abonnement Unibet Coolblue
pi_164470034
Ik heb de laatste dagen echt van die aparte dromen.

Zo had ik van de week te veel GTA V gespeeld, dus ik droomde dat ik een auto had gestolen en toen kwam de politie achter me aan, dus ik reed ineens in Italië van een klif af, toen veranderde ik in een bakje chilidipsaus :D, en toen zag ik een zwembad, dus ik probeerde daar in te vallen wat lukte, toen bleef ik heel lang onder water zodat de politie me niet meer kon vinden, toen ik bijna stikte kwam ik gauw boven en toen werd ik ook wakker met ademnood :') (ik vergeet soms te ademen als ik slaap)

En ik geloof gisteren kreeg ik informatie van zo'n vrouw en plotseling hoorde ik haar niet meer, werd mijn droom brokkelig en leek het net of ik omhooggetrokken wordt om wakker te worden.

Vandaag ook iets gedroomd, maar ik weet niet meer wat.
N A P O L I
C A M P A N I A
  roze vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:46:47 #177
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_164470165
Dat ik medeplichtig was aan een moord en dat ik opgepakt zou worden en dat ik helemaal para was :')
Your beauty never ever scared me.
pi_164671803
Weer over haar.. pff

En nu waren we ineens random goede vrienden en kreeg ik kledingadvies !?! :')

Moet dit karma voorstellen ofzo
pi_164673596
Dat mijn vriend me 4 cavia's cadeau had gedaan, waardoor ik er dus 6 had. _O-
pi_164673637
En gisternacht gedroomd dat mijn vriend elke keer flauw viel van een beetje bloed en ik bij de zoveelste keer zei: "Oh God ligt ie weer, die aansteller?" (zoiets althans). We waren bij m'n ouders in huis en ik zag hem gaan. Half tegen de achterdeur en toen lag hij op de binnenplaats.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:35:39 #181
386379 Navitrax
A moeder up mein shtock.
pi_164708929
Ik werd samen met men pa opgepakt & in de gevangenis gestopt.
Kregen elk een aparte cel, mocht van de directeur bij men pa in de cel "mits wederdienst" :{w :')
Fuck this shit, I wanna be a dolphin.
pi_164727555
Vreemdgaan met meisje die ik niet mag, en er dan achterkomen dat 't fout is, like wtf
pi_164728262
Dat ik mijn moeder was geworden en zij mij. Ik zag mezelf dus door haar ogen. Ik had heul kort haar... Mijn broertje was zijn vriendin geworden en zij mijn broertje.

Ik heb heel veel gedroomd vannacht, meeste is heel vaag en weet ik niet meer.
pi_164749396
Ik heb vanavond nog wat "gedroomd", maar het leek meer alsof ik in m'n slaap aan het lanterfanten was, alsof ik aan het nadenken was.
Heb ook relatief kort gelegen (iets meer dan 2 uur ongeveer), maar de droom zelf was niet zo boeiend, het leek meer alsof ik zeg maar na het in slaap vallen ben door blijven gaan met nadenken/piekeren.

Het was/leek niet echt een droom zoals ik deze wel vaker heb, maar echt alleen maar gedachtes.
pi_164764639
Oma overleden, niet een leuke droom. Gaat al niet zo best irl..
pi_164766409
quote:
1s.gif Op woensdag 4 november 2015 09:50 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb heel bizar gedroomd. :{
Voor altijd opgesloten op een voor mij onbekende zolderkamer. Maar eenmaal wakker had ik al snel door dat het geen droom was.
Met wie spreek ik ??
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 01:50:01 #187
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_164777633
Gatverdamme wat bizar...

Ik heb nét gedroomd (schrijf het gelijk ff op zodat ik het niet vergeet) dat ik door een vlakte en een bos liep en een lijk droeg (van een volwassene) samen met iemand anders (weet niet of het een man of vrouw was.. Dat kon ik niet zien maar het was een volwassene) toen kwamen we aan bij de plek waar we de lijk zouden cremeren (we zouden hem cremeren als bij een openlucht crematie) nadat het lijk was opgebrand had ik trek gekregen en de persoon die mij hielp etc met het lijk pakte een beetje as van het lijkt en voerde mij. Ik nam een hap van het as maar in het as zat blijkbaar nog een botje (van die lijk dus) en ik begon te stikken in het botje en op het laatst keek ik naar het gezicht van de persoon die mij hielp met het lijk en mij die as voerde en toen schrok ik wakker
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 08:57:19 #188
186611 Haags
pi_164779333
Werd achterna gezeten en moest een trap oprennen. Had het gevoel dat ik geen cm vooruit kwam.
Zonder wrijving geen glans
pi_164782070
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:50 schreef -Phineas- het volgende:
Gatverdamme wat bizar...

