abonnement Unibet Coolblue
pi_156813923
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 21:10 schreef Deshain het volgende:

[..]

Ik adviseer altijd:

Don't stick your dick in crazy.

Maar gast serieus, waarom zo lief? Je bent genaaid zonder glijmiddel en zou wel wat bozer mogen zijn dan alleen maar vertwijfeld.
De ware crazy aard komt helaas soms pas na een tijd naar boven...
pi_156814097
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 21:32 schreef Jaeger85 het volgende:

[..]

De ware crazy aard komt helaas soms pas na een tijd naar boven...
Klopt, desalniettemin reden om met geurende banden te vertrekken.
pi_156814364
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 20:50 schreef Jaeger85 het volgende:

[..]

Er bestaat geen enkel legitiem excuus om vreemd te gaan. Als je niet gelukkig bent dan communiceer je dat. Lost dat niets op dan maak je het uit en zoek je naar een ander die wel gelukkig maakt. Nu doe je aan victim blaming.
Dit. Je hebt altijd een keuze.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 21:51:03 #79
431144 Teydelyk
Bad, for the greater good
pi_156814882
Ts je bent echt een megooltje met een rubberen ruggegraat als je zon overspelige manipulatieve vrouw nog in je leven houdt.

B

A

I

L
Shake with your right hand but hold a rock in the left.
pi_156814995
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 21:51 schreef Teydelyk het volgende:
Ts je bent echt een megooltje met een rubberen ruggegraat als je zon overspelige manipulatieve vrouw nog in je leven houdt.

B

A

I

L
Dit en het beste is om vanaf nu helemaal nocontact te gaan. Helemaal niets meer van je laten horen en verder gaan met je leven.
pi_156815479
Alsof vreemdgaan makkelijk gaat: Je vriendin liegt gewoon snoeihard tegen je wat ze gaat doen (neuken met een ander).
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_156815506
Rot voor je man. Sterkte. ;(

Hoop voor je dat je de kracht kunt vinden uit deze situatie te stappen.

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 13-10-2015 22:03:29 ]
pi_156816082
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:07 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Gast, hou de eer aan jezelf en dump haar voordat zij het bij jou doet op het moment dat ze een vervanger voor je gevonden heeft. Je wordt continu keihard voorgelogen man.
Ik zwaai naar dieren.
pi_156817020
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:51 schreef AgLarrr het volgende:
Wat er gebeurd is? Haar biologische klok is gaan tikken. Die chick wil kinderen en ziet dat bij jou op korte of middellange termijn niet gebeuren. Ik weet niet hoe oud ze is, hoeveel tijd ze in haar eigen hoofd nog heeft om het voor elkaar te krijgen, en waarschijnlijk weet ze dat zelf ook niet en is ze nu daarom nu over haar toeren. Hoe dan ook , kennelijk was jullie relatie in alle scenario's het eerste waar een einde aan moest komen. Dat doet ze niet heel chique, maar past wel in de tumult van iemand die zich "ineens realiseert dat haar leven anders moet". Ze gaat keihard overstag en stoot onderwijl haar hoofd.

Zeer kut dat je daar slachtoffer van wordt.
Daar is een mooie term voor: "seven years itch".
https://en.wikipedia.org/wiki/The_seven-year_itch

Ik heb wel het idee dat dat meespeelt. In veel gevallen als mensen vreemd gaan, zeker bij hen die daar "totaal niet het type voor zijn", is het zo dat hun liefde gewoon al over is. Dan helpt dus niet veel meer.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 22:33:54 #85
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_156817664
Iets zegt me ook dat je pas het topje van de ijsberg hebt ontdekt. Als het een eenmalige slippertje was die ze meteen opbiechtte, was het een ander verhaal geweest. Maar ze bleef liegen en zocht ook nog eens bewust naar andere mannen ... Ik zou er klaar mee zijn.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 22:38:31 #86
210905 PatatFriet
Goudgeel en knapperig
pi_156817996
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 20:20 schreef LLgetikt het volgende:
En de hamvraag is kan het ook aan jou liggen? Tuurlijk vreemdgaan is zwak..maar.. komt niet uit de lucht vallen.. ''als het goed zit in de relatie''.
Precies, TS is een botte lul die er niet voor haar was en op vakantie ging toen zij het zo moeilijk had en dáárom is ze vreemdgegaan :{
Dus natuurlijk is het de schuld van TS |:(
Patat, het meest veelzijdige stukje friet.... patat!
pi_156819670
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:38 schreef PatatFriet het volgende:

[..]

