Lijkt me niks, maismeel ipv maizena. Zou ik echt niet doen. Maar gelukkig dat je crackpie evengoed lekker was!quote:Op maandag 21 december 2015 13:43 schreef ecstasy het volgende:
[..]
ja ik had ook al gezien dat de recepten overal ietsje anders zijn. volgens momofuku (de website weer) is het geen maizena maar echt gemalen mais. heb dat zelf ook aangehouden (gelukkig in de toko gevonden)
Anders eerder uit de oven die op 100 graden staat? Elke oven is weer anders. Tis wat dat betreft echt erbij blijven staan en weten hoe je oven reageert op welk baksel.quote:Op dinsdag 22 december 2015 22:54 schreef Burdie het volgende:
Ze waren ook taai van buiten... Onze oven kan niet lager dan 100 graden. Ja, op 40 maar dan houdt het op .
Helaas niet, dan gaat hij uit.quote:
Combi magnetron? Daar is het mij namelijk nog nooit in gelukt merengue te makenquote:
Combi oven .quote:Op dinsdag 22 december 2015 23:02 schreef Molo het volgende:
[..]
Combi magnetron? Daar is het mij namelijk nog nooit in gelukt merengue te maken
Ziet er goed uit Bleie !!quote:Op zondag 20 december 2015 17:10 schreef Bleie het volgende:
[..]
Hmm, ziet er goed uit!
Ik had vandaag familie over de vloer die ik met Kerst niet zie, dus vast een voorproefje genomen, en een 'buche de noel' gebakken. De botercrčme brokkelde helaas wat af bij het aansnijden (had toch iets voor tijd uit de koelkast gemoeten), maar hij smaakte prima.
Recept klinkt lekker en ze zien er knus uit zeg!quote:Op donderdag 24 december 2015 12:53 schreef _Liek het volgende:
[..]
Ziet er goed uit Bleie !!
Ik heb vanochtend alvast deze candy cane chocolates/bonbonnetjes gemaakt
[ afbeelding ]
Thnx Ja ligt aan de foto.... in t echt zijn ze ook een stuk donkerderquote:Op donderdag 24 december 2015 13:27 schreef minilot het volgende:
[..]
Recept klinkt lekker en ze zien er knus uit zeg!
Alleen, is het tempereren wel goed gegaan? De chocoladelaag lijkt zo mat op de foto..
Die pinguīns, te schattig om op te etenquote:Op vrijdag 25 december 2015 10:54 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]
Deze stond ik vanmorgen om 7 uur al te maken
En hier zijn ze!quote:Op zondag 20 december 2015 22:30 schreef Keroppi het volgende:
Bedankt! Als het experiment goed afloopt zal ik het resultaat hier laten zien
Oooh mooi geworden!quote:Op zondag 27 december 2015 22:22 schreef Keroppi het volgende:
[..]
En hier zijn ze!
[ afbeelding ]
Wat ik persoonlijk een beetje irritant vindt aan amerikaanse foodbloggers, is er een hoop zijn dat die eerst een ellelange intro schrijven voordat eindelijk het recept komt. Dus dat had ik maar een beetje doorgescrolled, waarbij ik even over het feit heen gelezen had dat het deeg minimaal drie uur moest koelen. En zoveel tijd had ik niet meer toen ik ging bakken.
Maar een uurtje in de vriezer werkte ook .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |