abonnement Unibet Coolblue
pi_156787243
Hallo,

Het UVT-subforum is de afgelopen tijd enigszins versnipperd geraakt. Dit heeft ons doen besluiten ons voortaan te gaan richten op discussie, informatie, voorlichting en ervaringen met geestverruimende middelen in de ruimste zin van het woord. Dit alles is met hulp van het Trimbos Instituut waar FOK! al enkele jaren mee samenwerkt. Hierdoor zullen een aantal topics worden ondersteund met wetenschappelijke speerpunten waardoor de discussies over ervaringen op het gebied van drugs een extra dimensie krijgen.

Topics over bijvoorbeeld wedden op sport en poker zijn inmiddels naar SPT verplaatst en topics over hobbies, vrije tijd & gezelschapsspellen, uitgaan en feesten worden naar MEN, MUZ, FES en GC verplaatst. In de loop van de week zal het forum worden omgedoopt tot DRG.

Wij wensen de gebruikers van het nieuwe forum heel veel plezier en bedanken de trouwe posters in de bestaande reeksen die elders onderdak gaan vinden en uiteraard ook veel plezier op jullie nieuwe stek. Voor vragen kan je terecht bij de bekende kanalen of het DRG feedback topic.

Hier: UVT / UVT gaat verder als DRG kan je alvast reageren.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2015 20:03:30 ]
pi_158997188
En nu is ook de benaming in de Index aangepast.

Veel plezier in DRG.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')