En uitdelen aam de mensen van wie we wisten dat ze jatte he! Gezichtsuitdrukking onbetaalbaar!quote:
Kan me voorstellen dat je zo'n soort reactie hadquote:Op zondag 18 oktober 2015 19:15 schreef Goitske het volgende:
[..]
En uitdelen aam de mensen van wie we wisten dat ze jatte he! Gezichtsuitdrukking onbetaalbaar!
Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de wraak van het secretariaatquote:Op zondag 18 oktober 2015 19:29 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Kan me voorstellen dat je zo'n soort reactie had
Pepernoten meer Heel Veel zout? Zal vast niet lekker zijn hahaquote:Op zondag 18 oktober 2015 19:33 schreef Goitske het volgende:
[..]
Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de wraak van het secretariaat
Eens kijken wat we dit jaar flikken... Koekjes die aan de datum zijn voeren we ze al op
Ranzige kerstkransjes ook optie!quote:Op zondag 18 oktober 2015 19:36 schreef zeefje het volgende:
[..]
Pepernoten meer Heel Veel zout? Zal vast niet lekker zijn haha
Ja ik, gisteren een tweede gekocht, met een Pietje eropquote:Op zondag 18 oktober 2015 19:55 schreef Goitske het volgende:
[..]
Ranzige kerstkransjes ook optie!
Heeft hier iemand trouwens van die spuculaas plankjes? Werkt dat?
Ok dus de moeite waard om aan te schaffen! Twijfelde elke xquote:Op zondag 18 oktober 2015 19:56 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja ik, gisteren een tweede gekocht, met een Pietje erop
Werkt prima hoor, alleen moet je je deeg dus weg echt goed erin duwen voor patroon
Inmiddels al een recept gevonden? Ik heb dit gebruikt: https://bakverhalen.wordp(...)-het-nou-kruidnoten/quote:Op zondag 18 oktober 2015 15:20 schreef NijntjesUk het volgende:
Ik zie mooie dingen voorbij komen!
Paar blz terug zag ik ook pepernoten. Heeft iemand daarvan het recept voor mij? (Het liefst met honing indien mogelijk). Via Google vind ik meestal kruidnoten.
Ik heb de eerste keer kleiner recept gemaakt, scheelt opeten, alhoewel ze wel sneller op warenquote:Op maandag 19 oktober 2015 13:53 schreef NijntjesUk het volgende:
Thanks! Nu heb ik er twee om te proberen. Wat jammer dat ik ze dan ook allemaal moet opeten.
quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 22:12 schreef Isegrim het volgende:
Sorry voor het prijsje erbij, was voor FB. Erg lekker!
[ afbeelding ]
http://www.davidlebovitz.(...)e-cheesecake-recipe/
quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 22:16 schreef computergirl het volgende:
Waar koop je die puree? Zit er suiker in of alleen gepureerde pompoen?
Pumpkin puree kun je ook kopen met de Amazing Oriental toko in Amsterdamquote:Op vrijdag 23 oktober 2015 22:15 schreef Isegrim het volgende:
Volgende week wil ik pumpkin pie maken. Heb 20 blikken pompoenpuree gescoord. Pumpkin pie en pompoenbrood.
Bij de AO hier heb ik het niet kunnen vinden...quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 22:44 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
[..]
Pumpkin puree kun je ook kopen met de Amazing Oriental toko in Amsterdam
Vreemd, ik heb het gister nog zien staan hier.. Maar goed, gelukkig ben je inmiddels voorzienquote:Op zaterdag 24 oktober 2015 04:03 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Bij de AO hier heb ik het niet kunnen vinden...
Bij de AH verkopen ze pompoenblokjes in de vriezer.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 22:32 schreef Isegrim het volgende:
Het enige ingrediënt is pompoen. Gekocht bij USfoodz.nl. Niet echt goedkoop, maar heb vooralsnog geen Nederlands equivalent gevonden en met de hoeveelheden die er bij ons dan door gaan zit ik niet zo te wachten op tig pompoenen slachten. Maar achteraf bekeken vind ik het ook weer niet zo tof dat dit import is.
Het hoeft ook niet hoogstaand te zijn om een leuke traktatie te hebben Die spuit-elf thoughquote:Op zondag 25 oktober 2015 12:55 schreef Goitske het volgende:
Vandaag de oudste 3 jaar geworden dus traktatie voor bij de gastouder. Geen hoogstandje maja.... Vanille cupcakes met fondant in brandweer thema en spuit 11 de brandweer olifant boekjes
Hij is in elk geval blij dus morgen trakteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik weet nog niet. Misschien wel gewoon het recept dat op het blik staat.quote:Op zondag 25 oktober 2015 13:42 schreef Dot. het volgende:
[..]
Bij de AH verkopen ze pompoenblokjes in de vriezer.
Welk recept gebruik je voor de taart? Ik heb een keer een Jamie Oliver recept gebruikt, maar die werd helemaal niet stijf in het midden.
leuke boltaart in het vorige deel. Grappig hoe ze dat gebakken deeg in stukken in een holle schaal stoppen. Doen ze dat vaak zo? Ik heb het een keer gewoon in een rvs schaal gebakken die bolvormig was en niet voor bakken bedoeld was :pquote:Op zondag 25 oktober 2015 12:55 schreef Goitske het volgende:
Vandaag de oudste 3 jaar geworden dus traktatie voor bij de gastouder. Geen hoogstandje maja.... Vanille cupcakes met fondant in brandweer thema en spuit 11 de brandweer olifant boekjes
Hij is in elk geval blij dus morgen trakteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Je foto doet het niet? Wat voor recept heb je gebruikt?quote:Op zondag 25 oktober 2015 17:06 schreef Vikingsmeisje het volgende:
Niet echt bakken, maar ik heb even jullie hulp nodig!
Ik heb geprobeerd om deze honingrotsjes te maken. Maar werd erg plakkerig, terwijl dat er zo op de foto niet zo lijkt. Hoe krijg ik het wat minder plakkerig zodat ik het inderdaad echt kan bewaren en nog belangrijker: uitdelen op het werk ;-)
[ afbeelding ]
Je moet daarvoor heel dun deeg bakken op de plaat werkt het beste en dan mbv bak papier rollen. Ik heb hem nu niet gemaakt geen tijd door jan zijn 3de verjaardagquote:Op zondag 25 oktober 2015 14:30 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Het hoeft ook niet hoogstaand te zijn om een leuke traktatie te hebben Die spuit-elf though
[ afbeelding ]
Mijn red velvet'cakerol' *ahum* Wist dat zo'n cakerol toch niet goed zou komen, had al gespiekt bij andere inzendingen en om zo'n ding zonder scheurtjes rond te krijgen. Naah, mij niet gezien. Van frambozen puree gemaakt voor de kleur, maar dat viel tegen. Verder crème fraîche gemixt met boter gemixt met Griekse yoghurt + gelatine om de boel bij elkaar te houden. Taart doormidden snijden, royaal met topping uitsmeren, op elkaar en aftoppen met frambozen en chocosnippers
Je spuit eerst het patroon en dan doe je dat een minuutje in de oven tot het ingedroogd is en dan stort je de rest er overheen.quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:37 schreef PM-girl het volgende:
Mooi Laziness! Hoe krijg je zo'n motiefje erin? Ik zag dat ook ooit bij the GBBO, maar ik kan me niet herinneren hoe.
Klein deeltje van het beslag kleuren en op de bakplaat spuiten, en daarna de rest erop smeren?
leuk is dat gewoon cakedeeg ?quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:03 schreef laziness het volgende:
Ik heb in het verleden wel van zulke cakerolls zelf gemaakt.
Het kost minder tijd dan een taart maken.
Van belang is een plaat waar het dun op uitgesmeerd kan worden en zodra het warm uit de oven komt met bakpapier strak oprollen en dan later pas terug rollen, vullen en weer oprollen.
[ [url=http://i946.photobucket.com/albums/ad304/dizzy-miss-lizzy_photo/2A06B3B5-B3C8-41FC-9BA6-3BD1EA4FD861_zpstjratkl3.jpg]afbeelding ][/URL]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Op mijn foto stond het recept, ik probeer het nog eens:quote:Op maandag 26 oktober 2015 11:31 schreef _Liek het volgende:
[..]
Je foto doet het niet? Wat voor recept heb je gebruikt?
Thanks!quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:50 schreef laziness het volgende:
[..]
Je spuit eerst het patroon en dan doe je dat een minuutje in de oven tot het ingedroogd is en dan stort je de rest er overheen.
Zwitserse cakeroll recept. Is net een wat ander consistentie dan gewoon deeg.quote:
Nu doet ie t wel Karamel is gevoelig door vocht, dus daar kan het aan liggen of misschien was het niet heet genoeg. Om harde karamel te krijgen moet de siroop tussen 150-165 graden zijn, dus lijkt me hiermee ook...quote:Op maandag 26 oktober 2015 21:05 schreef Vikingsmeisje het volgende:
[..]
Op mijn foto stond het recept, ik probeer het nog eens:
[ afbeelding ]
Dankjewel! Daar ligt het vast aan. Heb het gewoon even laten koken en toen gelijk op de bakplaat gedaan. Ik ga het gewoon nog eens proberen!quote:Op dinsdag 27 oktober 2015 10:20 schreef _Liek het volgende:
[..]
Nu doet ie t wel Karamel is gevoelig door vocht, dus daar kan het aan liggen of misschien was het niet heet genoeg. Om harde karamel te krijgen moet de siroop tussen 150-165 graden zijn, dus lijkt me hiermee ook...
quote:Op maandag 26 oktober 2015 19:03 schreef laziness het volgende:
Ik heb in het verleden wel van zulke cakerolls zelf gemaakt.
Het kost minder tijd dan een taart maken.
Van belang is een plaat waar het dun op uitgesmeerd kan worden en zodra het warm uit de oven komt met bakpapier strak oprollen en dan later pas terug rollen, vullen en weer oprollen.
[ [url=http://i946.photobucket.com/albums/ad304/dizzy-miss-lizzy_photo/2A06B3B5-B3C8-41FC-9BA6-3BD1EA4FD861_zpstjratkl3.jpg]afbeelding ][/URL]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Lekkere soorten cake?quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 16:56 schreef MutedFaith het volgende:
We gaan op 't werk een bakesale houden met onze afdeling. Iedereen bakt *iets* en 't gaat verkocht worden aan onze collega's van andere afdelingen.
Ik ga sowieso de 'brownies' van Robinook maken. Maar zoek eigenlijk nog iets voor ernaast. Goeie ideeën zijn welkom. Enige vereisten zijn dat 't enigszins makkelijk mee te nemen moet zijn, niet superduur of mega ingewikkeld om te maken en geen cupcakes (want die maken al 4 anderen).
Van die honingcreme toch?quote:Op donderdag 29 oktober 2015 09:27 schreef Dragonberry het volgende:
Bestaat er ook niet vloeibare honing dan?
Wit met roze of wit met groen?quote:Op donderdag 29 oktober 2015 09:34 schreef Isegrim het volgende:
Lidl heeft vandaag een mooie profi keukenmachine met een kom van 6,3 liter. 1.300 Watt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |