abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_166820061
registreer om deze reclame te verbergen
Dat mijn vriend en ik ergens anders sliepen, in een grote slaapzaal met anderen. Er waren meerdere slaapzalen en ik wilde eens in een tweepersoonsbed in een andere slaapzaal slapen, maar vriend wilde dat niet. Daar kregen we ruzie om en hebben de nacht apart geslapen. Een man sprak mij aan, maar door de ruzie met m'n vriend had ik daar geen zin in en snauwde hem af. Achteraf hoorde ik dat hij met mij naar bed wou, want hij had een open relatie. Ik ging douchen (had m'n motorhelm bij me :?) en was die kwijt na het douchen, dus ik zei boos: "Waar is m'n helm?!" Bleek dat iemand 'm op de kapstok had gezet.
  vrijdag 25 november 2016 @ 09:01:18 #252
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166886237
Ik droomde dat mujn broertje met ondergewicht twee en een halve ei zat te eten. Dat is erg veel voor hem.
Daarna verveelde we en hij pakte mijn hand en zei 'phineas, ik wil naar een leuke plek'

Ik pakte zijn hand, keek hen aan en we gingen rennen tegen de wereld in en toen we gingen rennen sprongen we in een andere plek in de diepte. Onderweg keken veel mensen ons aan, en wij zweefden op een gegeven moment dus van de grind tot we in de diepte sprongen.
  vrijdag 25 november 2016 @ 09:02:31 #253
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166886255
Oja dat mijn zusje teveel bodylotion, een halve bus leegspoot op dr een en ik zei 'waarom doe je zoveel?' Mama!

En mijn ma zei dat ik een hele discussie had met iemad in mijn droom.
pi_166891510
registreer om deze reclame te verbergen
Ik ben vannacht 2x wakker geschrokken.

1x omdat ik naar de tandarts moest en dus nog wel even flink moest poetsen.

En 1x nadat ik droomde dat ik in bed nog wat lag te lezen. Ik draaide op mn zij en steunde op mijn elleboog. Maar toen boog mijn bovenarm. Alsof mijn botten ineens niet meer hard maar buigzaam waren en mij niet meer konden dragen. Het deed geen pijn ofzo. Maar toen ik wakker schrok durfde ik niet op die arm te steunen :')
  zaterdag 26 november 2016 @ 10:01:22 #255
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166906302
Ik was in de woonkamer wn ik was geaddopteerd door een gezin. Er waren twee meisjes in de kamer (de dochters van de ouders die mij hadden geadopteerd) en we keken allemaal afwachtend. Opeens kwam er een grote dikk man met een hoed agressief op mij af, en mijn soort van zussen verdwenen en ik was alleen in de kamer. Toen schrok ik wakker
  zaterdag 26 november 2016 @ 10:04:37 #256
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166906336
Die man was dacht ik eerst de vader van die dochters maar dat was hij niet.
  maandag 28 november 2016 @ 07:46:41 #257
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166948954
registreer om deze reclame te verbergen
Rare overlappende dromen.

Ik droomde dat wij nog kinderen waren, en nog in het oude huis/ straat woonden. Daar was veel criminaliteit (in mijn droom nog meer)

Ik droomde eerst dat er een man was met een hoed en lange jas die ook op fok za, en hele rare psychopatische verhalen hier vertelde. Hij had een tijdje geleden trouwens ook nog in de straat mijn moeder lastiggevallen toen hij dronken was en daarna is hij meegenomen door de politie. Maar in de droom, toen wij met wat vriendinnen van mijn moeder thuis zaten, kwam mijn zusje geschrokken naar binnen met de mededeling dat die man was vrij vrijgelaten. We schrokken allemaal wat, en keken vanaf het balkon naar buiten en we zagen hem afgezet op straat door de politie. Nadat de politie weg was, keek hij om zich heen en rende weg. Daarna hebben we hem niet meer gezien.


Later had ik een droom dat we ergens in de buurt zaten, en ik hoorde hard geblaf van boven, en een piepende huilende stem. De stem huilde alsof ze werd vermoord. Iedereen stond buiten vanaf beneden te kijken, maar niemand deed wat. Toen ik naar boven keek zag ik een hond en iets. Een lichaam achtig iets. Het leek alsof hij haar gezicht zat op te eten en zij kermde van de pijn. Ze zeiden alleen maar, 'die hond eet die vrouw op. Maar ze durfden geen van allen naar boven te gaan.
Ik voelde zo erg die pijn, dat ik ineens tot een plan kwam, en een stok van de grond pakte. Het was een lange stok van een bezem. Ik klom met die stok naar boven en wilde met die stok de hond eraf slaan maar toen ik onderweg naar boven klom hoorde ik ineens niks. Ik was geschrokken 'heeft die hond die vrouw letterlijk doodgevreten?' Ik klom naar boven en zag en lang dik (lichaam) met een stuk rubber bij de hoofd. Zat die hond serieus al die tijd in een lichaam met rubber te bijten en wij maar denken dat dat gepiep van een vrouw kom?
Ik schreeuwde naar beneden dat het rubber was, en geen vrouw. De mensen onder mij keken droog naar me. Het rare is dat ik met die droom afsluit met de vraag of het nu echt een vrouw was geweest of rubber met een lichaam erachter idk. De hond echter in kwestie was ineens wel rustig(er)!
pi_166953219
Shit, vanmorgen wist ik het nog.

Gister iig gedroomd over sneeuw en een hele enge lucht. Je kent vast van die "zakjes-luchten"? Zulke zakjes maar dan in het klein (heel klein), zo zag de lucht eruit en de lucht hing ook heel laag.
pi_166953399
Oja ik weet het weer:

Ik wilde kijken naar een optocht met praalwagens waarin mijn nichtje mee zou lopen. Er zat een leuke vent naast me (we keken trouwens vanachter een raam op de eerste verdieping). Nichtje moest pas als 1 van de laatsten en ik had het gehad met wachten en ging dus weg.

Toen was ik bij mij ouders en hun zaak en wilde ik weer gaan, om op tijd te zijn voor het kijken (en ik miste die leuke man ook wel). Alleen mijn auto deed niets meer, accu was leeg. Maar kon tóch nog rijden (of meer rollen) :? Ik probeerde 'm aan te krijgen door te rollen en ondertussen de sleutel om te draaien en gas te geven, maar dat werkte niet (want automaat). Dus ik ging naar een medewerker van m'n vaders bedrijf die ik kende en zei: "Ik heb het licht weer eens aangelaten."

Ergens in deze droom was ik in een kamer met een tafel en stoelen, met die leuke man en hij veranderde ineens in een bloedmooie grijze kater en ging expres op de stoel liggen waar ik op wilde zitten (katten :+) en lag later op m'n schoot.
  maandag 28 november 2016 @ 20:26:52 #260
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_166962521
Ik had wel heel raar gedroomd, meerdere dromen verspreid over meerdere nachten. Ik heb alleen niks opgeschreven, dus doe alles vanuit m'n geheugen.

Een klein stukje weet ik nog, dat ik samen met iemand naar het zuiden aan het reizen was, op weg naar Spanje. We waren al in het zuiden van Frankrijk aangekomen (we waren wandelend, zonder OV en zonder ander vervoer) en bevonden ons in een streek die "Campania" heette (volgens mij helemaal niet in Frankrijk, maar w.e.) en we werden "gevonden" en moesten vluchten.

Ik weet alleen niet meer hoe het precies afliep, maar we moesten wegrennen en ons verstoppen en we zaten nog zo te balen omdat we er al bijna waren.

Voor de rest nog wel wat andere dromen gehad, maar weet niet meer precies wat.
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2016 12:45 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Shit, vanmorgen wist ik het nog.
Ja, zo gaat het altijd! _O-

Laatste tijd heb ik wat meer moeite ze te onthouden merk ik -O-
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 29 november 2016 @ 19:12:40 #261
399061 kuolema
vermaledijd
pi_166984131
Gisternacht.
In de eerste droom was ik met een jager in het bos. De man had een jachtgeweer en schoot op een hert en op een beer. Maar die waren niet dood te krijgen. De beer stond op zijn achterpoten en sloeg met zijn voorpoot een kogel weg. Die ketste gewoon af. Daarna werd hij reuzegroot en het hert ook. Ik schoot ook met het geweer en bleef herladen maar het had geen zin. Uiteindelijk lagen er honderden kogels op de grond. We moesten vluchten.

De tweede droom was heel eng. Ik was in het huis van mijn moeder en er vlogen vliegtuigen over, veel te laag. Ik zag het door de ramen, ze vlogen heel scheef en ik was bang dat ze zouden neerstorten, maar wist dat ze misschien aan het stunten waren. Toen ging een vliegtuig, dat veranderde en nu meer op een helikopter leek, landen aan de voorkant van ons huis, in de straat. Hij kwam ondersteboven, dus met de wieken aan de onderkant en de mensen die erin zaten zaten ook ondersteboven. Het maakte heel veel lawaai en de voordeur en tussendeur in huis stonden open waardoor er een onwijs harde wind door het huis blies en ik me moest vasthouden aan de deurpost om niet weg te waaien richting de achtertuin, waar ook een toestel aan het landen dan wel neerstorten was. Ik was doodsbang dat ik mijn grip zou verliezen en vermorzeld zou worden door het andere vliegtuig. Ik kon nergens naartoe vluchten, zat gevangen in het gevaar.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_166984722
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2016 19:12 schreef kuolema het volgende:
Gisternacht.
In de eerste droom was ik met een jager in het bos. De man had een jachtgeweer en schoot op een hert en op een beer. Maar die waren niet dood te krijgen. De beer stond op zijn achterpoten en sloeg met zijn voorpoot een kogel weg. Die ketste gewoon af. Daarna werd hij reuzegroot en het hert ook. Ik schoot ook met het geweer en bleef herladen maar het had geen zin. Uiteindelijk lagen er honderden kogels op de grond. We moesten vluchten.

De tweede droom was heel eng. Ik was in het huis van mijn moeder en er vlogen vliegtuigen over, veel te laag. Ik zag het door de ramen, ze vlogen heel scheef en ik was bang dat ze zouden neerstorten, maar wist dat ze misschien aan het stunten waren. Toen ging een vliegtuig, dat veranderde en nu meer op een helikopter leek, landen aan de voorkant van ons huis, in de straat. Hij kwam ondersteboven, dus met de wieken aan de onderkant en de mensen die erin zaten zaten ook ondersteboven. Het maakte heel veel lawaai en de voordeur en tussendeur in huis stonden open waardoor er een onwijs harde wind door het huis blies en ik me moest vasthouden aan de deurpost om niet weg te waaien richting de achtertuin, waar ook een toestel aan het landen dan wel neerstorten was. Ik was doodsbang dat ik mijn grip zou verliezen en vermorzeld zou worden door het andere vliegtuig. Ik kon nergens naartoe vluchten, zat gevangen in het gevaar.
Interessante dromen.
  donderdag 1 december 2016 @ 09:07:55 #263
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_167017330
Afgelopen nacht ging ik steeds naar een soort overdekte houten pier en bij zo'n loket om een kaartje te kopen voor hun achtbaan en ik weet nog dat 't kaartje ¤3 kostte. Het was er ook vrij donker.

Ik ben toen meerdere keren meegeweest en elke keer waren er ook bijna geen rijen. Ik kan me alleen tijdens de achtbaanritten zelf niet meer herinneren of ik als enige in de karretjes zat of dat het voller was (in dromen is niet alles altijd even logisch) en herinnerde me dat een deel van de rit buiten was en op 1 punt heel laag over de grond ging waar de grond over ging naar een plas of klein meertje.

Een enkele keer stopte de achtbaan daar (kwam helemaal tot stilstand) en moest ik een paar vuilniszakken ofzo weghalen die iemand vlak naast de baan had gelegd?

Ik was 1 keer ook wat vertwijfeld, omdat iemand me had gezegd dat als ik mijn oude kaartje weer meenam, ik de keer daarop gratis in de achtbaan kon. Nou, daar had ik sowieso wel zin in! Maar eenmaal daar aangekomen bleek dat toch niet zo te zijn, maar een kaartje vond ik zo goedkoop dat het me sowieso niet zo boeide of ik wel of niet voor een rit moest betalen.

Ik droomde ook nog wat anders, ik woonde op een 1-kamer flatje/appartement en het was niet een galerijflat, maar een enorm blokken gebouw. Mijn woning zat ergens middenin het gebouw en ik had geen ramen (want mijn woning/kamer zat niet aan een muur van het gebouw waar het gebouw aan de buitenlucht grensde) en ik zat achter mijn pc te netten en de pc of het internet was enorm sloom.
Mijn huis/kamer had een saaie inrichting met een beige vloerbedekking.

Die laatste droom was voor de rest eerlijk gezegd best wel deprimerend :').
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_167053924
Ik herinner me 1 ding nog. Dat ik zo'n poepmachine geproduceerd had en het borstvoeding ging geven en vroeg (toen ik mn borst eruit gehaald had en "hem" aangesloten had): "Zo goed?"
pi_167093664
Ok, hier van mij heel kort dan. Onthou dromen ook niet heel vaak.

Maar dat ik 's morgens "wakker" werd met m'n vriendin heerlijk tegen me aangekropen, maar toen ineens vrij snel besefte, dat dat in werkelijkheid niet meer kan en daar schrok ik dus heftig wakker van... :{
Ehm... ok
pi_167095393
Dat het Sinterklaasavond was en ik een dessert van de Lidl had gemaakt en dat de kinderen moesten proeven (moeten ze altijd van iets nieuws). En dat ik tegen de jongste zei: "Er zitten eierkoeken in".
  woensdag 7 december 2016 @ 22:12:39 #267
462074 Renee1992
Don't grow up, it's
pi_167177649
Ik loop stage momenteel bij een onlinemarketing bureau. Ik droomde dus over stage, en dat mijn bedrijfsmentor mij op de vingers tikte omdat ik teveel "persoonlijke" dingen zou doen. Ik snap nog steeds niet wat ie bedoelde, maar was op stage vandaag wel een beetje ongemakkelijk haha.
  woensdag 7 december 2016 @ 22:25:06 #268
399061 kuolema
vermaledijd
pi_167178167
Gisternacht droomde ik dat Ron Weasley werd aangevallen door dementors. Het was buiten bij een heg. Weet er verder niet zoveel meer van. In dezelfde of een andere droom was ik Harry Potter aan het kijken en vond ik het ineens stom omdat ik het al zo vaak had gezien. De verschillende delen liepen door elkaar. Ik zag steeds dat stukje waarin Cedric wordt vermoord.
Why are you wearing that stupid man suit?
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:57:26 #269
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_167208514
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 22:25 schreef kuolema het volgende:
Gisternacht droomde ik dat Ron Weasley werd aangevallen door dementors. Het was buiten bij een heg. Weet er verder niet zoveel meer van. In dezelfde of een andere droom was ik Harry Potter aan het kijken en vond ik het ineens stom omdat ik het al zo vaak had gezien. De verschillende delen liepen door elkaar. Ik zag steeds dat stukje waarin Cedric wordt vermoord.
Wat grappig zoiets heb ik ook ooit gedroomd :o :P Of eigenlijk bijna exact. In mijn droom leek Ron eigenlijk meer de hoofdrol te spelen. Alsof hij harry verving ofzo
  vrijdag 9 december 2016 @ 11:07:25 #270
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_167208702
Ik heb gedroomd dat ik het heel koud had, en sliep in elkaar gedoken op het mos in het bos. Het bos was trouwens blauw. Althans zo leek het. Alsof het gehele bos een indigokleur had. De zon of de maan, ik weet niet welke van de twee scheen blauw licht. Er kwamen twee slangen. Ze knuffelden me en warmden mij op. Het waren cobra's. Een persoon die mij dierbaar was kwam ineens uit het bos en ik wilde eigenlijk dat hij wegging maar ook weer niet. Ik wist het niet omdat ik van de persoon hield.
De slangen kwamen op de persoon af en vermoorden hem. Daarna kwamen ze terug naar mij en knuffelden verder. Ik liet het allemaal maar gaan en het leek alsof die slangen al mijn negatieve gedachten (waaronder dat ik mij kut voelde dat de persoon die mij dierbaar was nu dood is) eruit zogen. Ik voelde mij vredig en rustig en veilig en de droom eindigde met dat ik wegzonk met mijn hoofd in het mos.
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:25:31 #271
399061 kuolema
vermaledijd
pi_168565103
Kicktijd!

Ik was met mijn nicht, die in het echt 19 is maar in de droom een jaar of 3 en op veel momenten op mijn oppaskindje van die leeftijd leek, in de basisschool waar ik vroeger op zat. Ik geloof dat mijn zus en broertje er ook in voorkwamen. We moesten spullen uitzoeken die weggegooid konden of verkocht op de rommelmarkt.
Ik kwam heel veel boeken tegen die ik niet herkende. Ik hoopte de hele tijd dat ik iets zou vinden dat van mij was geweest, dat me deed denken aan vroeger, maar dat gebeurde niet. Bij de boeken lagen er bijvoorbeeld wel van Jip en Janneke maar niet dat ene dat wij als kind altijd voorgelezen kregen. Ik vroeg aan mijn zus of zij wist waar dat boek was.
Mijn eigen spullen had ik willen houden, maar aangezien er niets van mij bij lag wilde ik veel wegdoen en dacht ik aan hoeveel geld het zou opbrengen. Er was een kappop, zo’n hoofd waarbij je dingen met de haren kunt doen. Die was van mijn nichtje/oppaskindje. Er hingen verschillende stroken haar met clipjes aan in allemaal verschillende kleuren. Ik wilde het verkopen, het kon me niet schelen of mijn nichtje dat misschien niet zou willen of het later jammer zou vinden. Ik dacht aan hoe ik net als mijn moeder was: die gooide achter mijn rug om altijd spullen van mij weg die voor mij een emotionele waarde hadden, expres stiekem zodat ik niet kon protesteren en dat neem ik haar nog steeds kwalijk. Het voelde dus verkeerd, ik was egoïstisch.
Maar ik dacht dat die kappop wel een paar euro op zou leveren en wist dat mijn nichtje eigenlijk toch te jong was om ermee te spelen. Ik liep het gebouw uit met dat ding en dacht of zei tegen mijn nichtje/oppaskindje dat ik tegen de tijd dat ze er oud genoeg voor was wel een nieuwe voor haar zou kopen.
Why are you wearing that stupid man suit?
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:40:48 #272
399061 kuolema
vermaledijd
pi_168565472
Van de afgelopen maand.

Ergens eind december of begin januari:

T. Rex apocalyps.
Dinosauriërs hadden de aarde overgenomen en nergens was het veilig. Iemand had iets met eieren gedaan en daarom liepen overal Tyrannosaurus rexen rond. Ik was in een haven, daar lagen veel (half gezonken) schepen, waaronder een cruiseschip dat scheef lag. Ik verstopte me in dat cruiseschip, sloot mezelf op in een klein hokje. Maar ik wist dat het einde nabij was, er was geen ontsnappen aan. De T. rexen hadden namelijk zo’n goede reuk dat ze mensen overal doorheen konden ruiken en van heel ver weg. Waar je je ook had verstopt, je zou gevonden worden. Daarbij was het schip waar ik in zat aan het zinken. Het was doodeng. Ik wist dat ik hoe dan ook zou sterven, door verdrinking of doordat ik opgegeten zou worden door een T. rex.

10 op 11 januari:

Dictatorondergoed.
Ik was in de woonkamer van mijn oma. Er was een dictator aan de macht. Als je iets verkeerds deed zou je direct vermoord worden. Ik wilde ondergoed maken met zijn hoofd erop, dat leek mij iets dat wel zou mogen. Ik vroeg het voor de zekerheid maar het werd inderdaad goedgekeurd.

Ergens halverwege januari:

Oma's parasietenkots.
Ik was buiten, op de weg vlak bij het winkelcentrum in de stad waar ik bijna mijn hele leven heb gewoond. Ik zag een heel dikke vrouw waar iets mee was. Daarna was het mijn oma, ze was ziek en had ondersteuning nodig. Ik wist dat ze niet lang meer te leven had en vond het beter als ze zo snel mogelijk doodging. Bovendien wilde ik van haar af want ze was alleen maar een last. Maar dat eerste durfde ik niet te zeggen (het tweede sowieso niet uiteraard), onder andere omdat ik het idee had dat mijn oma haar slechte staat uit angst probeerde te ontkennen voor zichzelf en dat ze het heel erg en eng zou vinden als ik zoiets zou zeggen. Ik moest haar ondersteunen want ze kon niet goed meer staan en lopen. Toen kotste ze, deels over mij heen. Het kwam door de opening boven in mijn jas bij mijn borst en droop daar naar beneden. Het was ook over mijn schoenen gekomen. Zo ongelooflijk vies, maar ik probeerde te reageren alsof het niet erg was, omdat het anders zielig was voor mijn oma. Ik keek naar de kots op de grond en zag er witte wormen in kruipen. Het was walgelijk. Ik had dus met parasieten besmette kots over mijn lichaam gekregen. Ik dacht aan hoe ze mijn neus zouden binnenkruipen, mijn ogen ….