Precies, TS is een botte lul die er niet voor haar was en op vakantie ging toen zij het zo moeilijk had en dáárom is ze vreemdgegaan :{
Dus natuurlijk is het de schuld van TS |:(
Tis maar hoe selectief je leest.
'' I am under no obligation to make sense to you.''
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:35:23 #88
431144 Teydelyk
Bad, for the greater good
pi_156820607
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:33 schreef Gary_Oak het volgende:
Iets zegt me ook dat je pas het topje van de ijsberg hebt ontdekt. Als het een eenmalige slippertje was die ze meteen opbiechtte, was het een ander verhaal geweest. Maar ze bleef liegen en zocht ook nog eens bewust naar andere mannen ... Ik zou er klaar mee zijn.
Shake with your right hand but hold a rock in the left.
pi_156821808
heb je een samenvatting
pi_156822769
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 15:57 schreef Bessensap het volgende:
Situatie: vriendin (of nou ja, ex nu) en ik hebben een achtjarige relatie gehad. Altijd prima, waren dolgelukkig en gaven altijd aan niet zonder elkaar te kunnen en samen oud te willen worden.
Natuurlijk zijn er ook mensen die gewoon niet zo monogaam zijn en ondanks geluk toch nog wat heil buiten de deur gaan zoeken, maar in onderstaand verhaal zijn er toch wel duidelijke signalen dat je vriendin helemaal niet zo dolgelukkig was..

quote:
Tot mijn vriendin 1,5 jaar geleden werkloos raakte, zat natuurlijk rottig in haar vel maar goed. Ze vond uiteindelijk een werken-leren opleiding wat ze graag wilde. Helaas heeft ze hiermee moeten stoppen na een aantal maanden, dus weer terug bij af. Tuurlijk zat ze rot in haar vel en heb ik haar zoveel mogelijk gesteund, maar dit heb ik nooit zien aankomen:
Logisch dat ze niet goed in d'r vel zit en lief dat je haar zoveel mogelijk hebt gesteund, dat is fijn. Het is alleen niet zaligmakend, want ze miste een groot deel van haar leven wat jij sowieso niet op kon vullen en waar ze zelf mee moet leren omgaan. Ik denk dat je hier wat onderschat met je maar goed en hierboven met je dolgelukkig. Dat maakt het erover praten voor een al enigszins gesloten iemand wellicht niet veel makkelijker..

quote:
Ongeveer 4 weken geleden vertelde ze ineens in een heel normaal, luchtig gesprek dat ze het even niet meer wist. Dus ik dacht gelijk, dit heeft met werk te maken. Toen ik vroeg, ook over ons dan ofzo? Ze wist het niet. Gewoon alles. Ok dan, we praten vanavond wel zei ik.
Heel goed dat je het niet bij de aanname van alleen werk houdt en doorvroeg ^O^

quote:
's Avonds bij thuiskomst biechte ze dus op dat ze sinds een half jaar een kinderwens heeft, terwijl we allebei eigenlijk min of meer anti kind waren en het erover eens waren dat we geen kinderen wilden. Ok, een mens kan veranderen, haar broer heeft dus sinds een half jaar een baby en toen is het bij haar begonnen. Dit zat al lang in haar hoofd en wist hoe ik erover dacht, dus durfde het niet te zeggen. Goed, ik gaf aan nog steeds erover te denken maar dat ik niet uitsluit dat ik het nooit wil. We kijken wel hoe het loopt spraken we af en ze leek hier blij mee te zijn.
Nog even afgezien van het cliché van rammelende eierstokken, het is niet zo raar dat je zonder werk en mogelijkheden daartoe nog eens flink over de toekomst nadenkt en andere opties gaat bekijken. Dan kan het extra verwarrend zijn dat je idee van kinderen hell nee toch in andere gevoelens veranderd, alsof het een nieuwe kant van jezelf is ofzo. Als een soort quarterlife/midlife crisis ofzo..

quote:
Toen, de volgende avond, zouden we ergens gaan eten samen om even de boel lucht te geven, maar toen appte mevrouw rond 17:00 of ik het goed vond of zij bij 2 vriendinnen bleef eten. Gezegd dat ik dacht dat we zouden gaan eten samen, maar ok, misschien moest zij het er ook met iemand over hebben. Fijne avond gewenst dus. Nou ja, niets meer op dit berichtje gehoord dus rond 21:00 gaan bellen toen ik een beetje ongerust werd. Geen gehoor. Appje gestuurd, ook niks. Hm, 23:00 nog niks. Nog ongeruster, straks loopt ze ergens verward rond. Haar ouders gebeld of ze daar was, niks, nog wat anderen gebeld waar ze kon zijn, ook niks. Shit. Wat nu? Toen heb ik contact gezocht met de vriendin waar ze zei te zijn en toen kreeg ik een klap in m'n gezicht: zij had haar al meer dan een maand niet meer gezien.
Kut dat ze liegt natuurlijk, maar zegt het niet ook iets dat ze ook meer afstand heeft van die vriendin dan normaal..

quote:
De wereld zakt onder je voeten vandaan! Iedereen die haar kent, zegt ook, "Als er iemand op aarde was waarvan ik zeker weet dat zij dat niet zou doen, dan was zij het wel". En zo ken ik haar ook.
Niet om het goed te willen praten, maar het klinkt ook een beetje alsof haar wereld eerder ook onder haar voeten vandaan is gezakt. Misschien (her)kende ze zichzelf zo ook niet, een soort identiteitscrisis als het ware..

quote:
Ze loopt nu bij de psycholoog, omdat ze schijnbaar al langer issues heeft, onder andere emoties heel erg opkroppen en teveel aan anderen denken in plaats van aan zichzelf (nou ja, tijdens het vreemdgaan heeft ze niet echt aan mij gedacht denk ik).
Lullig voor jou ja, maar misschien was dat nou net een keer een keuze voor zichzelf. Bij een vreemde waar ze niet zo een verwachtingspatroon had om aan te voldoen en misschien ook makkelijker die van haarzelf kon loslaten. In dat kader is het ook wat begrijpelijker misschien dat niemand er verder ook iets van wist of überhaupt zelfs merkte.

quote:
Anyway, het zal allemaal wel een vlucht uit de realiteit zijn geweest, door werkloosheid, eenzaamheid, niet lekker in haar vel zitten, maar dan nog is het niet goed te praten.
Het is niet goed te praten nee.

quote:
Had dat wat aangegeven bij mij. En echt, ik ging door het vuur voor haar, wilde haar volgend jaar ten huwelijk vragen.
Wat had ze aan moeten geven? Je wist dat ze niet goed in haar vel zat en zij is degene die het moet fixen. Jij kan helpen, maar zij moet het doen. Nog even afgezien van de klassieke fout dat de vrouw te subtiel iets kenbaar probeert te maken, wat totaal niet overkomt bij de man. Misschien durfde ze niet, omdat ze zichzelf ook niet zo kende in deze toestand en wat moet ze zeggen dan dat ze het gewoon niet weet. Misschien wilde ze je niet kwetsen en ontweek ze daarom het gesprek. Er zijn best wel wat motieven te bedenken, maar dat is in hindsight.. Ik denk dat dit soort redeneringen niet zo constructief zijn. Je hebt gedaan wat je kon, maar zij is degene die zichzelf moet fixen.

quote:
Ze geeft nu aan geen contact meer met hem te hebben, want ze geeft zelf aan hem niet eens leuk te vinden en heeft er spijt van. Hoewel ik haar ook niet echt vol spijt vind overkomen en doet ook niet eens echt haar best om mij terug te winnen. Ze weet het simpelweg niet en heeft tijd nodig. Dat lijkt mij dan weer de omgekeerde wereld, want waarom zou ik op haar moeten gaan zitten wachten tot het ze het weet terwijl zij de keuze gemaakt heeft dit kapot te maken?
Misschien werkt die spijt verlammend en is het te confronterend om een toch al moeilijk ding voor haar zoals emoties uiten in zo een situatie te doen. Misschien vindt ze dat ze je niet verdient. Misschien weet ze echt niet meer wat te doen of wil ze dat jij de knoop maar doorhakt, dan hoeft zij niet te twijfelen aan of je echt met haar door zou kunnen en die kinderen ja/nee alsnog een ding gaat worden.
Begrijpelijk dat je boos bent, maar ik denk niet dat zo een gevoelsding en verwarring even een kwestie van een knop omzetten is om ergens alsnog voor vol voor te gaan. Niet omdat ze niet genoeg van je houdt, maar omdat ze niet genoeg van zichzelf houdt ofzo. Dat mag je zweefteverige bullshit vinden en natuurlijk is zo een situatie moeilijk niet persoonlijk op te vatten, maar dit gaat meer om haar dan om jou of jullie. Maakt het niet minder kut, maar is wel belangrijk om mee te nemen als je iets van haar kant wil begrijpen denk ik..

quote:
Ook nooit zien aankomen, want er was niets van afstand te voelen, dus mevrouw kan blijkbaar goed acteren.
Of het ligt niet zozeer aan jullie en hoe dat ging, maar aan haar..

quote:
Toevallig was ik vrijdag in haar huis (het is officieel haar huis, hypotheek op haar naam dus ik zit nu weer bij mijn ouders) en vroeg ik of ik op haar laptop mocht om iets op te zoeken. Had ze liever niet, maar ok, ik heb geen geheim zei ze. Maar ik wil niet dat je gericht naar mij gaat zoeken. Uh, eh, ok.. was m'n insteek niet maar klinkt toch weer wat vaag. Toen wilde ik dus naar een site die begon met een B en kwam de history met Badoo aanzetten. Bleek dus dat ze zich twee weken geleden zich hier aangemeld had en zat intussen met 4 of 5 gasten flirterig te praten, niet echt seksueel, maar toch. Nummers uitwisselen ook. Dan denk ik, als je echt zoveel spijt van je actie zou hebben, en er alles aan wilt doen om je partner terug te krijgen, dan doe je dit toch niet. Ze gaf toen in 1 van de chats aan vorige week, dat ze ging stoppen met Badoo omdat "mensen toch alleen maar op zoek naar een wilde nacht in plaats van meer". Klonk mij in de oren alsof ze een andere relatie zocht. Maar dit kwam op mij eerder over dat ze weer hoop in ons had, omdat we sinds vorige week weer een beetje normaal contact hebben (als in, geen gebitch meer). Zal ook wel weer een vlucht geweest zijn. Frustratie, eenzaamheid, weet ik het. Duidelijk is dat ze zichzelf niet is en ze zegt dan ook "het was alsof ik iemand anders was". Maar je weet het dondersgoed wat je doet, in de war of niet. 1x kan nog een fout zijn, maar meerdere malen doe je heel erg bewust. En als je er dan zo'n spijt van hebt achteraf, doe je het toch gewoon nog een keer joh.
Ze is nog steeds zichzelf niet, dus misschien moet jij ook niet verwachten dat ze nu weer normaal gaat doen. Ze geeft niet voor niets aan tijd nodig te hebben. Kennelijk is ze (onder)zoekende en wil ze (nog) geen verantwoording afleggen. Natuurlijk kut dat daar andere mannen bij nodig zijn, maar het lijkt ook een teken dat ze (nog) niet klaar is om te doen wat jij wil en dat is dat zij volledig voor jou gaat. Misschien denkt ze dit nodig te hebben voor ze die keuze echt kan maken ofzo.
Geen idee trouwens hoe oud jullie zijn en in hoeverre er hiervoor ervaring is opgedaan. Wellicht speelt dat ook een rol..

quote:
Hoe dan ook, we zitten nu "officieel" in een time-out om te kijken wat we willen, want ook zij geeft aan niet te weten hoe verder, want moet eerst zichzelf zien te herpakken. Dat kan blijkbaar niet met mij erbij.
Dat laatste is misschien wel tekenend. Jij hebt de afgelopen jaren het dichtst bij haar gestaan en dit, kennelijk net zo min als zijzelf, zien aankomen. Je hebt haar niet kunnen helpen, wat zou je nu dan wel kunnen doen? Ze vraagt om tijd en toch lijk je vooral dingen van haar te willen zien en horen. Dat is heel begrijpelijk van jouw kant uit, maar zou je in haar positie (en dan echt haar positie en niet wat jij zou willen zien of doen) dit ook als hulp zien? Je focus ligt vooral op jullie en haar focus (en verbeterpunt waarvoor ze bij een psych loopt nota bene) op haarzelf, dus is dat wel de hulp die ze vraagt en nodig heeft? En ja, het is oneerlijk dat de focus op jou er nu niet zo is, maar dat kun je niet afdwingen en/of overhaasten.

quote:
Ik weet in m'n hart eigenlijk al dat het niet meer verder kan gaan, maar ergens blijf je toch hoop houden want acht jaar kan je niet zomaar afsluiten. Maar er is teveel gebeurd denk ik. Langer deze time out aanhouden voelt als uitstel van executie en het niet durven loslaten. Maar het is zo lastig. Sorry voor het lange verhaal, heb geen samenvatting! ;)
Natuurlijk is het lastig en het is absoluut niet sjiek om te liegen en te bedriegen. Dat wil ik ook geenzins goed praten, dit was puur ter nuance om wat meer over haar kant na te denken als je daar nog trek in hebt..

Sterkte verder!
pi_156822862
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:06 schreef RingBewoner het volgende:
Ik zou hem in haar beste vriendin steken. Dit ook aan haar melden.
Fixed. Geen dank B-)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_156823501
Als dit de eerste affaire is ns zoveel jaar, kun je je afvragen waarom ze dit doet idd. Waarom is ze ineens ontevreden? Moet dit het zijn, de rest van haar leven? En is die plotselinge kinderwens een projectie? Verliefdheid kan ook altijd voorkomen natuurlijk.
Ze zal best in de war zijn, maar me dunkt dat ze moet ophouden met liegen. Of ze moet gelijk wrg willen. Dan is het niet meer belangrijk. Wel lullig voor haar ex om het zo af te sluiten. Dat dan weer wel.
  woensdag 14 oktober 2015 @ 05:33:24 #93
195367 Jehuty
FOK's Giel Beelen
pi_156823599
Damn, wat klote om mee te maken. Het is moeilijk, maar voor mij zou het wel echt klaar zijn. Zelfs na haar meerdere malen de mogelijkheid te hebben gegeven om open kaart te spelen verzweeg ze alsnog de waarheid. Dat lijkt mij geen goede bodem voor een eventueel nieuw begin.

Wel naar na zo'n lange relatie. Succes ermee in ieder geval.
  woensdag 14 oktober 2015 @ 05:53:57 #94
130298 TheThirdMark
To what Purpose!
pi_156823650
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:27 schreef snakelady het volgende:

[..]

