abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 21:19:23 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157070273

Ambachtelijk consumentenprogramma. Simpele vragen, hilarische antwoorden, wonderlijke televisie. De verslaggevers van de Keuringsdienst vragen zich af wat fabrikanten ze wijs willen maken. Op doodgewone vragen krijgen ze de meest bizarre antwoorden.

http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/

[ Bericht 1% gewijzigd door Pietverdriet op 24-10-2015 22:32:22 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157070983
Het is kakelt en niet kakeld, Piet.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 21:40:37 #3
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157071056
quote:
11s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 21:38 schreef golfer het volgende:
Het is kakelt en niet kakeld, Piet.
Mijn kip doet het met een D
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 21:54:12 #4
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_157071465
Piet heeft dyslectische kippen.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 21:58:31 #5
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157071600
Gelukkig geen zeiklijsters
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 22:05:48 #6
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_157071825
Daar heb je geen fuck aan nee.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 22:12:27 #7
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157072005
Heb ook liever saucijzen dan drijfsijssies
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 22:13:18 #8
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_157072030
@PietVerdriet: Kooldioxide gebruiken ze nu ja, maar koolmonoxide is diervriendelijker. Koolstofdioxide triggert de ademreflex, het gevoel van stikken ontstaat door de registratie van teveel koolstofdioxide in het bloed. Dat resulteert dus in naar adem snakkende kippen, die voelen dat ze stikken. Bij koolstofmonoxide wordt zuurstof in het bloed daardoor vervangen, waardoor er geen opbouw van koolstofdioxide in het bloed is en dus geen ademreflex. Het dier verliest dan zonder veel ongemak het bewustzijn en even later het leven.

Het zou kunnen dat koolstofmonoxide gevaarlijker is om mee te werken, geen idee. Maar ik vermoed dat er best wel een veilige manker te vinden is om daarmee te werken. Maar het zal wel meer geld kosten, en daar zit denk ik het probleem.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_157190127
De stem van die visboer :D
pi_157190308
kakeld :')
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
pi_157194854
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 20:44 schreef MrSalazar het volgende:

[..]

klinkt alsof ie een beetje te veel lullen heeft gezogen de dag ervoor.
Ook nog een vissersdorp dus eigen familie. Dan krijg je dat.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 23:05:40 #12
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157194935
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 20:39 schreef TUFKAL het volgende:
De stem van die visboer :D
Nico Waasdorp staat de hele dag op de markt te schreeuwen.
Dit was trouwens bij hem in IJmuiden gefilmd tijdens een dag zonder publiek, want normaal staat die zaak barstensvol klanten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157194964
quote:
11s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 23:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Nico Waasdorp staat de hele dag op de markt te schreeuwen.
Dit was trouwens bij hem in IJmuiden gefilmd tijdens een dag zonder publiek, want normaal staat die zaak barstensvol klanten.
Mannelijke viswijf?
pi_157196414
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 20:39 schreef TUFKAL het volgende:
De stem van die visboer :D
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 00:52:49 #16
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157196703
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 00:30 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Beetje saaie aflevering deze week.
Geen liefhebber van visolie? :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 14:16:03 #17
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_157203858
Zijn er mensen die deze shit kopen? Je kan beter een bakkie kibbeling halen.
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 14:51:28 #18
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157204425
quote:
0s.gif [b]Op vrijdag 30 oktober 2015 14:16 schreef xzaz het volgende:[/k
Zijn er mensen die deze shit kopen? Je kan beter een bakkie kibbeling halen.
Dat is niet wat er bedoeld wordt met vette vis, hoewel het natuurlijk wel vette vis is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157204574
Bovendien is kibbeling tegenwoordig een bedreigde soort, dus niet heel ethisch om dat nog te eten.
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 15:11:22 #20
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157204750
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:02 schreef k_man het volgende:
Bovendien is kibbeling tegenwoordig een bedreigde soort, dus niet heel ethisch om dat nog te eten.
Ik heb meegewerkt aan een onderzoek en er is in de hele Noordzee en in het noordelijk deel van de Atlantische oceaan geen kibbeling aangetroffen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157204862
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:02 schreef k_man het volgende:
Bovendien is kibbeling tegenwoordig een bedreigde soort, dus niet heel ethisch om dat nog te eten.
Het meest mishandelde stukje kib, kib!
pi_157206187
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik heb meegewerkt aan een onderzoek en er is in de hele Noordzee en in het noordelijk deel van de Atlantische oceaan geen kibbeling aangetroffen.
In de grachten van Amsterdam schijnt wel kibbeling te zitten.
  donderdag 5 november 2015 @ 12:21:05 #23
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157332772
Vanavond dus de uitzending over Cheddar.

