Kant en klaar of heb je zelf kipfilet gepaneerd?quote:Op maandag 16 november 2015 19:52 schreef Etsu het volgende:
Zuurkoolstamppot met spekjes en kipschnitzel. Mjam.
Kant en klaar natuurlijk. Zóveel verstand van koken heb ik niet. Hou het maar gewoon lekker bij koken en bakken volgens de verpakking.quote:Op maandag 16 november 2015 20:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kant en klaar of heb je zelf kipfilet gepaneerd?
Vanavond goulash (zelfgemaakt) met rijst.
Nu bij de koffie plakje zelfgebakken cake
Kipfiletje mooi dun snijden, plat slaan, kruiden, door de bloem, door het ei en dan door paneermeelquote:Op maandag 16 november 2015 20:35 schreef Etsu het volgende:
[..]
Kant en klaar natuurlijk. Zóveel verstand van koken heb ik niet. Hou het maar gewoon lekker bij koken en bakken volgens de verpakking.
Ommegot zo lekker hequote:
Behalve de tijd, dan moet je ook honderdduizend dingen open hebben staan, die vervolgens weer bederven.quote:Op dinsdag 17 november 2015 16:36 schreef zeefje het volgende:
Ik vind het altijd bijzonder dat mensen elke dag iets anders verzinnen om te eten. 's Avonds kan ik wel varieren maar voor mijn lunch(die ik 's ochtends om 4u klaarmaak) heb ik echt geen zin om na te denken wat ik op brood wil
ik vind lekker brood belangrijker dan wat er tussen zit, vandaag had ik tonijnsalade en gebraden gehakt. koop vaak wat er in de aanbieding isquote:Op dinsdag 17 november 2015 16:36 schreef zeefje het volgende:
Ik vind het altijd bijzonder dat mensen elke dag iets anders verzinnen om te eten. 's Avonds kan ik wel varieren maar voor mijn lunch(die ik 's ochtends om 4u klaarmaak) heb ik echt geen zin om na te denken wat ik op brood wil
Moet je eens per jaar uitrekenen wat dat kostquote:Op dinsdag 17 november 2015 16:43 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Behalve de tijd, dan moet je ook honderdduizend dingen open hebben staan, die vervolgens weer bederven.
Als ik aan het werk ga, ga ik meestal heel lui naar de bakker en haal daar belegde broodjes
Werk niet zoveel hoor En in Duitsland zijn de bakkers wat gunstiger geprijsd dan hier in NLquote:Op dinsdag 17 november 2015 16:49 schreef zeefje het volgende:
[..]
Moet je eens per jaar uitrekenen wat dat kost
Waarom geen hele? Geen honger?quote:Op dinsdag 17 november 2015 17:00 schreef Fancyschmancy het volgende:
Ik ga zo een enorme pizza slice halen bij de schimmige pizzazaak om de hoek.
Dat verklaart een hoopquote:Op dinsdag 17 november 2015 17:08 schreef Fancyschmancy het volgende:
[..]
Haha, het is mijn lunch, vandaar. Ik ben in New York (het is hier 11.00)
Oh jam! Daar kan ik echt heel veel van opquote:Op woensdag 18 november 2015 11:23 schreef minilot het volgende:
Vanavond dit:
http://thewoksoflife.com/2015/05/vegetable-ramen/
Ik denk ik ook wel. We zullen het vanavond zien!quote:Op woensdag 18 november 2015 12:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oh jam! Daar kan ik echt heel veel van op
http://www.ah.nl/allerhan(...)-met-garnalen-en-kipquote:Op woensdag 18 november 2015 16:15 schreef Stefanovich het volgende:
Wie geeft me ff snel een receptje voor vanavond? Ben inspiratieloos.
TNX!quote:Op woensdag 18 november 2015 16:18 schreef Karzai het volgende:
[..]
http://www.ah.nl/allerhan(...)-met-garnalen-en-kip
Klinkt lekker de oost europese keuken is sowieso onderbelicht ik heb een Russisch kookboek maar ik heb er nooit wat uit gekooktquote:Op woensdag 18 november 2015 16:52 schreef Skeletor. het volgende:
Straks Hongaarse krumplifőzelék, een gerecht van gekookte aardappelen met gefruite uitjes en (in dit geval pittige Hongaarse) (paprika)worst.
Ik ben toch maar ergens anders heengegaan.quote:Op woensdag 18 november 2015 18:20 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag deze aloude combinatie als lunch maar weer eens genuttigd. Ik sta nu ergens voor iemand zijn deur maar ik twijfel nog of ik uitstap en naar binnen ga. Om het simpeler te zeggen: Ga ik gewoon ff snel wat happen en dan weer weg of....gewoon maar weer gaan 'feesten' met alle gevolgen van dien. Doe ik het een dan moet ik nu ergens anders heengaan,zo niet,dan gewoon blijven en uitstappen.
Tis tenslotte maar woensdag...
