Het hoeft ook niet hoogstaand te zijn om een leuke traktatie te hebben Die spuit-elf thoughquote:Op zondag 25 oktober 2015 12:55 schreef Goitske het volgende:
Vandaag de oudste 3 jaar geworden dus traktatie voor bij de gastouder. Geen hoogstandje maja.... Vanille cupcakes met fondant in brandweer thema en spuit 11 de brandweer olifant boekjes
Hij is in elk geval blij dus morgen trakteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik weet nog niet. Misschien wel gewoon het recept dat op het blik staat.quote:Op zondag 25 oktober 2015 13:42 schreef Dot. het volgende:
[..]
Bij de AH verkopen ze pompoenblokjes in de vriezer.
Welk recept gebruik je voor de taart? Ik heb een keer een Jamie Oliver recept gebruikt, maar die werd helemaal niet stijf in het midden.
leuke boltaart in het vorige deel. Grappig hoe ze dat gebakken deeg in stukken in een holle schaal stoppen. Doen ze dat vaak zo? Ik heb het een keer gewoon in een rvs schaal gebakken die bolvormig was en niet voor bakken bedoeld was :pquote:Op zondag 25 oktober 2015 12:55 schreef Goitske het volgende:
Vandaag de oudste 3 jaar geworden dus traktatie voor bij de gastouder. Geen hoogstandje maja.... Vanille cupcakes met fondant in brandweer thema en spuit 11 de brandweer olifant boekjes
Hij is in elk geval blij dus morgen trakteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Je foto doet het niet? Wat voor recept heb je gebruikt?quote:Op zondag 25 oktober 2015 17:06 schreef Vikingsmeisje het volgende:
Niet echt bakken, maar ik heb even jullie hulp nodig!
Ik heb geprobeerd om deze honingrotsjes te maken. Maar werd erg plakkerig, terwijl dat er zo op de foto niet zo lijkt. Hoe krijg ik het wat minder plakkerig zodat ik het inderdaad echt kan bewaren en nog belangrijker: uitdelen op het werk ;-)
[ afbeelding ]
Je moet daarvoor heel dun deeg bakken op de plaat werkt het beste en dan mbv bak papier rollen. Ik heb hem nu niet gemaakt geen tijd door jan zijn 3de verjaardagquote:Op zondag 25 oktober 2015 14:30 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Het hoeft ook niet hoogstaand te zijn om een leuke traktatie te hebben Die spuit-elf though
[ afbeelding ]
Mijn red velvet'cakerol' *ahum* Wist dat zo'n cakerol toch niet goed zou komen, had al gespiekt bij andere inzendingen en om zo'n ding zonder scheurtjes rond te krijgen. Naah, mij niet gezien. Van frambozen puree gemaakt voor de kleur, maar dat viel tegen. Verder crème fraîche gemixt met boter gemixt met Griekse yoghurt + gelatine om de boel bij elkaar te houden. Taart doormidden snijden, royaal met topping uitsmeren, op elkaar en aftoppen met frambozen en chocosnippers
Je spuit eerst het patroon en dan doe je dat een minuutje in de oven tot het ingedroogd is en dan stort je de rest er overheen.quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:37 schreef PM-girl het volgende:
Mooi Laziness! Hoe krijg je zo'n motiefje erin? Ik zag dat ook ooit bij the GBBO, maar ik kan me niet herinneren hoe.
Klein deeltje van het beslag kleuren en op de bakplaat spuiten, en daarna de rest erop smeren?
leuk is dat gewoon cakedeeg ?quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:03 schreef laziness het volgende:
Ik heb in het verleden wel van zulke cakerolls zelf gemaakt.
Het kost minder tijd dan een taart maken.
Van belang is een plaat waar het dun op uitgesmeerd kan worden en zodra het warm uit de oven komt met bakpapier strak oprollen en dan later pas terug rollen, vullen en weer oprollen.
[ [url=http://i946.photobucket.com/albums/ad304/dizzy-miss-lizzy_photo/2A06B3B5-B3C8-41FC-9BA6-3BD1EA4FD861_zpstjratkl3.jpg]afbeelding ][/URL]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Op mijn foto stond het recept, ik probeer het nog eens:quote:Op maandag 26 oktober 2015 11:31 schreef _Liek het volgende:
[..]
Je foto doet het niet? Wat voor recept heb je gebruikt?
Thanks!quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:50 schreef laziness het volgende:
[..]
Je spuit eerst het patroon en dan doe je dat een minuutje in de oven tot het ingedroogd is en dan stort je de rest er overheen.
Zwitserse cakeroll recept. Is net een wat ander consistentie dan gewoon deeg.quote:
Nu doet ie t wel Karamel is gevoelig door vocht, dus daar kan het aan liggen of misschien was het niet heet genoeg. Om harde karamel te krijgen moet de siroop tussen 150-165 graden zijn, dus lijkt me hiermee ook...quote:Op maandag 26 oktober 2015 21:05 schreef Vikingsmeisje het volgende:
[..]
Op mijn foto stond het recept, ik probeer het nog eens:
[ afbeelding ]
Dankjewel! Daar ligt het vast aan. Heb het gewoon even laten koken en toen gelijk op de bakplaat gedaan. Ik ga het gewoon nog eens proberen!quote:Op dinsdag 27 oktober 2015 10:20 schreef _Liek het volgende:
[..]
Nu doet ie t wel Karamel is gevoelig door vocht, dus daar kan het aan liggen of misschien was het niet heet genoeg. Om harde karamel te krijgen moet de siroop tussen 150-165 graden zijn, dus lijkt me hiermee ook...
quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:03 schreef laziness het volgende:
Ik heb in het verleden wel van zulke cakerolls zelf gemaakt.
Het kost minder tijd dan een taart maken.
Van belang is een plaat waar het dun op uitgesmeerd kan worden en zodra het warm uit de oven komt met bakpapier strak oprollen en dan later pas terug rollen, vullen en weer oprollen.
[ [url=http://i946.photobucket.com/albums/ad304/dizzy-miss-lizzy_photo/2A06B3B5-B3C8-41FC-9BA6-3BD1EA4FD861_zpstjratkl3.jpg]afbeelding ][/URL]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Lekkere soorten cake?quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 16:56 schreef MutedFaith het volgende:
We gaan op 't werk een bakesale houden met onze afdeling. Iedereen bakt *iets* en 't gaat verkocht worden aan onze collega's van andere afdelingen.
Ik ga sowieso de 'brownies' van Robinook maken. Maar zoek eigenlijk nog iets voor ernaast. Goeie ideeën zijn welkom. Enige vereisten zijn dat 't enigszins makkelijk mee te nemen moet zijn, niet superduur of mega ingewikkeld om te maken en geen cupcakes (want die maken al 4 anderen).
Van die honingcreme toch?quote:Op donderdag 29 oktober 2015 09:27 schreef Dragonberry het volgende:
Bestaat er ook niet vloeibare honing dan?
Wit met roze of wit met groen?quote:Op donderdag 29 oktober 2015 09:34 schreef Isegrim het volgende:
Lidl heeft vandaag een mooie profi keukenmachine met een kom van 6,3 liter. 1.300 Watt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |