abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_158352472
registreer om deze reclame te verbergen
Dat ik (stiekem?) een relatie had met vriendje (V) van de middelbare school.

We stonden in de keuken en hadden zo'n zin in elkaar dat we het daar deden. Even vergetend dat mijn ouders in de woonkamer zaten. :D

Ik kreeg daarvoor een standje van mijn moeder, maar negeerde wat ze zei.

Later moesten we iets in duo's doen en ik wilde dat doet met V, in plaats van met mijn eigenlijke vriend (B). Ik liep ook op V af en zag mijn vriend kijken, zo van: Wat doe je?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_158401120
Ik droomde dat ik met 2 vrienden op een soort indoor vrijmarkt rondliep om naar oude leuke spulletjes te zoeken. Er waren rijen met dikke planken waar alle verkopers hun spullen hadden gestald en de hal was heel groot. Op een gegeven moment zag ik een aantal medailles liggen die mijn aandacht trokken, maar vlak voordat ik ze kon oprapen om ze nader te bekijken, sprong er een andere man voor me en raapte snel alle medailles voor m'n neus weg, maar door zijn actie ging de mooiste stuk (brak een groot stuk vanaf), waarna die snel weer doorliep.
Het bleken 3 medailles te zijn, één elk van brons, zilver en goud en de gouden was doormidden gebroken en ik vond hem nog steeds heel mooi.

Meteen daarna was ik in een dichtbegroeid loofbos waar ik verschillende dingen deed. De droom was best wel lang en ging steeds over verschillende dingen, maar dat groene loofbos was alom aanwezig met een bladerdek zo dicht dat er geen direct zonlicht op de grond kwam.
Ik liep een stuk over een bospaadje o.a. en genoot van de natuur en het bos.

Aan het einde van de droom (ik zat nog steeds in datzelfde loofbos) nam ik deel aan een soort scouting....iets..waarbij het de bedoeling was in groepjes van ongeveer 4 om "vlaggen te veroveren" en dat deed je door in de bossen de vlaggen te zoeken en dan daar je basis op te bouwen die bestond uit een heel eenvoudige slaapplek, heel basic. Dan moest je bij zo'n vlag overnachten waarna je de volgende ochtend een soort speld of logo aan/op die vlag moest vastnaaien en de vlag waar wij die nacht zaten had al meerdere speldjes of badges van een paar andere groepen.
Op de één of andere manier zat onze huidige vlag heel hoog (alsof het bovenaan een rots was of in een boomhut of zo) en ik zat de route te plannen voor de volgende dag terwijl de rest van de groep elders was, maar ik vond het denk ik belangrijk om dit werk te doen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158401124
Die dope wil ik ook. 8-)
pi_158439664
registreer om deze reclame te verbergen
Ik was in de keuken met mijn broertje. Hij wilde groentesoep, maar dat mocht niet van mij. Ik keek in de keramische wokpan maar daarin lagen stukken vlees (leek op varkenshaas) in een lichte jus. Dus ik zei dat dat helemaal geen groentesoep was, maar mijn broertje zei dat het dat echt wel was. Er zat niet eens groente in.
Hij had een mok gepakt en deed daar groentesoep in. Nu was er ineens wel een (normale) pan waar inderdaad groentesoep in zat. Ik was boos.
Mijn broertje ging trollen. Hij pakte de pan soep en goot het over de keukenvloer. Daarbij keek hij opzij naar mij met een gemene glimlach. Ik werd ontzettend boos en zei dat hij het meteen moest opruimen. Dat deed hij niet. Hij luisterde niet en ik was zo vreselijk gefrustreerd daarom. Ik kon er ook niet tegen dat hij troep had gemaakt.
Dus toen stond ik in de gang onderaan de trap en was mijn broertje ineens een blond jochie van een jaar of 4 dat heel erg leek op mijn neefje. Ik pakte hem bij zijn enkels en smeet hem met zijn hoofd tegen de traptreden, trok hem naar beneden zodat zijn hoofd over de treden hobbelde. Ik was heel agressief.
Terug in de keuken gooide hij weer bende over de grond. Het leek niet meer op groentesoep maar op een oranje-achtige dikke pap. Opnieuw beval ik hem het op te ruimen, weer deed hij het niet. Ik wilde de controle hebben over hem. Ik wilde dat hij precies deed wat ik zei. Ik wilde het absoluut niet zelf opruimen, uit principe maar ook omdat ik dan een vies doekje moest aanraken. Ik weet niet meer in welke volgorde het volgende gebeurde. Ik gaf mijn broertje de opdracht het schoon te maken met een doek. Hij had een doekje maar had dat niet natgemaakt en stond daar maar een beetje. Ik schreeuwde tegen hem dat hij de doek eerst moest natmaken. Hoe moeilijk kan het zijn?! (dit gedrag van mijn broertje is wel realistisch, hij voert echt helemaal niets uit maar wacht tot een ander het voor hem doet). Ik was overheerst door woede. Ik voelde mijn hart tekeer gaan. Ik werd nog bozer door het feit dat ik zo gestrest was en dat kwam door mijn broertje, omdat ik wist dat dit echt niet goed voor me was.
Opnieuw gooide ik het kleine jongetje met zijn hoofd tegen de trap, met al mijn kracht, maar dit keer ging hij gewoon lachen terwijl zijn gezicht over de treden hobbelde. En toen hij op de grond lag bleef hij lachen. Ik was machteloos.
Wat er ook nog gebeurde in de keuken was iets met de oven. Er was een zwarte rekbare band (geen idee waarvan) en die was in de oven geweest. Mijn linkervoet zat vol met leukoplast omdat ik een klein wondje op mijn hiel had en toen er een stuk losliet deed mijn broertje die band op mijn voet maar ik haalde het er weer af omdat het nog warm was en ik vond het raar.

