysa het volgende:
Vanavond in rtl late night met haar ''indrukwekkende verhaal'' hoe ze 40 kilo is afgevallen w/

Noem me een zeikerd, maar indrukwekkend is het pas als je het op eigen kracht doet, niet door je maagbandjedingetjewhatever.

Desalniettemin als ze het nu eraf heeft en houdt ^O^
Laysadonderdag 18 februari 2016 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:21 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Noem me een zeikerd, maar indrukwekkend is het pas als je het op eigen kracht doet, niet door je maagbandjedingetjewhatever.

Desalniettemin als ze het nu eraf heeft en houdt ^O^
Het was dan ook met een ietwat sarcastisch ondertoontje
Pisces29donderdag 18 februari 2016 @ 11:35
quote:
14s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:23 schreef Laysa het volgende:

[..]

Het was dan ook met een ietwat sarcastisch ondertoontje
Ik had het eigenlijk gelezen als de letterlijke aankondiging van RTL Late Night, maar verder zitten we ook allemaal wel op 1 lijn in dit topic ;)
Lovechilddonderdag 18 februari 2016 @ 11:40
Ik geloof wel dat het zo ver kan komen dat je het echt niet zelf meer kan. Jack Wouterse heeft er ook eentje gehad en ook hij heeft het er zelf aan gegeten, maar ik zie hem toch meer als "patient" dan Sonja.

Hmm...krijg niet helemaal lekker verwoord wat ik bedoel geloof ik :@
Leandradonderdag 18 februari 2016 @ 11:41
quote:
14s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik had het eigenlijk gelezen als de letterlijke aankondiging van RTL Late Night, maar verder zitten we ook allemaal wel op 1 lijn in dit topic ;)
Ja, wij zijn dan ook de Azijnpissers waar zij zich niets van aantrekt *)
Pisces29donderdag 18 februari 2016 @ 11:45
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:40 schreef Lovechild het volgende:
Ik geloof wel dat het zo ver kan komen dat je het echt niet zelf meer kan. Jack Wouterse heeft er ook eentje gehad en ook hij heeft het er zelf aan gegeten, maar ik zie hem toch meer als "patient" dan Sonja.

Hmm...krijg niet helemaal lekker verwoord wat ik bedoel geloof ik :@
Ik snap wel wat je bedoelt, denk ik.
Alleen vond ik Son nog lang niet zo ver.

Maar misschien ook wel, met haar 1001 aandoeningen kan ze gewoon niks. Zwak, ziek, misselijk... ;(

Van die mensen die twee keer per jaar op de fiets ipv auto naar het werk gaan, en dan zeuren over een regenbui. Yek.
Lovechilddonderdag 18 februari 2016 @ 11:51
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:45 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik snap wel wat je bedoelt, denk ik.
Alleen vond ik Son nog lang niet zo ver.

Maar misschien ook wel, met haar 1001 aandoeningen kan ze gewoon niks. Zwak, ziek, misselijk... ;(

Van die mensen die twee keer per jaar op de fiets ipv auto naar het werk gaan, en dan zeuren over een regenbui. Yek.
Nee, precies, ik vond Son ook nog lang niet zover. Heb bij haar ook het gevoel dat ze dat nog best zelf gekund had.

Ik heb er zelf ook informatie over ingewonnen en vond mezelf er niet erg genoeg aan toe (zit denk ik rond hetzelfde gewicht dat Son had en zou dan evenveel kwijt moeten), denk ook dat ik het zelf nog moet kunnen. Maar voor de nůg 40 kilo zwaardere tante van mijn man vond ik het ook een logische stap.
de_boswachterdonderdag 18 februari 2016 @ 11:58
Sonja Silva, Sylvana Simons, Glennis Grace.
Allemaal een zelfde soort vrouw waarvan ik binnensmonds echt heel hard moet kotsen.
De een vind zich nog zieliger dan de ander. Maar als het dan niet even lukt meteen een grote waffel open trekken. En die racisme kaart trekken he, daar zijn dit soort dames ook goed in. Of doen alsof ze tig ziektes hebben. Om maar aandacht te krijgen van iedereen. De een is nog zieker dan de ander.
Snap niet dat er nog media is wat aan dit soort aandachtshoeren aandacht besteed. Ik zou hun echt eens een maand in een supermarkt of bij de HEMA bij de toiletten willen zien werken. Ze zouden huilen hoe zielig ze wel niet waren.
BAH, echt om te kotsen. Als je dit leest Sonja; :r :r :r :r OEPS, dat was buitenmonds hihi.
DancingPhoebedonderdag 18 februari 2016 @ 12:00
Wat een malle mening :D Heeft onze Son Łberhaupt wel eens een racisme kaart gespeeld?
Starliedonderdag 18 februari 2016 @ 12:03
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 12:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Wat een malle mening :D Heeft onze Son Łberhaupt wel eens een racisme kaart gespeeld?
Nog niet... kan er nog wel bij op haar ellenlange lijstje...
CherryLipsdonderdag 18 februari 2016 @ 12:16
Ik vind Sonja wel het meest sympathiek van dat rijtje hoor. Lijkt me een schat van een mens.
JaneDoedonderdag 18 februari 2016 @ 13:07
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:58 schreef de_boswachter het volgende:
Sonja Silva, Sylvana Simons, Glennis Grace.
Allemaal een zelfde soort vrouw waarvan ik binnensmonds echt heel hard moet kotsen.
De een vind zich nog zieliger dan de ander. Maar als het dan niet even lukt meteen een grote waffel open trekken. En die racisme kaart trekken he, daar zijn dit soort dames ook goed in. Of doen alsof ze tig ziektes hebben. Om maar aandacht te krijgen van iedereen. De een is nog zieker dan de ander.
Snap niet dat er nog media is wat aan dit soort aandachtshoeren aandacht besteed. Ik zou hun echt eens een maand in een supermarkt of bij de HEMA bij de toiletten willen zien werken. Ze zouden huilen hoe zielig ze wel niet waren.
BAH, echt om te kotsen. Als je dit leest Sonja; :r :r :r :r OEPS, dat was buitenmonds hihi.
de enige die hier de racismekaart trekt ben jij zelf hoor
de_boswachterdonderdag 18 februari 2016 @ 13:08
quote:
1s.gif Op donderdag 18 februari 2016 13:07 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

de enige die hier de racismekaart trekt ben jij zelf hoor
Huh ? Omdat ik toevallig drie getinte damens op noem ?
JaneDoedonderdag 18 februari 2016 @ 13:29
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 13:08 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Huh ? Omdat ik toevallig drie getinte damens op noem ?
nee
omdat je racisme benoemt terwijl dat hier totaal niet aan de orde is
Muladonderdag 18 februari 2016 @ 13:30
Ik heb maareen fragment van 4 minuten van RTL late night gezien, maar ik vond haar niet zo sympathiek overkomen. Ze praatte zo interesantdoenerig en doordacht ofzo?

Volgens mij als iemand haar nu een baan op tv aanbiedt, heeft ze het nooit meer over ME.
de_boswachterdonderdag 18 februari 2016 @ 14:02
quote:
1s.gif Op donderdag 18 februari 2016 13:29 schreef JaneDoe het volgende:
nee
omdat je racisme benoemt terwijl dat hier totaal niet aan de orde is
Ik had het ook over Sylvana. Dus dan is dat wel aan de orde.
JaneDoedonderdag 18 februari 2016 @ 14:15
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 14:02 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik had het ook over Sylvana. Dus dan is dat wel aan de orde.
in een topic over sonja silva?
de_boswachterdonderdag 18 februari 2016 @ 14:17
quote:
1s.gif Op donderdag 18 februari 2016 14:15 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

in een topic over sonja silva?
Was begrijpend lezen geen verplicht vak bij jullie op de basisschool ?
supernigerdonderdag 18 februari 2016 @ 15:24
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:58 schreef de_boswachter het volgende:
Sonja Silva, Sylvana Simons, Glennis Grace.
Allemaal een zelfde soort vrouw waarvan ik binnensmonds echt heel hard moet kotsen.
De een vind zich nog zieliger dan de ander. Maar als het dan niet even lukt meteen een grote waffel open trekken. En die racisme kaart trekken he, daar zijn dit soort dames ook goed in. Of doen alsof ze tig ziektes hebben. Om maar aandacht te krijgen van iedereen. De een is nog zieker dan de ander.
Snap niet dat er nog media is wat aan dit soort aandachtshoeren aandacht besteed. Ik zou hun echt eens een maand in een supermarkt of bij de HEMA bij de toiletten willen zien werken. Ze zouden huilen hoe zielig ze wel niet waren.
BAH, echt om te kotsen. Als je dit leest Sonja; :r :r :r :r OEPS, dat was buitenmonds hihi.
Retweet
Oledonderdag 18 februari 2016 @ 15:40
Ik vind ze alledrie totaal verschillend. Maar zulen we het hier dan maar bij Sonia houden?
Deckarddonderdag 18 februari 2016 @ 20:17
Waar is dat zogenaamde resultaat dan?
Oledonderdag 18 februari 2016 @ 20:33
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:19 schreef Starlie het volgende:
Hmmm ik heb een fragment gezien van RTL Late Night... Even vooropgesteld dat ik ook best 40 kg wil afvallen hoor maar ik ga nu even azijnpissen en daarna mijn 3 kopjes thee eruit pissen.