Het is de meest eigenaardige kaas die je kopen kan. Cheddar. Verscholen achter plastic. Ieder plakje een eigen plasticje. De Keuringsdienst wil de cheese van de cheeseburger doorgronden. Hij is knalgeel en zakt in elkaar als je ernaar kijkt. Kledder cheddar.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157333192
quote:
3s.gif Op donderdag 5 november 2015 12:21 schreef golfer het volgende:
Vanavond dus de uitzending over Cheddar.

Het is de meest eigenaardige kaas die je kopen kan. Cheddar. Verscholen achter plastic. Ieder plakje een eigen plasticje. De Keuringsdienst wil de cheese van de cheeseburger doorgronden. Hij is knalgeel en zakt in elkaar als je ernaar kijkt. Kledder cheddar.
Hoop dat ze wat verder gaan dan "Oh mijn god, er zit maar 5% Cheddar in! :o :o :o "
pi_157333444
quote:
1s.gif Op donderdag 5 november 2015 12:45 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Hoop dat ze wat verder gaan dan "Oh mijn god, er zit maar 5% Cheddar in! :o :o :o "
5% zou me al verbazen eigenlijk :P
pi_157337214
quote:
1s.gif Op donderdag 5 november 2015 12:45 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Hoop dat ze wat verder gaan dan "Oh mijn god, er zit maar 5% Cheddar in! :o :o :o "
ik denk en hoop dat ze die andere 95% gaan onderzoeken.
  † In Memoriam † donderdag 5 november 2015 @ 16:34:00 #27
231686 budvar
budvar
pi_157338136
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2015 15:53 schreef fespo het volgende:

[..]

ik denk en hoop dat ze die andere 95% gaan onderzoeken.
Volgens mij zitten er niet zulke rare dingen hoor, inderdaad zo'n 5% cheddar maar de rest bestaat uit goedkope "kaas", smeltzouten, weipoeder en er zal nog wel wat kleurstof in zitten.
[b]Op maandag 26 januari 2015 11:42 schreef Bapple het volgende:[/b]
Hier hebben we budvar. De grootste atheist van FOK!, en die zou het natuurlijk weer anders hebben gedaan.
Kan ook niet anders. :(
JE WEET ALTIJD ALLES BETER
pi_157344653
Somerset is een klein dorp :')
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
pi_157345191
Er zit maar voor 5% cheddar in.
Ja, en wat is het probleem? :D
mag het weten
  donderdag 5 november 2015 @ 20:51:48 #30
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_157345223
Er zit maar 5% Cheddar in,... Meisje aan de foon: En ja wat is het probleem _O- _O- _O-
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_157345412
We weten allang dat al die voedselproducenten hun producten eindeloos verdunnen om zo hun producten goedkoper te maken.

Die 5% cheddar staat natuurlijk niet op zichzelf. Zo vind je net zo makkelijk tomatensoep met 10% tomaat of bananenvla met 2% banaan bijvoorbeeld. :')

Eigenlijk best triest dat het zo gaat.

Wel mooi hoe ze dit week in week uit kritisch onderzoeken.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
pi_157345637
Triest dat mensen die meuk kopen.
  donderdag 5 november 2015 @ 21:05:30 #33
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157345702
Afgelopen zondag de kippenslachtaflevering gekeken, mooi stuk Nederlandse technologie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157345918
Noem het gewoon smeltkaas met chaddar smaak, dan ben je er.

Triest dat ze de consument proberen te bedriegen
pi_157346063
Echt grappig dat die fabrikanten er de hele tijd instinken, Je ziet die gast denken oeps dit is toch niet zon positief item... terwijl hij zn product helemaal prima vindt hahaha
  donderdag 5 november 2015 @ 21:37:49 #36
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157347038
Die gast van Eru was totaal humorloos en had geen idee dat wat hij zei eigenlijk heel raar was. 25 % van die smeltkaasmeuk is maar Cheddar en het dan toch consequent cheddar-plakken blijven noemen. :{w
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157347100
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2015 20:51 schreef chufi het volgende:
Er zit maar 5% Cheddar in,... Meisje aan de foon: En ja wat is het probleem _O- _O- _O-
Vond ik tamelijk irritant eerlijk gezegd. :{
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
pi_157347196
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2015 20:51 schreef chufi het volgende:
Er zit maar 5% Cheddar in,... Meisje aan de foon: En ja wat is het probleem _O- _O- _O-
Kon m'n lach niet inhouden, maar waarschijnlijk is ze te dom om te poepen :').

Zie dat er op de verpakking van mijn cheddar plakken heel klein 'met' voor het woord Cheddar staat _O-
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  donderdag 5 november 2015 @ 21:42:16 #39
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_157347224
quote:
1s.gif Op donderdag 5 november 2015 21:41 schreef yosander het volgende:

[..]

Kon m'n lach niet inhouden, maar waarschijnlijk is ze te dom om te poepen :').

Zie dat er de verpakking van mijn cheddar plakken heel klein 'met' voor het woord Cheddar staat _O-
Is het wel goed gespeld?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_157347261

:D :'(
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_157347310
quote:
Let vooral op het voorvoegsel :P *edit* had je al gezien _O-
"met" cheddar :P
Sneaky bastards

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 05-11-2015 21:45:54 ]
  donderdag 5 november 2015 @ 21:45:04 #42
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_157347318
quote:
*rent naar koelkast*

Fuuuuu :{ _O- je hebt gelijk
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_157347402
Deze meuk bevat slechts 6% cheddar :') doen ze het bij Eru toch beter :P
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_157348192
En toch is die vieze goedkope neptroep soms best lekker op een hamburger :P
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_157349586
saaie aflevering. Even de ingredientenlijst van zo'n product lezen en je weet alles wat hier een half uur duurt.
pi_157351366
Blijft de ham(burger)vraag, smaakt echte cheddar ook lekker op een hamburger :P
pi_157352200
Wat je bij een hamburger vooral proeft is de overheersende saus :+
  vrijdag 6 november 2015 @ 01:10:21 #48
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157352231
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 01:07 schreef Bluezz het volgende:
Wat je bij een hamburger vooral proeft is de overheersende saus :+
En veel zout.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 6 november 2015 @ 01:39:51 #49
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157352492


quote:
Doorbraak
James L. Kraft hield zich bezig met het verhitten en mixen van kazen, om een langer houdbare en een beter te exporteren kaas te maken. Uiteindelijk had Kraft in 1916 een doorbraak. Door stukjes cheddar al roerend te verhitten tot 175 graden kreeg hij een kaas die lang houdbaar was, goed tegen warmere klimaten kon en bij de juiste temperatuur makkelijk smolt. Dat laatste was niet waarom Kraft de kaas ontwikkelde, maar mooi meegenomen was het wel.

Familie business
Broer Norman Kraft had ook kaas gegeten van productontwikkeling. Hij werd het hoofd van de researchafdeling. Norman wilde de kaas nog gebruiksvriendelijker maken door het voor te snijden. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Kraft deed tot dat moment de cheddar, terwijl het nog warm was, in glazen potten. Zo verkocht hij het product ook. Maar naast het feit dat het snijden van gesmolten kaas onmogelijk is, zat het ook al in een pot.

Eureka moment
Norman bedacht een oplossing: hij goot de kaas op een aluminium tafel en streek het uit met een koude deegrol. Pas vijftien jaar later werd de techniek bedacht om de cheddar op grote schaal in plakjes te snijden. De gesmolten cheddar werd tot een platte sliert gemaakt tussen twee enorme gekoelde ‘deegrollen’, waarna ze door een machine in perfect gelijke plakjes gesneden werden. Die plakjes werden op elkaar gestapeld en verpakt. Van dat blok kon je vervolgens de plakjes afpeuteren. De naam: Kraft De Luxe Process Slices.

Scheurtje in het concept
Alle problemen van de normale plakjes kaas waren voorbij en de Amerikaanse supermarkten meldden een stijging van 150% in de verkoop van kaasproducten door deze superkaas. Maar er was nog één probleem. Het van elkaar trekken van de plakjes cheddar was moeilijk en vaak scheurde de kaas. Daar had een ander, Arnold Nawrocki, een oplossing voor. Hij werkte zelf in een kaasfabriek in Pennsylvania en bedacht een manier om kaas te verpakken in cellofaan. Hierdoor bleef de kaas zes maanden langer houdbaar. In 1965 kon Kraft dit idee overnemen, waardoor het gebruiksgemak maximaal werd. De Kraft Single was geboren.

Luxe en comfort
De Kraft Single was een mondiaal succes. Terwijl we tegenwoordig het liefst de boer die onze kaas maakt bij naam kennen, was lokaal geproduceerde kaas destijds juist geen pré, want de kwaliteit en veiligheid verschilde sterk. Kraft wist met het schoon verpakte plakje kaas van constante kwaliteit die problemen te verhelpen. Het werd het summum van luxe en comfort. Ook de marketing van Kraft droeg bij aan het succes. Kraft beweerde dat er ‘five ounces of milk’ in de per plak verpakte Singles zat. Dat staat gelijk aan ongeveer 10 eetlepels melk. Hierdoor was een Kraft Single veel gezonder dan imitatiekaas, beweerde Kraft zelf. De schattige commercial van de promotie van Kraft Single droeg bij aan het succes: .
Aangezien er slechts twee procent melk in de plakjes zit, moest Kraft van de Federal Trade Commission in 1992 stoppen met deze misleiding.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 6 november 2015 @ 06:04:23 #50
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157352933
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2015 22:09 schreef Miauw_Zedong het volgende:
En toch is die vieze goedkope neptroep soms best lekker op een hamburger :P
Neem eens een plak échte kaas op je burger
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157353123
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 06:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Neem eens een plak échte kaas op je burger
Doe ik regelmatig, dan nog is nepcheddar een guilty pleasure. En dan het liefst op zo'n kipseperatorhamburger uit de supermarkt.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Moderator vrijdag 6 november 2015 @ 14:28:00 #52
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_157359614
Matige aflevering wel... okay er zit 25% cheddar in en 25% andere kaas, maar ik was nou net benieuwd naar die andere 50% water en "poeder" maar dat wilde eru man niet vertellen.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_157359646
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 01:07 schreef Bluezz het volgende:
Wat je bij een hamburger vooral proeft is de overheersende saus :+
Mwah wel gewoon homemade, dan kan je zelf uitmaken hoeveel saus je doet :9

Klein beetje ketchup en majo is genoeg.
pi_157361010
Cheddar cheddar cheddar cheddar cheddar.
Die downton abbey muziek ook erbij als hij in Engeland is :')

Ik vind die plakjes altijd best lekker op een hamburger :D

[ Bericht 29% gewijzigd door Dragonberry op 06-11-2015 15:33:25 ]
  Moderator vrijdag 6 november 2015 @ 15:47:54 #56
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_157361534
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 november 2015 15:28 schreef Dragonberry het volgende:
Cheddar cheddar cheddar cheddar cheddar.

Cheddàr beetje overdreven uitgesproken engelsen zeggen zelf ook meer chedder :P Ik vond het trouwens ook wel vreemd dat ze zo overdreven deden over de herkomst van cheddar en dat ze nog mensen spraken die niet wisten dat cheddar uit engeland kwam, lijkt mij algemene kennis.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_157422067
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2015 21:04 schreef eddehaas het volgende:
Triest dat mensen die meuk kopen.
Ik vind het lekker. Net als frikandellen en smac.
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_157435233
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 12:03 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

[..]

Ik vind het lekker. Net als frikandellen en smac.
hahaha ok top!
  Moderator dinsdag 10 november 2015 @ 00:38:01 #59
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157440746
quote:
2s.gif Op vrijdag 6 november 2015 14:28 schreef Bosbeetle het volgende:
Matige aflevering wel... okay er zit 25% cheddar in en 25% andere kaas, maar ik was nou net benieuwd naar die andere 50% water en "poeder" maar dat wilde eru man niet vertellen.
Staat gewoon op de lijst van ingrediënten hoor.

In­gre­di­ën­ten: 55% kaas (waar­van 50% ched­dar), wa­ter, melk­ei­wit­ten, wei­poe­der, bo­ter, smelt­zou­ten (E452), zout, kleur­stof (pa­pri­ka-ex­tract).

Dus vooral water, melkeiwit, weipoeder en boter.

In die van President zit trouwens een heleboel meer zooi (en véél minder cheddar):

Ge­re­con­sti­tu­eer­de ma­ge­re MELK, ka­zen [ka­zen (MELK, zout, fer­men­ten, EI (ly­so­zym), 5% ched­dar], bo­ter (MELK), MELKse­rum, MELK­ei­wit­ten, smelt­zou­ten (E450, E452), ver­dik­kings­mid­del (E407), zout, con­ser­ve­rings­mid­del (E202), kleur­stof (E160b).

Echte Cheddar:

ge­pas­teu­ri­seer­de koe­melk, zout, mi­cro­bi­eel strem­sel, zuur­sel.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157441057
Wat is ge­re­con­sti­tu­eer­de ma­ge­re melk in godsnaam?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_157441191
Melk die van melkpoeder en water is gemaakt?
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
pi_157441215
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 01:17 schreef svann het volgende:
Melk die van melkpoeder en water is gemaakt?
Denk t ook. Net als bij geconcenteerd sinaasappelsap.
we don't let bygones be bygones we buy guns and squeeze like a python until the night come typical flow to keep you n*ggas on the tip of your toes lo and behold make your temple explode
  dinsdag 10 november 2015 @ 01:24:19 #63
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157441260
Volgens Google:
met water aangelengd verstuivingsmelkpoeder
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157441329
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 01:24 schreef golfer het volgende:
Volgens Google:
met water aangelengd verstuivingsmelkpoeder
Lekker 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_157441396
quote:
15s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 22:13 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
@PietVerdriet: Kooldioxide gebruiken ze nu ja, maar koolmonoxide is diervriendelijker. Koolstofdioxide triggert de ademreflex, het gevoel van stikken ontstaat door de registratie van teveel koolstofdioxide in het bloed. Dat resulteert dus in naar adem snakkende kippen, die voelen dat ze stikken. Bij koolstofmonoxide wordt zuurstof in het bloed daardoor vervangen, waardoor er geen opbouw van koolstofdioxide in het bloed is en dus geen ademreflex. Het dier verliest dan zonder veel ongemak het bewustzijn en even later het leven.

Het zou kunnen dat koolstofmonoxide gevaarlijker is om mee te werken, geen idee. Maar ik vermoed dat er best wel een veilige manker te vinden is om daarmee te werken. Maar het zal wel meer geld kosten, en daar zit denk ik het probleem.
Krijgen die arme diertjes ;( dan geen last van enorm veel stress in hun bloeeehooooeddddddddd -O-
En is dat dan wel weer gezond om te consumeren...
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
  Moderator dinsdag 10 november 2015 @ 09:00:03 #66
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_157442507
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:38 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Staat gewoon op de lijst van ingrediënten hoor.

In­gre­di­ën­ten: 55% kaas (waar­van 50% ched­dar), wa­ter, melk­ei­wit­ten, wei­poe­der, bo­ter, smelt­zou­ten (E452), zout, kleur­stof (pa­pri­ka-ex­tract).

Dus vooral water, melkeiwit, weipoeder en boter.

In die van President zit trouwens een heleboel meer zooi (en véél minder cheddar):

Ge­re­con­sti­tu­eer­de ma­ge­re MELK, ka­zen [ka­zen (MELK, zout, fer­men­ten, EI (ly­so­zym), 5% ched­dar], bo­ter (MELK), MELKse­rum, MELK­ei­wit­ten, smelt­zou­ten (E450, E452), ver­dik­kings­mid­del (E407), zout, con­ser­ve­rings­mid­del (E202), kleur­stof (E160b).

Echte Cheddar:

ge­pas­teu­ri­seer­de koe­melk, zout, mi­cro­bi­eel strem­sel, zuur­sel.
ja snap ik maar dat had de keuring dienst van waren toch ten minste kunnen melden.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  dinsdag 10 november 2015 @ 12:45:42 #67
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157446187
Donderdag a.s gaat het over (kippen)bouillon.

Het is pure magie van Maggi. Een kippenbouillonblokje heeft bar weinig met kip van doen. Maar er is geen haan die ernaar kraait. Je koopt een blokje kip-illusie. De Keuringsdienst gaat in gesprek met illusionisten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator dinsdag 10 november 2015 @ 12:48:56 #68
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157446248
Men neme zout, gistextract en ve-tsin: boullion :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  dinsdag 10 november 2015 @ 12:51:21 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157446292
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 12:45 schreef golfer het volgende:
Donderdag a.s gaat het over (kippen)bouillon.

Het is pure magie van Maggi. Een kippenbouillonblokje heeft bar weinig met kip van doen. Maar er is geen haan die ernaar kraait. Je koopt een blokje kip-illusie. De Keuringsdienst gaat in gesprek met illusionisten.
Het ging al eens een keer over runderbouillon bij de wilde keuken.

http://www.npo.nl/de-wild(...)-02-2012/NPS_1198321
Hij liet toen zien dat de basis van de blokjes rundvlees extract uit Zuid-Amerika was, je kan dat ook puur kopen

Dit is een waanzinnig goed product. Een beetje hiervan met water en wat zout en je hebt een goede rundvleesbouillon.

Dit is er ook voor kip


Het is goed, maar niet zo goed als het rundvleesextract.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 12 november 2015 @ 20:39:39 #70
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_157499370
Kippennekken lekker
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
  donderdag 12 november 2015 @ 20:44:26 #71
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_157499494
Separatorvlees het meest veelzijdige stukje vlees :D.

Item komt wel bekend voor.
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
  donderdag 12 november 2015 @ 21:04:19 #72
141808 Knuck-les
ik bats je moeder.
pi_157499978
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het ging al eens een keer over runderbouillon bij de wilde keuken.

http://www.npo.nl/de-wild(...)-02-2012/NPS_1198321
Hij liet toen zien dat de basis van de blokjes rundvlees extract uit Zuid-Amerika was, je kan dat ook puur kopen
[ afbeelding ]
Dit is een waanzinnig goed product. Een beetje hiervan met water en wat zout en je hebt een goede rundvleesbouillon.

Dit is er ook voor kip
[ afbeelding ]

Het is goed, maar niet zo goed als het rundvleesextract.
Die aflevering heb ik recentelijk toevallig teruggekeken. Weet iemand waar ik deze extracten (online) kan kopen in Nederland? Lijkt mij geweldig namelijk.
pi_157505339
De link van het plaatje een beetje aanpassen, dan kom je op de site met shop.
Maar misschien weet Piet een dealer.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
  Moderator vrijdag 13 november 2015 @ 00:57:50 #74
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157505403
En ik had nog gelijk ook :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 13 november 2015 @ 08:22:54 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157506616
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 00:57 schreef djkoelkast het volgende:
En ik had nog gelijk ook :P
BTW: Gistextract = Glutamaat
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 november 2015 @ 08:54:17 #76
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_157506840
De Kleinste Soepfabriek. O+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:03:57 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157507674
Wat mij opvalt is dat de kwaliteit van de opnames achteruit holt. Bij de aflevering over cheddar was wat wit moest zijn groen, geen kleurcorrectie gedaan, waardeloos, broddelwerk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:04:31 #78
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_157507684
Dat valt mij echt niet op. :X
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Moderator vrijdag 13 november 2015 @ 10:04:45 #79
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157507687
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 08:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

BTW: Gistextract = Glutamaat
In boullion stoppen ze beiden, gistextract èn mononatriumglutamaat (en ik hoorde bij die gepensioneerde ook Natriuminosinaat voorbijkomen en nog wat vage aroma's).

Ik vond deze aflevering trouwens waardeloos gefilmd. 95% van de tijd was het grootste deel van het beeld onscherp en ook vaak de gezichten. Verkeerde lens of instelling gebruikt, het was hoe dan ook niet prettig kijken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:54:24 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157508304
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 10:04 schreef Isegrim het volgende:
Dat valt mij echt niet op. :X
zie je het verschil niet met de opnames bij de wilde keuken, die erg mooi camerawerk hebben
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:55:26 #81
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157508317
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 00:50 schreef svann het volgende:
De link van het plaatje een beetje aanpassen, dan kom je op de site met shop.
Maar misschien weet Piet een dealer.
Nee, ik koop het gewoon bij een Duitse webshop of www.amazon.de
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 13 november 2015 @ 13:10:49 #82
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157511138
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 10:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

zie je het verschil niet met de opnames bij de wilde keuken, die erg mooi camerawerk hebben
Het wordt steeds slechter inderdaad, ook het geluid wordt steeds slechter, als ze al ondertiteld moeten worden...
Maar buiten de kleur vind ik het gebrek aan scherpte echt geen kijken. Leuk voor een film, maar niet als je een fabriek filmt, dan wil je ook de fabriek zien en niet een schim.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157512653
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:15:09 #84
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_157512795
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:09 schreef Tamabralski het volgende:
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
Ze spelen te kinderachtig idd.
pi_157512953
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:15 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Ze spelen te kinderachtig idd.
Hoe vaak moet je die Turk iets uitleggen. Issie twaaluf :P
pi_157539331
Wat ik me nu wel afvraag: smelt echte Cheddar net zo goed als die smeltkaas?
  zaterdag 14 november 2015 @ 10:01:50 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157539415
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 09:54 schreef Piles het volgende:
Wat ik me nu wel afvraag: smelt echte Cheddar net zo goed als die smeltkaas?
Echte Cheddar vind ik eigenlijk net zo fout als echte boter. Het is gewoon cheddar en boter.
En ja, Cheddar smelt goed, maar niet zo snel als die nepkaas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157539491
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 10:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Echte Cheddar vind ik eigenlijk net zo fout als echte boter. Het is gewoon cheddar en boter.
En ja, Cheddar smelt goed, maar niet zo snel als die nepkaas
Haha je hebt gelijk. Ik twijfelde of Cheddar of echte Cheddar zou typen :P
Ik ben meestal niet zo'n fan van cheeseburgers, maar misschien cheddar eens een kans geven.
  zaterdag 14 november 2015 @ 10:13:26 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157539577
Zouden ze van de KVW hier meelezen en dit topic hebben gelezen?

CUL / Op zoek naar de beste hamburger! #2

En dan deze post?
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 19:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Meeste mensen associeren dit met cheddar, maar dit is geen cheddar, als me geluk heb is er een beetje in verwerkt
[ afbeelding ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 10:29:39 #90
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157539813
Dat ze bij Smullers "met echte cheddar" op die borden durven zetten _O-

En als ze meelezen: doe wat aan het camerawerk, het is waardeloos.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 14 november 2015 @ 11:46:29 #91
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_157541324
In Engeland wordt in supermarkten grofgeraspte Cheddar, van mild tot mature, in zakken verkocht. Dat smelt best mooi op ovenschotels. :9
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 11:48:16 #92
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157541363
Goudse kaas smelt ook prima, alleen heel anders dan 'smeltkaas'
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 14 november 2015 @ 11:53:01 #93
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_157541461
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:48 schreef djkoelkast het volgende:
Goudse kaas smelt ook prima, alleen heel anders dan 'smeltkaas'
Ik beantwoordde gewoon de vraag.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 11:55:24 #94
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157541511
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:53 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik beantwoordde gewoon de vraag.
Ik geef gewoon aan dat zo'n beetje alle kaas smelt, meer moet je er niet achter zoeken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 14 november 2015 @ 11:56:35 #95
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_157541533
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:55 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik geef gewoon aan dat zo'n beetje alle kaas smelt, meer moet je er niet achter zoeken.
Dat was de vraag niet.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 12:04:53 #96
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157541725
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:56 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Dat was de vraag niet.
Ik gaf geen antwoord op een vraag en je probeert een discussie te strarten die er niet gaat komen, dit gaat nergens meer over.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157545542
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:09 schreef Tamabralski het volgende:
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
Ze spelen dom idd. Bij telefoontjes met klantenservices wel leuk, maar verder veel te extreem.
Staat Marijn bijvoorbeeld in een fabriek en is ze in de gelegenheid om goede vragen te stellen, maar in plaats daarvan staat ze als een bakvisje te giechelen.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 14:53:28 #98
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157545583
Ik mis Roland Duong en Wouter Klootwijk in deze serie.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157552424
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 14:53 schreef djkoelkast het volgende:
Ik mis Roland Duong en Wouter Klootwijk in deze serie.
die laatste is sowieso te weinig op tv.
wat een heerlijke vent om na te kijken :)
pi_157648978
Daan Nieber gaat ook de presentatie doen voor Keuringsdienst van waarde.

quote:
Daan Nieber stopt als presentator van het RTL 4-programma Editie NL. Hij gaat vanaf 2016 programma’s maken voor KRO-NCRV. Dat heeft de omroep zojuist laten weten. Nieber wordt bij KRO-NCRV toegevoegd aan het team van Keuringsdienst van Waarde én hij gaat samen met Katja Schuurman een reisprogramma maken. “Iedereen heeft wel een werk gerelateerde bucketlist. Op die van mij staan de programma’s die ik nu bij de KRO-NCRV mag gaan maken“, reageert de presentator.

Hij vervolgt: “Programma’s die zowel inhoudelijk als qua vorm steengoed zijn, zoals de Keuringsdienst van Waarde. Ik ben er trots op daaraan mee te mogen werken.”

Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV, is blij met de aanwinst: “Ik ben erg blij met de komst van dit nieuwe, jonge en frisse talent. Daan is nieuwsgierig, scherp en altijd uit op een inhoudelijk verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat hij met deze eigenschappen een waardevolle aanvulling is voor onder andere het huidige team van de Keuringsdienst van Waarde.”

Daan Nieber studeerde Cultuurwetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Daarna ging hij aan de slag bij onder andere IDTV, AT5 en Veronica. In 2010 stond hij aan de wieg van PowNews. Hij heeft daar twee jaar als verslaggever gewerkt. In 2014 maakt hij de stap naar RTL 4, waar hij dagelijks Editie NL presenteert.
bron

Ik vind Ersin Kiris het overigens het leuk doen, zo droog. Ajouad het minst, voegt niet zoveel toe, herhaalt alleen maar wat er gezegd is.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')