Interessant genoeg om in de bios te zien?quote:Op woensdag 2 december 2015 02:00 schreef golfer het volgende:
Film al gezien.
a.s. donderdag:
Rode wijn:
Stof om over na te denken met een goed glas rood. Wat zit er zoal in wijn? Zoveel meer dan druiven alleen. Nooit van geweten, dus de Keuringsdienst wil heel graag horen wat ze op de ingrediëntenlijst zijn vergeten.
Een eerder conservatieve inschatting, denk ik.quote:Op donderdag 3 december 2015 21:53 schreef golfer het volgende:
Wijn met allerlei chemicaliën en additieven. En dat dus in 95 % van alle wijnen.
Piet mag nooit meer een TT maken.quote:Op donderdag 3 december 2015 21:57 schreef Cassius het volgende:
En toch kreeg ik wel zin in een glaasje.
En mag die spelfout eens uit de TT.
Als jij inhoudelijk tien procent bijdrage levert van wat ik op fok lever mag jij je bek open trekken.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:30 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Piet mag nooit meer een TT maken.
Anders neem je een comment even veel te serieusquote:Op donderdag 3 december 2015 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als jij inhoudelijk tien procent bijdrage levert van wat ik op fok lever mag jij je bek open trekken.
Leer gewoon Nederlands, debiel.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als jij inhoudelijk tien procent bijdrage levert van wat ik op fok lever mag jij je bek open trekken.
Ik schop iemand graag terug in zijn hok.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:36 schreef RacerDKB het volgende:
[..]
Anders neem je een comment even veel te serieus
Als jij inhoudelijk tien procent bijdrage levert van wat ik op fok lever mag jij je bek open trekken, sukkel.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:47 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Leer gewoon Nederlands, debiel.
Sommige users verdienen dat ook wel een beetje ja.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik schop iemand graag terug in zijn hok.
De macht van de wijnlobby in Brussel is groot. Een paar machtige belangrijke wijnproducerende landen ook. Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje...quote:Op donderdag 3 december 2015 23:36 schreef RacerDKB het volgende:
Dat de ingrediënten niet op het etiket hoeven te staan, sta ik wel van te kijken. Zijn er nog meer voedingsmiddelen waar dit het geval is? Betalen grote wijnhandelaren smeergeld aan de EU om dit niet te hoeven doen of
Alsof ik toestemming nodig heb van een of andere wijsneus met grootheidswaan om op dit forum te posten. Laat me niet lachen.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als jij inhoudelijk tien procent bijdrage levert van wat ik op fok lever mag jij je bek open trekken, sukkel.
Ga even ergens anders een potje ver-pissen?quote:Op donderdag 3 december 2015 23:52 schreef MrSalazar het volgende:
Alsof ik toestemming nodig heb van een of andere wijsneus met grootheidswaan om op dit forum te posten. Laat me niet lachen.
quote:Op woensdag 9 december 2015 14:38 schreef golfer het volgende:
Nadat het onderwerp al ongeveer door iedereen is uitgezocht duikt morgen ook de KvW erin:
Je zou bijna denken dat het de normaalste zaak van de wereld is. Je voorhoofd uitgummen. Maar dat is het niet. Ze hebben de meest giftige stof op aarde nodig, om de grachtengordel rimpelvrij te krijgen. Je weet niet wat je ziet. De Keuringsdienst over botox. Een hilarische aflevering, als je nog kunt lachen tenminste.
Het is het beste programma op de publieke TV, maar soms slaan ze de plank wel mis. Ik zie persoonlijk veel liever productie-geheimen of ingredienten van voedsel e.d.quote:Op woensdag 9 december 2015 14:38 schreef golfer het volgende:
Nadat het onderwerp al ongeveer door iedereen is uitgezocht duikt morgen ook de KvW erin:
Je zou bijna denken dat het de normaalste zaak van de wereld is. Je voorhoofd uitgummen. Maar dat is het niet. Ze hebben de meest giftige stof op aarde nodig, om de grachtengordel rimpelvrij te krijgen. Je weet niet wat je ziet. De Keuringsdienst over botox. Een hilarische aflevering, als je nog kunt lachen tenminste.
Het programma gaat al jaren achteruit. Hoogtepunt van elke aflevering is tegenwoordig wel Marijn die als een bakvis loopt te giechelen of Ersin die met een agressieve toon mensen interviewt.quote:Op woensdag 9 december 2015 14:49 schreef Kreator het volgende:
[..]
Het is het beste programma op de publieke TV, maar soms slaan ze de plank wel mis. Ik zie persoonlijk veel liever productie-geheimen of ingredienten van voedsel e.d.
De Wilde Keuken ontstijgt het niveau van de KvW van de laatste jaren ook enorm.quote:Op woensdag 9 december 2015 14:55 schreef djkoelkast het volgende:
Wouter Klootwijk die pannenkoeken zonder gaatjes ging bakken
"als ik veel eieren heb gebruik ik veel eieren en als ik er weinig heb gebruik ik er weinig"
En dan te bedenken dat ie al sinds 2006 niet meer bij de KvW werkt.quote:Op woensdag 9 december 2015 14:55 schreef djkoelkast het volgende:
Wouter Klootwijk die pannenkoeken zonder gaatjes ging bakken
"als ik veel eieren heb gebruik ik veel eieren en als ik er weinig heb gebruik ik er weinig"
Toen vond ik het nog een erg goed programma. Het is langzaam minder geworden, met de overgang van RVU naar KRO als hele grote schuiver naar beneden en het gebruik van het 'camerawek' van De Rekenkamer doet daar nog een schepje bovenop.quote:Op woensdag 9 december 2015 14:59 schreef golfer het volgende:
[..]
En dan te bedenken dat ie al sinds 2006 niet meer bij de KvW werkt.
En Teun van de Keuken die sarcastisch loopt te zuigenquote:Op woensdag 9 december 2015 14:53 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Het programma gaat al jaren achteruit. Hoogtepunt van elke aflevering is tegenwoordig wel Marijn die als een bakvis loopt te giechelen of Ersin die met een agressieve toon mensen interviewt.
Ik zelf vind Teun van de Keuken veruit het beste, Ersin heeft een vervelende manier van interviewen. Het lijkt mij erg onprettig om door hem geïnterviewd te worden.quote:Op woensdag 18 november 2015 15:27 schreef Mylene het volgende:
Daan Nieber gaat ook de presentatie doen voor Keuringsdienst van waarde.
[..]
bron
Ik vind Ersin Kiris het overigens het leuk doen, zo droog. Ajouad het minst, voegt niet zoveel toe, herhaalt alleen maar wat er gezegd is.
Omdat het niet hoeft. Met brood is het precies zo, als je bepaalde technische hulpstoffen gebruikt die geen allergenen bevatten hoef je ze niet te vermelden. Als ze dat wel bevatten volstaat de term 'proceshulpstof' en 'bevat ...' waarbij ... het allergeen is.quote:Op vrijdag 18 december 2015 11:26 schreef Pietverdriet het volgende:
De wijnafevering is wel interessant. Waarom staan er op de etiketten niet wat er in zit? Zou eigenlijk een categorie W nummers moeten zijn naast de E nummers om te laten zien wat er in zit. Als vegetariër wil je geen wijn die met vislijm geklaard is, je wilt allergenen info.
Verpakt brood staat het keurig op.quote:Op vrijdag 18 december 2015 11:35 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Omdat het niet hoeft. Met brood is het precies zo, als je bepaalde technische hulpstoffen gebruikt die geen allergenen bevatten hoef je ze niet te vermelden. Als ze dat wel bevatten volstaat de term 'proceshulpstof' en 'bevat ...' waarbij ... het allergeen is.
Oh en vraag een bakker maar eens naar wat er in het brood zit, ze kijken je echt dom aan. Een enkeling heeft wel een ingrediëntenlijst paraat.
Verpakt brood staan geen 'technische hulpstoffen' op omdat dat niet hoeft. Maar ze zitten er wel in.quote:Op vrijdag 18 december 2015 11:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Verpakt brood staat het keurig op.
Ben trouwens van mening dat bakkers het ook zouden moeten vermelden, geen boter in de croissant, moet er dan ook gewoon bij vermeld worden.
Kijk, je leert nooit uit, dit is interessant. De ingrediëntendeclaratie is dus niet compleet.quote:Op vrijdag 18 december 2015 11:40 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Verpakt brood staan geen 'technische hulpstoffen' op omdat dat niet hoeft. Maar ze zitten er wel in.
Ik kwam er onlangs achter toen er op brood wat ik aan het bekijken was opeens "proceshulpstof (bevat tarwe)" stond. En dan ga ik me afvragen wat dat is. En zo kwam ik er achter dat het helemaal niet eens vermeld hoeft te worden als het geen allergenen bevat.quote:Op vrijdag 18 december 2015 11:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kijk, je leert nooit uit, dit is interessant. De ingrediëntendeclaratie is dus niet compleet.
http://www.nbc.nl/kennis-(...)n-ggo-levensmiddelen
Zou imho beter zijn als het er gewoon op staat, net zoals of er genetisch gemanipuleerde ingredienten zijn gebruikt.
ascorbinezuur, huiver, dat klinkt heel erg eng, das vast ongezondquote:Op vrijdag 18 december 2015 11:56 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik kwam er onlangs achter toen er op brood wat ik aan het bekijken was opeens "proceshulpstof (bevat tarwe)" stond. En dan ga ik me afvragen wat dat is. En zo kwam ik er achter dat het helemaal niet eens vermeld hoeft te worden als het geen allergenen bevat.
Bakkers willen ook ascorbinezuur en L-cysteïne als technische hulpstof aanduiden zodat het niet meer op het etiket hoeft, maar wat ik er van las is Brussel niet mee.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
quote:Op vrijdag 18 december 2015 11:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
ascorbinezuur, huiver, dat klinkt heel erg eng, das vast ongezondIk weet wat het is. Ze kunnen ook citroenzuur of sorbinezuur gebruiken.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar daar gaat het niet om, het hoort er gewoon op te staan (en dat is nu ook het geval bij die 2 genoemde ingrediënten).
Daar zijn we het over eensquote:Op vrijdag 18 december 2015 12:06 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik weet wat het is. Ze kunnen ook citroenzuur of sorbinezuur gebruiken.
Maar daar gaat het niet om, het hoort er gewoon op te staan (en dat is nu ook het geval bij die 2 genoemde ingrediënten).
Ah, daar val ik zeker niet onder, maar ik lees wel elk etiket en wil gewoon weten wat er in mijn eten zit en dan voor mezelf de keuze maken wat ik wel en wat ik niet koop. Daarnaast vind ik het prachtig om veel dingen zelf te maken. Binnenkort ga ik bier brouwen, maar dan ook echt zelf de wort maken (ik heb wel eens bier gemaakt met zo'n pakket waar de wort al gemaakt was).quote:Op vrijdag 18 december 2015 12:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Daar zijn we het over eens
Had het meer over E-nummerfoben, het soort dat denkt dat je van Citroenzuur kanker krijgt omdat het deel is van de Krebs-cyclus
Had ik ook. Daarom maar uit MYAT gegooid.quote:Op dinsdag 5 januari 2016 13:13 schreef Kreator het volgende:
Dat 'kakeld' doet me elke keer weer zeer aan de ogen, als ik MYAT open.
Dit lijkt mij zó ranzig hequote:Op maandag 4 januari 2016 16:32 schreef Coppi het volgende:
Kennen jullie de Crushi nog?
Deze man gaat een heleboel tegenslag krijgen in zijn leven vrees ik.
dat vind ik van frikandellen, frietsaus, mexicanos etc, maar daar ben dan ook ik niet de doelgroep voorquote:
Lijkt jou crushi wel lekker?quote:Op dinsdag 5 januari 2016 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
dat vind ik van frikandellen, frietsaus, mexicanos etc, maar daar ben dan ook ik niet de doelgroep voor
Piet zei dan ook niks kwaads over mayo..quote:
Fritessaus, dat is zoiets raars. Als je ergens mayonaise bestelt krijg je fritessaus. Suiker met de kleur van mayonaise.quote:Op dinsdag 5 januari 2016 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
dat vind ik van frikandellen, frietsaus, mexicanos etc, maar daar ben dan ook ik niet de doelgroep voor
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |