abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 10 juni 2016 @ 13:28:32 #151
399061 kuolema
vermaledijd
pi_162888737
De apocalyps van de Pokémonwereld?

Stukken land hingen in de lucht, in het niets en er brokkelde steeds meer vanaf. Iemand anders (geen idee wie of hoe hij eruit zag) probeerde nog wat te redden, doorzichtige steentjes met tekens of plaatjes erop die belangrijk waren. Hij/zij sprong van het ene stuk grond naar het andere stuk om die steentjes te rapen, het ging steeds net goed omdat de grond wegviel. Maar eigenlijk was het niet nodig want sommige onderdelen van deze wereld konden niet vergaan, ze zouden vanzelf meekomen naar de andere dimensie of op een andere manier blijven bestaan.
Wij moesten ook naar die andere dimensie, via een portaal. Dat portaal was niet groot en zweefde onder ons. Het zag eruit zoals een tijdportaal in sciencefictionfilms: een metalen cirkel met daarin een kleurige, bewegende eh ... substantie. Hij was horizontaal dus we lieten ons er zo in vallen. Anders zouden we in het niets vallen en vergaan.
Alles wat door het portaal kwam landde in een andere wereld op een strand. Er waren veel mensen (waar wij vandaag kwamen waren wij de enigen) maar die hadden niets door. Ook Pokémon waren meegekomen door het portaal, maar niet gelijk met ons dus die hadden zich al verspreid. Op de grens tussen de weg en het strand stond een lange rij recht geplaatste bomen. Daarnaast, langs de weg, stonden heel veel auto's in de lengte geparkeerd.

Er was een enge schreeuw te horen, zoals van de Nazgűl in LOTR. We moesten ons verstoppen. Er kwam een Cubone aangevlogen en die was heel gevaarlijk en slecht :'). We hadden een speciaal dekbed waar we ons onder verstopten want dat maakte ons onzichtbaar voor verschillende Pokémon. We gingen tegen een boom aan zitten. Het dekbed was niet groot genoeg om onze voeten niet bedekken maar dat maakte niet uit want we waren toch helemaal onzichtbaar. De Cubone kwam vloog dichterbij en maakte veel lawaai. Hij vloog lager toen hij langs ons kwam, het geschreeuw werd steeds luider en het was best eng want hoewel hij ons niet kon zien, bleef hij best lang rond ons hangen. Ik was bang dat hij ons toch doorhad, kon voelen of ruiken. Hij ging weer weg maar het was nog niet veilig want hij kon nog terugkomen dus we moesten wachten. Het was moeilijk om te bepalen wanneer het veilig was.Ik dacht eraan om onder een auto te gaan liggen en vanaf daar een pokébal te gooien en Pikachu of Blastoise tegen Cubone te laten vechten. Maar dan zouden we verraden waar we zaten. Er was nog iets met de steentjes maar dat weet ik niet meer.

Er gebeurde meer in de droom maar dat ben ik vergeten.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_162888977
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2016 13:28 schreef kuolema het volgende:
De apocalyps van de Pokémonwereld?

...
Deze is awesome! _O_

Ik had ook nog iets gedroomd afgelopen nacht bedenk ik me net, maar ik ben hem helemaal kwijt nu (behalve dat het iets met m'n woning te maken had en verder eigenlijk niet zo interessant was).
pi_162909960
Over een man die poesjes stal. Ik redde een kitten met een zwart touwtje eraan uit het water. Was een redelijk dikke kitten. Later was ik op een feestje en die man was daar ook, weer op zoek naar katten. Hij wilde mijn kat ook meenemen, maar dat liet ik niet toe.

Op het feestje stonden ook tafels met stukken taart erop. Ik nam een hoop stukken taart, maar op een gegeven moment merkte ik dat een stuk taart nep was (de rest was echt geweest).
pi_162912489
Weer zo'n rare mindfuck droom.

Een of ander spel dat we met een klas vol speelden in een hal met allemaal ettapes in groepjes van 2. Zat ik met een of andere meid uit 5H waar ik echt een schijthekel aan heb en die wilde ineens zoenen halverwege het spel :')
pi_163027029
Droomde dat ik ergens in een grote woning was (werd gewoond en het was een heel groot gebouw vol met trappen en kamers) en er woonden meerdere mensen. Was ook een soort winkeltje beneden waar ze in elk geval sterke drank verkochten en ik was toevallig beneden toen er een hele zooi mannen naar binnen liep (het leken wel leden van een motorrijders-club oid), maar de eigenaar van dat pand was nog boven en ik probeerde ze eerst uit te leggen dat ik er wel te gast was, maar dat ik verder niet echt wat met de winkel te maken had en uiteindelijk wilde ik soort van dan maar zelf achter de toonbank gaan staan (de eigenaar had er blijkbaar even geen zin in), maar op dat moment switchte de droom weer naar een andere ruimte (gebeurde in deze droom wel nog een aantal keer).
Er was ook een vrouw die ik in het echt ook kende, alleen had zij in mijn droom haar haar een stuk minder lang.

De eigenaar van dit enorme pand was een 1 of andere man van Turkse afkomst die me onaangenaam leek om buiten de zakelijkheden te kennen, maar als zakenman kon ik me wel voorstellen waarom hij het voor elkaar had gekregen zo'n groot huis voor zich te hebben bezorgd.

Ik liep ook door andere ruimtes en sprak nog andere mensen en andere gebeurtenissen (iets met een douche-hokje, maar dan met hele dunne wandjes a-la Japanse stijl?), maar dat weet ik allemaal niet meer zo goed.
pi_163235223
Dat ik mijn tas op een stoel aan een redelijk lange tafel had gezet. Ikzelf zat een paar stoelen verder met nog wat anderen. Ineens zag ik een jongeman die ik niet kende in m'n tas graaien. Hij pakte mijn iPhone en deed alsof ie van hem was. Ik ging erheen, pakte hem en vroeg: "Waarom kan ik erin met mijn duimafdruk, als ie van jou zou zijn?"

Ik zag dat de telefoon al een paar beschadigingen had die ik niet veroorzaakt had (in die korte tijd dat hij hem had??), dus ik vroeg hen mee te komen met mij. Dat deed hij en ik ging naar een stand van Coolblue (blijkbaar waren we op een beurs (of hoe noem je dat als er in een hal allemaal kraampjes staan?)). Het was er druk en veel Coolblue'ers aan het werk. Een vrouw sprak me aan.

Toen werd ik wakker.
pi_163381604
Droomde dat ik bij iemand op bezoek was die me vertelde dat in haar buurt iemand het leidingwater met een stofje had besmet om zo katten te vergiftigen, maar dat zij dat door had doordat de katten het aan het leidingwater konden ruiken (uit lopende kraan waar een straal uit kwam zoals die uit een plantenspuit, een wolk waterdamp) en de katten dus uit de buurt van leidingwater hield.
Het ging om 2 katten, waarvan er 1 een cyper was en de ander in elk geval ook donker. De cyper wou in de waterstraal springen, maar op het moment dat ie de waterstraal raakte, rook de kat iets verdachts (ik zag het in slowmotion gebeuren en zij zag dit ook).
Het huis zelf was vrijstaand en gek genoeg helemaal ronde buitenmuur/buitenmuren ipv het standaard vierkant/rechthoekig wat je in Nederland wel vaker ziet.

En ik was in de keuken bezig om patat te frituren met water, terwijl de patat nog in een papieren puntzakje zat (ik was met losse patatjes bezig ofzo). 't puntzakje scheurde ook nog, ik zat echt te kutten :')

[ Bericht 14% gewijzigd door magnetronkoffie op 29-06-2016 00:00:12 ]
pi_163405551
Weet bijna niks meer van m'n afgelopen droom. Ik zat eerst in een soort wachtruimte en iets later zat ik in een vliegtuig op weg naar Kopenhagen. Ik zat op een gegeven moment op de w.c., maar toen merkte ik pas dat het vliegtuig de landing al had ingezet en dat we de riemen om moesten doen (maar dat dus nog in dat w.c.-hokje, waar ook een raampje in zat en ik zat naar buiten te kijken hoe de grond langzaam dichterbij kwam. Het landschap was idd vlak en er waren ook watertjes te zien, maar het was geen Nederlands landschap. Ik bleef naar buiten turen en ineens stonden we stil..en zat ik op een soort treinstationnetje en zag ik mensen in en uitstappen.

Daarvoor droomde ik iets met een soort eiland waar we op zaten, er was heel veel begroeiing waardoor het er donker aanvoelde (donkergroen en een beetje alsof het nacht was) en in die droom gebeurde ook 't 1 en ander, maar dat weet ik allemaal niet meer zo goed.

Valt me wel op dat ik in mijn dromen best vaak aan het reizen ben met iets, maar eigenlijk nooit zelf reis (niet zelf lopen/fietsen/rijden).
  User die overal opduikt 2022 donderdag 30 juni 2016 @ 08:38:44 #159
186611 Haags
pi_163405792
Niets.
Zonder wrijving geen glans
pi_163405835
Ik droomde iets over beestjes. Het eindigde met een spin die op me zat en openbarstte, en uit die spin kwamen duizenden mini spinnetjes, en die liepen over m'n hele lijf.

Ik schrok er helemaal panisch wakker van, overal jeuk natuurlijk. Ben in paniek uit bed gesprongen om eenmaal in de badkamer te beseffen dat het een droom was. Sta je dan uit te hijgen om half 4 's nachts :') ;(

Heb voor ik weer ben gaan liggen wel eerst nog m'n bed gecheckt op spinnen :@
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_163405997
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 08:42 schreef essnhills het volgende:
Ik droomde iets over beestjes. Het eindigde met een spin die op me zat en openbarstte, en uit die spin kwamen duizenden mini spinnetjes, en die liepen over m'n hele lijf.

Ik schrok er helemaal panisch wakker van, overal jeuk natuurlijk. Ben in paniek uit bed gesprongen om eenmaal in de badkamer te beseffen dat het een droom was. Sta je dan uit te hijgen om half 4 's nachts :') ;(

Heb voor ik weer ben gaan liggen wel eerst nog m'n bed gecheckt op spinnen :@
Heb je ook nog even gecheckt voor hele kleine gaatjes in je huid?
pi_163574778
Wow, ik heb in tijden niet zo'n leuke/mooie droom gehad, was met m'n havo klas in de 4e op schoolreis naar de alpen.

Eerst een hele trekking naar het klimgebied en vanaf daar naar de top, eenmaal op de top foto's geschoten en dat was best wel vet in m'n droom :P

Heb 't altijd al mooi gevonden om bergen te zien en wilde altijd al een trekking door de bergen doen, ook als ik ga backpacken, De top van de mont blanc staat ook nog op m'n bucketlist.

Ja ik ben heel goed wakker geworden :D
pi_163682669
Ik zat in een 1 of ander gebouw en was met nog 1 of 2 anderen (leek een beetje op een wat meer open schoolgebouw ofzo), en we werden de hele tijd achteraan gezeten door een soort grotendeels weggerotte wolf. Het kon niet meer rennen (gelukkig), maar het enige wat we de hele droom deden, was door ramen heen klimmen en over daken gaan, om maar zoveel mogelijk afstand tot dat ding te maken.

Het leek voor de rest wel herfst, werd ook middenin de droom wakker..heb ik maar iets meer dan een uur geslapen, dus ik ga er weer in :')
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 12 juli 2016 @ 08:38:28 #164
186611 Haags
pi_163682809
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Zonder wrijving geen glans
pi_163687236
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 08:38 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Wss vergeet je ze heel snel
Moeten zij weten
pi_164237670
Ex, geen zin in details ga ik er alleen maar meer om denken van hoe en waarom etc.

Snap 't niet, waarom onderbewust zoveel aandacht voor een meisje die wss toch nooit meer onderdeel van mn leven zal zijn.
pi_164263177
Ik heb vannacht gedroomd over een grote rampenoefening waarbij ze steeds vliegtuigen een buiklanding lieten maken in een woonwijk. :?
Er vielen geen doden dacht ik, en er was ook nog iets met een irritant grietje op een fiets.
pi_164263933
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 08:38 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Iedereen droomt, meerdere keren per nacht.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 6 augustus 2016 @ 11:08:40 #169
186611 Haags
pi_164264475
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 10:21 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Iedereen droomt, meerdere keren per nacht.
Ja
Zonder wrijving geen glans
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 6 augustus 2016 @ 11:08:52 #170
186611 Haags
pi_164264476
Werd vannacht achterna gezeten
Zonder wrijving geen glans
pi_164290239
Dat ik m'n auto in de prak rij met het praktijk examen :')
pi_164370763
Net een droom gehad die zich volledig in 1 groot (enorm doolhog-achtig) gebouw afspeelde. Het leek van binnen nog het meest op een soort gigantische houten kathedraal en er waren ook heel veel "verdiepingen". Het was er ook opvallend donker en het houten materiaal leek opvallend nieuw, alsof het gebouw al veel ouder was en het hout al minstens 1 keer vervangen was. Het deed op sommige plekken ook wat "zaagsel-achtig" aan.

Ik weet niet meer waar de droom verder over ging, behalve dat er groepjes mensen waren en het laatste stuk waarbij ik met een klein groepje door de ingewanden van dat gebouw vlogen, net onder het gigantisch grote houten dak op weg naar een soort kamer/woninkje die aan de onderkant van het dak zelf bevestigd was (je kon er alleen maar vliegend komen, er was geen trap of wat dan ook) en we er landden. Het was een soort "simpele woonkamer met hoofdzakelijk eenvoudige houten inrichting".

Maar we moesten opschieten, maar ik wilde nog het keukentje in door de voorraadkastjes gaan, maar ik wist dat we na 30 seconden weer door een soort poort moesten gaan voordat de volgende groep kwam.

Ik zat maar te zoeken en al m'n concentratie ging daar naartoe, toen ik opeens het volgende groepje hoorde landen en vanachter de "toonbank/aanrecht" (was een half-open keuken) een groepje mensen in een andere taal hoorde praten, het leek wel wat op Pools ofzo.

Verder weet ik alleen nog 1 eerder stukje. Ik stond met een groepje (weet niet meer of het dezelfde mensen waren) op de begane grond rond de glazen pui die als 1 van de ingangen van die kathedraal werd gebruikt, we stonden daar te wachten geloof ik, een beetje rond te hangen. We waren met een man of 5.
Ik vond het wel apart dat dat ene stukje juist heel erg modern/glassig was, het paste niet echt bij de rest van het gebouw, alsof het de ingang van een museum was ofzo.

Einde droom.
pi_164370946
Ik heb helaas weinig dromen ofja ik onthoud ze niet gezien iedereen droomt.

Vroeguh toen ik nog jongere was had ik wel dat wanneer ik iets engs meemaakte of iets wat ik niet wou mezelf op commando in mijn slaap mezelf wakker kon maken....heel apart soort van lucide dromen echter had ik de controle pas wanneer ik het te eng vond....tevens had ik bijna altijd nachtmerries lol...
pi_164371449
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 18:52 schreef Syd het volgende:
Ik heb helaas weinig dromen ofja ik onthoud ze niet gezien iedereen droomt.

Vroeguh toen ik nog jongere was had ik wel dat wanneer ik iets engs meemaakte of iets wat ik niet wou mezelf op commando in mijn slaap mezelf wakker kon maken....heel apart soort van lucide dromen echter had ik de controle pas wanneer ik het te eng vond....tevens had ik bijna altijd nachtmerries lol...
Vertel me je meest enge nachtmerries! :D
  woensdag 10 augustus 2016 @ 01:50:01 #175
375333 Drogonno
Dromer des levens
pi_164385215
Laatste weken word ik af en toe wakker met een hand die brand van de jeuk
daarbij zit ook een droom verbonden met de extreme emotie van die jeuk

Een soort van Rush Hour droom aka snel en snel en sneller
Hoewel ik de droom maar een klein beetje kan herinneren

R.I.P mijn huid die ik door die irritatie daardoor van zeep help
pi_164470034
Ik heb de laatste dagen echt van die aparte dromen.

Zo had ik van de week te veel GTA V gespeeld, dus ik droomde dat ik een auto had gestolen en toen kwam de politie achter me aan, dus ik reed ineens in Italië van een klif af, toen veranderde ik in een bakje chilidipsaus :D, en toen zag ik een zwembad, dus ik probeerde daar in te vallen wat lukte, toen bleef ik heel lang onder water zodat de politie me niet meer kon vinden, toen ik bijna stikte kwam ik gauw boven en toen werd ik ook wakker met ademnood :') (ik vergeet soms te ademen als ik slaap)

En ik geloof gisteren kreeg ik informatie van zo'n vrouw en plotseling hoorde ik haar niet meer, werd mijn droom brokkelig en leek het net of ik omhooggetrokken wordt om wakker te worden.

Vandaag ook iets gedroomd, maar ik weet niet meer wat.
N A P O L I
C A M P A N I A
  roze vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:46:47 #177
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_164470165
Dat ik medeplichtig was aan een moord en dat ik opgepakt zou worden en dat ik helemaal para was :')
Your beauty never ever scared me.
pi_164671803
Weer over haar.. pff

En nu waren we ineens random goede vrienden en kreeg ik kledingadvies !?! :')

Moet dit karma voorstellen ofzo
pi_164673596
Dat mijn vriend me 4 cavia's cadeau had gedaan, waardoor ik er dus 6 had. _O-
pi_164673637
En gisternacht gedroomd dat mijn vriend elke keer flauw viel van een beetje bloed en ik bij de zoveelste keer zei: "Oh God ligt ie weer, die aansteller?" (zoiets althans). We waren bij m'n ouders in huis en ik zag hem gaan. Half tegen de achterdeur en toen lag hij op de binnenplaats.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:35:39 #181
386379 Navitrax
A moeder up mein shtock.
pi_164708929
Ik werd samen met men pa opgepakt & in de gevangenis gestopt.
Kregen elk een aparte cel, mocht van de directeur bij men pa in de cel "mits wederdienst" :{w :')
Fuck this shit, I wanna be a dolphin.
pi_164727555
Vreemdgaan met meisje die ik niet mag, en er dan achterkomen dat 't fout is, like wtf
pi_164728262
Dat ik mijn moeder was geworden en zij mij. Ik zag mezelf dus door haar ogen. Ik had heul kort haar... Mijn broertje was zijn vriendin geworden en zij mijn broertje.

Ik heb heel veel gedroomd vannacht, meeste is heel vaag en weet ik niet meer.
pi_164749396
Ik heb vanavond nog wat "gedroomd", maar het leek meer alsof ik in m'n slaap aan het lanterfanten was, alsof ik aan het nadenken was.
Heb ook relatief kort gelegen (iets meer dan 2 uur ongeveer), maar de droom zelf was niet zo boeiend, het leek meer alsof ik zeg maar na het in slaap vallen ben door blijven gaan met nadenken/piekeren.

Het was/leek niet echt een droom zoals ik deze wel vaker heb, maar echt alleen maar gedachtes.
pi_164764639
Oma overleden, niet een leuke droom. Gaat al niet zo best irl..
pi_164766409
quote:
1s.gif Op woensdag 4 november 2015 09:50 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb heel bizar gedroomd. :{
Voor altijd opgesloten op een voor mij onbekende zolderkamer. Maar eenmaal wakker had ik al snel door dat het geen droom was.
Met wie spreek ik ??
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 01:50:01 #187
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_164777633
Gatverdamme wat bizar...

Ik heb nét gedroomd (schrijf het gelijk ff op zodat ik het niet vergeet) dat ik door een vlakte en een bos liep en een lijk droeg (van een volwassene) samen met iemand anders (weet niet of het een man of vrouw was.. Dat kon ik niet zien maar het was een volwassene) toen kwamen we aan bij de plek waar we de lijk zouden cremeren (we zouden hem cremeren als bij een openlucht crematie) nadat het lijk was opgebrand had ik trek gekregen en de persoon die mij hielp etc met het lijk pakte een beetje as van het lijkt en voerde mij. Ik nam een hap van het as maar in het as zat blijkbaar nog een botje (van die lijk dus) en ik begon te stikken in het botje en op het laatst keek ik naar het gezicht van de persoon die mij hielp met het lijk en mij die as voerde en toen schrok ik wakker
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 08:57:19 #188
186611 Haags
pi_164779333
Werd achterna gezeten en moest een trap oprennen. Had het gevoel dat ik geen cm vooruit kwam.
Zonder wrijving geen glans
pi_164782070
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:50 schreef -Phineas- het volgende:
Gatverdamme wat bizar...

Ik heb nét gedroomd (schrijf het gelijk ff op zodat ik het niet vergeet) dat ik door een vlakte en een bos liep en een lijk droeg (van een volwassene) samen met iemand anders (weet niet of het een man of vrouw was.. Dat kon ik niet zien maar het was een volwassene) toen kwamen we aan bij de plek waar we de lijk zouden cremeren (we zouden hem cremeren als bij een openlucht crematie) nadat het lijk was opgebrand had ik trek gekregen en de persoon die mij hielp etc met het lijk pakte een beetje as van het lijkt en voerde mij. Ik nam een hap van het as maar in het as zat blijkbaar nog een botje (van die lijk dus) en ik begon te stikken in het botje en op het laatst keek ik naar het gezicht van de persoon die mij hielp met het lijk en mij die as voerde en toen schrok ik wakker
Coole droom! :D
  User die je het meest gemist hebt 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 13:08:28 #190
78918 SeLang
Black swans matter
pi_164784134
Ik droomde dat een olympische atlete met mijn naar bed wilde en ik probeerde haar te ontwijken :D (geen irl persoon, ik kijk geen sport dus ik heb geen flauw idee). Tevens werkte ik in één of andere winkel en daar wilde een ander meisje die daar werkte ook met mij naar bed. Die was best geefbaar maar toch ontwijkte ik haar want ik vond het teveel gedoe en "don't shit where you eat" en dergelijke.... Toen ik wakker werd realiseerde ik me dat ik die irl nooit zou hebben laten lopen.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_164873059
Kennen jullie dat programma Sister Wives?

Ik droomde dat ik 1 van de kinderen was van Kody :') :') :') :') werd huilend wakker :')
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_164873260
Ik heb naar gedroomd.

Dat we aan een lange tafel zaten en mijn moeder 2 kommen op tafel (tussen de borden en ander spul wat er al stond) wilde zetten. Alleen kreeg ze op dat moment kortsluiting. Ze verstapte zich en kon zich nog net even goedhouden om de kommen op tafel te zetten voor ze als een lappenpop omviel. Ik rende er gelijk huilend heen en schreeuwde: "Mama!" Ik voelde of ze nog een hartslag had en of ze nog ademde. Dat laatste was iig zo.
pi_164878913
Dat de Olympische Spelen in mijn gemeente was georganiseerd. maar dan op lokaal niveau. Zo mocht iedereen zich inschrijven die in mijn gemeente woont. Ik droomde dat ik met wat vrienden was aan het praten en ze hadden zich allemaal ingeschreven voor de lokale spelen, onderdeel: wielerwedstrijd

In de echte spelen moeten atleten strijden voor hun land. Wij moesten het doen voor ons "straat"

Ik droomde dat ik zenuwachtig aan de start verscheen. het was zo een zenuwachtige strijd dat er paar tegen de vlakte gingen meteen in het begin. na enkelen ronden besloot ik om toch eens weg te demarreren (ook al wist ik dat dit nooit zou lukken.) maar wonder boven wonder pakte ik al een minuut zonder enig problemen..ik kon het niet geloven en bleef maar trappen en trappen en trappen. uiteindelijk won ik de wedstrijd en alle inwoners had het over " het mirakel van de gemeente. Niemand had verwacht dat ik gewonnen had. :')

Rare droom he :')
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 10:28:01 #194
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_164885589
Ik heb heel vaak dezelfde dromen. In de ene droom wordt ik telkens achtervolgt door wespen (wespen-fobie :X ) en ik word wakker op het moment dat ze me prikken (volgens mijn man maak ik dan hele rare geluidjes en moet hij me wakker maken), en in andere dromen (vannacht ook weer) kom ik een film of tv acteur/actrice tegen...maak ik contact..en elke keer dat ik een handtekening krijg, of een foto krijg word ik wakker. Het gebeurt telkens NET niet. :{

Heel soms een droom dat ik een verre reis aan het maken ben en daar een raar verhaal omheen. Laatst nog dat we op vakantie gingen naar Rome. Komen we aan vertelt m'n man me dat hij als verrassing de reis had omgeboekt naar Hawaii. We stonden dus opeens daar. Want ja, de extra reistijd, overstaptijd e.d. was me natuurlijk niet omgevallen. Hij heeft ook niet extra hoeven te betalen, hij had gewoon Rome (op het ticket) doorgekrast en daar Honolulu neergezet :o Enige waar ik in de droom mee bezig was was balen dat we onze camera vergeten waren. Na vier dagen gingen we terug. Per vliegtuig, maar we vlogen niet. Gingen over de snelweg met een 1km lange trein erachter. Echt raar.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_164918159
Droomde dat ik in de dierentuin was met m'n vriendin en m'n ex was er ook. Blijkbaar was ik goeie vrienden met haar want ze wou samen bij de apen kijken. Toen kregen vriendin en ex ruzie met een of andere dierenquiz en werd ik wakker