'Zelfkruisigingen'
De tweede droom die nacht vind ik best geniaal. Het speelde zich af in een andere tijd, de 19e eeuw ongeveer. Ik was een detective en werkte samen met een man. In het dorp, dat aan een haven lag, waren de laatste tijd veel vermissingen geweest. Dat was een gevolg van ‘zelfkruisigingen’, mensen die zichzelf aan een paal hingen (niet aan een kruis, maar in mijn droom werden het toch kruisigingen genoemd), armen boven zich vastgebonden en dan daar bleven hangen tot ze stierven. Ik moest onderzoeken waarom dit gebeurde. Ik kwam bij de plek waar zo’n paal stond en daar hing een man aan. Hij had een overhemd aan en uit de onderkant van zijn borstzakje droop een oranje substantie. Ik dacht dat het sinaasappelsap was en dat betekende dat hij dood was (ja heel logisch toch? :P). Aan de andere kant hing ook iemand die al dood was.
Ik liep door de haven in het dorp, het was een mooie plek. Ik wees naar een groot, mooi huis, met mooie kleuren en vroeg aan mijn collega wie daar woonde. Dat vond hij raar, er woonde namelijk niemand aangezien het geen echte woning was maar alleen een kartonnen plaat. Aan de achterkant zag ik inderdaad dat er niets was behalve een paal om de plaat te ondersteunen. Dat deprimeerde me.
Van het volgende weet ik niet in welke volgorde het gebeurde. Er was een jongen die iets met de zaak te maken had. We renden achter hem aan, door het bos, maar hij ontsnapte toen er over het pad een enorme steen kwam aangerold en we dus moesten oppassen en niet konden oversteken. De jongen had kleding aan zoals in de film ‘De gebroeders Leeuwenhart’.
Terug bij die paal hing er nu een vrouw met kort haar. Zij leefde nog. Ik probeerde te ontdekken waarom zij dit deed. Het was een religieuze daad. Het ging erom dat dit de enige manier was om rein te sterven. De ultieme dood, zelfopoffering voor God/Jezus. Ik vertelde de vrouw dat ik haar begreep, dat deed ik ook, ik voelde intens met haar mee, maar zei haar dat ze dit niet hoefde te doen, ze hoefde niet zo lang te lijden (het duurde ongeveer twee dagen voordat de mensen aan de paal stierven). Ik vertelde haar dat ze ook pentobarbital kon nemen en dat dat een veel mooiere dood zou zijn.
Het laatste dat ik in die droom zag was een man die ontbindende lichamen over het zadel van een fiets haalde waardoor er ontbindingsvloeistoffen vrijkwamen. Dit deed hij om het ‘sap’ van de lichamen op te vangen. Dat was oranje. Toen besefte ik dat de substantie die uit het borstzakje van die dode man droop geen sinaasappelsap was, maar lijksap.

[ Bericht 1% gewijzigd door kuolema op 31-01-2017 15:44:22 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
  zaterdag 18 februari 2017 @ 09:50:06 #273
78918 SeLang
Black swans matter
pi_168977961
Een paar dagen geleden droomde ik dat ik tot premier van de UK was benoemd. Niet dat ik daar ooit kandidaat voor was ofzo maar er kwam iemand naar me toe met de mededeling dat ik nu premier was. Daarna kwamen er allerlei mensen aan m'n kop zeuren over allerlei issues waar ik me niet in had verdiept en waar ik me dan weer uit moest lullen. Ik was blij dat ik wakker werd. Brexit kwam er helaas niet voor in de droom.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_168978085
Ik heb voor zover ik weet niet gedroomd
Zonder wrijving geen glans
pi_168978358
Ik droomde dat ik mn vriendin niet kon vinden, werd zwetend en bijna panisch wakker. Helaas is dit wel klassieker voor mij, kutdroom.
Hi,ras mach galoo de micho
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')