abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_156662334
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:18 schreef Phaidra het volgende:

[..]

Hij heeft een jurist gesproken? :P
Dat idee heb ik ook ;)
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156662406
Och CS wat kunnen die opmerkingen je raken he? ;( Fijn dat jullie het wel snel konden bespreken.

Ik viel gister bijna van mijn stoel (ok, het was een bank :P). Peuter was not amused omdat ik A. aandacht gaf nadat hij net wakker was geworden. Wij hadden daarvoor een half uur samen gespeeld (gestempeld), heel gezellig. Dat heb ik ook benoemd: net had ik even tijd voor jou alleen, nu wil ik even rustig zitten met A. omdat hij net wakker geworden is. Zometeen kunnen we weer samen iets doen. Hij begon een paar keer te gillen en opeens zag ik zijn gezicht betrekken en zei hij direct: Sorry mama dat ik schreeuwde. Ik kreeg een knuffel en hij ging weer vrolijk spelen.

Echt, ik vond het zo knap!! O+
Venus in pocketformaat
loveli
  woensdag 7 oktober 2015 @ 10:35:47 #153
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156662484
Pfff. Soms ben ik echt blij dat Mn kind alles zo goed begrijpt en zelf goed kan verwoorden.


Man Man Man..... wat een bak ellende hier.
pi_156662900
registreer om deze reclame te verbergen
Phaidra, echt knap zeg O+

Pure, bedoel je ellende in het peutertopic? Of bij jouw thuis :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 11:05:17 #155
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156662984
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:59 schreef Omentielvo het volgende:


Pure, bedoel je ellende in het peutertopic? Of bij jouw thuis :*
Hier thuis helaas 😢
pi_156664650
Wat een gedoe met werk dames.. Hier nu de luxe dat we allebei thuis zijn. Maar n van ons moet binnenkort wel aan de slag. Misschien allebei. Dan kijken hoe we alles rond krijgen met opvangdagen/ziektes/spontane opvang etc.

CS, ze proberen echt dingen uit die ze ergens hebben gehoord. Ze hebben vaak zelf het besef niet wat de impact van zo'n opmerking is. Echt straffen kun je ze er niet voor als ze zo klein zijn, maar duidelijk maken dat het niet wenselijk is zeker.

Phaidra, dan worden ze echt groot!

PureEvil, wat het ook is, klinkt niet fijn.. Succes!
pi_156665468
registreer om deze reclame te verbergen
PureEvil, klinkt niet fijn. :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 13:23:25 #158
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156665609
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 13:15 schreef Omentielvo het volgende:
PureEvil, klinkt niet fijn. :*
Is t ook niet. 😢

Ik zit er soms ff helemaal doorheen.
pi_156665777
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 13:23 schreef PureEvil het volgende:

[..]

Is t ook niet. 😢

Ik zit er soms ff helemaal doorheen.
Kan je erover praten of het gewoon van je afschrijven?
Bij mij werkt dat namelijk altijd een beetje om dingen weer in perspectief te zien. :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 13:42:03 #160
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156665989
Ja, praten via de whatsapp of telefoon.of mail. Ik schrijf sinds maandag ook dingen op die ik moet vragen of gewoon waar ik dan ff aan denk, en met wie ik contact heb gehad etc.

Pffff.eigenlijk hoort dit niet in dit topic bedenk ik me nu maar ja.
pi_156666325
Maakt niet uit :*
pi_156666377
Maakt helemaal niet uit PE! :*
En sterkte!
pi_156666864
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 11:05 schreef PureEvil het volgende:

[..]

Hier thuis helaas 😢
Sterkte, hopelijk komt alles weer snel in rustiger vaarwater :*.
Venus in pocketformaat
loveli
pi_156667581
Wij hebben een verwijzing voor de oogarts op zak. Het was altijd al kantje boord maar dit keer was er geen enkele twijfel meer :')

Verder prima afspraak. Aardige arts die ik nog niet eerder gezien had en die ook de jeugdarts op school blijkt te zijn. Geen kick bij de prik. Hij was voorbereid en vond het verder prima. Ja, het deed even pijn maar dat wist hij (vertelde hij zelf achteraf).
pi_156667652
Dappere M. O+
Jeugdarts op school? Hebben die een eigen dokter in dienst? Ik heb eigenlijk nog geen idee hoe dit soort dingen gaan lopen na die laatste CB afspraak :{

PE :*
pi_156667756
Ik ontdek net dat mijn getypte bericht niet bewaard blijft als ik doorklik naar de volgende pagina van het topic, zeg maar. *zucht* Daar gaan we nog een keer dan maar :+ :D
pi_156667864
Coco :D

Stoere M! Betekent dat dat hij een bril gaat krijgen Kyara?

Ik doe weer eens een aanhaakpoging. :@ Wij deden vorige week een midweekje bungalowpark. Een week lang alleen maar zwembad, buiten of speeltuin zo fijn. O+ En vanmorgen naar het prentenboekenfestival, met Dikkie Dik zijn verjaardag, ze heeft genoten O+ (met haar konijn strak op schoot, want verlegen blijft ze wel). Verder is Otje gewoon tof, ze wil een baby (ze weet echt niet dat we daar mee bezig zijn) en een hond en is helemaal bezig met letters. Ze stuitert de hele dag overal heel enthousiast van de E, naar de S en de P, van de week een putdeksel waar ze allemaal op stonden O+ O+ . En vooral, ze slaapt door!! *O* *O* (meestal dan, zeker vier van de zeven dagen)
pi_156667904
Ik kreeg hier een brief dat het consultatiebureau gaat verhuizen. Van loopafstand naar een kwartier fietsen. Ben blij dat de niet meer zo vaak hoeven, ik vraag me af hoe ik dat zonder auto met pasgeboren baby op zou moeten lossen.
pi_156668043
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 15:54 schreef Susie het volgende:
Ze vond het erg leuk (heb er niet naar hoeven vragen ;) ) Ik kreeg van de juf te horen dat ze prima mee heeft gedaan. Ze werd op sleeptouw genomen door haar vriendje van het kdv O+ Juf vond het ook knap dat ze zelf haar jas dicht kon ritsen en haar schoenen aan kon doen en ook dicht ritsen.
Ik kreeg ook nog van Anouk te horen dat ze niet stout is geweest :D
Fijn dat het zo goed is gegaan en dat ze het naar haar zin heeft gehad :)
Oh, en ik kom nu haar foto tegen. Wat een knapperd! Mijn dochter riep al heel enthousiast de naam van een van haar beste vriendinnetjes, en de jouwe lijkt daar idd wel wat op :Y

quote:
1s.gif Op dinsdag 6 oktober 2015 20:57 schreef Tally het volgende:
Betekend wel dat ik nu met een beter gevoel mee ga op schoolreisje O+
Los van alle zeik en die dude en alles: fijn dat je nu 'gewoon' en met een beter gevoel mee kunt!

Oh! En die foto van de twee slapende meiden O+ O+
jaloers op jullie 2x2 bed overigens, wilikook!

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2015 21:00 schreef L-E het volgende:
Oh jongens echt compleet offtopic maar mijn man staat as we speak voor een zaal van 400 man te spreken inzake het vluchtelingendebat en ik ben plaatsvervangend nerveus :') Zit me echt op te vreten hier. En al mijn kinderen slapen, dus daar moet ik het ook al niet van hebben :')
Oh, spannend! Hoe is het gegaan? en in welke hoedanigheid heeft hij voor 400 man moeten spreken?
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 07:44 schreef Clubsoda het volgende:
Anyways, hij was dus Boos en schreeuwde me toe "ik wil je doodschoppen mama! :( " mijn bloedeigen zoon, me allusie :'( ik was not amused. maar dan staat hij een half uur met zijn pluishaar te sippen op de gang en mijn lief uit te leggen dat hij niet kan slapen omdat hij mij zooooohoooo lief vindt en aaaaaaaaltijhijd met me wil spelen en dan is het allang weer vergeten O+
Oh jasses, dat is ook echt geen toffe opmerking ;( Ik vind het al niet tof dat S. continu om papa roept. Ik mag haar niet aankleden/uitkleden/naar bed doen/haar tanden poetsen/helpen met watdanook/aanraken :') Ben soms echt jaloers op M. }:| :')

En gelukkig maken ze het daarna idd altijd wel weer goed en dat is om bij weg te smelten dan O+

Oh, ik lees nu dat hij ook schrok van zijn eigen opmerking. Dat vind ik dan wel weer heel slim ook, dat besef! :Y

Kyara, ik wilde net vragen hoe het gegaan is met de ogentest, maar ik lees t al. Merk je zo -in de dagelijkse praktijk zeg maar- ook dat hij niet zo heel goed kan zien?

Phaidra, dat is ook heel knap! Saar is meestal alleen boos. Misschien snapt ze wel dat ze niet lief doet, maar ze is echt zoooooo koppig. Toegeven is bijna niet te doen voor haar (je kunt de interne strijd gewoon aflezen van haar hele lijfje dan).

PE, wat er ook aan de hand is: als hier ventileren even helpt, gewoon doen. En hopelijk is er wel een lichtpuntje zichtbaar in de verte (want het klinkt niet goed). :*

Kyara, wat super stoer trouwens, dat van die prik! :7
pi_156668154
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:18 schreef _Ophelia_ het volgende:
Ik kreeg hier een brief dat het consultatiebureau gaat verhuizen. Van loopafstand naar een kwartier fietsen. Ben blij dat de niet meer zo vaak hoeven, ik vraag me af hoe ik dat zonder auto met pasgeboren baby op zou moeten lossen.
De onze ligt gewoon echt op een minuutje lopen. Ideaal! Maar goed, T. is bijna anderhalf, S. wordt binnenkort 3. Dus wij komen er tegenwoordig ook niet meer zo vaak.

Vandaag ben ik in de ochtend heel even naar mijn werk gemoeten (woensdag ouderschapsverlof eigenlijk), daarna kindjes opgehaald bij mn moeder. Toen is er een vriendin op bezoek geweest met haar kindjes (ongeveer dezelfde leeftijd als de mijne). Volgens mij was het een lachwekkend tafereel: allevier de kindjes waren huilerig, schreeuwerig, en wilden niet luisteren.

Stel je een huiskamer voor met twee van die 'oppe' moeders: haren in de war, geen-wanhopige-maar-een-'ik-heb-het-opgegeven' blik op hun gezicht, te midden van een berg teringzooi, twee boze peuters en twee jengelige dreumessen. Om met mijn vriendin te spreken: "Waarom wilden we ook alweer kinderen" :') _O- _O-

Anyhoo, ik heb ook nog koekjes gebakken met de kinderschare, en daarna pannenkoeken gebakken. Dus overall was het toch wel tof O+ zij het gruwelijk vermoeiend :+

T. ligt sinds een half uur in bed, S. zit even zoet tv te kijken, en ik heb heel even een beetje tijd voor mezelf (en voor jullie, heb me voorgenomen om -zeker tijdens SS- wat actiever mee te gaan doen weer).
pi_156668206
Verder, even heel kort, aangezien ik toch best een tijdje weg ben geweest:
SPOILER: korte update
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus, yay! *O*
pi_156668229
Yay Coco! *O*
pi_156668341
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:35 schreef Cocotrimonium het volgende:
Verder, even heel kort, aangezien ik toch best een tijdje weg ben geweest:
SPOILER: korte update
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus, yay! *O*
O+ O+ O+

Goed om te horen!!
Venus in pocketformaat
loveli
pi_156668575
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:25 schreef Cocotrimonium het volgende:
Phaidra, dat is ook heel knap! Saar is meestal alleen boos. Misschien snapt ze wel dat ze niet lief doet, maar ze is echt zoooooo koppig. Toegeven is bijna niet te doen voor haar (je kunt de interne strijd gewoon aflezen van haar hele lijfje dan).
Dat is ook heel herkenbaar. Ik heb een week of 2 terug nog een soort van wanhoopspost getypt hier dat I. zo ontzettend boos /ongeremd kan zijn en dat ik ook niet zo goed weet hoe we daar mee om moeten gaan (lees: we proberen van alles maar bijna niets werkt).

Dus ik vind het echt een openbaring dat hij heeeeeeeel soms wel zelf uit de emotie kan komen (al lukte dat eerder uiteindelijk ook wel, maar dit is prettiger dan pakweg 40 minuten schreeuwen/slaan/huilen). Er is hoop ):O .

Tally ik wilde ook nog even reageren op jouw ultiem schattige slaapfoto O+. Echt onwijs lief!!

Stoere M! Ik had alweer verdrongen dat er met de volgende afspraak weer geprikt moet worden. Succes bij de oogarts! :*
Venus in pocketformaat
loveli
pi_156668593
Klinkt goed Coco! O+
En de geschetste situatie is ook herkenbaar. Vooral de "al opgegeven blik" _O-

Hier is het CB ook verhuisd. Qua afstand gelijk gebleven maar nu naast de superdrukke poli van het ziekenhuis met groot parkeertekort en in een ruimte wat een kwart van de oude ruimte is. Ik ben blij dat ik niet meer met de meiden in een duowagen hoef want dat was echt krap geweest. :X
En de nostalgische emo muts in mij vond het ook wel jammer, in de ruimte van het oude cb heb ik ook mijn zwangerschapsklasje gehad, had het leuk gevonden om daar ook af te sluiten. Cirketje rond en zo.

Scholen hebben geen schoolartsen in dienst denk ik. Die komen ook gewoon vanuit het euh, hoe heet dat tegenwoordig? Het oude centrum voor jeugd en gezin. (veiligheidsregio heet dat hier, dat klinkt zo.... politie/brandweerachtig :D ). Hier zijn de jeugdartsen in elk geval verdeeld over de scholen en zij heeft dus onze school (en nog meer scholen waarschijnlijk).

Ophelia, kans bestaat dat hij inderdaad een bril moet. Misschien oog afplakken? Hij lijkt ook wel te loensen. Met brilletje wordt hij waarschijnlijk wel een soort Harry Potter vrees ik :') Maar goed, we wachten af. We krijgen een oproep vanuit het ziekenhuis.

We hebben trouwens vroeger wel eea gemerkt. En dat ook steeds aangegeven. Maar toen was het steeds kantje boord. Nu merken we een stuk minder maar goed, hij is natuurlijk ook gewend aan zijn eigen zicht. Aan de andere kant zou het natuurlijk ook wel logisch zijn dat je wat angstiger bent als je minder goed ziet en ook lopen, springen en klimmen enger is als je minder goed (diepte) kunt zien. Dus het kan ook best zijn dat het een met het ander te maken heeft?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')