Nja beter dan dromen over mensen die overlijden..
pi_164918369
Ik droomde dat ik een behoorlijke tijd ontzettend m'n best had gedaan wat betreft de diabetes (goed eten en sporten enzo) en een test deed van iets en de uitslag MOEST wel goed zijn, kon niet anders. En toch was de uitslag niet goed. Was m'n bloedsuiker veel te hoog. En ik snapte er geen jota van.
pi_164921277
Ik had een paar dagen terug een lange droom gehad en alles speelde zich af op een vliegveld.

Ik was met het inchecken, bezig ofzo, maar alles speelde zich in de buitenlucht af, alsof het een kleiner buitenlands vliegveld was.

Ik leek niet echt een doel te hebben en liep wat heen en weer, soms met en soms zonder spullen of vervoermiddel.

Alleen 1 keer zag ik mijn stiefmoeder in de auto zitten terwijl ik de auto wandelend aan het naderen was met een grote tas.

Ze keek me heel verdrietig/teleurgesteld aan, alsof ik veel te laat was en ze reed voor m'n neus weg.
Ik deed nog m'n best op dat vliegveld de weg te vinden, maar de rest van de droom was als de rest van de droom, alleen maar (doelloos) rondlopen, heen en weer, zonder iets te bereiken.
pi_164958909
Net een droom gehad (ook al sliep ik echt maar heel kort), ik was elders, maar wel een soort thuis en ik was m'n mobieltje aan het zoeken, maar buiten zat m'n vader al op me te wachten in de auto, maar ik wilde per se nog even de laatste updates checken (want zonder wifi geen internet), maar ik vond steeds andere mobieltjes en smartphones, die ik wel individueel ging checken.

Ze waren soms heel anders van kleur en/of vorm, sommigen waren zo groot als het scherm van een forse laptop (maar dan dus alleen alsof ik dat losse scherm in m'n handen had), sommigen waren inklapbaar/uitklapbaar en inschuifbaar/uitschuifbaar (zoals bij oude antennes) en sommigen waren heel oneffen dik (waren in het midden cm's dikker dan aan de rand).

Sommigen bleken niet mobieltjes, maar e-readers te zijn, maar ik zocht , trok laatjes open, soms vond ik er 2 tegelijk en elke bekeek en bestudeerde ik vrij uitvoerig.

En dit was 't enige wat er gebeurde, dat ik per se m'n mobieltje wou vinden en dat ik per se voor vertrek op internet wou checken.
pi_164958990
(Weer) dat mijn cavia kindertjes had gekregen en ik er zooo blij mee was. Maar ook bang, want mijn vriend heeft (irl) gezegd dat áls dat zou gebeuren hij ze op de BBQ gooit :{, dus was ik daar in m'n droom bang voor.
pi_165099250
Oh God, ik heb echt bizar gedroomd. :D

Links van mij was een maisveld, rechts een gebouw. Op het paadje tussen die 2 dingen stond Ferry Doedens ( :') ). We liepen op elkaar af en begonnen elkaar te zoenen. Hij nam me mee het maisveld in. Ineens lagen we gewoon in een kamer en wilden gaan neuken. Hij biechtte wel op dat hij altijd bij de eerste keer met een nieuw iemand poep verloor (wtf?). Ik vond dat in mijn droom geen probleem, dus wij bezig en ja hoor, ik voelde wat langs m'n benen glijden. Hij had ook diarree en de muur achter hem zat daarom onder.

Toen we klaar waren voelde ik me schuldig naar m'n vriend toe en hoopte dat hij er nooit achter zou komen. Toen we van de kamer wegliepen stond er een irritant mannetje door het glas te kijken (wrs al de hele tijd), met een glimlach op z'n kop. Ik trok het gordijn ervoor.

Ik wilde graag gaan douchen, want voelde me vies. (Joh!) Alleen de douches waren openbaar (voor man en vrouw) en niet afgesloten door hokjes. Er waren best wat mensen aan het douchen, of liepen daar rond.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')