abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 23:21:07 #1
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156701618



UVT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:22:59 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156701668
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Moet dat dan, nog een site? Het idee lijkt me niks :{
Het is niet verplicht uiteraard :+

Vooral als het je allemaal bevalt en je wat verder wilt komen is het wel aan te raden, omdat de noteringen bij de ene site nogal eens verschillen vergeleken met de andere site.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 oktober 2015 @ 14:54:56 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156711063
Ik had alvast wat binnen kunnen halen als ik had gekozen voor geen Hamilton bovenaan in VT1/VT2 _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156712628
Liechtenstein - Zweden
Wincast - anytime goal: Zlatan Ibrahimoviç @1,59

Zweden is duidelijk de favoriet, dat is ook aan de odd te zien. Zlatan is natuurlijk de topscorer, dus ik verwacht dat hij er binnen de 90 minuten wel eentje in legt en dat Zweden wint.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 oktober 2015 @ 18:36:50 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156737882
Nederland staat 0-1 voor, je krijgt inmiddels ruim 50 keer je inzet voor Kazachstan :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_156738653
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 18:36 schreef heywoodu het volgende:
Nederland staat 0-1 voor, je krijgt inmiddels ruim 50 keer je inzet voor Kazachstan :P
Ben jij van de marketing nu? :D
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:00:00 #7
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156738838
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 18:55 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Ben jij van de marketing nu? :D
Niks mis met een beetje posten toch :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:04:50 #8
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156738996
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:10:12 #9
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_156739215
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
hoppa
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:16:12 #10
6941 APK
Factual, I think.
pi_156739429
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
Any team of twee van Nederland?
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:17:27 #11
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156739480
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:16 schreef APK het volgende:

[..]

Any team of twee van Nederland?
Nee speel altijd alleen maar goals....al scoort de scheidsrechter...kan me geen tyfus schelen...
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:25:41 #12
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156739763
Zolang het bij Ijsland - Letland 2-1 blijft, pak ik nog een doelpuntje zodra @2 komt @BF
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:26:51 #13
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156739806
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:25 schreef vincenzo78 het volgende:
Zolang het bij Ijsland - Letland 2-1 blijft, pak ik nog een doelpuntje zodra @2 komt @BF
Jammer Letten scoorden al eerder....
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:53:15 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156740727
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:53:26 #15
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156740737
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
Heel veel geluk!
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:55:55 #16
6941 APK
Factual, I think.
pi_156740819
Wat was het, 5 sec voor tijd? :D
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 20:01:10 #17
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156740975
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:55 schreef APK het volgende:
Wat was het, 5 sec voor tijd? :D
Hahaha die tellen gelukkig ook...zat er nog over te denken om na de 1e goal te layen, maar gelukkig hebben we als Nederland een ijzersterke verdediging :D
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 20:30:35 #18
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156741764
Mijn bets voor 20:45:

Tsjechië - Turkije 0-0 layen @2.88 (als dit fout gaat, speel ik na rust >1.5 goals om break-even te spelen)

Andorra - België first half goals >1.5 @1.79 (aan de ene kant vind ik dit aan de lage kant dus misschien speel ik first half goals >2.5 goals @2.5 en probeer ik door te backen en te layen zodra er gescoord wordt aan beide kanten in het groen te komen)...
Een andere interessante bet is >4.5 goals @2.56

Bosnia - Wales >2.5 goals @2.62

Israel - Cyprus >2.5 goals @2.12 en ik heb het gevoel dat er hier nog wel een rode kaart kan vallen...Als Cyprus nog iets wilt dan moeten ze vandaag winnen en Israel moet Bosnië achter zich proberen te houden dus zij zullen thuis ook moeten winnen

Kroatie - Bulgarije...Kroatië moet winnen en hopen dat Italie de laatste speeldag hun sportieve plicht doen dan maken zij nog kans op directe plaatsing...hooguit speel ik iets in-play want de vorige keer dat ik Kroatie (ondanks de goede spelers) tegen Azerbaijan was om te huilen...
pi_156759158
Armenië - Albanië
Albanië to win @2,05

Armenië staat laatste in de groep met twee punten en is daardoor uitgeschakeld voor het EK. Albanië staat 3e en moet dus winnen om met het EK mee te mogen doen. De motivatie is bij Armenië ver te zoeken. Daarom zie ik Albanië deze wedstrijd winnen.

Edit:
Gewonnen

[ Bericht 4% gewijzigd door sneakydesert op 11-10-2015 20:56:26 ]
pi_156818972
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
I was an atheist until I realized I was God
pi_156819021
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:58 schreef kastanova het volgende:
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
Niet.
U MAD?
pi_156819081
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:59 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Niet.
Ik zet een Ali B. in!
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:03:32 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819189
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:58 schreef kastanova het volgende:
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
Ehmm... als jij nou initiatief had genomen? ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156819249
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:58 schreef kastanova het volgende:
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
Ging het maar zo makkelijk _O-
pi_156819338
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ehmm... als jij nou initiatief had genomen? ;)
Een relatie waardoor het pokeren en betten op een 2e plek is gekomen, shit happens.
Ik kom nog uit het bonushoeren tijdperk, dat zou toch enig krediet moeten geven ;).
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:07:45 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819400
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:06 schreef kastanova het volgende:

[..]

Een relatie waardoor het pokeren en betten op een 2e plek is gekomen, shit happens.
Ik kom nog uit het bonushoeren tijdperk, dat zou toch enig krediet moeten geven ;).
Je had alsnog een poging kunnen doen om iets op te starten :)

Anders niet klagen dat het hier zo stil is, vindt niemand leuk :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156819599
1.45 dat Kastanova vanavond gebalt heeft
U MAD?
pi_156819738
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je had alsnog een poging kunnen doen om iets op te starten :)

Anders niet klagen dat het hier zo stil is, vindt niemand leuk :{
Ik heb destijds een bonushoerenforum opgericht omdat bepaalde zaken hier niet mochten :{.
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:15:08 #29
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819813
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:14 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik heb destijds een bonushoerenforum opgericht omdat bepaalde zaken hier niet mochten :{.
Zoals?

Wij van SPT zijn wat soepeler :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156819887
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zoals?
Zoals praten over wedden
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:17:36 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819927
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:16 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zoals praten over wedden
Lijkt me wel iets waar het in dit topic over zou moeten gaan :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156820072
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zoals?
Ik dacht eerst dat je dom was.
Toen zag ik dat je pas 4 jaar na het bonushoerenforum voor het eerst op Fok kwam kijken.
Kan gebeuren.
I was an atheist until I realized I was God
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:25:06 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156820224
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:21 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik dacht eerst dat je dom was.
Toen zag ik dat je pas 4 jaar na het bonushoerenforum voor het eerst op Fok kwam kijken.
Kan gebeuren.
Bonushoeren is ook al wel van heel erg lang geleden, dat kan tegenwoordig nauwelijks meer (of in elk geval niet op die schaal) :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_156820284
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Lijkt me wel iets waar het in dit topic over zou moeten gaan :P
Destijds had men rechtszaken met unibet vanwege livebetten door middel van exploits.
Tegenwoordig mag men niet eens meer links naar livestreams posten :').
I was an atheist until I realized I was God
pi_156820371
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:25 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bonushoeren is ook al wel van heel erg lang geleden, dat kan tegenwoordig nauwelijks meer (of in elk geval niet op die schaal) :+
Ah kijk, daar hebben we een oudgediende O+.
Vandaar ook het request voor het besloten forum, dit topic schiet ook niet echt meer op na al het gedoe.
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:30:50 #36
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156820448
I
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:26 schreef kastanova het volgende:

[..]

Destijds had men rechtszaken met unibet vanwege livebetten door middel van exploits.
Tegenwoordig mag men niet eens meer links naar livestreams posten :').
Ja nu snap ik waarom dit topic gestorven is :{

Livestreams worden hier overal gepost.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156820805
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:30 schreef Nattekat het volgende:
I

[..]

Ja nu snap ik waarom dit topic gestorven is :{

Livestreams worden hier overal gepost.
Dus livestreams posten mag weer begrijp ik?
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:44:29 #38
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156820928
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:40 schreef kastanova het volgende:

[..]

Dus livestreams posten mag weer begrijp ik?
Als het niet te gek wordt, heb ik er geen problemen mee. Het is wel zo dat er, zodra er misbruik plaats gaat vinden, er net zoals in VBL een stream-verbod kan komen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:51:54 #39
6941 APK
Factual, I think.
pi_156821113
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als het niet te gek wordt, heb ik er geen problemen mee. Het is wel zo dat er, zodra er misbruik plaats gaat vinden, er net zoals in VBL een stream-verbod kan komen.
Livestreams was nooit een probleem, is volgens mij zelfs nauwelijks ter sprake gekomen.
Er was wel een probleem met users die hun eigen site met affiliate banners bleven spammen en nog iemand die eerst openlijk en daarna via PM mensen benaderde om hun BWIN account (en waarschijnlijk andere accounts) te verkopen omdat hij daar zelf een gelimiteerd account had.

Gewoon ter info.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156823822
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:51 schreef APK het volgende:

[..]

Livestreams was nooit een probleem, is volgens mij zelfs nauwelijks ter sprake gekomen.
Er was wel een probleem met users die hun eigen site met affiliate banners bleven spammen en nog iemand die eerst openlijk en daarna via PM mensen benaderde om hun BWIN account (en waarschijnlijk andere accounts) te verkopen omdat hij daar zelf een gelimiteerd account had.

Gewoon ter info.
Check :).
I was an atheist until I realized I was God
pi_156824047
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:51 schreef APK het volgende:

[..]

Livestreams was nooit een probleem, is volgens mij zelfs nauwelijks ter sprake gekomen.
Er was wel een probleem met users die hun eigen site met affiliate banners bleven spammen en nog iemand die eerst openlijk en daarna via PM mensen benaderde om hun BWIN account (en waarschijnlijk andere accounts) te verkopen omdat hij daar zelf een gelimiteerd account had.

Gewoon ter info.
Wat is er mis met een affiliate link als beide er voordeel uit hebben. Blijkbaar alleen als het Fok zelf uitkomt is zoals hier: FB / FOK! affiliate links - waar alle beetjes helpen...

Triest gedoe APK... en je weet het :')
Facts don't care about your feelings
  woensdag 14 oktober 2015 @ 19:05:19 #42
6941 APK
Factual, I think.
pi_156836158
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2015 08:08 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Wat is er mis met een affiliate link als beide er voordeel uit hebben. Blijkbaar alleen als het Fok zelf uitkomt is zoals hier: FB / FOK! affiliate links - waar alle beetjes helpen...

Triest gedoe APK... en je weet het :')
Beide voordeel?
De een krijgt een keer een bonus en de ander blijft zijn externe site maar spammen -met flinterdunne berichtjes, als die er al stonden- om steeds weer voordeel te halen.
Is gewoon strontvervelend om telkens weer zo'n site voorbij te zien komen -niet alleen in het wedtopic overigens, maar ook in bv live topics- terwijl er duidelijk in de voorwaarden staat dat spam niet is toegestaan.

