abonnement Unibet Coolblue
  maandag 6 november 2000 @ 19:08:44 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_447430

Reageer hieronder ook even als je vindt dat die geit onnodig gekweld wordt, sturen we de url als petitie erachteraan

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_447452
helemaal mee eens, dit is onwijs zielig, de bewoners zijn Cindy niet waard!!!!!!!!!!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_447468
Goeie actie!
Ik weet zeker dat Cindy waar ze vandaan komt wel voldoende aandacht krijgt; anders liep ze niet de hele tijd te bleren.
Nu ze ook nog eens ziek is lijkt me dit de meest humane( ) oplossing.
  maandag 6 november 2000 @ 19:33:11 #4
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_447487
Of schop de bewoners eruit en geef Cindy het huis! Of de bewoners moeten allen in Cindy's huis gaan wonen, niets doen, neuken en eten, en Cindy in het BB-huis!
Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_447502
cindy rules maar ze is inderdaad te goed voor een aantal bewoners
uit
pi_447560
Cindy heeft haar spoortjes verdiend, Cindy moet nu naar een plaats waar andere dieren zijn de hele dag. Dan krijgt ze het eten dat ze nodig heeft en hoeft ze niet, als het weer donker is, verloren te lopen. Een plaats waar ze niet ziek wordt. Misschien dat de mensen daar dan niet te lui en te egoistisch zijn om voor haar te zorgen.
dat ik dit nog mag meemaken!
pi_447574
quote:
Op 06 november 2000 19:54 schreef Oudjong het volgende:
Cindy heeft haar spoortjes verdiend, Cindy moet nu naar een plaats waar andere dieren zijn de hele dag. Dan krijgt ze het eten dat ze nodig heeft en hoeft ze niet, als het weer donker is, verloren te lopen. Een plaats waar ze niet ziek wordt. Misschien dat de mensen daar dan niet te lui en te egoistisch zijn om voor haar te zorgen.
Lief.
pi_447746
Goeie zaak, ik vond het zowiezo al niks een geit in huis. Voor je het weet wordt het een rage en ruilt half Nederland massaal zijn hond in.
  maandag 6 november 2000 @ 21:05:18 #9
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_447816
Cindy heeft het beter dan menig andere geit. Ze krijgt continu aandacht. Moet je dat es vergelijken met een geit op een boerderij! Ze is hartstikke verwend en brutaal, daarom worden ze af en toe moe van haar, maar ze zorgen wel goed voor d'r. Er zijn gewoon geiten die continu lopen te blaten (Desiree?)
Als ze ziek is moet ze behandeld worden, maar het is absolute onzin om te zeggen dat ze haar verwaarlozen of mishandelen.
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_447831
Geplaatst door fashionably_late - maandag 6 november 2000 20:27

--------------------------------------------------------------------------------
Ik vind het helemaal niet overdreven...Cindy kan toch gewoon terug naar de boer waar ze vandaan kwam, die had een wei vol geiten, schapen etc. Daar heeft ze kennelijk wel aandacht gehad , anders zou ze het nu niet zo missen... En bovendien wat moet ze daar, de bewoners geven duidelijk aan nix met haar te maken willen hebben...Wat voegt ze toe? Irritaties..??? Laat de bewoners zich liever aan elkaar irritieren dan hun ongenoegen te botvieren op zo'n onschuldig beesje!!!
------------------


ik had dit in een ander topic ook al geschreven maar het is ook hier van toepassing, vrees ik!

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_447835
Heel goed idee, iedere keer als ik kijk vind ik dat beest zieliger.
  maandag 6 november 2000 @ 21:21:43 #12
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_447896
Even een update van de mailactie, onderstaand persbericht is verstuurd naar diverse dagbladen.
quote:
Ons bericht is inmiddels naar:
Trouw, Ad, Telegraaf, Tubantia, De Brabander, De Limburger, Rotterdams Dagblad.

Met dank aan Solexje is onderstaand bericht gemaild.

--------------------------------
Geachte redactie,

Zou u onderstaand stukje een plaatse in uw krant kunnen geven:

INTERNETTERS KOMEN IN ACTIE OM VOOR DE CINDY DE GEIT UIT HET BIG-BROTHERHUIS EEN ONDERKOMEN TE VINDEN WAAR ZE GELUKKIGER KAN WORDEN.

Twee-en-een-halve week geleden besloot de redactie van Big-Brother om een jong geitenlammetje, genaamd Cindy, te plaatsen in de tuin van het huis waar het programma zich afspeelt. De internetters, die 24 uur per dag via de streams volgen wat zich in het huis en de tuin afspeelt, waren getuige van het feit dat de geit sindsdien bijna constant klaaglijk staat te mekkeren in de tuin. De geit voelt zich echt niet gelukkig in het Big-Brother-huis.

v e r w a a r l o z i n g
Toen Cindy aan de bewoners van BB werd voorgesteld, gaf de redactie de bewoners instructies over de verzorging van het vier maanden oude beestje, dat door de vorige eigenaar met de fles is grootgebracht. In de instructies stond bijvoorbeeld: Cindy heeft regelmaat nodig en moet om negen uur 's morgens en vijf uur 's middags gevoederd worden. Cindy moet regelmatig geborsteld worden en heeft veel aandacht nodig. Het viel de internetters al na een paar dagen op, dat Cindy vaak urenlang op haar voer moet wachten, omdat de bewoners het opstaan om negen uur wat te vroeg vinden (vaak komen ze pas om een uur of twaalf uit bed), en 's middags hebben ze vaak andere zaken aan het hoofd. "Dit is regelrechte verwaarlozing" was de reactie van een groot aantal internetters. Het schoot de internetters vooral in het verkeerde keelgat, dat aan het eind van een dag, waarop Cindy 's morgens zowel als 's middags niet op tijd gevoederd was, en bovendien de hele dag aandacht tekort was gekomen, de bewoners niet op de vingers getikt werden: integendeel, zij werden beloond met een feestje. Voor een aantal internetters was dit de aanleiding om de redactie van BigBrother middels e-mail op de verwaarloosde en klaaglijk blatende Cindy te wijzen.

u i t g e s c h o l d e n
Voor Cindy veranderde er echter niets ten goede. Internetters besloten de DierenBescherming in te schakelen. De DierenBescherming liet weten principiele bezwaren te hebben tegen het plaatsen van een dier als Cindy in een programma als BigBrother, maar helaas niet over wettelijke mogelijkheden tot ingrijpen te beschikken; reden waarom ze oogluikend het verblijf van Cindy in het BB-huis toe moesten staan.
De gezondheid van Cindy ging zienderogen achteruit. Reden waarom uiteindelijk na ruim een week "geitenleed" de redactie aan de bewoners kenbaar maakten, dat de verzorging van Cindy niet goed was. Een enkele uitzondering daar gelaten, reageerden de bewoners verontwaardigd op deze terechtwijzing. "Wij hebben niet om die stinkgeit gevraagd"; "Wat mij betreft kan die geit gestolen worden"; "die .......geit doet niets anders dan schijten"; "in mijn contract met BB staat niet dat ik voor een geit moet zorgen", ziehier een greep uit de uitlatingen die de bewoners van het BigBrother-huis over het hun toevertrouwde geitenlammetje deden.

M o n a
Mona, die vorig jaar een tijd in het BB-huis verbleef, zet zich nu in om (in samenwerking met de DierenBescherming) voor een beter lot voor Cindy te vechten. En dat is hoogst noodzakelijk, want het beestje dat gezond en vrolijk het huis inging, lijdt nu aan longontsteking, ontstoken oren, en diarree ten gevolge van onverantwoord voederen en stress.

A c t i e
Op initiatief van "BigBrother 2000 Watchers", heeft een groot aantal internetters (waaronder het Fok!forum) zich nu aaneengesloten. Door middels van een e-mail-actie hopen de internetters te bereiken dat:
- De redactie van BB toegeeft dat plaatsing van Cindy in het BB-huis een fout is geweest;
- Cindy zo spoedig mogelijk uit het huis wordt geplaatst
- Cindy een plaatsje krijgt, waar ze gewenst is; waar men beter voor haar kan zorgen; waar ze minder eenzaam is, omdat ze onder soortgenootjes kan zijn (de gedachten gaan uit naar een kinderboerderij).

Nadere inlichtingen over bovenstaande bericht kunt u inwinnen bij het Forumbeheer van BigBrother 2000 Watchers: namelijk members.tripod.lycos.nl/BBForum2000/

Wij danken u voor de aandacht die u aan dit onderwerp heeft geschonken.


bron: Big Brother 2000 Watchers
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 6 november 2000 @ 21:31:27 #13
1169 BigDick
size DOES matter
pi_447950
Ho, er is niks mis met scharrelgeit!

beetje eenzaam misschien, dus gooi er nog maar eentje bij.

de cursus "omgaan met teleurstellingen" is tot onze spijt afgelast
pi_447977
Nogmaals: goeie actie.

Thanx Sanne

pi_447994
goeie actie, alleen had ik nooit gedacht om ooit nog es met MONA op één lijn te zitten!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_448040
Wat een onzin dat Cindy eruit moet van jullie, wij hebben vroeger een geitje gehad en er is geen dierenkenner voor nodig om te zien dat dat beestje het hartstikke naar haar zin heeft. Ze is zelfs verwend kun je aan haar gedrag zien, nix mis mee als het dier verwent is uiteraard maar ze heeft absoluut niet te klagen.

Komt bij de Veronica heus ook wel weet wat ze doen, waarom zouden er wel kippen en geen geitje in BB kunnen? Kan toch zeker ook op een kinderboerderijtje in de stad.

Zijn goeie overlevers, en ik denk dat momenteel Cindy het best verzorgde geitje van Nederland is en het beter naar haar zin heeft dan de doorsnee boer die veel te veel tijd ook aan de andere dieren moet besteden.

Verder heeft ze ook net zoveel loopruimte (zelfs meer dan sommige geitjes moeten delen) dan op de meeste kinderboerderijen. Sorry maar ik kan het met deze stelling niet eens zijn....

  maandag 6 november 2000 @ 21:55:02 #17
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_448043
Mailtje ook verstuurd aan Rob Stenders

Hebben jullie nog email-adressen van andere programma's?

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_448072
BAH.. wat een goedkoop wijf is die Mona toch.

verder prima aktie !!

pi_448144
quote:
Op 06 november 2000 21:55 schreef Sanne het volgende:
Mailtje ook verstuurd aan Rob Stenders

Hebben jullie nog email-adressen van andere programma's?


hebikdat@rtl4.nl

en rtllive@rtl4.nl

Kon die van Willibrord niet vinden
En Breekijzer gaat denk ik iets te ver

[Dit bericht is gewijzigd door Cartman1 op 06-11-2000 22:25]

  maandag 6 november 2000 @ 22:26:38 #20
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_448172
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_448240
adtm@avro.nl
Alle dieren tellen mee vd Avro...volgens mij zat/zit BBRuud daar ook in met een collumpje
Succes!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_448459
Persbericht BB2000 Wattchers gemeeld naar de Volkskrant, t.a.v. Sander van Walsum
dat ik dit nog mag meemaken!
  maandag 6 november 2000 @ 23:32:53 #23
272 R@b
No-nonsens
pi_448494
Wat een onzin actie. Ik doe er niet aan mee

Als het is bedoeld om een beetje te schoppen tegen Big-Brother, vind ik hem geinig. Maar als je daadwerkelijk vindt dat die geit het slecht heeft, dan kan ik dat niet volgen. Het is een van de meest verwende geiten van Nederland en zeker van de wereld, dan zijn er wel andere dingen om je druk over te maken.

R@b

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  maandag 6 november 2000 @ 23:33:31 #24
1169 BigDick
size DOES matter
pi_448500
bedankt voor de adressen!

zojuist even gemaild dat we ook een aktie "meer sex met dieren" opstarten...

de cursus "omgaan met teleurstellingen" is tot onze spijt afgelast
pi_448517
Dat van die "meest verwende geit van Nederland" begint nou ook vervelend te worden. Heb ik al tig keer gelezen. Wees eens origineel.
dat ik dit nog mag meemaken!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')