Ik heb nét gedroomd (schrijf het gelijk ff op zodat ik het niet vergeet) dat ik door een vlakte en een bos liep en een lijk droeg (van een volwassene) samen met iemand anders (weet niet of het een man of vrouw was.. Dat kon ik niet zien maar het was een volwassene) toen kwamen we aan bij de plek waar we de lijk zouden cremeren (we zouden hem cremeren als bij een openlucht crematie) nadat het lijk was opgebrand had ik trek gekregen en de persoon die mij hielp etc met het lijk pakte een beetje as van het lijkt en voerde mij. Ik nam een hap van het as maar in het as zat blijkbaar nog een botje (van die lijk dus) en ik begon te stikken in het botje en op het laatst keek ik naar het gezicht van de persoon die mij hielp met het lijk en mij die as voerde en toen schrok ik wakker
Coole droom! :D
  User die je het meest gemist hebt 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 13:08:28 #190
78918 SeLang
Black swans matter
pi_164784134
Ik droomde dat een olympische atlete met mijn naar bed wilde en ik probeerde haar te ontwijken :D (geen irl persoon, ik kijk geen sport dus ik heb geen flauw idee). Tevens werkte ik in één of andere winkel en daar wilde een ander meisje die daar werkte ook met mij naar bed. Die was best geefbaar maar toch ontwijkte ik haar want ik vond het teveel gedoe en "don't shit where you eat" en dergelijke.... Toen ik wakker werd realiseerde ik me dat ik die irl nooit zou hebben laten lopen.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_164873059
Kennen jullie dat programma Sister Wives?

Ik droomde dat ik 1 van de kinderen was van Kody :') :') :') :') werd huilend wakker :')
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_164873260
Ik heb naar gedroomd.

Dat we aan een lange tafel zaten en mijn moeder 2 kommen op tafel (tussen de borden en ander spul wat er al stond) wilde zetten. Alleen kreeg ze op dat moment kortsluiting. Ze verstapte zich en kon zich nog net even goedhouden om de kommen op tafel te zetten voor ze als een lappenpop omviel. Ik rende er gelijk huilend heen en schreeuwde: "Mama!" Ik voelde of ze nog een hartslag had en of ze nog ademde. Dat laatste was iig zo.
pi_164878913
Dat de Olympische Spelen in mijn gemeente was georganiseerd. maar dan op lokaal niveau. Zo mocht iedereen zich inschrijven die in mijn gemeente woont. Ik droomde dat ik met wat vrienden was aan het praten en ze hadden zich allemaal ingeschreven voor de lokale spelen, onderdeel: wielerwedstrijd

In de echte spelen moeten atleten strijden voor hun land. Wij moesten het doen voor ons "straat"

Ik droomde dat ik zenuwachtig aan de start verscheen. het was zo een zenuwachtige strijd dat er paar tegen de vlakte gingen meteen in het begin. na enkelen ronden besloot ik om toch eens weg te demarreren (ook al wist ik dat dit nooit zou lukken.) maar wonder boven wonder pakte ik al een minuut zonder enig problemen..ik kon het niet geloven en bleef maar trappen en trappen en trappen. uiteindelijk won ik de wedstrijd en alle inwoners had het over " het mirakel van de gemeente. Niemand had verwacht dat ik gewonnen had. :')

Rare droom he :')
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 10:28:01 #194
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_164885589
Ik heb heel vaak dezelfde dromen. In de ene droom wordt ik telkens achtervolgt door wespen (wespen-fobie :X ) en ik word wakker op het moment dat ze me prikken (volgens mijn man maak ik dan hele rare geluidjes en moet hij me wakker maken), en in andere dromen (vannacht ook weer) kom ik een film of tv acteur/actrice tegen...maak ik contact..en elke keer dat ik een handtekening krijg, of een foto krijg word ik wakker. Het gebeurt telkens NET niet. :{

Heel soms een droom dat ik een verre reis aan het maken ben en daar een raar verhaal omheen. Laatst nog dat we op vakantie gingen naar Rome. Komen we aan vertelt m'n man me dat hij als verrassing de reis had omgeboekt naar Hawaii. We stonden dus opeens daar. Want ja, de extra reistijd, overstaptijd e.d. was me natuurlijk niet omgevallen. Hij heeft ook niet extra hoeven te betalen, hij had gewoon Rome (op het ticket) doorgekrast en daar Honolulu neergezet :o Enige waar ik in de droom mee bezig was was balen dat we onze camera vergeten waren. Na vier dagen gingen we terug. Per vliegtuig, maar we vlogen niet. Gingen over de snelweg met een 1km lange trein erachter. Echt raar.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_164918159
Droomde dat ik in de dierentuin was met m'n vriendin en m'n ex was er ook. Blijkbaar was ik goeie vrienden met haar want ze wou samen bij de apen kijken. Toen kregen vriendin en ex ruzie met een of andere dierenquiz en werd ik wakker

Nja beter dan dromen over mensen die overlijden..
pi_164918369
Ik droomde dat ik een behoorlijke tijd ontzettend m'n best had gedaan wat betreft de diabetes (goed eten en sporten enzo) en een test deed van iets en de uitslag MOEST wel goed zijn, kon niet anders. En toch was de uitslag niet goed. Was m'n bloedsuiker veel te hoog. En ik snapte er geen jota van.
pi_164921277
Ik had een paar dagen terug een lange droom gehad en alles speelde zich af op een vliegveld.

Ik was met het inchecken, bezig ofzo, maar alles speelde zich in de buitenlucht af, alsof het een kleiner buitenlands vliegveld was.

Ik leek niet echt een doel te hebben en liep wat heen en weer, soms met en soms zonder spullen of vervoermiddel.

Alleen 1 keer zag ik mijn stiefmoeder in de auto zitten terwijl ik de auto wandelend aan het naderen was met een grote tas.

Ze keek me heel verdrietig/teleurgesteld aan, alsof ik veel te laat was en ze reed voor m'n neus weg.
Ik deed nog m'n best op dat vliegveld de weg te vinden, maar de rest van de droom was als de rest van de droom, alleen maar (doelloos) rondlopen, heen en weer, zonder iets te bereiken.
pi_164958909
Net een droom gehad (ook al sliep ik echt maar heel kort), ik was elders, maar wel een soort thuis en ik was m'n mobieltje aan het zoeken, maar buiten zat m'n vader al op me te wachten in de auto, maar ik wilde per se nog even de laatste updates checken (want zonder wifi geen internet), maar ik vond steeds andere mobieltjes en smartphones, die ik wel individueel ging checken.

Ze waren soms heel anders van kleur en/of vorm, sommigen waren zo groot als het scherm van een forse laptop (maar dan dus alleen alsof ik dat losse scherm in m'n handen had), sommigen waren inklapbaar/uitklapbaar en inschuifbaar/uitschuifbaar (zoals bij oude antennes) en sommigen waren heel oneffen dik (waren in het midden cm's dikker dan aan de rand).

Sommigen bleken niet mobieltjes, maar e-readers te zijn, maar ik zocht , trok laatjes open, soms vond ik er 2 tegelijk en elke bekeek en bestudeerde ik vrij uitvoerig.

En dit was 't enige wat er gebeurde, dat ik per se m'n mobieltje wou vinden en dat ik per se voor vertrek op internet wou checken.
pi_164958990
(Weer) dat mijn cavia kindertjes had gekregen en ik er zooo blij mee was. Maar ook bang, want mijn vriend heeft (irl) gezegd dat áls dat zou gebeuren hij ze op de BBQ gooit :{, dus was ik daar in m'n droom bang voor.
pi_165099250
Oh God, ik heb echt bizar gedroomd. :D

Links van mij was een maisveld, rechts een gebouw. Op het paadje tussen die 2 dingen stond Ferry Doedens ( :') ). We liepen op elkaar af en begonnen elkaar te zoenen. Hij nam me mee het maisveld in. Ineens lagen we gewoon in een kamer en wilden gaan neuken. Hij biechtte wel op dat hij altijd bij de eerste keer met een nieuw iemand poep verloor (wtf?). Ik vond dat in mijn droom geen probleem, dus wij bezig en ja hoor, ik voelde wat langs m'n benen glijden. Hij had ook diarree en de muur achter hem zat daarom onder.

Toen we klaar waren voelde ik me schuldig naar m'n vriend toe en hoopte dat hij er nooit achter zou komen. Toen we van de kamer wegliepen stond er een irritant mannetje door het glas te kijken (wrs al de hele tijd), met een glimlach op z'n kop. Ik trok het gordijn ervoor.

Ik wilde graag gaan douchen, want voelde me vies. (Joh!) Alleen de douches waren openbaar (voor man en vrouw) en niet afgesloten door hokjes. Er waren best wat mensen aan het douchen, of liepen daar rond.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')