Ik denk niet dat TS is geholpen met de mening dat alle vrouwen maar 2% van hun hersenen gebruiken, mannen gaan immers ook vreemd.
En hiermee wil ik geen discussie uitlokken wie meer vreemd gaat, mannen of vrouwen, daar is TS immers ook niet mee geholpen.
Dus dit topic gebruiken voor je eigen negatieve gevoelens jegens vrouwen is wat misplaatst.
Mannen zijn dan ook 100% lul, en gebruiken daar maar 20cm van.
Maar OT: tsja, wat te doen? Geen idee! hangt van jezelf af. Vertrouwen is lastig terug te winnen als het zo is beschadigd, maar volg gewoon je eigen gevoel.
pi_156824044
Hmz.......kinderwens.....vreemdgaan.
Er gaan belletjes rinkelen.
Heeft ze niet ergens een test laten liggen??
  woensdag 14 oktober 2015 @ 08:21:51 #96
416020 K44S
The bearded man
pi_156824120
Ik zou het uitmaken/laten. zoals eerder wordt beschreven: eens vreemd gegaan.. dan is de kans groot dat het nog een keer gebeurd is aannamelijk groot(eigenlijk ging ze dat door al te liegen tegen je).
The bearded man: “So many good tunes, I didn't have time to shave!”
pi_156824194
Dumpen.

Als het echt eenmalig was en ze had het gelijk opgebiecht is het een ander verhaal. Zij heeft je echter over langere tijd voorgelogen en gaat gelijk op zoek naar nieuwe contacten.. Hoe kan je haar ooit nog vertrouwen? Wie zegt dat dit alles is wat ze je geflikt heeft over de afgelopen jaren?

Daarnaast verschillen jullie ook teveel qua kinderwens. Een compromis als 'we kijken wel hoe het loopt' werkt niet. Met haar huidige instelling zou je je ook niet moeten verbazen als ze ineens zwanger blijkt te zijn over een maand. :')
  User die je het meest gemist hebt 2022 woensdag 14 oktober 2015 @ 08:51:35 #98
78918 SeLang
Black swans matter
pi_156824363
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2015 08:32 schreef ElDinosaur het volgende:
Met haar huidige instelling zou je je ook niet moeten verbazen als ze ineens zwanger blijkt te zijn over een maand. :')
Misschien nu al, van die andere kerels
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_156824392
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2015 08:51 schreef SeLang het volgende:

[..]

Misschien nu al, van die andere kerels
Mokkababietje. "Ja, maar hij is echt van jou schat. Ik weet ook niet hoe het kan. :'("
pi_156824596
Bedankt voor alle visies en tips, top. Inmiddels heeft ze laten weten dat het misschien leuk is om iets leuks te doen samen, zonder al "het gedoe". Vriendelijk voor bedankt, want het zou voelen alsof we deden alsof er niks gebeurd is, beetje kop in het zand steken. Toen gaf ze toe dat het inderdaad wat stom is, maar dat het in haar op kwam en dat ze ook niet weet wat ze moet.

Inmiddels ga ik door met m'n leven en geef het afstand, ik zie wel hoe het verder gaat. MAar in principe is het klaar ja. In dat opzicht geef ik haar dus ook de ruimte die ze zegt nodig te hebben. Het beeindigd heb ik natuurlijk zelf al eerder. Ik gooi alleen nog niet definitief de deur dicht. Dat vind ik nu, hoe gek het ook klinkt, te moeilijk, omdat je niet zomaar omschakelt van zielsveel van iemand houden naar weggaan. Vooral omdat je met zoveel vragen zit ook. Hoor ik nog wat van haar, dan sta ik er open voor. Zo niet, ook goed.

We zijn beide trouwens 30, is mijn eerste relatie en zij heeft hiervoor een kortere relatie gehad.

quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2015 08:08 schreef Luuntje het volgende:
Hmz.......kinderwens.....vreemdgaan.
Er gaan belletjes rinkelen.
Heeft ze niet ergens een test laten liggen??
Eh, niet gezien. Ook nog niet over nagedacht eigenlijk. Wat is jouw gedachte precies? Hoe zou ze dat voor zich zien dan? Zwanger van mij of van "hem"?
Maar wie weet wat er inderdaad nog allemaal boven water komt ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')