abonnement Unibet Coolblue
pi_156683776
Even inhakend op de oogtest.

Mijn dochter had na onderzoek bij de oogarts zomaar +6!
Dat was me totaal ontgaan! Ik heb me daar best even schuldig over gevoeld. Wat moet het voor haar een opluchting geweest zijn toen ze haar bril kreeg. Plus dat we 1,5 jaar hebben geplakt. Ik ben blij dat we er toch snel bij waren, want op school had ze er toch problemen mee gekregen anders.

PE wat naar. Sterkte voor jullie.
Met een meidenkwartet
pi_156684286
Kyara, Was dat de laatste afspraak voor M? Ik heb nog niks gehoord. Die prikken gaan vast een strijd worden. Ik heb het hem al eens verteld, maar hij wordt echt laaiend als ik zeg dat hij nog 2 prikken moet. Chris was daar altijd heel gelaten om, maar deze niet vrees ik ;)
Chris heeft prima ogen trouwens. Daar lag het niet aan qua zwakke motoriek, al hebben we het wel gedacht. :P

PE,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 8 oktober 2015 @ 10:32:10 #203
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156684995
PE :*

Anouk kreeg maar 1 prik bij de laatste afspraak. Scheelt er weer 1 DF ;)
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156689492
Misschien bedoelt DF deze en de inenting met 9 jaar?

Dit was inderdaad de 3 jaar, 9 maanden afspraak. Ze waren hier ook erg vlot vond ik. Hoewel dat ook niet helemaal eerlijk is want de jaarlijkse afspraken vallen hier in januari en dat sturen ze pas na de feestdagen dus dan wordt het sws al wat later.
pi_156690237
Is het maar 1 met (bijna) 4. Dat scheelt wel weer. Dacht dat Chris 2 gehad had, maar toch maar 1. Dat scheelt in ieder geval een kind dwingen nadat hij weet hoeveel het pijn doet :P
pi_156691690
Pe sterkte hopelijk komt er snel rust bij jullie.
pi_156696332
Thanks all. Mijn man was bij een inspraakavond met de gemeente, waar iedereen die zich geroepen voelde zijn mening kon ventileren. En als ik zeg iedereen bedoel ik ook iedereen, jongens, wat een bijzondere mensen kwamen er voorbij :') Maar hij deed het fantastisch O+ hij had een prachtig stuk geschreven en dus voorgedragen, ik was (ben!) heel trots! Ik heb hem wel gevraagd om het nooit meer te doen, de sfeer was zo grimmig en mensen deden zo lelijk, ik was zooo blij toen hij veilig thuis was :@

Verder gaat hier alles heel goed, Stickertje is vandaag een paar keer op zijn verzoek naar het toilet geweest, een goed teken :) en morgen mag hij weer naar het kdv, wat echt de bom is en hij is altijd zo dolgelukkig met zijn leven, hij is zo dol op ons en Oudste en zichzelf :D O+ Ik wil ook Sticker zijn eigenlijk, het leven wordt niet veel leuker dan dat O+ En ik heb al twee opdrachten binnen gehaald terwijl ik over een maand pas start als freelancer, dus ik ben in mijn nopjes! O+

Oh jee PE, wat heftig! Ik schrik ervan, wat een nare verdrietige situatie. Ik hoop heel erg dat er snel hulp komt en dat de rust terug zal keren. Heel veel sterkte :*

Kyara, geen moment aan gedacht maar slecht zicht kan natuurlijk veel invloed hebben op de motorische ontwikkeling, ik ben benieuwd naar hoe het verder zal gaan!

Verder heb ik niets onthouden, I kid you not: niets ;(
pi_156697410
Wat goed van je man L-E! Ik zou daar niet kunnen zijn denk ik. Grimmige sfeer en ik word nu al verdrietig van wat ik op tv zie over dat onderwerp.

Sticker O+ en wat fijn dat hij het zo leuk vindt op het kdv O+ En *O* voor je opdrachten! Echt supergoed!

En ook even een :* voor je geheugen. Is dat wel iets beter aan het worden eigenlijk?
pi_156697505
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 20:15 schreef LadyBlack het volgende:
Phaidra, denk je dat die buien van I even een hoogtepunt hadden bereikt voor ie dit nieuwe kon? Het zich realiseren en dan excuses maken bedoel ik?
Ik denk dat het een combi is. Hij heeft nog steeds wel wat last van 'sprongen' (of hoe je het wil noemen). Dat hij iets wil/ in zijn hoofd ergens mee bezig is dat nog niet goed lukt of hij niet helemaal snapt. Dus het zou heel goed kunnen dat het nu dit was. Maar daarnaast let ik ook beter op hoe ik reageer op zijn boze buien. Nog meer benoemen dat hij boos mag zijn, en dat ik er ook dan voor hem ben.

[ Bericht 0% gewijzigd door Phaidra op 08-10-2015 21:50:33 ]
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_156698464
quote:
2s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 21:11 schreef Kyara het volgende:
Wat goed van je man L-E! Ik zou daar niet kunnen zijn denk ik. Grimmige sfeer en ik word nu al verdrietig van wat ik op tv zie over dat onderwerp.

Sticker O+ en wat fijn dat hij het zo leuk vindt op het kdv O+ En *O* voor je opdrachten! Echt supergoed!

En ook even een :* voor je geheugen. Is dat wel iets beter aan het worden eigenlijk?
Ik kan er ook niet tegen inderdaad.

Mijn geheugen gaat eigenlijk heel goed! Dat geloof je nu natuurlijk niet meer :+
pi_156698602
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 21:43 schreef L-E het volgende:

[..]

Ik kan er ook niet tegen inderdaad.

Mijn geheugen gaat eigenlijk heel goed! Dat geloof je nu natuurlijk niet meer :+
:D

gelukkig dat je geheugen weer goed gaat.
Hier ook een zeef trouwens. Is nooit meer goed gekomen :') Maar goed, wel ander level dan hoe het bij jou was natuurlijk. Of ben je dat ook vergeten? :+
pi_156698811
Ik heb wel een paar dingetjes overgehouden aan hellp hoor. Twee keer hellp inmiddels. Ik ben nog steeds echt prikkelgevoelig, een paniekaanval ligt op de loer als ik niet goed mijn grenzen in de gaten hou. Zoals het kiind-festival: hartstikke leuk en daar gaat het goed, maar erna plannen wij echt een dag niets in. Geen mensen, geen drukte. En dat zullen meer mensen hebben, maar ik had het nooit, bij mij was het elke dag feest, ik was heel stressbestendig op het werk ook, dat is echt wel weg nu. Gaan freelancen komt daar ook wel uit voort: ik denk echt dat de kans groot is dat ik nooit meer kan functioneren op een werkplek waar veel stress is.

Ik zie nu dat je dat helemaal niet vroeg :') maar nee dat geheugen is een van de dingen die wel weer compleet naar pre-conceptie-level is terug gegaan. Liefde voor mijn geheugen! O+
pi_156699154
Dat is wel heel heftig inderdaad. Het heeft echt enorm veel impact, beide keren. Je lijf heeft ook heel veel moeten doorstaan (nog even los van de emotionele kant, want dat is natuurlijk helemaal een ander verhaal). En het moet ook best moeilijk zijn, dat besef.

Ik vroeg er niet naar maar ik vind het wel fijn om te lezen. Nou ja, niet fijn. Maar ik was mij er zelf niet zo van bewust dat het nog zo'n nasleep heeft. Dat je nog volop in de rouw bent, dan kan ik nog wel bedenken maar dat die kanten er ook nog aan zitten dat wist ik niet.

Heb jij nu eigenlijk nog/weer hulp in het verwerkingsproces? Want in hoeverre heeft de situatie met Elva gezorgd voor een terugval* in jouw PTSS?

*terugval.....wat een naar woord in combinatie met het overlijden van je kind. Alsof dat je enige zorg is. Ik kom weer hopeloos in de knoei met mijn woorden maar ik hoop dat je tussen de regels kunt lezen.

(en sorry als het te persoonlijk is).

Maar wel even een *O* voor je geheugen
pi_156699788
Nee hoor, niet te persoonlijk, ik vertel graag over mezelf :7

Geen terugval in ptss nu, ik was toen Elva overleed net een week beter gemeld bij het uwv omdat de emdr klaar was - timing I haz it! - maar dat is denk ik wel waarom het nu relatief goed gaat. Ik was wel weer goed opgekrabbeld om een volgende klap op te kunnen vangen. Maar goed, omdat de dood van een kind toch best een aardig trauma is, aldus de deskundigen :+ kom ik nu wel weer bij mijn therapeute die toen ook de emdr deed. En dat is fijn, ik vind het moeilijk om actief te rouwen om Elva omdat het zo veel pijn doet en het logische gevolg is dat ik het heel ver weg stop, maar zij helpt me heel erg om het wel aan te gaan, omdat het je ergens along the way anders toch wel inhaalt.

Mijn lijf heeft inderdaad in twee jaar tijd twee enorme klappen gehad en dat gegeven vind ik wel heel eng. De nasleep bij hellp is niet bij iedereen heel lang of heftig, schijnt, maar bij mij wel. OOk wel logisch gezien de verhalen. Het heeft niet mee gezeten zeg maar. Bij de nacontrole met de gyn in het Erasmus zei ik dat ik het niet zo fijn vond dat ze allemaal deden alsof ik meer dood dan levend was terwijl ik me redelijk goed voelde. Hij kon het goed uitleggen: 'Bij een gezonde volwassene zijn er 450 miljard bloedplaatjes in het lichaam. Dat aantal mag best iets omlaag, maar als we naar de 50 miljard gaan, dan vinden wij als artsen het niet meer tof, dat is wel het minimum'. Ik durfde te vragen hoe veel bloedplaatjes ik had toen ik op de IC lag: 15 miljard :')
Dat vond ik wel tekenend voor hoe slecht het eigenlijk ging zonder dat ik dat door had, want dat was dus bovenop nieren die het nauwelijks deden en slechte leverwaarden en blabla. Maar goed, de overlevingsmodus is heel sterk blijkbaar, ergens is dat wel mooi vind ik, de menselijke geest kan zo veel hebben :) En een lichaam ook, want ik zat binnen no-time weer op gezonde waardes en ik ben nu, zes maanden na mijn tweede hellp, in betere conditie dan zes maanden na mijn eerste (complicatieloze) bevalling :)

Al met al gaat het dus wel goed. Ik denk vaak dat mensen aannemen dat wij voortdurend sippend aan de keukentafel zitten hier, maar wij vinden het leven echt nog Heel Leuk O+ We missen haar wel verschrikkelijk, maar dat kan naast alle mooie dingen bestaan.
  donderdag 8 oktober 2015 @ 22:28:29 #215
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156699907
Wat ben je toch een mooi mens L-E.

En kudo's voor Kyara want ik had dezelfde vragen maar durfde ze niet te stellen 8)7
pi_156699974
Het is denk ik ook heel moeilijk voor te stellen hoe dat voor jullie moet zijn. Of je jezelf uit bed moet slepen om de dag aan te gaan of juist de situatie wil ontvluchten. Dat zal ook wel voor iedereen anders zijn denk ik. Ik vind het mooi dat voor jullie het rouwen naast de mooie dingen kunnen bestaan. Dat blijkt ook wel hoe je over sticker schrijft en hoeveel je van hem geniet. En inderdaad, dan betekent niet dat er geen afschuwelijke pijn is van het gemis van Elva.

Het zegt veel over jou. Zowel qua lichaam als geest hoe je hier mee omgaat. Sterk mens.
pi_156700289
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 22:28 schreef LadyBlack het volgende:
Wat ben je toch een mooi mens L-E.

En kudo's voor Kyara want ik had dezelfde vragen maar durfde ze niet te stellen 8)7
Serieus: waarom niet? Ik ben daar echt benieuwd naar, want ik merk dat er echt maar weinig mensen zijn die nog praten over Elva en alles daaromheen (met als toppunt mijn schoonouders die serieus nog nul keer aan mij hebben gevraagd hoe het gaat, hoe ik me voel nu mijn baby dood is, gewoon echt helemaal niets, nul keer is weinig mensen!) en ik maak er in mijn hoofd van dat mensen het dan 'gewoon niet willen weten' maar wellicht is dat onjuist, dat sluit ik niet uit :+
pi_156700571
Ik denk dat mensen het moeilijk vinden om het onderwerp aan te snijden. Ik vond het zelf al heel moeilijk om mijn woorden te kiezen. Het is een heel precair onderwerp, je wil iemand niet (nog) meer verdriet doen of extra confronteren. Maar dat is waarschijnlijk ook onzin want jij weet heel goed dat Elva dood is en dat wordt niet erger omdat ik nu wel het woord dood opschrijf. Even heel wrang gezegd.


Fijn dat jij er zo over open wil en kan praten/schrijven. Dat zet mi ook wel de deur open om er over te praten.

Moet steeds denken aan dat artikel wat ik ook aan jou heb doorgestuurd. Dat was zo treffend. Heb je dat al aan je schoonouders laten lezen?
pi_156700635
Pe, heftig zeg :*

L-E, fijn dat jullie nog zo kunnen genieten van het leven. Laat zien hoe sterk jullie als gezin zijn.
Wat super dat Sticker zo van zijn leven geniet. O+
pi_156700745
Iedereen gaat anders met rouw om. Mijn oom en tante zijn hun 21 jarige zoon verloren na een ongeluk. (Finn heeft zijn naam als tweede naam, mijn tante was nadat ik het eerst netjes had gevraagd super ontroerd...)

Maar waar mijn tante er juist heel graag en veel over mijn neef praat en de impact van alles op hun leven. Is mijn oom juist helemaal anders. Die praat er liever niet over, hij loopt geregeld nog de kamer uit als mijn tante en ik over mijn neef praten. Hun relatie heeft hier ook flink onder te leiden gehad.

Volgens mij rouwt iedereen op zijn/haar eigen manier. En zijn mensen heel snel bang het "verkeerd" te doen en zeggen daarom helaas maar niks ;(
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_156700772
quote:
2s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 22:50 schreef Kyara het volgende:
Ik denk dat mensen het moeilijk vinden om het onderwerp aan te snijden. Ik vond het zelf al heel moeilijk om mijn woorden te kiezen. Het is een heel precair onderwerp, je wil iemand niet (nog) meer verdriet doen of extra confronteren. Maar dat is waarschijnlijk ook onzin want jij weet heel goed dat Elva dood is en dat wordt niet erger omdat ik nu wel het woord dood opschrijf. Even heel wrang gezegd.

Fijn dat jij er zo over open wil en kan praten/schrijven. Dat zet mi ook wel de deur open om er over te praten.

Moet steeds denken aan dat artikel wat ik ook aan jou heb doorgestuurd. Dat was zo treffend. Heb je dat al aan je schoonouders laten lezen?
Bij mijn schoonouders heb ik het opgegeven, hoe naar dat ook klinkt. Toen mijn man 1,5 jaar geleden vertelde dat er bij mij ptss was vastgesteld en ik emdr volgde zei mijn schoonmoeder: 'Oke. Iemand nog koffie?' :') :D ;( Dat was het. Ze zijn superlieve grootouders en dat is ook wat waard ;)