De tweede droom kan ik me minder goed herinneren. Er was iets in een woestijn. We moesten ergens naartoe en er was een snellere route maar dan moesten we wel racen tussen de vrachtauto's of zo en het was gevaarlijk. Er zouden ook een paar mensen met geweren zijn die bij de grens tussen de woestijn en de lager gelegen egalere, snelle weg stonden.
We moesten een auto uitzoeken voor het eerste stukje, om bij die snelle route te komen waar we weer over zouden gaan op een andere auto of vrachtwagen. Maar toen stond ik ineens in een klein schuurtje met vier of vijf fietsen waarvan ik er een moest uitkiezen. Er waren twee damesfietsen. Ik wilde een kinderzitje achterop dus ging testen bij welke fiets dat het best paste. De ene fiets was elektrisch en had de accu in/op de bagagedrager dus daar paste het niet goed op.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158439968
Ik droomde ook nog dat ik in de spiegel zag hoe ik eruit zag zonder borsten, wat ik in eerste instantie geweldig vond totdat ik de vrouwelijke vormen zag die ik nog had en die waren echt extreem (ik had een ontzettende wespentaille echt abnormaal en had vet op rare plekken).
Dit, maar dan zonder borsten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vond het zo erg :'(

Edit: ik herinnerde me vanmiddag nog een vierde droom van vannacht maar die ben ik weer vergeten.

[ Bericht 9% gewijzigd door kuolema op 22-12-2015 19:43:56 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158445513
Niet afgelopen nacht, maar eerder.

Ik droomde dat ik in een wat donker restaurant liep en struikelde over een zwarte hond. Ik raakte aan de praat met de eigenaar, een hele leuke man.

Hij nodigde mij/ons (vriend en ik) uit om mee te gaan naar een parenclub. Eerst vond vriend het idee niet echt wat, maar hij ging wel mee.

Volgende moment zaten we in de "parenclub", wat er niet echt uitzag als een parenclub. Zag fel verlichtte tl-buizen en iedereen zat in een kring. Sommige lieten nog wat aan hun lichaam doen (vergeten dingen zoals haartjes weghalen).

Toen werd ik wakker.
pi_158492810
registreer om deze reclame te verbergen
Had een lange droom weer, maar opnieuw is het meeste weg.

Wel weet ik nog een stukje dat ik zat te praten met een oude (nu overleden) vriend van m'n vader en hij vertelde me dat ie smokkelaar was.
Hij bood me aan om illegaal rollen sigaretten te kopen voor xx bedrag en dat die per containership uit Brazilië moesten komen en toen vroeg ik hem "En wat kost een rol sigaretten dan?" waarop hij antwoordde "Hmm....goeie vraag. Dat weet ik zelf eigenlijk niet."
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158630626
Had weer zo'n lange droom, maar vergeten meteen hier neer te tikken dus een droot deel is alweer weg.

Het ging over dat ik een klein bosje sleutels had waarmee ik naar verschillende geheime locaties ging (beetje een soort bank-idee, maar dan met kluisjes) en moest vragen voor welk kluisje een bepaalde sleutel was.
Ik heb in de loop van mijn droom dit een aantal keer gedaan, van "bank" naar "bank" gaan en steeds het kluisje openen.

Alleen was de volgende sleutel van een "bank" in een gebied/stadsdeel dat ontoegankelijker was geworden omdat er heel veel gesloopt was en het die "bank"beheerder zelf onduidelijk was of die "bank" nog wel bestond, maar ik ging toch op pad.

Dit was ook het laatste stukje van de droom, ik zag (witte) gebouwen instorten (een beetje zoals je van die filmpjes hebt waar te zien is hoe een gebouw gecontroleerd wordt opgeblazen, zo zakten ze in elkaar) en zag ook een zebrapad waar mensen aan het oversteken waren. Eén van de voetgangers die me tegemoet kwam tijdens het oversteken van dat zebrapad werd plotseling door een grote steen op zijn achterhoofd geraakt (afkomstig van een gebouw vlakbij dat ontplofte) en werd door de klap van de steen/rotsblok op zijn achterhoofd meters verder weggeslingerd.

Einde droom.

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 29-12-2015 17:24:17 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158635994
Ik weet niet meer hoe en wat, maar heb gedroomd over honderden tarantula's. En ze kropen over mijn benen en alleen in het water gingen ze eraf (en ook dood).
pi_158645812
Was op een festival in Rusland en toen ik weg wilde gaan moest ik eerst door een paar meter vol met gebruikte injectienaalden kruipen. Brrr.
  dinsdag 29 december 2015 @ 19:43:21 #61
78918 SeLang
Black swans matter
pi_158646012
Ik moet weer even mijn best gaan doen om dromen te onthouden. De truuk is dat je meteen als je wakker wordt gaat terugdenken aan wat je gedroomd hebt. Het deel van de droom die je terughaalt komt dan in een ander deel van je geheugen te staan in plaats van het korte termijn geheugen dat voor dromen wordt gebruikt (daardoor vergeet je ze).
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_158663610
Droomde iets met dat ik onderdeel was van een volksverhuizing en we trokken door een gebied vol met van die grote mangrove-bomen en wat heuvels, maar we konden niet verder trekken omdat we door een nauwe landtong moesten (richting zuiden) en het daar vol met vijanden zat, dus zijn we naar het uiterste noorden getrokken om te wachten totdat de kust veilig was.
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 december 2015 19:43 schreef SeLang het volgende:
Ik moet weer even mijn best gaan doen om dromen te onthouden. De truuk is dat je meteen als je wakker wordt gaat terugdenken aan wat je gedroomd hebt. Het deel van de droom die je terughaalt komt dan in een ander deel van je geheugen te staan in plaats van het korte termijn geheugen dat voor dromen wordt gebruikt (daardoor vergeet je ze).
Is wel leuk :)

Ik weet ze vaak wel nog meteen zodra ik wakker ben geworden. Vaak nog maar een (klein) deel, maar ook vaak ellenlange dromen en vier verschillende dromen van een enkele nacht nog weten komt ook nog weleens voor. En vaak ook heel erg veel details, zoals de structuur van steen of de bodem of de geur van een bos of hoe zacht die bodem was (mossen e.d.). Heel levendig.

Soms gebeurt er toch wat 'nieuws', zoals die keer dat ik twee keer achter elkaar dezelfde droom doorliep, alsof ik twee keer dezelfde film keek, maar de tweede keer zag ik dezelfde droom vanuit een ander oogpunt, alsof ik dezelfde droom vanuit een ander persoon aan het meemaken was.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158663859
Ik droomde dat m'n ouders random gescheiden woonde :')

En ik woonde bij een gozer uit de klas die ik niet eens mag.. _O-
W I E . L E E S T . D I T . Ü B E R H A U P T ?
X O X O
pi_158664460
Dat ik van een roltrap moest komen en onderaan met een jongen moest zoenen. Een andere jongen nam dat op. Maar ik vond de filmer eigenlijk veel leuker.

