Het tuigje heb je echt zo los, en een kind dat zichzelf uit de stoel lanceert lijkt me nét ietsje gevaarlijker dan het risico op verslikken . Wij hebben het plankje ook lager omdat A. anders ook uit de stoel klimt. (Doet ze zonder plankje ook wel, maar dan is het iets lastiger).quote:Op zondag 13 december 2015 18:50 schreef Hupje het volgende:
Ik heb een Tripp Trapp stoel en J heeft deze week ontdekt dat hij op het voetenplankje kan staan om zich omhoog te werken. Dit leek ons het moment om het tuigje in de stoel te maken, maar zojuist bedachten we dat het dan lastig is om je kind vlug uit de stoel te halen, mocht hij zich ernstig verslikken.
Ik ben benieuwd hoe anderen dat doen.
Tot bijna-snot, dat ik ze met mijn vingers makkelijk kapot kan knijpen.quote:Op woensdag 20 januari 2016 18:04 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Hoe gaar koken jullie sperzieboontjes voor een 6maander?
Net zo gaar als voor mezelf, dus met bite.quote:Op woensdag 20 januari 2016 18:04 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Hoe gaar koken jullie sperzieboontjes voor een 6maander?
+1. Makkelijker vast te pakken ookquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:57 schreef WupWup het volgende:
[..]
Net zo gaar als voor mezelf, dus met bite.
Oh, maar dat is echt geen enkel probleem hoor, ze pakt ze zo op en begint te kauwen alsof het Sophie de Giraffe is (om vervolgens over te gaan op haar standaard sabbelen op twee vingertjes, waarbij er daarnaast een boontje uitsteekt )quote:Op woensdag 20 januari 2016 20:25 schreef WupWup het volgende:
Maar goed, als ze zes maanden is moet je er ook nog niks van verwachten natuurlijk Het is mooi als ze hem vastgehouden krijgt en misschien zelfs in haar mond, maar dan houdt het ook wel een beetje op over het algemeen. Beetje sabbelen, beetje knauwen soms. Het daadwerkelijke eten komt over een paar maanden wel.
Squeeksqueekquote:Op woensdag 20 januari 2016 20:36 schreef Mariposas het volgende:
Niet helemaal gaar gekookte sperziebonen klinken ook net alsof je op een Sophie kauwt, brrr!
quote:Op donderdag 21 januari 2016 19:13 schreef Selvaria het volgende:
Ik kook het meeste gewoon zoals wij het eten. Zachtere groenten beetgaar. Grote favoriet is hier pasta met tomatensaus, net echt weer een heel bord leeg.
Ze begon net als M. hoor IMA, wat sabbelen aan die rare dingen op haar plankje. Het beetjes binnen krijgen kwam al vrij snel en echt goed, bewust eten duurde ook niet zo heel lang. De hoeveelheden die ze nu naar binnen duwt zijn echt pas van de laatste twee weken.
Wij zijn N. nu 'hele' maaltijdjes aan het aanbieden in plaats van alleen losse groenten? De pasta die ik net noemde doet het goed, groenten met vis in een curry-achtig sausje met wat rijst ook en de babyrisotto ging er ook goed in. Heeft iemand nog meer tips?
R is het nogal met je eensquote:Op woensdag 20 januari 2016 20:36 schreef Mariposas het volgende:
Niet helemaal gaar gekookte sperziebonen klinken ook net alsof je op een Sophie kauwt, brrr!
Briljant filmpje. Vooral dat er toch stug in blijven proppenquote:
Na die drie likjes was ze er toch wel klaar mee uiteindelijk.quote:Op donderdag 21 januari 2016 21:36 schreef laziness het volgende:
[..]
Briljant filmpje. Vooral dat er toch stug in blijven proppen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |