abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:38:42 #1
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_157513358
registreer om deze reclame te verbergen
De hoofdrolspelers:
8u6Pm.jpg4944_Pyke%20Pos.jpgjesus-bleu-mauve.jpg

Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (ťťn maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (ťn week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V
November2014 - "Ja, ik wil (voor de vierde keer)!" http://www.rtlnieuws.nl/b(...)-het-huwelijksbootje

Een overzicht van Sonja's klachten en ziektes

De opsomming tot nu toe:
- Hoogsensitiviteit
- Slaapaanvallen
- ME
- In- en door slaapstoornis
- ADHD
- Bijna doodervaring
- Hoogtevrees
- Artrose
- slaapapneu
- emo eter (ook wel BED Binge Eating Disorder genoemd )
- Breukje in middenrif
- GBP (2015, te volgen op www.iglossy.nl )


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dť reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieŽn voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiŽle tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
quote:
Sonja Silva toch weer in het huwelijksbootje

Drie keer eerder liep haar huwelijk uit op een scheiding waarna de voormalige TMF-vj Sonja Silva riep nůůit meer iemand haar jawoord te geven. Tot 1 november vorig jaar dan, waarop ze met haar nieuwe vlam Pyke Pos in het huwelijksbootje stapte.

De 38-jarige Sonja Silva was er na haar scheiding van Declan Vermaat in 2012 helemaal klaar mee. Voor de derde keer was haar huwelijk op de klippen gelopen. Het boterbriefje ging slechts vier maanden mee. Voor Sonja hoefde al dat getrouw niet meer. "Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", aldus een vastberaden Sonja Silva destijds in een gesprek met radiozender Fun X.

Dat 'nooit' bleek toch iets minder definitief. Op 1 november 2014 zegt Sonja ja tegen haar nieuwe vlam Pyke Pos, de Friese blonde god uit het vierde seizoen van X Factor, en daarmee is haar vierde huwelijk een feit.

De twee hebben het naar eigen zeggen klein gehouden. Pyke laat aan RTL Boulevard weten dat het 'een heel mooie dag' was.

Of Sonja in Pyke dan eindelijk de ware heeft gevonden moet nog blijken. Voorlopig hebben de twee het samen goed.

Sonja Silva was eerder getrouwd met opnameleider Eddy Stuy, Dirk-Jan Leenen en dus Declan Vermaat.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 28-10-2012 om 19:49:25 Hellendoorn. Zucht... Meteen even wat angsten overwonnen. Was er nou toch. #metbloedzweetentranen #kapotmoe #zo voldaan http://t.co/AmcsVRj8 reageer retweet
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:41:31 #2
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_157513432
quote:
10s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:10 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Relatiebeheer is nieuw voor 'ober'?
quote:
Sonja Pos-Silva Christian Host&PR New York Film Academy Cafe Reallife blogger sonjasilva.nl & iglossy.nl #food #beauty #fashion #health [email protected] sonjasilva.nl
Dit staat op haar instagram als beschrijving, die relatiebeheer is dus PR :')

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:37 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ook echt hŤ.... zo'n review schrijven http://www.sonjasilva.nl/review-magnesiumolie/
En dan zo'n tekst onder het plaatje zetten, het plaatje heet ook "Fleje met nogwat" (ja, de s ontbreekt), het is gewoon onbeschoft, en het maakt je review direct onbetrouwbaar.
Deze review kan ik niet eens vinden als ik haar blog gewoon bezoek, dan is alles leeg :') Ja, een test en allemaal fotos bij "pics" maar review is voor mij ook leeg.
Ze schrijft wel review goed :Y
吴 曼 迪
pi_157513496
Revieuw O+ klau O+
disclaimer
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:51:09 #4
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_157513657
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:43 schreef Stormqueen het volgende:
Revieuw O+ klau O+
Ohgod die was ik vergeten :'( o|O
吴 曼 迪
  vrijdag 13 november 2015 @ 15:03:11 #5
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_157513874
Die lunch :') Zo duidelijk dat Son niet weet waar ze mee bezig is.
With love :*
pi_157514034
Mooie foto's ook, zo met de telefoon gemaakt boven een kleedje.
NARF
  vrijdag 13 november 2015 @ 16:54:35 #7
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_157516260
registreer om deze reclame te verbergen
"Gezegend meisje". 100 kilo meisje.

Sowieso verkleinwoorden.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_157517572
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:43 schreef Stormqueen het volgende:
Revieuw O+ klau O+
O+
Jumalatkin kuolevat
Edessšni vuotavat
Olen tšmšn maailman loppu
Minš olen tyhjyys
pi_157767704
w01bi9.jpg15hhmrp.jpg

Ze ziet er goed uit! Wat een verschil in haar gezicht!
  maandag 23 november 2015 @ 18:53:01 #10
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_157767765
Ze past wel het Tell-Sell trucje goed toe: before nukkig smoelwerk, after blij.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_157767984
Decision. Met een e.
Verder een goede vooruitgang maar godallemachtig die tattoo?
pi_157769706
Wat een verschil :o
NARF
pi_157769966
quote:
10s.gif Op maandag 23 november 2015 18:53 schreef Pisces29 het volgende:
Ze past wel het Tell-Sell trucje goed toe: before nukkig smoelwerk, after blij.
en bij de after foto wel rechtop gaan staan
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 23 november 2015 @ 20:12:41 #14
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157770314
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:00 schreef rubbereend het volgende:

[..]

en bij de after foto wel rechtop gaan staan
En de schaduw niet aan de kant van haar kont (waardoor die nog groter leek), maar aan de kant van haar buik.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 23 november 2015 @ 20:24:38 #15
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_157770617
quote:
10s.gif Op maandag 23 november 2015 18:53 schreef Pisces29 het volgende:
Ze past wel het Tell-Sell trucje goed toe: before nukkig smoelwerk, after blij.
Ik zie altijd angst in haar ogen, ongeacht de stand van het smoeltje.
pi_157770619
Ik vind haar nog steeds vet :@
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_157770722
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik vind haar nog steeds vet :@
Ik ga even een vinger in m'n keel steken ;(
NARF
pi_157770737
Heeft ze nou dezelfde panty aan? :? Of een litteken?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 20:33:52 #19
4036 crew  Cynix ģ
The Original ģ
pi_157770838
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:00 schreef rubbereend het volgende:

[..]

en bij de after foto wel rechtop gaan staan
Yep, after is haar nek ineens 2 x zo lang. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 23 november 2015 @ 20:42:09 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157771048
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:29 schreef DancingPhoebe het volgende:
Heeft ze nou dezelfde panty aan? :? Of een litteken?
Litteken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 23 november 2015 @ 20:52:59 #21
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_157771465
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik vind haar nog steeds vet :@
Ik ook, maar er zit beweging in. Hopelijk zet ze het door.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_157777260
Minder dik != dun
  dinsdag 24 november 2015 @ 07:15:39 #23
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157778461
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 00:13 schreef Deckard het volgende:
Minder dik != dun
Dun zal ze ook nooit worden, tenzij ze een half jaar Expeditie Robinson gaat doen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157779218
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 07:15 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dun zal ze ook nooit worden, tenzij ze een half jaar Expeditie Robinson gaat doen.
Misschien eventjes.
NARF
  dinsdag 24 november 2015 @ 11:39:05 #25
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157781767
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 09:07 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Misschien eventjes.
Ja, ik denk ook niet dat het dan blijvend zou zijn.

Ik ben trouwens wel benieuwd wat er gebeurt als je zo'n ER zou maken.... gewoon 10 mensen met een BMI boven de 35, en dat het een half jaar duurt ofzo, en pas na 3 maanden de eerste wegstemmen natuurlijk, anders is het zinloos.
Hallo meneer de Mol, leest u mee? :W

ER; winning it is losing the most.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157784280
ik vind het heel tof voor dr hoor, maar ik heb hetzelfde gedaan als Son zonder GBP. Naja, okee, ik was iets minder zwaar to start with, maar het scheelde niet veel :P
Dus, mja. Ik denk uiteraard dat ze het zonder operatie ook had gekund, maar niet met wat ze graag eet waarschijnlijk :+
disclaimer
  dinsdag 24 november 2015 @ 14:04:45 #27
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_157784971
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 13:36 schreef Stormqueen het volgende:
ik vind het heel tof voor dr hoor, maar ik heb hetzelfde gedaan als Son zonder GBP. Naja, okee, ik was iets minder zwaar to start with, maar het scheelde niet veel :P
Dus, mja. Ik denk uiteraard dat ze het zonder operatie ook had gekund, maar niet met wat ze graag eet waarschijnlijk :+
Zoveel meer respect voor mensen, zoals jij dus, die het gewoon zelf doen! Een vriendin van ons heeft ook een GBP gehad en die is een partij arrogant geworden, want ze valt echt heel snel af en iedereen die maar roept hoe knap ze het wel niet vinden. Ja knap van de arts dat hij de boel heeft kunnen afknellen tot een kiwi. Oke... ik ben lichtelijk jaloers ;)
pi_157797745
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 13:36 schreef Stormqueen het volgende:
ik vind het heel tof voor dr hoor, maar ik heb hetzelfde gedaan als Son zonder GBP. Naja, okee, ik was iets minder zwaar to start with, maar het scheelde niet veel :P
Dus, mja. Ik denk uiteraard dat ze het zonder operatie ook had gekund, maar niet met wat ze graag eet waarschijnlijk :+
Als je net zo veel kilo bent kwijt geraakt en dunner al was, dan is dat van jou nog meer een prestatie. Iemand van 150 kan veel gemakkelijker afvallen dan iemand van 70
  dinsdag 24 november 2015 @ 21:38:39 #29
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_157798319
Nu nog krachttraining voor de slappe armen :P
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."
—Thomas A. Edison
  dinsdag 24 november 2015 @ 21:39:45 #30
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_157798340
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 18:51 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]


[ afbeelding ]

Ze ziet er goed uit! Wat een verschil in haar gezicht!
Lelijkste tattoo's die ik ooit heb gezien, en ze vermenigvuldigen haar tokkiefactor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 24 november 2015 @ 21:40:28 #31
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_157798351
Dat before plaatje is verdomme net Ma Flodder.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_157799845
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 21:21 schreef Deckard het volgende:

[..]

Als je net zo veel kilo bent kwijt geraakt en dunner al was, dan is dat van jou nog meer een prestatie. Iemand van 150 kan veel gemakkelijker afvallen dan iemand van 70
Nee, ik zei het verkeerd, ik begon iets lichter en ben dus iets minder kwijt, ik denk dat we nu ongeveer even zwaar zijn, Son en ik *;
Maar dat ging dus redelijk probleemloos, gewoon minder (vaak) zooi eten eigenlijk :')
disclaimer
  woensdag 25 november 2015 @ 00:05:57 #33
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_157802274
Ik vind haar ook nog steeds geen kandidaat voor een maagband. Maar misschien ben ik verpest door programma's over 600lbs-wegende mensen.
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."
—Thomas A. Edison
  woensdag 25 november 2015 @ 00:25:17 #34
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157802539
quote:
2s.gif Op woensdag 25 november 2015 00:05 schreef SEMTEX het volgende:
Ik vind haar ook nog steeds geen kandidaat voor een maagband. Maar misschien ben ik verpest door programma's over 600lbs-wegende mensen.
Nee idd... sowieso het verloop al, ze is in een paar jaar zoveel aangekomen, maar hoop ergens nog dat ze het zelf heeft moeten betalen, het zou werkelijk van de zotte zijn als zij een maagverkleining op kosten van de verzekering gehad heeft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157804018
Die heeft niks betaald denk ik. Ze doet al jaren zo goed als niks en de carriŤre van Pikmans wil nou ook niet echt vlotten. Hooguit heeft ze de eigen bijdrage gelapt
pi_157815747
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 08:22 schreef Ericr het volgende:
Die heeft niks betaald denk ik. Ze doet al jaren zo goed als niks en de carriŤre van Pikmans wil nou ook niet echt vlotten. Hooguit heeft ze de eigen bijdrage gelapt
Maar nu heeft ze een topbaan als PR dame bij een horecagelegeheid :Y
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_158076228
Het goede komt altijd in drievoud O+.
Naast een nieuw lijf en een nieuwe baan gaan de Posjes nu ook voor een nieuw huis.

quote:
Sonja Silva
3 December at 19:08 ∑ Instagram ∑ Edited ∑
Spannend!!
We hebben vandaag besloten om ons 4 kamer appartement in Zaandam Kogerveld met bizar lage hypotheek te koop te zetten! Tijd voor een nieuwe stap! Tag iemand die een huis zoekt!
#fotosopaanvraag
#verkoopprijsopaanvraag
Gelijke Rechten voor Alle Smijlies!
H.E.L.M.G.R.A.S.W.E.S.P.O.D.O.L.S.4Life!!!111?!1
pi_158076324
Kennelijk kunnen ze de huidige niet betalen.
pi_158076329
Wie vindt hem als eerste op Funda!
NARF
  maandag 7 december 2015 @ 12:29:59 #40
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158076411
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 12:26 schreef CherryLips het volgende:
Wie vindt hem als eerste op Funda!
Hij staat er nog niet op, de meest recente met 4 kamers is van 2 weken geleden ("bizar lage hypotheek" is geen zoekcriterium bij Funda :{ :+ )

Hij zal hier vanzelf wel bovenaan komen staan:
http://www.funda.nl/koop/(...)rs/sorteer-datum-af/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158076549
quote:
7s.gif Op maandag 7 december 2015 12:22 schreef Anosmie het volgende:
Het goede komt altijd in drievoud O+.
Naast een nieuw lijf en een nieuwe baan gaan de Posjes nu ook voor een nieuw huis.

[..]

want ze hebben liever hogere lasten? :o
pi_159104341
Aan haar FB te zien was haar avontuur in de horeca ook weer van korte duur.....
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 14 januari 2016 @ 19:39:45 #43
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_159105331
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2016 19:06 schreef Ole het volgende:
Aan haar FB te zien was haar avontuur in de horeca ook weer van korte duur.....
Ze zingt nu bij de Wazzup Singers :7
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  donderdag 14 januari 2016 @ 19:43:00 #44
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_159105443
quote:
0s.gif Op donderdag 14 januari 2016 19:06 schreef Ole het volgende:
Aan haar FB te zien was haar avontuur in de horeca ook weer van korte duur.....
Nog geen maand :'(
吴 曼 迪
pi_159105586
quote:
10s.gif Op donderdag 14 januari 2016 19:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ze zingt nu bij de Wazzup Singers :7
https://www.facebook.com/kuif75/videos/10153815092152973/

:')
Lekker hard!
pi_159124599
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 12:29 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hij staat er nog niet op, de meest recente met 4 kamers is van 2 weken geleden ("bizar lage hypotheek" is geen zoekcriterium bij Funda :{ :+ )

Hij zal hier vanzelf wel bovenaan komen staan:
http://www.funda.nl/koop/(...)rs/sorteer-datum-af/
http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?

[ Bericht 2% gewijzigd door anoniem_080620182040 op 15-01-2016 15:07:30 ]
pi_159124644
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:05 schreef Toeps het volgende:

[..]

http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?
Ik ken deze flatjes. Rampzalig.

Goh. Verdienen ze zo weinig?
pi_159124697
Jezus die VvE :X
NARF
pi_159124728
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:10 schreef CherryLips het volgende:
Jezus die VvE :X
bij 2,5 duizend euro per jaar :o
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159124943
Daar wonen mensen met hele kleine kinderen, zie kindertafel en stoelen in de woonkamer. Damian is ong 11 of 12 toch?
pi_159124981
Ik geloof ook niet dat dat haar huis is.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 15 januari 2016 @ 15:43:41 #52
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159125321
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:05 schreef Toeps het volgende:

[..]

http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?
Ik zie het niet staan, maar die woning had ik ook al weggeklikt bij die kinderstoeltjes in de woonkamer, daar is haar kind veel te oud voor....
Maar bij nader inzien ook nog eens die meisjeskamer, ik denk dat de naam op het stoeltje meer een weergave is van de smaak in die sociale omgeving (en nee, dat heeft niets met je hoeveelheid geld te maken ;) ).
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 15 januari 2016 @ 15:45:19 #53
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159125356
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:12 schreef rubbereend het volgende:

[..]

bij 2,5 duizend euro per jaar :o
OMG... dan snap ik wel dat je je "bizar lage hypotheek" noemt, en niet je maandelijkse woonlasten :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_159125466
haar huis staat niet op Funda. Kan het behang en de meubels van haar foto's nergens terugvinden.
disclaimer
  vrijdag 15 januari 2016 @ 16:00:42 #55
327807 Mariposas
&#1497;&#1492;&#14
pi_159125686
Een lage hypotheek is sowieso een raar begrip als je het hebt over het verkopen van een huis, want een hypotheek betreft alleen de lening die je afsluit voor het onderpand = het huis. Dus misschien is de hypotheek die zij hebben afgesloten voor het huis heel laag, maar de waarde/verkoopprijs van de woning 3 x zo hoog. /nerdmodus. ;)
No hay mal que dure cien aŮos ni cuerpo que lo aguante
pi_159125921
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:05 schreef Toeps het volgende:

[..]

http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-127/

Confirmed want op het stoeltje in de kinderkamer staat Damian.

Edit: then again, van wie is die meisjeskamer?
t klopt ook wel met die ene foto waarop ze met pikkemans liep te sjouwen met boodschappen, daarbij liepen ze ook over een galerij
  vrijdag 15 januari 2016 @ 16:15:02 #57
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159125968
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

t klopt ook wel met die ene foto waarop ze met pikkemans liep te sjouwen met boodschappen, daarbij liepen ze ook over een galerij
Dat hele complex klopt met die foto ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_159126037
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

t klopt ook wel met die ene foto waarop ze met pikkemans liep te sjouwen met boodschappen, daarbij liepen ze ook over een galerij
Ja maar dat zegt niks, daar heb je er duizenden van in Nederland :P
NARF
pi_159126640
Als ze geldproblemen zou hebben verwacht ik haar wel in een VIP-aflevering van Dubbeltje op zijn Kant. Son en Pijkepiekemans voldoen wel aan het wispelturige profiel van mensen die je vaak in dat programma voorbij ziet komen. Weinig inkomen, veel kortlopende baantjes, te lui om uit je stoel te komen, vertekend zelfbeeld en bizarre uitgaven voor secundaire levensvreugde die je je niet kunt veroorloven :D
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_159126966
Lui zou ik ze niet noemen, ze pakt wel alles aan wat ze tegenkomt heb ik het idee.
NARF
  Moderator vrijdag 15 januari 2016 @ 17:45:12 #61
4036 crew  Cynix ģ
The Original ģ
pi_159127749
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 17:04 schreef CherryLips het volgende:
Lui zou ik ze niet noemen, ze pakt wel alles aan wat ze tegenkomt heb ik het idee.
Alleen laat ze het meestal net zo snel weer vallen. :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 15 januari 2016 @ 18:08:39 #62
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_159128124
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:43 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zie het niet staan, maar die woning had ik ook al weggeklikt bij die kinderstoeltjes in de woonkamer, daar is haar kind veel te oud voor....
Maar bij nader inzien ook nog eens die meisjeskamer, ik denk dat de naam op het stoeltje meer een weergave is van de smaak in die sociale omgeving (en nee, dat heeft niets met je hoeveelheid geld te maken ;) ).
Het is de pied-ŗ-terre van Sylvie! Haar stoeltje waarin ze zit als Damian er niet is. Haar meisjeskamer.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_159128218
Stukje regressie..?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_159162535
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:18 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ja maar dat zegt niks, daar heb je er duizenden van in Nederland :P
Ik denk idd dat dat niet het huis was, gezien deze foto op haar insta. Het is een blokje van 5 hoog, wťl met die gekleurde bakstenen.
https://www.instagram.com/p/5kx7nDMkvp/?taken-by=sonjasilva.nl

Dus een huisje uit deze flat, denk ik. (Niet deze specifiek, maar wel deze flat.)
http://www.funda.nl/koop/(...)-fluitekruidweg-180/
  zondag 17 januari 2016 @ 09:56:37 #65
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_159168361
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 16:00 schreef Mariposas het volgende:
Een lage hypotheek is sowieso een raar begrip als je het hebt over het verkopen van een huis, want een hypotheek betreft alleen de lening die je afsluit voor het onderpand = het huis. Dus misschien is de hypotheek die zij hebben afgesloten voor het huis heel laag, maar de waarde/verkoopprijs van de woning 3 x zo hoog. /nerdmodus. ;)
Het gaat er toch om dat ze nu dus een bizar lage hypotheek hebben, dus weinig betalen. Ze willen naar ik aanneem groter en zullen dus altijd meer gaan betalen.
Ik neem aan dat ze dus de overweging weer gaf. Nu hele lage lasten maar wel in een flat dus daarom toch maar besloten te verkopen al weet je zeker dat je lasten zomaar het dubbele kunnen worden.
Ik heb je lief mijn hele leven
  zondag 17 januari 2016 @ 10:03:07 #66
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_159168412
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2016 15:10 schreef CherryLips het volgende:
Jezus die VvE :X
Wij betaalden voor een 2kamer appartement (en dat was dus een verdeelsleutel naar oppervlakte) ook al §153,-
Dit was incl stookkosten. Terwijl wij er woonden zijn de centrale ketels in de berging vervangen, alle buitenmuren geÔsoleerd, de galerij werd geverfd etc etc.
Dit soort flats zien er prima in orde uit en de staat van onderhoud is goed omdat er een fatsoenlijke en gezonde VVE is die zijn verantwoordelijkheden neemt.
Ik vind het voor een 4 kamerwoning geen gek bedrag.
Ik heb je lief mijn hele leven
  Moderator zondag 17 januari 2016 @ 10:48:11 #67
4036 crew  Cynix ģ
The Original ģ
pi_159168867
Inclusief gas (en elektra) zou het wel acceptabel zijn.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_159170225
quote:
1s.gif Op zondag 17 januari 2016 10:03 schreef laziness het volgende:

[..]

Wij betaalden voor een 2kamer appartement (en dat was dus een verdeelsleutel naar oppervlakte) ook al §153,-
Dit was incl stookkosten. Terwijl wij er woonden zijn de centrale ketels in de berging vervangen, alle buitenmuren geÔsoleerd, de galerij werd geverfd etc etc.
Dit soort flats zien er prima in orde uit en de staat van onderhoud is goed omdat er een fatsoenlijke en gezonde VVE is die zijn verantwoordelijkheden neemt.
Ik vind het voor een 4 kamerwoning geen gek bedrag.
Inclusief stookkosten is het al een ander verhaal, ik betaal nu 115 incl parkeerplaats (die in drie jaar tijd al twee keer opnieuw bestraat is) maar de verwarming moet ik zelf betalen. En mijn flat ziet er ook prima uit, anders was ik er niet gaan wonen. Daarom dat ik het dubbele vrij aan de dure kant vind. Tijdens mijn huizenjacht een aantal jaren geleden kwam ik ook appartementen tegen met servicekosten van 200 euro en dan haakte ik eigenlijk al af, omdat dat elk jaar alleen maar meer zal worden en het een bedrag is dat elke maand terugkomt.
NARF
pi_159777005
Op Facebook/Instagram:
quote:
Ik ben begonnen met het schrijven van een autobiografie over mijn te gekke en soms bizarre leven. Van mijn jeugd, mijn jaar als Miss Nederland tot VJ bij TMF. Van drie hoog achter in de ghetto van Spangen in Rotterdam tot in Carrť in Amsterdam. Mijn reizen over de wereld en het verlies van mijn papa...
LIKE ALS JE HET ZOU WILLEN LEZEN! ☺
Ik voel een kettingboek aankomen *O*
pi_159779371
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 12:48 schreef piglet het volgende:
Op Facebook/Instagram:

[..]

Ik voel een kettingboek aankomen *O*
Geweldig hoe ze nog even de dood van haar pa erin mikt op het eind _O-
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 9 februari 2016 @ 15:48:12 #71
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_159781310
quote:
LIKE ALS JE HET ZOU WILLEN LEZEN!
Ik krijg bijna een gevoel van 'gooi je handjes in de lucht' :')
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_159781357
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 15:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik krijg bijna een gevoel van 'gooi je handjes in de lucht' :')
'Please clap.'
NARF
  dinsdag 9 februari 2016 @ 16:32:30 #73
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_159782438
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 12:48 schreef piglet het volgende:
Op Facebook/Instagram:

[..]

Ik voel een kettingboek aankomen *O*
En terug naar de ghetto van Zaandam. Vast een heel boeiend verhaal :+
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_159783003
Ze is trouwens wel echt veel afgevallen zag ik bij die andere foto's... alleen staan er ook stukken taart en toetjes tussen dus ik blijf het gevoel houden dat ze die maagband een keer kapotvreet :D
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_159786264
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 16:54 schreef TheVulture het volgende:
Ze is trouwens wel echt veel afgevallen zag ik bij die andere foto's... alleen staan er ook stukken taart en toetjes tussen dus ik blijf het gevoel houden dat ze die maagband een keer kapotvreet :D
Dat kan niet, want ze heeft geen maagband maar een gastric bypass. Je kan wel dermate verkeerde keuzes maken dat je weer gaat aankomen. Dus dŗt zou goed kunnen, ja.
Don't you love her madly?
pi_159788180
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2016 15:50 schreef CherryLips het volgende:

[..]

'Please clap.'
_O-
  donderdag 11 februari 2016 @ 08:50:39 #77
202348 Susi
Temple of Love
pi_159828300
Deze vrouw blijft fascineren.
pi_159991203
http://www.collectiefmake(...)/fluitekruidweg-228/

Sonjas (lege) huis.

Ze heeft het adres op instagram gepost, dus ik gooi het niet zomaar online trouwens.
pi_159994392
Vanavond gaat ze bij Rtl Late Night over haar maagverkleining babbelen, las ik. :{
pi_159994473
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 16:51 schreef female81 het volgende:
Vanavond gaat ze bij Rtl Late Night over haar maagverkleining babbelen, las ik. :{
Oh my...

en er staat ook een stukje op vrouw.nl

Sonja Silva (39)
IS 40 KILO LICHTER EN GELUKKIGER DAN OOIT!

In april vorig jaar liet voormalig presentatrice Sonja Silva (39) haar maag verkleinen en haar darmen omleggen. Nu, negen maanden later, is ze ruim veertig kilo lichter, siert ze de cover van Happy Shape en voelt ze zich beter dan ooit. "Dit is zo goed voor mijn zelfvertrouwen!"

Al sinds haar vijftiende lijdt Sonja aan ME, een auto immuunziekte die onder andere hevige vermoeidheid veroorzaakt. Door haar ziekte verdwijnt haar succesvolle carriŤre als presentatrice, actrice en model in de loop der jaren langzaam naar de achtergrond, vliegen de kilo's eraan en raakt Sonja in een diep dal.

OVERTOLLIGE KILO'S
"Ik was totaal mezelf niet meer. Als ik in de spiegel keek, walgde ik van mezelf. Dat is natuurlijk niet gezond. Voor mij was dat spiegelbeeld elke keer weer een prikkel om tůch de schouders eronder te zetten en aan het diŽten te slaan. Dit keer zou het vast lukken! Ik moest en zou die overtollige kilo's kwijtraken.

Elke keer vloog er tien kilo af en dan vond mijn lichaam het wel weer mooi geweest. Natuurlijk was ik blij met die tien kilo, maar ik was in de loop der jaren zoveel aangekomen, dat ik na het verliezen van tien kilo nog steeds ruim 98 kilo woog. Veel te veel voor mijn lengte van 1.69 cm."

NU POPULAIR:
Eerlijk zullen we alles niet meer delen
WANHOOP NABIJ
Tien jaar lang strijdt Sonja onvermoeid tegen de kilo's. "Ik heb alles geprobeerd wat er maar bestaat op het gebied van afvallen, maar niets werkte ťcht. Dat was zo ontzettend frustrerend. Juist omdat ik zo graag mijn oude gewicht terug wilde. Ik was de wanhoop nabij."

Dan raakt Sonja in gesprek met een studiegenote. "Ik volgde op dat moment een opleiding tot Pedagogisch Werker en het was deze studiegenote opgevallen dat ik al weken in de weer was met diverse shakes, maar nauwelijks afviel."

OOIT 140 KILO
"Wat bleek? Ze had precies hetzelfde meegemaakt. Om voor eens en altijd af te rekenen met haar overgewicht, had ze een gastric bypass ondergaan. Mijn mond viel open van verbazing. Het was zo'n mooie, slanke vrouw. Hoe kon zij nou zo zwaar zijn geweest?! Pas op het moment dat ze een foto liet zien van zichzelf van toen ze nog 140 kilo woog, geloofde ik haar.

Haar verhaal had zoveel indruk op me gemaakt dat ik me diezelfde avond nog heb ingeschreven voor een bijeenkomst over een maagverkleining in het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. Dit was dť oplossing. Hiermee zou ik eindelijk van mijn overgewicht verlost zijn."

KNOP OMZETTEN
Na zeven screenings, onderzoeken en intensieve gesprekken, is het op 21 april 2015 eindelijk zover: Sonja gaat onder het mes. "Lichamelijk vond ik de operatie heel erg meevallen, maar psychisch was het veel zwaarder. Er můet echt een knop om in je hoofd, want als je die knop niet omzet, is de kans zo groot dat je weer terugvalt. Bij mij ging dat gelukkig redelijk snel, omdat ik al lange tijd bezig was met afvallen, sporten en gezond eten.

Het is ook een fabeltje dat je na een maagverkleining niet meer met eten bezig hoeft te zijn. Sterker nog: ik ben er misschien nog wel meer mee bezig dan voorheen. Ik mag sinds de operatie alleen nog maar kleine porties eten. Ik plan 's ochtends wat ik de hele dag eet. Dat vergt de nodige voorbereiding. Het is niet zo eenvoudig als mensen vaak denken."

GELUKKIGER DAN OOIT
Inmiddels is Sonja negen maanden verder, veertig kilo lichter en gelukkiger dan ooit. "Het is echt de allerbeste beslissing die ik ooit gemaakt heb in mijn leven. Toen ik een paar maanden na de operatie in de spiegel keek, zag ik voor het eerst mezelf weer terug. Dat was zo'n bijzonder, emotioneel moment. Hier had ik jaren van gedroomd!"

Al moet ze nog wel wennen aan haar nieuwe kledingmaat. "Vorige week stond ik in de kledingwinkel tussen de grote maten te zoeken naar iets leuks, toen ik me ineens realiseerde dat ik daar helemaal niet meer hoef te zijn. Dat gevoel is niet te beschrijven, echt te gek."

DOEL BEREIKT
Met het bereiken van de 68 kilo is haar doel gisteren officieel bereikt. "Ik was bij mijn moeder en dacht: laat ik voor de grap eens op de weegschaal gaan staan. Tot mijn verbazing bleef hij hangen bij de 67 kilo. Ik was mijn doel zelfs voorbij. Echt fantastisch.

Op het moment dat ik staarde naar het getal op de weegschaal, was ik voor het eerst echt trots op mezelf. Dat ben ik hťťl lang niet geweest, maar nu durf ik het voor het eerst echt uit te spreken. Na tien jaar lang worstelen, heb ik nu eindelijk mijn doel bereikt."

TOEKOMSTDROMEN
Met het bereiken van haar persoonlijke doel, durft Sonja voor het eerst in jaren weer te dromen van een toekomst. "Mijn zelfvertrouwen is terug, ik voel me supergoed, dus ik zou het ontzettend leuk vinden om nu ook weer aan het werk te gaan.

Als wat? Dat maakt me niet zoveel uit. Als het maar een baan is die goed bij mij past! Ik ben er in ieder geval - na tien lange jaren - weer helemaal klaar voor, dus laat die leuke baan maar komen!"
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_159994689
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 16:55 schreef Ole het volgende:

[..]

TOEKOMSTDROMEN
Met het bereiken van haar persoonlijke doel, durft Sonja voor het eerst in jaren weer te dromen van een toekomst. "Mijn zelfvertrouwen is terug, ik voel me supergoed, dus ik zou het ontzettend leuk vinden om nu ook weer aan het werk te gaan.

Als wat? Dat maakt me niet zoveel uit. Als het maar een baan is die goed bij mij past! Ik ben er in ieder geval - na tien lange jaren - weer helemaal klaar voor, dus laat die leuke baan maar komen!"

Zegt ze hier nou dat de ME helemaal niet de reden is waarom ze niet kon werken?
pi_159994800
Dr studie heeft ze dus aan de wilgen gehangen?
Don't you love her madly?
pi_159994839
Wow ik ben vooral benieuwd naar de wonderbaarlijke genezing van ME vanavond.
  woensdag 17 februari 2016 @ 17:23:05 #84
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_159995082
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 16:55 schreef Ole het volgende:
Tien jaar lang strijdt Sonja onvermoeid tegen de kilo's. "Ik heb alles geprobeerd wat er maar bestaat op het gebied van afvallen, maar niets werkte ťcht. Dat was zo ontzettend frustrerend. Juist omdat ik zo graag mijn oude gewicht terug wilde. Ik was de wanhoop nabij."
10 jaar ja?
Hier dus in 2006: http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=93255
of hier in 2008: http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=188268&search=sonja
In 2012 was ze wel zwaarder, maar echt geen 110 kilo: http://www.petersmulders.nl/preview.php?id=308580&search=sonja

Dusseh, tja :')
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  woensdag 17 februari 2016 @ 17:27:36 #85
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_159995192
Onvermoeid :') .
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 17 februari 2016 @ 17:32:26 #86
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_159995297
quote:
10s.gif Op woensdag 17 februari 2016 17:27 schreef Copycat het volgende:
Onvermoeid :') .
Ik denk soms he... dat ze het expres doen. Zo niet: _O- :')
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_159995354
quote:
Zouden ze bij RTL-live deze research ook gedaan hebben :9~

Hi RTL :W :W lezen jullie wel mee vandaag?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 17 februari 2016 @ 17:38:47 #88
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159995431
quote:
14s.gif Op woensdag 17 februari 2016 17:34 schreef Ole het volgende:

[..]

Zouden ze bij RTL-live deze research ook gedaan hebben :9~

Hi RTL :W :W lezen jullie wel mee vandaag?
Dat zou wel leuk zijn ja, als ze even wat foto's van de afgelopen 10 jaar zouden pakken >:)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_159995634
Wie gaat hem kopen?
2vl752v.jpg
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_160002485
Vanavond in rtl late night met haar ''indrukwekkende verhaal'' hoe ze 40 kilo is afgevallen w/

ow dat was al bekend lees ik nu :D
pi_160005788
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 17:13 schreef Clavis het volgende:
Wow ik ben vooral benieuwd naar de wonderbaarlijke genezing van ME vanavond.
Is dat niet dat in haar geval die ME meer je hoofd zit.
Psychisch dus.
Want nu kan het wel?
The secret of getting ahead is getting started
  woensdag 17 februari 2016 @ 22:50:56 #92
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160006094
Helemaal meelevend met de dames van de V&D.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 17 februari 2016 @ 23:03:36 #93
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160006480
Ah:
"ME is een ingewikkelde ziekte die de patiŽnten zelf soms niet eens snappen, laat staan de artsen waar je op moet terugvallen"

Okay dan Son....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160006517
Vze hebben het licht wel voordelig uitgelicht :P :P
pi_160006529
Maar wat is het dan?
The secret of getting ahead is getting started
pi_160006580
Azijnpissers! :P
Screw them.
We're going home.
pi_160006608
Praatte zij altijd zo vervelend? Brrr.
  woensdag 17 februari 2016 @ 23:07:51 #98
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160006616
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:06 schreef CarOnline het volgende:
Azijnpissers! :P
Ja, zo zijn we, allemaal *O*

Jammer dat ze juist de afgelopen 10 jaar hadden overgeslagen in de foto's :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160006663
Die lult behoorlijk d'r eigen tegen in nog geen 5 minuten. Ze vertelt dat ze niet eens deed binge eten.5 Minuten later vertelt ze dat ze makkelijk een pak koekjes achter elkaar kon eten voor de operatie :')
And so the lion fell in love with the lamb
pi_160006738
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:09 schreef Bamba het volgende:
Die lult behoorlijk d'r eigen tegen in nog geen 5 minuten. Ze vertelt dat ze niet eens deed binge eten.5 Minuten later vertelt ze dat ze makkelijk een pak koekjes achter elkaar kon eten voor de operatie :')
En maar sporten, oa kickboksen ondanks dat dit vanwege haar ziekte wordt afgeraden maar "ze was wanhopig". :')
pi_160006818
quote:
1s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:12 schreef vencodark het volgende:

[..]

En maar sporten, oa kickboksen ondanks dat dit vanwege haar ziekte wordt afgeraden maar "ze was wanhopig". :')
Sonja is het type wat zichzelf heel erg zielig vind. Dat soort types zitten doorgaans niet 5 x in de week in de sportschool om maar af te vallen. Die zitten op de bank te soppen met een, jawel, pak koekjes. #Vooroordelen
And so the lion fell in love with the lamb
pi_160006909
quote:
Ik keek pas K2 zoekt K3 terug, da's 7 jaar geleden, daar was ze in het begin wat dikker, en toen voor de bootcamp als een malle 10 kilo afgevallen. Maar wellicht zat die 10 kilo er na de eliminatie wel weer in een razend tempo aan, crashdiŽten is nooit gezond.
Ze lijkt me wel iemand die voor een trouwjurk ook even gaat crashen.
  donderdag 18 februari 2016 @ 11:19:21 #103
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_160012748
Hmmm ik heb een fragment gezien van RTL Late Night... Even vooropgesteld dat ik ook best 40 kg wil afvallen hoor maar ik ga nu even azijnpissen en daarna mijn 3 kopjes thee eruit pissen.

Als zij echt zoveel aan het sporten was dan zou je toch op zijn minst wat gespierder eruit moeten zien, i.p.v. blubberig? Ze is altijd super slank geweest... ze geeft zelf toe dat ze ligt te vreten als een malle op de bank. Misschien had ze dat eens moeten skippen.

En ik vraag me serieus af of zij via een officiŽle manier in aanmerking is gekomen voor de maagverkleining, of dat ze het zelf betaald heeft, maar dat terzijde.
  donderdag 18 februari 2016 @ 11:21:59 #104
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_160012812
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 21:16 schreef Laysa het volgende:
Vanavond in rtl late night met haar ''indrukwekkende verhaal'' hoe ze 40 kilo is afgevallen w/

Noem me een zeikerd, maar indrukwekkend is het pas als je het op eigen kracht doet, niet door je maagbandjedingetjewhatever.

Desalniettemin als ze het nu eraf heeft en houdt ^O^
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_160012850
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:21 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Noem me een zeikerd, maar indrukwekkend is het pas als je het op eigen kracht doet, niet door je maagbandjedingetjewhatever.

Desalniettemin als ze het nu eraf heeft en houdt ^O^
Het was dan ook met een ietwat sarcastisch ondertoontje
  donderdag 18 februari 2016 @ 11:35:47 #106
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_160013134
quote:
14s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:23 schreef Laysa het volgende:

[..]

Het was dan ook met een ietwat sarcastisch ondertoontje
Ik had het eigenlijk gelezen als de letterlijke aankondiging van RTL Late Night, maar verder zitten we ook allemaal wel op 1 lijn in dit topic ;)
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_160013236
Ik geloof wel dat het zo ver kan komen dat je het echt niet zelf meer kan. Jack Wouterse heeft er ook eentje gehad en ook hij heeft het er zelf aan gegeten, maar ik zie hem toch meer als "patient" dan Sonja.

Hmm...krijg niet helemaal lekker verwoord wat ik bedoel geloof ik :@
Don't you love her madly?
  donderdag 18 februari 2016 @ 11:41:51 #108
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160013277
quote:
14s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik had het eigenlijk gelezen als de letterlijke aankondiging van RTL Late Night, maar verder zitten we ook allemaal wel op 1 lijn in dit topic ;)
Ja, wij zijn dan ook de Azijnpissers waar zij zich niets van aantrekt *)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 18 februari 2016 @ 11:45:05 #109
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_160013349
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:40 schreef Lovechild het volgende:
Ik geloof wel dat het zo ver kan komen dat je het echt niet zelf meer kan. Jack Wouterse heeft er ook eentje gehad en ook hij heeft het er zelf aan gegeten, maar ik zie hem toch meer als "patient" dan Sonja.

Hmm...krijg niet helemaal lekker verwoord wat ik bedoel geloof ik :@
Ik snap wel wat je bedoelt, denk ik.
Alleen vond ik Son nog lang niet zo ver.

Maar misschien ook wel, met haar 1001 aandoeningen kan ze gewoon niks. Zwak, ziek, misselijk... ;(

Van die mensen die twee keer per jaar op de fiets ipv auto naar het werk gaan, en dan zeuren over een regenbui. Yek.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_160013506
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:45 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik snap wel wat je bedoelt, denk ik.
Alleen vond ik Son nog lang niet zo ver.

Maar misschien ook wel, met haar 1001 aandoeningen kan ze gewoon niks. Zwak, ziek, misselijk... ;(

Van die mensen die twee keer per jaar op de fiets ipv auto naar het werk gaan, en dan zeuren over een regenbui. Yek.
Nee, precies, ik vond Son ook nog lang niet zover. Heb bij haar ook het gevoel dat ze dat nog best zelf gekund had.

Ik heb er zelf ook informatie over ingewonnen en vond mezelf er niet erg genoeg aan toe (zit denk ik rond hetzelfde gewicht dat Son had en zou dan evenveel kwijt moeten), denk ook dat ik het zelf nog moet kunnen. Maar voor de nůg 40 kilo zwaardere tante van mijn man vond ik het ook een logische stap.
Don't you love her madly?
  donderdag 18 februari 2016 @ 11:58:08 #111
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_160013641
Sonja Silva, Sylvana Simons, Glennis Grace.
Allemaal een zelfde soort vrouw waarvan ik binnensmonds echt heel hard moet kotsen.
De een vind zich nog zieliger dan de ander. Maar als het dan niet even lukt meteen een grote waffel open trekken. En die racisme kaart trekken he, daar zijn dit soort dames ook goed in. Of doen alsof ze tig ziektes hebben. Om maar aandacht te krijgen van iedereen. De een is nog zieker dan de ander.
Snap niet dat er nog media is wat aan dit soort aandachtshoeren aandacht besteed. Ik zou hun echt eens een maand in een supermarkt of bij de HEMA bij de toiletten willen zien werken. Ze zouden huilen hoe zielig ze wel niet waren.
BAH, echt om te kotsen. Als je dit leest Sonja; :r :r :r :r OEPS, dat was buitenmonds hihi.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_160013691
Wat een malle mening :D Heeft onze Son Łberhaupt wel eens een racisme kaart gespeeld?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  donderdag 18 februari 2016 @ 12:03:09 #113
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_160013755
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 12:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Wat een malle mening :D Heeft onze Son Łberhaupt wel eens een racisme kaart gespeeld?
Nog niet... kan er nog wel bij op haar ellenlange lijstje...
pi_160014055
Ik vind Sonja wel het meest sympathiek van dat rijtje hoor. Lijkt me een schat van een mens.
NARF
pi_160015299
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:58 schreef de_boswachter het volgende:
Sonja Silva, Sylvana Simons, Glennis Grace.
Allemaal een zelfde soort vrouw waarvan ik binnensmonds echt heel hard moet kotsen.
De een vind zich nog zieliger dan de ander. Maar als het dan niet even lukt meteen een grote waffel open trekken. En die racisme kaart trekken he, daar zijn dit soort dames ook goed in. Of doen alsof ze tig ziektes hebben. Om maar aandacht te krijgen van iedereen. De een is nog zieker dan de ander.
Snap niet dat er nog media is wat aan dit soort aandachtshoeren aandacht besteed. Ik zou hun echt eens een maand in een supermarkt of bij de HEMA bij de toiletten willen zien werken. Ze zouden huilen hoe zielig ze wel niet waren.
BAH, echt om te kotsen. Als je dit leest Sonja; :r :r :r :r OEPS, dat was buitenmonds hihi.
de enige die hier de racismekaart trekt ben jij zelf hoor
  donderdag 18 februari 2016 @ 13:08:27 #116
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_160015323
quote:
1s.gif Op donderdag 18 februari 2016 13:07 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

de enige die hier de racismekaart trekt ben jij zelf hoor
Huh ? Omdat ik toevallig drie getinte damens op noem ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_160015884
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 13:08 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Huh ? Omdat ik toevallig drie getinte damens op noem ?
nee
omdat je racisme benoemt terwijl dat hier totaal niet aan de orde is
pi_160015892
Ik heb maareen fragment van 4 minuten van RTL late night gezien, maar ik vond haar niet zo sympathiek overkomen. Ze praatte zo interesantdoenerig en doordacht ofzo?

Volgens mij als iemand haar nu een baan op tv aanbiedt, heeft ze het nooit meer over ME.
  donderdag 18 februari 2016 @ 14:02:59 #119
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_160016643
quote:
1s.gif Op donderdag 18 februari 2016 13:29 schreef JaneDoe het volgende:
nee
omdat je racisme benoemt terwijl dat hier totaal niet aan de orde is
Ik had het ook over Sylvana. Dus dan is dat wel aan de orde.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_160016937
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 14:02 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik had het ook over Sylvana. Dus dan is dat wel aan de orde.
in een topic over sonja silva?
  donderdag 18 februari 2016 @ 14:17:46 #121
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_160016993
quote:
1s.gif Op donderdag 18 februari 2016 14:15 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

in een topic over sonja silva?
Was begrijpend lezen geen verplicht vak bij jullie op de basisschool ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_160018364
quote:
3s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:58 schreef de_boswachter het volgende:
Sonja Silva, Sylvana Simons, Glennis Grace.
Allemaal een zelfde soort vrouw waarvan ik binnensmonds echt heel hard moet kotsen.
De een vind zich nog zieliger dan de ander. Maar als het dan niet even lukt meteen een grote waffel open trekken. En die racisme kaart trekken he, daar zijn dit soort dames ook goed in. Of doen alsof ze tig ziektes hebben. Om maar aandacht te krijgen van iedereen. De een is nog zieker dan de ander.
Snap niet dat er nog media is wat aan dit soort aandachtshoeren aandacht besteed. Ik zou hun echt eens een maand in een supermarkt of bij de HEMA bij de toiletten willen zien werken. Ze zouden huilen hoe zielig ze wel niet waren.
BAH, echt om te kotsen. Als je dit leest Sonja; :r :r :r :r OEPS, dat was buitenmonds hihi.
Retweet
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160018699
Ik vind ze alledrie totaal verschillend. Maar zulen we het hier dan maar bij Sonia houden?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_160025236
Waar is dat zogenaamde resultaat dan?
pi_160025603
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2016 11:19 schreef Starlie het volgende:
Hmmm ik heb een fragment gezien van RTL Late Night... Even vooropgesteld dat ik ook best 40 kg wil afvallen hoor maar ik ga nu even azijnpissen en daarna mijn 3 kopjes thee eruit pissen.

Als zij echt zoveel aan het sporten was dan zou je toch op zijn minst wat gespierder eruit moeten zien, i.p.v. blubberig? Ze is altijd super slank geweest... ze geeft zelf toe dat ze ligt te vreten als een malle op de bank. Misschien had ze dat eens moeten skippen.

En ik vraag me serieus af of zij via een officiŽle manier in aanmerking is gekomen voor de maagverkleining, of dat ze het zelf betaald heeft, maar dat terzijde.
Ik denk dat ze plechtig beloofd heeft een goed woordje voor het Slotervaartziekenhuis te doen.
Dat ziekenhuis is niet vies van een beetje commercie.

En ze heeft trouwens wel een eigen eetstoornis gehad. Staat niet voor niets in de OP, want heeft ze zelf in ; ťťn van haar columns gezegd.

* Ole Neem nog een slok van haar supergezonde zelfgemaakte yoghurt-roodfruit smoothie
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 19 februari 2016 @ 10:46:25 #126
193335 DjinN
Lohh makan makan
pi_160037054
Ze zit nu bij Koffietijd
I'm just a bird on your bed
I'll sing when you're sad
I'm nothing more than a breeze
Can you feel me?
pi_160037246
Heeft ze een nieuwe manager ofzo met al die schnabbels en die cover?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_160038614
Ik heb nog even naar het TRL Late Night stukje gekeken. Ik weet van hier dat het een hoop bla bla is van haar kant. Maar wat ze zei over jezelf niet herkennen in de spiegel herken ik maar al te goed. Ik ben in 3 maanden tijd 20 kilo aangekomen (ziekte) en heb daarna 1,5 jaar op de bank gelegen en daar werd ik ook niet slanker van (uiteindelijk 30 kilo totaal extra gratis gekregen). Als je erg op uiterlijk bent gefocust, is het heel moeilijk om je neer te leggen bij zo'n enorme verandering in jezelf.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_160087643
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2016 23:06 schreef CarOnline het volgende:
Azijnpissers! :P
ze heeft het even opgezocht
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zaterdag 12 maart 2016 @ 10:01:23 #130
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_160608189
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 12 maart 2016 @ 10:57:32 #131
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_160608890
quote:
ceetjevdeWoW: "na zoveel overgewicht maar een paar maanden nodig om een lichaam te hebben als een jonge vrouw. Jij bent echt zooooo bijzonder, dat dit kan zeg!"
Ja, kusjes voor de chirurg bedoel je O+
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_160610737
Ze begint weer te lijken op de TMF-stoot van weleer.
pi_160611229
Blijft een onaangenaam mens. :P Knap is ze wel.
  zaterdag 12 maart 2016 @ 13:51:17 #134
13633 wolfrolf
Adjunct directeur Faxbureau
pi_160611681
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
fap
Op vrijdag 28 oktober 2011 23:12 schreef Cee het volgende:
Die heeft er een broertje Dotan.
Op woensdag 22 juli 2015 12:52 schreef Cee het volgende:
Een broekie dat genaaid moet worden is nooit grappig.
  maandag 14 maart 2016 @ 16:12:05 #135
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_160662010
Health lover Sonja Silva hield speciaal voor ilovehealth.nl een eetdagboek bij.

http://www.ilovehealth.nl/eetdagboek-health-lover-sonja-silva/
Gelijke Rechten voor Alle Smijlies!
H.E.L.M.G.R.A.S.W.E.S.P.O.D.O.L.S.4Life!!!111?!1
pi_160662493
Nog even iets met dat korte pittige kapsel hoor. Daar kon ze jong nog mee wegkomen, maar nu :r
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  maandag 14 maart 2016 @ 16:49:36 #137
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_160662831
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:32 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nog even iets met dat korte pittige kapsel hoor. Daar kon ze jong nog mee wegkomen, maar nu :r
Nu heeft ze waarschijnlijk niet zoveel keus, want de operatie die ze heeft ondergaan zorgt bij veel mensen voor haaruitval door vitaminegebrek.
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_160663708
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
op die veel te korte haren na
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_160670607
67 kilo is een mooi gewicht! Die opmerkingen op Instagram zijn echt om te huilen. Dan denk ik, als je een hekel hebt aan de betreffende persoon, ga dan wat anders doen – je hůeft zo iemand dan toch niet te volgen?
pi_160670682
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:49 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Nu heeft ze waarschijnlijk niet zoveel keus, want de operatie die ze heeft ondergaan zorgt bij veel mensen voor haaruitval door vitaminegebrek.
misschien is het wel een keuze, dat mag namelijk hoor
pi_160671082
Ik verbaas me over die portiegrootte in dat eetdagboek. Zitten porties bij waar ik goed vol van zou zitten :?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  maandag 14 maart 2016 @ 21:49:26 #142
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_160671253
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:37 schreef computergirl het volgende:

[..]

misschien is het wel een keuze, dat mag namelijk hoor
Dat is juist mijn punt, je hebt waarschijnlijk even geen keuze meer na zo'n operatie. Ik ken volgens mij niemand die het eerste jaar na de operatie haar lange lokken kon behouden. Het haar valt uit als een malle.
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_160671330
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:49 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat is juist mijn punt, je hebt waarschijnlijk even geen keuze meer na zo'n operatie. Ik ken volgens mij niemand die het eerste jaar na de operatie haar lange lokken kon behouden. Het haar valt uit als een malle.
je snapt mijn punt niet. Je kan ook kiezen voor kort haar, gewoon omdat je kort haar wil. Dat had ze voor de operatie ook al namelijk.
  maandag 14 maart 2016 @ 21:52:49 #144
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_160671385
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:51 schreef computergirl het volgende:

[..]

je snapt mijn punt niet. Je kan ook kiezen voor kort haar, gewoon omdat je kort haar wil. Dat had ze voor de operatie ook al namelijk.
Klopt, maar daar ging het helemaal niet over. Ik reageer op iemand die opmerkt dat ze een andere keuze zou moeten maken. Dat kŠn ze waarschijnlijk niet, even los van of ze dat al of niet zou willen.
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_160671436
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:52 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Klopt, maar daar ging het helemaal niet over. Ik reageer op iemand die opmerkt dat ze een andere keuze zou moeten maken. Dat kŠn ze waarschijnlijk niet, even los van of ze dat al of niet zou willen.
8)7 8)7 8)7
Als ze het niet wil is dat toch totaal niet relevant.
  maandag 14 maart 2016 @ 21:55:46 #146
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_160671520
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:45 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik verbaas me over die portiegrootte in dat eetdagboek. Zitten porties bij waar ik goed vol van zou zitten :?
Twee cracottes met jam zijn in elk geval een goed idee om voldoende eiwitten en weinig suiker binnen te krijgen... Oh nee, wacht :')
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_160673359
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
https://www.instagram.com/p/BCz7UacMksZ/

Het mag gezegd worden: ze ziet er goed uit.
Wat gebeurt daar met die navel?
pi_160704120
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:55 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Twee cracottes met jam zijn in elk geval een goed idee om voldoende eiwitten en weinig suiker binnen te krijgen... Oh nee, wacht :')
Miereneukerij dit.
pi_161616003
CdbdHLt.jpg
Wat een verschil!
Op maandag 21 oktober 2013 22:14 schreef pussycatdoll het volgende:
Karamelkindje meldt zich.
  donderdag 21 april 2016 @ 23:33:55 #150
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_161616398
Haar mond, alsof ze een verkeerde maat gebit draagt. (Geen idee of dat komt omdat ik mobiel kijk).
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_161616431
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 23:21 schreef ntm het volgende:
[ afbeelding ]
Wat een verschil!
Toch vind ik haar op de linker foto mooier. Ze straalt veel meer.
  donderdag 21 april 2016 @ 23:45:17 #152
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_161616757
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 23:33 schreef Pisces29 het volgende:
Haar mond, alsof ze een verkeerde maat gebit draagt. (Geen idee of dat komt omdat ik mobiel kijk).
Het viel mij op TV ook op, en hier in het topic idem, en ik zit op de laptop.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_161617081
Ze heeft trouwens een nieuwe baan. Benieuwd hoe lang ze het deze keer volhoudt
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 21 juni 2016 @ 17:39:16 #154
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_163191446
quote:
Sonja Silva wil taboe op maagverkleiningen doorbreken

Gepubliceerd: 21 juni 2016 08:36
Laatste update: 21 juni 2016 08:35

Sonja Silva is na haar maagverkleining van een jaar geleden ruim 45 kilo afgevallen. De voormalig TMF-presentatrice wil mede daardoor het taboe dat op maagverkleiningen rust doorbreken.
"Ik schaam me niet, dat ik hulp heb gezocht", zegt de 38-jarige Silva in gesprek met het AD. "Kijk eens waar ik nu ben!"

De voormalige Miss Nederland van 1997 leed aan ME, een oververmoeidheidsziekte. Mede daardoor kwam Silva aan. "Ik zat door die ziekte een aantal jaar op de bank. Ik kon niks en raakte heel erg gefrustreerd. En dan ben ik ook nog eens een enorme emotie-eter."

Silva worstelde lang met haar gewicht van rond de 106 kilo, maar de ommekeer kwam pas toen ze ruim een jaar geleden naar het ziekenhuis in Amsterdam ging voor een maagverkleining.

Fitter
Ze wilde onder de 70 kilo wegen en dat is haar gelukt, aangezien ze 46,7 kilo is afgevallen. "Ik woon drie hoog en loop nu zo de trap op. Vroeger moest ik na een halve verdieping al aan de zuurstof. Ik voel me veel fitter", besluit Silva.
Bron

En weer een beetje publiciteit...
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_163191723
http://www.lindanieuws.nl/snacks/948597/

Ziet er goed uit :@ Haar haar is ook snel gegroeid.
NARF
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:30:43 #156
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_163193047
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:49 schreef CherryLips het volgende:
http://www.lindanieuws.nl/snacks/948597/

Ziet er goed uit :@ Haar haar is ook snel gegroeid.
Staat nergens op instagram een #dankvoordeextensions of zo? :)

edit: jep, twee weken geleden _O- Geen idee hoe je een foto van instagram hier krijgt :@

[ Bericht 14% gewijzigd door miss_dynastie op 21-06-2016 18:40:00 ]
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:45:34 #157
403253 Meke
after all this time? always.
pi_163193605
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:30 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Staat nergens op instagram een #dankvoordeextensions of zo? :)
U vraagt, wij draaien ;)

13249891_256467974712256_1766582334_n.jpg
It is better to be beautiful than to be good, but it is better to be good than to be ugly.
Mijn 101 doelen in 1001 dagen!
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:51:11 #158
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_163193821
Jaaaa *O* Hoe deed je dat? :@

Ik zit haar Instagram even door te scrollen en man man, wat ziet die Pyke eruit zeg, het lijkt wel een zwerver :o
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:51:48 #159
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_163193835
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:49 schreef CherryLips het volgende:
http://www.lindanieuws.nl/snacks/948597/

Ziet er goed uit :@ Haar haar is ook snel gegroeid.
Mensen die veel afvallen hebben dan vaak ineens zo een strak bekkie, Sonja ook. Hard gezicht rondom de mond.

Verder hoop ik dat ze zo bezig blijft. Hopelijk zijn de oude foto's een stok achter de deur.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 21 juni 2016 @ 19:03:03 #160
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_163194176
Ze heeft er meteen maar een ander gezicht opgeplakt

(Overigens, ze ziet er goed uit hoor en zulks, daar niet van. Maar niet als zichzelf)

13402297_835539459885422_54979664_n.jpg
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
  dinsdag 21 juni 2016 @ 19:42:54 #161
403253 Meke
after all this time? always.
pi_163195551
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:51 schreef miss_dynastie het volgende:
Jaaaa Hoe deed je dat?

In de code van de pagina gezocht :+
It is better to be beautiful than to be good, but it is better to be good than to be ugly.
Mijn 101 doelen in 1001 dagen!
pi_163198327
Laatste foto; een mix tussen Manon Thomas en dat huppeltutje..hoe heet ze? Die van Bastiaan Ragas.. edit; Tooske
Mooi hoor, jammer van de te dik gezette lelijke tattoos. Knap ook, met een maagband ;-)

Maar hoe zit het met het overschot aan hangend vel? Of zal zij daar geen last van hebben omdat ze eigenlijk niet dik genoeg was?

[ Bericht 1% gewijzigd door Kim-Holland op 21-06-2016 21:10:50 ]
Lekker hard!
pi_163198356
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:03 schreef Turbomuis het volgende:
Ze heeft er meteen maar een ander gezicht opgeplakt

(Overigens, ze ziet er goed uit hoor en zulks, daar niet van. Maar niet als zichzelf)

[ afbeelding ]
hier is het haar wel erg 'plastic'
pi_163205504
Die tattoos :r

Verder ziet ze er prima uit, ik hoop voor haar dat ze het volhoudt maar ik ben nog sceptisch
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_163205820
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:03 schreef Turbomuis het volgende:
Maar niet als zichzelf)
Zou haar niet meer herkennen.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
pi_163210535
Ziet er goed uit! Maar no fucking way dat ik die ooit nog met een stok van 5 meter aan zou raken na wat ik hier allemaal gelezen heb. Niet dat dat uitmaakt, want Pykje en zij one luv 4 ever enzo dus ik had toch al geen kans.
  maandag 27 juni 2016 @ 23:55:22 #167
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_163358588
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 23:57 schreef Ole het volgende:
Ze heeft trouwens een nieuwe baan. Benieuwd hoe lang ze het deze keer volhoudt
Ik lees net dat ze vanaf 1 juli een nieuwe baan heeft...
pi_163358605
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:55 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Ik lees net dat ze vanaf 1 juli een nieuwe baan heeft...
Ik denk dat ze in de tussentijd nog wel een paar baantjes heeft gehad :)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163435427
Nou ze heeft het voor elkaar....ze gaat weer presenteren (volgens een filmpje op haar instagram).

Ik vind haar er in haar gezicht slecht uit zien. Zo oud.
pi_163435696
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 14:42 schreef Mula het volgende:
Nou ze heeft het voor elkaar....ze gaat weer presenteren (volgens een filmpje op haar instagram).

Ik vind haar er in haar gezicht slecht uit zien. Zo oud.
Om er binnen een maand weer uit te vliegen :')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163513486
quote:
Sonja Silva: 'Tien jaar lang was ik te dik'

Na een pauze van ruim tien jaar keert Sonja Silva (39) dit najaar weer terug op de Nederlandse televisie. Een droom die in vervulling gaat voor de presentatrice die het afgelopen jaar maar liefst vijftig kilo afviel.

In april vorig jaar liet Sonja haar maag verkleinen en haar darmen omleggen. Sindsdien vlogen de kilo's eraf. "Het is echt de allerbeste beslissing die ik ooit gemaakt heb in mijn leven", vertelde ze in een interview met VROUW.

Maagverkleining
In datzelfde interview liet de brunette tevens vallen dat ze het leuk zou vinden weer als presentatrice aan het werk te gaan. Nu, nog geen half jaar later, heeft ze twee programma's in de wacht gesleept die ze dit najaar voor haar rekening mag nemen.

"Na mijn maagverkleining ťn enorme gewichtsverlies zat ik zů lekker in mijn vel, dat ik in Hilversum wel meteen een balletje heb opgegooid. Dat ze mij zo snel weer binnen zouden hengelen, had ik natuurlijk nooit verwacht. Echt geweldig", lacht Sonja. Lees verder en praat mee!
Bron: http://www.telegraaf.nl/v(...)as_ik_te_dik___.html
Als je maar vaak genoeg zegt dat je 10 jaar lang te dik was, wordt het vanzelf waar ;)
Maar ze heeft dus zelfs 2 tv-programma's op stapel staan.
  maandag 4 juli 2016 @ 16:09:41 #172
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163513592
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 4 juli 2016 @ 16:13:58 #173
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_163513736
En om welke programma's gaat het dan precies?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_163513942
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:09 schreef Copycat het volgende:
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Voor zover ik me kan herinneren, was ze ook geen slechte presentatrice.
Ik kan haar nooit meer neutraal bekijken na de perikelen van de afgelopen jaren, maar de meeste mensen hebben dat amper tot niet meegekregen lijkt me. Dus dat is geen belemmering om haar een programma te laten presenteren.

quote:
10s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:13 schreef Pisces29 het volgende:
En om welke programma's gaat het dan precies?
Dat staat er niet bij haha. Maar vorige week had ze op Instagram een foto staan met daarbij de tekst "Vandaag de promo opgenomen voor mijn nieuwe programma "Werelds Wonen", dit najaar op RTL4".
  maandag 4 juli 2016 @ 16:22:08 #175
40566 Ericr
Livewrong
pi_163513950
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:09 schreef Copycat het volgende:
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Wel ergens op tijden dat het meer infomercial programma's zijn. Maar goed ze heeft een baan, benieuwd of ze nog doorgroeit naar prime time programma's.

http://vanpassienaarcarriere.nl/

Het andere is het zoveelste woonprogramma. Werelds Wonen. Dus veel shots op woonboulevards met sponsoring van de ketens daar.
pi_163513978
Ik denk dat ook programma's die op dat tijdstip uitgezonden worden, meer verdienen dan wat dan ook anders.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_163514919
Benieuwd hoe lang ze dit vol gaat houden.
Ken iemand die met haar werkte toen ze ťťn of ander autoprogramma presenteerde. Was niet mee te werken en binnen no time lag ze eruit. Ze had een auto een pooierbak genoemd. Dat vond de sponsor niet zo leuk.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163515226
Dan doe je die take toch over?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  maandag 4 juli 2016 @ 17:22:04 #179
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163515306
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:18 schreef DancingPhoebe het volgende:
Dan doe je die take toch over?
Dat lijkt mij ook. Of ze zei het tijdens een voorgesprekje of zo.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_163515941
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:22 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dat lijkt mij ook. Of ze zei het tijdens een voorgesprekje of zo.
Er was wel meer aan de hand. En had was niet gefilmd.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 4 juli 2016 @ 18:32:53 #181
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163516916
quote:
7s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:51 schreef Ole het volgende:

Er was wel meer aan de hand..
Spill the beans!
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 4 juli 2016 @ 19:27:23 #182
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_163518224
quote:
14s.gif Op maandag 4 juli 2016 18:32 schreef Copycat het volgende:

[..]

Spill the beans!
Idd, tell us about it :D
With love :*
  maandag 4 juli 2016 @ 20:00:00 #183
59121 JaneDoe
SHAMONE!
pi_163518887
quote:
7s.gif Op maandag 4 juli 2016 17:51 schreef Ole het volgende:

[..]

Er was wel meer aan de hand. En had was niet gefilmd.
tell me more, tell me more
did she put up a fight?
pi_163520053
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:09 schreef Copycat het volgende:
Twee programma's? Dat is toch echt een flinke prestatie, na zolang eruit te zijn geweest.
Blijkbaar overtuigt ze.
Volgens mij denken ze vooral kijkers met haar te trekken, omdat ze nu overal in de publiciteit staat met haar gewichtsverlies.

Ben wel benieuwd hoe ze die twee programma's gaat combineren met haar ME. Of zal die dramatisch verdwenen zijn nu ze dr goedbetalende baantje terug heeft?
  maandag 4 juli 2016 @ 20:54:20 #185
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163520309
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:42 schreef Mula het volgende:

Volgens mij denken ze vooral kijkers met haar te trekken, omdat ze nu overal in de publiciteit staat met haar gewichtsverlies.

Dat valt toch wel mee?
En dan zou ik sowieso eerder een gerelateerd programma verwachten.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 4 juli 2016 @ 20:56:47 #186
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_163520357
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:42 schreef Mula het volgende:

[..]

Volgens mij denken ze vooral kijkers met haar te trekken, omdat ze nu overal in de publiciteit staat met haar gewichtsverlies.

Ben wel benieuwd hoe ze die twee programma's gaat combineren met haar ME. Of zal die dramatisch verdwenen zijn nu ze dr goedbetalende baantje terug heeft?
Haar 101 aandoeningen zijn idd vast verdwenen.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  maandag 4 juli 2016 @ 21:32:02 #187
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_163521250
quote:
10s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:56 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Haar 101 aandoeningen zijn idd vast verdwenen.
Wedden dat ze als reden hiervoor gaat aanvoeren dat dat komt door die maagverkleining waardoor ze is afgevallen.

Terwijl ze al die aandoeningen al van tevoren had volgens mij.
With love :*
  maandag 4 juli 2016 @ 23:15:01 #188
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_163524782
quote:
10s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:56 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Haar 101 aandoeningen zijn idd vast verdwenen.
2 per kilo, als sneeuw voor de zon *O* *O* *O*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 4 juli 2016 @ 23:17:13 #189
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_163524841
quote:
11s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:54 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dat valt toch wel mee?
En dan zou ik sowieso eerder een gerelateerd programma verwachten.
Ze kunnen haar moeilijk een programma als Obese laten presenteren :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_163525198
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 23:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze kunnen haar moeilijk een programma als Obese laten presenteren :X
Mwah. Als Wendy het kan...
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 4 juli 2016 @ 23:34:23 #191
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_163525235
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 23:32 schreef Ole het volgende:

[..]

Mwah. Als Wendy het kan...
Ja, maar dat is van zichzelf een mager scharminkel.

Hoor je Sonja al peptalkend "Ja, het gaat niet vanzelf" zeggen? :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 5 juli 2016 @ 08:36:12 #192
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_163528604
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2016 20:42 schreef Mula het volgende:

[..]

Ben wel benieuwd hoe ze die twee programma's gaat combineren met haar ME. Of zal die dramatisch verdwenen zijn nu ze dr goedbetalende baantje terug heeft?
Gisteren op haar fb:
______________________________
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???

REALLY????

Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!
__________________________________________
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
  dinsdag 5 juli 2016 @ 08:48:16 #193
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_163528688
quote:
Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders
Mwah, Pikmans verdient toch ook wat, het is niet alsof ze 5 monden moeten voeden... :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:00:00 #194
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_163528767
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mwah, Pikmans verdient toch ook wat, het is niet alsof ze 5 monden moeten voeden... :D
Dat idd.
Waarom, als je niet kunt maar er nog wel een andere inkomstenbron in het gezin is.

Als ze nog alleenstaande moeder was geweest kan ik me er wat bij voorstellen dat je die keuze maakt, maar als er nog een kostwinner in het gezin is moet je gewoon de tering naar de nering zetten.
En als dat betekent dat je toch weer gaat werken ipv zuiniger te gaan leven is dat een keuze die je maakt, en als je werkelijk ME hebt is dat denk ik niet de meest verstandige keuze.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:02:01 #195
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163528796
Ik ben momenteel team Sonja.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:03:16 #196
59121 JaneDoe
SHAMONE!
pi_163528812
ze had geen keuze? kennelijk wel, anders was ze gewoon afgekeurd
pi_163528816
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mwah, Pikmans verdient toch ook wat, het is niet alsof ze 5 monden moeten voeden... :D
heeft die knakker gewoon een baan, of is het hap-snap wat klusjes met muziek
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:04:28 #198
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_163528824
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat idd.
Waarom, als je niet kunt maar er nog wel een andere inkomstenbron in het gezin is.

Als ze nog alleenstaande moeder was geweest kan ik me er wat bij voorstellen dat je die keuze maakt, maar als er nog een kostwinner in het gezin is moet je gewoon de tering naar de nering zetten.
En als dat betekent dat je toch weer gaat werken ipv zuiniger te gaan leven is dat een keuze die je maakt, en als je werkelijk ME hebt is dat denk ik niet de meest verstandige keuze.
Precies dat.
Die flat, wonen ze daar eigenlijk nog?

Alsof werken bij de televisie (en ja, ik snap haar wil en drive) nou dan ook de meest rustige baan is, fysiek gezien, voor iemand die pretendeert zoveel te mankeren...

En wat heeft ze de afgelopen 2 jaar dan gedaan?
Ik ben te Sonjamoe om al die ditjes en datjes bij te houden :7
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:31:59 #199
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_163529199
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Precies dat.
Die flat, wonen ze daar eigenlijk nog?

Alsof werken bij de televisie (en ja, ik snap haar wil en drive) nou dan ook de meest rustige baan is, fysiek gezien, voor iemand die pretendeert zoveel te mankeren...

En wat heeft ze de afgelopen 2 jaar dan gedaan?
Ik ben te Sonjamoe om al die ditjes en datjes bij te houden :7
Ik denk dat zo'n presentatiebaan vergeleken met horeca fysiek een stuk relaxter is.
Daarbij betaalt horeca gewoon bagger en zal ze fulltime moeten werken voor een beetje salaris, met een presentatiebaan zal dat wat anders liggen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_163529326
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:36 schreef Turbomuis het volgende:

[..]

Gisteren op haar fb:
______________________________
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???

REALLY????

Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!
__________________________________________
De post die je wist dat zou komen.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:45:36 #201
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_163529359
Het zou me trouwens niet verbazen als sommige ME-patiŽnten door het "succes" van Sonja min of meer verwijten krijgen dat ze het aan zichzelf te danken hebben, en dat ze maar moeten afvallen, want Sonja Silva kan ook weer van alles sinds ze afgevallen is.

Een beetje als een werkgever die iemand met reuma in dienst heeft en daarom graag doet alsof iedereen met reuma wel gewoon kan werken.

Mensen denken toch al snel dat ze wel voor een ander kunnen beoordelen of iemand wel of niet ziek is, en het oordeel van UWV-artsen wordt daarin vaak niet serieus genomen (door Sonja ook niet natuurlijk :+ )

2bd28f75dad7d6fa22a5004b22102daf.jpg
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 5 juli 2016 @ 09:57:32 #202
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_163529555
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik denk dat zo'n presentatiebaan vergeleken met horeca fysiek een stuk relaxter is.
Daarbij betaalt horeca gewoon bagger en zal ze fulltime moeten werken voor een beetje salaris, met een presentatiebaan zal dat wat anders liggen.
Oh ik was dat stukje horeca vergeten. Dan is het idd wellicht een verbetering.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 5 juli 2016 @ 10:01:26 #203
62419 CherryLips
chocoholic
pi_163529614
Echt he, probeert ze wat van haar leven te maken, is ze tig kilo afgevallen (met maagverkleining, maar dat lijkt me ook geen pretje, ze zit er haar hele leven aan vast), heeft ze waarschijnlijk weer het werk dat ze graag wilt doen, het zit haar allemaal mee zo lijkt het... en dan krijg je weer van die zure figuren die het haar niet gunnen :') Maar dat heb je altijd.
NARF
pi_163530648
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 09:45 schreef Leandra het volgende:
Het zou me trouwens niet verbazen als sommige ME-patiŽnten door het "succes" van Sonja min of meer verwijten krijgen dat ze het aan zichzelf te danken hebben, en dat ze maar moeten afvallen, want Sonja Silva kan ook weer van alles sinds ze afgevallen is.

Een beetje als een werkgever die iemand met reuma in dienst heeft en daarom graag doet alsof iedereen met reuma wel gewoon kan werken.

Mensen denken toch al snel dat ze wel voor een ander kunnen beoordelen of iemand wel of niet ziek is, en het oordeel van UWV-artsen wordt daarin vaak niet serieus genomen (door Sonja ook niet natuurlijk :+ )

[ afbeelding ]
Heb zo'n baas gehad -O-
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163578137
Ik ben nog niet helemŠŠl #TeamSonja (want gůd wat was het een aandachtshoerende zeikstraal de laatste paar jaar met drie nieuwe aandoeningen per week), maar als iemand weer aan het werk was en nu weer een leuker vooruitzicht heeft qua baan en er weer goed uitziet en in elk geval kennelijk positief met zichzelf bezig is, dan verdient dat best een applausje. Laat ik het zo zeggen, stukken beter dan wanneer er nog steeds drie aandoeningen en kilo's per week bij kwamen.
pi_163738320
18.15 uur en later vanavond een item in Shownieuws over de negatieve reacties van andere ME-patiŽnten op dat ze weer als presentatrice aan de slag gaat.

:')

Verder wel goed dat er aandacht voor ME op tv is hoor. ^O^ Maar jammer dat het in deze context moet.
pi_163741942
staat ook op haar Facebook. even zoeken
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163742020
Sonja Silva
4 juli om 21:01 ∑
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???
REALLY????
Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163752723
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 20:59 schreef Ole het volgende:
Sonja Silva
4 juli om 21:01 ∑
Pffff wow, hier word ik pas moe van! Nu moet ik me opeens gaan verantwoorden tegenover ME patiŽnten die beweren dat ik geen ME heb omdat ik kan werken???? Of ME patiŽnten die zeggen dat door mij mensen nu denken dat je van ME af kunt komen door af te vallen???
REALLY????
Ik heb zelf nooit gezegd dat mijn vermoeidheid verdwenen is na mijn operatie. Ik heb zelfs bij RTL LateNight gezegd dat het nul invloed heeft gehad op mijn ME. Ik word letterlijk ziek van al dat commentaar, notabene zelfs van ME patiŽnten!!! Je zou toch denken dat die als geen ander weten hoe vermoeiend en pijnlijk al die vooroordelen zijn. Nu heb ik weer geen ME omdat ik ga werken. Ik werk verdorie al bijna 2 jaar fulltime omdat ik na 2 jaar ziektewet er gewoon uitgeknikkerd werd! Ik had geen keuze. Kon niet anders. Heb een gezin en een huis! Gelukkig kon ik het aan! Mijn vermoeidheid komt er nu iedere avond uit als ik om 20 uur doodmoe op de bank in slaap val! Pyke is de enige die dit ziet!!! Behalve als ik me druk maak over dit soort berichten. Dan blijf ik iets langer wakker van de stress... Ik ben er zo ongelofelijk klaar mee dat ik mezelf iedere keer moet verantwoorden terwijl ik me al jaren inzet om ME een gezicht te geven en ik me al jaren hard maak voor patiŽnten!! Ik ga dan ook per direct stoppen met dingen keer op keer uitleggen! Dit maakt me zo verdrietig! Ik ben klaar met al die mensen die maar negatieve berichten plaatsen! Get a life!! Niemand dwingt je toch naar mij te kijken of wel?? Als je het niet leuk vind dan kijk je toch niet? Pffffff, ff serieus! Wat een triest gedoe! Ik ga me er niet meer druk om maken. Dikke doei!
Klaar mee!

He gelukkig, ik dacht even dat ze nergens meer last van had.
pi_163752860
Maar da's twee weken geleden, dat bericht kende ik al :P
NARF
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:01:10 #211
40566 Ericr
Livewrong
pi_163752945
Krijg acuut ME van die klaagzang van haar. Vermoeiend.
pi_163753389
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:56 schreef CherryLips het volgende:
Maar da's twee weken geleden, dat bericht kende ik al :P
ja maar was nu wel relevant ;)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163753396
Pfffff
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_163846200
Son is bij Beyonce geweest en zit er nu bij Boulevard aan de desk over te kleppen. Ik moet zeggen: ze ziet er goed uit :o
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 19 juli 2016 @ 00:58:28 #215
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_163846915
Ik werd een beetje moe van Sonja toen ik het bericht las dat ze klaar was met die pokemon go-app.

Nu alle kwaaltjes verdwenen zijn is ze opeens chronisch gefrusteerd ofzo :')
With love :*
pi_163850337
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 00:58 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik werd een beetje moe van Sonja toen ik het bericht las dat ze klaar was met die pokemon go-app.

Nu alle kwaaltjes verdwenen zijn is ze opeens chronisch gefrusteerd ofzo :')
Wat heeft zij voor last van die app dan?
pi_163851317
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 10:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat heeft zij voor last van die app dan?
Haar overtollig vel werd voor een zeldzame Pokemon aangezien denk ik
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_163851747
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 11:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Haar overtollig vel werd voor een zeldzame Pokemon aangezien denk ik
:') _O- :@
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_163851836
_O-
  dinsdag 19 juli 2016 @ 12:20:45 #220
87554 Cee
Welluk?
pi_163852697
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 11:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Haar overtollig vel werd voor een zeldzame Pokemon aangezien denk ik
Ik nam net een hap van m'n lunch en zit nu met m'n bek vol avocado 'godverdegodver' te roepen. _O-
  dinsdag 19 juli 2016 @ 13:14:05 #221
316232 Lutte
duimelut
pi_163853823
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 10:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat heeft zij voor last van die app dan?
Ze vindt het sneu dat er een app nodig is om mensen aan het bewegen te krijgen.

...

Gelukkig is 'sport' haar eigen middle name *)
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_164518152
Stukje uit een artikel van de Linda:

Gastric bypass
We kennen Rachel van popgroep K-otic en de finale van X-Factor in 2008. Ze onderging, net als Sonja, een maagverkleining. Dat bleek voor haar de enige manier om op haar streefgewicht te komen. Rachel had overgewicht met haar 95 kilo en lengte van 1 meter 60, maar dat was officieel nog te licht voor een ‘gastric bypass’.

Opnieuw leren eten
In BelgiŽ onderging ze de ingreep wel. “Je leert opnieuw eten en dat was even een grote confrontatie. Zo van: oh jeetje, at ik dat?”


zou me niks verbazen als Sonja het ook in BelgiŽ heeft gedaan.
Ik kon me destijds al niet voorstellen dat ze voldeed aan de strenge eigen in Nederland
pi_164520611
Son durft eindelijk in bikini!

https://www.instagram.com/p/BJAp6K0A3bV/?taken-by=sonjasilva.nl

What an awesome feeling!!! After being miserable for more than 10 years, I feel wonderful and I am celebrating!!!
No more grandmakini's fo sho!! So this one's for all the haters that have been trying to steal my shine during the whole weightloss journey: ?
Lekker hard!
  zondag 14 augustus 2016 @ 16:37:41 #224
327807 Mariposas
&#1497;&#1492;&#14
pi_164523717
Ze ziet er goed uit op die foto, maar ik wil haar nog wel eens zien als ze rechtop staat. Geloof dat het er dan wel even anders uitziet. Of heeft ze ook nog een tummy tuck laten doen? :D
No hay mal que dure cien aŮos ni cuerpo que lo aguante
pi_164525355
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2016 13:05 schreef Superfatcat het volgende:
Stukje uit een artikel van de Linda:

Gastric bypass
We kennen Rachel van popgroep K-otic en de finale van X-Factor in 2008. Ze onderging, net als Sonja, een maagverkleining. Dat bleek voor haar de enige manier om op haar streefgewicht te komen. Rachel had overgewicht met haar 95 kilo en lengte van 1 meter 60, maar dat was officieel nog te licht voor een ‘gastric bypass’.

Opnieuw leren eten
In BelgiŽ onderging ze de ingreep wel. “Je leert opnieuw eten en dat was even een grote confrontatie. Zo van: oh jeetje, at ik dat?”


zou me niks verbazen als Sonja het ook in BelgiŽ heeft gedaan.
Ik kon me destijds al niet voorstellen dat ze voldeed aan de strenge eigen in Nederland
Ik vind het wel opvallend dat ze nŠ de operatie zegt: jeetje, at ik dat?!
Als een operatie de 'enige manier' was, zou je denken dat ze het ook op de gewone manier heeft geprobeerd maar blijkbaar had ze geen idee van wat ze at? >:O
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  zondag 14 augustus 2016 @ 19:08:10 #226
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_164527260
quote:
So this one's for all the haters that have been trying to steal my shine
Die haters hou je wel als je als een puber op alles gaat reageren en dit blijft doen :+
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_164531261
Dat mens is zwaar borderline. Morgen is ze moslima. Volgende week heeft ze een spastische darm en een glutenallergie. De week daarna begint ze een pizzatent in Leusden.

Maar congrats on the weight loss!
pi_164531863
Die 'shine' heeft niemand anders weggenomen dan Son herself..
Zou wat zijn zeg, dat een ieder dan ook met jouw 'shine' er vandoor rent.. -O- 8}
Lekker hard!
pi_164537127
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2016 17:50 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Ik vind het wel opvallend dat ze nŠ de operatie zegt: jeetje, at ik dat?!
Als een operatie de 'enige manier' was, zou je denken dat ze het ook op de gewone manier heeft geprobeerd maar blijkbaar had ze geen idee van wat ze at? >:O
Van wat ik iemand met ervaring heb horen zeggen is 't na afloop vooral zo dat je geest nog even veel honger heeft terwijl je lijf na een paar happen al vol zit. Normale hoeveelheden eten of even iets snoepen leidt al snel tot misselijkheid dus in zekere zin wordt eten nog meer een issue dan voorheen.
pi_164544595
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2016 13:05 schreef Superfatcat het volgende:
Stukje uit een artikel van de Linda:

Gastric bypass
We kennen Rachel van popgroep K-otic en de finale van X-Factor in 2008. Ze onderging, net als Sonja, een maagverkleining. Dat bleek voor haar de enige manier om op haar streefgewicht te komen. Rachel had overgewicht met haar 95 kilo en lengte van 1 meter 60, maar dat was officieel nog te licht voor een ‘gastric bypass’.

Opnieuw leren eten
In BelgiŽ onderging ze de ingreep wel. “Je leert opnieuw eten en dat was even een grote confrontatie. Zo van: oh jeetje, at ik dat?”


zou me niks verbazen als Sonja het ook in BelgiŽ heeft gedaan.
Ik kon me destijds al niet voorstellen dat ze voldeed aan de strenge eigen in Nederland
Dat zou kunnen. Maar een kennis van mij wilde zich hier in Nederland laten opereren en kreeg dat zonder problemen voor elkaar terwijl ze nauwelijks zelf iets geprobeerd had en gewoon te zwak was om haar best te gaan doen. Een paar bezoekjes met wat jankverhalen aan een psycholoog die er alleen is om de artsen in de dekken en je hebt het voor elkaar. Geen probleem.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_164545724
Als je zů enorm veel afvalt, hoe krijg je het dan voor elkaar om weer 'gewone' borsten en vel te krijgen? Zo heel erg jong is ze toch niet meer? :@ Als je niet beter zou weten zou je denken dat het een oude bikinifoto is. Ik vind het in elk geval bizar (goed) dat dat kennelijk daarna er zo uitziet. Ik zou verwachten dat haar benen etc veel lubberiger zouden zijn qua vel.
pi_164545969
Ze is ook niet zo strak hoor, dat kun je wel zien. Ze ligt er natuurlijk ook strategisch bij. En van 50 kilo afvallen wordt je huid wel losser en slapper, maar je hebt echt geen enorme lappen hangen, daarvoor was ze pre-operatie niet dik genoeg ;)
disclaimer
pi_164546601
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2016 11:36 schreef Stormqueen het volgende:
Ze is ook niet zo strak hoor, dat kun je wel zien. Ze ligt er natuurlijk ook strategisch bij. En van 50 kilo afvallen wordt je huid wel losser en slapper, maar je hebt echt geen enorme lappen hangen, daarvoor was ze pre-operatie niet dik genoeg ;)
Nee da's waar, dat laatste, ik vergeleek het denk ik ten onrechte met de Obese mensen, die het dubbele afvallen zo ongeveer. Al verbaas ik me oprecht alsnog over de gladheid en strakheid na het verliezen van 50 (!) kilo :Y
pi_164546651
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2016 12:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee da's waar, dat laatste, ik vergeleek het denk ik ten onrechte met de Obese mensen, die het dubbele afvallen zo ongeveer. Al verbaas ik me oprecht alsnog over de gladheid en strakheid na het verliezen van 50 (!) kilo :Y
dat gladde is olie, gok ik :+
disclaimer
  maandag 15 augustus 2016 @ 12:34:27 #235
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_164547218
Ik kwam toevallig zaterdag iemand in de supermarkt tegen die de helft van zijn gewicht is kwijtgeraakt met een operatie. En hij is in de vijftig en had serieus geen millimeter overhangend vel, zelfs niet op zijn buik (hij trok zo zijn shirt omhoog om het te laten zien, dus eigen waarneming :+ ). Ik wist echt niet dat het kon, maar dit liep in de zeventig kilo gewichtsverlies, dus ik was echt verbaasd _O-
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_164560149
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2016 12:34 schreef miss_dynastie het volgende:
Ik kwam toevallig zaterdag iemand in de supermarkt tegen die de helft van zijn gewicht is kwijtgeraakt met een operatie. En hij is in de vijftig en had serieus geen millimeter overhangend vel, zelfs niet op zijn buik (hij trok zo zijn shirt omhoog om het te laten zien, dus eigen waarneming :+ ). Ik wist echt niet dat het kon, maar dit liep in de zeventig kilo gewichtsverlies, dus ik was echt verbaasd _O-
wow! Die heeft wel geluk gehad dan!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 17 augustus 2016 @ 09:44:55 #237
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_164614254
WVqyW

Fotoshoot voor Grazia. Ze ziet er goed uit.
pi_164614608
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_164616653
Die tattoos zijn echt fucking lelijk. :r
En verder praat ze poep; goed luisteren naar je lichaam als het om voeding gaat..Jaja, Son, daarom ook een maagverkleining :W
Lekker hard!
pi_164754116
Maakt allemaal niet uit, ze ziet er gewoon geweldig uit nu
Maakt dropkrullen mogelijk.
pi_164757718
Wow ze ziet er weer uit als in haar TMF tijd.
Life can be a bitch, so like it..
  maandag 22 augustus 2016 @ 11:23:52 #242
13633 wolfrolf
Adjunct directeur Faxbureau
pi_164758430
quote:
fapje gemaakt
Op vrijdag 28 oktober 2011 23:12 schreef Cee het volgende:
Die heeft er een broertje Dotan.
Op woensdag 22 juli 2015 12:52 schreef Cee het volgende:
Een broekie dat genaaid moet worden is nooit grappig.
pi_164758705
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:23 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

fapje gemaakt
:D
NARF
  maandag 22 augustus 2016 @ 11:47:43 #244
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_164758844
Ze is wel typisch iemand die er met lang haar veel beter uitziet dan met halflang of kort haar.
  maandag 22 augustus 2016 @ 12:44:22 #245
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_164759908
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:47 schreef Aventura het volgende:
Ze is wel typisch iemand die er met lang haar veel beter uitziet dan met halflang of kort haar.
Dat geldt toch bijna voor alle (jonge) vrouwen :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  maandag 22 augustus 2016 @ 14:16:52 #246
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_164761606
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2016 11:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Die tattoos zijn echt fucking lelijk. :r
En verder praat ze poep; goed luisteren naar je lichaam als het om voeding gaat..Jaja, Son, daarom ook een maagverkleining :W
Eens met alles.
With love :*
  maandag 22 augustus 2016 @ 17:55:06 #247
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_164765313
Ik vond haar dik een vervelend zeurmens en dun nog steeds evenzo. Goed voor haar dat ze beter in d'r vel zit, maar 't was haar ms ook gelukt met er wat harder zelf aan trekken...
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."
—Thomas A. Edison
  maandag 22 augustus 2016 @ 23:06:01 #248
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_164774443
.

[ Bericht 100% gewijzigd door girlnextdoor. op 22-08-2016 23:08:53 (Verkeerd topique) ]
With love :*
pi_164776499
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2016 11:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Die tattoos zijn echt fucking lelijk. :r
En verder praat ze poep; goed luisteren naar je lichaam als het om voeding gaat..Jaja, Son, daarom ook een maagverkleining :W
Dat laatste is idd hilarisch :D
Let op, binnenkort vindt ze zichzelf de nieuwe Rens Kroes. Ze is nu dr operatie al vergeten.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 00:25:04 #250
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_164776730
Niet alleen dat, ik vind het ook zo nep. Elke wimper, extension en jurk komt van sponsors.
Ja, mooi dat ze er wat van maakt, maar niks vanuit zichzelf, alles wordt geregeld.
Weinig om lovend over te zijn, laat staan als je mensen dan ook tips geeft, maar zelf geen ruggengraat had om te gaan sporten of minder eten.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 15:02:17 #251
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_164786863
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:11 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat laatste is idd hilarisch :D
Let op, binnenkort vindt ze zichzelf de nieuwe Rens Kroes. Ze is nu dr operatie al vergeten.
Of de nieuwe Sonja :') _O-
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  woensdag 7 september 2016 @ 16:04:05 #252
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_165153118
Net als Marc van der Linden, die doet ook zo geheimzinnig over zijn maagband..
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."
—Thomas A. Edison
  woensdag 7 september 2016 @ 16:10:02 #253
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_165153266
quote:
2s.gif Op woensdag 7 september 2016 16:04 schreef SEMTEX het volgende:
Net als Marc van der Linden, die doet ook zo geheimzinnig over zijn maagband..
Is die daarom afgevallen? Oh wow, ik dacht op eigen kracht.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_170354816
Wat een stilte rondom Sonja
hallo ik ben chai ik weet alles beter ik praat altijd met leestekens blablabla
pi_170355133
Is zij weer single
pi_170356913
Ze liep mee met The Passion :Y Op de achtergrond. Ze zag er goed uit hoor.
NARF
  donderdag 20 april 2017 @ 17:21:46 #257
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_170357058
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 15:29 schreef Stimorol- het volgende:
Is zij weer single
Gezien het gebrek aan Pyke op haar Instagram wel...
pi_170357262
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 20 april 2017 @ 17:58:46 #259
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_170357588
Omg wat een non-nieuws :')
I`m not weird. I`m limited edition.
  donderdag 20 april 2017 @ 18:34:37 #260
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_170358296
Nou, het kan dan onzin zijn, maar haar insta-naam was Sonja Pos toch? Nu weer Silva...
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
  donderdag 20 april 2017 @ 18:56:32 #261
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_170358777
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 18:34 schreef miss_dynastie het volgende:
Nou, het kan dan onzin zijn, maar haar insta-naam was Sonja Pos toch? Nu weer Silva...
Ook dat ja en ze moet de traditie van scheiden wel in ere houden natuurlijk ;)
pi_170358846
En op haar Facebook is Pyke ook al heel lang niet voorbijgekomen..

En ik las dat ze ook een gevoelige huid heeft!

* Ole gaat lijst in OP bijwerken
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_170361319
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 18:58 schreef Ole het volgende:
En op haar Facebook is Pyke ook al heel lang niet voorbijgekomen..

En ik las dat ze ook een gevoelige huid heeft!

* Ole gaat lijst in OP bijwerken
Volgens mij zit hij niet meer op Facebook....
Forever yours, forever mine, forever ours...
  vrijdag 21 april 2017 @ 07:36:39 #264
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_170374995
Neh ze heeft pas een 'kleine ingreep' gehad. Later legde ze op haar blog uit dat dat was ivm kinderwens van haar en Pyke. Ik denk een kijkoperatie aan de baarmoeder of een HSG ofzo.
pi_171180174
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
Lekker hard!
  woensdag 24 mei 2017 @ 20:36:10 #266
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_171180231
quote:
18s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
Jaaaa erg!!! Ik zou noooooit reageren op een "celeb" maar nu jeukte mn vingers :D
pi_171180446
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:36 schreef Starlie het volgende:

[..]

Jaaaa erg!!! Ik zou noooooit reageren op een "celeb" maar nu jeukte mn vingers :D
Dit is echt te belachelijk voor woorden, ja. 8)7
Lekker hard!
pi_171180522
quote:
18s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
:') wtf is dit
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  woensdag 24 mei 2017 @ 20:42:59 #269
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_171180546
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:41 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Dit is echt te belachelijk voor woorden, ja. 8)7
En die haarkleur ook... nu nog een leuk patroontje erin met het scheerapparaat en het is compleet.

Denk overigens echt dat zij en Pyke uit elkaar zijn.
  woensdag 24 mei 2017 @ 20:44:38 #270
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_171180625
En nu was het Ariana...volgende keer misschien K3...de wereld is ziek...Heal the world☮ :o
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
pi_171180819
Wtf??
pi_171180969
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:42 schreef Starlie het volgende:

[..]

En die haarkleur ook... nu nog een leuk patroontje erin met het scheerapparaat en het is compleet.

Denk overigens echt dat zij en Pyke uit elkaar zijn.
Witblond met zwarte getekende wenkbrauwen bij een getinte huidskleur. ;(
Ik vind het niet mooi. Sowieso, blond bij getintiers staan maar heel weinig vrouwen/mannen.

En dat Pikmans weg is, geloof ik best. Meestal houdt een relatie of huwelijk het bij Son maar ongeveer 2 jaar.
Lekker hard!
pi_171181141
18557207_10155425863029235_8331140201780216532_n.jpg?oh=f02ab7a807c4224b4272dfdeeb3aeb1b&oe=59AF2B18
Lekker hard!
  woensdag 24 mei 2017 @ 21:01:09 #274
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_171181280
quote:
Echt zonde, gelukkig durven mensen op Instagram hun eerlijke mening te geven ;)
pi_171181544
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
  woensdag 24 mei 2017 @ 21:10:45 #276
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_171181740
quote:
11s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:06 schreef Greys het volgende:
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Ik bedoel ook niet dat het fout is, ze moet dat ook zelf weten het is ook afschuwelijk. Maar om jezelf al huilend te filmen en het online te zetten vind ik dan weer een dingetje.
  woensdag 24 mei 2017 @ 21:12:26 #277
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_171181800
quote:
11s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:06 schreef Greys het volgende:
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 24 mei 2017 @ 21:14:49 #278
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_171181892
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
Ja dit idd, goed verwoord!
pi_171181934
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
Echte actrices smeren dampo ofzo onder hun ogen om dat effect op te wekken. Zou me niets verbazen als dat hier ook het geval is. Dramaqueen.
pi_171181994
quote:
11s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:06 schreef Greys het volgende:
Ik heb helemaal nŪks met Sonja en vind het meestal een vreselijk aanstellerige troela (en ik vind heur haar ook stom) maar in dit geval met dat huilen zie ik hier dan weer niks fouts in. Is intens (mijns inziens volledig begrijpelijk) verdriet om een aanslag en dode kinderen ook al fout tegenwoordig? Echt? Hm, okť..
Dit is de grootste aandachtshoererij die er bestaat. Jezelf in de schijnwerpers zetten om al jankend quatsch te verkopen.
Sorry, hoor, maar dan ben je behoorlijk van het padje af als je deze manier nodig hebt voor wat aandacht.
Lekker hard!
pi_171182001
Laat iedereen lekker op z'n eigen manier verdrietig zijn en dat uiten op zijn of haar eigen manier lijkt me, zeker bij zoiets als dit met kinderen. Altijd, eigenlijk, als het om echt schokkende dingen gaat.

Ik zeik Son ook graag af op andere dingetjes maar ik zie persoonlijk echt niet in hoe dit 'erger' is dan de hele wereld - bekend en onbekend - die er ook over getweet en gefacebookt hebben hoe erg ze het vinden. Rouwen mag mijns inziens ALTIJD op je eigen manier zolang je er anderen geen kwaad mee doet.

Maar ik zal jullie laten en kom wel weer eens meelachen als het om iets onschuldigers gaat. Carry on. ^O^
pi_171182125
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?

:D
Lekker hard!
  woensdag 24 mei 2017 @ 22:06:35 #283
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_171183986
quote:
18s.gif Op woensdag 24 mei 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Wat genant.. :X

Blonde Sonja Silva huilt om de aanslag bij Ariana Grande.

https://www.instagram.com(...)silva_metliefdemedia

:')
Als je 1001 stempels en diagnoses bezit, dan moet je El Labilo wel even online je tranen laten zien. :7

Nee ik snap het ook echt niet. En ik laat dan even weg dat het om Son gaat. Iedereen die een camera aanzet en gaat filmen om het online te zetten... Beetje treurig.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_172348252
19511630_826617610820070_8436178452131700277_n.jpg?oh=bba3d66b6efbe42d00cc55464b62b8fc&oe=5A10D751

19601399_830693777079120_5695563467849039848_n.jpg?oh=d50d947b28465b9b755a1399aac67f85&oe=5A0DBE30

19959030_834900606658437_358592264602652829_n.jpg?oh=6c5d86f2b159b48179a8349d7bfe8870&oe=59CA5C79
Lekker hard!
  dinsdag 11 juli 2017 @ 19:46:36 #285
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_172348435
Ik kijk alleen maar naar dat witte haar.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_172348560
Als iemand zou zeggen dat ze 50 is had ik het zo gelooft.
pi_172348656
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 21:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je er om huilt, prima, dat je dat gaat filmen en op Instagram gaat zetten vind ik te triest voor woorden.
Aandacht genereren over de ruggen van die dode kinderen.

En hoe gaat dat dan? Je ziet het nieuws, je realiseert je wat er gebeurd is, barst in tranen uit en pakt je telefoon om het te filmen? Of speel je je reactie nog een keer als je bedacht hebt dat het op Instagram moet?
_O_
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_172349390
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 19:46 schreef Pisces29 het volgende:
Ik kijk alleen maar naar dat witte haar.
Kort pittig :')
Lekker hard!
pi_172350643
ik moet zeggen ze ziet er echt goed uit, alleen dat haar idd...
pi_172377237
Maar hoe zit het nou met Pyke?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_172437008
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 20:22 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Kort pittig :')
Wat vreselijk idd.
  zondag 23 juli 2017 @ 17:15:45 #292
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_172623574
quote:
P A N C A K E P I E | Ik zit zo vol! Haha! Mijn man en ik hebben enorm genoten van deze gezonde ontbijttaart van pannenkoeken met heerlijke toppings! Gaan jullie hem ook een keer maken? Gebruik dan #metliefdekoken! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om dit recept te maken. Ik maakte het beslag van havermout en speltmeel. Je kunt er voor kiezen om de eieren weg te laten en in plaats daarvan banaan aan het beslag toe te voegen. En natuurlijk kun je met de toppings naar hartelust variŽren. 💋Sonja
#pancakepie
#food
#foodie
#ontbijt
#brunch
#lunch
#metliefdekoken
Blijkbaar is ze nog gewoon met Pyke. Tenzij dit weer een nieuwe is, kan ook natuurlijk


https://m.facebook.com/sonja.silva/posts/10155670944894235
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
  zondag 23 juli 2017 @ 17:45:18 #293
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_172624278
Als ik Instagram moet geloven is ze nog samen met Pyke.
pi_173977162
Son heeft een nieuwe baan> actrice in Penoza. 8-)
Pyke is nog steeds haar man en ze is weer donkerharig.

21686470_10155869666219235_8933747226666968650_n.jpg?oh=9bb80dbada4b20ba0cac213766b4aabe&oe=5A4D38DD
21686496_10155869666214235_8116318848516353660_n.jpg?oh=1f36685294ec930c13a61353483e6489&oe=5A83D8F3
Lekker hard!
pi_173982069
Nah, ze zou zich eens moeten scheren.
pi_173984214
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 08:37 schreef Deckard het volgende:
Nah, ze zou zich eens moeten scheren.
En Pikmans? Die capuchon ziet toch niet uit voor een vowassen vent?!
Lekker hard!
  maandag 25 september 2017 @ 12:03:15 #297
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_173984881
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 21:45 schreef Kim-Holland het volgende:
Son heeft een nieuwe baan> actrice in Penoza. 8-)
Pyke is nog steeds haar man en ze is weer donkerharig.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Doet me denken aan Bibi, die heeft ook vaak geen oogmakeup behalve mascara. Ik vind het niet mooi. Blotebillenogen :+ Hup, doe wat eyeliner op of minder je mascara. En laat je haar weer groeien. Misschien dat een korte bob ook wat zachter staat.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_173985061
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:03 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Doet me denken aan Bibi, die heeft ook vaak geen oogmakeup behalve mascara. Ik vind het niet mooi. Blotebillenogen :+ Hup, doe wat eyeliner op of minder je mascara. En laat je haar weer groeien. Misschien dat een korte bob ook wat zachter staat.
Wie is Bibi? Toch niet dat grietje van Oh oh Cherso?
Niks mis met alleen mascara. Hoe meer oogmake-up, hoe ouder je er uitziet. [gratis tip van de dag] ;)
Ben het wel eens met het kapsel. Kort pittig is gruwelijk.
Lekker hard!
  maandag 25 september 2017 @ 13:31:55 #299
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_173986260
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:13 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Wie is Bibi? Toch niet dat grietje van Oh oh Cherso?
Niks mis met alleen mascara. Hoe meer oogmake-up, hoe ouder je er uitziet. [gratis tip van de dag] ;)
Ben het wel eens met het kapsel. Kort pittig is gruwelijk.
Ja, die van Cherso.

Mwah ik denk het omgekeerde. Hoe ouder je wordt, hoe meer je wel "iets" nodig hebt.
Veel make-up hoeft dan weer niet, maar tussen dit en veel zit ook een halve wereld.
Daarbij heeft Son een onwijs fris gezicht, die kan echt wel wat make-up hebben.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_173986601
Dus ze is nu genezen van wat het ook was waar ze last van had?
  maandag 6 november 2017 @ 23:47:27 #301
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_174914246
Heb ik het mis of zit ze in een of ander surfprogramma op veronica momenteel? Dacht haar in een voorstukje te zien.

Benieuwd hoe lang het duurt voor ze weer wat oploopt :')
With love :*
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')