FOK!forum / Culinesse à gogo / Havermout
ComedyShortsGamerzaterdag 17 oktober 2015 @ 13:59
Hallo allemaal,

Eten jullie havermout? Zo ja, hoe neem je het? Ik ben eigenlijk op zoek naar andere manieren dan melk want de combinatie vind ik smerig. Zowel warme of koude melk.

Weet iemand nog iets?
#ANONIEMzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:00
Havermout met koude melk?

Ik eet het altijd met warme melk en suiker. O+
nofxtbrzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:00
kaneel en krenten erbij gooien :Y)
ComedyShortsGamerzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:02
het probleem is dat ik melk echt heel erg smerig vind
#ANONIEMzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:00 schreef nofxtbr het volgende:
kaneel en krenten erbij gooien :Y)
Moet ik onthouden.
#ANONIEMzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:02 schreef ComedyShortsGamer het volgende:
het probleem is dat ik melk echt heel erg smerig vind
Water?
nofxtbrzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:02 schreef ComedyShortsGamer het volgende:
het probleem is dat ik melk echt heel erg smerig vind
tja het kan ook met water maar dan vind ik melk toch echt lekkerder
ComedyShortsGamerzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:04
quote:
9s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:03 schreef DrNick het volgende:

[..]

Water?
dat moet ik eens proberen dan
niepleujezaterdag 17 oktober 2015 @ 14:07
Met yoghurt?
ausweisszaterdag 17 oktober 2015 @ 14:13
Met vla of roeryoghurt geen optie ?
Yokidrink,Chocolademelk
Holymezaterdag 17 oktober 2015 @ 14:15
Met amandelmelk, kokosmelk of rijstmelk (allemaal van Alpro) O+
Jordy-Bzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:17
Een melkvervanger op basis van soja zou je inderdaad eens kunnen proberen.
FANNzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:40
In en Smoothie? met veel fruit....
ComedyShortsGamerzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:13 schreef ausweiss het volgende:
Met vla of roeryoghurt geen optie ?
Yokidrink,Chocolademelk
Chocolademelk? Wordt dat niet te ongezond dan
ausweisszaterdag 17 oktober 2015 @ 14:44
Dan neem je de light variant. :r :?
Brrr ik moet geen light,Dan maar iets minder.
FANNzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:44
http://uitpaulineskeuken.(...)e-met-havermout.html
Eviennezaterdag 17 oktober 2015 @ 14:44
Ik maak het met hete melk, schepje cacao, heel klein beetje suiker. Is niet ongezond hoor, cacao. Niet ongezonder dan met enkel melk en suiker. Ik zou er geen kant en klare chocomel bij doen.

Fruit kan ook nog inderdaad.

Je kan ook havermoutkoekjes maken.
ShiaImamHussainzaterdag 17 oktober 2015 @ 14:50
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:00 schreef DrNick het volgende:
Havermout met koude melk?

Ik eet het altijd met warme melk en suiker. O+
Door de suiker verneuk je heel het "gezondheidsgehalte'.. :)
Helsinkizaterdag 17 oktober 2015 @ 14:56
Volle melk, warm, en dan een klein beetje honing plus fruit en noten erdoor.
Guppyzaterdag 17 oktober 2015 @ 16:23
Ik doe het met water. Water aan de kook, havermout erbij. 3 min wachten, afgieten en klaar. En er dan eventueel fruit of zo bij.

Wat ik me afvraag en nog niet geprobeerd heb, is of het koud ook te eten is. Eigenlijk vind ik het teveel moeite om water aan de kook te brengen 's morgens vroeg :@ maar ik doe het toch :')
#ANONIEMzaterdag 17 oktober 2015 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 14:50 schreef ShiaImamHussain het volgende:

[..]

Door de suiker verneuk je heel het "gezondheidsgehalte'.. :)
Maar dat maakt niets uit.
LilDutchPrincesszaterdag 17 oktober 2015 @ 17:08
Muffins met havermout en banaan of smoothie met banaan, bosvruchten en wat havermout.
Jordy-Bzaterdag 17 oktober 2015 @ 17:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 16:23 schreef Guppyfriend het volgende:
Ik doe het met water. Water aan de kook, havermout erbij. 3 min wachten, afgieten en klaar. En er dan eventueel fruit of zo bij.

Wat ik me afvraag en nog niet geprobeerd heb, is of het koud ook te eten is. Eigenlijk vind ik het teveel moeite om water aan de kook te brengen 's morgens vroeg :@ maar ik doe het toch :')
Dan is het niet gaar.
Plotszaterdag 17 oktober 2015 @ 17:16
Ik met een beetje amandelmelk zodat t net genoeg id om geabsorbeerd te worden door de havermout. Even laten weken in de ijskast dus,totdat de havermout niet meet hard maar zacht is. T moet geen pap worden, nog minder vloeibaar dus.
Sapstengelzaterdag 17 oktober 2015 @ 17:18
Ja, havermout tot poeder malen in de blender en dan met koude melk opdrinken. Verhouding van 10 gram havermout per 100ml melk is prima.
-Ciske-zaterdag 17 oktober 2015 @ 17:18
Avond van tevoren door een bak kwark roeren, vocht trekt erin en dan is het prima verteerbaar.
Handje noten en een stuk fruit erbij en je hebt een compleet ontbijt.
WammesWaggelzaterdag 17 oktober 2015 @ 17:24
Maak er anders een soort cake van, heb je bijna geen melk voor nodig.. wel banaan en appel.
ShiaImamHussainzaterdag 17 oktober 2015 @ 17:28
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 16:29 schreef DrNick het volgende:

[..]

Maar dat maakt niets uit.
Je eet havermout omdat het zo lekker is? :')
Boca_Ratonzaterdag 17 oktober 2015 @ 17:41
In de yoghurt, ik ben er verslaafd aan.
ComedyShortsGamerzaterdag 17 oktober 2015 @ 19:22
maakt het uit of je de havermout zelf opwarmt of niet?
Robuustheidzaterdag 17 oktober 2015 @ 19:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 19:22 schreef ComedyShortsGamer het volgende:
maakt het uit of je de havermout zelf opwarmt of niet?
Ja. Dan kan je spijsverteringstelsel de stoffen opnemen, daar de vlokken gebroken zijn.
Ferazaterdag 17 oktober 2015 @ 20:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 19:22 schreef ComedyShortsGamer het volgende:
maakt het uit of je de havermout zelf opwarmt of niet?
Ja, je kan het beter iemand anders laten doen.
kibozaterdag 17 oktober 2015 @ 20:58
Niks blender opwarmen of koken, gewoon door de kwark of yoghurt met een scheut limonade
ComedyShortsGamerzaterdag 17 oktober 2015 @ 21:14
quote:
9s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 20:16 schreef Fera het volgende:

[..]

Ja, je kan het beter iemand anders laten doen.
goed grapje maar ik bedoel het niet zo
oh-ohzondag 18 oktober 2015 @ 01:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 16:23 schreef Guppyfriend het volgende:
Ik doe het met water. Water aan de kook, havermout erbij. 3 min wachten, afgieten en klaar. En er dan eventueel fruit of zo bij.

Wat ik me afvraag en nog niet geprobeerd heb, is of het koud ook te eten is. Eigenlijk vind ik het teveel moeite om water aan de kook te brengen 's morgens vroeg :@ maar ik doe het toch :')
Overnight oats, echt een oplossing!
-Strawberry-zondag 18 oktober 2015 @ 01:14
250 ml ongezoete alpro amandelmelk in een pannetje opwarmen met 50 gram havermout en dan een banaan in stukjes er doorheen. Soms nog wat cacao poeder erbij. Je kunt het ook als overnight oats een avond in de koelkast laten staan met vocht (melk of wat dan ook) en daarna koud opeten of opwarmen.

Of door een smoothie, of in pannenkoekjes. :9
-Strawberry-zondag 18 oktober 2015 @ 01:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 17:28 schreef ShiaImamHussain het volgende:

[..]

Je eet havermout omdat het zo lekker is? :')
Ik wel. Moest het eerst leren eten maar nu vind ik het oprecht lekker.
ShiaImamHussainzondag 18 oktober 2015 @ 01:18
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2015 01:15 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik wel. Moest het eerst leren eten maar nu vind ik het oprecht lekker.
Ok, maar dan hoef je er ook geen suiker bij te doen. :)
-Strawberry-zondag 18 oktober 2015 @ 01:19
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2015 01:18 schreef ShiaImamHussain het volgende:

[..]

Ok, maar dan hoef je er ook geen suiker bij te doen. :)
Ik vind brood ook lekker, betekent niet dat ik het graag kaal eet.

Oh, ik eet het niet met suiker. Wel met banaan. :P
ShiaImamHussainzondag 18 oktober 2015 @ 01:21
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2015 01:19 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik vind brood ook lekker, betekent niet dat ik het graag kaal eet.

Oh, ik eet het niet met suiker. Wel met banaan. :P
Banaan erin?
oh-ohzondag 18 oktober 2015 @ 01:25
Ik maak vaak overnight oats met fruit ( blauwe bessen, banaan, appel, aardbei, whatever ) en dan met kwark of cocosmelk of soyamelk, en een beetje agavesiroop of vanille essence uit zo een flesje, geraspte cocos erdoor, volgende dag nog wat amandelschaafsel erop en als je van die superfood dingen zoals chia, hennepzaad, lijnzaad etc houdt kan dat er ook doorheen. 's Avonds in een weckpot in de koelkast zetten en 's morgens eten of meenemen voor onderweg.
Solivaguszondag 18 oktober 2015 @ 08:30
Met warm/kokend water erdoor, vervolgens frambozen eventueel met blauwe bessen, rozijnen en geraspte kokos. Zo klaar en prima start van de dag!

(Frambozen kun je eventueel bevroren in zak kopen. Gewoon bevroren door je hete prakje gooien.)
Diconnectedzondag 18 oktober 2015 @ 12:29
Ik maak het de laatste tijd met kokos/rijstmelk. En dan ook kaneel, rozijnen, chiazaad en lijnzaad er doorheen. Af en toe ook wat cranberry's. Heerlijk O+
_Arual_zondag 18 oktober 2015 @ 14:00
Havermout, sojamelk met banaansmaak, beetje yoghurt, kokos en chiazaad door elkaar roeren. Bevroren mango van de AH erop. Nachtje in de koelkast ... Klaar

Overnight oats *O*
derLudolfzondag 18 oktober 2015 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 13:59 schreef ComedyShortsGamer het volgende:
Hallo allemaal,

Eten jullie havermout? Zo ja, hoe neem je het? Ik ben eigenlijk op zoek naar andere manieren dan melk want de combinatie vind ik smerig. Zowel warme of koude melk.

Weet iemand nog iets?
Waarom wil je iets eten als het niet lekker is?

Enige manier hoe ik het eet is als pannenkoek.

Liter melk en twee kopjes havermout in een pannetje, zacht laten worden en laten afkoelen. Dan twee kopjes bloem erbij en ik dacht 3 eieren.
Dit moet een goed dik beslag worden.

Klont boter in de pan, beslag erin, plak sprk erop
Guppyzondag 18 oktober 2015 @ 18:22
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2015 01:11 schreef oh-oh het volgende:

[..]

Overnight oats, echt een oplossing!
Ik heb het opgezocht en klaargezet voor morgen, ik ben benieuwd!
Bucketlistzondag 18 oktober 2015 @ 23:40
Ik maak mijn overnight oats altijd met karnemelk en wat lijnzaad. Fruit doe ik er de volgende ochtend door, meestal uit de vriezer (Mango/Bramen/Granaatappelpitjes) of een combinatie met vers (banaan/blauwe bessen).
oh-ohmaandag 19 oktober 2015 @ 00:37
Ik leg het fruit altijd bovenop en meng het dan de volgende dag.
Pietverdrietmaandag 19 oktober 2015 @ 08:36
Waarom zou je havermout willen eten als je het niet lekker vind?
Guppymaandag 19 oktober 2015 @ 08:53
TS zegt toch dat ie t met melk niet lekker vindt, en op zoek is naar alternatieven?
Hagelkaasmaandag 19 oktober 2015 @ 21:58
Ik maak het altijd met water.

Banaan in een beetje boter laten karamelliseren, scheutje water erbij, aan de kook brengen en dan net zoveel havermout erbij tot het flink dik is. Dat laat je 10 seconden pruttelen en dan een beetje kaneel en als je het nog zoeter wil bruine basterdsuiker erbij.

Dit kan ook met bevroren vruchten, met en zonder kaneel, met en zonder suiker, met en zonder boter, enz.. Je kan er ook pindkaas door doen, of miso-pasta, whatever.

Melk is echt niet nodig.
Koningindinsdag 20 oktober 2015 @ 14:43
Ik maak er geregeld cupcakes van met banaan en rozijnen.
Erg lekker en makkelijk.
Blikdinsdag 20 oktober 2015 @ 16:08
Havermountpannenkoekjes met banaan :P
derLudolfdinsdag 20 oktober 2015 @ 17:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 16:08 schreef Blik het volgende:
Havermountpannenkoekjes met banaan spek
Zoete pannenkoeken :N
#ANONIEMdinsdag 20 oktober 2015 @ 22:57
Magere kwark met precies zoveel havermout erin dat je de bak op z'n kop kan doen zonder dat het eruit valt. :9~
sirdanilotwoensdag 21 oktober 2015 @ 12:11
Ik deed altijd de havermout al de dag vantevoren bij de melk gieten in mijn pannetje.

De volgende ochtend hoefde ik het dan alleen nog maar op te warmen.
Het resultaat is dan beter, want de havermoetvlokken zijn lekker 'plump' geworden en de pap is dikker. Als je het niet een nacht in de melk laat staan is het echt niet lekker.

Eigenlijk al een tijdje geen havermout meer op.
Blikwoensdag 21 oktober 2015 @ 12:19
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 12:11 schreef sirdanilot het volgende:
Ik deed altijd de havermout al de dag vantevoren bij de melk gieten in mijn pannetje.

De volgende ochtend hoefde ik het dan alleen nog maar op te warmen.
Het resultaat is dan beter, want de havermoetvlokken zijn lekker 'plump' geworden en de pap is dikker. Als je het niet een nacht in de melk laat staan is het echt niet lekker.

Eigenlijk al een tijdje geen havermout meer op.
Wij doen hetzelfde, alleen dan met water voorweken. volgende ochtend melk erbij
sirdanilotwoensdag 21 oktober 2015 @ 12:20
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 12:19 schreef Blik het volgende:

[..]

Wij doen hetzelfde, alleen dan met water voorweken. volgende ochtend melk erbij
Ja dat kan ook maar ik vind het lekker als er een goede melk smaak aan zit
ComedyShortsGamerzondag 25 oktober 2015 @ 19:43
Havermout zelf is lekker, alleen met melk niet. Ik doe het vaak in kwark (halfvolle van Optimel bijvoorbeeld met een smaakje en niet volle want dat vind ik smerig, lijkt net melk) dan is het wel lekker. Ik doe dit dagelijks 1 keer
#ANONIEMvrijdag 5 mei 2017 @ 02:47
Kijk eens HaverMoutKoekje, je hebt gewoon een naamtopic :D
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 08:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 02:47 schreef MCH het volgende:
Kijk eens HaverMoutKoekje, je hebt gewoon een naamtopic :D
Goede topickick weer, maar niet heus :(
DKSvrijdag 5 mei 2017 @ 08:35
Hier ook overnight oats maar ik gebruik Griekse yoghurt, en honing en fruit.
Postbus100vrijdag 5 mei 2017 @ 14:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 08:35 schreef DKS het volgende:
Hier ook overnight oats maar ik gebruik Griekse yoghurt, en honing en fruit.
Je mist alleen nog de walnoten :Y)
DKSvrijdag 5 mei 2017 @ 14:10
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:09 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Je mist alleen nog de walnoten :Y)
Daar krijg ik jeuk van aan m'n tong, van alle soorten noten trouwens
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 14:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 08:35 schreef DKS het volgende:
Hier ook overnight oats maar ik gebruik Griekse yoghurt, en honing en fruit.
Havermout én yoghurt? Gatverredarre.

Het is of of, niet door mekaar !
DKSvrijdag 5 mei 2017 @ 14:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:20 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Havermout én yoghurt? Gatverredarre.

Het is of of, niet door mekaar !
Droge havermout is toch niet te vreten man?
#ANONIEMvrijdag 5 mei 2017 @ 14:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:20 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Havermout én yoghurt? Gatverredarre.

Het is of of, niet door mekaar !
Waarom dat nou weer? :')
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 14:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:22 schreef DKS het volgende:

[..]

Droge havermout is toch niet te vreten man?
Nee je maakt de havermout pap met melk.

Dat heeft niks met yoghurt te maken. Er moet geen yoghurt in, maar melk.

Hoe de fuck eet jij je havermout, gewoon rauw of zo?
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 14:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:51 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Waarom dat nou weer? :')
Havermout is a l een pap (met melk) en dan ook nog pap achtige yoghrurt erbij is raar. Ook de zure smaak is raar in combinatie met de havermout. Havermout hoort namelijk niet zuur.

Bovendien is havermout warm en yoghurt koud.

zo, genoeg argumentatie?
Pietverdrietvrijdag 5 mei 2017 @ 17:18
Koekjes mee bakken is de beste manier om havermout eetbaar te maken
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 17:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Koekjes mee bakken is de beste manier om havermout eetbaar te maken
'Jup ook erg lekker.

Maar je kunt niet elke dag koekjes eten als ontbijt en wel elke dag havermoutpap.

Ik ben daar overigens mee gestopt, elke dag havermout, vind het te zwaar, te massief op mn maag.
Pietverdrietvrijdag 5 mei 2017 @ 17:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:20 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

'Jup ook erg lekker.

Maar je kunt niet elke dag koekjes eten als ontbijt en wel elke dag havermoutpap.

Ik ben daar overigens mee gestopt, elke dag havermout, vind het te zwaar, te massief op mn maag.
Je hebt door dat je jezelf tegenspreekt?
*)
Snap dat geadoreer voor pap nooit zo goed, waarom zou pap een beter ontbijt zijn dan bv een paar volkoren boterhammen met kaas of ham?
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 17:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je hebt door dat je jezelf tegenspreekt?
*)
Snap dat geadoreer voor pap nooit zo goed, waarom zou pap een beter ontbijt zijn dan bv een paar volkoren boterhammen met kaas of ham?
Ik heb nooit gezegd dat pap beter is dan een boterham?

Maar koekjes kun je niet elke dag als ontbijt eten. Te zoet en vet.
Pietverdrietvrijdag 5 mei 2017 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:25 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ik heb nooit gezegd dat pap beter is dan een boterham?

Maar koekjes kun je niet elke dag als ontbijt eten. Te zoet en vet.
Zou het verschil wel eens willen zien met de boterhammen met jam of hagelslag waar half nederland mee ontbijt.
Maar goed, ik had het ook niet over ontbijten met havermout koekjes, maar erover dat het de enige manier is waarop het eetbaar is.
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 17:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zou het verschil wel eens willen zien met de boterhammen met jam of hagelslag waar half nederland mee ontbijt.
Maar goed, ik had het ook niet over ontbijten met havermout koekjes, maar erover dat het de enige manier is waarop het eetbaar is.
Er zijn heel veel mogelijkheden met havermout behalve koekjes. Waarom zou dat niet zo zijn?

Denk b.v. aan havermoutpap. Voor af en toe wel lekker ontbijt. Maar ik wil het niet meer elke dag hebben.
DKSvrijdag 5 mei 2017 @ 17:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:56 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Nee je maakt de havermout pap met melk.

Dat heeft niks met yoghurt te maken. Er moet geen yoghurt in, maar melk.

Hoe de fuck eet jij je havermout, gewoon rauw of zo?
Warme melk met vellen gaf me een jeugdtrauma. Ik vind het nu nog kkranzig
Havermout is gezond, prima brandstof voor bouwvakkers.
Pietverdrietvrijdag 5 mei 2017 @ 18:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:40 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Er zijn heel veel mogelijkheden met havermout behalve koekjes. Waarom zou dat niet zo zijn?

Denk b.v. aan havermoutpap. Voor af en toe wel lekker ontbijt. Maar ik wil het niet meer elke dag hebben.
En behalve pap?
derLudolfvrijdag 5 mei 2017 @ 18:16
Havermout doet het ook prima door lokvoer om mee te vissen :D
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 19:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

En behalve pap?
http://allrecipes.com/rec(...)nch/cereals/oatmeal/
Pietverdrietvrijdag 5 mei 2017 @ 19:47
quote:
Ah, je hebt geen idee dus je haalt er een goegellinkje bij, met 1000 papvariaties nota bene
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 19:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 19:47 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ah, je hebt geen idee dus je haalt er een goegellinkje bij, met 1000 papvariaties nota bene
Muesli kan ook heel goed.

Hartig klinkt raar maar kan ook.
Pietverdrietvrijdag 5 mei 2017 @ 20:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 19:57 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Muesli kan ook heel goed.

Hartig klinkt raar maar kan ook.
Muesli is een papvariatie
Spanky78vrijdag 5 mei 2017 @ 21:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Koekjes mee bakken is de beste manier om havermout eetbaar te maken
Ik heb in Engeland in een goed hotel havermout leren eten.

Echt zijdezacht geprutteld met volle melk en ik vermoed wat room... En dan met net zoveel demerara suiker dat het lichtzoet is... Was echt wonderbaarlijk lekker. Heb het zelf ook nooit zo gekregen (te calvinistisch voor room denk. Ik)

Daarnaast lustte ik het ook gewoon gekookt als pap...

Daarvoor was ik het met je eens geweest. En dan gingen die koekjes me al ver.
sirdanilotvrijdag 5 mei 2017 @ 21:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Muesli is een papvariatie
Hoe is muesli nou weer pap :')
HaverMoutKoekjevrijdag 5 mei 2017 @ 22:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 17:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Koekjes mee bakken is de beste manier om havermout eetbaar te maken
:Y)
electroniquedonderdag 11 mei 2017 @ 14:23
Havermout met walnoten, extra pure chocolade en kokosvlokken