En het spammen van een eigen site vergelijken met het helpen om FOK! (de site waar je te gast bent) en die het mogelijk maakt om o.a. tips te delen (en nog veel meer op een heel breed vlak) slaat volledig de plank mis.

Ik ben overigens na de overstap naar SPT geen mod meer van WOS, dit voor de duidelijkheid.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156872493
Whatever, alles was goed en prima hoor al die tijd, jullie hebben het WOS topic verkloot. Als je dat niet ziet mankeer je wat.
Facts don't care about your feelings
  vrijdag 16 oktober 2015 @ 11:53:53 #44
370890 mabo11
Bracht VIESDIK op tv
pi_156872573
Milik not to score tegen Heracles @1.42 bij unibet.
Milik is geblesseerd geraakt bij Polen en heeft hierbij zijn buikspier verrekt en staat daarom 2 weken aan de kant en mist wss deze wedstrijd.
VIESDIK in beeld gebracht tijdens WK Darts 2015 & 2016 en Premier League Ahoy 2016
  Beste/leukste mod 2022 vrijdag 16 oktober 2015 @ 11:55:13 #45
319979 Fok-it
All is well
pi_156872600
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 11:53 schreef mabo11 het volgende:
Milik not to score tegen Heracles @1.42 bij unibet.
Milik is geblesseerd geraakt bij Polen en heeft hierbij zijn buikspier verrekt en staat daarom 2 weken aan de kant en mist wss deze wedstrijd.
Al stond hij op 20. Wordt gewoon gevoid dus heb je geen kut aan
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:18:45 #46
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156873047
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 11:55 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Al stond hij op 20. Wordt gewoon gevoid dus heb je geen kut aan
Dit inderdaad, als zulke weddenschappen uitbetaald werden zat een ieder hier al lang op de Bahama's :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:20:16 #47
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156873085
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit inderdaad, als zulke weddenschappen uitbetaald werden zat een ieder hier al lang op de Bahama's :+
Ik hoorde dat die zijn weggewaaid.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:20:54 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156873100
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik hoorde dat die zijn weggewaaid.
Een schitterende villa ergens in de Zwitserse bergen dan _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:22:19 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156873133
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:20 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Een schitterende villa ergens in de Zwitserse bergen dan _O_
Te koud :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Beste/leukste mod 2022 vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:22:41 #50
319979 Fok-it
All is well
pi_156873142
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit inderdaad, als zulke weddenschappen uitbetaald werden zat een ieder hier al lang op de Bahama's :+
:D
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:23:25 #51
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156873165
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Te koud :{
Daar denkt het bubbelbad anders over :9
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Beste/leukste mod 2022 zaterdag 17 oktober 2015 @ 17:47:13 #52
319979 Fok-it
All is well
pi_156901063
AZ+Sevilla to win@4.84

Mooie odds voor beide uitploegen die goed bezig zijn.
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_156912051
Tipje voor vannacht begint om 1 uur:

College Football in Amerika

TCU (3) @ Iowa State

TCU TO WIN @ 1.09 [20/10]
TCU -20.5 @ 1.98 [5/10]

TCU (Texas Christian University) speelt bij Iowa State. TCU is nog ongeslagen met 6 overwinningen en is als derde geranked op dit moment. Deze wedstrijd wordt waarschijnlijk een walk over en verwacht ook een groot scoreverschil tussen deze teams. (iig meer dan 21 punten)

Verwacht een uitslag ergens in de trend van 42-10 of 49-14

Team Stats TCU IOWA
Points Per Game 51.0 28.0
Points Allowed Per Game 27.5 29.4
Total Yards 615.5 421.6
Yards Passing 380.5 240.6
Yards Rushing 235.0 181.0
Yards Allowed 386.8 430.0
Pass Yards Allowed 203.8 258.8
Rossoneri siamo noi.
pi_156915005
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 23:58 schreef ForzaMilan het volgende:
Tipje voor vannacht begint om 1 uur:

College Football in Amerika

TCU (3) @ Iowa State

TCU TO WIN @ 1.09 [20/10]
TCU -20.5 @ 1.98 [5/10]

TCU (Texas Christian University) speelt bij Iowa State. TCU is nog ongeslagen met 6 overwinningen en is als derde geranked op dit moment. Deze wedstrijd wordt waarschijnlijk een walk over en verwacht ook een groot scoreverschil tussen deze teams. (iig meer dan 21 punten)

Verwacht een uitslag ergens in de trend van 42-10 of 49-14

Team Stats TCU IOWA
Points Per Game 51.0 28.0
Points Allowed Per Game 27.5 29.4
Total Yards 615.5 421.6
Yards Passing 380.5 240.6
Yards Rushing 235.0 181.0
Yards Allowed 386.8 430.0
Pass Yards Allowed 203.8 258.8
TCU wint 45-21. Beide bets gewonnen. :)
Rossoneri siamo noi.
pi_156918174
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 17:47 schreef Fok-it het volgende:
AZ+Sevilla to win@4.84

Mooie odds voor beide uitploegen die goed bezig zijn.
Jammer. Wel goede onderbouwing ^O^
pi_156924406
Tipje voor vanavond begint om 7 uur:

American Football (NFL)

Cincinnati Bengals @ Buffalo Bills

Bengals TO WIN @ 1.70 [5/10]
Bengals - 3 @ 2.04 [3/10]

Cincinnati speelt uit bij de Buffalo Bills.

Cincinnati (5-0) heeft vorige week nog knap de Seattle Seahawks (verliezend Superbowl finalist) verslagen met 27-24 in Overtime. Deze week nemen ze het op tegen de Buffalo Bills. (3-2)

De Buffalo Bills wonnen vorige week echter maar net met 14-13 van de Tennessee Titans wat nou niet echt een topteam is.
De Bills hebben ook aardig wat blessures waaronder Percy Harvin, de Wide Receiver, die waarschijnlijk niet gaat spelen . LeSean McCoy komt ook pas net terug van een hamstringblessure dus die mist ritme en het is nog maar de vraag of hij 100% is.

[ Bericht 2% gewijzigd door ForzaMilan op 18-10-2015 18:31:39 ]
Rossoneri siamo noi.
pi_156932567
quote:
1s.gif Op zondag 18 oktober 2015 17:13 schreef ForzaMilan het volgende:
Tipje voor vanavond begint om 7 uur:

American Football (NFL)

Cincinnati Bengals @ Buffalo Bills

Bengals TO WIN @ 1.70 [5/10]
Bengals - 3 @ 2.04 [3/10]

Cincinnati speelt uit bij de Buffalo Bills.

Cincinnati (5-0) heeft vorige week nog knap de Seattle Seahawks (verliezend Superbowl finalist) verslagen met 27-24 in Overtime. Deze week nemen ze het op tegen de Buffalo Bills. (3-2)

De Buffalo Bills wonnen vorige week echter maar net met 14-13 van de Tennessee Titans wat nou niet echt een topteam is.
De Bills hebben ook aardig wat blessures waaronder Percy Harvin, de Wide Receiver, die waarschijnlijk niet gaat spelen . LeSean McCoy komt ook pas net terug van een hamstringblessure dus die mist ritme en het is nog maar de vraag of hij 100% is.

Bets zijn weer binnen. Bengals winnen met 34-21. :)
Rossoneri siamo noi.
  zondag 18 oktober 2015 @ 22:23:25 #58
6941 APK
Factual, I think.
pi_156932934
quote:
1s.gif Op zondag 18 oktober 2015 22:14 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Bets zijn weer binnen. Bengals winnen met 34-21. :)
Gaat lekker :Y)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156933118
quote:
14s.gif Op zondag 18 oktober 2015 22:23 schreef APK het volgende:

[..]

Gaat lekker :Y)
Ja prima weekendje, kan niet klagen.
Rossoneri siamo noi.
pi_156935969
Wel jammer dat het hier zo rustig is... -O-
Rossoneri siamo noi.
  zondag 18 oktober 2015 @ 23:58:03 #61
6941 APK
Factual, I think.
pi_156936108
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2015 23:52 schreef ForzaMilan het volgende:

Wel jammer dat het hier zo rustig is... -O-
Komt wel weer goed :Y
Nieuwe users moeten het nog even ontdekken nu het in SPT staat.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156936392
Tipje voor vannacht begint om half 3:

American Football (NFL)

New England Patriots @ Indianapolis Colts

Julian Edelman to score a touchdown @ 1.75 [3/10]
Patriots - 4.5 @ 1.46 [6/10]

New England speelt uit bij Indianapolis.

New England (4-0) hebben alle 4 hun wedstrijden gewonnen en hoe! Nu moeten ze teggen de Colts die vorig jaar deflategate startten. Oftewel beschuldigingen aan de Patriots en aan Tom Brady van het expres lucht uit ballen laten lopen. Echter is dit nooit bewezen en speelt Tom Brady weer. Zijn vader zei al dat hij 8 TD passes moet maken. Tom Brady's MVP seizoen in 2007 was historisch, maar tot nu toe is zijn seizoen nog productiever. Ik verwacht dus een simpele overwinning van de Patriots en minimaal 1 of 2 touchdowns van Wide Receiver Julian Edelman.
Rossoneri siamo noi.
pi_156936809
Leuk om je best een beetje te volgen zo Milan :) , ik ga het binnenkort ook weer oppakken (niet dat ik hier ooit gepost heb).
pi_156937026
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 00:41 schreef bombmannl het volgende:
Leuk om je best een beetje te volgen zo Milan :) , ik ga het binnenkort ook weer oppakken (niet dat ik hier ooit gepost heb).
Ja beetje wedden toch! Dit weekend gaat wel lekker idd. Al m'n bets goed tot nu toe.
Rossoneri siamo noi.
pi_156937926
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 00:12 schreef ForzaMilan het volgende:
Tipje voor vannacht begint om half 3:

American Football (NFL)

New England Patriots @ Indianapolis Colts

Julian Edelman to score a touchdown @ 1.75 [3/10]
Patriots - 4.5 @ 1.46 [6/10]

New England speelt uit bij Indianapolis.

New England (4-0) hebben alle 4 hun wedstrijden gewonnen en hoe! Nu moeten ze teggen de Colts die vorig jaar deflategate startten. Oftewel beschuldigingen aan de Patriots en aan Tom Brady van het expres lucht uit ballen laten lopen. Echter is dit nooit bewezen en speelt Tom Brady weer. Zijn vader zei al dat hij 8 TD passes moet maken. Tom Brady's MVP seizoen in 2007 was historisch, maar tot nu toe is zijn seizoen nog productiever. Ik verwacht dus een simpele overwinning van de Patriots en minimaal 1 of 2 touchdowns van Wide Receiver Julian Edelman.
Edelman i.i.g. een TD gescoord. Ga nu lekker naar bed, zie morgen wel de einduitslag.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 19 oktober 2015 @ 09:03:00 #66
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_156938683
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 03:11 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Edelman i.i.g. een TD gescoord. Ga nu lekker naar bed, zie morgen wel de einduitslag.
En ook weer binnen! Nice!
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 19 oktober 2015 @ 09:47:01 #67
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156939194
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 03:11 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Edelman i.i.g. een TD gescoord. Ga nu lekker naar bed, zie morgen wel de einduitslag.
Lekker bezig ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_156942986
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.

[ Bericht 4% gewijzigd door Thunder0x op 19-10-2015 19:22:34 ]
pi_156943113
Leuk, eindelijk weer wat actie hier
U MAD?
pi_156944582
quote:
11s.gif Op maandag 19 oktober 2015 09:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Lekker bezig ^O^
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 09:03 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

En ook weer binnen! Nice!
Jaja, een lekker begin van de herftvakantie. Zal straks nog een bet plaatsen voor vannacht.
Rossoneri siamo noi.
pi_156951856
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 13:28 schreef Thunder0x het volgende:
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.
Ik pak hem mee!
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 oktober 2015 @ 19:54:30 #72
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156952429
Ik heb daar een beetje m'n twijfels bij, 5 doelpunten is niet niks, zeker als er een 2-0 komt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156952485
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 19:54 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb daar een beetje m'n twijfels bij, 5 doelpunten is niet niks, zeker als er een 2-0 komt.
Het zijn er 4 hé...
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 oktober 2015 @ 19:57:10 #74
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156952504
quote:
12s.gif Op maandag 19 oktober 2015 19:56 schreef kastanova het volgende:

[..]

Het zijn er 4 hé...
Oh _O-

Dat is al wat waarschijnlijker ja :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156953444
Wou eigenlijk nog wat geld zetten op de New York Giants tegen de Philly Eagles maar het is een 50/50 wedstrijd. Denk dat ik skip vanavond.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 19 oktober 2015 @ 20:31:05 #76
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156953501
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 20:29 schreef ForzaMilan het volgende:
Wou eigenlijk nog wat geld zetten op de New York Giants tegen de Philly Eagles maar het is een 50/50 wedstrijd. Denk dat ik skip vanavond.
2.6+ voor de Giants laat je liggen terwijl je ze 50% kans geeft en 2 dus een fair odd vindt? :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  maandag 19 oktober 2015 @ 20:38:19 #77
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_156953761
quote:
14s.gif Op maandag 19 oktober 2015 19:36 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik pak hem mee!
Heb 'm ook gedaan. Ziet er aardig uit tot nu toe. Behalve die twee aankopen van Ajax dan :+.
pi_156954379
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 20:31 schreef heywoodu het volgende:

[..]

2.6+ voor de Giants laat je liggen terwijl je ze 50% kans geeft en 2 dus een fair odd vindt? :P
Nah eerder 40/60. Dan is 2.6 nog wel veel. Maar wil eigenlijk wat vroeger naar bed en bet eigenlijk alleen op wedstrijden als ik ze ook kijk.
Rossoneri siamo noi.
pi_156955429
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 13:28 schreef Thunder0x het volgende:
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.
En binnen! Thanks!
I was an atheist until I realized I was God
pi_156955780
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 13:28 schreef Thunder0x het volgende:
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.
^O^
Rossoneri siamo noi.
pi_156961341
Lekker! feli voor de volgers :)
pi_156965650
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
pi_156966490
Tof dat dit topic (weer) leeft. Kan er zelf weinig aan bijdragen maar zal misschien soms eens mee doen. :+
pi_156970759
Bate Borisov - FC Barcelona
Wincast/anytime goal - Neymar to score & Barcelona to win @1,87
pi_156974513
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Ik pak hem weer mee!
I was an atheist until I realized I was God
pi_156975481
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Het verhaal klinkt goed. Ik speel hem mee :)
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_156980499
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Netjes, ik had hem in een combi gedaan met Neymar to score. ik was ervan overtuigd dat hij alles zou geven, en nu Messi er niet is zag ik hem als dé kanshebber om te scoren. Helaas door hem verloren. Goede tip van jou verder!
pi_156980811
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Held!
I was an atheist until I realized I was God
pi_156980992
^O^ *O*
pi_156981179
Nog iemand iets voor de nacht? B-)
I was an atheist until I realized I was God
pi_156984785
Wolfsburg - PSV

Wolfsburg -1 Asian HC @ 2.06 Marathonbet

Wolfsburg een ploeg die wat wisselvallig presteert in de Bundesliga, toch staan ze op een 4e plek in Duitsland. Alle ogen zullen gericht zijn op Bas Dost, daar er wat dingen geroept werden dat hij dubbele dekking zou krijgen door de PSV defensie. Daar gaan ze denk ik de fout in, de gevaarlijkste spelers zijn diegenen die om hem heen spelen, namelijk Kruse en Schurrle. Ze scoren erg gemakkelijk en tegen een PSV defensie zal ook dit een feit zijn. Thuis tegen dit PSV zie ik Wolfsburg niet verliezen.

PSV, speelt de ene week een geweldige wedstrijd tegen ajax en de na de interlandperiode een belabberde wedstrijd tegen Excelsior. Heel erg wisselvallig ook dus, ik blijf erbij dat een Nederlandse ploeg niets te zoeken heeft in de CL en ook dit PSV niet.

Arias en Lestienne zijn er niet bij vanavond wat het er niet makkelijker op maakt. Op de back posities komt PSV gewoon tekort en het centrum is nou ook niet echt stabiel. Ik ga hier op de Asian rond evens.

Edit: Daarnaast speel ik nog small op United. Balans in het elftal terug, en blind staat er niet meer in. Alle reden voor mij :D. Tegen PSV zak CSKA er ook best kwetsbaar uit, daar zal United ook gebruik van maken.
pi_156986230
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

_O_ thanks nog, had er ook op ingezet na het lezen (en vervolgens zelf nog wat dingen opzoeken/bekijken :P)
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2015 @ 13:15:04 #93
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_156990441
Alpineskiën:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_157006042
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 07:39 schreef Thunder0x het volgende:
Wolfsburg - PSV

Wolfsburg -1 Asian HC @ 2.06 Marathonbet

Volgende keer ga ik blind 10/10 op je tip! Thanks again :D.
I was an atheist until I realized I was God
pi_157006139
In het verleden behaalde resultaten..
sig verwijderd door FA
pi_157010142
quote:
14s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 22:53 schreef kastanova het volgende:

[..]

Volgende keer ga ik blind 10/10 op je tip! Thanks again :D.
Dat zou ik niet doen ;)
pi_157010567
Molde - Celtic

Molde @ 2.95 Unibet

Molde is een stug team, tot nu toe hebben ze 4 punten verzameld in 2 wedstrijden. Een prima uitoverwinning bij Fenerbahce en een knap gelijkspel tegen ajax. Zoals in de wedstrijd tegen ajax te zien was, is dit een vervelende ploeg, vooral op dat irritant kunstgras van ze, waar ze natuurlijk veel voordeel uit halen, zeker tegen Celtic zal dit een pluspunt zijn voor de thuisploeg aangezien Celtic weinig tot nooit op kuntgras voetbalt. Ook de verassende aanstelling van Solskjaer zal een boost zijn voor de club aangezien hij als legende wordt gezien daar.Celtic mist James Forrest and Charlie Mulgrew, bij Molde zijn er geen noemenswaardige wijzigingen of blessures/schorsingen.
  donderdag 22 oktober 2015 @ 09:44:48 #98
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_157011283
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 08:48 schreef Thunder0x het volgende:
Molde - Celtic

Molde @ 2.95 Unibet

Molde is een stug team, tot nu toe hebben ze 4 punten verzameld in 2 wedstrijden. Een prima uitoverwinning bij Fenerbahce en een knap gelijkspel tegen ajax. Zoals in de wedstrijd tegen ajax te zien was, is dit een vervelende ploeg, vooral op dat irritant kunstgras van ze, waar ze natuurlijk veel voordeel uit halen, zeker tegen Celtic zal dit een pluspunt zijn voor de thuisploeg aangezien Celtic weinig tot nooit op kuntgras voetbalt. Ook de verassende aanstelling van Solskjaer zal een boost zijn voor de club aangezien hij als legende wordt gezien daar.Celtic mist James Forrest and Charlie Mulgrew, bij Molde zijn er geen noemenswaardige wijzigingen of blessures/schorsingen.
no offence, maar dit zijn natuurlijk geen tips.
pi_157011859
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 09:44 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

no offence, maar dit zijn natuurlijk geen tips.
No offence taken hoor, ik baseer mijn picks op schorsingen blessures speelwijzes, vorm,kwaliteit in de selecties en huidige rankings in poules of competities,komende tegenstanders in de landelijke competities en van wat ik van beide ploegen heb gezien tot nu toe.

Op basis van die info kies ik een winnaar. Hoe kom jij tot een winnaar of pick? Enlighten me ;)
pi_157015526
43% rente, bij welke bank krijg je het ?

Monaco tb. Qarabag @ 1.43

Zelf bij Marathonbet genomen, saldo-afronder.
U MAD?
pi_157015953
Anderlecht - Tottenham Hotspur
Doelpunten van Kane @5.50 en/of Okaka @7.50 zijn bij bwin heel hoog t.o.v. andere bookmakers (@2.60 en @3.50).
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 oktober 2015 @ 13:40:39 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157015976
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:39 schreef sneakydesert het volgende:
Anderlecht - Tottenham Hotspur
Doelpunten van Kane @5.50 en/of Okaka @7.50 zijn bij bwin heel hoog t.o.v. andere bookmakers (@2.60 en @3.50).
Hebben ze wel dezelfde regels mbt invallers?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_157016023
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Hebben ze wel dezelfde regels mbt invallers?
Geen idee..
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 oktober 2015 @ 13:50:19 #104
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157016247
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:42 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Geen idee..
Voorbeeld: Kane staat 2.6 bij de meeste bookies, maar 5.5 bij Bwin. Staat echter niet in de basis dus alle bookies met 2.6 voiden, of hij nou invalt of niet. Bwin voidt alleen als hij ook niet invalt en 5 minuten voor het einde valt Kane ineens toch nog in. Heb je leuk een hoge odd, maar wel nog maar 5 minuten de tijd voor hem om te scoren :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_157016314
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Voorbeeld: Kane staat 2.6 bij de meeste bookies, maar 5.5 bij Bwin. Staat echter niet in de basis dus alle bookies met 2.6 voiden, of hij nou invalt of niet. Bwin voidt alleen als hij ook niet invalt en 5 minuten voor het einde valt Kane ineens toch nog in. Heb je leuk een hoge odd, maar wel nog maar 5 minuten de tijd voor hem om te scoren :+
Ik heb geen idee hoe het bij bwin werkt, normaal lijken de odds altijd op elkaar, dit keer viel het me op :P
pi_157028002
quote:
3s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:20 schreef de_boswachter het volgende:
43% rente, bij welke bank krijg je het ?

Monaco tb. Qarabag @ 1.43

Zelf bij Marathonbet genomen, saldo-afronder.
^O^
pi_157028209
Had voor de fun 2 bets geplaats op ingooi in 1 bepaalde minuut bij fener - ajax. Ik heb de ingooi zien gebeuren maar toch zetten ze hem op lost. Heb ze maar eens een mailtje gestuurd wat hier de bedoeling van is, is er nog iets wat ik eventueel kan doen als ze me geen gelijk geven?
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157029071
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 21:36 schreef Gohf046 het volgende:
Had voor de fun 2 bets geplaats op ingooi in 1 bepaalde minuut bij fener - ajax. Ik heb de ingooi zien gebeuren maar toch zetten ze hem op lost. Heb ze maar eens een mailtje gestuurd wat hier de bedoeling van is, is er nog iets wat ik eventueel kan doen als ze me geen gelijk geven?
Wat was je bet precies?
U MAD?
pi_157029871
Ingooi in minuut 08.00-08.59 en ingooi tussen 13.00-13.59
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  donderdag 22 oktober 2015 @ 22:23:04 #110
6941 APK
Factual, I think.
pi_157030130
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:16 schreef Gohf046 het volgende:

Ingooi in minuut 08.00-08.59 en ingooi tussen 13.00-13.59
Dat is dan in de 9e en de 14e minuut, misschien dat daar de verwarring zit?
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_157030499
Bij de eerste bet was het 08.35 ofzo en die ander viel er ook midden in. Was vrij duidelijk volgens mij hoe ik de data hierboven genoteerd heb zo staan ze ook op mijn betsheet.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 oktober 2015 @ 22:57:51 #112
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157031664
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:31 schreef Gohf046 het volgende:
Bij de eerste bet was het 08.35 ofzo en die ander viel er ook midden in. Was vrij duidelijk volgens mij hoe ik de data hierboven genoteerd heb zo staan ze ook op mijn betsheet.
Zorg voor een screenshot van je bets waar de tijden duidelijk aangegeven staan en een screenshot of ander bewijs van de ingooien en de tijden daarvan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_157031749
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 08:48 schreef Thunder0x het volgende:
Molde - Celtic

Molde @ 2.95 Unibet
10/10 op gegaan, geen spijt gehad!
I was an atheist until I realized I was God
pi_157032361
quote:
1s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:57 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zorg voor een screenshot van je bets waar de tijden duidelijk aangegeven staan en een screenshot of ander bewijs van de ingooien en de tijden daarvan.
Morgen even kijken of ik de wedstrijd ergens terug kan kijken.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157032453
Nevermind ze hebben opeens uitbetaald. Zelfs ene die ik fout had gerekend.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157034850
dank again thunder
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_157034928
Liverpool...
pi_157035455
quote:
14s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:59 schreef kastanova het volgende:

[..]

10/10 op gegaan, geen spijt gehad!
:7
pi_157035664
Fc Zwolle - Fc Utrecht

Fc Zwolle 2.30 @ Betfair

Fc Zwolle is vorige week helemaal ondersteboven gespeeld door Vitesse, tenminste zo doet de score het vermoeden. Ik vond de uitslag een beetje geflatteerd, Vitesse was de betere ploeg maar Zwolle deed aardig mee naar mijn mening. Bij Fc Zwolle is Bouy geschorst verder zijn er geen wijzigingen volgens Jans. Zwolle speelt thuis gewoon erg leuk aanvallend voetbal met Sheraldo Becker en Lars Veldwijk in vorm zijn ze altijd in staat een doelpunt te maken. Met het thuispubliek erachter en de drang om de oorwassing tegen Vitesse goed te maken tegenover het publiek zie ik dit wel goed komen.

Utrecht is erg wisselvallig speelde de afgelopen ronde gelijk tegen Roda Jc. De coach is ontevreden en heeft aangekondigd veel wijzigingen door te voeren. Ook die ziekenboeg is niet bepaald leeg, Sebastian Haller blijft een gevaarlijke speler met om zich heen Barazite die ook een doelpunt kan maken, desondanks blijft het een feit dat Utrecht de meeste punten tot nu toe dit seizoen thuis heeft gepakt, 9 van de 10 punten zijn in thuisduels verzameld. En slecht 1 schamel puntje in een uitwedstrijd de rest is allemaal verloren gegaan. Ik verwacht dat Utrecht op de counter gaat spelen en Zwolle zal domineren, aangezien Utrecht niet op een stabiele defensie kan rekenen zal dit niet lang goed gaan heb ik het idee.

Misschien zit ik er wel totaal naast maar 2.30 voor Zwolle thuis tegen een zwalkende uitploeg zonder vertrouwen is voor mij het cadeautje van het weekend.
pi_157036180
Noem het gewoon PEC Zwolle.
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2015 @ 10:56:24 #121
274204 crew  Mexicanobakker
pi_157037488
2.3 voor pec is wel enorm hoge odds ja _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 23 oktober 2015 @ 11:08:24 #122
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_157037670
zullen we er een WOS-Tilt van maken dan?
pi_157040618
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 10:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
2.3 voor pec is wel enorm hoge odds ja _O-
Niet?
Rossoneri siamo noi.
pi_157043440
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 11:08 schreef BeamofLight het volgende:
zullen we er een WOS-Tilt van maken dan?
Tilt is wat overdreven, maar vooruit; om oude tijden te doen herleven.

6/10 op PEC.

Ik bibber alleen voor die slapjanus op doel....
U MAD?
pi_157043516
quote:
3s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 15:58 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Tilt is wat overdreven, maar vooruit; om oude tijden te doen herleven.

6/10 op PEC.

Ik bibber alleen voor die slapjanus op doel....
Ik ga [50/10] op Zwolle *O*
Rossoneri siamo noi.
pi_157043567
:D
pi_157043590
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 16:05 schreef Thunder0x het volgende:
:D
2.38 bij Betfair, mooie odd.
Rossoneri siamo noi.
pi_157043870
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 16:06 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

2.38 bij Betfair, mooie odd.
Iets gestegen weer idd. Mis ik belangerijke info? of speelt Zwolle geblindoekt vanavond.
pi_157044309
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 16:23 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Iets gestegen weer idd. Mis ik belangerijke info? of speelt Zwolle geblindoekt vanavond.
Ze missen alleen Buoy dat ik weet.
Rossoneri siamo noi.
pi_157044360
pi_157051837
Nijland :r

edit: Braamhaar :r
pi_157052072
Tyfus zwolle, als ze die penal scoren is het gewoon over en uit. Maar nee hoor :')
Rossoneri siamo noi.
pi_157058811
Weinig tijd vandaag, 3 bets:

Bayern Munchen - Fc Koln

Over 3,5 @ 2.06 Marathonbet. ^O^

Leicester City - Crystal Palace

Leicester City @ 2.23 Unibet ^O^

Stoke City - Watford

Stoke City @ 2.11 Marathonbet :{w

[ Bericht 18% gewijzigd door Thunder0x op 25-10-2015 08:40:24 ]
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 12:44:16 #134
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157060341
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 13:15 schreef heywoodu het volgende:
Alpineskiën:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Top-3 zou met een geweldige 2e run zo nog kunnen, winnen zit er niet meer in.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 12:56:14 #135
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157060506


Eens kijken of er iets leuks kan worden gedaan met de F1 dit weekend :9
Met het slechte weer van nu is er nog van alles mogelijk.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:22:25 #136
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157060864
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 12:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Top-3 zou met een geweldige 2e run zo nog kunnen, winnen zit er niet meer in.
Ik geef een top-3 weinig kans...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:24:20 #137
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157060882
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik geef een top-3 weinig kans...
Nu helemaal -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_157060923
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 10:29 schreef Thunder0x het volgende:
Weinig tijd vandaag, 3 bets:

Bayern Munchen - Fc Koln

Over 3,5 @ 2.06 Marathonbet.

Leicester City - Crystal Palace

Leicester City @ 2.23 Unibet

Stoke City - Watford

Stoke City @ 2.11 Marathonbet
Heb ook op Stoke en Lecester wat geld staan, gewoon single uiteraard.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:45:30 #139
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157061208
Een 1,65 op Brigone voor het Alpine Skiën als eerste bet, en gewonnen. :D

Beetje jammer dan dat ik maar 10¤ heb ingelegd, maar ik blijf nog even voorzichtig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:46:22 #140
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157061224
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:45 schreef Nattekat het volgende:
Een 1,65 op Brigone voor het Alpine Skiën als eerste bet, en gewonnen. :D

Beetje jammer dan dat ik maar 10¤ heb ingelegd, maar ik blijf nog even voorzichtig.
Als je 100 euro gestort hebt zou ik het voorlopig ook echt niet met meer dan 10 euro per weddenschap doen :P

Sterker nog, 10 vind ik nog vrij veel met een budget van 100 :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:46:33 #141
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_157061230
Wel altijd mooi als je eerste weddenschap wint natuurlijk *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:47:08 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157061248
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:46 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Als je 100 euro gestort hebt zou ik het voorlopig ook echt niet met meer dan 10 euro per weddenschap doen :P

Sterker nog, 10 vind ik nog vrij veel met een budget van 100 :+
50¤ gestort ;)

quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:46 schreef heywoodu het volgende:
Wel altijd mooi als je eerste weddenschap wint natuurlijk *O*
Dat zeker *G*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_157061354
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

50¤ gestort ;)
Potdikkie, had dat even gezegd. Die tell a friend van unibet is best prettig namelijk :D
I was an atheist until I realized I was God
pi_157063051
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:45 schreef Nattekat het volgende:
Een 1,65 op Brigone voor het Alpine Skiën als eerste bet, en gewonnen. :D

Beetje jammer dan dat ik maar 10¤ heb ingelegd, maar ik blijf nog even voorzichtig.
Rossoneri siamo noi.
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 15:59:09 #145
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_157063261
Wat geld gezet op Leicester City en West Ham :)
#FreeHat
pi_157065853
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 15:59 schreef DuvelDuvel het volgende:
Wat geld gezet op Leicester City en West Ham :)
_O_
Rossoneri siamo noi.
pi_157065891
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 15:59 schreef DuvelDuvel het volgende:
Wat geld gezet op Leicester City en West Ham :)
Lekker hoor, ik durfde West Ham niet aan. ;(
pi_157065897
Nog eredivisie tips vanavond?
pi_157066382
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 18:10 schreef Dirkos1987 het volgende:
Nog eredivisie tips vanavond?
Ik zet alleen live in bij TWE-PSV, even kijken hoe de wedstrijd verloopt
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 18:58:28 #150
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_157066660
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 18:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Lekker hoor, ik durfde West Ham niet aan. ;(
Was een klein gokje. Wel een geweldige wedstrijd trouwens.
#FreeHat
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')