abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 20 februari 2017 @ 09:48:07 #276
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_169019541
registreer om deze reclame te verbergen
Ik droomde dat ons gezin samen met een soort van oma van ons (eigenlijk een kennis :P ), in een huis zaten. De inrichting leek een beetje op het huis van één van mijn vrienden van vaders kant. Heel vol, en met donkerrood/ bruine meubels en spullen. De kennis van ons (die soort van oma) had zoals altijd lekkere dingen bij zich, maar deze keer ook koekjes die er heerlijk uitzagen en die ze zelf had gebakken. Ze had ook een fles sterke drank bij zich. Het leek alsof zij een ritueel bij me wilde uitvoeren, en het leek alsof het mijn moeder en mijn broertjes verder niks boeide. Ze wilde persé dat ik een slok van die drank nam. Ik nam er één, maar ik kreeg al wat kippenvel want ik voelde dat er iets niet goed zat. Daarna nam pakte ze de doos met verrukkelijk uitziende koekjes en fluisterde dat er cocaïne er in zat een klein beetje. Ik keek naar mijn moeder, van of ze het had gehoord maar ze hoorde niks waarschijnlijk, het leek in ieder geval helemaal niet tot haar door te dringen. Daarna pakte de vrouw één koekje, en gaf hem aan mij. Het leek bij het ritueel te horen.. Omdat ik dacht dat er toch maar een klein beetje in zat at ik hem op. Maar ik werd een klein beetje bezorgd, omdat ik bang was dat ze hem aan mijn zusje en broertjes zou geven, en ja hoor; ze gaf mijn zusje er eentje! Ik ging meteen op mijn zusje af, en fluisterde dat ze niet teveel haar moest geven. Ik wil overigens ook niet zeker of ik het zeker wist van die cocaïne. Ik zou het ook gehallucineerd kunnen hebben, dat ze dat zei. Maar ik zag ineens op de grond een hele zak met wit spul, maar ik wist niet zeker of het suiker of cocaïne zat, en ik bedacht allemaal plannen om ervoor te zorgen dat ik een klein beetje van die zak mee te nemen, om die vervolgens te laten testen bij de Jellinek met of het inderdaad cocaïne was.

Daarna had ik een hele rare droom over dat ik in een dans/ zang groep als de Black eyed peace zat, en de groep ging ineens dansen/ zingen door het gebouw wat een klein beetje op een school leek, of op het gymgebouw bij mijn basischool. De groep had mij echter niet ingelicht daarover, dat er een videoclip werd gemaakt dus ik werd wel een beetje boos/ verward, omdat ik maar meedeed maar geen idee verder had waarover het ging.


En Oooooo dat ik seks had met iemand van vroeger :') En dat was in de zelfde ruimte van mijn eerste droom, maar dan zonder het gezin, en die vrouw erbij natuurlijk. Maar die ruimte scheen zijn huis (diegene waarmee ik seks had) te zijn.

En deze droom en de eerste droom, die wisselden steeds na elkaar af. Dus eerst een stukje van één, dan van drie, dan naar droom 2, en dan weer een stukje naar één etc. :')

[ Bericht 10% gewijzigd door -Phineas- op 20-02-2017 09:53:38 ]
pi_169020492
ik heb niet gedroomd.
Zonder wrijving geen glans
  vrijdag 14 april 2017 @ 08:21:40 #278
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_170208430
Ik was op een soort schiereiland waar een kronkelende brede asfaltweg doorheen liep en met maar 1 ingang. Die weg had weinig logica, leek wel aangelegd alsof het een recreatiepark was of zo en voor de rest gevuld met stukjes groen met wat bomen en wat bosschages en hier en daar een klein gebouw.

Ik zat daar opgesloten en het was niet mogelijk van dat schiereiland af te komen. Ik was daar opgesloten met veel andere mensen (>100) en we werden geïnfecteerd met een 1 of andere aerosole plankton of amoebe die (eenmaal in je lichaam) een soort gewilloze zombie van je maakte waarbij je veel leed. We deden dus alles om te voorkomen dat we geïnfecteerd zouden raken door eerst meteen naar het uiteinde van het schiereiland te gaan met een paar auto's (want de infectie begon bij de ingang) en daarna heen en weer te blijven rijden/lopen en in beweging te blijven en nooit langer dan absoluut noodzakelijk op dezelfde plek te blijven.

Het was de hele droom nacht en het weer was rustig.
Op een gegeven moment werd het steeds moeilijker om de geïnfecteerden te blijven ontlopen (omdat het er steeds meer werden en ze zich in steeds grotere getale over het gehele schiereiland uit te smeren) en we kwamen ze steeds vaker nabij het uiteinde van het schiereiland tegen. We reden zelfs over de geïnfecteerden heen als het even moest en het belangrijkste was om onze auto's draaiende te houden.

Daarvoor droomde ik nog over iets anders, maar kan me die droom niet meer herinneren.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zondag 16 april 2017 @ 04:29:50 #279
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_170253327
registreer om deze reclame te verbergen
Weet alleen het laatste deel waardoor ik ook wakker werd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 3 mei 2017 @ 11:43:25 #280
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_170652291
Meeste vergeten, maar het laatste gedeelte was ik een hond en ik werd steeds achtervolgd.
Ik "liep" door een stad (op 4 poten dus) en elke keer als ik bij de hoek van een straat aankwam, was ik toch "weer gezien" en de droom eindigde dat "ze" weer "verschenen" toen ik net de hoek van een straat om liep. Ik had vlak daarvoor een paar andere honden gezien bij een tankstation en ik ging achter iets liggen wat heel laag was en zo dat ik net wel uit het zicht was (ik denk zo'n pomp-ding, maar deze was een stuk lager dan in het echt) en toen was ik ze kwijt. Dit was ook het einde van de droom.

Er zat nog veel daarvoor wat ik niet meer weet en toen ik wakker werd, voelde ik me echt beroerd, alsof ik echt de hele tijd aan het vluchten was geweest.
Het was overdag met een beetje bewolking, een beetje vergelijkbaar met het weer hier de laatste paar weken. Het was ook druk met veel wegverkeer, stad met veel laagbouw en heel rechthoekig aangelegd, een beetje zoals ik dat weleens in Amerikaanse films zie van de steden daarzo.

Ik weet zelfs nog wat voor hond ik was (zo'n lelijke met een plattere snuit en ongeveer formaat van een herder, hele korte vacht), ik weet alleen vrijwel niks van honden.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_170653785
Niks.
Zonder wrijving geen glans
  woensdag 3 mei 2017 @ 12:56:43 #282
431030 BlackEyedAngel
Just a nice guy
pi_170653867
registreer om deze reclame te verbergen
Sexy droom over een ex, en 2 collega's, individuele situaties :9
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_170654085
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 12:56 schreef BlackEyedAngel het volgende:
Sexy droom over een ex, en 2 collega's, individuele situaties :9
Netjes.
Zonder wrijving geen glans
  woensdag 2 augustus 2017 @ 18:57:59 #284
399061 kuolema
vermaledijd
pi_172859423
Ik bekeek online mijn afschriften en zag hoe vaak ik alcohol had gekocht (gedronken) de laatste tijd.
Ik dacht dat ik weinig dronk maar die gegevens toonden wat anders. Schrok ervan, was verbaasd dat ik het zo mis had.
Soms meerdere dagen achter elkaar en nooit meer dan drie dagen ertussen.
Er stond niets anders tussen in die lijst, alleen alcohol.
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:19:56 #285
399061 kuolema
vermaledijd
pi_172943838
Ik moest 's nachts naar de wc. Bleek dat mijn broertje, die was thuisgekomen van een feestje, de hele wc had ondergekotst. Het zat op de bril, op de muur, op de grond, echt overal rondom. Toilet beneden hetzelfde verhaal.
Dus ik kon niet plassen. Ik zei tegen mijn broertje dat hij het moest schoonmaken, maar hij weigerde dat. Ik was gefrustreerd, want het moest schoongemaakt worden maar ik wilde het ook niet doen (uiteraard) want het was zijn schuld. Dus ik betoogde dat hij er zelf voor had gekozen om veel te drinken dus dat hij de verantwoordelijkheid had over de gevolgen. Maar het boeide hem niet.
Uiteindelijk maakte mijn moeder het schoon.
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 6 augustus 2017 @ 22:50:51 #286
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_172959593
Vet grappig als je zo dromen terugleest! :P :')
  maandag 7 augustus 2017 @ 05:51:27 #287
7889 tong80
Spleenheup
pi_172963120
Ik ben 54, maar was kwaad dat de trainer van NIVO Sparta me niet had opgesteld voor een wedstrijd. Ik mocht alsnog invallen en scoorde een paar doelpunten.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 6 september 2017 @ 06:55:14 #288
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_173614090
Weet alleen nog dat de droom zich buiten afspeelde, de hele droom. Het was een soort heuvel/berg landschap met nauwelijks bomen en een vochtig en koud klimaat.
1 stukje van de droom zag ik 1 man die een (kleine) rivier bewaakte (wat me best zinloos leek, aangezien dat hele gebied erg dunbevolk was), of gewoon naar de rivier te kijken zat. Er kwam een andere man op een boomstam de rivier afgedreven, maar hij zag de 1e man niet.
De 1e man wachtte en zei niets, totdat de andere man vrij dichtbij was, waarna de "bewakerman" een pistool pakte en naar de andere man schoot. Hij miste, de andere man merkte de ene man op, en groet hem, alsof er niks aan de hand is.
De beschoten man en de bewakerman grijnsden naar elkaar, maar hun grijnzen naar elkaar waren er 1 van geveinsde broederschap.
De mannen leken een beetje van die cliché-matige Yanks, dom irritant kutvolk. Het had die ene man ook niks uitgemaakt als ie die andere man geraakt had, hij vond 't allemaal maar komisch!

Een ander stukje droom was ik met m'n moeder geloof ik en ik keek omhoog, richting de top van een berg. De berg was kaal, zo goed als geen bomen. Wel leek ie groen (alsof ie bedekt was met mos) en de top van de berg was meer plat (tafelberg?) en in nevels gehuld. Het leek niet op 1 van die tafelbergen bij Venezuela, het leek meer Schotland te zijn. Ik wilde die berg beklimmen, maar m'n moeder had daar geen zin in (het kutwijf ook).

Er waren ook nog andere stukken in die droom, maar die kan ik me niet meer herinneren. En ook al houd ik wel van berg-landschappen, deze droom vond ik 't landschap niet bijzonder mooi/inspirerend.

Volgens mij is de enige reden dat ik nu wakker werd, omdat ik heel nodig naar de wc moest.
Gelukkig hoefde ik niet te kotsen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_173748182
Afgelopen nacht was ik met m'n ouders logeren bij m'n tante in Duitsland en ik was weer een tiener.
We waren aan 't inpakken om te vertrekken en ik had een soort paaseieren gekregen, maar ze leken meer op brood ter grote van een mango. Ik had er 9 gekregen, maar toen ik ze in wilde pakken, bleek dat er een groot gat in m'n reistas zat, dus zocht ik daarna een kleine tas om ze gezamenlijk in te doen, opdat de inhoud tijdens de reis er niet uit kon vallen. Maar ik vond er geen, ook niet na vragen bij m'n ouders dus daar had ik niks aan. Ik zat een manier te bedenken toen er een klein blond jongetje me vroeg wat die bollen waren en ik legde heb dat uit. Ik ZAG dat hij netjes tegen me deed, puur en alleen maar omdat hij zelf 1 of meerdere wilde hebben, dus hield ik hem scherp in de gaten (ook als ik deed alsof ik afgeleid was).
Toch wist hij 1tje te pakken en liep hij weg (alsof er niks aan de hand was). Ik RENDE achter hem aan en toen hij doorhad dat ik hem doorhad, ging hij ook rennen want hij wilde zijn bol dus houden. Maar ze waren mij dierbaar (ik zag m'n tante bijna nooit), dus wilde ik er geen afstaan. Maar na een binnenplaats kreeg ik hem al in de schuur te pakken en daar ramde ik hem in elkaar en gooide ik hem tegen een muur. Maar al die agressie leek hem niks te deren, hij voelde 't nieteens! :') Geen enkel krasje :')
Wel had ik 'm terug, maar daarna ging m'n smartphone moeilijk doen met de ringtoon (1 of andere automatische instelling die zichzelf had gewijzigd en ik wilde 't weer terug hebben zodat ie gewoon af zou gaan als ik gebeld werd).
M'n tante had ook een andere vriend, 1tje die ik niet IRL ken. Ze woonde nog steeds in die ex-boerderij, maar het was wel een andere.

Ik had daarvoor een totaal andere (futuristische) droom met voertuigen, maar kon die me tijdens 't wakker worden al nauwelijks meer herinneren. Jammer.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zaterdag 16 september 2017 @ 19:58:28 #290
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_173814751
Mijn droom speelde zich af in Hyrule. Ik woonde in een huisje op de vlucht voor m'n vader (want geen contact enzo). Maar ik kon mijzelf transformeren in een paard. Mijn vader zag mij en rende achter me aan om goed te maken dit dat.

Maar achter een gebouw zorgde ik ervoor dat ik transformeerde in een paard en toen hij mij zag als paard dacht hij "O het is maar een paard" maar keek toen in mijn ogen en had het idee dat ik het was. Ik galoppeerde weg.

En ik woonde in een huisje met mijn zusje en broertjes. We waren verhuisd naar een ander huisje op de vlucht voor mijn vader. En mijn zusje en broertjes konden zich ook tranformeren in een paard dus.

Mijn moeder als enige niet en zij stond iedere dag weer verstelt maar ook trots dat haar kinderen zich konden transformeren in een paard.


Het eten etc in Hyrule waren precies hetzelfde en er liepen ook echt bokoblins rond enzo. Ik was vegetarier maar die bokoblins zodra ik over ze galoppeerde kwam er wel vlees van hun tevoorschijn. Iets was in Zelda dus niet zo is. En dat vlees kon ik opeten. Ik was vegetarier maar omdat ik bokoblins haatte at ik hun vlees wel. Hun vlees bevatte veel voedingsstoffen dat mijn bloedsomloop zou bevorderen.
  maandag 18 september 2017 @ 09:32:38 #291
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_173847542
Ik droomde dat ik in Berlijn was (droom ik wel vaker, blijkbaar). Dit keer zat ik daar in 't OV, in van die dubbeldekkerbussen. Ik reisde ergens op weg naartoe, maar 't superdrukke verwarde me, terwijl ik dat IRL lang niet zo sterk heb. Wel vond ik 't gelijktijdig een hele gave ervaring en viel 't me op hoe goede wegligging de bussen daar hadden, de reis was behoorlijk comfortabel terwijl er flink wat afgeraced werd!
Er waren veel wegoverspanningen van beton en constant stapten er mensen in en uit en liepen door die bus.
Op een gegeven moment moest ik eruit, maar 't duurde 2 bushaltes voordat ik eruit kon rushen voordat die deuren weer dicht gingen en de bus weer verder reed. Ik snapte ook niet goed hoe al die knopjes werkten en waar die zaten.

Daar waar ik was uitgestapt, was een soort bakstenen-bestraten pleintje met van die ligstoelen (om in te zonnen) en er lag iets op de grond wat ik opraapte (weet niet meer wat) en ik was een route met de u-bahn aan het uitstippelen naar huis en intentiëerde om bij de U9 uit te komen. Deze had een donkerpaarse nummerkleur in m'n droom.

Nadat ik wakker was geworden, had ik meteen zin om Age Of The Fifth Sun van God Is An Astronaut op te zetten, wat ik net dus gedaan heb.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 11:00:34 #292
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_174622284
Ik droomde iets over dat ik met een groepje mensen was en ik speelde een bepaalde rol denk ik? Of ik droomde zeg maar over iemand die een soort hoofdpersoon was. Ik weet alleen niet meer wat er daar gebeurde,
Ik vond de droom heel raar en het 1e deel was ergens op een perron waar iets gebeurd was en ik keek door een raam of een luik of zo.

Daarna zat ik ineens op het water met een paar superrare boten die op eigen kracht aan het varen waren en op die boot een overdreven hoge soort troon met daarop Xerxes uit de film 300 ( :') )

Het laatste stukje was weer ergens waar het lekker weer was.

De droom had relatief veel kleur, beetje wat je krijgt als je bij een oud TV toestel die kleurenknop te ver open zet.

Zelfs toen ik al wakker was, was ik delen al vergeten. En ik werd wakker met last van m'n rug en dat leidde me ook wel af.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 7 november 2017 @ 11:31:07 #293
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_174918731
Bijna alles vergeten, behalve het laatste stukje waarin ik door meerdere personen in elkaar werd getrapt terwijl ik op de grond lag. Ik kon die droom niet stoppen in m'n slaap, ben toen wakker geworden. Echt 'fijn' was die droom niet.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 7 november 2017 @ 16:37:22 #294
431030 BlackEyedAngel
Just a nice guy
pi_174924314
Dat ik met de dochter van een stel dat ik ken op vakantie was en.. nou ja.. het werd erg gezellig :$ :9
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  zondag 26 november 2017 @ 10:02:28 #295
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_175312953
Ik droomde dat ik in een andere stad was en was gaan meeten met een paar mensen?
We waren op weg naar 't zwembad en waren met z'n 3en en stonden op een fietspad (zo1 met paarsig gekleurd asfalt) waar we iets aan 't bespreken waren. Op een gegeven moment liepen we via dat fietspad langs een fietsgangers-viaduct en waren we op weg naar 't zwembad. We liepen ook langs een bushalte. Het was in elk geval een Nederlandse stad.

Er was ook nog een ander stukje met andere mensen maar ik weet niet meer waar deze over ging, behalve iets met een soort loterij of zo en Tokyo en oude documenten/foto's.

Het laatste stukje waren we dan net in het gebouw van het zwembad aangekomen (nog niet daar waar het bad zelf is), maar ik vond 't een heel gedoe met waar ik die handdoek moest laten en welke spullen ik wel mee moest nemen en welke ik waar precies moest achterlaten.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:06:35 #296
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_176408744
1 korte droom maar. Ik reed rond in een auto met m'n vader en we hadden plotseling het impulsieve idee van "kom, we gaan drugs gebruiken". We stopten bij de 1e de beste tent die er schimmig genoeg uit zag en vroegen aan de man achter de balie wat ie had. Uiteindelijk bestelden we ritalin en het duurde even voordat we onze bestelling kregen. We kregen elk 2 pillen en een grotere bijna-witte schijf. Ik proefde die schijf omdat ik wilde weten wat het was en het bleek een tarwekoekje te zijn.

Toen kwamen we op het lumineuze idee om naar de supermarkt te gaan om daar milkshake te halen want als je stoned was, smaakte dat goddelijk!
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:35:22 #297
78918 SeLang
Black swans matter
pi_176409274
Ik droomde vannacht dat ik een grote tent had gebouwd met plastic en er kwam steeds een leuk blond meisje binnenlopen. Verder alles vergeten.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:31:40 #298
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_178884662
Net nog gedroomd dat ik eerst in een dorp was en dat de dorpskerk in een berg in het midden van 't dorp was ingebouwd. Sommige stukken zag ik van boven, alsof ik vloog.

Daarna had ik een discussie met iemand op het internet.

Laatste stukje was dat ik een huis had gevonden ergens. Het was lekker groot, maar ook ergens helemaal in de wildernis. Ik kon zo het bos in lopen en hout gaan kappen om dat als warmtebron op te kunnen stoken.
Maar het huis was helemaal van hout, slecht geïsoleerd, groot en in een slechte bouwkundige staat.
Sommige delen was het hout verrot of zaten er insecten in. 1 balk zat vol met kleine gaatjes waarbij het voor mij niet duidelijk was of deze er met een boor zelf in waren gezet of dat het door vraat kwam. Er lag zaagsel op sommige plekken in de woning.
Er reed geen bus of metro, alleen een goederentrein af en toe en het was veel te ver om met de fiets naar de stad te gaan om inkopen te gaan doen.
Ik kon voorlopig nergens anders heen, dus ik wist dat ik 't hiermee moest gaan doen, ook al had ik een aantal belangrijke details over 't hoofd gezien en dat nam ik mezelf ook wel kwalijk.
Ik kon er tenminste wel eten laten bezorgen en er woonden ook wat mensen in de buurt, dus ik had wel -wat- mogelijkheden.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 23 mei 2018 @ 14:28:16 #299
399061 kuolema
vermaledijd
pi_179338121
18 mei:
Ik was in een kleine bibliotheek. Sommige van de kasten waren van die opbergrekken die je in de schuur gebruikt of zo. Mijn eigen boekenkast stond er ook tussen. Ik was ergens naar op zoek, naar boeken over de Eerste Wereldoorlog of iets anders dramatisch dat vroeger is gebeurd. Ik vond een paar boeken bij elkaar.
Er was een man die me hielp en me nog een boek aanraadde. Het was een boek met tekeningen van mensen in zielige situaties. Ik zag alleen de tekening op de kaft maar dat was al genoeg om me te ontroeren.

De volgende droom was vanuit alwetend perspectief, maar op sommige momenten kwam ik er als mezelf in voor. Er zat een klein meisje aan een tafel. Naast haar zat een getinte vrouw en tegenover hen een blonde vrouw. Het meisje was een soort wonderkind, ze kon met modder/zand perfect gezichten 'tekenen'. Ze zou de blonde vrouw natekenen en reikte naar haar gezicht om daaraan te voelen, terwijl ze haar ogen dicht had. Daarom dacht ik even dat het meisje blind was, maar dat was ze niet.

Een pleeggezin, bestaande uit twee vrouwen, een ouder meisje en een babyjongen, woonde in een moderne flat met veel glas. Het appartement was mooi en het voelde er heel prettig. De vrouwen waren warm, zorgzaam. Er gebeurde niet echt iets, al kan ik het me niet goed meer herinneren, het ging meer om de sfeer.

Half wakker, half slapend droomde ik over hoe ik mijn backpack mee moest nemen op de fiets richting mijn vakantieadres. Dat is iets waar ik die dag namelijk over nagedacht had. Gewoon op mijn rug kon niet of zo. Ik weet niet meer precies hoe het ging maar ik zag verschillende mogelijke manieren, zoals een fietskar (de rest weet ik niet meer) maar elke optie ging fout. Overal om me heen zag ik van die karren met honden of kinderen erin, zoveel verschillende merken en modellen. Er was ook nog iets met mijn zus en iets in de trein maar meer kan ik me niet herinneren van deze droom.

Een paar dagen geleden, ook van deze weet ik alleen nog stukjes: ik werd ervan beschuldigd dat ik totaal incapabel was om op kleine kinderen te passen en een gevaar voor hun leven was. Maar ik had geen idee wat ik dan fout zou hebben gedaan. Was best zelfverzekerd.
Er was bewijs; ik was gefilmd terwijl ik voor een baby zorgde. Ik legde de baby op een tafel, om te verschonen of aan te kleden en toen liep ik weg omdat de deurbel ging of zo, liet de baby daar alleen liggen waardoor ze van de tafel af viel. En dat was niet het enige dat ze op video hadden, maar de rest weet ik niet meer. In mijn herinnering waren die dingen niet gebeurd en ik snapte er helemaal niets van. Ik zou zoiets nooit laten gebeuren. Hoe kon dit? Was het nep, een samenzwering tegen mij? Maar hoe kon die video er dan zijn? Dat was ik toch echt. Maar dat kon niet, het klopte ten eerste dus niet met mijn eigen herinneringen, maar zelfs als mijn herinneringen fout waren, was het onmogelijk dat ik dingen zo had laten lopen, dat was ik niet. Ik kon het niet bevatten, was zo in de war. Echt superkut.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_179344804
Ik droomde dat ik "rood" was op FOK! en toen gelijk de zogenaamde "Iwanius doctrine" kon invoeren. D.w.z. kwaliteitscrew aanstellen, haters onmiddelijk verbannen inclusief klonen van FOK! zodat het een gezwellig acclimatiseringsforum wordt met alleen gelijkgezinden. Een 'puur' forum dus. })
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')