Wat is een smulrolquote:
Filodeeg met vlees en groente, lijkt wel wat op een loempiaquote:
Ristorante?quote:Op vrijdag 20 november 2015 18:05 schreef banaantjeEE het volgende:
Pizza salami, mozzarella en pesto
Ja, Ristorante hebben beter dan deze...quote:Op vrijdag 20 november 2015 18:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ristorante?
Die leek me zo lekker en hij viel me echt tegen. Sloeg nergens op
Lekker man , ik ga zo coma drinken in Eindhoven , zin an ,quote:Op zaterdag 21 november 2015 10:26 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Vroege en simpele lunch met een glaasje wijn,tomatensoepje en stokbrood gewoon omdat het zaterdag is.
Straks na 12:00 uur nog meer 'genieten'.
dat will ik!! Lekker en daarna een nutsquote:
mmm!quote:Op zaterdag 21 november 2015 16:04 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
dat will ik!! Lekker en daarna een nuts
Heb nu een blokje pure chocola
Uiensoepquote:Op zaterdag 21 november 2015 16:40 schreef Helsinki het volgende:
Uiensoep en zelfgemaakt stokbrood .
Namen willen wequote:Op zaterdag 21 november 2015 19:44 schreef PluisigNijntje het volgende:
Eindelijk weer eens een hele goeie pizza gehad .
Heb in Utrecht nog geen tentje gevonden waar ze het zo goed kunnen als bij die in mijn ouderlijk dorpje.
Ipv de penne is het risotto geworden met de paddenstoelenmix en parmezaan. Ook lekkerquote:Op zaterdag 21 november 2015 19:14 schreef FutureFairytale het volgende:
Penne ai formaggi met paddenstoelenmix en extra parmezaan
Datte! En wat allemaal genomen?quote:
Ik ben niet bij die pizzaria geweest. Of was de vraag richting PluisigNijntje?quote:Op zaterdag 21 november 2015 20:38 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Datte! En wat allemaal genomen?
Ja, geen idee.quote:Op zondag 22 november 2015 16:16 schreef minilot het volgende:
Robin, wat zien we de laatste tijd toch veel brood-met-iets van je!
Gaaf! En vertel ons achteraf wat je allemaal nog meer gegeten hebt daar?quote:Op zondag 22 november 2015 19:24 schreef Fancyschmancy het volgende:
In de aanloop naar Thanksgiving ga ik vanavond naar een 'friendsgiving' huisfeestje in Brooklyn, dus ik reken op kalkoen & pumpkin pie. Er is ons gevraagd iets typisch Nederlands mee te nemen, dus ben ik bezig met het bakken van gevulde speculaas. Mijn vriend maakt een nogal experimentele jenevercocktail.
Vind het wel bij elkaar passen hoor.quote:Op maandag 23 november 2015 10:33 schreef minilot het volgende:
Nu een broodje roerei + koffie.
Vanavond dit: http://www.recipetineats.(...)en-grilled-or-baked/ met kokosrijst en (past er niet bij maar heb nog over) een bak kimchi van peultjes, komkommer, ui, kool en wortel.
Charly in Wierdenquote:
Met rozijnen?quote:Op zondag 22 november 2015 19:18 schreef Amarantha het volgende:
[ afbeelding ]
Voor het eerst. Nieuwe milka favoriet erbij.
Ik ga net beginnen aan de Chips Ahoy!quote:Op zondag 22 november 2015 19:18 schreef Amarantha het volgende:
[ afbeelding ]
Voor het eerst. Nieuwe milka favoriet erbij.
Nee Bovenop zit stukjes koek, pure chocolade en caramel.quote:
Lekker, met een flinke laag boterquote:Op maandag 23 november 2015 23:21 schreef Skeletor. het volgende:
Krentenbollen van de bakker . Zo'n zin in!
Het bleek heel erg traditioneel: kalkoen, van die dikke jus gemaakt met heel veel bloem, spruitjes met zoetzure uitjes, spruitjes caesar salad, macaroni & cheese, corn bread en sperziebonen met een topping van krokante uitjes. De toetjes: een appelkruimeltaartje, pumpkin pie en pecan pie! Ik heb alles gegeten, haha. Oh en nitro beer gedronken: bier met stikstof ipv CO2, waardoor de bubbeltjes veel kleiner en fijner zijn. Drinkt best lekker.quote:Op zondag 22 november 2015 22:57 schreef minilot het volgende:
[..]
Gaaf! En vertel ons achteraf wat je allemaal nog meer gegeten hebt daar?
Hmm vind het meer ergens anders op lijken dan op een kusquote:
Ha, leuk, dank voor het minverslag.quote:Op dinsdag 24 november 2015 05:56 schreef Fancyschmancy het volgende:
[..]
Het bleek heel erg traditioneel: kalkoen, van die dikke jus gemaakt met heel veel bloem, spruitjes met zoetzure uitjes, spruitjes caesar salad, macaroni & cheese, corn bread en sperziebonen met een topping van krokante uitjes. De toetjes: een appelkruimeltaartje, pumpkin pie en pecan pie! Ik heb alles gegeten, haha. Oh en nitro beer gedronken: bier met stikstof ipv CO2, waardoor de bubbeltjes veel kleiner en fijner zijn. Drinkt best lekker.
Hier ook soep met brood alleen dan Indiaas gekruide pompoensoep met zelf gebakken naan.quote:Op dinsdag 24 november 2015 10:57 schreef minilot het volgende:
Zodadelijk geroosterde worteltjes met geitenkaas. Vanavond zelfgebakken brood met als het goed is 'eene zeer aangenaame soup' van de zeer toffe kookhistorische site Coquinaria: http://www.coquinaria.nl/recepten/15.1ahistrecept.html
http://www.seasaltwithfoo(...)oven-brean-naan.htmlquote:Op dinsdag 24 november 2015 16:08 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Hier ook soep met brood alleen dan Indiaas gekruide pompoensoep met zelf gebakken naan.
Alleen nu ben ik voor dat laatste m'n recept kwijt, welke is jou beproefde versie ook weer? Die had ik dacht ik ook
Thanks! Dat was hm ja!quote:Op dinsdag 24 november 2015 16:11 schreef minilot het volgende:
[..]
http://www.seasaltwithfoo(...)oven-brean-naan.html
Let op: in de ingredientenlijst van dit recept is men vergeten 1 tl zout te vermelden
Ah, zo lekker! Binnenkort maar weer eens maken .quote:Op dinsdag 24 november 2015 16:11 schreef minilot het volgende:
[..]
http://www.seasaltwithfoo(...)oven-brean-naan.html
Let op: in de ingredientenlijst van dit recept is men vergeten 1 tl zout te vermelden
Ja het is een rare ervaring: het maakt je bier bijna romig. Wel aangenaam!quote:Op dinsdag 24 november 2015 10:55 schreef minilot het volgende:
[..]
Ha, leuk, dank voor het minverslag.
Nitro-bier, wel van gehoord, zelf nog niet tegengekomen. Nu ben ik wel benieuwd!
Waar is je plas jus?quote:Op woensdag 25 november 2015 01:35 schreef Iwanius het volgende:
Geen zin om iets buitenshuis te halen dus zelf maar even een late avond-hap bereidt die wel even duurde (aardappels koken) maar verdomd lekker en stevig was alvorens het bedje weer in te duiken. Tis tenslotte alweer woensdag.
Het valt me al vaker op in je posts, die ik overigens meestal met genoegen lees, maar Iwanius, het voltooid deelwoord van bereiden is toch echt 'bereid' en niet 'bereidt'....quote:Op woensdag 25 november 2015 01:35 schreef Iwanius het volgende:
Geen zin om iets buitenshuis te halen dus zelf maar even een late avond-hap bereidt die wel even duurde (aardappels koken) maar verdomd lekker en stevig was alvorens het bedje weer in te duiken. Tis tenslotte alweer woensdag.
Jus bij zuurkool met aardappelen,spek en worst? De zuurkool zelf had al genoeg sap...quote:
Nee, valt mee! Ik gebruik dit recept, mocht je het eens willen proberen .quote:Op zaterdag 21 november 2015 17:30 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Uiensoep
Is dat heel ingewikkeld, dat stokbrood maken?
Nu happas met champignon/broccoli vulling. Lekker om te eten, niet om op te warmen. Heel de keuken stinkt )quote:Op donderdag 26 november 2015 19:33 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Ik heb een heerlijke prut gegeten met tomaten, linzen, bonen, gehakt, knoflook en ui.
Flinke lading verse koriander erbij, een dot crème fraîche en geraspte kaas, overheerlijk.
Ben ook gevraagd maar ga niet. Collega's van mij wel. Andere keer kijk ik wel een keertje, is toch best regelmatig en altijd gratis VIP kaarten.quote:Op vrijdag 27 november 2015 15:59 schreef Iwanius het volgende:
Deze aloude combinatie maar weer eens genuttigd als lunch.(foto doen de gerechten geen eer aan) Passend voor bij dit frisse weer. Nu nog aan het acclimatiseren met deze aloude zoete dessertwijn en onderwijl overpeinzen waar te gaan eten vanavond en misschien later op de avond toch maar een bezoekje te brengen aan dat BS feestje genaamd Leo's borrel met al die weekend-miljonairs( lui die zogenaamd geld hebben en alleen 1x in de 4 maanden uitgaan en dan het mannetje zijn maar je verder andere weken achtereen niet ziet = geld is weer op) om mij ff te vermaken.. We zien wel.
Wat een combi joh allemaal op 1 pizza?quote:Op vrijdag 27 november 2015 16:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Straks uit eten bij mijn favo pizzeria:
Pizza met rosbief, ui, paprika, broccli, asperges en reuzengarnalen
voooraf een lekkere tomatensoep, bij de pizza een frisse salade en een rode lambrusco
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |