abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 10 juni 2016 @ 13:28:32 #151
399061 kuolema
vermaledijd
pi_162888737
registreer om deze reclame te verbergen
De apocalyps van de Pokémonwereld?

Stukken land hingen in de lucht, in het niets en er brokkelde steeds meer vanaf. Iemand anders (geen idee wie of hoe hij eruit zag) probeerde nog wat te redden, doorzichtige steentjes met tekens of plaatjes erop die belangrijk waren. Hij/zij sprong van het ene stuk grond naar het andere stuk om die steentjes te rapen, het ging steeds net goed omdat de grond wegviel. Maar eigenlijk was het niet nodig want sommige onderdelen van deze wereld konden niet vergaan, ze zouden vanzelf meekomen naar de andere dimensie of op een andere manier blijven bestaan.
Wij moesten ook naar die andere dimensie, via een portaal. Dat portaal was niet groot en zweefde onder ons. Het zag eruit zoals een tijdportaal in sciencefictionfilms: een metalen cirkel met daarin een kleurige, bewegende eh ... substantie. Hij was horizontaal dus we lieten ons er zo in vallen. Anders zouden we in het niets vallen en vergaan.
Alles wat door het portaal kwam landde in een andere wereld op een strand. Er waren veel mensen (waar wij vandaag kwamen waren wij de enigen) maar die hadden niets door. Ook Pokémon waren meegekomen door het portaal, maar niet gelijk met ons dus die hadden zich al verspreid. Op de grens tussen de weg en het strand stond een lange rij recht geplaatste bomen. Daarnaast, langs de weg, stonden heel veel auto's in de lengte geparkeerd.

Er was een enge schreeuw te horen, zoals van de Nazgűl in LOTR. We moesten ons verstoppen. Er kwam een Cubone aangevlogen en die was heel gevaarlijk en slecht :'). We hadden een speciaal dekbed waar we ons onder verstopten want dat maakte ons onzichtbaar voor verschillende Pokémon. We gingen tegen een boom aan zitten. Het dekbed was niet groot genoeg om onze voeten niet bedekken maar dat maakte niet uit want we waren toch helemaal onzichtbaar. De Cubone kwam vloog dichterbij en maakte veel lawaai. Hij vloog lager toen hij langs ons kwam, het geschreeuw werd steeds luider en het was best eng want hoewel hij ons niet kon zien, bleef hij best lang rond ons hangen. Ik was bang dat hij ons toch doorhad, kon voelen of ruiken. Hij ging weer weg maar het was nog niet veilig want hij kon nog terugkomen dus we moesten wachten. Het was moeilijk om te bepalen wanneer het veilig was.Ik dacht eraan om onder een auto te gaan liggen en vanaf daar een pokébal te gooien en Pikachu of Blastoise tegen Cubone te laten vechten. Maar dan zouden we verraden waar we zaten. Er was nog iets met de steentjes maar dat weet ik niet meer.

Er gebeurde meer in de droom maar dat ben ik vergeten.
Why are you wearing that stupid man suit?
  vrijdag 10 juni 2016 @ 13:37:40 #152
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_162888977
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2016 13:28 schreef kuolema het volgende:
De apocalyps van de Pokémonwereld?

...
Deze is awesome! _O_

Ik had ook nog iets gedroomd afgelopen nacht bedenk ik me net, maar ik ben hem helemaal kwijt nu (behalve dat het iets met m'n woning te maken had en verder eigenlijk niet zo interessant was).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_162909960
Over een man die poesjes stal. Ik redde een kitten met een zwart touwtje eraan uit het water. Was een redelijk dikke kitten. Later was ik op een feestje en die man was daar ook, weer op zoek naar katten. Hij wilde mijn kat ook meenemen, maar dat liet ik niet toe.

Op het feestje stonden ook tafels met stukken taart erop. Ik nam een hoop stukken taart, maar op een gegeven moment merkte ik dat een stuk taart nep was (de rest was echt geweest).
pi_162912489
registreer om deze reclame te verbergen
Weer zo'n rare mindfuck droom.

Een of ander spel dat we met een klas vol speelden in een hal met allemaal ettapes in groepjes van 2. Zat ik met een of andere meid uit 5H waar ik echt een schijthekel aan heb en die wilde ineens zoenen halverwege het spel :')
W I E . L E E S T . D I T . Ü B E R H A U P T ?
X O X O
  woensdag 15 juni 2016 @ 10:25:00 #155
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163027029
Droomde dat ik ergens in een grote woning was (werd gewoond en het was een heel groot gebouw vol met trappen en kamers) en er woonden meerdere mensen. Was ook een soort winkeltje beneden waar ze in elk geval sterke drank verkochten en ik was toevallig beneden toen er een hele zooi mannen naar binnen liep (het leken wel leden van een motorrijders-club oid), maar de eigenaar van dat pand was nog boven en ik probeerde ze eerst uit te leggen dat ik er wel te gast was, maar dat ik verder niet echt wat met de winkel te maken had en uiteindelijk wilde ik soort van dan maar zelf achter de toonbank gaan staan (de eigenaar had er blijkbaar even geen zin in), maar op dat moment switchte de droom weer naar een andere ruimte (gebeurde in deze droom wel nog een aantal keer).
Er was ook een vrouw die ik in het echt ook kende, alleen had zij in mijn droom haar haar een stuk minder lang.

De eigenaar van dit enorme pand was een 1 of andere man van Turkse afkomst die me onaangenaam leek om buiten de zakelijkheden te kennen, maar als zakenman kon ik me wel voorstellen waarom hij het voor elkaar had gekregen zo'n groot huis voor zich te hebben bezorgd.

Ik liep ook door andere ruimtes en sprak nog andere mensen en andere gebeurtenissen (iets met een douche-hokje, maar dan met hele dunne wandjes a-la Japanse stijl?), maar dat weet ik allemaal niet meer zo goed.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163235223
Dat ik mijn tas op een stoel aan een redelijk lange tafel had gezet. Ikzelf zat een paar stoelen verder met nog wat anderen. Ineens zag ik een jongeman die ik niet kende in m'n tas graaien. Hij pakte mijn iPhone en deed alsof ie van hem was. Ik ging erheen, pakte hem en vroeg: "Waarom kan ik erin met mijn duimafdruk, als ie van jou zou zijn?"

Ik zag dat de telefoon al een paar beschadigingen had die ik niet veroorzaakt had (in die korte tijd dat hij hem had??), dus ik vroeg hen mee te komen met mij. Dat deed hij en ik ging naar een stand van Coolblue (blijkbaar waren we op een beurs (of hoe noem je dat als er in een hal allemaal kraampjes staan?)). Het was er druk en veel Coolblue'ers aan het werk. Een vrouw sprak me aan.

Toen werd ik wakker.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 23:38:28 #157
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163381604
registreer om deze reclame te verbergen
Droomde dat ik bij iemand op bezoek was die me vertelde dat in haar buurt iemand het leidingwater met een stofje had besmet om zo katten te vergiftigen, maar dat zij dat door had doordat de katten het aan het leidingwater konden ruiken (uit lopende kraan waar een straal uit kwam zoals die uit een plantenspuit, een wolk waterdamp) en de katten dus uit de buurt van leidingwater hield.
Het ging om 2 katten, waarvan er 1 een cyper was en de ander in elk geval ook donker. De cyper wou in de waterstraal springen, maar op het moment dat ie de waterstraal raakte, rook de kat iets verdachts (ik zag het in slowmotion gebeuren en zij zag dit ook).
Het huis zelf was vrijstaand en gek genoeg helemaal ronde buitenmuur/buitenmuren ipv het standaard vierkant/rechthoekig wat je in Nederland wel vaker ziet.

En ik was in de keuken bezig om patat te frituren met water, terwijl de patat nog in een papieren puntzakje zat (ik was met losse patatjes bezig ofzo). 't puntzakje scheurde ook nog, ik zat echt te kutten :')

[ Bericht 14% gewijzigd door magnetronkoffie op 29-06-2016 00:00:12 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  donderdag 30 juni 2016 @ 08:00:18 #158
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163405551
Weet bijna niks meer van m'n afgelopen droom. Ik zat eerst in een soort wachtruimte en iets later zat ik in een vliegtuig op weg naar Kopenhagen. Ik zat op een gegeven moment op de w.c., maar toen merkte ik pas dat het vliegtuig de landing al had ingezet en dat we de riemen om moesten doen (maar dat dus nog in dat w.c.-hokje, waar ook een raampje in zat en ik zat naar buiten te kijken hoe de grond langzaam dichterbij kwam. Het landschap was idd vlak en er waren ook watertjes te zien, maar het was geen Nederlands landschap. Ik bleef naar buiten turen en ineens stonden we stil..en zat ik op een soort treinstationnetje en zag ik mensen in en uitstappen.

Daarvoor droomde ik iets met een soort eiland waar we op zaten, er was heel veel begroeiing waardoor het er donker aanvoelde (donkergroen en een beetje alsof het nacht was) en in die droom gebeurde ook 't 1 en ander, maar dat weet ik allemaal niet meer zo goed.

Valt me wel op dat ik in mijn dromen best vaak aan het reizen ben met iets, maar eigenlijk nooit zelf reis (niet zelf lopen/fietsen/rijden).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163405792
Niets.
Zonder wrijving geen glans
pi_163405835
Ik droomde iets over beestjes. Het eindigde met een spin die op me zat en openbarstte, en uit die spin kwamen duizenden mini spinnetjes, en die liepen over m'n hele lijf.

Ik schrok er helemaal panisch wakker van, overal jeuk natuurlijk. Ben in paniek uit bed gesprongen om eenmaal in de badkamer te beseffen dat het een droom was. Sta je dan uit te hijgen om half 4 's nachts :') ;(

Heb voor ik weer ben gaan liggen wel eerst nog m'n bed gecheckt op spinnen :@
  donderdag 30 juni 2016 @ 09:06:15 #161
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163405997
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 08:42 schreef essnhills het volgende:
Ik droomde iets over beestjes. Het eindigde met een spin die op me zat en openbarstte, en uit die spin kwamen duizenden mini spinnetjes, en die liepen over m'n hele lijf.

Ik schrok er helemaal panisch wakker van, overal jeuk natuurlijk. Ben in paniek uit bed gesprongen om eenmaal in de badkamer te beseffen dat het een droom was. Sta je dan uit te hijgen om half 4 's nachts :') ;(

Heb voor ik weer ben gaan liggen wel eerst nog m'n bed gecheckt op spinnen :@
Heb je ook nog even gecheckt voor hele kleine gaatjes in je huid?
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163574778
Wow, ik heb in tijden niet zo'n leuke/mooie droom gehad, was met m'n havo klas in de 4e op schoolreis naar de alpen.

Eerst een hele trekking naar het klimgebied en vanaf daar naar de top, eenmaal op de top foto's geschoten en dat was best wel vet in m'n droom :P

Heb 't altijd al mooi gevonden om bergen te zien en wilde altijd al een trekking door de bergen doen, ook als ik ga backpacken, De top van de mont blanc staat ook nog op m'n bucketlist.

Ja ik ben heel goed wakker geworden :D
W I E . L E E S T . D I T . Ü B E R H A U P T ?
X O X O
  dinsdag 12 juli 2016 @ 08:24:10 #163
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163682669
Ik zat in een 1 of ander gebouw en was met nog 1 of 2 anderen (leek een beetje op een wat meer open schoolgebouw ofzo), en we werden de hele tijd achteraan gezeten door een soort grotendeels weggerotte wolf. Het kon niet meer rennen (gelukkig), maar het enige wat we de hele droom deden, was door ramen heen klimmen en over daken gaan, om maar zoveel mogelijk afstand tot dat ding te maken.

Het leek voor de rest wel herfst, werd ook middenin de droom wakker..heb ik maar iets meer dan een uur geslapen, dus ik ga er weer in :')
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163682809
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Zonder wrijving geen glans
pi_163687236
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 08:38 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Wss vergeet je ze heel snel
Zo romantisch als een vinarmige
pi_164237670
Ex, geen zin in details ga ik er alleen maar meer om denken van hoe en waarom etc.

Snap 't niet, waarom onderbewust zoveel aandacht voor een meisje die wss toch nooit meer onderdeel van mn leven zal zijn.
W I E . L E E S T . D I T . Ü B E R H A U P T ?
X O X O
pi_164263177
Ik heb vannacht gedroomd over een grote rampenoefening waarbij ze steeds vliegtuigen een buiklanding lieten maken in een woonwijk. :?
Er vielen geen doden dacht ik, en er was ook nog iets met een irritant grietje op een fiets.
pi_164263933
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 08:38 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Iedereen droomt, meerdere keren per nacht.
pi_164264475
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 10:21 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Iedereen droomt, meerdere keren per nacht.
Ja
Zonder wrijving geen glans
pi_164264476
Werd vannacht achterna gezeten
Zonder wrijving geen glans
pi_164290239
Dat ik m'n auto in de prak rij met het praktijk examen :')
W I E . L E E S T . D I T . Ü B E R H A U P T ?
X O X O
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:46:18 #172
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164370763
Net een droom gehad die zich volledig in 1 groot (enorm doolhog-achtig) gebouw afspeelde. Het leek van binnen nog het meest op een soort gigantische houten kathedraal en er waren ook heel veel "verdiepingen". Het was er ook opvallend donker en het houten materiaal leek opvallend nieuw, alsof het gebouw al veel ouder was en het hout al minstens 1 keer vervangen was. Het deed op sommige plekken ook wat "zaagsel-achtig" aan.

Ik weet niet meer waar de droom verder over ging, behalve dat er groepjes mensen waren en het laatste stuk waarbij ik met een klein groepje door de ingewanden van dat gebouw vlogen, net onder het gigantisch grote houten dak op weg naar een soort kamer/woninkje die aan de onderkant van het dak zelf bevestigd was (je kon er alleen maar vliegend komen, er was geen trap of wat dan ook) en we er landden. Het was een soort "simpele woonkamer met hoofdzakelijk eenvoudige houten inrichting".

Maar we moesten opschieten, maar ik wilde nog het keukentje in door de voorraadkastjes gaan, maar ik wist dat we na 30 seconden weer door een soort poort moesten gaan voordat de volgende groep kwam.

Ik zat maar te zoeken en al m'n concentratie ging daar naartoe, toen ik opeens het volgende groepje hoorde landen en vanachter de "toonbank/aanrecht" (was een half-open keuken) een groepje mensen in een andere taal hoorde praten, het leek wel wat op Pools ofzo.

Verder weet ik alleen nog 1 eerder stukje. Ik stond met een groepje (weet niet meer of het dezelfde mensen waren) op de begane grond rond de glazen pui die als 1 van de ingangen van die kathedraal werd gebruikt, we stonden daar te wachten geloof ik, een beetje rond te hangen. We waren met een man of 5.
Ik vond het wel apart dat dat ene stukje juist heel erg modern/glassig was, het paste niet echt bij de rest van het gebouw, alsof het de ingang van een museum was ofzo.

Einde droom.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:52:28 #173
84418 Syd
The Good Die Young
pi_164370946
Ik heb helaas weinig dromen ofja ik onthoud ze niet gezien iedereen droomt.

Vroeguh toen ik nog jongere was had ik wel dat wanneer ik iets engs meemaakte of iets wat ik niet wou mezelf op commando in mijn slaap mezelf wakker kon maken....heel apart soort van lucide dromen echter had ik de controle pas wanneer ik het te eng vond....tevens had ik bijna altijd nachtmerries lol...
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:09:46 #174
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164371449
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 18:52 schreef Syd het volgende:
Ik heb helaas weinig dromen ofja ik onthoud ze niet gezien iedereen droomt.

Vroeguh toen ik nog jongere was had ik wel dat wanneer ik iets engs meemaakte of iets wat ik niet wou mezelf op commando in mijn slaap mezelf wakker kon maken....heel apart soort van lucide dromen echter had ik de controle pas wanneer ik het te eng vond....tevens had ik bijna altijd nachtmerries lol...
Vertel me je meest enge nachtmerries! :D
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 10 augustus 2016 @ 01:50:01 #175
375333 Drogonno
Dromer des levens
pi_164385215
Laatste weken word ik af en toe wakker met een hand die brand van de jeuk
daarbij zit ook een droom verbonden met de extreme emotie van die jeuk

Een soort van Rush Hour droom aka snel en snel en sneller
Hoewel ik de droom maar een klein beetje kan herinneren

R.I.P mijn huid die ik door die irritatie daardoor van zeep help
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')