Als zij echt zoveel aan het sporten was dan zou je toch op zijn minst wat gespierder eruit moeten zien, i.p.v. blubberig? Ze is altijd super slank geweest... ze geeft zelf toe dat ze ligt te vreten als een malle op de bank. Misschien had ze dat eens moeten skippen.

En ik vraag me serieus af of zij via een officiŽle manier in aanmerking is gekomen voor de maagverkleining, of dat ze het zelf betaald heeft, maar dat terzijde.
Ik denk dat ze plechtig beloofd heeft een goed woordje voor het Slotervaartziekenhuis te doen.
Dat ziekenhuis is niet vies van een beetje commercie.

En ze heeft trouwens wel een eigen eetstoornis gehad. Staat niet voor niets in de OP, want heeft ze zelf in ; ťťn van haar columns gezegd.

* Ole Neem nog een slok van haar supergezonde zelfgemaakte yoghurt-roodfruit smoothie
DjinNvrijdag 19 februari 2016 @ 10:46
Ze zit nu bij Koffietijd
Lucky_Strikevrijdag 19 februari 2016 @ 10:57
Heeft ze een nieuwe manager ofzo met al die schnabbels en die cover?
Lucky_Strikevrijdag 19 februari 2016 @ 12:14
Ik heb nog even naar het TRL Late Night stukje gekeken. Ik weet van hier dat het een hoop bla bla is van haar kant. Maar wat ze zei over jezelf niet herkennen in de spiegel herken ik maar al te goed. Ik ben in 3 maanden tijd 20 kilo aangekomen (ziekte) en heb daarna 1,5 jaar op de bank gelegen en daar werd ik ook niet slanker van (uiteindelijk 30 kilo totaal extra gratis gekregen). Als je erg op uiterlijk bent gefocust, is het heel moeilijk om je neer te leggen bij zo'n enorme verandering in jezelf.
Olezondag 21 februari 2016 @ 11:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:06 schreef CarOnline het volgende:
Azijnpissers! :P
ze heeft het even opgezocht
Copycatzaterdag 12 maart 2016 @ 10:01
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
Pisces29zaterdag 12 maart 2016 @ 10:57
quote:
ceetjevdeWoW: "na zoveel overgewicht maar een paar maanden nodig om een lichaam te hebben als een jonge vrouw. Jij bent echt zooooo bijzonder, dat dit kan zeg!"
Ja, kusjes voor de chirurg bedoel je O+
letmehearyouscreamzaterdag 12 maart 2016 @ 12:52
Ze begint weer te lijken op de TMF-stoot van weleer.
vencodarkzaterdag 12 maart 2016 @ 13:21
Blijft een onaangenaam mens. :P Knap is ze wel.
wolfrolfzaterdag 12 maart 2016 @ 13:51
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
fap
Anosmiemaandag 14 maart 2016 @ 16:12
Health lover Sonja Silva hield speciaal voor ilovehealth.nl een eetdagboek bij.

http://www.ilovehealth.nl/eetdagboek-health-lover-sonja-silva/
DancingPhoebemaandag 14 maart 2016 @ 16:32
Nog even iets met dat korte pittige kapsel hoor. Daar kon ze jong nog mee wegkomen, maar nu :r
miss_dynastiemaandag 14 maart 2016 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:32 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nog even iets met dat korte pittige kapsel hoor. Daar kon ze jong nog mee wegkomen, maar nu :r
Nu heeft ze waarschijnlijk niet zoveel keus, want de operatie die ze heeft ondergaan zorgt bij veel mensen voor haaruitval door vitaminegebrek.
rubbereendmaandag 14 maart 2016 @ 17:26
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
op die veel te korte haren na
_Arual_maandag 14 maart 2016 @ 21:35
67 kilo is een mooi gewicht! Die opmerkingen op Instagram zijn echt om te huilen. Dan denk ik, als je een hekel hebt aan de betreffende persoon, ga dan wat anders doen – je hůeft zo iemand dan toch niet te volgen?
HaverMoutKoekjemaandag 14 maart 2016 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:49 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Nu heeft ze waarschijnlijk niet zoveel keus, want de operatie die ze heeft ondergaan zorgt bij veel mensen voor haaruitval door vitaminegebrek.
misschien is het wel een keuze, dat mag namelijk hoor
DancingPhoebemaandag 14 maart 2016 @ 21:45
Ik verbaas me over die portiegrootte in dat eetdagboek. Zitten porties bij waar ik goed vol van zou zitten :?
miss_dynastiemaandag 14 maart 2016 @ 21:49
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:37 schreef computergirl het volgende:

[..]

misschien is het wel een keuze, dat mag namelijk hoor
Dat is juist mijn punt, je hebt waarschijnlijk even geen keuze meer na zo'n operatie. Ik ken volgens mij niemand die het eerste jaar na de operatie haar lange lokken kon behouden. Het haar valt uit als een malle.
HaverMoutKoekjemaandag 14 maart 2016 @ 21:51
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:49 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat is juist mijn punt, je hebt waarschijnlijk even geen keuze meer na zo'n operatie. Ik ken volgens mij niemand die het eerste jaar na de operatie haar lange lokken kon behouden. Het haar valt uit als een malle.
je snapt mijn punt niet. Je kan ook kiezen voor kort haar, gewoon omdat je kort haar wil. Dat had ze voor de operatie ook al namelijk.
miss_dynastiemaandag 14 maart 2016 @ 21:52
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:51 schreef computergirl het volgende:

[..]

je snapt mijn punt niet. Je kan ook kiezen voor kort haar, gewoon omdat je kort haar wil. Dat had ze voor de operatie ook al namelijk.
Klopt, maar daar ging het helemaal niet over. Ik reageer op iemand die opmerkt dat ze een andere keuze zou moeten maken. Dat kŠn ze waarschijnlijk niet, even los van of ze dat al of niet zou willen.
HaverMoutKoekjemaandag 14 maart 2016 @ 21:54
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:52 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Klopt, maar daar ging het helemaal niet over. Ik reageer op iemand die opmerkt dat ze een andere keuze zou moeten maken. Dat kŠn ze waarschijnlijk niet, even los van of ze dat al of niet zou willen.
8)7 8)7 8)7
Als ze het niet wil is dat toch totaal niet relevant.
miss_dynastiemaandag 14 maart 2016 @ 21:55
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:45 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik verbaas me over die portiegrootte in dat eetdagboek. Zitten porties bij waar ik goed vol van zou zitten :?
Twee cracottes met jam zijn in elk geval een goed idee om voldoende eiwitten en weinig suiker binnen te krijgen... Oh nee, wacht :')
#ANONIEMmaandag 14 maart 2016 @ 22:38
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
Wat gebeurt daar met die navel?
Stimorol-woensdag 16 maart 2016 @ 00:31
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:55 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Twee cracottes met jam zijn in elk geval een goed idee om voldoende eiwitten en weinig suiker binnen te krijgen... Oh nee, wacht :')
Miereneukerij dit.
ntmdonderdag 21 april 2016 @ 23:21
CdbdHLt.jpg
Wat een verschil!
Pisces29donderdag 21 april 2016 @ 23:33
Haar mond, alsof ze een verkeerde maat gebit draagt. (Geen idee of dat komt omdat ik mobiel kijk).
Sunshine1982donderdag 21 april 2016 @ 23:35
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 23:21 schreef ntm het volgende:
[ afbeelding ]
Wat een verschil!
Toch vind ik haar op de linker foto mooier. Ze straalt veel meer.
Leandradonderdag 21 april 2016 @ 23:45
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 23:33 schreef Pisces29 het volgende:
Haar mond, alsof ze een verkeerde maat gebit draagt. (Geen idee of dat komt omdat ik mobiel kijk).
Het viel mij op TV ook op, en hier in het topic idem, en ik zit op de laptop.
Oledonderdag 21 april 2016 @ 23:57
Ze heeft trouwens een nieuwe baan. Benieuwd hoe lang ze het deze keer volhoudt
Poekedinsdag 21 juni 2016 @ 17:39
quote:
Sonja Silva wil taboe op maagverkleiningen doorbreken

