abonnement bol.com Unibet Coolblue
  User die je het meest gemist hebt 2022 zondag 25 oktober 2015 @ 09:10:44 #1
78918 SeLang
Black swans matter
pi_157078467
Post hier je dromen van vannacht!

Laatste post uit vorige deel:

quote:
10s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:08 schreef SeLang het volgende:
Ik droomde dat ik drugs ging kopen via termijncontracten op de beurs. Maar opeens zakte de prijs van ¤5.000 naar ¤25 omdat ze een goedkopere plant gingen gebruiken voor de drugs. Toen moest ik kiezen tussen geld terug of 20x zoveel drugs. Toen was er opeens een zeer geefbaar blond meisje dat mij opeens begon te zoenen. Zij had alleen een badjas aan en één van haar tietjes rolde steeds naar buiten.

Toen werd ik wakker -O-
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_157078655
Dat er een slak op de muur van m'n slaapkamer kroop en ik wist niet hoe ik die kon verwijderen omdat ik bang ben.
pi_157078723
quote:
9s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:33 schreef Strugglemaster het volgende:
Dat er een slak op de muur van m'n slaapkamer kroop en ik wist niet hoe ik die kon verwijderen omdat ik bang ben.
Vliegenmepper! Maar is nu te laat natuurlijk
Moeten zij weten
pi_157078734
Seks met m'n zus. O+
Heb ik al vaker gedroomd.
pindazakje
pi_157078771
quote:
11s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:40 schreef Hyaenidae het volgende:
Seks met m'n zus. O+
Heb ik al vaker gedroomd.
Dat je die vieze trol nog durft te geven, wat een afgelikte boterham is dat zeg :'(
pi_157078790
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:43 schreef Dries4Ever het volgende:

[..]

Dat je die vieze trol nog durft te geven, wat een afgelikte boterham is dat zeg :'(
Valt wel mee, naar mijn weten is ze nog maagd.
pindazakje
pi_157078860
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:44 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Valt wel mee, naar mijn weten is ze nog maagd.
Oei, de ontkennende fase, half mannelijk bloemendaal is er al overheen geweest mang
pi_157079971
Ik was in een soort van Colombiaans land, daar was een politie selectie en ik stond er tussen gewoon om te kijken hoe het daar werkte.

De vloer was van steen met grote gleuven. Iedereen die rookte moesten hun peuk weg doen en iedereen moest staan zodat hun kleine teen in een gleuf kwam.

Bij de gene die rookte werden hun beide kleinen tenen afgehakt. Bij eentje ging de rechter er niet goed af en werd ie gebroken en losgewringt en vervolgens eraf getrokken.

Toen werd ik wakker.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_157080277
Vannacht niet, maar gister had ik echt iets heel raars. Ik was er bewust van dat ik in een droom zat. 'T was geen fijne droom, ik had erge ruzie met iemand via een chat op m'n tel alleen toen dacht ik random van dude, dat kan niet want je tel ligt niet op je eigen kamer, terwijl ik dus droomde dat ik aan t chatten was in m'n bed, dat was nogal freaky, ik was er niet helemaal 100% bewust van maar wel een beetje, ik dacht meteen lucid dreaming :P
  zondag 25 oktober 2015 @ 14:18:41 #10
395292 oppanganjastyle
Smoke weed every day
pi_157084273
Dat ik me ex alle hoeken van de kamer liet zien.
pi_157187863
Ik weet bijna niks meer van afgelopen nacht, alleen nog dat er een veerpont was en dat het iets te maken had met dat ik iemand sprak over iets dat ik had of zo en hij wou het van me afpakken. Bijna al het andere vergeten, maar was volgens mij ook niet zo boeiend dit keer

hele late edit: deel één van deze reeks is hier GC / Wat heb je vannacht gedroomd?

[ Bericht 22% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-11-2015 09:51:37 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157205485
Ik heb de afgelopen week een paar dromen opgeschreven, even kort, maar kan me ze niet meer goed herinneren. Jammer.

De eerste was een mooie droom. Er was een groot herenhuis en het ging over de architectuur daarvan. Heel interessant. Ik droom wel vaker over hoe huizen zijn ingedeeld en vind dat op dat moment altijd geniaal en mooi, maar achteraf vaak wat minder logisch. In het echt vind ik huizen ook interessant en ben ik altijd benieuwd naar de indeling. Het leukste vind ik oude huizen met verborgen kamertjes, zolders en kelders. Anyway, er was een beeld over de route naar het huis en ik zag hoe het dorp eruit zag. Het huis lag een beetje afgelegen. Er was iets met twee broertjes, paarden en geheime kamers. En een moeder wiens kind eigenlijk niet van haar bleek te zijn maar al een eeuw geleden geboren was. Dit is alles wat ik had opgeschreven.

Een andere droom ging over een camping met een heel grote, ontzettend leuke speeltuin. Het was wel duur. Iets met mijn stiefvader. Er werden familiefilmpjes van vroeger getoond, op die camping. Mijn zus en mijn tante stonden daarop. Ze speelden op een veld dat was ondergelopen met water.

De derde droom was een aflevering van Johnny Test ( :') - nu ik de droom nalees zie ik de link niet maar ik wist al niet alles meer toen ik het opschreef). Vroeger was er een jongen van 10, een prins of koning. Zijn prinses stierf. De prins zat in een wc-hokje en zei 'Voor 100 dollar mag je raden wat ons geheim is. Als je het goed hebt, krijg je 1000 dollar.' De eerste persoon raadde het meteen (het had iets te maken met een zwangerschap - van de prinses misschien?) maar de prins zei dat het fout was. Iemand wist dat hij loog en verraadde hem. De prins werd vermoord, er gingen enorme klauwen over zijn buik. Hij was zelf zwanger en uit zijn buik kwam een driekoppig babydraakmonster dat zich naar buiten prikte.
Er was ook nog iets met een game waarbij je zag dat de jongen eigenlijk een vermomd monster was en ging vechten tegen een vriendje dat ook van gedaante veranderde.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157221142
Ik weet alleen nog het laatste stukje.

Het ging over dat er een nieuwe versie was van Super Mario waarbij alle blokjes niet stuk konden en de paddenstoelen niet konden bewegen en iedereen was er wild van, maar ik snapte maar niet wat iedereen daar zo geweldig aan vond.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157222512
Dat ik een feestje had en iedereen dronk gin tonic tot er geen gt voor mij over was. Toen was ik buitensporig chagrijnig.
  zondag 1 november 2015 @ 06:49:05 #15
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157239606
Ik droomde dat ik met mijn moeder naar Flevoland ging (via Gelderland), alleen waren Flevoland en Gelderland erg bergachtig (zoals in de alpen). We waren met de auto en zij wou daar vooral heen om te wandelen, te sightseeën en om op koopjesjacht te gaan (o.a. om goedkoop hondenvoer te halen voor ¤3/kilo).

We reden via Gelderland over een met water gevulde kloof Flevoland in en reden door tot waar het laatste dorp had gestaan (het was ontruimd, alle gebouwen waren gesloopt behalve de buitenste bakstenen muren waaraan ik nog kon zien dat er lelijke arbeidershuisjes gestaan hadden en alle wegen lagen er ook nog. Het was er erg groen en begroeid). Vlakbij dat ontruimde dorpje was een paadje door de bossen naar de duinen waar nog een strandtentje stond met een terrasje met rieten stoelen en de man die met ons mee was (we waren ineens heel even met ons drieën) zei dat het een kuttent was, m'n moeder en ik dachten "ziet er toch prima uit?".

We wandelden terug richting de nog niet ontruimde dorpjes (het was allemaal planmatig aangelegd, wegen veel in rechte lijnen en zo) die ook met elkaar verbonden waren met een trambaan. We kwamen o.a. langs een voetbalveld waar jonge jongens aan het voetballen waren (die jongens gedroegen zich als tokkies...niet zo gek, het was ten slotte een voetbalvereniging :P ). Er was daar ook iets met een klein zwembad (onderdeel van die voetbalvereniging) en het was er druk. Sommige van die jongens zaten maar "stoer" te doen of zo.
We liepen door totdat we bij een boerderij kwamen die hondenvoer verkocht. Op die locatie was het landschap ook wat vlakker en wat meer open, maar het voelde niet typisch Nederlands.

We kwamen langs weer een terrasje met rieten stoelen en het was er druk, veel mensen op de been, ze waren ook bezig de markt af te breken en er liep een onbekende gozer met me mee. M'n moeder was vooruit gelopen en ik was haar weereens kwijt, dus ging ik maar op één van die planken liggen waarop de marktkooplieden hun spullen leggen en verkopen en ik keek vanaf daar liggend naar de voorbijgangers. Het was eenzelfde type dorp, lelijke bakstenen arbeidershuisjes maar wel veel groen eromheen (bomen, klimops, gras tussen de scheuren in het asfalt).

Ergens in die droom wachtte ik op de tram (tramlijn 6) en die kwam vrijwel elke minuut voorbij rijden, maar ik besloot dat ik liever ging wandelen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157239662
Ik was mijn favoriete beertje kwijtgeraakt. Die was namelijk in de gracht gewaaid. Ik de gracht in. Kon hem nergens meer vinden.

Er waren er meer die soortgelijke spullen waren kwijtgeraakt in de gracht. Eén voor één werden die teruggevonden, behalve mijn beertje.

Ondertussen ging ik ook nog langs bij iets waar ze een pot met geld in de gang hadden staan. Daar mocht je 1 keer wat vanaf pakken, maar ik pakte elke keer als ik langsliep. En ik wist dat ik waarschijnlijk snel als dader kon worden aangewezen, omdat er niet zoveel mensen gebruik van maakten.
  maandag 2 november 2015 @ 10:25:41 #17
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157264595
Dit keer was het van alles en nog wat. Ik switchte steeds heen en weer tussen drie verschillende scenario's, dat ik bij een soort afsluitfeest was, dat ik bij een Duitse scheepsbouwer werkte en dat ik steeds naar de wc moest ( :') ).

Dat afsluitingsfeest liep ik rond, maar nam geen deel samen met de andere feestgangers. Weet niet meer wat ik aan het doen was. Misschien was ik in functie? Er was een grote danszaal compleet verduisterd en met feestverlichting (weet niet meer wat voor muziek er gedraaid werd) en rondom een deel van die zaal was een met ruiten voorziene afscheiding en achter die afscheiding (het leek het meeste op een gang) liep ik ergens heen (misschien dat ik daar ook de wc zocht ( :') )). Er stonden ook stoelen in die gang en er waren/zaten ook veel mensen.

Bij die Duitse scheepsbouwer werkte ik als een soort voorman en ik zat of stond op een hoge positie als een soort voorman terwijl we een houten schip (zoals uit de gouden eeuw) te water lieten, maar plotseling begon die boot, terwijl die nog aan het dobberen was door de tewaterlating van net, uit te klappen en veranderde in een ander type boot en op dat moment hoorde ik mijn (Duitse) chef vertellen dat ik altijd stiekem probeerde Nederlandse schepen te bouwen en altijd erg gepassioneerd/gemotiveerd was wat de scheepsbouw betreft. Hij maakte tijdens die tewaterlating ook wat grapjes over mij over de speakers (het publiek kon het horen), ik vond zijn uitspraken wel grappig (moest heel hard lachen!) en was het niet helemaal met hem eens, maar dat was zoals hij dingen zag en ik wist ook wel dat het ergens ook gewoon een veer in m'n reet was.

ff naar de wc, brb
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157284820
Ik was met vriend ergens en dat was in het bos. Hij hield een hond vast en ik vroeg of ik die mee mocht nemen, uitlaten. Hij keek eerst zo van: "Zou ik dat wel doen?", maar knikte vervolgens toch ja.

Dus ik de hond mee. Riem vast dicht bij de hond z'n nek. Liepen we over een bospaadje en daar zat een soort uil in het midden, maar het had ook wel iets weg van een kat. Ik moest de hond stevig aan de riem vasthouden, want hij wilde er achteraan.

Ineens was ik bij een vervallen pand in dat bos en niet meer met een hond, maar een persoon. We gingen naar binnen en gingen naar zolder. Daar keken we rond. Ik begon al sneller te ademen, voelde dat het niet pluis was. Mijn oog viel op een paar poppen, op een rijtje. Hun ogen gingen heen en weer, ze keken naar elkaar. Ik schrok zo dat ik niks meer uit kon brengen, wilde de andere persoon waarschuwen dat we weg moesten.

De poppen kwamen (zwevend boven de grond?) naar ons toe. Wij in paniek weg, de trap af. Helaas voor die andere persoon kregen ze die te pakken bovenaan de trap. Ik keek bij het naar beneden hollen nog even naar boven en zag dat 1 zo'n pop achter mij aankwam. Toen werd ik wakker.
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:01:36 #19
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157285652
Ik weet alleen één gedeelte nog. Ik zat opgesloten in een ondergronds gebied van hooguit een paar honderd x een paar honderd meter wat nog het meest leek op een ondergronds gangenstelsel met beplanting en veel gedeeltes hadden een laag water erin, dus verplaatsen kostte veel energie, maar ik kon me wel even snel onder water verstoppen.

Dit gebied werd druk doorkruist door raptors (snelle dino's) en xenomorphs (google die maar) en ik had verder niks bij me, geen bewapening, dus was ik steeds op de vlucht.

Het gebied was ondergronds en verder vrij vlak, maar als ik constant dezelfde kant op bleef gaan, dan bleef ik zeg maar in dezelfde gang zitten en kwam ik steeds weer terug in hetzelfde gedeelte. Er was geen rand, geen uiteinde, alsof de wereld maar een paar honderd meter breed was.

Ik was constant op de vlucht voor die beesten en vroeger of later kregen ze me te pakken en ging ik dood waarna ik elders in datzelfde "doolhof" weer opnieuw begon (respawntime = 0 seconden), dus ik had geen moment rust en geen kans te ontsnappen uit deze situatie want zelfs als ik dood ging, begon ik gewoon opnieuw en opnieuw.

Dit ging door net zo lang totdat de droom afgelopen was.

Wel apart, ik heb heel weinig dromen waarin iets van een "achtervolging" een rol speelt. Echt fijn vond ik deze droom niet, maar goed.

edit: Herinner me nu dat ik ook een stukje heb gedroomd over dat ik achter de pc zat te surfen, maar ook dat was nogal naar (weet de details niet meer).

[ Bericht 3% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-11-2015 09:47:46 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:18:53 #20
367178 Daarnaast
http://www.loser.com
pi_157285865
Wtf ik vind dit echt een enge toeval. Ik zat net een topic te maken in general chat over een droom die ik heb gehad vannacht. Vervolgens navigeer ik naar general chat en ineens dat deze topic bestaat en hoog staat in het lijstje.

Dit is mijn topic:GC / Ik heb een rare droom gehad.
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:50:19 #21
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157286318
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2015 09:18 schreef Daarnaast het volgende:
Wtf ik vind dit echt een enge toeval. Ik zat net een topic te maken in general chat over een droom die ik heb gehad vannacht. Vervolgens navigeer ik naar general chat en ineens dat deze topic bestaat en hoog staat in het lijstje.

Dit is mijn topic:GC / Ik heb een rare droom gehad.
Heb ik goed getimed niet? :P

Er is volgens mij ook een "nare dromen topic" in GC sinds kort, maar die kan ik zo snel niet vinden
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157308767
Ik heb heel bizar gedroomd. :{
pi_157308772
Kut sorry drukte al op verzenden.
pi_157308836
Dan nu de droom:

Ik verdronk 2 kleine kinderen onder water. Ze begonnen heel hard te spartelen, probeerden in doodsangst om vrij te komen.

Ik deed het tot vlak voor het moment dat ze dood zouden gaan, dan haalde ik ze (levend en ogen open) weer boven.

Bizar he?
pi_157463564
Dat de dopjes van m'n iem af vielen en toen bleek het een vervangbare kabel dus nog te redden en toen vond ik 1 dopje wel maar de andere niet en dat zat me best wel dwars. Komma.
pi_157477682
Ik kan me van de nacht van zondag op maandag nog twee dromen herinneren.

De eerste ging over een uitvinding van een nieuw soort 'glas', dat luchtdicht was maar toch voorwerpen (frisbees en stenen) die met een bepaalde snelheid aankwamen, doorliet, zodat het niet stuk ging. Ik zag voor me dat het een smal raampje boven openslaande deuren of een groter raam was en het materiaal was zwart.
Eenmaal wakker bedacht ik me dat dat heel diervriendelijk zou zijn want dan vliegen vogels zich niet meer te pletter tegen ramen :)
Aan de andere kant wil je natuurlijk geen voorwerpen door je huis zien vliegen die dan binnenshuis alsnog wat stuk maken.

De andere droom leek veel langer. Ik ging bij mijn oom en tante wonen en weer terug naar de middelbare school om een HAVO-diploma te halen (lekker nutteloos want ik heb al een VWO-diploma :')). Mijn oom en tante wonen gewoon in Nederland maar het was een Duitse school :?
De eerste dag moest ik er pas om 10 uur of zo zijn en mijn nichtje moest er heel vroeg uit om naar haar school te gaan, maar op de een of andere manier fietste ze toch met me mee toen ik naar school fietste en ik snapte daar niets van maar volgens haar was het heel logisch.
Ik kende de route, die ik al eerder had gefietst, uit mijn hoofd en herkende het gebouw. Mijn nichtje had dus niet mee hoeven fietsen. Ze ging rechtsaf vlak voordat ik bij het gebouw was om naar haar school te gaan. Mijn Duitse school was echt ontzettend vreemd van binnen. Ik was op zoek naar een lokaal of zo maar alles was een soort zwembad, nou ja meer een groot pierenbad want er stond maar weinig water in. Volgens mij was het in de buitenlucht. Er liepen veel leerlingen rond. En ik was op inline skates. Ik moest een boek uitzoeken voor mijn literatuurlijst, het moest er een zijn uit de Tweede Wereldoorlog. Over dit gedeelte ben ik wat details vergeten die ik maandagochtend nog wel wist. Helaas. Het was wel een belangrijk stukje, dat ik rondsnuffelde tussen de boeken. Ik vond het leuk en interessant geloof ik. Er waren ook heel aparte boeken bij.
Er was ook nog iets met een rooster dat heel vaag was, ik had het eerste uur criminologie. Ik wist niet waar ik heen moest of hoe laat het was. Ik kwam eerst ook te laat maar dat droomde ik volgens mij in die droom of zo. Dit speelde zich volgens mij af voordat ik naar de school fietste.
En er gebeurde iets daar thuis met mijn oom, tante en neefjes maar dat ben ik ook vergeten.

quote:
1s.gif Op woensdag 4 november 2015 09:55 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Dan nu de droom:

Ik verdronk 2 kleine kinderen onder water. Ze begonnen heel hard te spartelen, probeerden in doodsangst om vrij te komen.

Ik deed het tot vlak voor het moment dat ze dood zouden gaan, dan haalde ik ze (levend en ogen open) weer boven.

Bizar he?
Wat dacht en voelde je tijdens die droom?
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157641688
Ik weet alleen het laatste stukje nog.

Ik keek mee vanuit het gezichtspunt van iemand anders (alsof ik naar de beelden van een cameraman keek) en volgde een Iraanse vader en dochter. Vader was ergens in de 50 en dochter achterin de 20, dochter was vrij gezet. Ik kan me hun gezichten ook nog herinneren, maar dat ga ik niet proberen hier neer te zetten. Dochter was vrij gezet.

De cameraman en de twee Iraniërs liepen op het plein voor het Centraal Station van Amsterdam (maar het zag er wel anders uit dan het er in werkelijkheid uit ziet).

Ze zaten met elkaar te praten in een taal die ik niet begreep (wsl Iraans oid, maakt ook niet uit, ik verstond niet wat ze zeiden) en zag aan ze dat ze een serieus gesprek met elkaar hadden.
Ze keken beiden angstig maar vader keek verder wat serieuzer terwijl de dochter iets meer keek alsof ze onder (psychische) druk stond. Het leek wel alsof de vader de dochter soort van instructies gaf en na eventjes ging de cameraman de twee aanspreken en begon vragen te stellen.

Ik weet niet meer hoe het precies ging, maar het kwam er op neer dat de vader zei dat de dochter zichzelf prostitueerde (gewoon voor extra geld) maar dat dat juist niet zo was omdat de vader dat als smoes gebruikte om te verhullen dat ze de gratis melk die ze kregen vanwege hun uitkering, illegaal doorverkochten (ik weet..slaat nergens op :') ) en dat was blijkbaar strafbaar of zo.

Daarna keerde de cameraman om en liep de andere kant uit (weg van het Centraal Station) en stapte even verderop een tram in en ging ergens achterin de tram op één van de bankjes zitten (het was vrij vol in de tram) en de cameraman keek achterom en direct achter de cameraman één bankje achter hem, zat ineens mijn vader en op dat moment was de cameraman ikzelf (ik weet niet of daarvoor ik ook de cameraman was, maar ik wist het zelf op dat moment in elk geval niet).

Hij zat daar te (glim)lachen op de manier zoals hij dat altijd doet en ik groette hem met "Heeey, hoe is het!", maar hij zei niks terug en keek een beetje om zich heen.

Er zaten nog veel meer details in de droom en de droom was ook veel langer, maar it's gone! :D
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157648593
Dat een bepaalde fantasie van mij uitkwam.

Namelijk dat ik naast een hele grote plas sta en er een auto keihard door die plas komt rijden. :@
pi_157648687
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2015 20:40 schreef kuolema het volgende:

[..]

Wat dacht en voelde je tijdens die droom?
Dat weet ik niet meer.
pi_157650086
Er was een rugbywedstrijd. Er werden continu duiven geraakt door de bal. Er was zelfs een bal die in een keer twee duiven vermoordde. Eerst raakte hij een muur en plette een duif daartegen, waarna hij terugkaatste en een vliegende duif raakte. Ik zag de veren door de lucht dwarrelen. Ik vond het heel zielig en erg en zei iets van 'dit kan toch niet?' maar het kon niemand iets schelen. Ze vonden de sport veel belangrijker. Ik geloof dat mijn moeder er ook bij was.
Why are you wearing that stupid man suit?
  woensdag 18 november 2015 @ 17:50:40 #31
367178 Daarnaast
http://www.loser.com
pi_157652293
Ik ben in mei afgestudeerd en droom regelmatig over dat ik nog 1 toets moet halen om af te studeren en dat het heel lastig gaat worden. Als ik wakker word dan besef ik me dat ik toch wel alles gehaald heb, wat een goed gevoel geeft.
pi_157666772
Ik stond buiten met nog een persoon en we zagen 2 huizen in brand staan (de zolders). Wij naar binnen bij 1 huis want daar was nog iemand. We gingen naar boven. Ik bedacht iets waardoor we een soort brandslangetje hadden. Werkte niet echt. Ik trok voorzichtig de deur open (weet dat je dat niet zomaar kan/moet doen), en vervolgens een enorme vuurzee en wij schuilen achter de deur.

Wat bleek nou? Het stuk vlees qat ik gister bij Van der Vorst Ziet Sterren had gezien qas in brand gevlogen en kwaadaardig geworden.

Het is maar waar je over droomt...
:+
pi_157670272
Dat het depressie & angsttopic voorgoed werd gesloten :P
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157670712
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 15:16 schreef kuolema het volgende:
Dat het depressie & angsttopic voorgoed werd gesloten :P
NOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooo................................ :o
En de eerste nachtmerrie van deze reeks is een feit :'(
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157710891
Ik droomde dat iemand in mijn fok!account had ingebroken (een robot), want toen ik probeerde in te loggen, had ik ineens een ban. Maar ipv spamberichten te plaatsen naar porno-sites en andere rotzooi, had die robot alleen maar oude posts van mij zitten editten en ipv dat die gewijzigde berichten weggehaald waren door de moderators, waren al die berichten geel gekleurd, dus iedereen kon ze gewoon nog lezen.
En een ander deel van mijn droom was weer eens heel bizar, dat ik vroeg om een grotere fles Jägermeister omdat ik die samen met een vriend wou betalen (maar ze verkochten alleen maar die hele kleine flesjes) en daarna liep er een vrouw rond met een hele rare bikini (omdat dat in de mode was of zo??) en ik was soort van aan het "stunt-verspringen" waarbij alles in slowmotion ging en dat het me opviel dat de meeste mensen hun haar knal-roze hadden geverfd en op een soort box zaten die 10m boven de grond hing (alsof er geen zwaartekracht was).

edit: Vergeten erbij te zetten, toen ik aan het stunt-verspringen was, was dat in een soort zandbak die op een soort brede galerij was (het leek indoor te zijn) en ik weet nog dat naast die zandbak een muur stond die opgebouwd was uit honingraat-vormige stenen die van binnen hol zijn. Je kon dus niet door de muur heen vallen, maar er wel gewoon doorheen kijken (net zoals honingraat-zeshoeken, maar dan zonder bodem). Die stenen hadden een hele ruwe textuur en waren grijzig van kleur.
De stenen zelf waren vrij groot, ongeveer de grootte van een basketbal.

[ Bericht 10% gewijzigd door magnetronkoffie op 21-11-2015 12:07:10 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157804630
Weer zo'n rare droom, maar ik ben de essentie vergeten.

Het speelde zich voornamelijk af op een soort treinstation en ik liep geregeld heen en weer tussen twee plekken. Geen enkele keer in een trein zelf gezeten of zelfs maar gezien, het was meer alsof ik iets aan het regelen was en soms liep ik met bagage rond en sprak ik een werknemer daar aan of zag andere reizigers rondlopen, ook dingen regelend.
Het meeste was betegeld (ook de wanden) en de ene keer was er spoor aan de buitenkant van dat gebouw en het volgende moment was het asfalt met wat bussen.

Er was ook een stukje dat ik met iemand op het dak van dat gebouw was omdat er nog een derde persoon was en we (ik en die persoon met wie ik daar was) waren daar wat aan het doen. Het was nogal acrobatisch.

Op het laatst was er ineens een heel diep meertje wat heel erg doorzichtig was en de zon scheen er van bovenaf op. Er was geen reflectie van de zon op de waterspiegel, alle zonlicht verlichte de inhoud van het meertje en het was heel mooi, rotsen, vissen en wat waterplanten en op ongeveer 30m diepte lag een blikje rum-cola (ter grote van een olievat eerder) en ik vroeg diegene die naast me zat of het misschien niet te diep was om zo op te duiken en die persoon zei "nee" terwijl ik me zat te bedenken dat ik me meende te herinneren dat voor mij 9m de max was (dus veel te diep om op te duiken).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  User die overal opduikt 2022 woensdag 25 november 2015 @ 10:30:29 #37
186611 Haags
pi_157805450
Volgens mij heb ik niets gedroomd.
Zonder wrijving geen glans
pi_157915138
Jezus...en dan ineens zo'n kutnacht.

Maar wel flink gedroomd.

Ik was met een groepje mensen in een post-apocalyptisch stadje dat aan zee lag.
Het stadje was heel modern (allemaal nieuwbouw) en we wilden toevlucht zoeken in een bioscoopzaal. Daarna bevonden we ons in die bioscoopzaal en ineens was alles kantoorruimte (dunne wanden, tafels, stoelen, van die vierkante plafond-dingen) en hoorden we een paar ruimtes verderop dat er bij een ander groepje mensen iets vreselijks aan het gebeuren was, dus bleven we stil en zochten we naar een uitgang. Maar we werden gehoord en moesten het op een rennen/vluchten zetten.
We renden door een rotsachtig terrein en werden ineens achterna gezeten door een T-rex (is groot oud en snel beest met een ontiegelijke goede eetlust) en ondanks dat we zo snel als we konden probeerden naar de zee te vluchten, werden de stampen van dat beest steeds heviger en bij elke stap van dat ding kwam een steeds groter wordende aardschok.
Uiteindelijk bereikten we het strand, maar we wisten dat we nog niet veilig waren.

Daarna begon de droom weer helemaal opnieuw en heb ik alle hierboven beschreven scenes van voor naar achter opnieuw meegemaakt, maar elke "scene" was vanuit een ander oogpunt gezien en de details waren wel steeds weer anders maar de verhaallijn was identiek.
Moderne stad, naar een bioscoopzaal die veranderde in kantoorruimtes waarna iets verderop iets vreselijks gebeurde en we deuren uitprobeerden tot we een open deur vonden waarbij we opgemerkt werden en weer rennen voor onze levens voor die T-rex totdat we bij het strand aankwamen.

Ik droomde ook nog iets anders, over een stad die opnieuw ingedeeld werd of zo en dat daardoor de dierentuin ook moest verhuizen naar een kleiner oppervlak en ik moest uitzoeken hoe ik dat passend ging krijgen..zoiets.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157993478
Begin van de week droomde ik dat ik dacht aan al die mooie warme landen waar ik nooit ben geweest en hoe erg dat was en ik mijn leven had verspild omdat het nu te laat was dus toen voelde ik me heel kut en moest ik huilen. Vervolgens werd ik half wakker en dacht dat het inderdaad wel ontzettend erg was, waarna ik in het echt begon te huilen _O- 's Ochtends toen ik echt wakker was dacht ik: wtf was dat voor onzin :') Ik was dus niet helemaal wakker in de nacht, ook al dacht ik toen van wel. Ik redeneerde nog als in de droom - want ik heb niet zoveel behoefte om naar een tropisch eiland te gaan, bovendien kan dat mijn hele leven nog. Misschien is het een teken dat ik bijna dood ga :o :+
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157993590
Ik heb gedroomd dat er een heleboel wespen op mijn buik en rug krioelden. Er landde er 2 op mijn vinger en even leek het alsof ze ruzie zouden gaan maken en mij zouden steken (toen raakte ik in mijn droom in paniek). Dat deden ze niet.

Ik was in een kamer met brandende open haard en ik was bang dat ze daardoor zouden steken.

Mijn vriend hielp met ze eraf halen en dat deed hij op een vreemde manier. Namelijk met zijn hand eraf schrapen. Nog steeds voelde ik geen steken.
  zondag 6 december 2015 @ 11:38:47 #41
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158052823
Vannacht had ik een hele vage (en eerlijk gezegd ook niet echt boeiende) droom over dat ik in m'n kamer zat en net wakker was geworden en het stikte van de muggen! Maar alle muggen zaten op de muur, de ene helft vlakbij m'n bed en de andere groep vakbij m'n kamerdeur en ik probeerde ze met een stofzuiger weg te krijgen maar iemand anders deed moeilijk om me die stofzuiger te geven of zo.
En opeens had ik een hele oude LP en zette die op om te luisteren wat voor muziek erop stond en het bleek een soort clubhouse dinges te zijn en zat te kijken hoe de naald van de LP speler op de LP voortbewoog terwijl dat ding (met lichte kraakjes) de LP afspeelde. Ik kon me vlak na het wakker worden zelfs nog exact de muziek herinneren en ik heb dat nummer nooit eerder gehoord, maar vond er niet zoveel aan.

Toen de LP ongeveer halverwege was, werd ik wakker (echt wakker dus :P ).

.

Maar ik herinnerde me ineens een oude droom van een x aantal jaren geleden.
Ik was gewoon aan het wandelen buiten en het was ergens in de zomer, zonnetje scheen, vrolijke mensen wandelden en fietsten rond, lieten hun hond uit of fietsten met een volle bagagedrager met boodschappen, prachtige zomerse dag!
En ineens stopte de zon met schijnen en was het aardedonker, het begon wat harder te waaien en de vogels deden raar en binnen een paar minuten merkte iedereen dat het frisser aan het worden was.

Niemand wist wat er aan de hand was en iedereen was in lichte paniek, dus ik besloot om naar huis te gaan, alle waterflessen te vullen en de verwarming hoog te zetten, maar al vrij snel viel ook de verwarming en de stroom uit en deed het water het niet meer het werd het buiten nog kouder. Regen veranderde in sneeuw en ik was met nog een paar mensen thuis en we besloten alle matrassen, lakens en alles wat van hout was naar de woonkamer te verplaatsen en zo goed als we konden de muren zoveel mogelijk te isoleren met kleding, plakband, alles wat maar hielp.

Mobieltjes werkten op een gegeven moment ook niet meer en omdat we met meer mensen waren, bleef de woonkamer wat langer warm.
Iemand had een soort radiootje gebouwd en we hadden genoeg batterijen en er waren ook anderen met wie we met dat radiootje contact hadden. Iedereen was er vrij laconiek onder, maar iedereen wist wat er ging gebeuren maar niemand had het erover.

Op een gegeven moment moesten we alle meubels, alles wat kon branden, in de open haard gooien omdat het zo ontzettend koud begon te worden binnen. We hadden wat mobieltjes en wat fietslampjes maar moesten heel spaarzaam zijn daarmee en in de loop der uren verloren we met steeds meer van de andere radiogroepjes het contact en ik weet nog dat ik het het meest jammer vond dat ik van m'n vrienden geen afscheid had kunnen nemen, dat ik niet bij hun was.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158231621
Ik droomde dat ik met iets bezig was, maar het ging vooral over wonen en opleiding en sociale contacten. De hele droom (behalve een klein stukje ergens halverwege) speelde zich af op een grote ruimtekolonie op Mars en in één deel weet ik nog dat ze een transportvoertuig aan het uitladen waren (ik liep toen door een soort binnentuin, waar ook het transportvoertuig stond, en was het schouwspel aan het aanschouwen) en ineens een groot deel van de lading eruit viel, bijna op de mensen die aan het uitladen waren.

Er was ook nog iets met een pilotenopleiding voor kleine ruimteschepen (ik denk dat ik daarom weer even op Aarde was?), maar dat was in m'n droom juist vrij laaggeschoold werk.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158232228
Ik deed 4 op een rij en toen kreeg de persoon tevenover me ineens een of andere flashback en werd helemaal gek, toen moest ik t kalmeren maar toen was ineens het spel weg..
pi_158232242
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 10:23 schreef BredeBroeder het volgende:
Ik deed 4 op een rij en toen kreeg de persoon tevenover me ineens een of andere flashback en werd helemaal gek, toen moest ik t kalmeren maar toen was ineens het spel weg..
En was 't een gelijkspel of een onbeslist? :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158238594
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 10:24 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

En was 't een gelijkspel of een onbeslist? :P
Geen idee, is vervaagd :')
pi_158238707
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 16:09 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Geen idee, is vervaagd :')
Ah damn...

Anders post je morgenochtend een update :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158253717
Ben bijna alles vergeten, behalve dat er sneeuw lag en het gevoel dat deze droom bij me gaf, dat het iets met sociale contacten te maken had.

edit: Opnieuw gedroomd en ik ben alles weer kwijt, maar ik werd wakker met een nummer in m'n hoofd dat weer fictief is, maar ik herken dit keer dat ik een soort mix heb gemaakt van twee andere nummers waarvan de ene violen gebruikt en de andere piano en het nummer waarmee ik net wakker werd lijkt een perfecte combinatie te zijn van die twee nummers _O_
Zelfs de stemmingen van die twee nummers zijn in dat droomnummer gemixt _O-
Echt superbizar!

[ Bericht 70% gewijzigd door magnetronkoffie op 16-12-2015 09:17:46 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158277561
Dat ik in de straat waar mijn ouders wonen langs allemaal straalbezopen jongens van een of andere vereniging moest lopen en dat de meesten aan het kotsen waren.

Ook over mij heen, want ze hadden niet door dat ze dat deden, zo stomdronken waren ze.

Was best een smerige droom.
pi_158341433
Dat ik zowel vlooien als luizen had :X Die luizen konden net zo springen als vlooien. Ik bekeek mijn haar in de spiegel, in de badkamer van mijn oma en zag allemaal zwarte dingetjes die ik eruit probeerde te halen en soms waren dat dus beestjes en zag ik ze wegspringen. Ik had ook ontzettende jeuk over mijn hele lichaam. Er was nog meer met het bad en een slaapkamer van mijn oma maar dat weet ik niet meer.

Ik weet wat de oorzaak is van deze droom. Gister was ik aan het oppassen en toen zag ik op tafel een winkelbonnetje liggen waar luizenshampoo op stond. Blijkbaar hebben die kinderen luizen, yikes. Ik begon spontaan overal jeuk te krijgen op mijn hoofd en nu ik dit typ dus weer :{.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158344498
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 december 2015 22:17 schreef kuolema het volgende:
Dat ik zowel vlooien als luizen had :X Die luizen konden net zo springen als vlooien. Ik bekeek mijn haar in de spiegel, in de badkamer van mijn oma en zag allemaal zwarte dingetjes die ik eruit probeerde te halen en soms waren dat dus beestjes en zag ik ze wegspringen. Ik had ook ontzettende jeuk over mijn hele lichaam. Er was nog meer met het bad en een slaapkamer van mijn oma maar dat weet ik niet meer.

Ik weet wat de oorzaak is van deze droom. Gister was ik aan het oppassen en toen zag ik op tafel een winkelbonnetje liggen waar luizenshampoo op stond. Blijkbaar hebben die kinderen luizen, yikes. Ik begon spontaan overal jeuk te krijgen op mijn hoofd en nu ik dit typ dus weer :{.
Tondeuse :P

Ik heb nog wel een staart liggen waar je een pruik van kan laten maken, mag je zo van me overnemen voor een vriendenwoekerprijsje ;) ;) ;) :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')