Ik denk dat je goed moet beseffen dat je iemand juist meer pijn doet door het dood te zwijgen. En dat is geen verwijt he, want wij ontvangen serieus heel veel steun uit de hoek van fok O+ maar irl is het niet leuk als men je dode dochter dood zwijgt. Alsof er nooit iets is gebeurd, alsof ze nooit is geboren. Ik wil zo graag over haar praten, haar aan de wereld laten zien.. ook bij een dood kindje spat je uit elkaar van trots namelijk :)
pi_156700888
Lieve LE, ik vroeg het me ook af maar ik durfde het ook niet zo goed te vragen. Stom, want ik weet hoeveel pijn het doet als mensen lijken te vergeten wat voor jou zo belangrijk is. Ik ben bang om woorden verkeerd te kiezen, dat ik in plaats van je een schouder te bieden, je juist extra verdrietig maak.. Ondanks ik 1 van de vele ben die niet vaak genoeg naar jou/je gezin vraag, zitten jullie nog steeds heel vaak in mijn hoofd.
Ik vind het fijn om te lezen dat jullie nog zo ontzettend veel momenten van geluk vinden overal. O+

PE, wat heftig. Ik schrik er van. Ik wens jullie allemaal het beste toe :*
E.
pi_156700943
Jouw schoonouders :X
Maar wel goed dat je dat opzij kunt zetten en ze gewoon lieve grootouders laat zijn. Geen verwachtingen meer hebben. Aan de andere kant is Elva ook hun kleindochter.

Dat doodzwijgen was precies de reden waarom ik toch mijn vragen stelde. En dan maar moeilijk verwoord of bang om het verkeerde te zeggen inderdaad. Dat zijn dingen die ik ook irl zal onthouden. Maar wel een beetje aftastend, juist om wat Skoap ook zegt.
pi_156700957
LE pffff je schoonouders & ik snap heel goed dat je dat hebt opgegeven. Ongelooflijk. ;( :*

Ik heb naar Klumsy ook kaartjes gestuurd met daarop letterlijk de tekst dat ik niet wist wat ik moest zeggen omdat alles wat ik opschreef "leeg" voelde. Maar dan stuurde ik wel dat kaartje want het doodzwijgen of negeren vind ik echt afschuwelijk...

[ Bericht 11% gewijzigd door Skoap op 08-10-2015 23:09:42 ]
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_156701225
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Angst om woorden verkeerd te kiezen is onnodig. Ik snap de angst wel, want ik zou ook niet weten wat te zeggen, maar een simpel 'Hoe is het?' valt bij niemand verkeerd. En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat mijn man ooit tegen iemand wilde schreeuwen 'HOE DENK JIJ DAT HET GAAT?! :(' :D Het is voor de buitenwereld ook lastig, rouwende mensen :P

Maar jullie zijn lief, en dat is tof :*
pi_156701821
Thanks. Wij zijn inderdaad lief O+

Maar ik vind het mooi hoe Elva nog in jullie leven is. Hoe je over haar praat/schrijft. Hoe trots je bent op haar. O+
  donderdag 8 oktober 2015 @ 23:29:26 #227
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156701863
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:10 schreef L-E het volgende:
maar een simpel 'Hoe is het?' valt bij niemand verkeerd. En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat mijn man ooit tegen iemand wilde schreeuwen 'HOE DENK JIJ DAT HET GAAT?! :(' :D
Juist ja. En volgens mij had ie.dat dan gewoon moeten zeggen.

Van de week vroeg zo'n hulpverlener muts aan mij hoe gaat het? Ik zei KUT.
(Oh, hetzelfde kut als maandag of anders kut? Grrrrr)

Hoppa. Recht voor zn raap.echt hoor moet je doen, lucht enorm op. Athans, dat vind ik 😉
  donderdag 8 oktober 2015 @ 23:30:47 #228
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156701894
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:28 schreef Omentielvo het volgende:
Thanks. Wij zijn inderdaad lief O+

Maar ik vind het mooi hoe Elva nog in jullie leven is. Hoe je over haar praat/schrijft. Hoe trots je bent op haar. O+
+1

Wat je schrijft op je blog. Heel mooi en liefdevol.
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 07:37:20 #229
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156704875
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:10 schreef L-E het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Angst om woorden verkeerd te kiezen is onnodig. Ik snap de angst wel, want ik zou ook niet weten wat te zeggen, maar een simpel 'Hoe is het?' valt bij niemand verkeerd. En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat mijn man ooit tegen iemand wilde schreeuwen 'HOE DENK JIJ DAT HET GAAT?! :(' :D Het is voor de buitenwereld ook lastig, rouwende mensen :P

Maar jullie zijn lief, en dat is tof :*
Ik vind 'hoe is het' eigenlijk ook gewoon een kutvraag. Hoe vaak je gewoon antwoord met goed, terwijl je eigenlijk zou willen zeggen 'klote, en met jou?'
Wat je zegt, het is moeilijk voor de buitenwereld en mede omdat de een er juist om zit te springen om erover te praten en de ander het liefst wegduikt onder een bank of iets waar ze zich prettig voelen.

:* Voor jou en je mooie gezin.
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156705027
'Hoe is het' is ook een rotvraag. Ik ben gestopt met het standaard 'goed' antwoord en vertel echt hoe het met me gaat. Alleen merk ik vaak genoeg dat mensen daar niet op zitten te wachten :')
Vraag dan niks!

Maar lieve L-E, net als de meiden hiervoor ben je nog geen dag uit mijn gedachten geweest. Op facebook lees ik regelmatig over/van jullie en wat me altijd opvalt is dat T. en jij zo op dezelfde manier denken en schrijven. En ik hou van die manier. Het is écht.
Maar ik reageer niet altijd en vraag ook niet hoe het gaat
:@ omdat ik niet altijd weet wat te zeggen en bang ben het precies op het verkeerde moment te vragen.

Maar je reacties erover zijn duidelijk. Ik zal de volgende keer het gewoon vragen :*
pi_156705034
Verdriet en vreugde liggen wat dat betreft ook zo dicht bij elkaar vind ik. Aan de ene kant ben je verdrietig omdat je je dochter bent verloren, en aan de andere kant ben je blij en trots op wie zij is ( denk ik, kan het niet zo goed verwoorden)...

En dat het leven oneerlijk is is ook hier weer gebleken. Gister is een van mn beste vriendinnen zo dood neergevallen op vakantie. Ze was met haar gezin in sri lanka. Ze zouden zaterdag weer thuis komen maar dat gaat nu gewoon nog super lang duren omdat er van alles uitgezocht moet worden...
Vraag me nu hoe ik me voel en het antwoord zal leeg zijn. ( sorry oest het even ergens kwijt)
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 08:18:07 #232
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156705095
Jeetje, dat is ook heftig zeg aapieannie. En de locatie maakt het allemaal ook alleen maar complexer. Heel veel sterkte!
pi_156705164
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 22:40 schreef L-E het volgende:

[..]

Serieus: waarom niet? Ik ben daar echt benieuwd naar, want ik merk dat er echt maar weinig mensen zijn die nog praten over Elva en alles daaromheen (met als toppunt mijn schoonouders die serieus nog nul keer aan mij hebben gevraagd hoe het gaat, hoe ik me voel nu mijn baby dood is, gewoon echt helemaal niets, nul keer is weinig mensen!) en ik maak er in mijn hoofd van dat mensen het dan 'gewoon niet willen weten' maar wellicht is dat onjuist, dat sluit ik niet uit :+
Mensen willen het wel weten maar juist door niet te vragen weten ze niet hoe de persoon/familie in kwestie er mee om gaan. Men wil geen oude wonden opentrekken of mensen opnieuw pijn doen. Vaak vragen die mensen via via: weet jij eigenlijk hoe het met LE en dr familie is? Vreselijk wat er gebeurd is he.

Doordat ze niets vragen en zelf aannemen lijkt het soms net alsof ze word dood gezwegen. Ze willen jullie geen pijn doen.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156705200
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 oktober 2015 07:37 schreef Susie het volgende:

[..]

Ik vind 'hoe is het' eigenlijk ook gewoon een kutvraag. Hoe vaak je gewoon antwoord met goed, terwijl je eigenlijk zou willen zeggen 'klote, en met jou?'
Wat je zegt, het is moeilijk voor de buitenwereld en mede omdat de een er juist om zit te springen om erover te praten en de ander het liefst wegduikt onder een bank of iets waar ze zich prettig voelen.

:* Voor jou en je mooie gezin.
Maar voor jezelf is het ook kut. Want je weet niets anders te zeggen dan goed. Want bij kut gaan ze of vragen wat er is en ben je zo een uur verder of ze zeggen o vervelend en dan heb je een naar gevoel want je kan je verhaal niet kwijt.

En als je dan je verhaal kwijt bent hoop je maar te horen dat je geen zeikerd bent (via via via). :')
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156705321
Jeetje aapieannie ;( Heel veel sterkte :*
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_156705356
Oh Aa, wat intens verdrietig! ;( Hoe kan dat nou? Wat is het leven toch wreed, veel sterkte voor jou en haar gezin :*
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 08:46:07 #237
426379 elamanilo
elämänilo
pi_156705374
Wow aapieannie dat is heel erg bizar.. Heel veel sterkte en licht, ook voor jou :*

L-E, soms weet ik ook niets te zeggen, maar dan luister ik in m'n hoofd:
Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of
Once in a lullaby

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then oh why can't I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why oh why can't I?
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 08:47:33 #238
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_156705388
Aapie, wat heftig! Zo onverwacht? Heel veel sterkte! :*

Ik wilde nog meer reageren, maar ik moet weg
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_156705462
Mooi om dat in je hoofd te hebben ela!

Dit had niemand zien aankomen, zijzelf ook niet denk ik. Ze ging naar het toilet liep de badkamer uit en is zo in elkaar gezakt.

Het is zon bizarre situatie, normaal kan je elkaar knuffelen en ekkaar helpen. Maarja sri lanka vlieg je ook niet even zo naar toe. Hoe het heeft kunnen gebeuren moet blijken uit de autopsie. En vanaf dan duurt het nog minimaal 7 werkdagen voor alle papieren vrij worden gegeven en haar lichaam terug naar nederland mag. En dan nog alle rompslomp met de politie daar brrr..
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 08:58:41 #240
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156705511
Och wat een ellende. En haar arme man en kinderen en dat allemaal daar moeten regelen.
pi_156706087
Het is rustig in huis.. Chris op school en Daan op de PSZ. Toch wel lekker dat hij nu ook naar een ochtendgroep gaat. Kan ik even rustig fokken ;)


Aappie, wat ben je dan ver weg van elkaar.
Heel veel sterkte.

LE, wat verdrietig voor jou (en zeker ook je man) dat je er met je schoonouders niet over kunt praten. Je kunt toch niet je kop in het zand steken en alleen de jippie dingen bespreken, dit hoort ook bij jullie leven. Hoe verdrietig ook..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_156706506
Wat een heftige verhalen hier...

Aapie, wat naar! Gecondoleerd :* (Wat een vreselijk naar idee dat je dat zomaar kan overkomen... op vakantie, lekker relaxed, en dan zomaar ineen zakken... brr)

L-E :* Ik vind het zo bijzonder hoe jullie met al die tegenslagen omgaan. Ik denk dat ik het niet zou kunnen, maar aan de andere kant, als het je overkomt moet je wel...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
On a happier note: Femke's lastige afscheidsfase op het kdv lijkt echt voorbij te zijn! *O* Gister zeiden ze zelfs dat Femke echt heel vrolijk was de hele dag, en ook verbaal wat meer loskomt, ook naar de andere kindjes toe O+
pi_156707179
Aapie gecondoleerd.
Shandaly dat is ook moeilijk te beseffen.

Ik kom uit een zeer verstoorde familie en hoop het voor mijn kinderen en wellicht ooit kleinkinderen beter te doen.
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 11:14:41 #244
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156707497
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:10 schreef L-E het volgende:
[spoiler]

Angst om woorden verkeerd te kiezen is onnodig. Ik snap de angst wel, want ik zou ook niet weten wat te zeggen, maar een simpel 'Hoe is het?' valt bij niemand verkeerd. En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat mijn man ooit tegen iemand wilde schreeuwen 'HOE DENK JIJ DAT HET GAAT?! :(' :D Het is voor de buitenwereld ook lastig, rouwende mensen :P

Maar jullie zijn lief, en dat is tof :*
Dat antwoord is precies wat ik altijd vrees inderdaad.

Maar je hebt uiteraard gelijk; het is beter dan niks zeggen.
pi_156707803
Jezus aapie, wat vreselijk. Heel veel sterkte :*

Shandaly :*
E.
pi_156708163
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 oktober 2015 10:11 schreef Shandaly het volgende:
Wat een heftige verhalen hier...

L-E :* Ik vind het zo bijzonder hoe jullie met al die tegenslagen omgaan. Ik denk dat ik het niet zou kunnen, maar aan de andere kant, als het je overkomt moet je wel...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_156708519
LE, volgens mij doelt ze op het overlijden van schoonvader en totaal niet op jouw situatie. Voel je niet aangesproken :*

Aapie.. sodeju zeg, ben er stil van. Wat vreselijk voor haar gezin en wat een onmacht moeten jullie voelen. Veel sterkte.

Belle, als ik vanavond moet huilen, is het jouw schuld. Het muziekolifantje van Isa heeft dat melodietje en heeft het lang geduurd voor ik het droog hield als ik dat ding aanzette :') :@ Het is echt een mooi lied he.

En hoe gaat het, tja. Ik denk dat het meestal toch wel een oprechte vraag is. Als mensen "goed" zeggen, is dat vaak ook een verdedigingsmechanisme om de emoties niet op te rakelen, omdat je het even zat bent of ze niet bij die person kwijt wilt. Je kunt je dus afvragen wie "fout" zit: degene die de vraag stelt, of degene die het antwoord ontwijkt.
Sarcasme. Herken het.
pi_156708849
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 oktober 2015 11:55 schreef L-E het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben niet zo goed met woorden geloof ik... :@
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 17:25:10 #249
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156713237
Wij kunnen over 2 maanden bij de oogarts terecht. Duurt dus nog even.
  vrijdag 9 oktober 2015 @ 17:56:34 #250
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156713611
Jeetje Aapie, wat ontzettend triest en tragisch. Wordt er helemaal akelig van. Sterkte :*

Ik lees net op de site van het kdv dat Anouk niet helemaal fit was, dat ze niet goed gegeten heeft en om half 3 heeft de leidster even met haar binnen gezeten. Anouk had toen 2 plakjes ontbijtkoek en een cracker kipfilet en een soepstengel en een glas sap op.
Dat laatste vind ik nog best wel wat eigenlijk, zo achter elkaar... of ligt dat aan mij.
Hoop dat manlief geluisterd heeft toen hij haar ophaalde (is niet zo zijn ding ;) beide ;) ) Ben toch wel benieuwd.
Ze 'klaagt' de laatste tijd ook over buikpijn. Maar niet de hele dag door, meestal zo aan het eind van de middag. Maar om vervolgens wel gewoon te spelen/klieren/snoepje vragen, dus weet ook niet goed wat ik daarmee aan moet. Misschien nu al spanningen van naar school gaan en suks? Kinderen....waar is die gebruiksaanwijzing!
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')