Gepubliceerd: 21 juni 2016 08:36
Laatste update: 21 juni 2016 08:35

Sonja Silva is na haar maagverkleining van een jaar geleden ruim 45 kilo afgevallen. De voormalig TMF-presentatrice wil mede daardoor het taboe dat op maagverkleiningen rust doorbreken.
"Ik schaam me niet, dat ik hulp heb gezocht", zegt de 38-jarige Silva in gesprek met het AD. "Kijk eens waar ik nu ben!"

De voormalige Miss Nederland van 1997 leed aan ME, een oververmoeidheidsziekte. Mede daardoor kwam Silva aan. "Ik zat door die ziekte een aantal jaar op de bank. Ik kon niks en raakte heel erg gefrustreerd. En dan ben ik ook nog eens een enorme emotie-eter."

Silva worstelde lang met haar gewicht van rond de 106 kilo, maar de ommekeer kwam pas toen ze ruim een jaar geleden naar het ziekenhuis in Amsterdam ging voor een maagverkleining.

Fitter
Ze wilde onder de 70 kilo wegen en dat is haar gelukt, aangezien ze 46,7 kilo is afgevallen. "Ik woon drie hoog en loop nu zo de trap op. Vroeger moest ik na een halve verdieping al aan de zuurstof. Ik voel me veel fitter", besluit Silva.
Bron

En weer een beetje publiciteit...
CherryLipsdinsdag 21 juni 2016 @ 17:49
http://www.lindanieuws.nl/snacks/948597/

Ziet er goed uit :@ Haar haar is ook snel gegroeid.
miss_dynastiedinsdag 21 juni 2016 @ 18:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:49 schreef CherryLips het volgende:
http://www.lindanieuws.nl/snacks/948597/

Ziet er goed uit :@ Haar haar is ook snel gegroeid.
Staat nergens op instagram een #dankvoordeextensions of zo? :)

edit: jep, twee weken geleden _O- Geen idee hoe je een foto van instagram hier krijgt :@

[ Bericht 14% gewijzigd door miss_dynastie op 21-06-2016 18:40:00 ]
Mekedinsdag 21 juni 2016 @ 18:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:30 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Staat nergens op instagram een #dankvoordeextensions of zo? :)
U vraagt, wij draaien ;)

13249891_256467974712256_1766582334_n.jpg
miss_dynastiedinsdag 21 juni 2016 @ 18:51
Jaaaa *O* Hoe deed je dat? :@

Ik zit haar Instagram even door te scrollen en man man, wat ziet die Pyke eruit zeg, het lijkt wel een zwerver :o
Pisces29dinsdag 21 juni 2016 @ 18:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:49 schreef CherryLips het volgende:
http://www.lindanieuws.nl/snacks/948597/

Ziet er goed uit :@ Haar haar is ook snel gegroeid.
Mensen die veel afvallen hebben dan vaak ineens zo een strak bekkie, Sonja ook. Hard gezicht rondom de mond.

Verder hoop ik dat ze zo bezig blijft. Hopelijk zijn de oude foto's een stok achter de deur.
Turbomuisdinsdag 21 juni 2016 @ 19:03
Ze heeft er meteen maar een ander gezicht opgeplakt

(Overigens, ze ziet er goed uit hoor en zulks, daar niet van. Maar niet als zichzelf)

13402297_835539459885422_54979664_n.jpg
Mekedinsdag 21 juni 2016 @ 19:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:51 schreef miss_dynastie het volgende:
Jaaaa Hoe deed je dat?

In de code van de pagina gezocht :+
Kim-Hollanddinsdag 21 juni 2016 @ 20:59
Laatste foto; een mix tussen Manon Thomas en dat huppeltutje..hoe heet ze? Die van Bastiaan Ragas.. edit; Tooske
Mooi hoor, jammer van de te dik gezette lelijke tattoos. Knap ook, met een maagband ;-)

Maar hoe zit het met het overschot aan hangend vel? Of zal zij daar geen last van hebben omdat ze eigenlijk niet dik genoeg was?

[ Bericht 1% gewijzigd door Kim-Holland op 21-06-2016 21:10:50 ]
HaverMoutKoekjedinsdag 21 juni 2016 @ 20:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:03 schreef Turbomuis het volgende:
Ze heeft er meteen maar een ander gezicht opgeplakt

(Overigens, ze ziet er goed uit hoor en zulks, daar niet van. Maar niet als zichzelf)

[ afbeelding ]
hier is het haar wel erg 'plastic'
TheVulturewoensdag 22 juni 2016 @ 00:04
Die tattoos :r

Verder ziet ze er prima uit, ik hoop voor haar dat ze het volhoudt maar ik ben nog sceptisch
staticwoensdag 22 juni 2016 @ 00:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:03 schreef Turbomuis het volgende:
Maar niet als zichzelf)
Zou haar niet meer herkennen.
LurkJeRotwoensdag 22 juni 2016 @ 11:21
Ziet er goed uit! Maar no fucking way dat ik die ooit nog met een stok van 5 meter aan zou raken na wat ik hier allemaal gelezen heb. Niet dat dat uitmaakt, want Pykje en zij one luv 4 ever enzo dus ik had toch al geen kans.
Luchtbelmaandag 27 juni 2016 @ 23:55
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 23:57 schreef Ole het volgende:
Ze heeft trouwens een nieuwe baan. Benieuwd hoe lang ze het deze keer volhoudt
Ik lees net dat ze vanaf 1 juli een nieuwe baan heeft...
Olemaandag 27 juni 2016 @ 23:55
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:55 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Ik lees net dat ze vanaf 1 juli een nieuwe baan heeft...
Ik denk dat ze in de tussentijd nog wel een paar baantjes heeft gehad :)
Mulavrijdag 1 juli 2016 @ 14:42
Nou ze heeft het voor elkaar....ze gaat weer presenteren (volgens een filmpje op haar instagram).

Ik vind haar er in haar gezicht slecht uit zien. Zo oud.
Olevrijdag 1 juli 2016 @ 14:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 14:42 schreef Mula het volgende:
Nou ze heeft het voor elkaar....ze gaat weer presenteren (volgens een filmpje op haar instagram).

Ik vind haar er in haar gezicht slecht uit zien. Zo oud.
Om er binnen een maand weer uit te vliegen :')
pigletmaandag 4 juli 2016 @ 16:06
quote:
Sonja Silva: 'Tien jaar lang was ik te dik'

Na een pauze van ruim tien jaar keert Sonja Silva (39) dit najaar weer terug op de Nederlandse televisie. Een droom die in vervulling gaat voor de presentatrice die het afgelopen jaar maar liefst vijftig kilo afviel.

In april vorig jaar liet Sonja haar maag verkleinen en haar darmen omleggen. Sindsdien vlogen de kilo's eraf. "Het is echt de allerbeste beslissing die ik ooit gemaakt heb in mijn leven", vertelde ze in een interview met VROUW.

Maagverkleining
In datzelfde interview liet de brunette tevens vallen dat ze het leuk zou vinden weer als presentatrice aan het werk te gaan. Nu, nog geen half jaar later, heeft ze twee programma's in de wacht gesleept die ze dit najaar voor haar rekening mag nemen.

"Na mijn maagverkleining ťn enorme gewichtsverlies zat ik zů lekker in mijn vel, dat ik in Hilversum wel meteen een balletje heb opgegooid. Dat ze mij zo snel weer binnen zouden hengelen, had ik natuurlijk nooit verwacht. Echt geweldig", lacht Sonja. Lees verder en praat mee!
Bron: http://www.telegraaf.nl/v(...)as_ik_te_dik___.html
Als je maar vaak genoeg zegt dat je 10 jaar lang te dik was, wordt het vanzelf waar ;)
Maar ze heeft dus zelfs 2 tv-programma's op stapel staan.
Copycatmaandag 4 juli 2016 @ 16:09
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Pisces29maandag 4 juli 2016 @ 16:13
En om welke programma's gaat het dan precies?
pigletmaandag 4 juli 2016 @ 16:21
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:09 schreef Copycat het volgende:
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Voor zover ik me kan herinneren, was ze ook geen slechte presentatrice.
Ik kan haar nooit meer neutraal bekijken na de perikelen van de afgelopen jaren, maar de meeste mensen hebben dat amper tot niet meegekregen lijkt me. Dus dat is geen belemmering om haar een programma te laten presenteren.

quote:
10s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:13 schreef Pisces29 het volgende:
En om welke programma's gaat het dan precies?
Dat staat er niet bij haha. Maar vorige week had ze op Instagram een foto staan met daarbij de tekst "Vandaag de promo opgenomen voor mijn nieuwe programma "Werelds Wonen", dit najaar op RTL4".
Ericrmaandag 4 juli 2016 @ 16:22
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:09 schreef Copycat het volgende:
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Wel ergens op tijden dat het meer infomercial programma's zijn. Maar goed ze heeft een baan, benieuwd of ze nog doorgroeit naar prime time programma's.

http://vanpassienaarcarriere.nl/

Het andere is het zoveelste woonprogramma. Werelds Wonen. Dus veel shots op woonboulevards met sponsoring van de ketens daar.
DancingPhoebemaandag 4 juli 2016 @ 16:23
Ik denk dat ook programma's die op dat tijdstip uitgezonden worden, meer verdienen dan wat dan ook anders.
Olemaandag 4 juli 2016 @ 17:00
Benieuwd hoe lang ze dit vol gaat houden.
Ken iemand die met haar werkte toen ze ťťn of ander autoprogramma presenteerde. Was niet mee te werken en binnen no time lag ze eruit. Ze had een auto een pooierbak genoemd. Dat vond de sponsor niet zo leuk.
DancingPhoebemaandag 4 juli 2016 @ 17:18
Dan doe je die take toch over?
Copycatmaandag 4 juli 2016 @ 17:22
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:18 schreef DancingPhoebe het volgende:
Dan doe je die take toch over?
Dat lijkt mij ook. Of ze zei het tijdens een voorgesprekje of zo.
Olemaandag 4 juli 2016 @ 17:51
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:22 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dat lijkt mij ook. Of ze zei het tijdens een voorgesprekje of zo.
Er was wel meer aan de hand. En had was niet gefilmd.
Copycatmaandag 4 juli 2016 @ 18:32
quote:
7s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:51 schreef Ole het volgende:

Er was wel meer aan de hand..
Spill the beans!
girlnextdoor.maandag 4 juli 2016 @ 19:27
quote:
14s.gif Op maandag 4 juli 2016 18:32 schreef Copycat het volgende:

[..]

Spill the beans!
Idd, tell us about it :D
JaneDoemaandag 4 juli 2016 @ 20:00
quote:
7s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:51 schreef Ole het volgende:

[..]

Er was wel meer aan de hand. En had was niet gefilmd.
tell me more, tell me more
did she put up a fight?
Mulamaandag 4 juli 2016 @ 20:42
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:09 schreef Copycat het volgende:
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Volgens mij denken ze vooral kijkers met haar te trekken, omdat ze nu overal in de publiciteit staat met haar gewichtsverlies.

Ben wel benieuwd hoe ze die twee programma's gaat combineren met haar ME. Of zal die dramatisch verdwenen zijn nu ze dr goedbetalende baantje terug heeft?
Copycatmaandag 4 juli 2016 @ 20:54
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:42 schreef Mula het volgende:

Volgens mij denken ze vooral kijkers met haar te trekken, omdat ze nu overal in de publiciteit staat met haar gewichtsverlies.

Dat valt toch wel mee?
En dan zou ik sowieso eerder een gerelateerd programma verwachten.
Pisces29maandag 4 juli 2016 @ 20:56
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:42 schreef Mula het volgende:

[..]

Volgens mij denken ze vooral kijkers met haar te trekken, omdat ze nu overal in de publiciteit staat met haar gewichtsverlies.

Ben wel benieuwd hoe ze die twee programma's gaat combineren met haar ME. Of zal die dramatisch verdwenen zijn nu ze dr goedbetalende baantje terug heeft?
Haar 101 aandoeningen zijn idd vast verdwenen.
girlnextdoor.maandag 4 juli 2016 @ 21:32
quote:
10s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:56 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Haar 101 aandoeningen zijn idd vast verdwenen.
Wedden dat ze als reden hiervoor gaat aanvoeren dat dat komt door die maagverkleining waardoor ze is afgevallen.

Terwijl ze al die aandoeningen al van tevoren had volgens mij.
Leandramaandag 4 juli 2016 @ 23:15
quote:
10s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:56 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Haar 101 aandoeningen zijn idd vast verdwenen.
2 per kilo, als sneeuw voor de zon *O* *O* *O*
Leandramaandag 4 juli 2016 @ 23:17
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:54 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dat valt toch wel mee?
En dan zou ik sowieso eerder een gerelateerd programma verwachten.
Ze kunnen haar moeilijk een programma als Obese laten presenteren :X
Olemaandag 4 juli 2016 @ 23:32
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 23:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze kunnen haar moeilijk een programma als Obese laten presenteren :X
Mwah. Als Wendy het kan...
Leandramaandag 4 juli 2016 @ 23:34
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 23:32 schreef Ole het volgende:

[..]

Mwah. Als Wendy het kan...
Ja, maar dat is van zichzelf een mager scharminkel.

Hoor je Sonja al peptalkend "Ja, het gaat niet vanzelf" zeggen? :D
Turbomuisdinsdag 5 juli 2016 @ 08:36
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:42 schreef Mula het volgende:

[..]

Ben wel benieuwd hoe ze die twee programma's gaat combineren met haar ME. Of zal die dramatisch verdwenen zijn nu ze dr goedbetalende baantje terug heeft?
Gisteren op haar fb:
______________________________
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???

REALLY????

Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!
__________________________________________
Pisces29dinsdag 5 juli 2016 @ 08:48
quote:
Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders
Mwah, Pikmans verdient toch ook wat, het is niet alsof ze 5 monden moeten voeden... :D
Leandradinsdag 5 juli 2016 @ 09:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mwah, Pikmans verdient toch ook wat, het is niet alsof ze 5 monden moeten voeden... :D
Dat idd.
Waarom, als je niet kunt maar er nog wel een andere inkomstenbron in het gezin is.

Als ze nog alleenstaande moeder was geweest kan ik me er wat bij voorstellen dat je die keuze maakt, maar als er nog een kostwinner in het gezin is moet je gewoon de tering naar de nering zetten.
En als dat betekent dat je toch weer gaat werken ipv zuiniger te gaan leven is dat een keuze die je maakt, en als je werkelijk ME hebt is dat denk ik niet de meest verstandige keuze.
Copycatdinsdag 5 juli 2016 @ 09:02
Ik ben momenteel team Sonja.
JaneDoedinsdag 5 juli 2016 @ 09:03
ze had geen keuze? kennelijk wel, anders was ze gewoon afgekeurd
HaverMoutKoekjedinsdag 5 juli 2016 @ 09:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mwah, Pikmans verdient toch ook wat, het is niet alsof ze 5 monden moeten voeden... :D
heeft die knakker gewoon een baan, of is het hap-snap wat klusjes met muziek
Pisces29dinsdag 5 juli 2016 @ 09:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat idd.
Waarom, als je niet kunt maar er nog wel een andere inkomstenbron in het gezin is.

Als ze nog alleenstaande moeder was geweest kan ik me er wat bij voorstellen dat je die keuze maakt, maar als er nog een kostwinner in het gezin is moet je gewoon de tering naar de nering zetten.
En als dat betekent dat je toch weer gaat werken ipv zuiniger te gaan leven is dat een keuze die je maakt, en als je werkelijk ME hebt is dat denk ik niet de meest verstandige keuze.
Precies dat.
Die flat, wonen ze daar eigenlijk nog?

Alsof werken bij de televisie (en ja, ik snap haar wil en drive) nou dan ook de meest rustige baan is, fysiek gezien, voor iemand die pretendeert zoveel te mankeren...

En wat heeft ze de afgelopen 2 jaar dan gedaan?
Ik ben te Sonjamoe om al die ditjes en datjes bij te houden :7
Leandradinsdag 5 juli 2016 @ 09:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Precies dat.
Die flat, wonen ze daar eigenlijk nog?

Alsof werken bij de televisie (en ja, ik snap haar wil en drive) nou dan ook de meest rustige baan is, fysiek gezien, voor iemand die pretendeert zoveel te mankeren...

En wat heeft ze de afgelopen 2 jaar dan gedaan?
Ik ben te Sonjamoe om al die ditjes en datjes bij te houden :7
Ik denk dat zo'n presentatiebaan vergeleken met horeca fysiek een stuk relaxter is.
Daarbij betaalt horeca gewoon bagger en zal ze fulltime moeten werken voor een beetje salaris, met een presentatiebaan zal dat wat anders liggen.
DancingPhoebedinsdag 5 juli 2016 @ 09:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:36 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

Gisteren op haar fb:
______________________________
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???

REALLY????

Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!
__________________________________________
De post die je wist dat zou komen.
Leandradinsdag 5 juli 2016 @ 09:45
Het zou me trouwens niet verbazen als sommige ME-patiŽnten door het "succes" van Sonja min of meer verwijten krijgen dat ze het aan zichzelf te danken hebben, en dat ze maar moeten afvallen, want Sonja Silva kan ook weer van alles sinds ze afgevallen is.

Een beetje als een werkgever die iemand met reuma in dienst heeft en daarom graag doet alsof iedereen met reuma wel gewoon kan werken.

Mensen denken toch al snel dat ze wel voor een ander kunnen beoordelen of iemand wel of niet ziek is, en het oordeel van UWV-artsen wordt daarin vaak niet serieus genomen (door Sonja ook niet natuurlijk :+ )

2bd28f75dad7d6fa22a5004b22102daf.jpg
Pisces29dinsdag 5 juli 2016 @ 09:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik denk dat zo'n presentatiebaan vergeleken met horeca fysiek een stuk relaxter is.
Daarbij betaalt horeca gewoon bagger en zal ze fulltime moeten werken voor een beetje salaris, met een presentatiebaan zal dat wat anders liggen.
Oh ik was dat stukje horeca vergeten. Dan is het idd wellicht een verbetering.
CherryLipsdinsdag 5 juli 2016 @ 10:01
Echt he, probeert ze wat van haar leven te maken, is ze tig kilo afgevallen (met maagverkleining, maar dat lijkt me ook geen pretje, ze zit er haar hele leven aan vast), heeft ze waarschijnlijk weer het werk dat ze graag wilt doen, het zit haar allemaal mee zo lijkt het... en dan krijg je weer van die zure figuren die het haar niet gunnen :') Maar dat heb je altijd.
Oledinsdag 5 juli 2016 @ 11:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:45 schreef Leandra het volgende:
Het zou me trouwens niet verbazen als sommige ME-patiŽnten door het "succes" van Sonja min of meer verwijten krijgen dat ze het aan zichzelf te danken hebben, en dat ze maar moeten afvallen, want Sonja Silva kan ook weer van alles sinds ze afgevallen is.

Een beetje als een werkgever die iemand met reuma in dienst heeft en daarom graag doet alsof iedereen met reuma wel gewoon kan werken.

Mensen denken toch al snel dat ze wel voor een ander kunnen beoordelen of iemand wel of niet ziek is, en het oordeel van UWV-artsen wordt daarin vaak niet serieus genomen (door Sonja ook niet natuurlijk :+ )

[ afbeelding ]
Heb zo'n baas gehad -O-
Greysdonderdag 7 juli 2016 @ 12:42
Ik ben nog niet helemŠŠl #TeamSonja (want gůd wat was het een aandachtshoerende zeikstraal de laatste paar jaar met drie nieuwe aandoeningen per week), maar als iemand weer aan het werk was en nu weer een leuker vooruitzicht heeft qua baan en er weer goed uitziet en in elk geval kennelijk positief met zichzelf bezig is, dan verdient dat best een applausje. Laat ik het zo zeggen, stukken beter dan wanneer er nog steeds drie aandoeningen en kilo's per week bij kwamen.
Aspergermeisjedonderdag 14 juli 2016 @ 17:58
18.15 uur en later vanavond een item in Shownieuws over de negatieve reacties van andere ME-patiŽnten op dat ze weer als presentatrice aan de slag gaat.

:')

Verder wel goed dat er aandacht voor ME op tv is hoor. ^O^ Maar jammer dat het in deze context moet.
Oledonderdag 14 juli 2016 @ 20:55
staat ook op haar Facebook. even zoeken
Oledonderdag 14 juli 2016 @ 20:59
Sonja Silva
4 juli om 21:01 ∑
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???
REALLY????
Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!
LurkJeRotvrijdag 15 juli 2016 @ 09:48
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 20:59 schreef Ole het volgende:
Sonja Silva
4 juli om 21:01 ∑
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???
REALLY????
Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!

He gelukkig, ik dacht even dat ze nergens meer last van had.
CherryLipsvrijdag 15 juli 2016 @ 09:56
Maar da's twee weken geleden, dat bericht kende ik al :P
Ericrvrijdag 15 juli 2016 @ 10:01
Krijg acuut ME van die klaagzang van haar. Vermoeiend.
Olevrijdag 15 juli 2016 @ 10:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:56 schreef CherryLips het volgende:
Maar da's twee weken geleden, dat bericht kende ik al :P
ja maar was nu wel relevant ;)
Olevrijdag 15 juli 2016 @ 10:29
Pfffff
TheVulturedinsdag 19 juli 2016 @ 00:18
Son is bij Beyonce geweest en zit er nu bij Boulevard aan de desk over te kleppen. Ik moet zeggen: ze ziet er goed uit :o
girlnextdoor.dinsdag 19 juli 2016 @ 00:58
Ik werd een beetje moe van Sonja toen ik het bericht las dat ze klaar was met die pokemon go-app.

Nu alle kwaaltjes verdwenen zijn is ze opeens chronisch gefrusteerd ofzo :')
Greysdinsdag 19 juli 2016 @ 10:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 00:58 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik werd een beetje moe van Sonja toen ik het bericht las dat ze klaar was met die pokemon go-app.

Nu alle kwaaltjes verdwenen zijn is ze opeens chronisch gefrusteerd ofzo :')
Wat heeft zij voor last van die app dan?
TheVulturedinsdag 19 juli 2016 @ 11:13
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 10:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat heeft zij voor last van die app dan?
Haar overtollig vel werd voor een zeldzame Pokemon aangezien denk ik
ChipsZak.dinsdag 19 juli 2016 @ 11:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 11:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Haar overtollig vel werd voor een zeldzame Pokemon aangezien denk ik
:') _O- :@
Greysdinsdag 19 juli 2016 @ 11:40
_O-
Ceedinsdag 19 juli 2016 @ 12:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 11:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Haar overtollig vel werd voor een zeldzame Pokemon aangezien denk ik
Ik nam net een hap van m'n lunch en zit nu met m'n bek vol avocado 'godverdegodver' te roepen. _O-
Luttedinsdag 19 juli 2016 @ 13:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 10:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat heeft zij voor last van die app dan?
Ze vindt het sneu dat er een app nodig is om mensen aan het bewegen te krijgen.

...

Gelukkig is 'sport' haar eigen middle name *)
Superfatcatzondag 14 augustus 2016 @ 13:05
Stukje uit een artikel van de Linda:

Gastric bypass
We kennen Rachel van popgroep K-otic en de finale van X-Factor in 2008. Ze onderging, net als Sonja, een maagverkleining. Dat bleek voor haar de enige manier om op haar streefgewicht te komen. Rachel had overgewicht met haar 95 kilo en lengte van 1 meter 60, maar dat was officieel nog te licht voor een ‘gastric bypass’.

Opnieuw leren eten
In BelgiŽ onderging ze de ingreep wel. “Je leert opnieuw eten en dat was even een grote confrontatie. Zo van: oh jeetje, at ik dat?”


zou me niks verbazen als Sonja het ook in BelgiŽ heeft gedaan.
Ik kon me destijds al niet voorstellen dat ze voldeed aan de strenge eigen in Nederland
Kim-Hollandzondag 14 augustus 2016 @ 14:48
Son durft eindelijk in bikini!

https://www.instagram.com/p/BJAp6K0A3bV/?taken-by=sonjasilva.nl

What an awesome feeling!!! After being miserable for more than 10 years, I feel wonderful and I am celebrating!!!
No more grandmakini's fo sho!! So this one's for all the haters that have been trying to steal my shine during the whole weightloss journey: ?
Mariposaszondag 14 augustus 2016 @ 16:37
Ze ziet er goed uit op die foto, maar ik wil haar nog wel eens zien als ze rechtop staat. Geloof dat het er dan wel even anders uitziet. Of heeft ze ook nog een tummy tuck laten doen? :D
ChipsZak.zondag 14 augustus 2016 @ 17:50
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2016 13:05 schreef Superfatcat het volgende:
Stukje uit een artikel van de Linda:

Gastric bypass
We kennen Rachel van popgroep K-otic en de finale van X-Factor in 2008. Ze onderging, net als Sonja, een maagverkleining. Dat bleek voor haar de enige manier om op haar streefgewicht te komen. Rachel had overgewicht met haar 95 kilo en lengte van 1 meter 60, maar dat was officieel nog te licht voor een ‘gastric bypass’.

Opnieuw leren eten
In BelgiŽ onderging ze de ingreep wel. “Je leert opnieuw eten en dat was even een grote confrontatie. Zo van: oh jeetje, at ik dat?”


zou me niks verbazen als Sonja het ook in BelgiŽ heeft gedaan.
Ik kon me destijds al niet voorstellen dat ze voldeed aan de strenge eigen in Nederland
Ik vind het wel opvallend dat ze nŠ de operatie zegt: jeetje, at ik dat?!
Als een operatie de 'enige manier' was, zou je denken dat ze het ook op de gewone manier heeft geprobeerd maar blijkbaar had ze geen idee van wat ze at? >:O
Pisces29zondag 14 augustus 2016 @ 19:08
quote:
So this one's for all the haters that have been trying to steal my shine
Die haters hou je wel als je als een puber op alles gaat reageren en dit blijft doen :+
rvtmzondag 14 augustus 2016 @ 21:15
Dat mens is zwaar borderline. Morgen is ze moslima. Volgende week heeft ze een spastische darm en een glutenallergie. De week daarna begint ze een pizzatent in Leusden.

Maar congrats on the weight loss!
Kim-Hollandzondag 14 augustus 2016 @ 21:29
Die 'shine' heeft niemand anders weggenomen dan Son herself..
Zou wat zijn zeg, dat een ieder dan ook met jouw 'shine' er vandoor rent.. -O- 8}
Maartelzondag 14 augustus 2016 @ 23:30
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2016 17:50 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Ik vind het wel opvallend dat ze nŠ de operatie zegt: jeetje, at ik dat?!
Als een operatie de 'enige manier' was, zou je denken dat ze het ook op de gewone manier heeft geprobeerd maar blijkbaar had ze geen idee van wat ze at? >:O
Van wat ik iemand met ervaring heb horen zeggen is 't na afloop vooral zo dat je geest nog even veel honger heeft terwijl je lijf na een paar happen al vol zit. Normale hoeveelheden eten of even iets snoepen leidt al snel tot misselijkheid dus in zekere zin wordt eten nog meer een issue dan voorheen.
Lucky_Strikemaandag 15 augustus 2016 @ 10:18
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2016 13:05 schreef Superfatcat het volgende:
Stukje uit een artikel van de Linda:

Gastric bypass
We kennen Rachel van popgroep K-otic en de finale van X-Factor in 2008. Ze onderging, net als Sonja, een maagverkleining. Dat bleek voor haar de enige manier om op haar streefgewicht te komen. Rachel had overgewicht met haar 95 kilo en lengte van 1 meter 60, maar dat was officieel nog te licht voor een ‘gastric bypass’.

Opnieuw leren eten
In BelgiŽ onderging ze de ingreep wel. “Je leert opnieuw eten en dat was even een grote confrontatie. Zo van: oh jeetje, at ik dat?”


zou me niks verbazen als Sonja het ook in BelgiŽ heeft gedaan.
Ik kon me destijds al niet voorstellen dat ze voldeed aan de strenge eigen in Nederland
Dat zou kunnen. Maar een kennis van mij wilde zich hier in Nederland laten opereren en kreeg dat zonder problemen voor elkaar terwijl ze nauwelijks zelf iets geprobeerd had en gewoon te zwak was om haar best te gaan doen. Een paar bezoekjes met wat jankverhalen aan een psycholoog die er alleen is om de artsen in de dekken en je hebt het voor elkaar. Geen probleem.
Greysmaandag 15 augustus 2016 @ 11:24
Als je zů enorm veel afvalt, hoe krijg je het dan voor elkaar om weer 'gewone' borsten en vel te krijgen? Zo heel erg jong is ze toch niet meer? :@ Als je niet beter zou weten zou je denken dat het een oude bikinifoto is. Ik vind het in elk geval bizar (goed) dat dat kennelijk daarna er zo uitziet. Ik zou verwachten dat haar benen etc veel lubberiger zouden zijn qua vel.
Stormqueenmaandag 15 augustus 2016 @ 11:36
Ze is ook niet zo strak hoor, dat kun je wel zien. Ze ligt er natuurlijk ook strategisch bij. En van 50 kilo afvallen wordt je huid wel losser en slapper, maar je hebt echt geen enorme lappen hangen, daarvoor was ze pre-operatie niet dik genoeg ;)
Greysmaandag 15 augustus 2016 @ 12:04
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2016 11:36 schreef Stormqueen het volgende:
Ze is ook niet zo strak hoor, dat kun je wel zien. Ze ligt er natuurlijk ook strategisch bij. En van 50 kilo afvallen wordt je huid wel losser en slapper, maar je hebt echt geen enorme lappen hangen, daarvoor was ze pre-operatie niet dik genoeg ;)
Nee da's waar, dat laatste, ik vergeleek het denk ik ten onrechte met de Obese mensen, die het dubbele afvallen zo ongeveer. Al verbaas ik me oprecht alsnog over de gladheid en strakheid na het verliezen van 50 (!) kilo :Y
Stormqueenmaandag 15 augustus 2016 @ 12:06
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2016 12:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee da's waar, dat laatste, ik vergeleek het denk ik ten onrechte met de Obese mensen, die het dubbele afvallen zo ongeveer. Al verbaas ik me oprecht alsnog over de gladheid en strakheid na het verliezen van 50 (!) kilo :Y
dat gladde is olie, gok ik :+
miss_dynastiemaandag 15 augustus 2016 @ 12:34
Ik kwam toevallig zaterdag iemand in de supermarkt tegen die de helft van zijn gewicht is kwijtgeraakt met een operatie. En hij is in de vijftig en had serieus geen millimeter overhangend vel, zelfs niet op zijn buik (hij trok zo zijn shirt omhoog om het te laten zien, dus eigen waarneming :+ ). Ik wist echt niet dat het kon, maar dit liep in de zeventig kilo gewichtsverlies, dus ik was echt verbaasd _O-
Olemaandag 15 augustus 2016 @ 20:11
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2016 12:34 schreef miss_dynastie het volgende:
Ik kwam toevallig zaterdag iemand in de supermarkt tegen die de helft van zijn gewicht is kwijtgeraakt met een operatie. En hij is in de vijftig en had serieus geen millimeter overhangend vel, zelfs niet op zijn buik (hij trok zo zijn shirt omhoog om het te laten zien, dus eigen waarneming :+ ). Ik wist echt niet dat het kon, maar dit liep in de zeventig kilo gewichtsverlies, dus ik was echt verbaasd _O-
wow! Die heeft wel geluk gehad dan!
Aventurawoensdag 17 augustus 2016 @ 09:44
WVqyW

Fotoshoot voor Grazia. Ze ziet er goed uit.
ChipsZak.woensdag 17 augustus 2016 @ 10:04
Filmpje van Grazia.

Kim-Hollandwoensdag 17 augustus 2016 @ 11:58
Die tattoos zijn echt fucking lelijk. :r
En verder praat ze poep; goed luisteren naar je lichaam als het om voeding gaat..Jaja, Son, daarom ook een maagverkleining :W
DropDiffusermaandag 22 augustus 2016 @ 02:45
Maakt allemaal niet uit, ze ziet er gewoon geweldig uit nu
atomaandag 22 augustus 2016 @ 10:46
Wow ze ziet er weer uit als in haar TMF tijd.
wolfrolfmaandag 22 augustus 2016 @ 11:23
quote:
fapje gemaakt
CherryLipsmaandag 22 augustus 2016 @ 11:40
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:23 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

fapje gemaakt
:D
Aventuramaandag 22 augustus 2016 @ 11:47
Ze is wel typisch iemand die er met lang haar veel beter uitziet dan met halflang of kort haar.
Pisces29maandag 22 augustus 2016 @ 12:44
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:47 schreef Aventura het volgende:
Ze is wel typisch iemand die er met lang haar veel beter uitziet dan met halflang of kort haar.
Dat geldt toch bijna voor alle (jonge) vrouwen :D
girlnextdoor.maandag 22 augustus 2016 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2016 11:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Die tattoos zijn echt fucking lelijk. :r
En verder praat ze poep; goed luisteren naar je lichaam als het om voeding gaat..Jaja, Son, daarom ook een maagverkleining :W
Eens met alles.
SEMTEXmaandag 22 augustus 2016 @ 17:55
Ik vond haar dik een vervelend zeurmens en dun nog steeds evenzo. Goed voor haar dat ze beter in d'r vel zit, maar 't was haar ms ook gelukt met er wat harder zelf aan trekken...
girlnextdoor.maandag 22 augustus 2016 @ 23:06
.

[ Bericht 100% gewijzigd door girlnextdoor. op 22-08-2016 23:08:53 (Verkeerd topique) ]
Greysdinsdag 23 augustus 2016 @ 00:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2016 11:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Die tattoos zijn echt fucking lelijk. :r
En verder praat ze poep; goed luisteren naar je lichaam als het om voeding gaat..Jaja, Son, daarom ook een maagverkleining :W
Dat laatste is idd hilarisch :D
Let op, binnenkort vindt ze zichzelf de nieuwe Rens Kroes. Ze is nu dr operatie al vergeten.
Pisces29dinsdag 23 augustus 2016 @ 00:25
Niet alleen dat, ik vind het ook zo nep. Elke wimper, extension en jurk komt van sponsors.
Ja, mooi dat ze er wat van maakt, maar niks vanuit zichzelf, alles wordt geregeld.
Weinig om lovend over te zijn, laat staan als je mensen dan ook tips geeft, maar zelf geen ruggengraat had om te gaan sporten of minder eten.
miss_dynastiedinsdag 23 augustus 2016 @ 15:02
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:11 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat laatste is idd hilarisch :D
Let op, binnenkort vindt ze zichzelf de nieuwe Rens Kroes. Ze is nu dr operatie al vergeten.
Of de nieuwe Sonja :') _O-
SEMTEXwoensdag 7 september 2016 @ 16:04
Net als Marc van der Linden, die doet ook zo geheimzinnig over zijn maagband..
Pisces29woensdag 7 september 2016 @ 16:10
quote:
2s.gif Op woensdag 7 september 2016 16:04 schreef SEMTEX het volgende:
Net als Marc van der Linden, die doet ook zo geheimzinnig over zijn maagband..
Is die daarom afgevallen? Oh wow, ik dacht op eigen kracht.
#ANONIEMdonderdag 20 april 2017 @ 15:14
Wat een stilte rondom Sonja
Stimorol-donderdag 20 april 2017 @ 15:29
Is zij weer single
CherryLipsdonderdag 20 april 2017 @ 17:10
Ze liep mee met The Passion :Y Op de achtergrond. Ze zag er goed uit hoor.
Starliedonderdag 20 april 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 15:29 schreef Stimorol- het volgende:
Is zij weer single
Gezien het gebrek aan Pyke op haar Instagram wel...
Oledonderdag 20 april 2017 @ 17:35
http://www.story.nl/artik(...)nt-scheidingsgerucht
De_Taartjesfeedonderdag 20 april 2017 @ 17:58
Omg wat een non-nieuws :')
miss_dynastiedonderdag 20 april 2017 @ 18:34
Nou, het kan dan onzin zijn, maar haar insta-naam was Sonja Pos toch? Nu weer Silva...
Starliedonderdag 20 april 2017 @ 18:56
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 18:34 schreef miss_dynastie het volgende:
Nou, het kan dan onzin zijn, maar haar insta-naam was Sonja Pos toch? Nu weer Silva...
Ook dat ja en ze moet de traditie van scheiden wel in ere houden natuurlijk ;)
Oledonderdag 20 april 2017 @ 18:58
En op haar Facebook is Pyke ook al heel lang niet voorbijgekomen..

En ik las dat ze ook een gevoelige huid heeft!

* Ole gaat lijst in OP bijwerken
Lief17donderdag 20 april 2017 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 18:58 schreef Ole het volgende:
En op haar Facebook is Pyke ook al heel lang niet voorbijgekomen..

En ik las dat ze ook een gevoelige huid heeft!

* Ole gaat lijst in OP bijwerken
Volgens mij zit hij niet meer op Facebook....
kwakz0rvrijdag 21 april 2017 @ 07:36
Neh ze heeft pas een 'kleine ingreep' gehad. Later legde ze op haar blog uit dat dat was ivm kinderwens van haar en Pyke. Ik denk een kijkoperatie aan de baarmoeder of een HSG ofzo.
Kim-Hollandwoensdag 24 mei 2017 @ 20:34
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
Starliewoensdag 24 mei 2017 @ 20:36
quote:
18s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
Jaaaa erg!!! Ik zou noooooit reageren op een "celeb" maar nu jeukte mn vingers :D
Kim-Hollandwoensdag 24 mei 2017 @ 20:41
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:36 schreef Starlie het volgende:

[..]

Jaaaa erg!!! Ik zou noooooit reageren op een "celeb" maar nu jeukte mn vingers :D
Dit is echt te belachelijk voor woorden, ja. 8)7
ChipsZak.woensdag 24 mei 2017 @ 20:42
quote:
18s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
:') wtf is dit
Starliewoensdag 24 mei 2017 @ 20:42
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:41 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Dit is echt te belachelijk voor woorden, ja. 8)7
En die haarkleur ook... nu nog een leuk patroontje erin met het scheerapparaat en het is compleet.

Denk overigens echt dat zij en Pyke uit elkaar zijn.
Sourywoensdag 24 mei 2017 @ 20:44
En nu was het Ariana...volgende keer misschien K3...de wereld is ziek...Heal the world☮ :o
Taigawoensdag 24 mei 2017 @ 20:48
Wtf??
Kim-Hollandwoensdag 24 mei 2017 @ 20:52
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:42 schreef Starlie het volgende:

[..]

En die haarkleur ook... nu nog een leuk patroontje erin met het scheerapparaat en het is compleet.

Denk overigens echt dat zij en Pyke uit elkaar zijn.
Witblond met zwarte getekende wenkbrauwen bij een getinte huidskleur. ;(
Ik vind het niet mooi. Sowieso, blond bij getintiers staan maar heel weinig vrouwen/mannen.

En dat Pikmans weg is, geloof ik best. Meestal houdt een relatie of huwelijk het bij Son maar ongeveer 2 jaar.
Kim-Hollandwoensdag 24 mei 2017 @ 20:57
18557207_10155425863029235_8331140201780216532_n.jpg?oh=f02ab7a807c4224b4272dfdeeb3aeb1b&oe=59AF2B18
Starliewoensdag 24 mei 2017 @ 21:01
quote:
Echt zonde, gelukkig durven mensen op Instagram hun eerlijke mening te geven ;)
Greyswoensdag 24 mei 2017 @ 21:06
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Starliewoensdag 24 mei 2017 @ 21:10
quote:
11s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:06 schreef Greys het volgende:
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Ik bedoel ook niet dat het fout is, ze moet dat ook zelf weten het is ook afschuwelijk. Maar om jezelf al huilend te filmen en het online te zetten vind ik dan weer een dingetje.
Leandrawoensdag 24 mei 2017 @ 21:12
quote:
11s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:06 schreef Greys het volgende:
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
Starliewoensdag 24 mei 2017 @ 21:14
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
Ja dit idd, goed verwoord!
praadjewoensdag 24 mei 2017 @ 21:15
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
Echte actrices smeren dampo ofzo onder hun ogen om dat effect op te wekken. Zou me niets verbazen als dat hier ook het geval is. Dramaqueen.
Kim-Hollandwoensdag 24 mei 2017 @ 21:17
quote:
11s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:06 schreef Greys het volgende:
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Dit is de grootste aandachtshoererij die er bestaat. Jezelf in de schijnwerpers zetten om al jankend quatsch te verkopen.
Sorry, hoor, maar dan ben je behoorlijk van het padje af als je deze manier nodig hebt voor wat aandacht.
Greyswoensdag 24 mei 2017 @ 21:17
Laat iedereen lekker op z'n eigen manier verdrietig zijn en dat uiten op zijn of haar eigen manier lijkt me, zeker bij zoiets als dit met kinderen. Altijd, eigenlijk, als het om echt schokkende dingen gaat.

Ik zeik Son ook graag af op andere dingetjes maar ik zie persoonlijk echt niet in hoe dit 'erger' is dan de hele wereld - bekend en onbekend - die er ook over getweet en gefacebookt hebben hoe erg ze het vinden. Rouwen mag mijns inziens ALTIJD op je eigen manier zolang je er anderen geen kwaad mee doet.

Maar ik zal jullie laten en kom wel weer eens meelachen als het om iets onschuldigers gaat. Carry on. ^O^
Kim-Hollandwoensdag 24 mei 2017 @ 21:20
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?

:D
Pisces29woensdag 24 mei 2017 @ 22:06
quote:
18s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
Als je 1001 stempels en diagnoses bezit, dan moet je El Labilo wel even online je tranen laten zien. :7

Nee ik snap het ook echt niet. En ik laat dan even weg dat het om Son gaat. Iedereen die een camera aanzet en gaat filmen om het online te zetten... Beetje treurig.
Kim-Hollanddinsdag 11 juli 2017 @ 19:41
19511630_826617610820070_8436178452131700277_n.jpg?oh=bba3d66b6efbe42d00cc55464b62b8fc&oe=5A10D751

19601399_830693777079120_5695563467849039848_n.jpg?oh=d50d947b28465b9b755a1399aac67f85&oe=5A0DBE30

19959030_834900606658437_358592264602652829_n.jpg?oh=6c5d86f2b159b48179a8349d7bfe8870&oe=59CA5C79
Pisces29dinsdag 11 juli 2017 @ 19:46
Ik kijk alleen maar naar dat witte haar.
Deckarddinsdag 11 juli 2017 @ 19:51
Als iemand zou zeggen dat ze 50 is had ik het zo gelooft.
TheVulturedinsdag 11 juli 2017 @ 19:55
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
_O_
Kim-Hollanddinsdag 11 juli 2017 @ 20:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 19:46 schreef Pisces29 het volgende:
Ik kijk alleen maar naar dat witte haar.
Kort pittig :')
JaneDoedinsdag 11 juli 2017 @ 21:04
ik moet zeggen ze ziet er echt goed uit, alleen dat haar idd...
Olewoensdag 12 juli 2017 @ 23:29
Maar hoe zit het nou met Pyke?
Monkeymindzaterdag 15 juli 2017 @ 14:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 20:22 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Kort pittig :')
Wat vreselijk idd.
Turbomuiszondag 23 juli 2017 @ 17:15
quote:
P A N C A K E P I E | Ik zit zo vol! Haha! Mijn man en ik hebben enorm genoten van deze gezonde ontbijttaart van pannenkoeken met heerlijke toppings! Gaan jullie hem ook een keer maken? Gebruik dan #metliefdekoken! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om dit recept te maken. Ik maakte het beslag van havermout en speltmeel. Je kunt er voor kiezen om de eieren weg te laten en in plaats daarvan banaan aan het beslag toe te voegen. En natuurlijk kun je met de toppings naar hartelust variŽren. 💋Sonja
#pancakepie
#food
#foodie
#ontbijt
#brunch
#lunch
#metliefdekoken
Blijkbaar is ze nog gewoon met Pyke. Tenzij dit weer een nieuwe is, kan ook natuurlijk


https://m.facebook.com/sonja.silva/posts/10155670944894235
Starliezondag 23 juli 2017 @ 17:45
Als ik Instagram moet geloven is ze nog samen met Pyke.
Kim-Hollandzondag 24 september 2017 @ 21:45
Son heeft een nieuwe baan> actrice in Penoza. 8-)
Pyke is nog steeds haar man en ze is weer donkerharig.

21686470_10155869666219235_8933747226666968650_n.jpg?oh=9bb80dbada4b20ba0cac213766b4aabe&oe=5A4D38DD
21686496_10155869666214235_8116318848516353660_n.jpg?oh=1f36685294ec930c13a61353483e6489&oe=5A83D8F3
Deckardmaandag 25 september 2017 @ 08:37
Nah, ze zou zich eens moeten scheren.
Kim-Hollandmaandag 25 september 2017 @ 11:27
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 08:37 schreef Deckard het volgende:
Nah, ze zou zich eens moeten scheren.
En Pikmans? Die capuchon ziet toch niet uit voor een vowassen vent?!
Pisces29maandag 25 september 2017 @ 12:03
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 21:45 schreef Kim-Holland het volgende:
Son heeft een nieuwe baan> actrice in Penoza. 8-)
Pyke is nog steeds haar man en ze is weer donkerharig.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Doet me denken aan Bibi, die heeft ook vaak geen oogmakeup behalve mascara. Ik vind het niet mooi. Blotebillenogen :+ Hup, doe wat eyeliner op of minder je mascara. En laat je haar weer groeien. Misschien dat een korte bob ook wat zachter staat.
Kim-Hollandmaandag 25 september 2017 @ 12:13
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:03 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Doet me denken aan Bibi, die heeft ook vaak geen oogmakeup behalve mascara. Ik vind het niet mooi. Blotebillenogen :+ Hup, doe wat eyeliner op of minder je mascara. En laat je haar weer groeien. Misschien dat een korte bob ook wat zachter staat.
Wie is Bibi? Toch niet dat grietje van Oh oh Cherso?
Niks mis met alleen mascara. Hoe meer oogmake-up, hoe ouder je er uitziet. [gratis tip van de dag] ;)
Ben het wel eens met het kapsel. Kort pittig is gruwelijk.
Pisces29maandag 25 september 2017 @ 13:31
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:13 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Wie is Bibi? Toch niet dat grietje van Oh oh Cherso?
Niks mis met alleen mascara. Hoe meer oogmake-up, hoe ouder je er uitziet. [gratis tip van de dag] ;)
Ben het wel eens met het kapsel. Kort pittig is gruwelijk.
Ja, die van Cherso.

Mwah ik denk het omgekeerde. Hoe ouder je wordt, hoe meer je wel "iets" nodig hebt.
Veel make-up hoeft dan weer niet, maar tussen dit en veel zit ook een halve wereld.
Daarbij heeft Son een onwijs fris gezicht, die kan echt wel wat make-up hebben.
LurkJeRotmaandag 25 september 2017 @ 13:55
Dus ze is nu genezen van wat het ook was waar ze last van had?
girlnextdoor.maandag 6 november 2017 @ 23:47
Heb ik het mis of zit ze in een of ander surfprogramma op veronica momenteel? Dacht haar in een voorstukje te zien.

Benieuwd hoe lang het duurt voor ze weer wat oploopt :')