Toen we het filmpje nakeken stond ik ook omarmd met de filmer (met stijve).
pi_158667318
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 december 2015 19:43 schreef SeLang het volgende:
Ik moet weer even mijn best gaan doen om dromen te onthouden. De truuk is dat je meteen als je wakker wordt gaat terugdenken aan wat je gedroomd hebt. Het deel van de droom die je terughaalt komt dan in een ander deel van je geheugen te staan in plaats van het korte termijn geheugen dat voor dromen wordt gebruikt (daardoor vergeet je ze).
Ik heb juist vaak dat mijn dromen op een later moment op de dag terugkomen. :o Afhankelijk van het moment dat ik wakker geworden ben denk ik, want dat is wel alleen als ik 'blanco' wakker word.
  vrijdag 1 januari 2016 @ 09:26:18 #66
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158731492
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2015 12:08 schreef Chai het volgende:

[..]

Ik heb juist vaak dat mijn dromen op een later moment op de dag terugkomen. :o Afhankelijk van het moment dat ik wakker geworden ben denk ik, want dat is wel alleen als ik 'blanco' wakker word.
Ik vergeet ze wel vrij snel nadat ik wakker ben geworden, maar zodra ik in dit topic begin te tikken, komen grote delen ook weer terug (alsof de herinneringen er gewoon nog zaten, maar dan waren ze vergeten).

Helaas nu alles vergeten :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zondag 3 januari 2016 @ 00:01:42 #67
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_158777784
Gisteren vreemd gedroomd. Iets met een heel pallet cola blikken. Ik dronk er niet van maar gaf ze allemaal weg. ik was in een soort tent in de woestijn en iedere dorstige mens die langskwam kreeg een blikje.

Ik weet niet of dat een betekenis heeft maar vind het heel raar
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
  zondag 3 januari 2016 @ 13:32:39 #68
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158785655
Mijn droom speelde zich af in een soort (verlaten) industriegebied waarin heel veel metalen "torens" (a-ka hijskranen-torens) waren gebouwd die onderling weer met dikke metalen balken en platformen verbonden waren.
Onder al die hooghangende constructies waren weer metalen trappen, loopbruggen en zelfs ruimtes (zeg maar kamers) gemonteerd en als je eenmaal 'boven' was, alles was in de lucht met elkaar verbonden dus je kon alles bereiken zonder dat je op de grond hoefde te komen.

Het hangende gebied was enorm en bestond uit minimaal twee delen. Het eerste deel had ik van één van die ruimtes de sleutel (dus ik was eigenaar of huurde die ruimte ofzo) en ik ging naar die ruimte toe waar een vriendin van mij aan het koken was terwijl er een andere vriend van haar ook aanwezig was. De binnenkant van die ruimte leek heel erg op de binnenkant van een Staverse Jol en was heel krap en knus, erg basic (bijna kamperen) en grotendeels van hout.

Die andere vriend van haar vertelde dat hij wilde gaan wandelen naar het tweede gebied (hij gaf een routebeschrijving) en dat, eenmaal in het tweede hangbruggebied aangekomen, de wandeling die hij wou gaan ondernemen minstens 8km was en na afloop weer op de grond uitmondde.

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 04-01-2016 13:13:40 (tikfout, stoorde me) ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158787012
Vaak droom ik dat ik flink de sjaak ben. Vannacht ook weer zoiets:

Ik droomde vannacht dat ik op weg was naar een gamebeurs. Op het (NS?) station stonden allemaal treinen maar niemand kon zeggen waar die treinen precies naar toe gingen. Je moest gewoon ergens instappen en net voordat de trein zou vertrekken kreeg je een soort routekaart waarop de bestemmingen van alle treinen stonden aangegeven.

Nadat ik was ingestapt in een willekeurige trein zag ik op die routekaart dat ik niet in de juiste trein zat, dus ik probeerde uit alle macht om eruit te komen, maar de trein reedt al weg voordat ik de deur kon openmaken.
  zondag 3 januari 2016 @ 17:34:21 #70
399061 kuolema
vermaledijd
pi_158792166
Ik had een nachtmerrie ...
Er was een moeder met twee baby's die allebei mismaakt waren. Ik kreeg een boek met foto's maar durfde er eigenlijk niet in te kijken. Ik wilde ervoor openstaan, die baby's zien als gewone baby's en liefhebben. Maar hoe hard ik ook mijn best deed, ik kon het niet. Ik was ontzettend bang voor die baby's, kreeg er de kriebels van, het waren monsters. Het jongetje had een abnormaal gezicht. Zijn mondhoeken zaten zo ongeveer vlak onder zijn ogen waardoor hij een 'reuzelach' had. Zijn neus was heel groot. Er was ook een soort röntgenfoto van toen hij nog in de baarmoeder zat waarop die creepy lach al te zien was (zijn bot had zich dus zo gevormd). Het was een evil smile en ik werd er doodsbang van.
Het meisje was alleen een skelet met huid erom, de ingewanden lagen los in de 'buik', die kon je dus zo zien. Ze had ook echt de huid van een te vroeg geborene (donker).
Ik dacht: er moet iets goed mis zijn, want twee van zulke baby's achter elkaar krijg je niet zomaar. Er moesten wel duistere krachten van invloed zijn.
Later was ik op zoek naar de titel van een horrorfilm. Ik kreeg daar hulp bij, maar kwam eerst op twee andere films uit die ik niet bedoelde, maar wel ooit had gezien. De verhalen joegen me angst aan (ik weet alleen niet meer waar ze over gingen) en hoewel ik die films weer wilde zien zodat ik ze uit elkaar kon halen, werd ik er ontzettend naar van. Alsof het echt was. Mijn zus kwam niet op de namen van de zusjes uit een van de films en toen bedacht ik dat dat iemand uit mijn klas was van de basisschool en haar zussen (ik wist de echte namen, allen beginnend met dezelfde letter).
Uiteindelijk kwamen we uit op de film die ging over de mismaakte broer en zus die later met hun moeder een grot in waren gevlucht omdat ze niet werden geaccepteerd, waar ze regelmatig uitkwamen om een leerling van de middelbare school mee te nemen en op te eten ...
Het ging dus in eerste instantie over films, maar de verhalen waren echt.

In de tweede droom was ik in de keuken bij mijn oma en zag door het raam dat er een reus kwam aangelopen door de straat. Hij had zwart haar. De vraag (ik weet niet wie hem stelde) was: wat is enger, een reus of een dwerg? _O- Iemand was heel erg bang voor de reus en kroop weg, de trap op. Ik was niet bang en volgens mij ook degene die zei: 'Je kunt toch gewoon zeggen dat je niet mee wilt?'

De derde droom ging over mijn oppaskindje van vier jaar oud. Ze had haar werkboekjes van school mee, die ik herkende, ze leken op die van mij toen ik op de basisschool zat. Maar ik was heel verbaasd over het feit dat ze blijkbaar al kon lezen en schrijven, want er stonden bijvoorbeeld opdrachten in waarbij ze letters moest opschrijven en ook moest kunnen lezen. Alle boekjes waren minstens groep 3 niveau. Ze zit op een montessorischool dus mijn verklaring was dat ze met oudere kinderen in de klas zat en daarom zulke opdrachten al kreeg.

De vierde droom speelde zich af in Ikea, maar eigenlijk was het een enorme supermarkt. Er was ook heel veel snoep en ik wilde bijna alles wat ik zag meenemen. Ik pakte meer en meer, kon niet stoppen, maar voelde me er wel slecht bij. Engelse drop en andere drop in heel veel soorten, alleen hadden ze geen kabelspekken wat me nogal tegenviel. Ik was met mijn vader en toen we bij de kassa kwamen liet ik eerst hem zijn spullen afrekenen. Hij had maar een paar dingen. Maar toen kwam ik, met vier tassen gevuld met bijna alleen maar snoep. Ik schaamde me, ook naar mijn vader, toen ik het op de band (die er het ene moment niet was - ik moest de spullen soort van gooien/schuiven richting de caissière over een gat en het andere moment was er ineens een normale band) legde en was bang voor hoeveel geld het zou kosten. Ik haalde er nog een paar dingen uit, die legde ik naast de band om de schade nog enigszins te beperken. Een van die dingen was een heel lelijk, mislukt klein Pikachu-knuffeltje. Er hing een kaartje aan waarop stond dat het 55 euro nog iets kostte. Dat leek me zeer onwaarschijnlijk en ik overwoog om het te laten controleren door de caissière, maar liet dat toch maar zitten omdat ik het toch niet ging kopen. Ik vergat bijna dat ik nog een Eastpak rugzak op mijn rug had, had die spullen bijna per ongeluk gestolen en vroeg me af of dan het alarm zou zijn afgegaan.
Ik hoopte dat het bedrag onder de 100 euro zou blijven en als ik het zo inschatte leek dat ook wel te lukken, maar toen ik pas de helft had afgerekend was de droom af.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158840474
Ik heb weer naar gedroomd. Heb dat de laatste vaak ........... Dunno why..
pi_158841798
Iets met een broodrooster..
W I E . L E E S T . D I T . Ü B E R H A U P T ?
X O X O
  dinsdag 5 januari 2016 @ 19:46:29 #73
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158855331
Ik droomde over iets met heel heel veel sneeuw. Alles speelde zich af in een dorpje ergens in de heuvels en ik liep of door de sneeuw van plek naar plek of ik was ergens binnen en waar ik ook was, overal waren veel mensen en ik moest een groot deel ook gewoon kennen.

Er was ook een moment dat iemand foto's van mensen in de buurt aan het maken was en op een gegeven moment een foto van mij probeerde te maken en toen iets tegen mij zei (ik weet niet meer wat ze zei. Ik weet wel nog dat het een compliment was of in elk geval inhoudelijk positief). Ik zat daar op een bankje bij een soort klein zandbakje of in elk geval een 'iets' waardoor het een klein stukje groen was (soort heel klein parkje?) waar veel mensen zich aan het ophouden waren. Er waren ook veel mensen waarvan ik een deel moest kennen, alsof ik in een heel klein dorp woonde.

Een ander deel van de droom waren we allen in een soort kroeg-achtige ruimte met een hele simpele inrichting. Alles was van hout (tafels van echt dikke planken, niet dat fijne wat je nog weleens bij de kringloop ziet, dit was grof bewerkt, heel rudimentair en heel simpel. Lichte houtsoort ook) en alle ramen waren glas-in-lood, maar lieten wel goed licht door. Ik liep van één van die ramen (soort stenen vensterbankje) langs een hoek van de ruimte waar een soort oude middeleeuwse spelletjes gespeeld werden en liep naar een tafel die ook weer aan zo'n raam stond, het was heel druk daarbinnen en de tafel was ook vol. Ik liep naar iemand die aan die tafel zat en in slaap gevallen was, maar weet niet meer wat er daarna gebeurde.

Ik liep ook nog ergens een stuk buiten, maar moest door de diepe sneeuw ploeteren omdat ik een andere route wilde nemen ofzo, maar weet de rest niet meer.

Alles was ook heel wittig, alsof er hele dikke mist rondhing.

Jezus, ik ga even een uurtje slapen en ben net weer wakker, ga ik vaker doen! _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 05-01-2016 19:52:50 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158910736
Er is weer stress in mn leven dus de zombie dromen zijn terug :') En omdat ik ze nog steeds hoor schreeuwen schrijf ik het maar even van me af :P

Ok dus in mn droom was er (weer) een zombie-apocalypse en er was nog n klein groepje mensen over. De rest van de wereld waren veranderd in rennende zombies, die ook als skelet nog bleven leven en achter je aan kwamen.
We probeerden nog naar een veilige plek te komen, via een tunnel door een bos naar een groot vervallen gebouw. Daar aangekomen kwamen alle zombies en skeletten al rennend en schreeuwend op ons af. Het nare was dat ik elk karakter was die dood ging. Dus ik werd gepakt door een zombie, daarna was ik ineens weer iemand anders die ook gepakt werd. Tot de laatste persoon aan toe.
Ik kon ook niet wakker worden wat ik normaal gesproken wel kan, maar ik kon wel een andere droom starten.
Dit keer ook een zombie-apocalypse (met dezelfde soort zombies en geschreeuw). Maar nu waren er meer overlevenden en woonden we ondergronds. Ik moest naar een lab toe en in dat lab werd het geschreeuw steeds harder. En toen bleek dat ook hier de zombies aan het doorbreken waren. Gelukkig kon ik toen wel wakker worden.

Maar wat een kutdromen :')
pi_158920713
Dat ik de Postcodeloterij heb gewonnen :')

Toen werd ik wakker -O-
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')