Ik kon de verleiding vanochtend van die Duitse bakker tegenover de benzinepomp ook niet weerstaan. Lekker geluncht met een broodje schnitzel en een Obstplunderquote:Op maandag 12 oktober 2015 21:38 schreef Skeletor. het volgende:
Weer appel-ananasnotentaart. Ik wou dat ik die bakker nooit ontdekt had
Heb je die gegeten of gedronken?quote:
Geen kaneelsuiker erop?quote:Op dinsdag 13 oktober 2015 13:18 schreef Mainport het volgende:
Spaanse churros van de markt, die had ik nog nooit gehad. Smaakt helaas naar niets, vind de oliebol een geslaagder concept.
Spaans vriendinnetje maakt ze altijd met kaneelsuiker en een soort vla-achtige chocoladesausquote:Op dinsdag 13 oktober 2015 13:28 schreef Mainport het volgende:
Ik koos voor de poedersuiker omdat je anders niets meer proeft. Naar nu blijkt is dat de bedoeling
In brazilie (en waarschijnlijk ook wel elders in zuid amerika) stoppen ze er dulche de leche (doce de leite) in, dan is het op zich wel lekker, mierzoet en moddervet. Lekker als junkfood.quote:Op dinsdag 13 oktober 2015 13:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen kaneelsuiker erop?
Geen dikke chocoladesaus erbij?
Dat is eigenlijk chocolademelk. Daar doop je je churros in en je drinkt het op. Ik hou er niet van maar mijn vrouw is er gek op.quote:Op dinsdag 13 oktober 2015 13:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Spaans vriendinnetje maakt ze altijd met kaneelsuiker en een soort vla-achtige chocoladesaus
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |